opera1

Lene Orvik byttet megler til Proaktiv – da ble leiligheten solgt

Skal du ha et annet og bedre resultat må du faktisk gjøre noe nytt og annerledes. Dette var utgangspunktet for Proaktiv megler, Jeanette Risberget, da hun overtok oppdraget i Operagata 24 – med moderne utsikt mot Munch.
 
Skrevet av: Christina Pedersen
Publisert: 07. jul 2023

Jeanette Risberget / Eiendomsmegler / Proaktiv Briskeby

«Det første vi gjorde var å ta nye bilder, og ikke minst bytte ut en del møblement for et oppfrisket uttrykk - som fikk frem sonene og planløsningen på riktig måte», starter Risberget. Hun er eiendomsmegler hos Proaktiv Briskeby og så med friske øyne på leiligheten i det hypermoderne nabolaget i Bjørvika. Den ble lagt ut for salg i mai gjennom et annet meglerforetak, uten å ha oppnådd salg gjennom den perioden. «Jeg jobbet mye med tekster som snakker til riktig kjøper, denne er ikke for alle, men den er en skikkelig hverdagsdrøm for noen. Akkurat de menneskene vil jeg ha på visning. Vi fikk også laget en fresh dronevideo som oppsummerer det kunstneriske uttrykket boligområde i Bjørvika har – og fikk samtidig vist frem terrassen ovenfra. Vi er tross alt i 8. etasje. Det er luftig, utsikt og solrikt. Du kan drikke kaffe med Munch hver morgen», fortetter Jeanette.
 
Jeanette Risberget / Eiendomsmegler / Proaktiv Briskeby
LeneOrvik
Selger, Lene Orvik, er glad og tilfreds over at leiligheten nå er solgt og snakker positivt om prosessen hun hadde sammen med megler Risberget.

Hvordan opplevde du salgsprosessen med Proaktiv v/Jeanette, og hva likte du best med den?
«Først og fremst er det lett å føle seg sett og ivaretatt, når man møter en megler som viser høy grad av motivasjon, slik som Jeanette gjør. Helt fra start gav hun det lille ekstra, og enda litt til. Da blir man jo selv også veldig håpefull på resultatet. Jeg satte ekstra pris på at hun var så effektiv og handlekraftig, at hun kastet seg rundt for å tilrettelegge prosessen så raskt som hun gjorde. Det var rett og slett bam, bam, bam

Var det noe du ble overrasket over?
«Ja, jeg må si at jeg ble overrasket over at hun klarte å selge leiligheten min så raskt. Spesielt i disse tider.»
 
opera3
Hva mener du var avgjørende for at leiligheten ble solgt?
«Jeanettes viljestyrke og motivasjon. På under to uker var hun inne i leiligheten med stylist, tok nye bilder, filmet med drone, og hadde to visninger, som ledet rett til salg. Å gjøre grep som må til, kombinert med en god dose personlige egenskaper som gjør at boligen blir ekstra attraktiv - tror jeg er key.»
 
Hvordan skilte Proaktiv seg ut fra andre meglerforetak du har vært i kontakt med?
«Nå har ikke jeg vært i kontakt med så mange meglerforetak, men det som gjorde dette valget enkelt var at jeg følte at Jeanette var villig til å gi alt.»
 
Videre følger eiendomsmegler Risberget opp med å fortelle hvor viktig det er å prise en eiendom riktig. «En megler skal være realistisk ovenfor selger, jobben vår er ikke å love gull og grønne skoger, det er å skape best mulig resultat gitt en rekke faktorer». Vi kan påvirke svært mye i en salgsprosess, da må vi være opptatt av kvalitet i rådene vi gir og gjøre ting på riktig måte fra start til slutt.
Meglere er ikke like, de jobber på forskjellige måter og løser utfordringer med ulike metoder. «Med Proaktiv metoden ønsker vi å berike kundene våre, både rent økonomisk, men også i form av økt livskvalitet ved å bo riktig», avslutter Risberget.

Leiligheten på 67 kvm i Operagata 24 med god standard fra 2019, balkong, utsikt, heis, to soverom og felles takterrasse ble etter en uke i markedet solgt for kr. 9 730 000,-  

Du er alltid velkommen til å kontakte oss for verdifulle råd, boligtips, strategier i budrunder og alt som handler om megling og eiendom. Vi har alltid tid til deg. 
 
opera2
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne