a-030%20copy

Disse to er Proaktiv Haugesund

Tiden var inne for å drive eget kontor i byen de kjenner så godt. Haugesundsfolket kan forvente en merkevare av høy kvalitet. Hovedfokuset er selvsagt eiendomsmegling som leder til verdiskapning for kundene.
 
Skrevet av: Christina Pedersen
Publisert: 31. mai 2024
Vi møter søsterduoen, Hege og Trude Lund Madtsen, i nye lokaler i Haraldsgata 139, midt i sentrum. To motiverte, påskrudde meglere som er klare for å gå i gang. De er født og oppvokst her, har mye erfaring med seg og kan det lokale markedet.
 
Hvilke forventninger har dere selv til å åpne og drive et eget Proaktiv-kontor?
"Det blir en veldig spennende og krevende tid hvor vi kommer til å lære mye om hverandre og bli kjent med hverandre på et helt nytt plan. Vi har allerede begynt å kjenne en stor glede av det å åpne og drive et eget Proaktiv-kontor, litt som at vi begynner å bli litt småforelsket i bransjen på ny. Alt i alt så gleder vi oss enormt mye og vet det kommer til å kreve svette og tårer for å oppnå det vi ønsker, noe vi absolutt er klar for, og vet at vi skal klare. Vi er meget motiverte for å ta Haugesund med storm", forteller søstrene Lund Madtsen.
 
a-098%20copy
Hvorfor falt valget på Proaktiv-kjeden?
"Vi har alltid elsket tankegangen til Proaktiv. Det ligger mye i kjedenavnet - det å tenke før man handler og prestere på et høyt nivå. Vi elsket den nye moderne tankegangen på både markedsføring og tilstedeværelsen, noe som gjør at både kjeden og meglerne strekker seg høyt i kvalitet."

Hva kan kundene forvente?
"For oss er ikke eiendomsmegling bare en jobb, for oss er det så mye mer enn det. Vi ønsker å skape relasjoner som gjør at dere velger oss igjen og igjen. Vi ønsker at dere skal være så fornøyde at dere anbefaler oss videre og tar kontakt den dagen dere har gjort oppgraderinger og trenger en e-takst. Våre kunder kan alltid forvente tilstedeværelse og motiverte meglere som alltid vil kjempe for å skape det lille ekstra. Kundene våre skal alltid føle seg trygge i salgs- og kjøpsprosessen og vite at vi alltid kun er en telefonsamtale unna. Vi blir en samtalepartner gjennom hele prosessen, både på fag, sosialt og som en støttespiller. Resultatet av et boligsalg er aldri overlatt til tilfeldighetene, bak hvert boligsalg ligger det en spesifikk plan, optimal gjennomføring og verdiskapning gjennom faglig kompetanse", avslutter de.

Eiendomsmegling er forhandling, verdifull rådgivning og evnen til å sørge for at prosess og resultat går som avtalt. Vi i Proaktiv, sammen med Hege og Trude, er forventningsfulle til å møte markedet i Haugesund og omegn, og gleder oss over å kunne tilby høy kvalitet i metode, materiell og megling når kundenes største verdier skal forvaltes. Velkommen til å ta kontakt her!
 
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne