16196%20Proaktiv-152

Tre tips til hvordan bli en bedre megler

Student eller eiendomsmeglerfullmektig? Du har mye spennende, utfordrende og lærerikt som ligger foran deg. Vi deler gjerne noen tips på veien til de som har satt seg som mål om å bli en verdifull forhandler for kundene sine.
 

Publisert: 27. feb 2024
Tips 1. De første årene skal holdningen din og målet ditt være at du er den første som kommer på kontoret, den siste som går, den eneste som trenger nøkkel og den eneste som vet hvor lysbryteren er. Dette vil gi deg gode rutiner og god disiplin du tar med deg videre. Vær fremoverlent, påskrudd og den første til å spørre om du får være med erfarne meglere på alt fra verdivurdering til overtakelse.
 
Tips 2. Sett deg mål og delmål. Ikke bare for året eller måned, men også hver uke og dag. Hvilken eiendomsmegler vil du være? Lag et dokument med 10 punkter – slik vet du hvordan du skal jobbe og hva du skal bli bedre på. For å alltid bli bedre må man finjustere og finpusse alle detaljene.
 
Tips 3. Ingenting kommer ut av ingenting. Skal du ha litt bedre resultater enn alle andre - må du jobbe mye hardere. Befaringer på kveldstid og visninger i helger er din mulighet og vil være nødvendig for å få et forsprang på alle som ikke gjør det. Man vil alltid få noe ut av de arbeidstimene man legger inn. Vår jobb er prestasjonsbasert og i likhet med fotball og friidrett vil det alltid være noen som spiller bedre og løper raskere.
 
 
Frida%20Stormyr
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne