Generllstiligsnamoe

Hos Proaktiv har vi alltid plass til flinke mennesker

Kvalitet er noe av det vi i Proaktiv setter høyest i vårt arbeid, og vi er alltid på jakt etter dyktige mennesker som ønsker å jobbe med oss.
 
Skrevet av: Christina Pedersen
Publisert: 30. jan 2020
Vi er interessert i deg som er proaktiv, tenker riktig først - handler riktig etterpå. Det er på den måten vi skaper optimale resultater for kundene våre.

Verdiene våre er veldig viktige for oss - vi har en vinnerkultur basert på at vi alltid skal skape best mulig resultat for boligselgerne våre, vi skal være menneskelig ydmyk, faglig kompetent, innovativ og proaktiv. Dette må være noe du kjenner deg igjen i, noe du ønsker å jobbe etter.

For oss er et godt arbeidsmiljø veldig viktig, og helt avgjørende for å prestere godt – møt noen av våre meglere og se hvordan de opplever hverdagen i Proaktiv.

 

Mads Kirkeslett har jobbet i 5 år hos Proaktiv Trondheim sentrum.

madslandscape

Hvordan er miljøet/kulturen på kontoret?


«Arbeidsmiljøet er svært bra. Det er en fin miks av både yngre og seniormeglere på kontoret. Med alle timene man bruker sammen på jobb blir man som en liten familie som man deler både godt og vondt med. Det er også en kultur som jeg ikke har opplevd før; her er alle genuint opptatt av at nestemann skal lykkes å gjøre det godt.»

 

Hvordan bidrar dine kollegaer for at du skal lykkes?

«Dørene er alltid åpne på kontoret vårt. Er det noe man trenger hjelp til, enten det er faglig eller salgsmessig, så er veien kort for å få de svarene trenger. Vi har et motto her på kontoret om at alle skal med. Det har gjort at i stedet for å kun satse på de beste spillerne så ønsker vi å øke prestasjonene på hele laget. Mine kollegaer bidrar hver dag for at det skal være gøy å være på jobb!»

 

Hva er det viktigste de har lært hittil?

«Jeg har lært at ingenting kommer av seg selv. For å lykkes som megler må man jobbe smart og man må legge ned de timene som trengs. Jeg har også lært at det er stor forskjell på meglertjenester. Gjør man en grundig jobb og bruker nok tid på kunden vil man sitte igjen med en superfornøyd kunde og en god ambassadør livet ut. Det er sånn man bygger seg en portefølje og et renomme.»

 

Synne Lunde Eide har jobbet hos Proaktiv Småstrandgaten i Bergen siden sommeren 2019. 

synnellandscape


Hvordan er miljøet/kulturen på kontoret?

«Proaktiv-miljøet er for dem som ønsker å lære og har viljen til å jobbe. Et sosialt kontor med mange dyktige kollegaer som gjør hverdagen bedre.»

 

Hvordan bidrar dine kollegaer for at du skal lykkes?

"Ved å ta meg med på oppdrag, befaringer, visninger og er alltid tilgjengelige for å hjelpe."

 

Hva er det viktigste de har lært hittil?

«Det viktigste jeg har lært er å følge Proaktiv-standarden, jobbe hardt - for ingenting kommer gratis og hele tiden stå på.»

 

Alexandra Nygård har jobbet hos Proaktiv Briskeby i Oslo siden august 2019.

alexandralandscape


Hvordan er miljøet/kulturen på kontoret?

«Jeg hadde aldri drømt om å ha det så bra på jobb som det jeg har på Briskeby. Jeg gleder meg til å komme på jobb hver dag fordi vi har så godt miljø, og det har nesten blitt slik at alle kollegene mine er blant mine beste venner. Og det er ingen selvfølge etter så kort tid!»

 

Hvordan bidrar dine kollegaer for at du skal lykkes?

«Vi heier hverandre opp hele tiden. Er det en som har en DM som funker bra sendes den rundt til resten. Vi blir med hverandre på befaringer, har salgstrening og generelt følger med på hverandre for ris og ros.»

 

Hva er det viktigste de har lært hittil?

 «Litt vanskelig å plukke én enkelt ting, men kanskje at en alltid må være på og at ingenting kommer gratis. Skal du få oppdrag og gjøre det bra nytter det ikke å sitte stille og forvente at det kommer av seg selv. Her er det ingen som syr puter under armene på oss som er nye, og på den måten blir vi bedre.»

 

Du er hjertelig velkommen til å sende oss en generell søknad: https://proaktiv..desti.no/om-oss/ledige-stillinger

For å bidra til høynet faglig kvalitet og innsikt i megleyrket har Proaktiv egen Meglerskole, oppgjørskurs, praksisuke og et eget Eiendomseminar for studentene.

For våre nyansatte eiendomsmeglerfullmektige tilbyr vi et Fullmektigprogram som gir den enkelte mulighet til å søke om Meglerbrev. Vårt fullmektigprogram består blant annet av en Proaktivskole, et oppgjørskurs med nødvendig praksis i tillegg til ekstern kursing og tett oppfølgning på det enkelte kontor.

Vi håper at studenter og nyansatte får en klar oppfatning av at det er forskjell på å spille Ludo og sjakk. I det første spillet er det flaks og uflaks som avgjør. I sjakk vinner den som har den beste planen og gjør de rette trekkene. For oss i Proaktiv er det å megle, som å spille sjakk.

 

I dag holder vi til i Sandnes, Stavanger, Bergen, Voss, Holmestrand, Asker, Oslo, Lillestrøm, Lørenskog, Jessheim, Trondheim sentrum, Heimdal og Moholt.
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne