PONTO-STORT

Den verdifulle virkningen av boligstyling

Selger tjente 150.000 kroner ekstra ved å velge full styling av leiligheten som skulle selges.
 
Skrevet av: Christina Pedersen
Publisert: 02. okt 2020
Det var eiendomsmeglerfullmektig Synne Eide Lunde hos Proaktiv Småstrandgaten i Bergen som bisto selger, Randi, ved salget av Erik Pontoppidans gate 4.

Hun har følgende å fortelle om første møtet: 

"Første gang jeg møtte Randi og fikk se leiligheten hun skulle selge bærte den preg av å ha vært utleid i 13 år, men potensialet var der absolutt. Selger var skeptisk til maling og usikker på om styling var nødvendig, men etter gode råd og en plan for å få frem leilighetens fulle potensiale ble vi enig om å sette i gang. Vi kontaktet vår dyktige stylist Betina - hun har et utrolig godt øye for detaljer og sammen ble vi enige om at her måtte både maling og fullstyling til."

Selger malte overflater etter fargevalg fra stylist Betina og deretter ble den stylet. Første gang selger så leiligheten igjen etter stylingen kjente hun den nesten ikke igjen - all sjarmen, den sjenerøse takhøyden og de store vindusflatene hadde endelig kommet til sin rett.

Etter en skreddersydd prosess, nøye planlegging og bred markedsføring spisset til riktig kjøpegruppe ble leiligheten lagt ut for salg til en prisantydning på kr 3.650.000,- + fellesgjeld på kr 200.000,-.

"Jeg hadde over 15 potensielle kjøpere på visning og etter en budrunde med to interessenter ble den solgt til en heldig kjøper for 3.800.000kr + kr 200.000,-", sier Synne.

Begrunnelsen hennes for det optimale resultatet er gode bilder, tett oppfølgning av interessenter, perfekt presentasjon og ikke minst gode råd hele veien. På denne måten sikrer vi at selger får en fantastisk pris og en god fortjeneste av salget.

"Synne var helt klar ikke den billigste megleren jeg snakket med, men hun la frem en plan og viste at hennes råd var best og en utrolig god innvestering", sier selger Randi. 

Vi i Proaktiv elsker når vi kan hjelpe kundene våre og levere mer enn de forventer. 

Skal du selge? Da burde du snakke med Synne for verdifulle råd! 
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne