Henrik Christiansen

Henrik%20Christiansen
Proaktiv Eiendomsmegling sponser det unge svømmetalentet fra Skjetten, Henrik Christiansen. Henrik har vært flaggskipet til norsk svømming de siste årene. I tillegg til 51 NM-gull har Henrik satt flere norske rekorder og tatt medaljer i både EM og VM. Henrik ser på NM som bra konkurransetrening, men målet hans er å bli verdensmester. Han er ikke langt unna. I august 2019 ble det VM-sølv på 800 meter fri i Sør-Korea. Gullet nærmer seg!

Henrik ble kåret til årets gjennombrudd på idrettsgallaen 2016, 20 år gammel. For Henrik handler det om å følge planen og være tålmodig. Planen til Henrik er å trene mer og mer for hvert år som går. Han har i tillegg til svømming begynt å trene turn og styrke. Styrke skal først og fremst forbedre vendingene, mens turn skal stabilisere skuldre, jobbe med rytmen i kroppen samt styrke kjernemuskulaturen. Ved å ta i bruk andre former for trening håper Henrik å oppnå bedre mobilitet, stabilitet, kontroll og styrke.

Henrik har et klart mål med svømmingen:

«Målet mitt med svømming er å bli verdensmester. Det er vanskelig å bli uten å ta et VM-gull. Men jeg vet aldri når det blir. Jeg skal bare bli det på et eller annet tidspunkt».

Proaktiv gleder seg til å følge Henrik videre på vei mot målet!

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
sov1
plus Soverom
kjo1
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  
Boliggalleri

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
irwqiugtwi
Aktuelt

Selge bolig denne høsten? - Ta bildene nå

Hvis du vet at du skal selge bolig i løpet av det neste halve året er det ingen grunn til å drøye med planleggingen. Alt som kan gjennomføres i...
SH-YONEX_EZONE_CASPER_RUUD_PRESS_01_017_1_0
Aktuelt

Fra ukjent 13-åring til verdenskjent tennisstjerne

Proaktiv har fulgt Casper Ruud helt siden starten - en særdeles spennende utviklingsreise i prestasjon og kvalitet.
wngetbilde9MDLVYW8
Økonomi

Noen tanker om bolighøsten og hva vi kan forvente

Det er mye som har skjedd i både den utenlandske og norske økonomien så langt i 2022 – og vi får stadig spørsmål fra kunder om hva som skal skje med...
Se alle våre artikler  
Boligartikler