Casper Ruud

Casper%20Ruud
Sosiale medier:
facebook-gray
instagram_black
Proaktiv Eiendomsmegling sponser Casper Ruud. Casper er det største talentet Norsk Tennis har hatt siden hans far, Christian Ruud. I over 15 år dominerte han Norsk Tennis og gjorde seg godt bemerket internasjonalt. På sitt beste oppnådde han å bli ranket som nr. 39 på den internasjonale ATP rankingen. Juniors mål er å passere denne plasseringen. Det har han virkelig klart! Per mars 20122 er han ATP-ranket som nr. 9 i verden. Ingenting annet en utrolig imponerende og er svært sterk prestasjon. 

2012 var Casper finalist i europamesterskapet for 14 åringer, et historisk resultat i norsk tennissammenheng. Han ble tatt ut av Olympiatoppen til å representere Norge under OL for juniorer i juli 2013. Der avsluttet han blant de 16 beste. Casper fulgte opp med en historisk 4. plass i EM lag hvor han spilte en sentral rolle på laget. I NM for seniorer i 2013 tok han en 2. plass som den yngste spilleren i en finale noensinne. Progresjonen fortsatte i 2014 med mange gode resultater internasjonalt, og i august 2014 ble Casper sensasjonelt norgesmester i seniorklassen og som 15 åring - tidenes yngste vinner av kongepokalen.

Erfaringsmessig vet vi at individuelle utøvere innen mindre idrettsgrener som f.eks. tennis har vanskeligere rammebetingelser enn de større og mer tradisjonelle idretter som rår over langt større budsjett. Nettopp derfor synes vi i Proaktiv det er gledelig å kunne bidra med økonomisk støtte til Casper som trener knallhardt for å oppnå en internasjonale karrière.

Casper har lagt til grunn en målrettet proff-satsing siden 2015, det fokuseres på både på fysikktrening og internasjonal matching. Veien videre som ATP-spiller er også nådd og han har de siste årene kvalifisert seg til deltatt i flere prestisjefylte Grand Slam-turneringer. Blant annet US Open og Australian Open. Han er også første nordmann som har vunnet titler på ATP-touren.

Tennis er som kjent en stor og tøff verdensidrett, og hvert år har Casper nådd nye målsetninger. Det er utrolig spennende å følge han på veien, vi er imponert over hvordan han har kjempet seg gjennom nåløyet og nå blitt et kjent navn i tennis-verden.

Idrett og eiendomsmegling kan selvsagt ikke sammenlignes, men på samme måte som at en toppidrettsutøver vet at resultatfremgang ikke kommer tilfeldig, så vet vi som eiendomsmeglere at resultatet av et boligsalg heller ikke er en ligning av tilfeldigheter. Det handler om å ta de rette valgene i salgsprosessen og våre råd er ikke tilfeldige. Det handler å ta de riktige avgjørelsene, ikke en gang i blant men hver eneste gang.

Vi heier alltid på Casper og følger han tett!

Seiersintervju av Casper fra 2015 kan du se her.

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
sov1
plus Soverom
kjo1
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  
Boliggalleri

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
_RM_1077
Aktuelt

Boligmarkedet i Trondheim er langt fra dårlig; - Litt avventende og tålmodig akkurat nå

Proaktivmeglerne i Trondheim oppsummerer høstens boligmarked. De poengterer spesielt hvor viktig det er å prise boligene riktig – for å ikke miste...
16196%20Proaktiv-036
Aktuelt

Slik opplever meglerne boligmarkedet i Stavanger og Sandnes

En merkbar skjevhet mellom tilbud og etterspørsel har trendet en god stund nå. Færre boliger til salgs betyr flere kjøpere om beinet. Samtidig har...
opera1
Aktuelt

Lene Orvik byttet megler til Proaktiv – da ble leiligheten solgt

Skal du ha et annet og bedre resultat må du faktisk gjøre noe nytt og annerledes. Dette var utgangspunktet for Proaktiv megler, Jeanette Risberget,...
Se alle våre artikler  
Boligartikler