Logg inn
heart
facebook
instagram
logo

Meny

Sandnes Ulf

SANDNESULF
Sandnes Ulf er en fotballklubb fra Sandnes i Rogaland. Klubben ble stiftet 1. juni 1911 som Sportsklubben Ulf. I 1987 ble navnet endret til Ulf-Sandnes. Før 2004-sesongen fusjonerte klubben med Sandnes FK, og fikk sitt nåværende navn. (Kilde: Wikipedia)

Proaktiv er inne som sponsor både for Toppfotballen og Bredden i Sandnes Ulf. Meglerne ved Proaktiv-kontoret i Sandnes sentrum synes det er et flott og positivt samfunnsansvar å bidra til den lokale klubben. Sandnes Ulf er viktig for Sandnes som by og her tilbringer både barn, ungdom og voksne mange timer i et sportslig og inkluderende fellesskap. 

Sponsoratet går rent profileringsmessig ut på at Proaktiv har kjøpt profileringen av dommerboksen inne på selve arenaen, samt banenavnet til den mest brukte treningsbanen for barn og unge i klubben.

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
wngetbildeA4PMLWA8
plus Soverom
wngetbildeZY8FB23D
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
Birkeveien-44-Prospekt-100
Aktuelt

Selger tjente 2,4 millioner kroner på å bytte meglerforetak; - Vi synes dette er et konkret eksempel på at det er forskjell på meglere

Den arkitekttegnede og spennende eneboligen i Birkeveien 44 ble lagt ut for salg i mai. Den ble liggende en måned på nett og det høyeste budet som...
16196%20Proaktiv-153%20-%20Copy
Aktuelt

Fra 1. januar 2022 kan du ikke lenger selge boligen din 'som den er'. Hva innebærer dette egentlig for deg som forbruker?

Fra 2022 blir det vesentlige endringer i avhendingsloven – loven som regulerer bolighandelen mellom kjøper og selger. Daglig leder hos Proaktiv...
Brisk-lite
Aktuelt

Proaktiv Oslo; - Vi anbefaler de som skal selge etter ferien å komme i gang tidlig med prosessen

En salgsprosess har mange steg og kan oppleves både stressende og tidkrevende. Vi tenker at det skal være enkelt å selge bolig - for deg.
Se alle våre artikler