skalduselgedenne-STORT

Skal du selge bolig denne våren?

Dette er noen av våre tips for tidlige forberedelser på veien mot et fantastisk sluttresultat.
 
Skrevet av: Christina Pedersen
Publisert: 25. mar 2021
  • Få inn en megler på befaring tidlig i prosessen. Sørg for å velge den megleren som har den beste planen for deg og din bolig. Det er her grunnlaget for en optimal pris blir lagt. Ha forventninger om konkrete råd fra megler – det er han/hun som er fagpersonen i denne situasjonen.
  • Vask og spyl vekk vinterens merker fra fasade og grunnmur. Sørg generelt for jevnlig og godt vedlikehold – det er en viktig faktor for de som skal kjøpe boligen og definitivt detaljer de får med seg.
  • Trengs det noen strøk med maling på husvegger, gjerder eller dører? Husk at en ivaretatt og oppfrisket fasade har alt å si for førsteinntrykket.
  • Legg ned en innsats i hageområde. Fjern ugress, klipp plenen og gå over alt av beplantning. Hvis du er tidlig ute rekker du også å sette nye frø og spirer i tide for blomstringen.
  • Terrassen trenger hvert år en runde med høytrykksspyleren. Få vekk alt av grønske og skitt. Mal eller beis noen strøk dersom tiden er inne for det.
  • Klargjør og uteplassen med hagemøbler og puter. Er putene solbleket og slitt? Invester i nytt – du kan ta dette med deg når du flytter. Potteplanter skaper en lun og frisk atmosfære. Ha fokus på å lage hyggelige soner for både store og små.
  • I samarbeid med megler anbefaler vi alle å rådføre seg med en boligstylist. De ser hvor potensiale ligger i din bolig og vet akkurat hvordan det skal synliggjøres. Avklar tidlig hvor mye arbeid som skal legges ned innendørs. Da har du god tid til å forberede deg og gjøre det som er nødvendig for salget.

Ikke la tilfeldighetene få spillerom når du skal selge boligen din.

Vi har rådene klare til deg – du trenger bare følge planen vi legger sammen med deg.

Nyt påsken!
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne