Sjur Breistein

Salgssjef/Megler/Partner
Sjur Breistein, Salgssjef/Megler/Partner
Ta kontakt
Telefon: 48 08 13 56
E-post: sb@proaktiv.no
Sjur Breistein har vært ansatt i Proaktiv Eiendomsmegling siden oppstarten - først som megler i Postbanken Eiendomsmegling i Christian Michelsens gate fra 2001, videre fra oppstarten av kontoret i Småstrandgaten i 2005, da som en del av Aktiv Eiendomsmegling, før Proaktiv Eiendomsmegling ble en egen kjede i september 2013. Siden åpningen av avdelingen i Småstrandgaten han har blitt partner og salgssjef på kontoret. De siste årene har Sjur vært blant kjedens mestomsettende meglere, kronet med 1. plass i 2013, etterfulgt av 2. plass i 2014. Det er ingen tilfeldighet, for en megler som bruker kundetilfredshet som målestokken på suksess.  Gjennom flere år som megler har Sjur hatt gleden av å hjelpe hundrevis av kunder med både kjøp og salg av bolig, fritidseiendom og næringseiendom. De resultatene han oppnår sammen med kundene er årsaken til at de kommer tilbake og at de anbefaler ham videre.  Du vil finne andre meglere som tar lavere provisjon og er billigere enn Sjur. Men det er grunn til å tvile på at du finner noen som gjør at du til slutt sitter igjen med mer når handelen er avsluttet. Proaktiv Eiendomsmegling i Småstrandgaten har, som del av Aktiv-kjeden, blitt kåret til beste kontor i 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 og 2011. Kontoret ble i tillegg, som kontor i Proa- og Proaktivkjeden, kåret til årets kontor i 2013 og 2014. En av årsakene til det er den tilnærmingen Sjur og kollegene har til megling. Det er forskjell på å spille ludo og å spille sjakk. I det første spillet er det flaks og uflaks som bestemmer. I sjakk vinner den som har den beste planen, den som til enhver tid gjør de rette trekkene.  For Sjur er det å megle boliger som å spille sjakk. Han overlater ingenting til tilfeldighetene. 
Bestill gratis verdivurdering

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg? Vi hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Rask markedsføring, trygg og profesjonell håndtering av salget
- Unni T Mjanger Møgster, E, 30. apr ,2022
veldig profesjonelt og enkelt. Super responstid og hjelpsom gjennom hele prosessen
- Sarah Jane Benson, E, 31. des ,2021
Takker for meget profesjonelt gjennomført megleroppdrag . Bransjekunnskap og solid erfaring , førte frem til et særdeles vellykket resultat . Spesielt vil jeg påpeke meglerens forståelse av prosjektets potensiale med henblikk på utviklings muligheter . I tillegg opplevde jeg Sjur Breistein som særdeles imøtekommende , tilgjengelig og godt forberedt i alle faser av oppdraget . Jeg gir gjerne mine beste anbefalinger.
- Oddvar Mjelde, E, 20. okt ,2021
Profesjonelt. Pålitelig. Serviceinnstilt. Forutsigbart.
- Solbjørg Skiri, E, 04. aug ,2021
Proff og svært flexibel
- Morten Kristoffer Bjelland, E, 08. jul ,2021
Hyggelig, imøtekommende megler som opptrådde profesjonelt. Direkte og ærlig.
- Steinar Rørlien, E, 03. feb ,2021
God oppfølging og løpende oppdatering fra Sjur var en avgjørende faktor for at vi kjøpte.
- Agnete Torstensrud, E, 22. sep ,2020
Megler var aktiv og tilgjengelig gjennom hele salgsprosessen. Han ga gode råd og gjennomførte en rask og effektiv salgsprosess.
- Mirjam Lundhaug, E, 22. jul ,2020
Veltalende, hyggelig, overbevisende og vel pågående megler
- Anne M. Espe, E, 19. jul ,2019
Vi er veldig fornøyd med Proaktiv sine tjenester - ved både kjøp og salg. Megleren, Sjur Breistein, var imøtekommende, tilgjengelig og veldig pålitelig. Vi følte oss godt ivaretatt i den store prosessen som det å kjøpe og selge bolig er. Vi satt også stor pris på at vi fikk en designer på besøk som kunne hjelpe oss i forberedelse til visning og fotograf.
- Mali Husby Rosnes, E, 15. jun ,2019
Ryddig, trygg og proffesjonell bolighandel.
- Britt Kari Holter, E, 11. aug ,2018
Sjur Breistein er den beste mekleren jeg har møtt:-)
- Lise Gjertsen, E, 10. aug ,2018
Super gjennomføring av salget ,helt fra visning og til vi hadde overtatt eiendommen. Megler var godt forberedt og hadde full kontroll.Vi hadde ingenting å klage på.Nydelig prospekt med gode og utfyllende opplysninger i tillegg til flott bilder.
- Unni Søreide Hoff, E, 27. jun ,2018
Alltid imøtekommende og med et smil. Ingenting var vanskelig, alt skulle løses.
- Nathalie Kristiansen Nilsen, E, 25. jun ,2018
Meget fornøyd med Sjur Breistein
- Anne Haugervåg, E, 01. jun ,2018
Megleren var hele tiden tilgjengelig, ga gode råd. Visningene ble også gjennomført på en ytterst god måte!
- Etelka Genoveva Matilda Dahl, E, 18. mar ,2018
Stort sett greit. Men oversolgt paa visning i forhold til hva som kunne leveres. Ubalanse mellom service vilje overfor selger og lovnader til kjoeper.
- George-Harald S Lerøy, E, 18. mar ,2018
Vi er veldig fornøyd med hele prosessen. megler Sjur Breistein var tvers igjennom hyggelig, imøtekommende og profesjonell:)
- Gunnar Martinsen, E, 18. jan ,2018
Sjur var flink helt fram til leiligheten var solgt. Når det var gjort satt jeg igjen med en følelse av at han fikk sitt oppgjør, så da var det ikke så nøye lenger. Jeg har gjentatte ganger både muntlig og skriftlig bedt om kopi av e-posten han skulle sende til selger vedr betaling av komm. avgifter/husleie - dette er pr dd ikke mottatt. Nå har jeg gitt beskjed om at jeg rydder opp i dette selv så jeg vet at det blir gjort.
- Trude Eriksen, E, 01. sep ,2017
Profesjonelt. Sjur skaper en trygghet og gjør det vanskelige enkelt. Alt er tilrettelagt og Proaktiv har god kommunikasjon og gjør hele prosessen enkel for meg som kunde. Anbefales.
- Eskil Aastveit, E, 15. aug ,2017
Hvis jeg skulle fatte meg i korthet om Sjur, så er det følelsen av å være i trygge hender. Sjur er stødig, tydelig, pragmatisk, og ikke minst kvalitetsbevisst. Vi er kjempefornøyde med hele prosessen.
- Mari Skar Manger, E, 14. jun ,2017
Kjapp respons, enkel og ryddig prosess.
- Roger Sjømark, E, 26. mar ,2017
Ryddig og strukturert prosess
- Erik Thulin, E, 16. feb ,2017
Assistent til megler som var der på privat visning hadde ikke spesielt god kjennskap til boligen, dermed satt jeg igjen med ubesvarte spørsmål. Jeg har forståelse for at megler ikke alltid kan ha privat visninger på lørdager, men da er det viktig at assistenten har god kjennskap til boligen. Megler var ikke godt nok orientert om rømningsveier, og årsaken til at rømningsvei ut av vindu på kjøkkenet ikke var godkjent, og at rømningsvei faktisk er rett inn i naboens leilighet og ikke i en trappegang. Disse opplysningene fikk jeg fra eier under overtakelse. Det viste seg også at en kjellerdør fra gaten til kjeller ikke lar seg åpne, noe jeg var spesielt opptatt av fordi trenger lett tilgang til en sykkel. Pr idag er det ingen lett tilgang til sykkel. Ellers er jeg svært fornøyd med leiligheten som sådan.
- Inger Haukenes, E, 06. feb ,2017
Veldig profesjonelt, alltid tilgjengelig for spørsmål, meget fornøyd
- Karen Skage, E, 02. feb ,2017
Gjennomgående profesjonell.
- Kjetil Helland, E, 31. jan ,2017
Ryddig, effektiv, og profesjonelle prosess. Megler innfridde det han lovde på forhånd, og mere til. Kvalitet i alle ledd. Topp karakter på gjennomførelse og resultat.
- Therese Jacobsen, E, 26. jan ,2017
Ryddig og pålitelig
- Erik Stensland, E, 24. jan ,2017
Uprofesjonelt, rotete. Alt etter visning virket som om der ikke var kontroll
- Thomas Sporsheim, E, 16. des ,2016
Ryddige, blir anbefalt til andre.
- Helga Kismul, E, 15. des ,2016
Markedsføring og salg foregikk enkelt, greit og problemfritt, slik jeg forventet det ved bruk av megler.\r\n
- Per Christensens Dødsbo, E, 13. apr ,2016
Bud runde, kontrakt og overtagelse ble utført på en profesjonell og behagelig måte. Jeg kan trygt anbefale Proaktiv.
- Cato Hagen, E, 16. des ,2015
Meget ryddig og profesjonell gjennomføring av hele prosessen.
- Bjarte Lunde, E, 26. nov ,2015
Effektivt og ryddig, akkurat som jeg trengte. God hjelp og informasjon både før og etter kjøpet!
- Monica Lavik Haugsmyr, E, 08. okt ,2015
Høflig, tydelig, effektiv og korrekt er en oppsummering av vår befatning med ProAktiv
- Frode Noss, E, 01. okt ,2015
Proaktiv med Sjur Breistein som megler er verdt prisen !!
- Marit Hommedal Thune, E, 13. sep ,2015
Profesjonnelt til fingerspissene!!
- Vigdis Hannestad, E, 03. jun ,2015
Raske og flinke meglere, gode og oversiktlige papirer, men elendig kommunikasjon mellom megler og vaskebyrå ( uheldig for oss )
- Even William Gjesdahl, E, 12. apr ,2015
Alt fra A til Å var helt supert!
- Monica Hannestad, E, 08. jan ,2015
Outstanding service from start to finish. This was our first Norwegian property purchase, and English estate agents could learn a lot from how ProActiv do things. Absolutely outstanding after sales service. Professional from start to finish. Nothing seemed too much trouble and help was always a phone call or email away. - Fremragende service fra start til slutt. Dette var vår første norske eiendomskjøp, og engelske eiendomsmeglere kan lære mye av hvordan Proactiv gjør ting. Helt enestående når det gjelder service. Professional fra start til slutt. Ingenting virket for mye trøbbel og hjelp var alltid en telefonsamtale eller e-post unna.
- Wayne Robbins, E, 30. okt ,2014
Seriøse og dyktige folk!
- Rodrigo H Lopez, E, 17. okt ,2014
Veldig ryddig og god gjennomføring av hele salgsprosessen. Megler var tilgjengelig og kom med gode råd og veiledning under veis.
- Ole Magnus Dybwad, E, 15. aug ,2014
Megler- S. Breistein var hele tiden tilgjengelig, forekommende, høflig og proffesjonell. Følte meg godt ivaretatt i prosessen.
- Sigrid Elisabeth Walther Greve-Isdahl, E, 04. jul ,2014
Jeg opplevde dere imøtekommende, kompetente og raske. Jeg opplevde å få god informasjon underveis, og ville ikke nølt med å bruke dere ved evt salg.
- Hege W. Arnesen, E, 08. jun ,2014

Se flere kundeuttalelser

4358895_1a
Prisant.:  2390000,00

Øvre Austevoll

Austevoll

Flott beliggende boligtomt med nydelig utsikt. Kun 8 min fra Hufthamar fergekai og alle daglige servicetilbud i nærheten

Totalpris:

Kr 2390000

P-rom:

0,00 kvm
4354599_1a
Prisant.:  3290000,00

Øvre Austevoll

Austevoll

Fantastisk beliggende, 2 måls boligtomt med 180 graders utsikt, sol fra morgen til kveld og enkel adkomst

Totalpris:

Kr 3290000

P-rom:

0,00 kvm
4358902_1a
Prisant.:  1990000,00

Øvre Austevoll

Austevoll

Boligtomt med nydelig beliggenhet og sol, sjø og natur på alle kanter! Kort vei fra Hufthamar fergekai

Totalpris:

Kr 1990000

P-rom:

0,00 kvm
4358994_1a
Prisant.:  1990000,00

Øvre Austevoll

Austevoll

Sol, sjø og nydelig utsikt! Flott boligtomt med nydelig beliggenhet på Austevoll

Totalpris:

Kr 1990000

P-rom:

0,00 kvm

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

4346087_2a
Solgt!

Fantoftvegen 28

Bergen

Pen leilighet i 3. etg med livsløpstandard, heis, parkering og stor, usjenert, solrik altan. Her har du alt du trenger!

Totalpris:

Kr 5990000

P-rom:

93,00 kvm
4347478_1a
Solgt!

Kronstadveien 19B

Bergen

Nydelig, romslig leilighet med deilig, solrik uteplass. Kort vei til alt!

Totalpris:

Kr 3301348

P-rom:

57,00 kvm
4327676_1a
Solgt!

Godvikveien 54

Bergen

Stor, innholdsrik enebolig med to leiligheter. Meget barnevennlig område. Garasje, hage, terrasse og mye sol.

Totalpris:

Kr 6100000

P-rom:

237,00 kvm
4327540_1a
Solgt!

Nikolaikirkeallmenningen 1F

Bergen

Bare et par steinkast bak Bryggen i Bergen! Nydelig, romslig 4-roms sentrumsleilighet med egen, usjenert uteplass.

Totalpris:

Kr 6100000

P-rom:

87,00 kvm
4325251_1a
Solgt!

Fantoftvegen 34

Bergen

Stor toppleilighet med herlig takterrasse, nydelig utsikt og svært gode solforhold. Heis rett til leiligheten. Garasje.

Totalpris:

Kr 8500000

P-rom:

136,00 kvm
4315534_1a
Solgt!

Herman Grans vei 64C

Bergen

Flott enebolig med stor, opparbeidet hage, nydelig utsikt og gode solforhold

Totalpris:

Kr 6100000

P-rom:

139,00 kvm
4307848_1a
Solgt!

Konsul Børs' gate 9

Bergen

Generøs takhøyde, store vindusflater og herlig atmosfære. En klassisk "Møhlenpris-leilighet"

Totalpris:

Kr 2638370

P-rom:

72,00 kvm
4301715_1a
Solgt!

Olsvikmarken 8

Bergen

Perfekt for førstegangsetablerende! Romslig 2-romsleilighet med kort vei til det meste.

Totalpris:

Kr 1685642

P-rom:

52,00 kvm
4299694_1a
Solgt!

Nystuveien 11

Bergen

"Handelshuset Bellevue" - en spennende, stor kombinasjonseiendom med prima beliggenhet i Starefossen.

Totalpris:

Kr 10700000

P-rom:

206,00 kvm
4299478_1a
Solgt!

Mannsverk 60

Bergen

Stor, pen 4-romsleilighet med flott vinterhage og egen, solrik terrasse. Åpent og lyst, god standard og masse plass!

Totalpris:

Kr 3785755

P-rom:

82,00 kvm
4230573_1a
Solgt!

Østre Nattlandsfjellet 27

Bergen

Flott beliggende enebolig på Nattlandsfjellet. Perfekt for barnefamilier. Nydelig utsikt og gode solforhold

Totalpris:

Kr 7100000

P-rom:

193,00 kvm
4163225_1a
Solgt!

Nipedalen 9

Bergen

Innholdsrikt og velholdt rekkehus i familievennlig området. Nærhet til skole, barnehage og fantastiske turområder.

Totalpris:

Kr 3600000

P-rom:

133,00 kvm
4364820_1a
Solgt!

Starefossveien 57

Bergen

En usedvanlig flott leilighet med fantastisk beliggenhet i Starefossen. Heis, peis, to garasjeplasser, terrasse.

Totalpris:

Kr 12000000

P-rom:

114,00 kvm

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
wngetbildeA4PMLWA8
plus Soverom
wngetbildeZY8FB23D
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  
Boliggalleri

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
Fana%20Lagunen%20Nord%C3%A5s-13
Aktuelt

Historisk lavt tilbud av brukte boliger i Fana; Det er prosjekterte boliger som råder

Vi ser at det er en markant overvekt av nybygg fremfor brukte boliger til salgs i Fana akkurat nå. Det kan absolutt gi deg som skal selge en...
fil
Aktuelt

Slik avslører du megleren; - Sørg for å velge riktig for din situasjon

Vi tar en sjanse når vi skriver om dette temaet, men så er vi ilagt ansvaret om å gi mennesker gode og riktige råd i situasjoner der det trengs.
Starefossveien3
Økonomi

Hva skjer med boligprisene?

Norges Bank varsler at boliglånsrenten skal doble seg i løpet av de nærmeste årene. Markedet tror at rentene må øke enda mer. Hva skjer i så...
Se alle våre artikler  
Boligartikler