Georg André Gade

Megler/Partner
Georg André Gade, Megler/Partner
Ta kontakt
Telefon: 93 00 38 30
E-post: gag@proaktiv.no
Georg A. Gade har jobbet i bransjen siden 2000 og skapt gode resultater for kundene sine like lenge. Det skyldes at han bruker mye tid på hvert eneste oppdrag og hver eneste oppdragsgiver. Han forteller hva han skal gjøre. Og han gjør det han har sagt han skal gjøre. Det fører til tilfredse kunder, en trygg prosess for både kjøper og selger, i tillegg til et optimalt sluttresultat. Georg jobbet i Postbanken eiendomsmegling frem til 2005, før han ble med videre inn i overgangen til Aktiv eiendomsmegling, med eierskap til Aktiv Elite Eiendomsmegling. I denne perioden var han både daglig leder i Aktiv Elite eiendomsmegling AS og daglig leder i Bergen Eiendomsmegling AS. Fra 2013 har han vært med å bygge Proa og Proaktiv Eiendomsmegling som kjede i Proaktiv Gruppen.  Her jobber han etter Proaktiv-metoden, som innebærer bransjeledende metodikk, engasjement og et øye for detaljene i samtlige ledd av boligsalgsprosessen. Georg er godkjent megler fra Finanstilsynet og medlem av MNEF. 
Bestill gratis verdivurdering

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg? Vi hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

En super megler. Ivaretakende og tilstede i prosessen. I en stresset situasjon var megler Georg Gade en super støtte.
- Jorunn Haugland Saroea, E, 03. mai ,2024
Vi likte måten megleren ville takle salg av vår eiendom fra første befaring. Det var nok den helhetlig vurdering av tidspunkt for salg, hva vi bør gjøre før visning og hvordan det hele skulle foregå, som gjorde at vi følte oss trygg på at vi hadde gjort det rette valg.
- Julia Margaret Anthonisen, E, 11. jul ,2023
Ryddig prosess med levering av resultater som forventet. God kvalitet på alt.
- Bjørn Hustoft, E, 28. apr ,2023
Meget hyggelig og dyktig megler alltid tilgjengelig for spørsmål 😊
- Torbjørn Foss, E, 20. apr ,2023
Alt var bra og ryddig
- Thomas Istvan E Kadar, E, 20. mar ,2023
Jeg føler hele salgsprosessen som et veldig profesjonelt gjennomført arbeid. Jeg synes det var effektiv og jeg føler meg ivaretatt som en kunde.
- Kristina Austi, E, 20. mar ,2023
Knallbra! Utrolig dyktig, kul og 200 % profesjonell
- Kristin Salvesen Yttri, E, 20. jan ,2023
Fikk raske og gode svar fra megler, så en fornøyd kjøper kommer gjerne tilbake til Proaktiv.
- Anders Eidsnes, E, 16. jan ,2023
En svært dyktig megler, meget profesjonell og på 24/7. Tar aldri lang tid før telefonen ringer om du har sendt et spørsmål på mail :-) Med en megler som Georg Andre Gade kan du være trygg på at du er godt varetatt. Anbefales på det varmeste!
- Kristin Salvesen Yttri, E, 07. nov ,2022
Georg Andre Gade var proff gjennom hele salgs prosessen , han var alltid tilgjengelig på telefon om jeg lurte på noe . Ingen ting var overlat til tilfeldighetene . Her var alt gjenomført til den minste detalj. Som resulterte i god pris for min leilighet. Han er god på informere hvilket steg vi var i prosessen og hvordan vi skal oppnå best mulig resultat. Det merkes at Georg elsker jobben sin. I tillegg så har han humor 😊 som gjorde både salg og kjøp til en fin periode. Georg Roocks
- Øystein Salvesen Yttri, E, 27. okt ,2022
Veldig imøtekommende og god service.
- Katerina Bernhoft, E, 11. des ,2021
Proffesjonelt og ryddig
- Ole Erik Norstad, E, 02. des ,2021
Jeg er særdeles fornøyd med Georg Andre` Gade og Proaktiv Eiendomsmegling. Oppdraget ble løst hurtig og effektivt. Jeg gir megler de beste anbefalinger. Megler har lang erfaring og har veldig god oversikt over markedet. Takket være hans gode evner og innsikt fikk vi til et raskt salg.
- Trond Lomsøy, E, 13. aug ,2021
Dette er andre gang vi kjøper bolig ved hjelp av Georg Gade og vi kunne ikke vært mer fornøyd. Georg har god faglig tyngde, lang erfaring og skaper tillit gjennom å være ærlig på hva som er positivt og negativt med boligen. Georg har fulgt oss tett i hele prosessen fra visning til gjennomføring av kjøp og er lett å få tak i når spørsmålene melder seg. Vi kan anbefale PROAKTIV Eiendomsmegling og Georg Gade på det varmeste og vi kommer definitivt til å kontakte Georg igjen ved neste kjøp/salg av bolig.
- Masope as, E, 04. aug ,2021
Har i hele prosessen hatt et veldig godt forhold til Georg😄
- Tore Stubhaug Isager, E, 14. jun ,2021
Opplever megler proffesjonel. der ingen ting er tilfeldig
- Sjøvoll Eiendom(91 30 44 99), E, 06. jun ,2021
Profesjonell, trygg og tilgjengelig megler gjennom prosessen.
- Lise Saltnes, E, 22. apr ,2021
Meget profesjonell håndtering av hele salgsprosessen. Meget behjelpelig og ærlig. . Alltid tilstede. Raske tilbakemeldinger.
- Odd Arild Kvaal, E, 29. mar ,2021
Jeg er veldig fornøyd med den jobben som Georg Gade v/ Proaktiv gjorde i forbindelse med mitt boligsalg. Georg er dyktig, hyggelig og alltid lett tilgjengelig. Det man ønsker av en eiendomsmegler.
- Jan David Blok, E, 11. des ,2020
Hele salgsprosessen var en drøm. Vi hadde eiendomsmegler Georg Gade og vi hørte anbefalingene hans for en ryddig og god salgsprosess helt fra første stund av. Samarbeidet mellom oss fungerte helt supert og salgsprospektet er tydelig, detaljert og attraktivt. Med vennlig hilsen Camelia Revheim
- Camelia Stefania Revheim, E, 17. nov ,2020
Profesjonell og målrettet
- Kirsten Aud Langeland v/ Grete Lunde, E, 03. nov ,2020
Hyggelige og imøtekommende meglere!
- Oddgeir Selaas, E, 21. aug ,2020
Jeg følte meg så godt ivaretatt, og Gade hjelpte meg på alle måter. Jeg følte at mine datakunnskaper kom til kort, men fikk så god hjelp.
- Ester Johanne Skeie, E, 15. jul ,2020
Veldig profesjonell og meget god håndtering av hele prosessen fra første møte med megler. Vi er veldig fornøyd med vårt valg av Proaktiv.
- Kurt Erik Hjelset, E, 02. jul ,2020
Georg Gade var en drøm å forholde seg til ved boligkjøpet. Han ordnet alt som måtte ordnes, var fleksibel og imøtekommende i forhold til våre ønsker og behov. Handelen og overtakelsen gikk smertefritt og vi sitter igjen med en god opplevelse. Georg er profesjonell og forholde seg til og vi vil veldig gjerne gjøre flere bolighandler med han.
- Vivian Bjånesø Horgen, E, 30. jun ,2020
Jeg følte meg trygg under hele prosessen da jeg skulle selge boligen min. Proaktiv og megler, Georg A. Gade, utførte oppdraget på en profesjonell og god måte. Han var imøtekommende, hyggelig og dyktig. Informasjonsflyten var god og megler var hele tiden tilgjengelig hvis jeg lurte på noe. Jeg opplevde at megler gjorde en grundig og god jobb for meg som selger, men var også opptatt av at potensiell kjøper skulle få rett informasjon i prosessen. Er alt i alt svært fornøyd med hvordan oppdraget ble utført og bruker gjerne Proaktiv igjen ved en annen anledning.
- Lise Saltnes, E, 17. feb ,2020
Aktiv i oppfølgning av selger - fleksibel holdning i forhold til tilstedeværelse på visninger - offisielle og private samt generell god struktur på hele salgsprosessen.
- Tom Walberg Horne, E, 02. sep ,2019
Jeg er veldig fornøyd som førstegangskjøper, og hadde nok en god del flaks med at det ikke var mange andre på visning og at det ikke ble noen budkrig. Neste gang jeg kjøper, kommer jeg nok til å stille flere spørsmål til megler, fordi jeg nå har en bedre idé om hva som er viktig å vite. F.eks hva driftskostnadene i sameiet fordeler seg på, siden fellesgjelden er nedbetalt. Det gikk ganske fint på tross av at jeg var uerfaren, kjøpet ser så langt ut til å være verdt risikoen - i så måte gjorde megler en god jobb.
- Lea Sjurine Starck, E, 26. jul ,2019
Profesjonell, tillitsvekkende og målrettet.
- Eivind Kåre Lunde, E, 22. jun ,2019
Megleren (Georg Gade) var konkret, tydelig og bevist i formidlingen om at boligsalg kunne han. Georg utviste tillit og balansert myndighet i beslutningsprosessene for markedsføring, klargjøring og salg. Den gode følelsen som ble etablert holdt seg gjennom hele prosessen, også takket være god informasjonsflyt.
- Paal Reinholdt Jørs, E, 07. jun ,2019
Gade gjorde sitt ytterste for at jeg skulle bli fornøyd. Han var alltid fleksibel og tilgjengelig for både meg og kjøpere og stilte opp fra første dag. Han satte seg godt inn i alle detaljer med boligen min og lyttet til hva som var viktig for meg. Jeg kunne hele veien føle meg trygg på at meglerjobben var i de beste hender. Det gjorde at jeg kunne fokusere på alt annet det innebærer å skulle flytte. Jeg er meget fornøyd både med resultat av salget og med oppfølgingen fra Gade!
- Maria Isolde Wiig Andersen, E, 18. feb ,2019
Meget bra, Georg har hjulpet med alt fra søknader og fargevalg til ekteskapsrådgivning
- Tony Wågenes Johannessen, E, 18. jun ,2018
Kanon fornøyd
- Neil Thomas Collier, E, 09. mai ,2018
Opplevde megler som veldig hyggelig oh kompetent. Følte han var på «vårt lag» når vi kjøpte, noko som var tillitsvekkende. Men eg syntes bildene i prospektet var dårlige. Veldig mange detaljbilder som ikkje hadde noko med leiligheta, og det var vanskelig å få eit heilheitsinntrykk av leiligheta basert på bildene. Vi var usikker på om vi skulle bry oss med å gå på visning, men er veldig glad for at vi gjekk.
- Eva Margaretha Ørmen Vinjevoll, E, 28. apr ,2018
Veldig fornøyd med hele salgs prosessen til Proaktiv, og med melgler Georg A. Gade. Salget ble utført på en utmerket og profesjonell måte. Resultat ble langt over forventet pris.
- Kjell Magne Hjertager, E, 22. jan ,2018
Oppdatert og hyggelig megler.Ryddig prosess rundt kjøpet
- Rolf Nitter, E, 27. jun ,2017
Vi opplevde hele bolighandelen som veldig bra. Alt ble ordnet for oss på best tenkelig måte. Vi er veldig fornøyd.
- Bjørn Johnsen, E, 08. jun ,2017
Meget proffer I hele prosessen.
- Jarle Heldal, E, 06. jun ,2017
Måten vi ble møtt av megleren på ga tillit. Følte at han var godt forberedt og kunne jobben sin. Dette viste han også gjennom hele prosessen
- Bjørn Johnsen, E, 09. apr ,2017
Profesjonelle, serviceinnstilte og ryddige.
- Margrete Rongevær, E, 23. jan ,2017
Det var en fornøyelse og ha Georg Gade som mekler.
- Terje Mejer Rasmussen, E, 03. des ,2016
Georg Gade gjorde trolig det lille ekstra som gjorde at salget mitt gikk så bra som det skulle.
- Christopher Bowling, E, 28. sep ,2016
Er veldig fornøyd med salgsprosessen og resultat. Megler ga gode og kloke råd. Georg Gade er en megler jeg vil anbefale kjente å bruke.
- Jørgen Jacobsen, E, 27. jul ,2016
Vi opplevde at ProAktiv gjorde prosessen med salg av huset vårt til en spennende, men kontrollert og positiv opplevelse med godt utfall.
- Ali Mekki, E, 22. mai ,2015
Georg Gade gjorde en usedvanlig god jobb!
- Harald Sturla Esbjug, E, 01. feb ,2015
Veldig fornøyd gjennom hele prosessen.
- Laila Bogstrand, E, 21. sep ,2014
Megler var svært imøtekommende, svarte på henvendelser i helga og ordnet privatvisning når det passet for oss.
- Gunhild Brubakken, E, 19. sep ,2014
Jeg viste hva jeg gikk til når jeg valgte megler
- Lars-Mattis Tøsdal, E, 18. mai ,2014

Se flere kundeuttalelser

4572984_1a
Prisant.:  3950000,00

Skornesvegen 169

Alver, Lindås

Skårtun- Idyllisk landsted rett i sjøkanten med naust, kaier og sol til langt på kveld. Her venter båtlivet.

Totalpris:

Kr 3950000

BRA-i:

77,00 m²
4497266_1a
Prisant.:  6300000,00

Kråkevegen

Fitjar

Kråko - Nydelig arkitekttegnet hytte med ellevill sjøutsikt og fantastiske solforhold. Terrasser over alt. Fiber.

Totalpris:

Kr 6300000

BRA-i:

128,00 m²
4239510_1a
Prisant.:  750000,00

Gauksheim

Austevoll, Bekkjarvik

Naust på fantastiske Gauksheim. En liten båttur til magiske Bekkjarvik. UTSOLGT

Totalpris:

Kr 750000

BRA-i:

36,00 m²

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

4653078_1a
Solgt!

Sanddalsvegen 11D

Bergen, Nesttun

Nesttunvannet Terrasse - mer enn bare en leilighet. En delikat 2-roms med moderne kvaliteter,heis, parkering og uteplass

Totalpris:

Kr 2600000

BRA-i:

38 m²
4649407_1a
Solgt!

Sandslikroken 26

Bergen, Sandsli

Barnevennlig og moderne i idyllisk blindvei, solfylt terrasse og paddelflat hage. Stor stue og moderne kjøkken. 2 bad.

Totalpris:

Kr 6950000

BRA-i:

233 m²
4538777_1a
Solgt!

Møllendalsveien 68C

Bergen

Et logistikkmessig eventyr, en svømmetur til sentrum og like ved HUS. Bo "på" Bybanen. Heis, balkong og takterrasse.

Totalpris:

Kr 3990000

BRA-i:

53 m²
4643283_1a
Solgt!

Sanddalsvegen 11B

Bergen, Nesttun

En delikat 2-roms på Nesttunvannet terrasse. 4. etg. og heisen tar deg til butikken og Bybanen. Altan og garasje.

Totalpris:

Kr 2750000

BRA-i:

38 m²
4631533_1a
Solgt!

Fanavegen 87

Bergen, Rådal

Lagunetoppen - nydelig 2-romsleilighet 5. etg. Moderne kvaliteter og stor overbygget balkong. Heis. Vannbåren varme.

Totalpris:

Kr 2990000

BRA-i:

44 m²
4599764_1a
Solgt!

Nesttunbrekka 86

Bergen, Nesttun

Flott nyere leilighet en rusletur fra Bybanen. I 5. etg med heisadkomst, og stor innglasset altan.

Totalpris:

Kr 3700000

BRA-i:

57 m²
4624429_1a
Solgt!

Sanddalsvegen 9B

Bergen, Nesttun

Nesttunvannet Terrasse - mer enn bare en leilighet. Heis til garasjeplassen, butikken og Bybanen. Servicesenter.

Totalpris:

Kr 3990000

BRA-i:

85 m²
4624188_1a
Solgt!

Adolph Bergs vei 60

Bergen

Nyere og gjennomgående flott 2-romsleilighet fra 2021 med solrik altan. Bybane og Sletten senter like i nærheten.

Totalpris:

Kr 3390000

BRA-i:

50 m²
4624084_1a
Solgt!

Damsgårdsveien 105

Bergen

Penthouse i fjortende etasje med sjøfront og utsikt over by og fjell. Innglasset balkong, parkering og heis.

Totalpris:

Kr 4950000

BRA-i:

64 m²
4599766_1a
Solgt!

Bendixens vei 63

Bergen

Bo "på" Bybanen i nyere leilighet? Innglasset balkong og garasje m/lader. Fiber/kabel-tv. Nært Haukeland. 3 sov og 2 bad

Totalpris:

Kr 6700000

BRA-i:

94 m²
4478189_1a
Solgt!

Nesttunbrekka 86

Bergen, Nesttun

Lekker, romslig og moderne 3-roms leilighet fra 2019. Bare 3 minutters gange til bybanen! Egen garasjeplass med lader.

Totalpris:

Kr 3990000

BRA-i:

70,00 m²
4508546_1a
Solgt!

Rindane 19

Askøy, Florvåg

Bo i naturskjønne omgivelser med majestetisk utsikt. 80 kvadratmeters terrasse og flat plen. Utleiedel i kjeller.

Totalpris:

Kr 6990000

BRA-i:

249,00 m²
4498294_1a
Solgt!

Fantoftvegen 63A

Bergen

Kråkehaugen - Topp moderne tre-roms leilighet på vakre Fantoft. Stor terrasse. Garasjeplass og heis. Vannbåren varme.

Totalpris:

Kr 4590000

BRA-i:

60,00 m²
4461540_1a
Solgt!

Bendixens vei 67

Bergen

Nyere leilighet "på" bybanen. Gangavstand til Haukeland og HVL. Innglasset balkong, garasjeplass m/lader, bredbånd inkl.

Totalpris:

Kr 3790000

BRA-i:

52,00 m²
4620654_1a
Solgt!

Sanddalsvegen 11B

Bergen, Nesttun

2. etg. Parkering 77

Totalpris:

Kr 2750000

BRA-i:

38 m²
4629627_1a
Solgt!

Skiparviklia 9

Bergen, Nesttun

Velkommen til Skiparviklia 9.

Totalpris:

Kr 3250000

BRA-i:

40 m²

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
sov1
plus Soverom
kjo1
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  
Boliggalleri

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
som4
Aktuelt

Selge bolig i sommer? Derfor er det et smart tidspunkt

Fasiliteter som balkong, hage eller beliggenhet midt i byen? Utvalgte kvaliteter er spesielt avgjørende for kjøperne i sommermarkedet. Da kan...
neeering

Hva kjennetegner riktig valg av megler? - Ord og handling må samsvare

Store lovord på befaring betyr ikke nødvendigvis like stor gjennomføringsevne. Noter deg følgende stikkord når du inviterer en megler hjem til deg...
hage2
Aktuelt

Nå kommer boligene med uteplass for salg

Venter du på drømmeboligen med balkong? Eller skal du selge bolig med hage? April og mai er absolutt høytid for disse boligtypene. Nå er det er på...
Se alle våre artikler  
Boligartikler