Sandnes Ulf

SANDNESULF
Sandnes Ulf er en fotballklubb fra Sandnes i Rogaland. Klubben ble stiftet 1. juni 1911 som Sportsklubben Ulf. I 1987 ble navnet endret til Ulf-Sandnes. Før 2004-sesongen fusjonerte klubben med Sandnes FK, og fikk sitt nåværende navn. (Kilde: Wikipedia)

Proaktiv er inne som sponsor både for Toppfotballen og Bredden i Sandnes Ulf. Meglerne ved Proaktiv-kontoret i Sandnes sentrum synes det er et flott og positivt samfunnsansvar å bidra til den lokale klubben. Sandnes Ulf er viktig for Sandnes som by og her tilbringer både barn, ungdom og voksne mange timer i et sportslig og inkluderende fellesskap. 

Sponsoratet går rent profileringsmessig ut på at Proaktiv har kjøpt profileringen av dommerboksen inne på selve arenaen, samt banenavnet til den mest brukte treningsbanen for barn og unge i klubben.

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
sov1
plus Soverom
kjo1
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  
Boliggalleri

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
Sm%C3%B8r%C3%A5svegen_56a-33
Aktuelt

Markedet kan du ikke endre, men meglingen kan du velge

Når det handler om kvalitet på materiell, metoder og megling - er det faktisk aldri markedet som bestemmer over dette, det er det mennesker som gjør.
9f3f04d34eedd6d0d3b414861bb37571de7cf36c
Aktuelt

Kloke valg i et annerledes boligmarked; - Utrolig viktig å være presis

Markedet kan du ikke endre, men meglingen kan du velge.
irwqiugtwi
Aktuelt

Selge bolig denne høsten? - Ta bildene nå

Hvis du vet at du skal selge bolig i løpet av det neste halve året er det ingen grunn til å drøye med planleggingen. Alt som kan gjennomføres i...
Se alle våre artikler  
Boligartikler