Erik Resell

Bedrebilde
Erik er et skøyteløper-talent fra Trondheim, født i år 2000. Sesongen 19/20 er han inne i sitt 2. år på rekruttlandslaget "Team OL 2022». I fjor fikk han sin internasjonale debut i junior world cup, og endte totalt med 14. og 15. beste tid på 500m og 1000m av verdens juniorer.

Han vant også sitt første norgescupløp på 500m. I sammenlagt sprintkombinasjon (500m og 1000m) var han i fjor Norges beste juniorløper. Den kommende sesongen er målet for Erik å kvalifisere seg til U23-world cup og oppnå topplasseringer i norgescup og NM. Han har mange langsiktige mål, som blant annet å vinne internasjonale mesterskap. Denne sesongen har han også fått mulighet til å trene sammen med elitelandslaget i sprint. 

Skøytetreninga består av mye istrening sammen med styrketrening, løping og sykling. Erik liker godt å løpe, og i den forbindelse har han også konkurrert i en del motbakkeløp de siste årene. I 2018 ble han verdensmester i verdens bratteste motbakkeløp, Red Bull 400, etter at han kvalifiserte seg via seier i Trondheim rett før. I år vant han også den nasjonale konkurransen og tok sølv i VM. Motbakkeløping gir mye av den samme belastningen på beina som skøyteløpinga gjør, noe som gjør at det passer bra å kombinere konkurranser på skøyter med motbakkeløp. 

eriknytt

Vi følger spent med på tiden fremover og Eriks vei mot sine mål! 

erikres

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
sov1
plus Soverom
kjo1
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  
Boliggalleri

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
irwqiugtwi
Aktuelt

Selge bolig denne høsten? - Ta bildene nå

Hvis du vet at du skal selge bolig i løpet av det neste halve året er det ingen grunn til å drøye med planleggingen. Alt som kan gjennomføres i...
SH-YONEX_EZONE_CASPER_RUUD_PRESS_01_017_1_0
Aktuelt

Fra ukjent 13-åring til verdenskjent tennisstjerne

Proaktiv har fulgt Casper Ruud helt siden starten - en særdeles spennende utviklingsreise i prestasjon og kvalitet.
wngetbilde9MDLVYW8
Økonomi

Noen tanker om bolighøsten og hva vi kan forvente

Det er mye som har skjedd i både den utenlandske og norske økonomien så langt i 2022 – og vi får stadig spørsmål fra kunder om hva som skal skje med...
Se alle våre artikler  
Boligartikler