Tezza-0847

Slik jobber Jeanette og Caroline; - Vi misser ikke en mulighet for et bud

Det spiller ingen rolle om en interessent vil se en bolig tidlig eller sent. Tilgjengelighet og timing er alt, det kan avgjøre om et bud legges inn eller uteblir.
 
Skrevet av: Christina Pedersen
Publisert: 21. apr 2023
Jeanette Risberget er akkurat ferdig med en privatvisning når klokken har bikket 20.30, interessenten kunne ikke stille på felles visning og ville se boligen denne kvelden. «Da sier vi selvsagt ja og stiller opp på kort varsel, denne gangen førte det til bud senere samme kveld og salg», starter Jeanette. Hun er eiendomsmegler hos Proaktiv Briskeby og har jobbet i team med sin kollega og daglig leder, Caroline Ringså Ask, i snart 4 år.
Sammen har de skapt sin egen oppskrift for megling i Oslo-markedet. De vil ikke avsløre alle metoder, men det er klart at tilstedeværelse og fokus er to nøkkelord. «Vi er for eksempel alltid med på styling og foto, nettopp for å være med i hele prosessen og sikre at alt går som vi har planlagt sammen med kunden», forteller Jeanette.
Tezza-1460
Du ser de gjerne med blikket ned i iphone-skjermen for å svare fortløpende på e-poster eller i samtaler med kunder, budgivere og leverandører. «Det går i ett, dagen starter kl. 06.00 hjemme hos meg og er ikke over før jeg bestemmer at det er nok», føyer Caroline til. Dagene har alltid en nedfelt plan, men interessenter og potensielle budgivere kan man ikke styre. «De må vi strekke oss langt for, det er jobben vår; å skape aktivitet, resultater og verdi for kunden», sier de begge.

April har vært en svært positiv måned så langt. «Boligene vi har fått gleden av å selge har blitt revet bort; den ene etter kun 4 timer i markedet, andre etter få dager. Vi har løpt fra morgen til kveld for å holde privatvisninger og legger fra oss alt annet når et bud kan være på trappene», avslutter Jeanette.

Aktivitet skaper aktivitet – slik vil det alltid være. En megler skal aldri sitte og vente på resultater, de må man skape selv.
 
12A9AD9C-0EC8-4EDA-BA35-467379648D81
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne