LeytonSTORT

Leyton Rivera - fra junior til proffspiller!

Tennis er enormt på verdensbasis og nesten umulig å lykkes i - men målrettet og knallhard trening bærer alltid frukter.
 
Skrevet av: Christina Pedersen
Publisert: 12. feb 2020
Vi sponser unge mennesker med store ambisjoner, som har sterk vilje til å lykkes, de som er hardtarbeidende og satser alt, de som vil vinne og er villig til å betale prisen for det, men som ikke klarer å gjøre det uten vår hjelp. Fordi det er slike mennesker som endrer verden, driver den fremover og viser oss andre at alt er mulig.

I starten av 2020 tok tennistalentet Leyton Rivera steget inn i proffverden og satsingen blir enda mer kvesset for det unge talentet. Han hører til Paradis Tennisklubb og dette er også første gang Bergen får en mannlig profesjonell tennisspiller.

De neste månedene skal han delta på flere Future turneringer i Tyrkia, Slovakia og Egypt. Disse turneringene er for proffspillere ranket mellom 250 – 1500 i verden.

Når vi spør Leyton hva målene er for de neste 6 månedene, er svaret konkret. Målet er å få en så bra ATP-ranking at han kommer rett inn i hovedklassene i Future turneringer og deretter gradvis inn i Challenger turneringer. Challenger er for spillere som er ranket mellom 50-250 i verden.

Veien mot gode resultater er aldri tilfeldig og krever nøyaktig planlegging og selvfølgelig hundre prosent gjennomføring. En vanlig dag for 18-åringen starter med streching kl. 08.00, etterfulgt av en 2-timers tennisøkt og til slutt 1 time med fysisk trening. Ettermiddagene brukes til tennismatcher med andre spillere som går på samme akademi. Totalt er han oppe i 5-6 timers trening hver eneste dag. Per dags dato er han i Slovakia og trener på et av Europas beste tennis-akademier.

Proaktiv har sponset Leyton siden han var 13 år og fulgt han fra juniorspiller frem til i dag. Da er det spesielt spennende når proffsatsingen er i gang for fullt og veien videre blir veldig gøy for oss som elsker tennis!

 

Proaktiv #alltidbedre
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne