Ingrid Drevvatne

Eiendomsmegler / Saksbehandler
Ingrid Drevvatne, Eiendomsmegler
Ta kontakt
Telefon: 97 05 92 37
E-post: id@proaktiv.no
Ingrid Drevvatne vet at ingen boliger eller boligkjøpere er like. Og hun er en eiendomsmegler som skreddersyr egne planer for hvert eneste oppdrag hun tar.  Mange tror salg av eiendom er en enkel prosess hvor man legger eiendommen ut på markedet og ser hva som skjer, uten en gjennomtenkt strategi. Enkelte eiendomsmeglere jobber på denne måten, vel vitende om at eiendommen vil selges uansett, bare prisen er lav nok. Ulike mennesker har ulike grunner til å handle eller ikke handle. En god megler er bevisst på dette, og bruker tid på å utforme en salgsstrategi som rettes mot riktig kjøpegruppe.  Siden ingen boliger er like, vet vi at en salgsstrategi som er basert på samlebåndstankegang og masseproduksjon gir et tilfeldig resultat. Ingrids måte å jobbe på, med skreddersøm og egne strategier for hvert eneste oppdrag, sikrer det beste resultatet. Ingrid er opptatt av å ha en tett dialog med kundene sine og at alle skal føle seg godt ivaretatt gjennom hele prosessen. I tillegg sørger hun for at alle involverte kan være sikre på at salgsprosessen blir gjennomført på en trygg og effektiv måte.  Valg av riktig megler representerer en investering – ikke en kostnad. Det er Ingrid et godt eksempel på. 
Bestill gratis verdivurdering

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg? Vi hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Megler i proaktiv fremstod som selvstendig, engasjert, kunnskapsrik, positiv, imøtekommende og trygg i salget av min bolig. Megler har vært tålmodig, engasjert, støttende og rådgivende gjennom hele prosessen. Megler har fortløpende holdt meg oppdatert, vært veldig fleksibel og tilgjengelig, og gjorde hele prossessen svært forutsigbar og trygg.
- Julie Vedvik, E, 24. nov ,2023
Meget dyktig, tilgjengelig og hyggelig megler. Hele prosessen gikk bra.
- Vidar Kirksæther, E, 24. okt ,2023
Jeg opplevde megler Ingrid Drevvatne som meget ryddig og tillitvekkende.
- Tove Hedvig Gaupset, E, 16. jun ,2023
Veldig hyggelig eiendomsmegler, informativ i forhold til prosessen med budgivning, dokumenter osv.
- Geir Lyngseth, E, 16. aug ,2022
Veldig fornøyd med hele salgsprosessen. Ingrid Drevvatne gjorde en utrolig god jobb fra start til slutt, med god service og oppfølging, og effektiv gjennomføring av salget. Kommer definitivt til å benytte meg av Proaktiv dersom jeg skal selge bolig igjen i framtiden.
- Karoline Mikkelsen, E, 23. des ,2021
Opplevde min bolighandel(salg) som meget bra.
- May Olaug Haaksvold, E, 13. feb ,2020
Opplevde Ingrid og Proa som ekstremt profesjonelle og tillitsfulle. Jeg vurderte mange eiendomsmeglere underveis, men valget viste seg enkelt, og jeg har ikke angret et sekund.
- Kjetil Hetland Sand, E, 26. sep ,2019
Jeg følte en trygghet fra start til slutt, med tydelig kommunikasjon hele veien.
- Ina Bjørnnes, E, 16. sep ,2019
Jeg hadde Ingrid Drevvatne som megler, og er veldig fornøyd. Hun var punktlig, tilgjengelig, fleksibel og ikke minst veldig hyggelig. Jeg følte jeg fikk svært god oppfølging og ble godt informert hele veien. Opplevde engasjemang rundt salget av min bolig.
- Julie Lund, E, 28. aug ,2019
Veldig fornøyd med kjøpeprosessen. Hyggelig og ryddig megler.
- Andreas Botten Karlsen, E, 28. aug ,2019
Ryddig, oppmerksom på kundens behov og ønsker, oversiktlig og ærlig. Avtaler som gjøres holdes, spørsmål blir fort besvart-. Beste prosjektet jeg har hatt i forbindelse med hussalg- og jeg har solgt 4 ganger.
- Heidi Hareide, E, 20. aug ,2019
Se kommentar under venner og kjente
- Bjarne Heggli, E, 20. aug ,2019
Megler Ingrid Drevvatne var hyggelig, entusiastisk og profesjonell, og kjøpet ble gjennomført helt uten noen problemer av noe slag.
- Jon Gausdal, E, 19. aug ,2019
Alt fungerte veldig bra fra start til mål
- Morten Lehn, E, 07. aug ,2019
Trygg og oversikteleg handel av bolig, med ein meklar som var svært enkel å kommunisere med.
- Lovise Frøystadvåg, E, 07. aug ,2019
Ryddig og proft
- Håvard Lilaas, E, 01. aug ,2019
Forberedt, kunnskapsrik, grundig, tilgjengelig, trygg og ærlig.
- Eirin Lauchan Helland, E, 26. jul ,2019
Proff, stødig og trygg på alle prosesser.
- Steffen Ødegård, E, 26. jul ,2019
Ingrid hadde en gjennomtenkt strategi for salget av leiligheten. Tilknyttet stylist og fotograf optimaliserte leiligheten, som resulterte i et meget fint prospekt . Veldig fornøyd med tilgjengeligheten gjennom hele salgsprosessen og en svært proff gjennomføring av budrunde. Jeg gir mine beste anbefalinger!
- Sverre Myrvold Bjerve, E, 15. jul ,2019
Vi er veldig fornøyd med hjelpen vi fikk. Når vi først bestemte oss for å legge inn bud på en lørdags ettermiddag( ubekvem arbeidstid for enkelte), så stillte megleren opp for oss og fikk igjennom handelen! 👍😀
- Frode Kregnes, E, 04. jul ,2019
Best i test! Meget fornøyd med salg av bolig! Har brukt samme meglere to ganger på rad, og de skuffer ikke. De er lett å få kontakt med, og jobber for at alle parter skal bli fornøyde. tipp topp, tommel opp!
- Miriam Dalehamn, E, 11. mai ,2019
Ingrid er flink og gå gode tips både før og under salget, som ga et supert resultat. Anbefales!
- Henrik Fjerdingen, E, 14. des ,2018
Jeg er fornøyd med engasjementet fra megler sin side, og god hjelp ved salg av bolig. Jeg fikk svar på mine spørsmål uansett dag eller kveld, og det var veldig betryggende! I tillegg til å ivareta meg som selger, så er jeg svært fornøyd med måten de ivaretok kjøper også.
- Miriam Dalehamn, E, 29. aug ,2018
hyggelig megler som viste interesse for at salget skulle gå bra.
- Jan Sandløkk, E, 23. aug ,2018
Profesjonelle fra start til mål med hele prosessen . Megler holdt alltid det hun lovet . Fin salgsoppgave ved markedsføring , gode på å identifisere styrker ved vår bolig allerede fra første møte vi hadde med megler .
- Beate Vinje Røstad, E, 23. aug ,2018
Svært trivelige meglere og svært god kontakt gjennom hele prosessen.
- Tone Alstad Carlsson, E, 13. aug ,2018
Alltid tilgjengelig innen kort tid. Behjelpelig og støttende.
- Laurie Skjelten, E, 01. aug ,2018
Veldig fornøyd med Proa og eiendomsmegler Ingrid Drevvatne når jeg skulle selge min bolig. Tett oppfølgning hele veien, god informasjon, god hjelp fra interiørdesigner, god gjennomføring av fotografering, kjempefint prospekt og gode oppdateringer underveis under budrunde. Leiligheten ble solgt for 200 000 over prisantydning noe jeg er sikker på at er resultatet av en god gjennomføring i alle ledd og en aktiv eiendomsmegler som hadde god dialog med alle interresenter etter visning. Stilte også opp på privatvisning uten ekstra kostnad og var tilbøyelig for når det passet meg som selger og de som viste interesse for boligen.
- Rebecca Røsok Reitan, E, 13. jul ,2018
Vi er svært fornøyd‼️ Megler har vært aktiv og gitt god informasjon hele veien. Vi bor 50 mil fra leilighet som skulle selges og hadde derfor ikke mulighet til å ordne småting som burde vært ordnet. Dette har ikke vært noe problem da megler ved hver anledning stilte opp og ordnet det som var påkrevet. Anbefaler megler på det sterkeste for alle som skal selge bolig.
- Monica Karlseng, E, 05. mai ,2018
Megler (Ingrid Drevvatne) var entusiastisk og hadde mye positiv energi! Hun ga inntrykk av at hun likte leiligheten godt selv, og hadde god tro på at dette skulle gå bra. God kjemi med megler og de fine prospektene til PROA var utslagsgivende for valget av mitt.
- Marit Christin Sandvik, E, 15. des ,2017
Vi kunne ikke vært med fornøyde med vår megler fra Proa, Ingrid Drevvatne. Ingrid var veldig profesjonell og kreativ i faget, vi følte oss trygge fra første stund. Vi kommer absolutt til å ta kontakt med Ingrid ved neste anledning!
- Christine Falk-Larssen, E, 12. des ,2017
Ryddig, hyggelig, pliktoppfyllende. Misforsto litt mot slutten rundt hva som hørte til og ikke hørte til den leiligheten vi solgte.
- Svein Bertil Sæther, E, 01. des ,2017
Hadde god hjelp av megler da selgeren var litt vanskelig
- Terje Tretvik, E, 05. nov ,2017
Veldig fornøyd med Ingrid Devvatne som megler. Hun gjorde en god jobb, og var alltid tilgjengelig og behjelpelig.
- Eirin Gundersen Lunde, E, 17. sep ,2017
Fantastisk oppfølging. Leverte over forventning til rett tid. Trygt å få så mye hjelp ved kjøp og salg av bolig. Terningkast 6 :)
- Gunn Hilmarsen, E, 15. sep ,2017
Hele prosessen var ryddig og jeg fikk prisen jeg ønsket.
- Hans Christian Mæhlum, E, 02. aug ,2017
Vi har hatt en super prosess med Proa. Alle avtaler er holdt og det har ikke kommet noen overraskelser underveis. Vi har fått god oppfølging underveis på våre spørsmål og forsikringer om at alt er i rute.
- Ina Cecilie Olufsen, E, 14. jun ,2017
God oppfølging underveis. Som førstegangskjøper fikk jeg bra hjelp og gode råd. Kjekt å bli ringt opp "uoppfordret", og budrunden var en overraskende bra opplevelse.
- Mari Hage Basberg, E, 19. mai ,2017
Ingrid var alltid tilgjengelig. Informerte meg om alt under hele kjøpsprossessen og selgeprossessen. Virket oppriktig engasjert. Var til stor hjelp for en som ikke har solgt før. Deilig å overlate alt til andre , så man slapp å bruke så mye tid selv. Ole var også med på å gjøre salget lettere for meg.
- Åshild Trøen, E, 15. mai ,2017
Kan ikke finne avvik fra det som ble lovet og det som ble utført av megleren!
- Sten Magne Hansen, E, 18. mar ,2017
Etter å ha vurdert og møtt mange forskjellige meglere, falt valget på PROA. De hadde en ekstra stå-på-vilje. Vi har følt oss godt ivaretatt fra første stund, noe som var ekstra viktig for oss som førstegangsselgere. Meglerne fra PROA har aldri forsøkt å fremstille seg som noe de ikke er, de legger alle kortene på bordet, og den summen dere blir enige om er også den summen dere betaler til syvende og sist. Ingen skjulte summer. Dette gjør kanskje at de fremstår som litt dyrere enn konkurrentene, men du får også mye mer igjen for pengene. Meglerne våre var veldig gode på oppfølging hele veien, gjorde seg alltid tilgjengelige for oss og har gode svar på alt. Kort oppsummert så er vi svært fornøyde for at vi valgte å bruke PROA.
- Lise Aandal-Herseth, E, 12. jan ,2017
Meget god oppfølging og informasjon fra megler under hele prosessen.
- Egil Hellan, E, 04. des ,2016
Proa var flike og profesjonelle, og kjøpsprosessen gikk knirkefritt
- Glenn Buene, E, 13. jul ,2016
Ble svært godt ivaretatt under hele prosessen, og følte stor tillit til megleren.
- Mariell Myran, E, 02. jul ,2016
Elsket prospektet,veldig god oppfølging av megler (Ingrid Drevatne). Både i forkant av budrunde, underveis og frem til kontraktsmøte. Hyggelig og effektiv overtakelse. Takk for pennen og førstehjelpskit. Superfornøyd!
- Ida Varem, E, 11. mar ,2016
Suveren oppfølging av meg som kunde fra første møte ifm tilbud på meglertjenesten; megler brukte god tid til å sette seg inn og bli kjent med objektet som skulle selges. Megler lagde en god og robust plan for gjennomføring av salget som ivaretok selgers ønsker og behov. Megler har gjennom hele prossessen vært vedig tilgjengelig og arbeidet hardt for at forberedelsene og selve salget skulle bli enkelt og trygt, både for selger og kjøper. Allerede i første møte ble det bygget tillit til at dette var riktig megler for meg som krevende kunde. Kvalitetsmegling koster følgelig litt mer, men med oppnådd resultat er det ingen tvil om at dette var en god investering.
- Svein Nilsen, E, 23. jan ,2016
Jeg oppfattet megleren min som seriøs, hardtarbeidende, veldig ryddig, flink og tilgjengelig under hele prosessen. Jeg anbefaler henne gjerne videre.
- Jane Irene Lund Naustan, E, 27. nov ,2015
Helproft og godt gjennomført salgsjobb
- Morten Westergaard, E, 15. okt ,2015
Vi er veldig fornøyd,fikk god hjelp i hele prosessen, kunne ta kontakt å få svar hele tiden. Kort og godt fornøyd.
- Gunn Anne Kvalvik, E, 24. sep ,2015
Jeg har kjøpt og solgt gjennom PROA og fikk inntrykk av at prossessene var ryddige og ordentlige og meglerene var veldig profosjonelle og engasjerte. Veldig godt fornøyd med PROA
- Jonny Antonsen, E, 21. aug ,2015
Jeg er svært fornøyd med jobben Ingrid gjorde for meg. Hun var bla. tilgjengelig under hele prosessen, holdt visningene selv, holdt meg godt informert, gjorde en god jobb med salgsoppgaven samt fulgte opp alle informanten i forkant og under budrunden. Det var tydelig at hun var faglig dyktig og gjorde alt hun kunne for at jeg som kunde skulle bli fornøyd. Andre meglere har mye de kunne ha lært av henne.
- Therese Kolvereid, E, 17. jul ,2015
Min opplevelse med Proaktiv kan beskrives med et ord; Profesjonelt!
- Marte Busch, E, 14. des ,2014
Hyggelig megler og godt utført arbeide. Gode samarbeidspartnere, takstmann, fotograf og stylist. God info hele veien. De beste anbefalinger! :-) *Bente Søderlund*
- Erling Søderlund, E, 26. jun ,2014

Se flere kundeuttalelser

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
sov1
plus Soverom
kjo1
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  
Boliggalleri

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
som4
Aktuelt

Selge bolig i sommer? Derfor er det et smart tidspunkt

Fasiliteter som balkong, hage eller beliggenhet midt i byen? Utvalgte kvaliteter er spesielt avgjørende for kjøperne i sommermarkedet. Da kan...
neeering

Hva kjennetegner riktig valg av megler? - Ord og handling må samsvare

Store lovord på befaring betyr ikke nødvendigvis like stor gjennomføringsevne. Noter deg følgende stikkord når du inviterer en megler hjem til deg...
hage2
Aktuelt

Nå kommer boligene med uteplass for salg

Venter du på drømmeboligen med balkong? Eller skal du selge bolig med hage? April og mai er absolutt høytid for disse boligtypene. Nå er det er på...
Se alle våre artikler  
Boligartikler