Logg inn
heart
facebook
instagram
logo

Meny

Henrik Christiansen

Henrik%20Christiansen
Proaktiv Eiendomsmegling sponser det unge svømmetalentet fra Skjetten, Henrik Christiansen. Henrik har vært flaggskipet til norsk svømming de siste årene. I tillegg til 51 NM-gull har Henrik satt flere norske rekorder og tatt medaljer i både EM og VM. Henrik ser på NM som bra konkurransetrening, men målet hans er å bli verdensmester. Han er ikke langt unna. I august 2019 ble det VM-sølv på 800 meter fri i Sør-Korea. Gullet nærmer seg!

Henrik ble kåret til årets gjennombrudd på idrettsgallaen 2016, 20 år gammel. For Henrik handler det om å følge planen og være tålmodig. Planen til Henrik er å trene mer og mer for hvert år som går. Han har i tillegg til svømming begynt å trene turn og styrke. Styrke skal først og fremst forbedre vendingene, mens turn skal stabilisere skuldre, jobbe med rytmen i kroppen samt styrke kjernemuskulaturen. Ved å ta i bruk andre former for trening håper Henrik å oppnå bedre mobilitet, stabilitet, kontroll og styrke.

Henrik har et klart mål med svømmingen:

«Målet mitt med svømming er å bli verdensmester. Det er vanskelig å bli uten å ta et VM-gull. Men jeg vet aldri når det blir. Jeg skal bare bli det på et eller annet tidspunkt».

Proaktiv gleder seg til å følge Henrik videre på vei mot målet!

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
wngetbildeA4PMLWA8
plus Soverom
wngetbildeZY8FB23D
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
Birkeveien-44-Prospekt-100
Aktuelt

Selger tjente 2,4 millioner kroner på å bytte meglerforetak; - Vi synes dette er et konkret eksempel på at det er forskjell på meglere

Den arkitekttegnede og spennende eneboligen i Birkeveien 44 ble lagt ut for salg i mai. Den ble liggende en måned på nett og det høyeste budet som...
16196%20Proaktiv-153%20-%20Copy
Aktuelt

Fra 1. januar 2022 kan du ikke lenger selge boligen din 'som den er'. Hva innebærer dette egentlig for deg som forbruker?

Fra 2022 blir det vesentlige endringer i avhendingsloven – loven som regulerer bolighandelen mellom kjøper og selger. Daglig leder hos Proaktiv...
Brisk-lite
Aktuelt

Proaktiv Oslo; - Vi anbefaler de som skal selge etter ferien å komme i gang tidlig med prosessen

En salgsprosess har mange steg og kan oppleves både stressende og tidkrevende. Vi tenker at det skal være enkelt å selge bolig - for deg.
Se alle våre artikler