Rokkevegen-STORT

Proaktiv meglere satte prisrekord i Giske kommune

Boligen i Rokkevegen ble solgt for over 9 millioner - det er helt ny rekord i kommunen.
 
Skrevet av: Christina Pedersen
Publisert: 16. mar 2021
Christer Hessen og Jon Kristian Røsok åpnet Proaktiv Ålesund på nyåret. De hadde sett frem til å levere høy kvalitet til både nye og tidligere kunder - og akkurat det har de gjort helt fra oppstarten.

Med fokus på rikelig med tid til hver enkelt kunde og alle stegene i en salgs- og kjøpsprosess, har de allerede satt spor etter seg og høstet mye positive tilbakemeldinger fra fornøyde kunder. 

Boligen i Rokkevegen var et spennende objekt som hadde gjennomgått mye renovering de siste årene. I tillegg var det blitt lagt til et flott tilbygg i funkisstil med en takterrasse på 110 kvadrat. Samt svært gode utleiemuligheter. 

rokkevegenrokkevegen2

Prisantydning var satt til kr. 8 990 000,-, og endte på rekordgode kr. 9 310 000,-, etter en gjennomtenkt presentasjon, tilstedeværelse på visningene og god oppfølging i budrunden. 

rokkevegen3

Sunnmørsposten omtalte det gode salget mandag denne uken. 

"Folk bør ikke være fremmed for å investere i bolig verken i Ålesund eller Giske. Å bo godt er ikke gratis, men ser man på bolig i et langtidsperspektiv er det en investering", sier Røsok.

Aller best er det når begge parter er godt fornøyde med handelen - det er det vi jobber for. Bor du riktig, har du det bedre.

Selge eller kjøpe bolig i Ålesund og omegn? Vi anbefaler på det sterkeste å ta kontakt med de dyktige meglerene våre på Sunnmørskysten! 
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne