spesialisert2

Spesialisert på salg av nye og prosjekterte boliger

Vi i Proaktiv Prosjektmegling er opptatt av grundige forberedelser, og optimalisering av kunnskap og kompetanse. Det er din garanti når du skal kjøpe eller selge prosjekt gjennom oss!
 
Skrevet av: Proaktiv Prosjektmegling
Publisert: 30. jun 2016
Kompetansen dekker alle behov innen tradisjonell eiendomsmegling, i tillegg til et spekter av analyse- og rådgivningstjenester. Vi har til sammen over 50 års erfaring i bransjen.

Ingen prosjekt er like - hvert prosjekt og hver boligkjøper er forskjellig. Derfor tilbyr vi deg som skal selge, skreddersydde løsninger som er tilpasset dine behov. Våre meglere gjør alt som er nødvendig for å få best mulig resultat for ditt prosjekt.

Vi er det bindende ledd mellom utbygger og forbruker. Fra prosjektets startfase til kjøperne flytter inn skal vi være den naturlige samarbeidspartner. For utbygger er vi med fra prosjektets startfase til kjøper er trygt i hus.

Vi har egen jurist og faglig leder som kontinuerlig holder tritt med endringer i lover, forskrifter, og reguleringsplaner for bolig- og næringseiendom. Alt dette for at dere som utbyggere skal få en optimal prosess, og at vi skal finne de rette kjøperne til ditt prosjekt.

Vi er tilgjengelige på deres premisser. Det betyr at vi griper utfordringene “der og da” og prioriterer våre oppgaver deretter. I tett dialog med dere velger vi de beste løsningene. I prinsippet er vi tilgjengelige til enhver tid - personlig, via mobil eller e-post.

Velkommen til oss!

Se våre prosjekterte eiendommer.
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne