Sandnes Ulf

SANDNESULF
Sandnes Ulf er en fotballklubb fra Sandnes i Rogaland. Klubben ble stiftet 1. juni 1911 som Sportsklubben Ulf. I 1987 ble navnet endret til Ulf-Sandnes. Før 2004-sesongen fusjonerte klubben med Sandnes FK, og fikk sitt nåværende navn. (Kilde: Wikipedia)

Proaktiv er inne som sponsor både for Toppfotballen og Bredden i Sandnes Ulf. Meglerne ved Proaktiv-kontoret i Sandnes sentrum synes det er et flott og positivt samfunnsansvar å bidra til den lokale klubben. Sandnes Ulf er viktig for Sandnes som by og her tilbringer både barn, ungdom og voksne mange timer i et sportslig og inkluderende fellesskap. 

Sponsoratet går rent profileringsmessig ut på at Proaktiv har kjøpt profileringen av dommerboksen inne på selve arenaen, samt banenavnet til den mest brukte treningsbanen for barn og unge i klubben.

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
sov1
plus Soverom
kjo1
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  
Boliggalleri

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
opera1
Aktuelt

Lene Orvik byttet megler til Proaktiv – da ble leiligheten solgt

Skal du ha et annet og bedre resultat må du faktisk gjøre noe nytt og annerledes. Dette var utgangspunktet for Proaktiv megler, Jeanette Risberget,...
bildeartikkel
Aktuelt

Selge bolig i juli? Derfor er det et smart tidspunkt

Har boligen din kvaliteter som balkong, hage, beliggenhet midt i byen eller er et typisk førstegangskjøp? Noen kvaliteter er spesielt viktig for...
artikkelemil
Aktuelt

Prisrekord i det som skulle være et trådt marked

Til tross for Norges Bank sine prognoser om en nedgang på 4,3 prosent i boligprisene i løpet av 2023, har prisene hittil i år steget med 6,8 prosent.
Se alle våre artikler  
Boligartikler