Mads Kirkeslett

Partner/Jurist/Megler
Mads Kirkeslett, Partner/Jurist/Megler
Ta kontakt
Telefon: 97 05 92 35
E-post: mk@proaktiv.no
Mads Kirkeslett er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo og er partner på kontoret på Solsiden. Han har jobbet som megler siden 2015, og er opptatt av å ha full kontroll på alle steg i boligsalgsprosessen, for å sikre at sluttresultatet skal bli mest mulig for kundene.  En vanlig misforståelse er at alle eiendomsmeglere gjør den samme jobben og arbeider etter de samme metodene. Mads vet av erfaring at dette ikke stemmer. Gjennom jobben han legger ned på vegne av sine oppdragsgivere viser han hvor godt sluttresultatet blir om megleren gjør en grundig jobb.  

Mads er også en av få som er spesialisert innen tvangsfullbyrdelse og er medhjelper for Trøndelag Tingrett. Med juridikum i hånden er Mads en god støttespiller når det gjelder arv, skifte og dødsbo. 

Hans kunder får en megler som setter sin ære i punktlighet, kundeoppfølging, markedsføring og full kontroll på visning og i budrunden. Slik oppnår han det beste sluttresultatet og blir en investering, ikke en utgift, for kundene. 
Bestill gratis verdivurdering

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg? Vi hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Vi er kjempefornøyd med hjelpen vi har fått fra Mads! Når vi helt mistet troen på salg tryllet han frem to aktuelle kjøpere, og jammen fikk vi ikke til en budrunde også! Vi ser frem til et godt samarbeid, også i fremtiden! Mads er så naturlig og profesjonell i sin framtoning, og gir oss som kjøpere en god ro, selv om salget går trått. På samme tid skaper han den samme, trygge relasjonen til intressenter, og loser oss trygt gjennom prosessen.
- Håkon Presthus, E, 26. mar ,2024
Kontaktet megler i god tid før annonsering, gjennomføring av salgsprosessen. Megler var godt forbered og gav gode, konstruktive innspill. Prisfastsettelsen var realistisk i forhold til markedet. Megler var lett tilgjengelig under hele prosessen.
- Eli Chr Bøe Skotvoll, E, 22. des ,2023
Mads Kirkeslett var megler ved salg av min leilighet. Han var imøtekommende, dyktig, glad , engasjert og kunnskapsrik, og Mads fulgte meg tett gjennom hele salgsprosessen. Han var alltid tilgjengelig for spørsmål og en trygg megler å ha i en slik prosess.
- Amanda Rygvold, E, 15. des ,2023
Effektiv og komptent
- Audun Harridsleff, E, 05. des ,2023
Som jeg allerede har nevnt, jeg opplevde Mads usevanlig dyktig og hyggelig
- Øystein Sæther, E, 20. okt ,2023
Mats vær utrolig trivelig og interessert i meg som selger. Var interessert i å ha et godt samarbeid, tilgjengelig og ga meg gode råd.
- Milda Stene Lunde, E, 12. okt ,2023
Mats var veldig behjelpelig og profesjonell under hele prosessen. Han er den megleren jeg har hatt best erfaring med etter tre salg av eiendom, og tre forskjellige meglere. Jeg følte meg trygg på prosessen hele veien, selv om det skulle vise seg å være noen utfordringer under salgsprosessen. pga årsaker med eiendommen. Dette fikk jeg og veldig god bistand til å løse både juridisk og som megler. Jeg kommer absolutt til å anbefale Proaktiv og Mats til de jeg kjenner som skal selge bolig.
- Helena Ravndal Lorentzen, E, 09. okt ,2023
Jeg vi igjen takke Peoaktiv og Mads Kirkeslett for en veldig fin, trygg og ryddig salgsprosess, som i tillegg endte med et knakende godt salg! Mads slutter aldri å levere. Jeg har benyttet han som megler 3 ganger nå og han er fortsatt mitt førstevalg om jeg skal få behov for megler igjen! Anbefaler Mads trygt videre til både kjente og ukjente!
- Susanne Schjetne, E, 01. sep ,2023
Terningkast 6
- Elisabeth Langness Hauge, E, 26. jul ,2023
Jeg er fantastisk fornøyd.Har som nevnt tidligere solgt og kjøpt hus gjennom årene og Mads Kirkeslett skilte seg ut som nummer 1.Han var ærlig og veldig imøtekommende når det var noe jeg lurte på.Stilte jeg spørsmål på chateau svarte han i løpet av noen minutter.Helt fantastisk og topp pålitelig
- Bente Bang Ruppenthal, E, 24. des ,2022
Kjempefin oppfølging under hele salget.
- Terje Johansen, E, 23. des ,2022
Vi var spesielt fornøyd med overtakelsesprosessen og at megleren tok seg av overføring/opprettelse av strømavtale og andre avgifter, samt avstemte sameiets utgifter med digital løsning mens vi var der.
- Mons Bendixen, E, 17. aug ,2022
Ble anbefalt Mads i forkant av boligsalg, angrer ikke et sekund 😊 Godt samarbeid gjennom hele prosessen, med stor interesse for at jeg skulle oppnå best mulig resultat med boligsalget. Opplevde at jeg fikk god informasjon og personlig oppfølging gjennom hele prosessen. Hadde valgt Mads igjen 10/10 ganger.
- Siw-Cathrin R Krybelsrud, E, 10. aug ,2022
Alltid behjelpelig!
- Inger Anita Gammelsæter, E, 08. aug ,2022
Følte meg hørt, trygg og ivaretatt. Meget sympatisk megler. Overtagelse og oppgjør gikk helt uten at jeg måtte anstrenge meg.
- Tove Thomassen, E, 12. jul ,2022
Imøtekommende, tilgjengelig, jovial megler
- Nina Mentsen, E, 12. jun ,2022
Jeg opplevde Mads som profesjonell og ryddig i hele salgsprosessen. Veldig fornøyd med rådene og veiledningen som ble gitt fra start til slutt!
- Haakon Brende Lind, E, 13. mai ,2022
Megler Mads var en hyggelig selger med godt humør og vi fikk god oppfølging i forbindelse med kjøpet.
- Ann-Helen Kolstad, E, 19. apr ,2022
Svært fornøyd. Alt ble fulgt opp av papirarbeid, alt med stylist, fotografering, takstmann, visning, utarbeidelse av prospekt uten at jeg behøvde å passe på dette
- Morten Andresen, E, 13. apr ,2022
Har brukt Mads Kirkeslett som megler 3 ganger. Blir å bruke han neste gang og :-)
- Simen Bjørnsgård, E, 06. jan ,2022
Hyggelig og effektiv igjenomføring av hele salgsprossesen.
- Køhler Holding AS, E, 10. des ,2021
Fornøyd med kjapp og god oppfølging av megler.
- Ronny Glørstad, E, 01. des ,2021
Kjapp og god service fra megler. Mer enn forventet.
- Randi Schjelvaag, E, 09. nov ,2021
Proff, imøtekommende og forberedt megler som kjenner og forstår området du selger i samt hvem målgruppen er.
- Renate Kleivhaug Vesterbekkmo, E, 01. nov ,2021
Veldig tilgjengelig og god kommunikasjon hele veien.
- Roger Størdal Kvam, E, 30. aug ,2021
Fantastisk eiendomsmegler med stort fokus på kvalitet i alle ledd. Veldig fornøyd med prisen Mads forhandlet frem for oss.. Takk for en nydelig salgsprosess.
- Christian Schjetne, E, 12. aug ,2021
Proaktiv med Mads Kirkeslett som megler leverte fra første sekund. Takket være en imøtekommende, pliktoppfyllende og engasjert megler gikk hele salgsprosessen bekymringsfritt. Super oppfølging, Mads tok ofte kontakt og svarte momentant på spørsmål. Utrolig fornøyd med salget, og jeg vil på det varmeste anbefale Proaktiv og Mads Kirkeslett til andre som skal selge sin bolig!
- Kristine Røttereng, E, 09. aug ,2021
Profesjonelt God oppfølging
- Pål Hofstad, E, 07. aug ,2021
Jeg er veldig fornøyd med megleren. Fra første kontakt var han tilgjengelig og på hele tiden. Ryddig , arbeidsvillig og utrolig stå på vilje for å gjøre oss best mulig fornøyd. Har anbefalt Mads som megler til flere .
- Gøril Flosand, E, 21. jul ,2021
Proff, grundig og en gjennomført prosess fra start til slutt. Proaktiv ved megler Mads Kirkeslett fulgte oss opp hele veien i forbindelse med vårt salg av leilighet på Persaunet. Proaktiv gjør det lille ekstra som kan bety forskjellen på usolgt eller budrunde. I tillegg fikk vi god hjelp til vurdering av boliger vi så på for å kjøpe. Anbefales!
- Ole Leirvik, E, 13. jul ,2021
Mads er en kunnskapsrik og hyggelig kar.
- Erik Kolset, E, 03. jun ,2021
Takket være Mads, så ble salgsprosessen min helt bekymringsfri. Han tar seg alltid god tid, og tar deg gjennom hele prosessen fra A-Å. Veldig befriende som kunde å kunne overlate alt til Mads, og vite at det blir tatt hånd om på en god måte. Kommer aldri til å bruke en annen megler.
- Jan Erik Sanden, E, 05. jan ,2021
Profesjonelle, tillitsvekkende, dyktige og med en god dose humor og humør. Det siste er kanskje ikke det viktigste, men heller prikken over i’en.
- Åse Priya Sand, E, 31. des ,2020
Ble godt ivaretatt gjennom hele prosessen på en veldig profesjonell måte. Er fornøyd med både prosessen og salgssummen Kan virkelig anbefale Mads
- Tove Selbekk, E, 09. des ,2020
Hyggelig, imøtekommende og proff megler da vi kjøpte hus på Ranheim.
- Pål Haugbro, E, 03. des ,2020
Mads er uten tvil en av de beste fagpersonene du kan velge når det gjelder salg av egen bolig. Han er ryddig i korrespondanse, møter opp i tide, er uten sammenligning et svært positivt menneske og skaffer deg markedets beste pris på en redelig måte. Her får du en megler som faktisk følger deg gjennom hele prosessen og gjør både kjøp og salg av bolig til en bekymringsfri prosess. Vi har brukt Mads flere ganger og han har alltid levert over hva vi kunne forvente både på tjeneste og pris.
- Ragnhild Emilie Åsberg, E, 20. nov ,2020
Dette var mitt første boligsalg og jeg kan ikke si annet enn at jeg er fornøyd. Opplevde Proaktiv som en ryddig og ordentlig gjeng fra første stund og kommunikasjonen med megler var god og tett hele veien. Mads er en veldig omgjengelig, utadvendt og likandes type som skaper tillit både til meg som selger og til de som var interesserte i boligen, og han har en stå-på-vilje og en positiv holdning som smitter. To tomler opp fra meg!
- Victor Andre Kjeldstad, E, 12. nov ,2020
Alt gikk på skinner og Mads var utrolig serviceinnstilt og lett å få tak i når det var noe jeg lurte på.
- Anders Minken-Cooper, E, 24. sep ,2020
Mads gjorde mitt boligsalg til en drøm! Prosessen var effektiv, enkel og sømløs fra første møte til oppgjøret var inne på konto. Han var veldig opptatt av at vi skulle gjøre alt vi kunne for å oppnå best mulig resultat, noe vi absolutt gjorde. Jeg er veldig fornøyd med hele prosessen og bruker gjerne Mads neste gang jeg skal selge bolig.
- Ingrid Aasen, E, 11. sep ,2020
Hadde kjennskap til Mads fra før, da han var megler da jeg kjøpte samme bolig for 5 år siden. Fikk et godt inntrykk av Mads fra kjøpssiden noe som var en viktig faktor for valget da jeg skulle selge. Salgsprosessen var svært behagelig, nøkkelen ble overlevert til Mads og han koordinerte med stylist, takstmann, fotograf osv. Under hele prosessen ble jeg informert dersom det var noe nytt. I visningsuken fikk jeg inntrykk av at Mads gjorde en svært god jobb med å følge opp interessentene. Boligen gikk godt over prisantydning.
- Oscar Christian Ameln, E, 10. sep ,2020
Jeg er svært fornøyd med måten jeg ble ivaretatt av Mads. Han er dedikert og oppriktig, og var også svært hjelpsom utover det som forventes da det dukket opp noen utfordringer i salgsprosessen. I tillegg er han en hyggelig og morsom type. Vil absolutt anbefales videre.
- Vidar Horne, E, 24. aug ,2020
Det at vår megler virket oppriktig interessert og gira for å få solgt vår leilighet, gjorde veldig mye for opplevelsen av hele salgsprosessen. Han var alltid lett å få kontakt med, han var positiv og kom med gode innspill og vi koste oss gjennom hele prosessen. Vi føltes oss trygge på at han gjorde det han kunne for at vi skulle få en god pris og tilrettela for potensielle kjøpere ved å ta seg god tid for å møte de på privatvisning. Et stort smil, et godt humør og det at han kunne svare på alle spørsmål vi hadde, gjorde et enormt godt inntrykk av dere som bedrift. Vi ønsker nesten av vi skulle selge litt oftere nå ;) De innspillende vi fikk av stylisten var gull verdt og gjorde at leiligheten viste alt sitt potensiale! <3
- Erika Beatrice Von Gegerfelt, E, 19. aug ,2020
Mads var utrolig flink til å følge opp i forkant av salget og svarte kjapt på alle mulige spørsmål. Salget gikk kjapt og smertefritt, og det var veldig enkelt å selge bolig "på avstand" med Mads.
- Hanne Christine Lund, E, 18. aug ,2020
Hyggelig og imøtekommende megler med lang fartstid. Anbefales !
- David Arnejo Ødegaard, E, 15. jul ,2020
Jeg er svært fornøyd med Proaktiv og salgsprosessen i sin helhet. Fra første møte møtte vi en hyggelig, imøtekommende og profesjonell selger i Mads som skapte en god følelse og trygghet i meg som selger. Denne tryggheten har bestått gjennom hele prosessen. Proaktiv er absolutt et firma vi jeg vil anbefale for fremtidige selgere og kjøpere.
- Daniel Reinemo Johansen, E, 11. jul ,2020
Veldig profesjonell fra start til slutt. Noe overraskende at megler var så "på" også i forbindelse med kjøpet av ny bolig, og ikke bare i forbindelse med salget av egen bolig. Fikk her veldig god hjelp i prosessen med å finne aktuelle boliger, og spesielt i budrunden.
- Lars Garberg, E, 26. jun ,2020
Mads er en Veldig ryddig og forklarende megler, noe som var utrolig flott med tanke på at vi skulle kjøpe vår første bolig. Alt av kontrakter ble forklart godt og alt var forståelig når mads hadde gått gjennom og informert om de forskjellige stegene i prosessen.
- Olav Henry Sagøy, E, 21. mai ,2020
Jeg er i en situasjon der jeg flyttet til Oslo og skulle selge leilighet i Trondheim, etter at den har vært utleid i nesten 2 år. Det er i utgangspunktet veldig utfordrende å få til, og samtidig fikse alt det praktiske i leiligheten. Mads strak seg langt for å bistå meg, det er ikke noe man forventer eller bør kreve som eier/selger, men Mads gjorde det likevel. Han ringte jevnlig og sendte oppdateringer pr. sms, og for oss oppleves det som skikkelig yrkestolthet og godt forbi det man skal forvente. Vi er veldig takknemlig for hjelpen. Jeg har personlig, i flere sammenhenger, ikke alltid vært overbevist for behovet for meglere ved salg av bolig, men Mads har bevist det motsatte!
- Ermin Bektesevic, E, 14. apr ,2020
Opplevde Proaktiv som svært profesjonelle. Alt var veldig godt gjennomført fra start til slutt. Megler holdt meg oppdatert på situasjonen til en hver tid.
- Henrik Grotle Førde, E, 28. mar ,2020
Kjemp fornøyer med Mads og Andre’s service.
- Duan Chen, E, 22. jan ,2020
Kunnskapsrik og ærlig selger.
- Per Hetling, E, 01. jan ,2020
Veldig fornøyd med oppfølging etter kjøp
- Kristin Reberg, E, 10. nov ,2019
Veldig profesjonell og hyggelig. Bra informasjonsflyt og enkel og komme i kontakt med. Fikk bra oppfølging under veis. Stort pluss for at det stilte en megler på overtagelsen. Alt har gått smertefritt og enkelt. Storfornøyd.
- Helene Østby, E, 06. nov ,2019
Lett å få kontakt med, oversiktelig kjøp. ryddig prossess.
- Andreas Hollen Varhaugvik, E, 25. okt ,2019
Mye fin info. Grei megler, virjet ærlig og troverdig.
- Torill Wahl, E, 18. okt ,2019
Var veldig fornøyd med jobben Proa gjorde, og måten megler fremstod ifm salg av vår bolig. Megler var veldig profesjonell og kunnskapsrik, men også omgjengelig. Det var også en stor fordel at megler allerede kjente til seriøse, interesserte mulige kjøpere. Megler var veldig tilgjengelig og rask til å svare på alle henvendelser.
- Håkon Ådnanes, E, 11. okt ,2019
Veldig profesjonell og ryddig. raskt salg.
- Andreas Hollen Varhaugvik, E, 08. okt ,2019
Profesjonell, handlekraftig, informativ og hjelpsom
- Alexander Nordgård Bolås, E, 07. okt ,2019
Vi hadde flere meglerfirma under vurdering, men Proa og Mads ga oss det beste inntrykket. Mads var veldig klar på hva vi trengte å gjøre for å kunne oppnå maksimal pris for leiligheten, og at han selv ønsket å sette ny prisrekord for leilighetsblokken. I tiden før visning fikk vi god hjelp av Proas egen intriørdesigner som kom med en veldig detaljert liste hvordan leiligheten kunne bli presentert på best mulig vis. Fotografen de brukte tok flotte bilder som resulterte i et vakkert prospekt. Til syvende og sist må man ha litt flaks vedrørende hvem som kommer til på visningen, og hvem som endre opp med å by. Men i tillegg til god markedsføring fra Proa, benyttet Mads sitt eget nettverk for å innhente mulige interessenter. Dette resulterte i at vi fikk en salgspris langt over den tidligere prisrekorden. Etter salget har Mads vært svært ryddig vedrørende oppgjør og overtakelse. Dersom man sliter med å velge firma/megler, kan jeg si at jeg var svært fornøyd med Proa og Mads og ville valgt han ved mitt neste salg.
- Emil Hillesøy, E, 01. okt ,2019
Veldig profesjonell med fokus på kunden og kvalitet.
- Mohammed Reza Amiri, E, 29. sep ,2019
Veldig fornøyd med Mads Kirkeslett som megler!
- Oda Vedlog Kveen, E, 11. aug ,2019
Strukturert og enkelt for både kjøper og selger. Har fått inntrykk av at de vet hva de holder på med.
- Asle Auståker Johansen, E, 09. jul ,2019
Beste megleren i byen :)
- Silje Marie Edle Reitan, E, 01. jul ,2019
Ble møtt med respekt og ærlighet, meglerne var hyggelige, presise og nøye med jobben de gjorde. Gikk det lille ekstra og tenkte gode løsninger for meg ifbm salget av leiligheten min😊
- Cathrine Rebecca Langlete, E, 06. jun ,2019
Er svært fornøyd med jobben Proa har gjort i forbindelse med salget av min leilighet. Mads Kirkeslett har virkelig stått på å vært behjelpelig i alle ledd. Ingen tvil om hvem jeg kommer til å kontakte ved neste kjøp eller salg.
- Petter Dille Løvmo, E, 19. mai ,2019
Jeg var aldri i tvil om hvilken megler jeg skulle bruke, og så heller ingen grunn til å kontakte andre meglere. Kjenner mange som har brukt Proa, og samtlige var veldig fornøyd. Veldig godt førsteinntrykk, gode råd underveis, leiligheten ble solgt etter første visning til en pris vi var veldig fornøyd med, selv om det kun var en budgiver.
- Eskil Smith Sørhøy, E, 07. mar ,2019
Vår fantastisk megler Mads Kirkeslett gjorde salget av vår leilighet til en lek. Det er første gang jeg har solgt, men med god hjelp fra Mads Kirkeslett gikk dette veldig lett. Var der noe vi lurte på så var han bestandig tiljengelig. Vi ble guidet gjennom hele salgsprosessen så vi hadde full oversikt til enhver tid. God hjelp til hvordan vi skulle gjøre leiligheten klar til fotoshoot og visning. Budrunden var Mads Kirkeslett til stor hjelp og gidde deg gode råd. Så jeg kan virkelig anbefale Proa og Mads Kirkeslett. Da er man garantert at man kommer til å bli fornøyd, her blir alle krav man har innfridd fra start til slutt.
- Svante Leonart Edvardsen, E, 01. feb ,2019
Jeg er utrolig fornøyd med at jeg valgte Proa til salg av leiligheten min. Mads Kirkeslett var veldig behjelpelig gjennom hele prosessen med raske tilbakemeldinger og en løsningsorientert holdning.
- Tor Julnes, E, 29. jan ,2019
Fantastisk bra oppfølging av Mads Kirkeslett, han kan kundepleie!
- Kirsti Baadnes Reitan, E, 18. des ,2018
Jeg har ikke opplevd så mange i Proa bortsett fra en del av de som sitter på Beddingen i Trondheim. Virker som en sosial og sammenspleiset gjeng. Kanskje for sosial til tider? Neida, men jeg må fa si at Mads Kirkeslett som var min megler er jo så gullig og god at han er til å spise opp. Da jeg bodde og jobbet i Trondheim husker jeg at han var min aller verste fiende på tinder.. Jeg rakk ikke en gang å matche med jentene før de hadde sletta profilen sin og Mads hadde forført de til sengs med alskens slibrigheter. Husker også en søt jente som jobbet der. Ingrid tror jeg hun heter ? Jeg likte henne veldig godt, og da jeg så henne på tinder kjøpte jeg for første gang credits for å sende en superlike. Jeg møtte henne mange ganger i heisen etter det og så spørrende på henne. Vi snakket aldri og hun "lika" aldri meg så da flyttet jeg like godt til Spania for å prøve lykken her. Tror det var en anna fyr på jobben min i Adecco som matcha med henne en gang, men jeg vet ikke hvordan det gikk og om de er sammen i dag. Som dere forstår har jeg vanskelig for og si så mye om selve opplevelsen med dere siden det ikke ble noe mer av den superliken.. Er hun fortsatt singel btw?
- Eirik Andre Weflen, E, 28. nov ,2018
Jeg synes det var trist at ikke megler som solgte boligen sjekket at selger hadde vasket leiligheten slik det sto i prospektet. Megler hadde visninger i leiligheten og sa at leiligheten VAR vasket, noe som ikke var tilfelle.
- Barbro Dahlseng, E, 06. nov ,2018
Dette er min andre gang jeg bruker Proa , er veldig fornøyd som kunde og kommer til å anbefale alle jeg kjenner som skal selge eiendom til å bruke dere! Alt fra fotograf,styling og ferdig produkt på prospekt har jeg vært så fornøyd med, ikke minst megleren Mads Kirkeslett! Han har holdt meg oppdatert hele veien, noe som har vært betryggende! Tusen takk for god hjelp! Og selvsagt fikk jeg solgt:) Mvh Mona Berg
- Mona Berg, E, 27. okt ,2018
Vi opplevde en megler som var lett å kontakte med spørsmål, god oppfølging og presis i oppmøte og utførelse.
- Anne Silja Mäkitalo Leer, E, 05. okt ,2018
Brukte Mads Kirkeslett fra Proa for andre gang til å selge bolig. Han strekker seg svært langt for å gjøre kunden fornøyd, og gjør en usedvanlig grundig jobb, både før, under og etter salget.
- Daniel Bergsagel, E, 24. sep ,2018
Meget dyktig megler, blid, imøtekommende og som alltid gjorde sitt bestemte for å besvare våre spørsmål på en rask og ærlig måte. Anbefaler PROA og Mads Kirkeslett😊
- Heidi Merete Berg Bjerkan, E, 01. sep ,2018
Da har jeg solgt min andre leilighet gjennom Proa og Mads. Ved begge anledningene gikk det strålende, og vi oppnådde en god pris. I tillegg til at Mads er en omgjengelig og profesjonell megler, fikk jeg ved begge salgene assistanse av en svært dyktig fotograf og boligstylist. Annonsene ble i tillegg svært pene. Hele denne pakken gjør at jeg helt sikkert velger Proa og Mads ved neste boligsalg. -Robert
- Robert André Nordfjellmark, E, 01. sep ,2018
Jeg er svært godt fornøyd med det arbeid som er utført.
- Hans Johan Enga, E, 30. aug ,2018
Jeg opplevde Proa som et profesjonelt og dyktig meglerhus. Jeg fikk god oppfølging fra start til slutt og følte meg alltid trygg på at prosessen forløp som den skulle.
- Bjørn Haug Dahl, E, 17. aug ,2018
Jeg opplever det som har skjedd i denne saken med feilaktige opplysninger i fra megler som den dårligste erfaringen jeg har opplevd når det gjelder bolighandel.
- Magne Røskaft, E, 09. jul ,2018
god kommunikasjon,ordholden,presise,setter seg godt inn i prosjektet
- Ann-Karin Selander, E, 09. jul ,2018
Megler som var hyggelig, imøtekommende og ikke minst engasjert! Hele prosessen var trygg og effektiv.!
- Mads Kjønstad, E, 14. feb ,2018
Jeg opplevde Proa som veldig profesjonelle og engasjerte. De gjorde grundig arbeid helt fra første dag, noe som jeg fikk igjen for når budrunden kom. Megler Mads Kirkeslett hadde full kontroll gjennom hele prosessen og var veldig flink til å holde meg informert underveis. Dette gjorde meg som førstegangs selger mye tryggere på at dette kom til å gå bra. Han strakk seg langt og jobbet uttolig hardt for at jeg skulle bli fornøyd. Det resulterte at jeg fikk solgt min leilighet selv om markedet var i nedgang på daværende tidspunkt. Totalt sett er jeg storfornøyd med Proa og spesielt med få ha Mads som megler. Jeg vil anbefale ham videre til alle som tenker å selge sin bolig.
- Sverre Arntzen Veel, E, 22. jan ,2018
Veldig bra oppfølging og grundig megler.
- Paal Brokka Rike, E, 10. jan ,2018
God oppfølging og tydelig kommunikasjon i prosessen
- Dag-Erik Engø, E, 04. jan ,2018
Kan ikke sette fingeren på noe med tanke på meglers jobb og gjennomføring. Veldig bra annonse og gjennomført salg
- Rune Mølnå, E, 14. des ,2017
Jeg opplevde Proa som et svært profesjonelt meglerfirma, og da særlig megler, Mads Kirkeslett. Han var en meget hyggelig megler, men også utvilsomt meget fagdyktig. Han var tilstede døgnet rundt, svarte alltid på telefon, og gjorde alt for at vi som kjøpere fikk den beste oppfølgingen vi kunne få. Takket være Mads Kirkeslett, kunne vi gjennomføre et boligkjøp med trygge rammer, personlig oppfølging, faglig ekspertise - og ikke minst en særdeles trivelig atmosfære.
- Alexander Nordgård Bolås, E, 22. nov ,2017
Positiv pågående. Troverdig Flink Høflig og behagelig Nøye Blid og hyggelig - Vi sitter igjen med en veldig god følelse av en megler som har de riktige verdiene som vi hadde håpet på. Vi setter veldig stor pris på den jobben han har gjort for oss og vi føler oss veldig verdsatt som kunde. Årets megler i våre øyne😉
- Frank Vidar Nilsen, E, 22. nov ,2017
Jeg har hatt gleden å jobbe med Mads Kirkeslett. Mads er en utrolig flink, profesjonell og venllig megler, Jeg er kjempe fornøyd med alt jobb han har gjort. Han reporterer og følger opp hele tiden. Mads er virkelig til å stole på.
- Abdal Amir Aiman Ahmed, E, 17. nov ,2017
Opplevde hele prosessen som meget bra. Hyggelige folk med kvalitet i alle ledd.
- Morten Olson Lysø, E, 17. okt ,2017
Brukt Proa og megler Mads Kirkeslett 2 ganger nå. Han leverer!
- Simen Bjørnsgård, E, 16. okt ,2017
God kommunikasjon, får kjapt svar fra megler og overtakelse ble tilpasset meg
- Christina Vangen, E, 10. okt ,2017
Profesjonelt, lettvint, tillitsvekkende. Mads på Proa er fantastisk!
- Kenneth Straume, E, 28. sep ,2017
Engasjerte, dedikerte, dyktige, målrettet, positiv, og gjør det lille ekstra for oss selgere.
- Anders Svanekil, E, 13. sep ,2017
Som kunde hos Proa føler man seg i trygge og profesjonelle hender. Det var mitt første boligsalg, og spørsmålene var selvfølgelig mange. Min megler kunne svare på det aller meste, og det han ikke hadde svar på der og da, sjekket han opp og ga gode svar på senere. Ingen spørsmål var dumme spørsmål. Hele prosessen var åpen og ikke minst fullstendig fritt for stress.
- Hege Bakken, E, 06. sep ,2017
Seriøs, profesjonell, effektiv, holdt oss orientert om prosessen, ryddig.
- Per Øyvind Stranna Tvetene, E, 24. aug ,2017
Mads var svært profesjonell og ærlig under hele prosessen. Han utfordret markedet i mitt område og oppnådde prisrekord i borettslaget ved hjelp av god markedsføring og oppfølging hos potensielle kjøpere. Vil absolutt anbefale Mads til andre.
- Thomas Binderø Halvorsen, E, 03. aug ,2017
Jeg opplevde Mads som en trivelig, dyktig og smart megler. Var spesielt godt fornøyd med at han ordnet en veldig flink boligstylist og aller viktigst at han ordnet en svært erfaren og dyktig fotograf, noe som jeg tror hadde mye å si for markedsføringen. Ellers har hele prosessen gått veldig bra og uten problemer. Her får man absolutt det man betaler for!
- Robert Nordfjellmark, E, 27. jul ,2017
Se spørsmål 1
- Skjalg Mikalsen Raaen, E, 25. jul ,2017
Jeg opplevde Mads Kirkeslett som en meget dyktig megler. Jeg hadde ingen bekymringer, for alt ble ordnet og fikset underveis i salgs prosessen av Mads. Føltes veldig trygt. Mads er positiv og imøtekommende :). Lett å få kontakt med.
- Kine Lyngen, E, 03. jul ,2017
Som nevnt i forrige kommentar er inntrykket meget bra, hyggelige og imøtekommende meglere, profesjonelt, informativt og trygt for meg som kjøper.
- Morten Solåt, E, 20. mar ,2017
Pålitelig, hyggelig megler(Mads K) holdt tidsfrister, gjorde en god jobb før leiligheten ble lagt ut for salg. Noe som ga utslag i et godt salg. Ellers vil jeg si at jeg er veldig fornøyd med bildene som ble tatt.
- Finn Morten Moe, E, 15. mar ,2017
Imøtekommende, blid, lett å komunisere med
- Aurora Andrea Dyrhaug Dale, E, 20. jan ,2017
Posetift.
- Arne Kroken, E, 21. des ,2016
Seriøs, proffesjonelt, informativ, dyktig megler, kvalitet .
- Gregory Brillant, E, 13. nov ,2016
Proa var for meg et ukjent meglerfirma som jeg fikk anbefalt av en venninne som var strålende fornøyd med, etter å ha brukt dem. Da hadde jeg allerede vært i kontakt med flere andre meglere, men tenkte jeg fikk ta med Proa også og sammenligne. Og glad er jeg for det. Proa stilte både med jurist / eiendomsmeglerfullmektig og markedssjef/ eiendomsmegler. De var begge godt forberedte og innga trygghet og tillit.\r\nMens de andre meglerne tenderte til bare å se et hus med enkel standard, så Proa helheten. at dette ikke bare var et hus, men et genuint konsept med fantastiske muligheter. Noe unikt ut i fra originalitet, meget sentral beliggenhet, og eksepsjonelt utførte grunnarbeider med tanke på de geologiske forhold og utbyggingsmuligheter. Proa så og forsto at denne helheten, dette konseptet, er noe som knapt er på markedet hvert tjuende år. Og de viste en glødende begeistring for stedet slik det fremsto. \r\nOg hva selger bedre enn genuin begeistring?\r\nProa ble et selvfølgelig valg. \r\nJeg hadde allerede sett at ingen lager så delikate og innbydende prospeker som dem. Og mitt ble intet unntak. En lekker, oversiktlig og informativ katalog som jeg aldri blir lei av å se i. Nydelige fotos tatt at en av Norge beste boligfotografer som Proa syntes var selvfølgelig å koble inn i denne forbindelsen. Denne katalogen blir nok mitt kjæreste minne fra en eiendom det var en sorg å forlate.\r\nJeg har følt meg trygg og ivaretatt gjennom hele salgsprosessen, ved overtagelse og til og med i etterkant. Proa har fulgt opp hele veien på en profesjonell og forbilledlig måte.\r\nJeg gir dem min beste anbefaling.
- Solvor Leistad, E, 26. okt ,2016
Jeg solgte min leilighet i september og brukte Mads Kirkeslett fra Proa som megler,aldri vært så fornøyd noen gang! God oppfølging og jeg ble oppdatert om alt under hele prosessen.\r\n Jeg var veldig fornøyd med prospekt & bilder. \r\nJeg kommer definitivt til å bruke Proa hvis jeg en dag skal selge og jeg vil anbefale de til alle jeg kjenner. \r\nMvh Mona Berg
- Mona Berg, E, 14. okt ,2016
Jeg er veldig fornøyd med gjennomføringen av salget!
- Lil Solnes, E, 30. sep ,2016
Er strålende fornøyd med Proa og vil anbefale dere til alle som skal selge bolig. Kunnskapsrike meglere med et øye for detaljer. Var spesielt fornøyd med prospektet, synes det skiller seg ut i markedet, med veldig beskrivende og informativ tekst og flotte bilder.
- Lone Engan, E, 11. sep ,2016
Å selge bolig kan være en prosess med mye bekymring og stress. Ved hjelp av megler Mads Kirkeslett ble ikke prosessen slik for meg. Kirkeslett var profesjonell, engasjert, dyktig, vennlig og tilgjengelig gjennom hele prosessen. Da Kirkeslett var på befaring forklarte han godt prosessen og den kvaliteten Proa ønsker å gi sine kunder. Denne kvaliteten kom godt frem under hele prosessen, fra begynelse til slutt. Jeg har gjennom kjøp av ny bolig via annen eiendomsmegler virkelig fått se forskjellen på Proa, som er opptatt av kunden og av kvalitet, og av et annet eiendomsmeglerfirma som hadde store mangler i forholdt til det jeg opplevde med Kirkeslett og Proa.
- Monica Sandersen, E, 16. des ,2015
Jeg hentet inn tilbud fra fler meglere før jeg bestemte meg for hvem jeg skulle bruke. Proa m/Mads Kirkeslett lå litt over de andre meglerne i meglerpris, men jeg syns markedsføringen til Proa virket bedre enn de andre selskapenes markedsføring og jeg syns Mads Kirkeslett virket som en utrolig dyktig og ivrig megler. Han la vekt på ting jeg følte var viktig å få fram i en annonse og forklarte nøye hvordan han ville gå fram for å lukke et salg. Jeg fikk troa på at Mads Kirkeslett kunne oppnå en høyere salgspris enn de andre meglerne, og valgte derfor å bruke han. \r\n\r\nForventningene ble innfridd til de grader! Jeg fikk god oppfølging underveis med tanke på framdrift osv, gode råd angående valg jeg selv måtte ta, og salget gikk over all forventning. Jeg er overbevist om at valget av megler er hovedgrunnen til at jeg fikk en så god pris som jeg gjorde, og ville brukt samme megler om igjen uten å vurdere andre meglere (men ikke brukt det som argument til å gi meg en ekstremt høy pris...)
- Glenn Kringhaug, E, 26. aug ,2015

Se flere kundeuttalelser

4494065_1a
Prisant.:  2600000,00

Frostaveien 4 B

Trondheim

Sjarmerende selveierleilighet over 2 etasjer. Arealeffektiv og smart planløsning. Nært studiesteder, Solsiden og buss.

Totalpris:

Kr 2998976

BRA-i:

50,00 m²
4579632_1a
Prisant.:  16900000,00

Guttorms gate 6

Trondheim

SJELDEN MULIGHET! Hel firemannsbolig over fire plan. Svært attraktivt område. Gode utleiemuligheter. Tomt på ca 820 kvm

Totalpris:

Kr 16900000

BRA-i:

359,00 m²

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

4628567_1a
Solgt!

Udbyes gate 11E

Trondheim

Sentral og praktisk 4-roms i toppetasje. Balkong med utsikt og sol. Gunstig planløsning. Fjernvarme inkl. i felleskost.

Totalpris:

Kr 4520595

BRA-i:

74 m²
4628236_1a
Solgt!

Marie Michelets veg 11C

Trondheim

Feelgood toppleilighet med lekre detaljer og fint særpreg. Mye oppgradert. Privat balkong. Innebygget peis.

Totalpris:

Kr 3943994

BRA-i:

72 m²
4618520_1a
Solgt!

Ny Steinsbakken 4

Trondheim

Enestående utsiktstomt med brannskadet familiebolig. Unik mulighet for å skape ditt eget drømmehjem i Trondheim sentrum!

Totalpris:

Kr 8000000

BRA-i:

205 m²
4613507_1a
Solgt!

Cecilie Thoresens veg 6

Trondheim

Strøken 3-roms selveier fra 2019. TG0 på alt. Parkering i P-kjeller. Fjernvarme inkl. i felleskostnader. Terrasse. Heis.

Totalpris:

Kr 5490000

BRA-i:

76 m²
4545884_1a
Solgt!

Olav Engelbrektssons alle 73

Trondheim

Halvpart renovert i 2023. Gjennomgående høy standard. 3 soverom. Attraktiv beliggenhet. Nytt tak, ny vinduer,ny kledning

Totalpris:

Kr 4990000

BRA-i:

67,00 m²
4598072_1a
Solgt!

Dronningens gate 14

Trondheim

Meget attraktiv toppleilighet midt i Trondheim sentrum! Privat takterrasse på 28,5 kvm. To soverom. Fjernvarmeanlegg.

Totalpris:

Kr 6200000

BRA-i:

85,00 m²
4553401_1a
Solgt!

Viktor Baumanns vei 32B

Trondheim

Moderne 2-roms på attraktive Sverresborg. Oppgradert borettslag. Balkong. Nært marka. Perfekt for førstegangskjøpere.

Totalpris:

Kr 2947605

BRA-i:

53,00 m²
4576646_1a
Solgt!

Nordre Hallsetveg 62

Trondheim

Stilren og gjennomført selveierleilighet i 2. etasje. Renovert 2021. Lekkert bad. 3 soverom. Solrik og skjermet balkong.

Totalpris:

Kr 3850000

BRA-i:

73,00 m²
4500610_1a
Solgt!

Stabells veg 1B

Trondheim

Lekker 3-roms endeleilighet med solrik terrasse. God standard med nyere kjøkken og bad. Balansert ventilasjon. P-plass.

Totalpris:

Kr 3468937

BRA-i:

73,00 m²
4511107_1a
Solgt!

Othilienborgtunet 20

Trondheim

Pen og velholdt 4-roms | Høy 1.etg | Barnevennlig og rolig | Vestvendt og solrik balkong | Rehabilitert BL

Totalpris:

Kr 3884834

BRA-i:

80,00 m²
4489714_1a
Solgt!

Hørløcks veg 64K

Trondheim, Jakobsli

Stort og fint rekkehus med leieinntekt. Familievennlig beliggenhet. Parkering. God planløsning. Balkong.

Totalpris:

Kr 4564000

BRA-i:

123,00 m²
4346156_1a
Solgt!

Elgeseter gate 26A

Trondheim

Stor og flott 3-roms i toppetasje (10.etg) Balkong med utsikt og mye sol. Nært St.Olav og NTNU. Kjøkken fra 2019. Heis.

Totalpris:

Kr 3969492

BRA-i:

61,00 m²
Solgt!

Tømmesdalsvegen 46

Melhus, Hovin i gauldal

Sjarmerende og romslig enebolig (173 m2 BRA). Nyere bad og kjøkken. 4/5 soverom. Hagedel med markterrasse.

Totalpris:

Kr 0

BRA-i:

0,00 m²
4625813_1a
Solgt!

Schøyens gate 8

Trondheim

Leilighet Schøyens gate 8

Totalpris:

Kr 4735058

BRA-i:

82 m²

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
sov1
plus Soverom
kjo1
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  
Boliggalleri

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
neeering

Hva kjennetegner riktig valg av megler? - Ord og handling må samsvare

Store lovord på befaring betyr ikke nødvendigvis like stor gjennomføringsevne. Noter deg følgende stikkord når du inviterer en megler hjem til deg...
hage2
Aktuelt

Nå kommer boligene med uteplass for salg

Venter du på drømmeboligen med balkong? Eller skal du selge bolig med hage? April og mai er absolutt høytid for disse boligtypene. Nå er det er på...
artikkk
Aktuelt

Tjente over kr. 150 000 på ti måneder i et boligmarked med nedgang

Paret hadde eid leiligheten i kort tid da de bestemte seg for å flytte fra Trondheim til Østlandet, og var forberedt på å tape egenkapital ved salg...
Se alle våre artikler  
Boligartikler