Lisbeth Kristengård

Eiendomsmegler MNEF
Lisbeth Kristengård, Eiendomsmegler MNEF
Ta kontakt
Telefon: 48 00 74 80
E-post: lk@proaktiv.no
Lisbeth Kristengård har jobbet som megler siden 2000, er godkjent megler fra Finanstilsynet og medlem av Norges eiendomsmeglerforbund. Lisbeth startet karrieren i Notar Eiendom og har også jobbet for DNB Nor Eiendom. Hun startet hos sin nåværende arbeidsgiver i 2009 og her er hun en del av et miljø som deler hennes grundige tilnærming til eiendomsmegling. Gjennom hele sin karriere har hun jobbet utrettelig med å skape trygge salgsprosesser og de beste resultatene for sine oppdragsgivere. I nærmere 750 boligsalg har Lisbeth vært en investering for boligselger.  Ved valg av megler bør man være oppmerksom på at det er store ulikheter i meglernes fremgangsmåter og innsats. Valg av megler får vesentlig betydning for prosessen og sluttresultatet. En god megler overlater minst mulig til tilfeldighetene og er en god investering. Velger du den beste megleren sitter du igjen med mest når salget er gjennomført. Lisbeths kunder skal vite at de får en profesjonell meglertjeneste der alt blir gjort for å sikre markedets høyeste pris på en trygg og effektiv måte. Lisbeths gode resultater og fornøyde kunder kan regnes tilbake til hennes engasjement for meglerfaget. Fornøyde kunder er og har alltid vært hennes største drivkraft. Gjennom karrieren har hun hatt gleden av å hjelpe hundrevis av kunder med både kjøp og salg av leiligheter, eneboliger og fritidseiendommer. 
Bestill gratis verdivurdering

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg? Vi hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Ryddig og effektivt utført oppdrag av megler. Hun tok seg av alt, noe som gjorde hele opplevelsen min veldig bra og stressfri.
- Sivert Mestvedthagen, E, 04. mai ,2023
Dette var første gang jeg solgte en leilighet, noe jeg på forhånd var nervøs og redd for. Der jeg følte meg utrygg på boligsalg, var jeg heldig med en dyktig, tilstedeværende og kvalitesbevisst megler. Jeg ble godt oppdatert underveis, fikk raskt svar på spørsmål jeg hadde, og hadde en opplevelse av at megler ønsket å bidra til at dette skulle bli en trygg og god prosess for meg. Jeg endte også opp med en god pris på leiligheten.
- Sigrid Elise Kulia, E, 20. mar ,2023
Lisbeth Kristengård er en megler som er profesjonell, erfaren, og meget engasjert og effektiv. Hun informerer og oppdaterer under hele salgsprosessen, er alltid ærlig, hyggelig og imøtekommende. Lisbeth Kristengård har derfor vært min megler ved to salg og ett kjøp av leilighet. ANBEFALES!!
- Lisbeth Skagen, E, 16. nov ,2022
Meget fornøyd med oppfølging og informasjon før, under og ved salg.
- Brit Wraalsen, E, 16. sep ,2022
Tett og god oppfølging gjennom hele salgsprosessen.
- Terje Minde, E, 13. jun ,2022
Seriøs og profesjonelle
- Kristin Lervik, E, 20. mai ,2022
Tommel opp på aillt, toppers opplevelse med Lisbeth som fikk solgt min leilighet
- Anita Leistad, E, 12. feb ,2022
Det var meget positivt! Salget gikk over all forventning. God informasjon og veiledning fra megler Lisbeth Kristengaard gjennom hele prosessen!
- Grethe Viken, E, 30. des ,2021
Det er veldig bra
- Chanthana Graneggen, E, 15. des ,2021
Det å selge sin bolig gjennom Proaktiv har for oss vært enestående. Meget dyktig å engasjert megler som opptrådde ryddig. Alt fra første møte til oppgjøret ble utbetalt, ble utført på en meget profesjonell måte.
- Aage Eide, E, 14. des ,2021
Veldig flott megler. Seriøs og kunnskapsrik. Ikke for pågående noe jeg setter veldig pris på. Tok seg tid til å svare på spørsmål underveis i prosessen
- Linn Tømmerdal, E, 31. okt ,2021
Super oppfølging av megler. Veldig god dialog. Gode digitale løsninger i forhold til budrunde, kontrakt og overtakelse.
- Karianne Karlsen, E, 24. okt ,2021
Utrolig god hjelp og service.
- Maya Ingerhed Opsal, E, 04. okt ,2021
Ingen merknader til gjennomføringen av boligsalget
- Kåre Oddvarson Myhre, E, 19. sep ,2021
Pålitelige, profesjonelle, meget dyktige. Godt kjent med område og leiligheter de selger. Lett å få tak i selger, meget service innstilte uansett når det måtte være. God oppfølging og i formasjon gjenom hele prosessen. Raskt salg med god pris og over prisantydning. Vi følte oss trygge på at leiligheten vår ble publisert på best måte og at salget gikk fort. Anbefaler Proaktiv på det sterkeste
- Heidi Leistad, E, 10. sep ,2021
Veldig profesjonelle. Har prøvd 2 meglere hos dere over 3 år et ved salg og et ved kjøp Begge har vært veldig serviceinnstilte og kjappe på tilbakemeldinger. De har ytt mer enn forventet av en megler.
- Trine Anita Coventry, E, 24. jul ,2021
God oppfølging og tilgjengelighet ved spørsmål! Føler seg godt ivaretatt.
- Lise Reitan Fremstad, E, 23. jul ,2021
Lisbeth Kristengård har vært kjempe flott . Hun yter veldig god service , utover det vi forventer .
- Lene Tokle, E, 19. jul ,2021
Hyggelig salgsprosess med følelsen av høy kvalitet og målrettet megler. Svært fornøyd!
- Vanja Storheil, E, 07. jul ,2021
God kommunikasjon og oppfølging gjennom hele prosessen. Har benyttet samme megler ved salg to ganger i 2019 og i 2021 og oppnådd bedre pris enn forventet begge gangene
- Torgeir Omlid Steen, E, 05. jul ,2021
Jeg syns dette var en ryddig handel og veldig god kontakt med megler hele veien.
- Tove Solheim, E, 25. des ,2020
Positiv å blid, løsningsorientert, effektiv og punktlig. Sånn en megler skal være, selv om ikke alle er det. Godt jobbet.
- Martin Henriksen, E, 17. des ,2020
Hadde Lisbeth Som megler, veldig fornøyd med hjelpen hennes og hvordan vi gjorde ting. kjempeflink i faget sitt og vet hva hun holder på med fikk solgt fortest mulig til god pris. veldig fornøyd =)
- Mats Erik Kristoffersen, E, 17. des ,2020
Jeg har jobbet lenge og intenst med å spare til å kjøpe egen bolig. Det er vanskelig å komme seg inn på markedet og prosessen kan virke stressende og fremmed. Ved mitt boligkjøp, ble jeg trygt geleidet hele veien av en megler med lette skulde og godt humør. Trygghet var veldig viktig for meg, og akkurat det sørget megler definitivt for.
- Sturla Fagerli Larsen, E, 07. des ,2020
Megler har vært svært behjelpelig og servicen har vært upåklagelig.
- Berit Paulsen, E, 02. des ,2020
Hyggeli,hjelpsom og informativ. Hva mere kan vi ønske oss da?
- Iren Anita Sæteraas, E, 07. nov ,2020
The service was very positive with the broker's (Lisbeth's) help. She was attentive to our needs and was flexible and helpful when last minute changes were required. The house was displayed well where she pointed out most things about the property and was also good at explaining it in English for myself, a non-Norske speaker.
- Mario Shelford, E, 21. okt ,2020
Megler var balansert , dvs hun var megler både for selger og kjøper, men selvfølgelig ryddig mht hvem som var hennes oppdragsgiver. Megleren var ærlig, skapte tillit og var effektiv. Megleren var ikke påtrengende men nøktern.
- Olav Sætre, E, 02. okt ,2020
Ble møtt med velvilje imøtekommenhet.
- Terje Minde, E, 01. okt ,2020
Veldig fornøyd. Megler oppnådde takst på bolig, og jeg ble lyttet til angående hvor stor innsats jeg kunne legge inn i å fikse leiligheten innen visning.
- Jarl Bernhard Berg Kjølseth, E, 16. sep ,2020
Lisbeth was extremely helpfull for us in the process of buying the apartment we are in now. As foreigner, the procedure are somehow unclear for the 'Norwegian' way to buy a house. Thanks for all the help and precious advises.
- Benoit Loranger, E, 24. aug ,2020
Jeg opplevde megler Lisbeth som utrolig proffesjonel, varm og interresert i meg som menneske og boligen min. Forklarte nøye alle prosessene fra A til Å - hva som skulle gjøres - rekkefølgen i prosessen - hva jeg selv burde og kunne gjøre for at boligen skulle fremstå salgs klar - få fram alle momentene - min egne erfaringer med boligen & området - den økonomiske biten ble og gjennom gått nøye - så når salget var gjennomført og avsluttet så følte jeg veldig trygghet i at hele prosessen hadde blitt gjennomført ut i fra jeg ble fortalt som at det gikk riktig for seg lovmessig.
- Rita Weidemann, E, 29. jun ,2020
Proff gjennomføring fra A til Å - veldig fornøyd
- Tove Rognrust, E, 11. mai ,2020
Vi opplevde megleren som tillitsskapende, til å stole på og en som var opptatt av en trygg bolighandel.
- Håvard Solem, E, 28. apr ,2020
Trivlig, imøtekommende og behjelpelig med alle spørsmål
- Britt Thommesen, E, 18. jan ,2020
Megler var alltid tilgjengelig, uansett henvendelse. Hele prosessen fra start til mål var profesjonelt gjennomført.
- Laila Solberg, E, 17. jan ,2020
Ryddig og alltid tilgjengelig for stor og små spørsmål.
- Rune Brandmo, E, 31. des ,2019
Effektiv, hyggelig og kunnskapsrik megler som alltid var tilgjengelig for spørsmål.
- Line Skar, E, 20. des ,2019
Jeg opplevde dere som profesjonelle og ivrige til å få til et salg. Jeg er fornøyd til tross for at boligmarkedet er labert nå og at leiligheten ble solgt under prisantydning.
- Ingrid S. Sandbakken, E, 25. sep ,2019
Meget flott gjennomført salgsprosess. Meget imponert over Lisbeths håndtering av budrunden!
- Øystein Kjøraas, E, 28. aug ,2019
Alt i alt en veldig behagelig opplevelse. Megleren var hyggelig, hjelpsom, grundig og strukturert.
- Erlend Sjursen Lie, E, 13. aug ,2019
Fantastisk service og veldig hjelpsom.
- Marit Klefstad Haugan, E, 26. jul ,2019
Lisbeth har ivaretatt oss på en svært trygg og god måte gjennom hele prosessen med både kjøp av ny bolig, samt salg av vår gamle bolig. Hun gav oss god informasjon underveis, hadde høy grad av tilgjengelighet, var pålitelig og fokusert, hadde god oversikt og geleidet oss elegant gjennom denne prosessen. Profesjonalitet i alle ledd. Takk for samarbeidet :)
- Mariell Høgås, E, 27. mai ,2019
Bra.
- Siv Neha Høgsteggen, E, 19. apr ,2019
Ble godt ivaretatt av megler i forberedelse til salg samt salgsprosess
- Liv Lorås, E, 02. okt ,2018
Hadde en positiv opplevelse med Proaktiv Eiendom i forbindelse med kjøp av min første bolig. En jordnær, dyktig og ærlig megler gjorde at kjøpsprosess og overtakelse forgikk på en effektiv og oversiktlig måte. Fornøyd kjøper.
- Tonje Rønneberg Devik, E, 28. sep ,2018
Jeg opplevde bolighandelen som svært ryddig og behagelig. Megler informerte om alle aktiviteter i forbindelse med boligsalget på en ryddig og god måte. Aktivitetene ble gjennomført som planlagt. Flott gjennomført.
- Ivar Svendgard, E, 20. sep ,2018
Både boligen og jeg var i de beste hender under hele salgsprosessen. Vi ble tett fulgt opp av en megler med mange års bransjekunnskap. Dette i tillegg til egenskaper som ydmyk, imøtekommende, fokusert og 100% pålitelig gjorde dette til en god og positiv opplevelse for meg. Ble fulgt tett opp underveis i hele prosessen slik at vi til enhver tid var på samme side. Megler innfridde alle forventninger og mere til. Har ingen problemer med å anbefale både Lisbeth og Proa videre til andre som skal selge bolig.
- Morten Fossback Halsan, E, 12. aug ,2018
Kjempe fornøyd, var ingen problem å følge med selv om jeg er ny på boligmarkede
- Asbjørn Svergja, E, 04. jul ,2018
Jeg opplevde kontakten med Proa Eiendomsmegling i forbindelse med min bolighandel som meget positiv.
- Henning Mikkelsen, E, 18. mai ,2018
Ryddig og hyggelig megler
- Ronny Vidar Sand, E, 18. apr ,2018
Lokalkjent megler som viser interesse for faget sitt. God kjemi med ulike mennesker som man møtte på salgsveien. Følte meg trygg som selger.
- Geir Kenneth Rognli, E, 10. jan ,2018
Effektiv, hyggelig, hjelpsom og dyktig😄
- Tone Andersen, E, 22. nov ,2017
Utmerket, profesjonell og handlekraftig
- Caroline D. Høyen, E, 06. aug ,2017
Fantastisk dyktig megler som jeg har nevnt tidligere. Ta god vare på henne!
- Morten Ivar Fuglemsmo, E, 08. jul ,2017
Bra jobb! Jeg er meget fornøyd - alt var organisert veldig profesjonelt!
- Jochen Egon Aberle, E, 07. jul ,2017
Megler opptrådte profesjonelt og var meget oppegående gjennom hele prosessen. Hennes væremåte og personlighet tiltrakk oss som kjøper. Ikke alt for pågående men jobbet profesjonelt og det tror jeg også selger opplevde.
- Morten Ivar Fuglemsmo, E, 07. jun ,2017
Ryddig prosess med tett oppfølging
- Jeanne Langsæther, E, 03. jun ,2017
Anbefaler virkelig Proa og da spesielt Lisbeth som loste oss igjennom hele prosessen på en trygg og god måte. Hun er flink, behagelig og står på hele veien. Hun virker veldig trygg i sin jobb og formidler trygghet til oss som kunder.
- Marit Sylvelin Kraavik Skogsrud, E, 24. mai ,2017
Imøtekommende og fleksible. God service!
- Finn Juul, E, 25. mar ,2017
Profesjonell, faglig dyktig og veldig behjelpelig og tilgjengelig. God oppfølging.
- Mari Grøtan, E, 03. mar ,2017
Jeg har solgt en fin bolig med flott beliggenhet på Risvollan. Hadde kontakt med flere meglere. Lisbeth fra Proa var den som hadde mest lyst på oppdraget og jobba hardest for å få det. Hun har særdeles god lokal kunnskap om området og så alle kvalitetene uten at jeg trengte å si noe. Hun er trivelig, tillitsvekkende og gjør en solid og grundig jobb. Både jeg som selger og de som kjøpte var helt trygge på at vi fikk en riktig pris og gjorde en god handel. Jeg vil absolutt anbefale Proa til alle som skal selge bolig.
- Kathrine Strømmen, E, 13. feb ,2017
Imøtekommende selger Proff på alt Tett samarbeid
- Christian Sandstad, E, 20. jan ,2017
Punktlig ,seriøs pliktoppfyllende og veldig dyktig
- Christian Sandstad, E, 18. des ,2016
Nøyaktig, grundige og rederlig
- Birger Danielsen, E, 10. des ,2016
Vi er storfornøyd med hele prosessen. Det gikk jo på skinner hele veien. Lisbeth var fremsynt i salgsprosessen og litt hell hadde vi nok også i tillegg. Ryddig gjennomført. Takk til dere.
- Sissel Harbak, E, 15. jul ,2016
Selger var fraværende under prosessen (Ferie i Utlandet) \r\nHele prosessen ble gjennomført til min fulle tilfredsstillelse.\r\nMvh\r\nAlf S.
- Alf Steinar Stølann, E, 16. jan ,2016
Vi har benyttet Lisbeth Kristengård ved salg av to leiligheter og to hytter. Alle salgsobjektene har blitt solgt etter første visning - godt over prisantydning (og langt over våre forventninger). Alle salgene er blitt gjennomført på en ryddig og for oss helt uproblematisk måte. Lisbeth oser av profesjonalitet og seriøsitet, og hun gir oss som kunde den tryggheten vi trenger gjennom hele prosessen.\r\n\r\nI alle diskusjoner vi kommer opp i der salg av bolig/hytte er tema, er det alltid en glede for oss å kunne dele våre gode erfaringer og anbefale Lisbeth Kristengård og Proa Eiendomsmegling som et førstevalg.\r\n\r\nMvh en svært fornøyd kunde\r\nLars Halsan
- Lars Halsan, E, 11. jul ,2015
Profesjonelt gjennomført i alle ledd. Anbefales på det sterkeste.
- Torill Wiggen, E, 19. jun ,2015
Ryddig prosess, dyktig og hyggelig megler, og god gjennomføring av salg fra start til slutt. Jeg følte meg trygg gjennom hele løpet, og ble fornøyd med sluttresultatet.
- Ingvil Bjørlo, E, 22. aug ,2014
Fabelaktig.
- Stig Rune Østgaard, E, 03. jul ,2014
.
- Sindre Sandbakk, E, 15. jun ,2014

Se flere kundeuttalelser

4508390_1a
Prisant.:  7250000,00

Balders veg 15

Trondheim

Familievennlig & romslig halvpart. Stor terrasse med svært gode solforhold. Sokkeletasje med egen inngang. Dobbelgarasje

Totalpris:

Kr 7250000

P-rom:

208,00 kvm
4519580_1a
Prisant.:  10250000,00

Broddes veg 15

Trondheim

Innholdsrik & velholdt familiebolig med hybel. Frodig hage og stor terrasse. Vinterhage. Trivelig nabolag. Garasje.

Totalpris:

Kr 10250000

P-rom:

228,00 kvm

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

4519623_1a
Solgt!

Nordre Hallsetveg 5E

Trondheim

Delikat vertikaldelt halvpart fra 2017. Skjermet og solrik beliggenhet. Vestvendt terasse på hele 65 kvm med overbygg.

Totalpris:

Kr 5150000

P-rom:

91,00 kvm
4519855_1a
Solgt!

Øvre Granåslia 5

Trondheim

Spektakulær topp- og hjørneleilighet fra 2018 med panoramautsikt. Takterrasse m/ gode solforhold. 2 garasjeplasser. Heis

Totalpris:

Kr 8450000

P-rom:

111,00 kvm
4515818_1a
Solgt!

Østre Moholt-tun 18

Trondheim

Lys og pen 2-roms toppleilighet med utsikt. Balkong med ettermiddag- og kveldssol. Lyst kjøkken og bad. Parkering. Peis.

Totalpris:

Kr 2850000

P-rom:

42,00 kvm
4504650_1a
Solgt!

Anna Haarsakers veg 13

Trondheim

Delikat og moderne 2-roms i nyoppført boligblokk | Svært høy standard | Solrik terrasse | Umiddelbar nærhet til marka

Totalpris:

Kr 2400000

P-rom:

34,00 kvm
4502601_1a
Solgt!

Ole Aasveds veg 6

Trondheim

Trivelig og oppgradert 3(4)-roms med sørvestvendt balkong - Utleie med kr. 7.800,- pr. mnd."Alt" inkl. i felleskostnader

Totalpris:

Kr 3097516

P-rom:

80,00 kvm
4500391_1a
Solgt!

Fjøsmestervegen 3 A

Trondheim

Lekker topp- og endeleilighet i sentralt og trivelig borettslag. Omfattende oppgradert. Panoramautsikt. Garasje

Totalpris:

Kr 4771139

P-rom:

81,00 kvm
4494236_1a
Solgt!

Statsråd Krohgs veg 33

Trondheim

Lys og delikat 3-roms selveier - 2 balkonger - Nydelig utsikt - Stille og rolig område - Heis - Garasje og bod i kjeller

Totalpris:

Kr 5500000

P-rom:

74,00 kvm
4491730_1a
Solgt!

Ole Aasveds veg 6

Trondheim

Lys og praktisk 2-roms pluss hybel m/egen inngang, leieinntekt på kr. 7300,- Balkong - Utsikt - Heis - Nær NTNU og marka

Totalpris:

Kr 2881886

P-rom:

60,00 kvm
4491447_1a
Solgt!

Asbjørn Øverås veg 20C

Trondheim

Romslig og delikat 2-roms leilighet i 1. etg. Fin beliggenhet - 2 uteplasser og hage. Gode solforhold. Stor bod. Garasje

Totalpris:

Kr 2770143

P-rom:

52,00 kvm
4485458_1a
Solgt!

Ada Arnfinsens veg 32

Trondheim

Tiltalende 2-roms toppleilighet med god standard, utsikt og solrik terrasse. Heis. Parkering. Lave felleskostnader.

Totalpris:

Kr 2650000

P-rom:

38,00 kvm
4480777_1a
Solgt!

Nordslettvegen 11

Trondheim

Tiltalende rekkehus i et fredelig, attraktivt & barnevennlig område. Solrik terrasse og skjermet hage mot friom. Garasje

Totalpris:

Kr 4750000

P-rom:

112,00 kvm
4468785_1a
Solgt!

Brit Grytbaks veg 14

Trondheim

Romslig 2-roms Seniorleilighet i 1.etg - Utsikt - Heis - Vestvendt terrasse som grenser til friområde - Strøm inkludert

Totalpris:

Kr 2438000

P-rom:

62,00 kvm
4470024_1a
Solgt!

Fortunalia 12

Trondheim

Innholdsrik familiebolig med utleiedel. Landlige omgivelser og nydelig utsikt. Kjøkken fra 2018. Rolig område. Garasje.

Totalpris:

Kr 7150000

P-rom:

207,00 kvm
4419968_1a
Solgt!

Margrethe Thomsets veg 9

Trondheim

Tiltalende og meget pen 2-roms selveier i 1.etasje. Romslig overbygget sørvestvendt altan - Garasje - Sportsbod - Heis.

Totalpris:

Kr 2802261

P-rom:

41,00 kvm
4500062_1a
Solgt!

Adolf Øiens veg 3K

Trondheim

4-roms rekkehus over 2 plan. Familievennlig og etterspurt beliggenhet. 2 solrike uteplasser/hage og garasjeplass

Totalpris:

Kr 4852126

P-rom:

106,00 kvm

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
sov1
plus Soverom
kjo1
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  
Boliggalleri

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
artikkelemil
Aktuelt

Prisrekord i det som skulle være et trådt marked

Til tross for Norges Bank sine prognoser om en nedgang på 4,3 prosent i boligprisene i løpet av 2023, har prisene hittil i år steget med 6,8 prosent.
16196%20Proaktiv-017_1_0
Aktuelt

Skal du bruke megler må det være fordi det er lønnsomt

Megling er et prestasjonsbasert yrke og det er ikke til å unngå at det blir konkurranse om å oppnå best mulig resultater. Men konkurranse er bra og...
Mer%20enn%20en%20Jobb%20B%20uten%20tekst4
Aktuelt

Skal du velge megler? – Ikke undervurder verdien av tilgjengelighet

Når vi skal snakke om tilgjengelighet i megling må vi innom forskjellen på kvalitet og kvantitet.
Se alle våre artikler  
Boligartikler