Klokke-STORT

En kunde fortjener kvalitetstid fra megleren

Hva vi bruker tiden til og fokuserer på vil utgjøre forskjellen mellom et ok salgsresultat, eller et som overgår dine forhåpninger. Vi har alltid høye krav til kvalitet og bruker tiden vår klokt.
 
Skrevet av: Christina Pedersen
Publisert: 16. feb 2021
Det er lett å tro at boligen din selger seg selv. Og at du bare trenger megleren slik at alt skal gå riktig for seg. Sannheten er at valg av megler har alt å si for salgsresultatet. Vi har høye målsettninger og gjør alltid vårt ypperste. Om det betyr å stå 1 eller 15 timer på visning.

klokke

Det viktigste er at alle som er interessert i en bolig får mulighet til å komme på visning for å kikke, samt å få stilt oss spørsmål.

Fordi når millioner er i spill er nest best er bare ikke godt nok. Derfor møter vi ofte opp sammen med fotograf for å sikre oss at boligen er perfekt presentert. Trenger vinduene en siste vask? Da gjør vi det. Her er Caroline Ringså Ask, fra Proaktiv Briskeby, i full sving rett før foto. Presisjon og timing i salgsprosessen gjør at vi treffer kjøperen som ønsker akkurat din bolig. Veldig få bruker eksempelvis romjulen på å klargjøre en bolig for salg. Megler Synne Eide Lunde, ved Proaktiv Småstrandgaten, anbefalte sin kunde å gjøre nettopp det. Vi legger leiligheten ut for salg når ingen andre gjør det. Resultat? En veldig god salgspris i et marked hvor det var veldig mange på boligjakt, men lite til salgs.

klokke3

Dette er det som er timing i et boligsalg - å være verdiskapende på kundenes vegne. Husk at verdien ligger i detaljene. Hver gang vi er på jobb for kundene våre stiller vi også høye krav til faglig kompetanse og setter mål som andre kanskje mener er forut for sin tid. Vi sikter høyt og tenker at ingenting er umulig.

De beste resultatene kommer ikke av seg selv – vi skaper dem for deg.

Trenger du de beste rådene i forbindelse med kjøp og salg av bolig? Book en avtale med en megler i dag.
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne