Sandnes Ulf

SANDNESULF
Sandnes Ulf er en fotballklubb fra Sandnes i Rogaland. Klubben ble stiftet 1. juni 1911 som Sportsklubben Ulf. I 1987 ble navnet endret til Ulf-Sandnes. Før 2004-sesongen fusjonerte klubben med Sandnes FK, og fikk sitt nåværende navn. (Kilde: Wikipedia)

Proaktiv er inne som sponsor både for Toppfotballen og Bredden i Sandnes Ulf. Meglerne ved Proaktiv-kontoret i Sandnes sentrum synes det er et flott og positivt samfunnsansvar å bidra til den lokale klubben. Sandnes Ulf er viktig for Sandnes som by og her tilbringer både barn, ungdom og voksne mange timer i et sportslig og inkluderende fellesskap. 

Sponsoratet går rent profileringsmessig ut på at Proaktiv har kjøpt profileringen av dommerboksen inne på selve arenaen, samt banenavnet til den mest brukte treningsbanen for barn og unge i klubben.

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
sov1
plus Soverom
kjo1
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  
Boliggalleri

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
park1
Aktuelt

Skal du selge bolig etter sommeren? Her er 6 råd til klargjøring

Start med å legge en strategisk plan, som er enkel å forholde seg til. Planen legger du sammen med megler. Da kan du senke skuldrene.
postpost
Aktuelt

Er du førstegangskjøper akkurat nå? Vi har noen råd til deg

Du har sikkert lest hva avisene skriver om forventet prisvekst og ikke minst diskusjonene rundt renter. Kan man gjøre en god investering nå? Betyr...
16196%20Proaktiv%20-039
Aktuelt

Skal du velge megler? – Ikke undervurder verdien av tilgjengelighet

Når vi skal snakke om tilgjengelighet i megling må vi innom forskjellen på kvalitet og kvantitet.
Se alle våre artikler  
Boligartikler