Klokkar-stort

Vi opplever høy etterspørsel i Fana - denne eneboligen i Klokkarlia ble solgt til en svært god pris

Når en bolig skal selges må alle steg i prosessen kvalitetssikres - ellers kan du ikke regne med å sitte igjen med det beste resultatet. Vi vet hva som skal til.
 
Skrevet av: Christina Pedersen
Publisert: 07. jul 2021
Det er Proktiv-megler, Ann-Christin Fosse, som sto for salget av eneboligen. "Klokkarlia er en hyggelig gate i et etablert og rolig boligområde, perfekt for barnefamilier. På grunn av den høye og frie beliggenheten har man nydelige utsikts- og solforhold, samt kort vei til alt man trenger i hverdagen", sier hun. Da huset ble bygget i 1951, ble det gjort gode og varige valg av kvaliteter og løsninger, med mange fine detaljer som er ivaretatt av selger. Huset har en god planløsning, og det er gjort en god del oppgraderinger i senere tid. Huset har i tillegg til 3 soverom flere store stuer med potensiale for videreutvikling.

Sammen med selger, stylist og fotograf var hun opptatt av at alle steg i prosessen skulle gjøres 100% fra første stund. "Det handler om å få de rette menneskene på visning - de som av rette grunner er riktige kjøpere av boligen", fortsetter Ann-Christin. 

For sånn er det faktisk - den opplevde verdien av et potensielt nytt hjem er forskjellig fra person til person. Det som er helt ideellt for noen er uaktuelt for andre. Det er vår jobb som meglere å sørge for at det er de rette menneskene som får riktig informasjon om gjeldende bolig og da følgelig at de rette menneskene også finner veien til visning. Først da kan vi begynne å snakke sammen om hvilke andre behov som skal dekkes. I Klokkarlia valgte vi å style boligen, for å hjelpe interessentene med å se for seg muligheter og plass for innredning. 

klokkar2klokkar3

Ved dette salget ble salgsummen kr. 7 300 000,- etter massiv respons og en del privatvisninger. 

Å gå glipp av potensielle kjøpere kan være fatalt for sluttresultatet. Når siste budet aksepteres av selger skal vi som rådgivere være helt sikre på at alle steiner er snudd. Det er faktisk vår plikt som meglere og det tar vi på alvor. Du kan komme i kontakt med Ann-Christin og resten av teamet hos Proaktiv Fana her. De kjenner ditt område og vet hva som skal til for å oppnå best mulig resultat. 
 
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne