Lasse Bastrup

Salgsleder / Partner / Eiendomsmegler
Lasse Bastrup, Salgsleder / Partner / Eiendomsmegler
Ta kontakt
Telefon: 92 69 74 64
E-post: bastrup@proaktiv.no
Lasse er utdannet Eiendomsmegler ved BI i Oslo. Han er også utdannet tømrersvenn med god kunnskap om boligbygging og andre boligrelaterte emner.  Lasse er en megler med stort engasjement for jobben. Han arbeider hardt for å oppnå gode resultater for sine kunder på best mulig måte. Lasse setter alltid kundene i fokus og tenker kvalitet gjennom hele salgsprosessen. Han skaper en merverdi for deg, slik at du som kunde opplever prosessen som en investering og ikke en kostnad. Han er født og oppvokst i Asker som gir en fordel når det gjelder lokalkunnskap.  Fornøyde kunder er det Lasse lever av og det motiverer han til å yte mer. Kontakt Lasse for et optimalt resultat
Bestill gratis verdivurdering

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg? Vi hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Vår eiendomsmegler ( Lasse) var alltid tilgjengelig og var rask til å gi tilbakemeldinger når man lurte på noe. Veldig serviceinnstilt og salgsprosessen opplevdes trygg og oversiktelig.
- Marit Smith Marstrander, E, 19. sep ,2023
God oppfølging og tilgjengelighet gjennom hele kjøpsprosessen. Meget fornøyd.
- Sigurd Fjærtoft-Andersen, E, 30. jul ,2023
Dette er hus nummer 2 vi har valgt og bruke Proaktiv/Lasse Bastrup som boligmekler, på grunn av gode erfaringer fra tidligere.
- Baard Sigmund B Eikaas, E, 26. apr ,2023
Vi opplever alltid god oppfølging om våre salgsprosesser og får løpende informasjon ifm annonsering, visning mv. Lasse er lydhør for våre ønsker og kommer med gode innspill i prosessen. Han er heller ikke redd for det lille ekstra, som for eksempel å tegne inn en bokhylleløsning for en mulig interessent som syntes det var viktig.
- Kerstin Levorsen Aulund, E, 17. apr ,2023
Kjempe proffe, stor kompetanse og brenner for det de driver med..
- Anders Bjørge Bastrup, E, 27. mar ,2023
Meglerne vi brukte var jordnære og traff ikke på den typiske meglerstereotypien. Behagelig å kunne snakke med et ordentlig menneske som var rolig og som ikke hadde behov for å bevise noe.
- Fredrik Jonsson Ruud, E, 20. mar ,2023
Veldig ryddig, effektiv, følte meg godt ivaretatt av megler.
- Oddveig Helene Moksnes, E, 19. jan ,2023
Veldig ryddig og nøyaktig som megler
- Alexander Scherbakov, E, 19. jan ,2023
Profesjonell, tilgjengelig, kunnskapsrik og veldig betryggende gjennom hele prosessen
- Christian Hermanrud, E, 21. des ,2022
Opplevde salgsprosessen som ryddig og profesjonelt.
- Baard Sigmund B Eikaas, E, 12. des ,2022
Seriøs og meget tillitsvekkende megler. Følger alltid opp og har en behagelig fremferd. At han har byggmessig kompetanse er også et pluss. Dette er en megler jeg har 100 % tillit til.
- Unni Asbjørg F Scarlett, E, 09. des ,2022
Allting gick bra och Lasse gjorde allt för å få oss informerat under hela processen. Professionellt, rätta personer till rätt jobb.
- Ruchaneewan Topalovic, E, 28. sep ,2022
Vi var relativt nye i kjøp og selg av boligen, men fikk gode råd og veiledning fra Proaktiv. Vi var ganske fornøyd med resultatet og takker Lasse for det! Anbefaler Lasse og Proaktiv sterk til alle dere som leter etter en partner som dere kan stole på
- Amol Satish Nirgudkar, E, 26. sep ,2022
Lett å kontakte. Raske tilbakemeldinger.
- Arild Andenæs, E, 25. sep ,2022
Jeg opplevde megler som svært imøtekommende, engasjert og serviceinnstilt. Megler svarte alltid raskt både på melding og telefon, og var både trygg og informativ i handelen noe som gjorde opplevelsen som førstegangsselger svært god. Prosessen forløp kjapt og ryddig, med et godt resultat.
- Synne Stadheim Øiestad, E, 23. sep ,2022
Salg av bolig er en omfattende prosess og krever mye av selger av praktisk jobbing, rydding, mulig utbedringer og renovering. Hjelp til å vurdere hva som kan være mest formålstjenlig ved et salg erfarte jeg var viktig. Dette inkluderte noe oppussing, riktig møblering, styling mm. Huset har aldri sett så innbydende ut før som ved fotografering og visning.
- Morten Hansen Bastrup, E, 16. sep ,2022
Hyggelig og kunnskapsrik.
- Lise Marie Gausemel, E, 14. sep ,2022
Profesjonelle, engasjerte og med fokus på kvalitet.
- Lisa Lorentzen, E, 15. jul ,2022
Veldig fornøyd med megler Lasse. Han har geleidet oss trygt gjennom hele prosessen i fra start og helt frem til overtagelsen. Alltid tilgjengelig.
- Monica Therese Mollum, E, 05. jul ,2022
Ryddig og uproblematisk forløp. Meget fornøyd med vår megler Lasse Bastrup som holdt styr på hele prosessen og var alltid tilgjengelig for oss. Vi følte oss trygge og ivaretatt og det er viktig i en bolighandel som vi opplevde både krevende, hektisk og følelsesladet.
- Ellen Marie Kasbohm, E, 02. jul ,2022
Fikk god oppfølging i kjøpsprosessen, lett tilgjengelig på telefon, sms og mail, raskt svar
- Benedicte Kjørsvik, E, 25. jun ,2022
This is our first apartment. We really enjoyed the experience with your excellent colleague Lasse. He has been continuously informative, supportive, patient n' nice and professionally strong through out the buying, even when we got some problems that only possible to be checked after moved in. We only have good words and believe great staff and great company help each other success!
- Yi Liu, E, 07. jun ,2022
Svært fornøyd med Lasse som megler i hele prosessen. Han er pliktoppfyllende og effektiv med mye engasjement. Føler meg trygg og godt ivaretatt.
- Jeanette Risberget, E, 02. jun ,2022
It's been a super pleasant experience with Lasse Bastrup since we bought our apartment, which all sums up to our big trust to the service and quality of Proactiv. We are sure that we are lucky when hearing different stories around, while the post-purchase-service of Proactive is surprisingly helpful and supportive.
- Yi Liu, E, 09. mai ,2022
Lasse har vært helt unik i salg av vår leilighet. Vi hadde samtaler med flere meglere, men Lasse var den eneste som virket forberedt, hadde gjort god research på forhånd om området og leiligheten og kunne gi oss en klar og tydelig plan for hvordan salget kunne gjennomføres best mulig. Vi hadde mange (dumme) spørsmål, som Lasse svarte på langt utenfor hva man kan forvente som normal arbeidstid. Han var trygg å ha med både i forkant, underveis og etter salget av vår leilighet.
- Monika Buås-hansen, E, 27. apr ,2022
Vi fikk veldig god hjelp med hussalget av en meget dyktig megler som vi følte brydde seg om oss som selgere, samtidig som han ønsket å finne de "riktige" kjøperne. Vi er veldig fornøyde med valget av megler.
- Bjørg Zetterquist, E, 11. apr ,2022
Lasse var en fantastisk hjelp under hele prosessen. Alltid positiv og tilgjengelig.
- Per Einar Moe, E, 19. mar ,2022
Profesjonell, positiv, fremoverlent og faglig dyktig
- Kristin Caroline Nilsen, E, 08. mar ,2022
Profesjonell og kunnskapsrik megler, fantastisk flink fotograf, totalt pakken var ekstremt bra.
- Ellen Elise Ruud, E, 04. mar ,2022
Vi møtte en godt orientert megler som alltid var svært rask til å besvare våre henvendelser. Interiørveiledning i forkant av fotografering og visning gav god hjelp og veiledning. Fotografen fikk virkelig frem boligens kvalitet. Vi følte oss veldig godt ivaretatt. Lasse har fulgt oss opp fra dag en i vårt salg av en bolig vi hadde hatt i over førti år. Det gav oss trygghet i prosessen. Hilsen Einar og Camilla
- Einar Andenæs, E, 02. mar ,2022
Positiv og 'våken' megler.
- Stein Torget, E, 13. feb ,2022
Vi opplevde vår megler Lasse genuint interessert og med engasjement for vår bolig. Dette gir en god følelse når man skal selge hjemmet sitt.
- Marit Smith Marstrander, E, 26. jan ,2022
Profesjonell, ryddig, behagelig, tillitsfull. Følte meg godt i varetatt både som kjøper og selger.
- Kjersti Stokke, E, 13. jan ,2022
Veldig fornøyd med megler som møtte oss i døren når vi skulle se på boligen.
- Borghild Stenbro, E, 22. des ,2021
Proaktiv fremstod som meget kompetente gjennom vår megler Lasse Bastrup. Den administrative sluttoppfølgingen fra Proaktiv var også meget god.
- Nils Flaarønning, E, 23. nov ,2021
Strukturerad process och tydliga riktlinjer och mål. Precis vad vi behövde.
- Anna Evelina Runnberg, E, 18. nov ,2021
Vi er svært fornøyd med jobben Proaktiv gjorde i forbindelse med salg av småbruk i Åros. Til tross for at eiendommen bar preg av oppussingsbehov både inne og ute var de proffe og hjelpsomme helt fra start. Ga gode tips, fulgte tett opp underveis og lykkes med rask salg til over takst. Vi vil absolutt abebafele de til andre som ser etter eiendomsmegler.
- Tone E Reis Baptista Dos, E, 18. nov ,2021
Hele kjøpsprosessen føltes trygg og ryddig noe var viktig for meg som var førstegangskjøper
- Ulrik Rasch Bakke, E, 11. aug ,2021
Jeg følte meg godt ivaretatt av Proaktiv, og megler Lasse Bastrup fremstod kunnskapsrik, ærlig og med et genuint engasjement i salgsprosessen. Kommunikasjonen var ryddig og forutsigbar, resultatet profesjonelt og opplevelsen i sin helhet var upåklagelig.
- Tine Tronsgaard, E, 17. jul ,2021
Kommunikasjonen var god, hele prosessen gikk knirkefritt og Lasse var flink!
- Finn Fenz, E, 14. jun ,2021
God oppfølging, blid, alltid tilgjengelig
- Arild Askestad Johansen, E, 12. jun ,2021
Megleren var veldig seriøs og flink. markedsføringen var også super
- Tom Roger Karlsen, E, 05. mai ,2021
Proff, nøye og kunne markedet i mitt området. Fikk prisantydning over det jeg trodde var mulig. Fikk også solgt over prisantydningen. Gode råd og veiledning heleveien. Meglern kunne jeg ringe nÅr som helst når jeg lurte på noe. Anbefaler Proaktiv
- Christopher Falch, E, 14. apr ,2021
Proaktiv var utrolig hjelpsomme med vår bolighandel. Her møter du blide, motiverte og seriøse mennesker som tilpasser seg kundens ønsker/behov! Hyggelige og dyktige meglere :)
- Sebastian Chobtham Transeth, E, 18. mar ,2021
Opplevde en konsulent som fulgte godt opp - åpen for alle slags spørsmål, fikk raskt svar og meget grei å kommunisere med.
- Gry Authen Kolberg, E, 17. feb ,2021
God kunnskaper om leiligheta vi kjøpte. Hyggelig og serviceinnstilt.
- Trude K Haugen Karlsen, E, 22. jan ,2021
Lasse Bastrup er god på å lese kundene, han er ryddig, profesjonell og hyggelig. Han står virkelig på for oss som kunder for å få gjennomført en god handel på alle måter.
- Bente Dalsbø Lindberg, E, 04. jan ,2021
Lasse har vært vår faste megler gjennom flere år, han har hjulpet oss med alle våre boligsalg og boligkjøp. Han alltid tilgjengelig og behjelpelig uansett hvilken problemstilling som dukker opp. Ettersom vi har et så utrolig godt samarbeid og forhold til Lasse har det aldri vært et tema å bytte megler uansett hva og det sier jo sitt. Lasse har en ryddig og kvalitativ faglig forankret praksisprofil. Takk igjen for god og solid jobbing, Lasse!
- Mattis Degland, E, 22. des ,2020
God informasjonsflyt gjorde vår salgsprosess helt super og enkel. Vi opplevde god kommunikasjon med megler under hele prosessen.
- Ingvild Skorpen, E, 15. des ,2020
Megler var hyggelig og profesjonell. Boligen ble solgt før visning til ny rekord i borettslaget.
- Petter Wessel Firing, E, 10. des ,2020
Dersom man ønsker en så god handel som mulig, kan boligsalg være en omfattende prosess. Min bolig trengte noen grep i forhold til dette, men jeg hadde ikke greie på alle disse tingene. Underveis hadde jeg utrolig mange spørsmål, og Lasse var alltid tilgjengelig og hadde svar på det meste, eller pekte meg i riktig retning til andre fagfolk. Et par ganger dukket det også opp noen overraskelser, som han håndterte med en gang og med gode resultater. Ettersom jeg sto alene med salget ble Lasse en viktig samarbeidspartner i denne prosessen.
- Belinda Venemark, E, 10. des ,2020
Helt super service fra start til slutt Ambefaler alle å bruke proaktiv veldig profesjonelle :-)
- Andreas Borgen, E, 09. des ,2020
Vår opplevelse av Proaktiv har vært positiv i alle ledd. Fra meglers verdivurdering og til salg av bolig ble alt utført på en meget profesjonell måte. Kjøper av vår bolig har også bare gode erfaringer med vår megler fra Proaktiv. Han var meget behjelpelig med alle spørsmål kjøper hadde. Vi fikk også en god pris som selvfølgelig ikke er å forakte.
- Anette Torp, E, 09. des ,2020
Veldig flinke, jobbet hardt for at vi skulle få solgt leiligheten vår. Storfornøyd med megler!
- Maria Hegland, E, 09. des ,2020
Kreativ, god pris på markedspakken, god gjennomføringsevne
- Terje Antoni Nielsen, E, 02. des ,2020
Svært profesjonell med god kundeforståelse. Uredd ift marked og trygg i rollen som megler. Postiv og blid en fryd å jobbe med.
- Kristin Caroline Nilsen, E, 02. des ,2020
Følte meg svært godt ivaretatt og alt ble godt forklart for meg som skulle kjøpe bolig for første gang.
- Sandra De Zilwa, E, 09. okt ,2020
My broker Lasse was absolutely the best broker I have ever met. Although it was a difficult timing with COVID-19, he was always positive and encouraging us not to give up. We were also very impressed and satisfied by his customer-oriented mindset since he was dealing with my house like selling his own, also his professionalism by solving problems and leading the positive results in the end for both the seller and buyer during the selling process. If my friends or colleagues ask me for my experience or advice on selling their houses, I will definitely recommend Lasse in Proaktiv Asker to get advice further. He is Norges beste megler!
- Chiwan Bang, E, 24. aug ,2020
Flott og hyggelig kommuniskasjon, flott samarbeid ifht overtagelse og rask tilbakemelding på spørsmål.
- Shaza Moustafa Omran, E, 23. aug ,2020
Trygt og informativt veiledet gjennom hele salgsprosessen
- Christine Lind Petlund, E, 20. jul ,2020
Positiv, effektiv, proffesjonell
- Jannicke Tormundsen, E, 17. jun ,2020
Min mening er at de faktisk de beste
- Raissa Ofstad, E, 16. jun ,2020
Handlet leilighet gjennom dere, og var fornøyd med kjøpet.
- Erik Ellefsen, E, 27. mar ,2020
Veldig hyggelig og opptatt av jobben samtidlige løsningsorientert.
- Metin Yalcinkaya, E, 30. nov ,2019
Vi er svært fornøyd med vår megler. Han var jordnær og gjorde at kjøpet av boligen føltes trygt. Han viste god kompetanse om boligen på visning, samtidig som vi fikk se boligen i fred og gjøre opp vår egen mening. Han har også i etterkant av salget svart raskt på melding, og vært svært behjelpelig.
- Kari Brøste Kjersem, E, 27. jun ,2019
Veldig fornøyd med at telefoner alltid ble tatt når jeg hadde spørsmål og at ring gikk gikk fort ved salg og at dere sendte ut mailer underveis på hva som skulle skje og når.
- Bente Øien, E, 23. jun ,2019
Ryddig og gjennomført med en god og gjennomtenkt fremdriftsplan. Lasse viste stor engasjement og kom med gode råd gjennom hele salgsprosessen.
- Tone-Lise Hansen, E, 28. mai ,2019
Følte meg høyt prioritert. Fikk mye hjelp til foto og styling. Resultatet ble bra.
- Sven Olav Løstegaard, E, 27. mai ,2019
Følte at megler var hyggelig, men følte at både han og jeg ble litt overkjørte av en dominerende selger med sterke meninger.
- Tone Carmichael Gjertsen, E, 18. apr ,2019
Hygellig, omtentsom folte meg trygg
- Linda Johansen, E, 15. apr ,2019
God hjelp fra megler fra A- Å. tilgjenglig når vi trengte han. Føler vi fikk en god pris i salget.
- Christopher Falch, E, 05. mar ,2019
Oppfølging hele veien av megler. Vi er veldig fornøyde med salgsprosessen.
- Karen Vatne Bekkåsen, E, 30. okt ,2018
Veldig fornøyd. Megleren var hyggelig, ryddig og godt orientert og kjent i vårt område. Opptråtte veldig hjelpsomt og ryddig da vi hadde litt utfordringer med kjøper. Hadde først en annen megler, men han sluttet. Savnet informasjon fra ProAktiv om dette. Burde fått beskjed, men måtte selv ta kontakt og spørre om det ryktet vi hadde hørt stemte om at megleren vi hadde skrevet kontrakt med hadde sluttet
- Toril Sollie Bjerkelund, E, 14. okt ,2018
Rask, positiv, tilsted og tilgjengelig for alle de små rare spørsmålene vi hadde. Veldig på tilbudssiden og det er bra, for det er ikke ofte du selge boligen/småbruket ditt.
- Kari Gro Solberg, E, 17. aug ,2018
Lasse Bastrup er en super megler, som er genuin intressert i det huset han skal selge, og ikke minst en meget hyggelig fyr
- Mikael Rosbøll-Schmith, E, 14. aug ,2018
Hadde en dårlig opplevelse da vi følte vi fikk for lite informasjon som har medført ekstra kostnader for oss. Har ikke fått noen unnskyldningen fra selskapet og de er heller ikke ydmyke
- Karoline Nesset, E, 17. jul ,2018
Jeg kan bare ikke få skrytt nok av ProAktiv! Det kan da umulig finnes noen, over eller ved siden av, slik en fantastisk service som dere gir. Jeg ble båret på gullstol fra mitt første møte med dere, og Lasse Bastrup som ble min følgesvenn gjennom mitt boligsalg. Ikke nok med at jeg var trygg og fikk overvære prosessen, og her snakker vi profesjonelt og grundig arbeid til fingerspissene. Men jeg fikk også all mulig hjelp og støtte da jeg trengte det i min videre ferd utenfor deres rekkevidde dessverre, da jeg skulle kjøpe bolig langt vekkistan 😋
- Mette Kurseth, E, 12. jul ,2018
Fornøyd med Truls Holm, ikke fornøyd med Fredrik von krogh og meget, meget fornøyd med Lasse Bastrup;-)))
- Ronny Bakke, E, 13. jun ,2018
Det finnes mange meglerkontorer og meglere å velge mellom for en som skal selge. Det var helt tilfeldig at vi kom i kontakt med Lasse Bastrup hos Proaktiv. Men når vi sammenlignet dere med de øvrige tilbyderne var dere helt klart best når det kom til å sette gode prognoser, ikke minst opplevde vi at megler var fremoverlent og engasjerende. Noe som ga oss trygghet om at dere virkelig stod på for oss. Tett og god oppfølging, megler stilte opp gjennom hele prosessen, og var fleksibel. Ikke minst gode råd underveis. Takk for et godt salg!
- Shiraz Rafiqi, E, 13. jun ,2018
Vi kan anbefale Proaktiv på det sterkeste, vi følte at hele prosessen med salg av vårt hus var i meget trygge hender. De er meget profesjonelle og setter seg godt inn i både hus og omegn før det legges ut til salgs. Vi opplevde en megler som var tilgjengelig til alle døgnets tider når vi hadde spørsmål, det var meget betryggende. Vi fikk tett oppfølging og ble holdt godt oppdatert på prosessen.
- Helle Kristin Bekkeli, E, 23. mai ,2018
Troverdig megler 👍🏻
- Mette Hustoft, E, 27. jan ,2017
Andre gang kjøp og veldig fornøy med Proactive. Skal komme tilbake
- Raissa Ofstad, E, 27. jan ,2017
Meget proffe og godt forberedt , gode råd og veiledning angående forberedelse for salg.
- Geir Strande, E, 27. jan ,2017
Profesjonell, imøtekommende og hyggelig
- Kristin Caroline Nilsen, E, 25. nov ,2016
Kjempefornøyd med Proaktiv, skal benytte dem neste gang dersom vi skal selge leiligheten.
- Yuan Tian, E, 03. jul ,2016
Megler viste fra første stund profesjonalitet, imøtekommenhet og tilstedeværelse til enhver tid. Mine beste anbefalinger.
- Kjell Rustan, E, 26. nov ,2015
Proaktiv og megleren leverte en ryddig og profesjonell jobb, som gjorde det lettere for oss som boligkjøpere.
- Mona Østby, E, 26. jul ,2015
Alt var kjempe bra.
- Øyvind Hansen, E, 10. jun ,2015

Se flere kundeuttalelser

4519422_1a
Prisant.:  7900000,00

Rypeveien 36B

Lier, Lierskogen

Delikat og romslig enebolig i attraktivt og barnevennlig område kun 5 min fra Asker - Solfylt med stor terrasse og hage

Totalpris:

Kr 7900000

P-rom:

195,00 kvm
4553761_1a
Prisant.:  5300000,00

Peder Buchs gate 1

Drammen

Misunnelsesverdig og romslig leilighet fra 2021 med 2 solrike uteplasser - Høy standard - Flott utsikt - Garasjeplass

Totalpris:

Kr 9295000

P-rom:

106,00 kvm
4553915_1a
Prisant.:  12200000,00

Knud Askers vei 62A

Asker

Herskapelig og vakker tomannsbolig i sveitservilla - Historiske omgivelser - Svært sentralt - Meget gode solforhold

Totalpris:

Kr 12200000

P-rom:

196,00 kvm
4577055_1a
Prisant.:  10900000,00

Nyhuslia 5

Asker, Heggedal

Totaloppusset og lekker enebolig med spektakulær utsikt - Hybel - Nær Heggedal sentrum, Tog/buss, skoler, turområder m.m

Totalpris:

Kr 10900000

P-rom:

164,00 kvm
4599139_1a
Prisant.:  5800000,00

Ekebergløkka 30

Lier, Lierskogen

Moderne rekkehus i et meget barnevennlig område på Lierskogen. Kort vei til marka m.m.

Totalpris:

Kr 5800000

P-rom:

107,00 kvm
4600047_1a
Prisant.:  5100000,00

Skofterudstubben 20

Asker, Åros

Pen enebolig i attraktivt og meget barnevennlig område - Gode solforhold - Kort vei til bhg&skole - Sjønært

Totalpris:

Kr 5100000

P-rom:

115,00 kvm

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

4594447_1a
Solgt!

Wilses gate 1

Oslo

Lys og arealeffektiv 2-roms med attraktiv og sentral beliggenhet - Perfekt førstegangskjøp - Ingen dok.avg.

Totalpris:

Kr 3737117

P-rom:

27,00 kvm
4579921_1a
Solgt!

Smålensgata 4A

Oslo

Lekker og moderne 4-roms leilighet i attraktivt område - Balkong - Garasje - 2 bad - Kort gange til "alt" av fasiliteter

Totalpris:

Kr 7897000

P-rom:

88,00 kvm
4575961_1a
Solgt!

Billingstadlia 3

Asker, Billingstad

Nydelig og moderne 2-roms i attraktivt område - Garasje - Balkong - Kort vei til flotte turmuligheter, tog/buss m.m

Totalpris:

Kr 4350000

P-rom:

55,00 kvm
4566423_1a
Solgt!

Huldreveien 5

Asker, Borgen

Pen og innholdsrik 2-roms leilighet med utsikt mot Oslofjorden - Nær Asker sentrum, tog/buss og flotte turområder.

Totalpris:

Kr 3115395

P-rom:

65,00 kvm
4550628_1a
Solgt!

Svenskerud 140

Lier, Tranby

Tiltalende og innholdsrik enebolig i attraktivt område - Garasje - Stor og solrik uteplass - Kort gange til skole/bhg.

Totalpris:

Kr 5981528

P-rom:

165,00 kvm
4502060_1a
Solgt!

Ryghs vei 7B

Oslo

Flott, lys og luftig 2-roms i attraktivt område med gode solforhold og utsikt - Terrasse, peis & garasje

Totalpris:

Kr 5455064

P-rom:

86,00 kvm
4501759_1a
Solgt!

Åsterudveien 12

Bærum, Haslum

Sjarmerende og innholdsrik enebolig med hybel og dobbelgarasje - Solrike og grønne omgivelser i et barnevennlig område

Totalpris:

Kr 11500000

P-rom:

241,00 kvm
4531165_1a
Solgt!

Gamle Drammensvei 415B

Asker

Pen og nyere enebolig i attraktivt og barnevennlig område - Solrikt - Kort vei til skole barnehage og marka m.m

Totalpris:

Kr 8400000

P-rom:

172,00 kvm
4525701_1a
Solgt!

Underhaugsveien 4

Oslo

Sjelden mulighet på beste Bislett - Moderne, lys og oppusset leilighet med svært populær beliggenhet - Garasjeleie*

Totalpris:

Kr 4494126

P-rom:

34,00 kvm
4525447_1a
Solgt!

Solbergfjellet 10A

Asker

Sjarmerende og flott tomannsbolig i attraktivt og barnevennlig område - Garasje - Gangavstand til skole, bhg, marka

Totalpris:

Kr 5450000

P-rom:

144,00 kvm
4519505_1a
Solgt!

Johs. Nores vei 43

Asker

Særegen arkitekttegnet enebolig med hybel og attraktiv beliggenhet - Fantastisk utsikt - Stor og solrik eiendom

Totalpris:

Kr 16500000

P-rom:

306,00 kvm
4521299_1a
Solgt!

Brendsvollengene 58B

Asker

Tiltalende leilighet over to plan i attraktivt område - Solrik balkong - Carport - Kort vei til barneskole, marka m.m

Totalpris:

Kr 5818017

P-rom:

106,00 kvm
4520918_1a
Solgt!

Rundtom 34

Asker

Nydelig og innholdsrik tomannsbolig over 4 plan i attraktivt område - Garasje - Gangavstand til skole, barnehage, marka

Totalpris:

Kr 7003678

P-rom:

164,00 kvm
4513662_1a
Solgt!

Ove Jensens vei 10

Asker, Borgen

Nyoppusset 3-R leilighet med misunnelsesverdig utsikt over Oslofjorden - Nær Asker sentrum, skole og flotte turområder

Totalpris:

Kr 4017323

P-rom:

71,00 kvm
4487793_1a
Solgt!

Ovenstadlia 20

Lier, Lierskogen

VISNING AVLYST, SOLGT! BUD DIREKTE TIL SELGER. Delikat og romslig enebolig i attraktivt og barnevennlig område

Totalpris:

Kr 7500000

P-rom:

152,00 kvm
4487847_1a
Solgt!

Øygardveien 64

Bærum, Bekkestua

Romslig og pen 3-roms hjørneleilighet i attraktivt område - Solrik balkong - Peis - Nær kollektivt - Parkering

Totalpris:

Kr 5777604

P-rom:

80,00 kvm
4487846_1a
Solgt!

Edvard Griegs allé 25

Oslo

Nydelig og arealeffektiv selveierleilighet i attraktivt område på Torshov - Peis - Kort gange til «alt» av fasiliteter

Totalpris:

Kr 4841809

P-rom:

57,00 kvm
4471443_1a
Solgt!

Ånnerudtoppen 46A

Asker

Tiltalende 3-roms hjørneleilighet i attraktivt område - Kort vei til Asker sentrum og flotte turmuligheter - Garasje

Totalpris:

Kr 4750000

P-rom:

68,00 kvm
4468407_1a
Solgt!

Sokkafaret 33

Asker, Nærsnes

Moderne og innholdsrikt enderekkehus i idylliske omgivelser - Garasje - Sjøutsikt og takterrasse - Gangavstand til skole

Totalpris:

Kr 6704470

P-rom:

133,00 kvm
4450605_1a
Solgt!

Heggedal torg 22

Asker, Heggedal

Moderne og lekker leilighet fra 2021 med god planløsning - Heis - Balkong - Nærhet til tog/buss og marka

Totalpris:

Kr 3990000

P-rom:

48,00 kvm
4438365_1a
Solgt!

Lofotgata 4C

Oslo

Rålekker og romslig 3-roms leilighet fra 2016 i meget attraktivt område - Sentralt, stille og tilbaketrukket

Totalpris:

Kr 5898256

P-rom:

78,00 kvm
4444389_1a
Solgt!

Skjæret 41

Asker, Vollen

Moderne og innholdsrik bolig i idylliske omgivelser nære sjøen. Gangavstand til Vollen sentrum, strand og buss/hurtigbåt

Totalpris:

Kr 10600000

P-rom:

151,00 kvm
4408926_1a
Solgt!

Rundtom 79

Asker

Innholdsrik og pen leilighet over to plan i attraktivt område - Garasje - Gangavstand til skole, barnehage, marka m.m

Totalpris:

Kr 5749181

P-rom:

112,00 kvm
4398039_1a
Solgt!

Uelands gate 48

Oslo

Nydelig og romslig 2-roms leilighet på populære St. Hanshaugen - Moderne, lys og gjennomgående - Balkong

Totalpris:

Kr 5055010

P-rom:

57,00 kvm
4369545_1a
Solgt!

Myraveien 4D

Lier, Reistad

Særdeles flott og innholdsrikt rekkehus fra 2019 - Vakker utsikt - Gangavstand til barnehage, marka og buss m.m

Totalpris:

Kr 4900000

P-rom:

82,00 kvm
4349464_1a
Solgt!

Trettestykket 18

Asker, Borgen

Meget pen og innholdsrik enebolig med spektakulær sjøutsikt - Nær Asker sentrum, togstasjon, skoler og flotte turområder

Totalpris:

Kr 10950000

P-rom:

202,00 kvm
4346048_1a
Solgt!

Otto Valstads vei 8B

Asker, Hvalstad

Flott og innholdsrik tomannsbolig i solrikt og attraktivt område - Gangavstand til skole, barnehage, marka og tog m.m

Totalpris:

Kr 6900000

P-rom:

103,00 kvm
4228361_1a
Solgt!

Waldemar Thranes gate 8

Oslo

Enestående og innflytningsklar toppleilighet med 2 private takterrasser - Heis - Gode solforhold og vakker utsikt

Totalpris:

Kr 5178427

P-rom:

44,00 kvm
Solgt!

Oppsjølia 9A

Asker

Leilighet Oppsjølia 9A

Totalpris:

Kr 4600000

P-rom:

73,00 kvm

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
sov1
plus Soverom
kjo1
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  
Boliggalleri

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
_RM_1077
Aktuelt

Boligmarkedet i Trondheim er langt fra dårlig; - Litt avventende og tålmodig akkurat nå

Proaktivmeglerne i Trondheim oppsummerer høstens boligmarked. De poengterer spesielt hvor viktig det er å prise boligene riktig – for å ikke miste...
16196%20Proaktiv-036
Aktuelt

Slik opplever meglerne boligmarkedet i Stavanger og Sandnes

En merkbar skjevhet mellom tilbud og etterspørsel har trendet en god stund nå. Færre boliger til salgs betyr flere kjøpere om beinet. Samtidig har...
opera1
Aktuelt

Lene Orvik byttet megler til Proaktiv – da ble leiligheten solgt

Skal du ha et annet og bedre resultat må du faktisk gjøre noe nytt og annerledes. Dette var utgangspunktet for Proaktiv megler, Jeanette Risberget,...
Se alle våre artikler  
Boligartikler