Ja

Ja, vi elsker Bergen

I starten av juni var det gledelige nyheter til oss som holder til på Vestlandet.
 

Publisert: 17. jun 2019
Statens pris for bærekraftig by- og stedsutvikling skulle deles ut og i år ble det Bergen som slo Moss og Voss i finalen i konkurransen om å bli Norges mest attraktive by i 2019. Og siden en annen jury – intet mindre enn FN – nok en gang har utnevnt Norge til verdens beste land å bo i, da er det enkel logikk at Bergen er verdens beste by!

Vi spør oss selv, hvordan blir en by så bra at den slår alle andre? Kan det være Ulriken, Bryggen, Fisketorget, de syv fjell, Festspillene eller alle de «gode» værmeldingene? Nei, det viktigste er selvsagt alle menneskene som bor der. Det er typisk bergensk å hele tiden søke å bli bedre, også på det vi allerede er gode på – ikke bare å snakke mye og fort, men være fremoverlente, proaktive og videreutvikle vår kultur. Det er dette vi elsker ved den pulserende byen vår.

Vi i Proaktiv Bergen tar med oss denne kjærligheten og lidenskapen inn i jobben vår. Mye av det attraktive med Bergen omtaler vi daglig i våre avisannonser, viser bilder av i prospekter og henviser til i samtaler på visninger. «Bybanen frakter deg enkelt i retning sentrum eller mot Flesland.» «På veien hjem spaserer du gjennom sjarmerende smau med rose-bed og tett trehusbebyggelse.» «Nyt fridagen med tur over Vidden og nyt en velfortjent is på toppen av Ulriken.» Vi kan godt kalle det et typisk «meglerspråk» og på grensen til det folk kan himle litt med øynene av. For oss er det heldigvis bare sannheter om livet i Norges mest attraktive by – er vel lov å skryte litt av det? Vi er hvertfall stolte av å være Proaktivmeglere i denne spesielle byen og at vi får lov til å møte og hjelpe hundrevis av mennesker hvert år som leter etter sin drømmebolig.

Vi mener at mennesker som bor riktig har det bedre. Derfor er vi svært nøye med informasjonen vi deler i markedsføringen. Vi ønsker at folk skal komme på visning av rette grunner. Derfor snakker vi ikke om nærheten til barnehage når det er en student som skal kjøpe sin første leilighet. Men vi snakker gjerne om gangavstanden til Haukeland sykehus når det er en sykepleier som møter opp. En megler som har til hensikt å finne rett kjøper til rett eiendom må ha full oversikt over nærområder og hva de har å tilby de ulike kjøpergruppene. Nettopp fordi alle boliger er ulike – det er også menneskene som er på boligjakt. Det som er attraktivt for noen er ikke nødvendigvis attraktivt for andre. Vi lover at vi finner en riktig bolig i de riktige omgivelsene som er attraktiv for deg. Hvordan? Grundig forarbeid, lokal kjennskap og en utpreget vinnerkultur. Det er vår oppskrift på det beste resultatet gang etter gang - de rette menneskene i rett bolig til best pris, trygt og effektivt.

Går du med tanker om å selge boligen din? Eller lurer du på hva den er verdt i dagens marked? Kontakt oss i dag for en gratis og uforpliktende verdivurdering av din bolig.
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne