jobbe2

Jobbe hos oss

Drømmer du om ny start og nye muligheter som megler?
 

Publisert: 16. aug 2016
Proaktiv Eiendomsmegling er lokalisert i storbyområdene og er en utpreget kvalitetsmegler. Kundens beste er til enhver tid i fokus og vi vet at gode prestasjoner er noe som skapes gjennom stor kompetanse, høy motivasjon og gjennomtenkt strategi. Det er stort sett slik at de beste vinner. Slik er det også med eiendomsmegling. Flinke mennesker med det beste materiellet, de beste metodene og den riktige motivasjonen skaper alltid det beste resultatet for våre kunder.


Drømmer du om ny start og nye muligheter som megler?


Proaktiv Eiendomsmegling søker dialog med etablerte meglere. Vi har etablerte kontorer som kan tilby gode betingelser og som kan åpne for partnerskap. Vi har også et sterkt ønske om å starte nye foretak sammen med erfarne og dyktige mennesker. Om du går du med tanker om å jobbe under ny merkevare, har ambisjoner om partnerskap eller å starte eiendomsmeglerforetak alene eller sammen med andre, har vi ressurser og ønske om gjøre dette sammen med flere. Ta kontakt med rekrutteringsansvarlig Lasse Johannessen for en for en uforpliktende samtale: lj@proaktiv.no eller mobil 99 21 68 00.


Hvorfor jobbe hos Proaktiv?

 • Proaktiv kan tilby tett oppfølging av erfarne meglere som er opptatt av å støtte kollegaer for å bidra til vekst, utvikling og kompetanseheving
 • Oppgjørskurs
 • Det tilbys ulike ansattgoder avhengig av hvilket kontor man arbeider på, slik som for eksempel firmaleilighet i Spania og felles morgentrening
 • En kontinuerlig kompetanseheving for både nyansatte og erfarne meglere
 • Konkurranser og premiering av gode resultater
 • Gode inntjeningsmuligheter
 • Du blir en del av et selskap med et godt arbeidsmiljø, faglig utvikling og sosiale arrangementer


Hva Proaktiv forventer av deg:

 • Du har som mål å gi dine kjøpere og selgere markedets beste opplevelse i hvert eneste boligsalg. En investering i våre tjenester skal være verdiskapende for kunden, samtidig som kjøper finner sin fremtidige drømmebolig.
 • Du overlater ingenting til tilfeldighetene, og sørger for en trygg handel for både kjøper og selger ved hjelp av din kompetanse.
 • Du må hjelpe selger med å skape den rette atmosfæren for visning, og få boligen til å fremstå på sitt beste. Du stiller skjerpet og forberedt og finner alltid svar på spørsmålene potensielle kjøpere har, og registrerer hva hver enkelt på visning er spesielt opptatt av.
 • Våre kunder er de mest tilfredse i bransjen, og dette tror vi skyldes at vi bruker mye tid på våre oppdrag og oppdragsgivere. Det kreves derfor en tett dialog med kunden hele veien frem til overtakelse, og som en del av vårt team kreves det at du er proaktiv hele veien.
 • Du er kjent for ditt gode humør, din serviceinnstilling og evne til å oppnå langvarige relasjoner med dine kunder.
 • Som megler kreves det at du er nøyaktig, ansvarsfull, konkurranselysten, og har god muntlig og skriftlig framstillingsevne.
 • I tillegg er du utadvendt, entusiastisk og positiv med gode samarbeidsegenskaper. Ledige stillinger


Eiendomsmegler og eiendomsmeglerfullmektig


For våre nyansatte eiendomsmeglerfullmektige tilbyr vi et Fullmektigprogram som gir den enkelte mulighet til å søke om Meglerbrev og tittelen Eiendomsmegler. Vårt fullmektigprogram består blant annet av en Proaktivskole, et oppgjørskurs med nødvendig praksis i tillegg til ekstern kursing og tett oppfølgning.

Av erfarne meglere søker vi personer som har vært noen år i bransjen og har skapt gode resultater på sin nåværende arbeidsplass.

Alle søkere må ha meglerutdanning fra BI, mastergrad fra juridisk fakultet eller være megler etter overgangsordningen for å være aktuell som søker. Lønn etter avtale.

Send en åpen søknad i skjemaet her. Det er mulig å søke på flere kontor hvis man ønsker dette. Alle henvendelser behandles konfidensielt.
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne