som4

Selge bolig i sommer? Derfor er det et smart tidspunkt

Fasiliteter som balkong, hage eller beliggenhet midt i byen? Utvalgte kvaliteter er spesielt avgjørende for kjøperne i sommermarkedet. Da kan timingen for markedsføringen ha stor innvirkning på selve resultatet.
 
Skrevet av: Christina Pedersen
Publisert: 16. mai 2024
Kjøperne er påskrudde /
Det er heller ingen hemmelighet at tilbudet i markedet ofte blir noe lavere i juni og spesielt juli – mange meglere tar ferie og det samme gjelder selgerne. Samtidig er det viktig å notere seg at etterspørselen er der, for boligkjøperne de tar ikke ferie. Med det samme tilbudet faller blir konkurransen blant kjøperne større og det bidrar følgelig til et naturlig push i prisene. Potensielle kjøpere følger med fra der de er, en boligannonse kan leses på en bryggekant ved sjøen og bud kan legges inn fra en fjelltur i Jotunheimen. Meglerne våre er tilgjengelige og resultatbevisste uansett – det skal du som kunde oppleve hele veien, sommerferie eller ei.
 
som2
Våre konkrete tips til deg som skal selge i sommermarkedet /    
  • Mange bruker ekstra tid på sosiale medier når de har fri, boligen som selges bør derfor markedsføres godt på ulike digitale flater for å nå potensielle kjøpere. Vi har god bredde i den digitale markedsføringen, med annonser på hjem.no, proaktiv.no, finn.no, Instagram, Facebook og strategisk utvalgte nettsider.
 
  • Hvem er den optimale kjøperen? Spør megler hvem og hvordan man skal treffe akkurat dette segmentet. Du lurer sikkert på hva boligen din er verdt? Da svarer vi; For hvem? For slik er det - opplevd verdi er subjektivt. Det som er den ultimate drømmen for noen, er helt uaktuelt for andre. Forvent at megler har en svært gjennomtenkt forståelsen av dette.
   
 
som3
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne