forlenget2

Forlenget sponsoravtale med Casper Ruud

Proaktiv var tidlig inne og startet et sponsorsamarbeid med tennistalentet Casper Ruud. I dag er han et kjent fjes og langt på vei i sin proff-karriere.
 
Skrevet av: Intervju Casper Ruud
Publisert: 11. des 2018
Proaktiv har sponset Casper Ruud lenge før han ble proff. I forbindelse med forlengelsen av sponsoravtale har vi tatt en prat med Casper – om hva Proaktiv som sponsor har betydd for han, hva støtten betyr for hans karriere og hvordan det er å etterhvert bli et kjent fjes i tennis-verden.

«For meg er det helt avgjørende å ha med sponsorer på laget. I tennis står man for alle kostnadene selv og med vel 300 reisedøgn i året sier det seg selv at det er kostbart. Jeg er ydmyk og veldig glad for at Proaktiv har vært en av mine sponsorer i mange år. Dette gjør at jeg kan følge min drøm om å bli verdens beste tennisspiller. Uten støtte fra dem blir denne reisen vanskeligere og med Proaktiv sin støtte fra tidlig alder har det vært mulig for meg å delta og konkurrere på internasjonalt nivå noe som er viktig for å måle krefter og for å utvikle seg på tennisbanen.»

Vi har fulgt Casper fra delmålene om å delta i Grand Slam-turneringer på juniornivå, til å se han vise fantastisk spill i verdensklasse i eksempelvis US Open tidligere i høst – hvor han gikk seirende ut fra flere matcher. «Å utvikle seg som tennisspiller er et langtidsprosjekt og jeg er veldig takknemlig for at Proaktiv har vært med hele veien.»

Om den økende oppmerksomheten har Ruud følgende å si: «Jeg tenker ikke så mye på at jeg kanskje er et kjent fjes, men merker jo litt at flere kjenner meg igjen nå. Jeg synes dette bare er hyggelig og ønsker jo å sette Norge på kartet i tennisverden. Mitt mål er å være et godt forbilde for ungdom på og utenfor banen og et bevis på at man får betalt for hardt arbeid.»

Nå er Casper inne i en tøff treningsperiode og arbeidet mot nye mål legges ned. Vi følger alltid tett med på det som skjer rundt han og ser frem mot en ny og spennende sesong i 2019!
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne