Eirik Døsen

Advokat MNA/Partner
Eirik Døsen, Advokat MNA/Partner
Ta kontakt
Telefon: 97 05 92 20
E-post: ed@proaktiv.no
Eirik er befalsutdannet og utdannet cand. Jur. ved Universitetet i Bergen i 1997 og ble advokat i 1999. Han har forelest og blant annet vært sensor på Eiendomsmeglerstudiet på BI Trondheim i 10 år.
Han startet eiendomsmeglerkontor i Trondheim sammen med Tore Resell i 2001. Dette kontoret har i alle år alltid hatt gode resultater og høy kundetilfredshet. Siden oppstarten har det vært fokus på høy kompetanse i alle ledd. Han var også en av initiativtakerne i forbindelse med oppstarten av ny kjede (Proaktiv) i 2013. Der er han for øvrig styreleder. Proaktiv er og skal alltid være den ledende kvalitetsmegleren i Trondheim.
Eirik har gjennom en årrekke vært den mestselgende megleren i Proaktiv Trondheim og har flere plasseringer på topp 10 i kjeden. Han er alltid tilgjengelig med gode kvalifiserte råd og innspill. Han har meglet flere profilerte boliger i høy prisklasse, bygårder med mer. Han megler for øvrig boliger og eiendom i alle kategorier og har en rekke faste kunder, kjøpere og selgere, som stadig kommer tilbake for salg og god rådgivning. I tillegg benytter flere advokatfirma hans tjenester, blant annet i forbindelse med salg for dødsbo og ved samlivsbrudd. Hans mantra er at alle eiendommer fortjener skikkelig kvalitetsmegling. Det skal lønne seg å bruke Proaktiv. Så hvis du trenger en erfaren eiendomsmegler med godt renomme og god forhandlingskraft er det smart å ta kontakt med Eirik.
 
Bestill gratis verdivurdering

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg? Vi hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Tilgjengelig og bra
- Nkv Properties AS, E, 16. mar ,2022
Fornøyd med hele prosessen . Ryddig og greit hele veien
- Roger Bugge Rønning, E, 31. jul ,2021
Godt inntrykk av Eirik Døsen, både i forkant av kontraktsinngåelse og under hele boligsalgprosessen.
- Ståle Berg, E, 27. jul ,2021
Proff og pålitelig
- Rolf Arve Løw Jenssen, E, 08. jul ,2021
Hele prosessen var veldig god. Megler holdt dialogen hele veien og jeg følte meg godt ivaretatt. Takk for samarbeidet!
- Einar Arnesen, E, 22. jun ,2021
En ekstremt ryddig og profesjonell megler møtte oss på visning. Denne følelsen vedvarte igjennom hele prosessen, fra budrunde til overtagelse.
- Jonas Lindseth, E, 21. jun ,2021
Jeg fikk gode råd angående klargjøring av bolig før salg. Fornuftig prisantydning som overensstemte godt med salgspris. Megler var også tilgjengelig for spørsmål og enkel å nå!
- Kine Iren Holm, E, 08. jun ,2021
Folkelig og profesjonell
- John Olav Nordtiller, E, 27. apr ,2021
Fantastisk jobb gjort av Eirik Døsen! Han er profesjonell, hyggelig, og kan jobben sin! Jeg er super fornøyd med hele prosessen, og jevnlig kommunikasjon var svært bra!
- Janne Eck-olsen, E, 16. mar ,2021
Hele prossessen var ryddig
- Torunn Venæs, E, 22. feb ,2021
Veldig hyggelig, ryddig og profesjonell megler som loset oss trygt gjennom prosessen.
- Thomas Pahr, E, 05. feb ,2021
Fikk alltid tydelige svar på spørsmål.
- Kari M Lunde, E, 05. des ,2020
Megler var forekommende, jeg kunne bare slappe av når det gjaldt salget av boligen for alt vedrørende salget ble ordnet av megler. Hadde jeg noen spørsmål så fikk jeg svar på disse meg en gang.
- Anne Sofie Sorken, E, 23. nov ,2020
Kompetent, seriøs ,service innstilt og hyggelig.
- Eva Marie Mæhre Sørung, E, 01. nov ,2020
Virket seriøs og serviceminded. Alle forhold rundt kjøpet ble godt ivaretatt.
- Bård Li, E, 12. okt ,2020
Valgte megler etter å ha fått et godt inntrykk på en annen visning han holdt. Fornøyd med valget.
- Vemund Gurholt, E, 07. sep ,2020
Følte meg trygg på at dette kom til å gå bra til tross for litt kinkig situasjon. Jeg kjøpte ny leilighet 4 dager før Norge stengte ned og skulle legge ut min gamle akkurat når Norge stengte. Følte megler jobbet veldig aktivt for å skaffe kjøpere.
- Anne Kathrine Lehn, E, 28. jul ,2020
Bolighandler foregikk ryddig og greit.
- Lillemor Nerenz Nordås, E, 19. mar ,2020
Grundig og informativt,følte oss veldig godt ivaretatt
- Noah Eiendom AS, E, 20. feb ,2020
Engasjert og trivelig selger som var opptatt aav å selge boligen og ikke seg selv.
- Erik Kristoffersen, E, 11. feb ,2020
Profesjonell, imøtekommende og serviceinnstilt
- Hanna Sundli, E, 03. feb ,2020
Jeg følte meg trygg og godt ivaretatt av Proa gjennom hele prosessen. Topp service hele veien.
- Thomas Gundersen, E, 04. des ,2019
Rolig og informativ på visning. God oppfølging i kjøpsprosessen.
- Trine Laumann, E, 30. nov ,2019
Megler hadde meget god innsikt i vårt marked, og utarbeidet en veloverveid og tydelig salgs- og markedsstrategi. Gjennomgående gode råd og høy kvalitet i leveranser gjennom hele prosessen, fra stylist til markedsmateriell og selve salget, utgjorde i sum en overraskende god salgssum for oss. Godt oppmøte på visning og flere budgivere.
- Magnus Hallan, E, 27. nov ,2019
Profesjonell tilnærming i alle faser - svært god oppfølging
- Mari Sveen Kvam, E, 17. jul ,2019
Det var enkelt å kommunisere med Proa/Proaktiv ettersom spørsmål ble raskt besvart og jeg fikk gode råd. Man kunne enkelt kommunisere med megler på Mail og telefon. Under selve budrunden gjorde eiendomsmegler det enklere for meg ved at han kom med forslag, råd og informasjon om hvordan budrunden lå an. Det var til stor hjelp ettersom jeg aldri har vært i en slik type budrunde før. Etter kjøpet hadde eiendomsmegler og Proa/Proaktiv full kontroll på dokumenter som måtte oversendes og underskrives, og det var enkelt for meg å stille spørsmål rundt ting jeg lurte på.
- Leander von Volkmann, E, 13. jul ,2019
Svært ordentlig og ryddig og imøtekommende.
- Gunn Midtlyng, E, 07. jun ,2019
Profesjonell, punktlig, bra oppfølging
- Odd Runar Håker, E, 26. apr ,2019
Vi opplevde en bolighandel der vi ble fulgt opp på en meget profesjonell måte.
- Kjell Roel, E, 18. apr ,2019
Vi har brukt PROA både i kjøp og salg av bolig innenfor en stram tidsramme. Jobben ble utført på en profesjonell og personlig måte. Klapp på skulderen til Eirik Døsen - en dyktig og sympatisk megler!
- Mette Kjelstad, E, 23. jan ,2019
Pålitelig, troverdig og kunnskapsrik megler. Alltid rask tilbakemelding ved spørsmål og en ryddig prosess. Alle våre forventninger ble innfridd.
- Barbro Foldal, E, 16. jan ,2019
En profesjonell og samtidig personlig prosess. Ryddig og effektiv. En megler med glimt i øyet som var lydhør og hjelpsom!
- Mette Kjelstad, E, 16. jan ,2019
Jeg opplevde en meget forberedt megler, som hadde satt seg inn i området og relevante salg både fra egen og konkurrerende virksomheter. Vi hadde en meget god og ærlig dialog under hele prosessen.
- Eskild Wold, E, 06. des ,2018
Jeg fikk hjelp uansett hva det var jeg måtte trenge i forbindelse med salget av min leilighet.
- Trine Lervik, E, 05. des ,2018
Utrolig god service. Svarer raskt på henvendelser. Innehar stor kompetanse både angående når det gjelder hvordan vise frem salgsobjektet på beste måte, selve salget og ikke minst veldig ryddig i forhold til oppgjør og overtagelse. Følte meg utrolig godt ivaretatt.
- Lise Margrethe Hegvik, E, 02. nov ,2018
Svært ryddig og positiv salgsprosess av en dyktig eiendomsmegler. Vi anbefaler Proa, som vi også har brukt tidligere.
- Steinar Wold, E, 11. okt ,2018
Seriøse og det var en veldig grundig gjennomgang av all dokumentasjon under kontraktsmøtet..
- Trond Høyem, E, 08. okt ,2018
Meget proff.
- Stig Leo Hansen, E, 09. jul ,2018
Seriøs og ryddig.
- Mari Brenne Dreier, E, 23. mar ,2018
Eirik og Proaktiv er dedikerte, interesserte og imøtekommende.
- andreas melgård, E, 10. feb ,2018
Jeg anbefaler Eirik Døsen som en av de mest profesjonelle meglerne I Trondheim. Han opptrådte svært kompetent.
- Nazanin Jahani, E, 24. des ,2017
Megler var godt forberedt til avtale om samarbeid. Stor kunnskap om området og boligen. Vi fikk alltid raske svar på spørsmål vi stilte underveis i prosessen. Korrekt og høflig framtreden, noe som er svært viktig på visning. Ingen feil er gjort under hele prosessen, fra avtale ble inngått og til oppgjør kom. Takk!
- Barbro Foldal, E, 14. des ,2017
Ok
- Jonny Berntsen, E, 29. nov ,2017
Vi opplevde meglerne fra Proa som meget imøtekommende og opptatt av å yte tjenester av høy kvalitet i alle ledd. Allerede på første møtet ble jeg imponert over hvor godt forberedt de var. Hele veien var de opptatt av å gjøre sitt aller ytterste for at dette skulle bli et bra salg hvor de ivaretok våre ønsker samtidig som de benyttet sin erfaring og kompetanse. Vi fikk være med å bestemme, men vi følte oss trygge på at dette kan de, derfor fulgte vi alltid deres anbefalinger. Noe som viste seg å være lønnsomt. Alle deres samarbeidspartnere fra takstmann, interiørkonsulent og fotograf gjorde en god jobb og var hyggelige å samarbeide med. Vi vurderte at prisen var noe høyere enn hos flere andre eiendomsmeglere, men vi opplevde at det var det virkelig verdt. De jobbet hardt og strakk seg langt slik at vi fikk det beste salget vi kunne få. Vi anbefaler Proa på det varmeste. Tusen takk til Eirik og Elisabeth!
- Tone Beate Trones, E, 22. nov ,2017
Godt fornøyd med hele prossesen😊
- Thoralf Kolstad, E, 15. nov ,2017
Dette var et stort oppdrag som ble håndtert på en utmerket måte av Eirik Døsen. Vi valgte helt klart den beste megleren til å selge den vel ett hundre år gamle, ærverdige bygården på Museumsplass. Det ble en lang og tidkrevende prosess med mange uforutsette hendelser underveis. Verken selger eller megler kunne forutse alt som skjedde i løpet av salgsprosessen, da dette utviklet seg til å bli en meget spesiell sak i forbindelse med kommunal forkjøpsrett. Her viste det seg snart at vi hadde riktig fagperson til å takle alt som etter hvert dukket opp! Vi satte spesielt stor pris på kontinuerlige tilbakemeldinger - også når svar og løsninger ikke forelå, og vi slapp alltid å vente på informasjon. Alt skjedde med et smil, og Eirik tok seg alltid god tid til å samtale og informere. Selv om hele prosessen ble belastende etter som månedene gikk etter kontraktskriving og inntil kommunen tok sin endelige beslutning om at leietakere med sin investor skulle ha rett til å kjøpe ut vår kjøper fra kontrakten, så hadde vi hele tiden hjelp og støtte i vår fantastiske megler. At det ble noen små forsinkelser i forbindelse med oppgjør og overtakelse, skyldtes absolutt ikke megler, som ordnet også dette på rasket mulig måte, forholdene tatt i betraktning. Takk og pris at vi valgte riktig under vår forhåndsvurdering av meglere!
- Kjell Ulleberg Bye, E, 13. nov ,2017
Flott oppfølging ved visning og god tilgjengelighet ved andre forespørsler
- Bård Skarland, E, 05. nov ,2017
Svært tilfreds
- Marthe Helen Kringtrø, E, 28. sep ,2017
Slik opplevde vi dere: Profesjonell, vennlig, tilstede, offensiv, ryddig, opptatt av vårt beste og til stor hjelp I å gjennomføre et raskt og godt salg. Tusen takk!
- Berte Figenschou Amundsen, E, 24. apr ,2017
Samarbeidet med Proa har vært en fornøyelse og en stor lettelse over at alt gikk så greit. Det var ingen skjær i sjøen, og jeg opplevde en sikker og trygg prosess gjennom hele perioden. Megleren var meget proffesjonell og effektiv. Jeg har ingen punkter å utsette på samarbeidet. Ble imponert over at den lille leiligheten ble markedsført i så bredt spekter. Det føltes som et helt hus ble solgt, men altså bare en toroms leilighet.
- Anne Katrine Monstad, E, 10. mar ,2017
Som kjøper opplevde jeg megler Eirik Døsen som svært profesjonell og trygg på sitt felt, og samtidig imøtekommende og omgjengelig, noe som medførte at jeg som førstegangskjøper følte meg trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen. Megler var effektiv, men samtidig grundig og ryddig.
- Ida Regine Hvidsten, E, 10. mar ,2017
Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene, profesjonell og ryddig prosess utført av meget dyktige fagfolk.
- Frode Steen, E, 02. feb ,2017
Selgeren var meget imøtekommende, serviceinnstilt og ærlig.
- Berit Grimstad, E, 08. des ,2016
Fikk akkurat den hjelpen jeg hadde bruk for- alt på et sted. Befaring,Boligstylist,Foto,Visning. Gode råd og bra veiledning. Kort svarfrist og godt tilrettelagt var det også.
- Ingrid Østbye Ramberg, E, 08. des ,2016
Megler opptrådte svært ryddig på befaring før salg og ga oss gode råd. (Vi hadde flere meglere inne for samtale). Oppsatt framdriftsplan ble fulgt gjennom sommeren med avvikling av ferie etc. Salgsprosessen gikk smertefritt og vi møtte svært fornøyde kjøpere på overleveringen. Mvh Torgeir Seim
- Torgeir Seim, E, 13. okt ,2016
Serdeles proff og ryddig.
- Thomas Engel Nilsen, E, 14. aug ,2016
Vi er meget fornøyd med hvordan Proa håndterte salget av vår bolig, både når det gjalt seriøsitet, ærlighet, informasjon, reklame/annonsering, visning, gjennomføring av salget og oppgjør. Vi er også veldig fornøyd med salgssummen og glade for at vi valgte Proa. Herved anbefalt!
- Torgeir Vollset, E, 13. aug ,2016
Vi solgte vårt barndomshjem gjennom Proa eiendomsmegling og Eirik Døsen. Det valget har vi ikke angret på. Vi var i en meget spesiell situasjon da vi skulle selge, som gjorde at vi ikke hadde mulighet til være i Trondheim og følge opp salgsprosessen. Vi opplevde i den situasjonen Eirik som veldig hjelpsom og med god erfaring på lignende situasjoner. Han skapte en trygghet helt fra første møte og dette ble opprettholdt gjennom hele prosessen. Han ordnet det meste for oss uten at vi behøvde gjøre stort annet enn å overlate nøkler. Vaskere, takst, husstyling, fotografering, visninger, overtakelse og kontraktsoppgjør ble ordnet uten at vi trengte å være til stede. På denne måten sparte vi mye tid og penger på reiser. Han hadde også flere aktuelle kjøpere i sin kundekrets og det gjorde at salget gikk veldig raskt og smertefritt. Han håndterte hele salgsprosessen samt et par uforutsette hendelser på en meget profesjonell og ryddig måte som ivaretok både våre og kjøpers interesser. \r\nMan skal lete lenge etter en mer profesjonell megler enn Eirik og vi anbefaler han på det sterkeste.
- Marie Bjørshol, E, 27. jul ,2016
ProA overbeviste oss om å være den beste partneren i salg av vår bolig med kvalitet i produktene, effektiv fremdrift og tilgjengelighet. Førsteinntrykket stemte fullt overens med hvordan prosessen og salget forløp og vi er svært fornøyde med ProA som vår eiendomsmegler.
- Marianne Røstum, E, 09. jun ,2016
Erik er en meget faglig dyktig megler som skaper trygghet for både selger og kjøper. kan anbefales på det varmeste
- Eva Sørung, E, 13. mar ,2016
Proft, trygt og enkelt
- Johan Jørgen Kværnø, E, 24. jan ,2016
MEGET FORNØYD!
- John Johnsen Stamnæs, E, 08. jan ,2016
er stor fornøyd av hele prossen
- Ebrahim Khoshnawaz, E, 10. des ,2015
Litt uklart i starten men gikk bra etter med kontrakt signering og overtakelse
- Elias Kassa Gebretsadik, E, 27. sep ,2015
Godt samarbeid ifm planlegging og gjennomføring av salg. Megler har vært svært engasjert i hele prosessen og fått gjennomført en sikker og trygg overtakelse av bolig fra selger til kjøper.
- Svein Hermann Nilsen, E, 30. aug ,2015
Eirik Døsen er en meget profesjonell og dyktig megler som jeg trygt kan anbefale til andre som skal selge bolig, hele prosessen fra start til slutt var en veldig positiv opplevelse.
- Jøran Øksenvåg, E, 14. aug ,2015
Alt i alt meget godt fornøyd med Proa i prosessen rundt kjøp av vår første enebolig.
- Kenneth Oldren Kristiansen, E, 26. apr ,2015
Bolighandelen var grei og ryddig. Megleren fulgte opp prosessen hele tiden og jeg vil anbefale PROA til andre og selvsagt benytte dem ved en senere anledning.
- Svein Arne Blåsvær, E, 14. feb ,2015
Ved kjøp av vår nåværende bolig kom vi i kontakt med Eirik Døsen som var svært tillitvekkende og profesjonell som megler.\r\nDette var nok hovedgrunnen til at vi valgte Proa Eiendomsmegling da vi senere skulle selge vår eiendom.\r\nAlt i forbindelse med salget ble gjennomført på en meget ryddig og for oss tilfredsstillende måte.\r\nVi er meget godt fornøyde med vår kontakt med Proa Eiendomsmegling.\r\n
- Eli Johannessen, E, 30. jan ,2015
Takk for utmerket service og samarbeid. Mvh Jan A og Berit Knudsen
- Jan Aksel Knudsen, E, 07. nov ,2014
Fikk god service
- Tone Fegran, E, 15. mai ,2014

Se flere kundeuttalelser

4359788_1a
Prisant.:  10600000,00

Lidarende 16

Trondheim

Særdeles flott og etterspurt eiendom med enebolig på 286 kvm. Solrik og usjenert beliggenhet. Carport. Utleie.

Totalpris:

Kr 10600000

P-rom:

279,00 kvm
4357673_1a
Prisant.:  10400000,00

Ladebekken 7C

Trondheim

Delikat 4-roms endeleilighet med fantastisk beliggenhet i toppetasje. Sørvestvendt balkong på hele 24 kvm. Fast p-plass.

Totalpris:

Kr 10400000

P-rom:

121,00 kvm
4358826_1a
Prisant.:  7150000,00

Devlesvingen 12

Trondheim

Innholdsrikt og moderne rekkehus med høy standard. Oppgradert. Solrik og usjenert eiendom med terrasse, balkong og hage.

Totalpris:

Kr 7150000

P-rom:

128,00 kvm
4363063_1a
Prisant.:  7000000,00

Mellomila 43

Trondheim

Sjarmerende, innholdsrik og ærverdig bygård. Rolig område. Solrik bakgård, balkong og vinterhage i private omgivelser.

Totalpris:

Kr 7000000

P-rom:

130,00 kvm
4365627_1a
Prisant.:  4250000,00

Paul Fjermstads veg 31

Trondheim

Romslig og innbydende 1/4-part av en firemannsbolig i 2.etasje. TG1 på bad. Garasjeplass. Sørvestvendt veranda.

Totalpris:

Kr 4250000

P-rom:

70,00 kvm

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

4360228_1a
Solgt!

Østre Rosten 29B

Trondheim

Romslig 4-roms selveierleilighet med stort potensial. Solrik terrasse som vender mot sørvest. Fast p-plass. 4 boder.

Totalpris:

Kr 3854497

P-rom:

103,00 kvm
4356600_1a
Solgt!

Østmarkveien 6C

Trondheim

Innbydende og moderne 2-roms endeleilighet. Terrasse med direkte adkomst til hage. "Alt" inkl. i felleskostnader.

Totalpris:

Kr 2755095

P-rom:

40,00 kvm
4348439_1a
Solgt!

Odenseveien 20

Trondheim

Romslig 2-roms med stort potensial. Praktisk planløsning. Solrik, overbygd balkong. Attraktivt boområde. To boder.

Totalpris:

Kr 2314087

P-rom:

51,00 kvm
4344040_1a
Solgt!

Klostergata 40A

Trondheim

Innholdsrik og særegen bolig over 3 plan. Eksklusiv standard. Egen garasje. Vinterhage og solrik takterrasse.

Totalpris:

Kr 6850000

P-rom:

178,00 kvm
4340327_1a
Solgt!

Anders Estenstads veg 22

Trondheim

Moderne 3-roms selveierleilighet med formidabel beliggenhet i 11.etg. Sørvestvendt balkong. Fast parkeringsplass.

Totalpris:

Kr 6000000

P-rom:

77,00 kvm
4336149_1a
Solgt!

Kristine Bonnevies veg 22

Trondheim

Moderne og romslig 2-roms omsorgsbolig. Privat solrik balkong. Heis. Fjernvarme inkl. i felleskostnader. Fastpris.

Totalpris:

Kr 2590313

P-rom:

45,00 kvm
4333144_1a
Solgt!

Ranheimshøgda 7D

Trondheim

Innbydende enderekkehus. Vestvendt balkong med panoramautsikt, sørvendt terrasse og hage. 3 soverom. Egen garasje.

Totalpris:

Kr 4654435

P-rom:

113,00 kvm
4320245_1a
Solgt!

Julianus Holms veg 22

Trondheim

Stilren og moderne 3-roms selveier. Fast p-plass med elbillader. Balkong med innglasset del. TG1 på alt. Eget vaskerom.

Totalpris:

Kr 5300000

P-rom:

77,00 kvm
4318122_1a
Solgt!

Håkon Magnussons gate 1C

Trondheim

Praktisk og romslig 2-roms selveierleilighet i høy 1.etasje. Solrik balkong på 11 kvm. Attraktiv og sentral beliggenhet.

Totalpris:

Kr 2350000

P-rom:

40,00 kvm
4313601_1a
Solgt!

Møllebakken 21A

Trondheim

Innholdsrik, delikat og sjarmerende 3-roms selveier. Vinterhage og solrik veranda. Formidabel utsikt. Parkering.

Totalpris:

Kr 4800000

P-rom:

85,00 kvm
4299613_1a
Solgt!

Brundalen 19

Trondheim

Stilfull og moderne 4-roms med endebeliggenhet i 3.etasje. Vestvendt balkong med herlig utsikt. Egen p-plass i kjeller.

Totalpris:

Kr 4085000

P-rom:

91,00 kvm
3790118_1a
Solgt!

Nedre Bergsvingen 4

Trondheim

ØVRE BERG - Eksklusiv villa med storslagen utsikt beliggende i et veletablert område - Frittliggende tomt på "pynten" med fantastiske solforhold - Skreddersøm av arkitekt og lysdesigner - Svært høy standard med gjennomtenkte materialvalg.

Totalpris:

Kr 16900000

P-rom:

302,00 kvm
4354608_1a
Solgt!

Brundalen 17B

Trondheim

Moderne 4-roms topp- og endeleilighet, i et rolig område. Solrik sørvendt balkong på hele 21 kvm. Fast p-plass.

Totalpris:

Kr 4150000

P-rom:

91,00 kvm
4354442_1a
Solgt!

Brundalen 19

Trondheim

Leilighet Brundalen 19

Totalpris:

Kr 3850000

P-rom:

91,00 kvm

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
wngetbildeA4PMLWA8
plus Soverom
wngetbildeZY8FB23D
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  
Boliggalleri

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
Fana%20Lagunen%20Nord%C3%A5s-13
Aktuelt

Historisk lavt tilbud av brukte boliger i Fana; Det er prosjekterte boliger som råder

Vi ser at det er en markant overvekt av nybygg fremfor brukte boliger til salgs i Fana akkurat nå. Det kan absolutt gi deg som skal selge en...
fil
Aktuelt

Slik avslører du megleren; - Sørg for å velge riktig for din situasjon

Vi tar en sjanse når vi skriver om dette temaet, men så er vi ilagt ansvaret om å gi mennesker gode og riktige råd i situasjoner der det trengs.
Starefossveien3
Økonomi

Hva skjer med boligprisene?

Norges Bank varsler at boliglånsrenten skal doble seg i løpet av de nærmeste årene. Markedet tror at rentene må øke enda mer. Hva skjer i så...
Se alle våre artikler  
Boligartikler