Logg inn
heart
facebook
instagram
logo

Meny

Erik Resell

Bedrebilde
Erik er et skøyteløper-talent fra Trondheim, født i år 2000. Sesongen 19/20 er han inne i sitt 2. år på rekruttlandslaget "Team OL 2022». I fjor fikk han sin internasjonale debut i junior world cup, og endte totalt med 14. og 15. beste tid på 500m og 1000m av verdens juniorer.

Han vant også sitt første norgescupløp på 500m. I sammenlagt sprintkombinasjon (500m og 1000m) var han i fjor Norges beste juniorløper. Den kommende sesongen er målet for Erik å kvalifisere seg til U23-world cup og oppnå topplasseringer i norgescup og NM. Han har mange langsiktige mål, som blant annet å vinne internasjonale mesterskap. Denne sesongen har han også fått mulighet til å trene sammen med elitelandslaget i sprint. 

Skøytetreninga består av mye istrening sammen med styrketrening, løping og sykling. Erik liker godt å løpe, og i den forbindelse har han også konkurrert i en del motbakkeløp de siste årene. I 2018 ble han verdensmester i verdens bratteste motbakkeløp, Red Bull 400, etter at han kvalifiserte seg via seier i Trondheim rett før. I år vant han også den nasjonale konkurransen og tok sølv i VM. Motbakkeløping gir mye av den samme belastningen på beina som skøyteløpinga gjør, noe som gjør at det passer bra å kombinere konkurranser på skøyter med motbakkeløp. 

eriknytt

Vi følger spent med på tiden fremover og Eriks vei mot sine mål! 

erikres

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
wngetbildeA4PMLWA8
plus Soverom
wngetbildeZY8FB23D
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
Birkeveien-44-Prospekt-100
Aktuelt

Selger tjente 2,4 millioner kroner på å bytte meglerforetak; - Vi synes dette er et konkret eksempel på at det er forskjell på meglere

Den arkitekttegnede og spennende eneboligen i Birkeveien 44 ble lagt ut for salg i mai. Den ble liggende en måned på nett og det høyeste budet som...
16196%20Proaktiv-153%20-%20Copy
Aktuelt

Fra 1. januar 2022 kan du ikke lenger selge boligen din 'som den er'. Hva innebærer dette egentlig for deg som forbruker?

Fra 2022 blir det vesentlige endringer i avhendingsloven – loven som regulerer bolighandelen mellom kjøper og selger. Daglig leder hos Proaktiv...
Brisk-lite
Aktuelt

Proaktiv Oslo; - Vi anbefaler de som skal selge etter ferien å komme i gang tidlig med prosessen

En salgsprosess har mange steg og kan oppleves både stressende og tidkrevende. Vi tenker at det skal være enkelt å selge bolig - for deg.
Se alle våre artikler