Tore Resell

Daglig leder/Partner/Eiendomsmegler MNEF
Tore Resell, Daglig leder/Partner/Eiendomsmegler MNEF
Ta kontakt
Telefon: 97 05 92 22
E-post: tore@proaktiv.no
Tore Resell er utdannet diplomøkonom og har i tillegg en bachelorgrad i eiendomsmegling fra BI Trondheim. Tore startet karrieren i 1994 og er autorisert eiendomsmegler fra Finanstilsynet.    Etter fem år som megler i Trondheim tidlig i karrieren flyttet han til Oslo hvor han jobbet som megler i asker- og bærumsmarkedet i to år. I 2001 startet han sammen med Eirik Døsen et eget meglerkontor i Trondheim sentrum, med utgangspunkt i deres felles tilnærming til eiendomsmeglerfaget. Erfaring, faglig dyktighet og en innsats som eliminerer tilfeldighetenes spillerom gjennomsyrer fortsatt alt arbeidet de gjør. At de lykkes, viser salgstall og målinger av kundetilfredshet med all tydelighet.   Tuftet på samme grunnidé har Tore og Eirik også startet kontorer på Heimdal, Orkdal og Moholt med partnere. Tore brenner for megleryrket. Han har vært med å utvikle andre profilerte meglerkjeder og har vært et engasjertstyremedlem i Trøndelag Eiendomsmeglerforening. Med sin lange fartstid i bransjen og over 1000 boligomsetninger, har han de aller beste forutsetninger for å rettlede både kjøpere og selger trygt gjennom bolighandelen. Han megler alle typer eiendommer og investerer mye tid i grundig oppfølging av alle parter i hver eneste bolighandel. Det resulterer i trofaste kunder som kommer tilbake og som anbefaler ham til andre boligselgere.   Tore har vært daglig leder siden oppstarten og fagansvarlig på kontoret i perioden 2001-2007. 
Bestill gratis verdivurdering

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg? Vi hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Vi opplevde en meget profesjonell, effektiv og hyggelig prosess ved salg av tomter.
- Andreas Eirik Hamnes, E, 16. apr ,2024
Kort , klar og effektiv.
- Karin A. Birgitta Aasly, E, 08. feb ,2024
Jeg opplevde eiendomsmegler fra Proaktiv som meget tillitsvekkende. Alltid tilgjengelig, god kommunikasjon.
- Rune Husby, E, 23. jan ,2024
Profesjonell og hyggelig.
- Ingeborg Schmedling Midtflå, E, 15. des ,2023
Effektiv, pålitelig og hyggelig
- Hanne Lilleøen, E, 22. nov ,2023
Seriøs og ikke for pågående megler.
- Lars Ivar Jørgensen, E, 09. nov ,2023
Kjempegod kundebehandling, her får du et meglerfirma som alltid stiller opp. Uansett hvem du møter på så er alle hjelpsomme under hele salgs prosessen. Anbefales virkelig
- Gina Sørstrand, E, 06. nov ,2023
Profesjonell håndtering, god kommunikasjon og flinke meglere.
- Oscar Kalia, E, 19. sep ,2023
Vi både kjøpte og solgte via proaktiv og vi som et eldre par følte oss godt ivaretatt
- Bjørn Antonsen, E, 12. sep ,2023
Tett oppfølging God rådgivende praksis God service Lett tilgjengelig Hyggelig fremtoning
- Karen Marie Aune, E, 29. aug ,2023
Seriøse. Pålitelig. Informativ. Hyggelige og hjelpsomme.
- Trude Meidell, E, 06. jul ,2023
Meget seriøs og behagelig og veldig hjelpsom.
- Anne Karin Hammervold, E, 05. jul ,2023
Dere opplevdes som alltid "nærme" for oss og var rask både på svar og tilbakemeldinger. Hyggelig mottakelse første gang og det samme på alle henvendelser underveis!
- Bjørg Elvira Bekkadal, E, 30. mar ,2023
Meget fornøyd med megler. Var proaktiv og fikk prosessen kjapt i gang. Takstmann, fotograf og stylist kom raskt på plass og prospekt ble ferdig i rekordfart. Potensielle kjøpere ble godt fulgt opp underveis og en krevende budrunde, med 50 bud, ble håndtert perfekt. 18 dager etter første møte med megler var eneboligen solgt til en meget god pris.
- Linda Kristin Knudsen, E, 13. mar ,2023
Jeg har vært svært fornøyd med Proaktiv eiendom og eiendomsmegler Tore Resell.
- Gerd Schieldrop, E, 07. mar ,2023
Fantastisk service og tilstedeværelse! Ingen ting var overlatt til tilfeldighetene følte jeg - alt var gjennomtenkt! :)
- Fredrik Lillemyr, E, 23. nov ,2022
Vi var meget fornøyde med hele prosessen i forbindelse med salget, fra første befaring til nøkkeloverrekkelse til de nye eierne. God kommunikasjon, raske og gode svar på spørsmål, veldig profesjonelt, men også hjertelig.
- Trine Holmen, E, 22. nov ,2022
Jeg har både kjøpt og solgt bolig gjennom Proaktiv, ved flere tilfeller. Det vil si at jeg har sitte på begge sider av bordet, og jeg har kun opplevd enestående behandling både som kjøper og selger. Min opplevelse av Proaktiv er at de er seriøse, dedikerte, effektive og svært opptatt av at både kjøper og selger skal føle seg ivaretatt underveis. De vet akkurat når de skal legge seg bakpå, og ikke minst når de skal gi gass. Noe som har gjort at de i flere tilfeller har klart å oppnå en høyere fortjeneste på salget enn det både jeg og markedet kunne forvente. Jeg vil absolutt anbefale Proaktiv videre som meglerselskap.
- Sigbjørn Vidhammer, E, 22. nov ,2022
Jeg opplevde hele salgsprosessen som svært ryddig og positiv. Megler fremsto som svært kompetent, erfaren og godt forberedt, han hadde gode innspill vedrørende salg av bolig, men kom også med gode og veloverveide råd i forbindelse med kjøp av ny bolig. Jeg er alt i alt svært fornøyd!
- Silje Iren Sundsby Haugan, E, 02. nov ,2022
Kjøpte vår første bolig gjennom Proaktiv. God oppfølging og veldig hjelpsomme dersom man lurer på noe😊 Kommer til å benytte oss av Proaktiv ved salg når den tid kommer.
- Lise Kjørsvik, E, 20. sep ,2022
Jeg har benyttet Proaktiv og Tore Resell ved to anledninger, hhv ved salg av en leilighet og en fritidseiendom. Måten det første salget ble gjennomført på gjorde at det ikke var vanskelig å henvende seg til Resell 2 år senere ved neste salg. Profesjonell håndtering, god kontakt med meg som kunde og en effektiv elektronisk håndtering av alle forskjellige dokumenter som må gås igjennom og signeres. Da jeg fikk se prospektet som var utarbeidet var det nesten som om jeg hadde lyst til å kjøpe eiendommen selv. Alle ting som var nevnt i prospektet var korrekt og ikke noe forsøk på å dekke over eventuelle feil og mangler Firmaet har en god kundeoppfølging både under og etter salgsprosessen som var viktig for meg som ikke alltid kunne være tilstede som f.eks ved fotografering og taksering. Tore Resell og Proaktiv tok hånd om alt.
- Per Arne Five, E, 15. sep ,2022
Välstrukturerad, omsorgsfull, mycket professionell och målinriktad process. Tryggt att lämna en komplicerad process till erfaren och professionell hjälp.
- Peter Sohlberg, E, 10. aug ,2022
God og konstruktiv dialog med megler, som ga solid oppfølging og kjappe tilbakemeldinger. I helhet, et seriøst samarbeid mellom megler og kunde.
- Trond Hofstad, E, 17. jul ,2022
God kommunikasjon og hele tiden info om fremgangen i boligsalget. Prosessen gikk på skinner 😀👍
- Øyvind Barø, E, 18. jun ,2022
Oppleves seriøs og engasjert. Strekte seg langt for å gi oss ett best mulig salg.
- Erlend Reppe Gynnild, E, 12. mai ,2022
Ryddig, trygg og topp nivå hele veien! God kommunikasjon, ingen overaskelser med unntak av salgsprisen :)
- Tomas Manik, E, 08. mai ,2022
Veldig kjapp reaksjon på megler da jeg ringte og skulle fått solgt fort👍
- Karin Irene Fjorden, E, 05. mai ,2022
God oppfølging og informasjon hele veien, og tett dialog. Alltid tilgjengelig for spørsmål. Hadde meget god kunnskap om området og borettslaget vårt.
- Mari Gynnild, E, 02. mar ,2022
Proaktiv fremstår som seriøs og grundig, gjennomfører det vi har avtalt på en god måte, har et velfungerende system, og viser en høy faglig kompetanse.
- Ove Jonny Mogård, E, 02. mar ,2022
Strukturert og effektiv, men samtidig engasjert ned til minste detalj. Anbefales.
- Tine Bernhardsen Nordvåg, E, 22. jan ,2022
Megler hadde stort engasjement og interesse i hele salgsprosessen, punktlig, strukturert og god oppfølging av alle involverte aktører.
- Anniken Rygg, E, 06. jan ,2022
Selskapet fremstår som meget proffe i prosessens alle ledd.
- Jan Ove Magnussen, E, 07. okt ,2021
Vi er veldig fornøyde med oppfølging av megler iforb med salg av leilighet
- Rikke Flor Thunold, E, 11. sep ,2021
Fikk god hjelp fra første stund, både med kjøp av ny bolig og salg av hus. Så fornøyd😊
- Eli Bjerkan, E, 09. sep ,2021
Megler var profesjonell og det var en god oppfølging i salgsprosessen. Alle være forventninger til gjennomføring av salget ble innfridd!
- Trond Kvam, E, 10. aug ,2021
Raske tilbakemeldinger, alltid tilgjengelig, forklarte tydelig hva som videre skulle skje, behjelpelige med å "sette i stand" ved visning. Veldig viktig da vi bor på Nesodden og leiligheten som skulle selges var i tTrondheim
- Line Christin Karlsen, E, 15. jul ,2021
Hele prosessen rundt kjøp av bolig gikk veldig bra og var godt organisert. Det var meget god kommunikasjon med Megler, tilgjengelighet og kort tid fra spørsmål til svar :-). Som førstegangskjøper er vi veldig fornøyd med opplevelsen, den hjelpen vi fikk, hvordan vi ble tatt imot og ledet gjennom det hele.
- Tobias Danner, E, 10. jun ,2021
Profesjonelle, edruelige/realistiske mhp marked. Gode konkrete råd om hvordan få solgt et objekt jeg hadde hatt ut i marked med annen megler tidligere uten å få solgt. Det tok ikke mer enn 2 uker med hele prosessen hos Proaktiv, så jeg er svært fornøyd.
- Ragnvald Mathiesen, E, 29. apr ,2021
Tore var tett på i hele prosessen. Han stilte også kolleger og taksmann tilgjengelig for sparring, før vi hadde bestemt oss for å flytte. Han var svært dyktig på oppfølging av interessenter både før, under og etter visning noe jeg tror hadde stor betydning for interessen for huset. Svært fornøyd med valget av Tore som megler!
- Jørgen Helgemo, E, 22. feb ,2021
Veldig godt fornøyd. Alt gikk greit unna når først salg ble gjort.
- Bård Johan Aftret, E, 30. jan ,2021
Effektivt forarbeid til salg, god oppfølging, gode designråd og raskt salg.
- Grethe Schei, E, 08. jan ,2021
Hadde et meget positivt forhold til megler, som opptrådde meget ryddig og hjelpsom.
- Georg Sande, E, 29. okt ,2020
God kommunikasjon, har svart på det meste. Budrunden gikk rask og greit.
- Helge Pettersen, E, 15. okt ,2020
Seriøs og dyktig megler som anbefales på det varmeste! Tore gjorde et godt stykke arbeid både før, under og etter salget. God kommunikasjon med alle parter gjennom hele prosessen som resulterte i et godt salg! Vi fikk gode råd og tips fra en faglig dyktig eiendomsmegler både når det gjaldt kjøp og salg av eiendom. Tørr påstå Tore Resell er byens beste eiendomsmegler! Uten tvil et godt salg ved å velge Proaktiv Eiendomsmegling v/Tore Resell.
- Anette Tronesvold, E, 05. okt ,2020
Jeg har benyttet Proa ved flere anledninger gjennom mange år. Har både kjøpt og solgt eiendom gjennom Proa. Opplevelsen har vært like ryddig og ordentlig uansett på hvilken side av bordet jeg har sittet. Har følt meg svært godt ivaretatt både som kjøper og selger. Har også inntrykk av at Proa generelt sett er mer interessert i objektene og salgsprosessen enn hva jeg har opplevd gjennom andre meglerselskaper. Fortjenesten på eiendommene jeg solgte fikk jeg også økt grunnet standhaftighet fra megleren i budprosessen. Megeleren gjør seg samtidig godt kjent med hvem budgiverne er, noe som trolig er en nøkkel til salgssuksessen. Jeg kan dermed trygt anbefale Proa til alle jeg omgås.
- Sigbjørn Vidhammer, E, 21. sep ,2020
God kjennskap til markedet. Følte at vi ble godt i varetatt av en Profesjonell aktør
- Ingebjørg Hannah Dybwad Trolid, E, 20. sep ,2020
Opplevde prosessen og meglerne veldig ryddig. Det var godt å ha erfarne meglere på laget som kunne gi tydelige råd om tiltak for å heve kvaliteten på boligen og gi trygg og god kompetanse på det faglige rundt en slik prosess. Vi så at det ble lagt ned ett godt stykke arbeid for å få markedført boligen og prospektet ble knakende bra! Det fikk vi også mange tilbakemeldinger om fra venner og kjente. I alt vil vi si at ble utført ett solid håndtverk fra Proaktiv sin side.
- Kjartan Greiff Selnes, E, 21. aug ,2020
Seriøs aktør som vi alltid kunne stole på. Gjorde sitt ytterste for å yte god service.
- Per Arne Rønning, E, 18. jul ,2020
Ryddig og faglig dyktig. Flink til å forklare prosessen underveis.
- Frank Hustad, E, 14. jun ,2020
For tredje gang på rad har vi valgt å la Proaktiv v/Tore Resell ta hånd om salg av vår bolig? Hvorfor? Fordi Proaktiv har den desidert flotteste boligpresentasjonen i markedet. De har valgt en visuell profil på sine annonser og sine prospekt som er milevis foran konkurrentene. Og fordi Tore Resell er byens beste eiendomsmekler; lang erfaring, seriøs og ekstremt god i den viktige sluttfasen av et boligsalg. I tillegg har Proaktiv forstått hvor viktig det er å ha seriøse samarbeidspartnere: Både fotograf og stylist var proff og en drøm å samarbeide med.
- Endre Wright Skogrand, E, 09. jun ,2020
Tore Resell utmerker seg spesielt på følgende områder; - troverdig og kunnskapsrik om eiendomsmarkedet. Egenskaper som etablerer tillitt, både hos selger og kjøper. - dyktig til å etablere relasjoner og sikre en god kommunikasjon med alle parter. Egenskaper som bidrar til både fornøyde kunder og kjøpere. - serviceorientert, og proaktiv i sin oppfølging underveis i hele prosessen. - en megler som kan stoles på og som bidrar til en trygg og korrekt prosess. - kanskje en av de mere faglig dyktige meglerne bransjen har å tilby, i alle fall i Midt-Norge - en megler selgere "gjenbruker" og kjøpere, etter å blitt kjent med ham, selv engasjerer ved senere boligsalg. Ved å engasjere Tore Resell som din megler, er du sikret en god, trygg og profesjonell prosess. Er du i tvil på hvilken megler du skal benytte, er det ved å engasjere Resell bare å legge tvilen til side. Godt salg :-)
- John Holen, E, 27. mai ,2020
Ryddig, profesjonell, med realistiske lovnader hele veien. Føler vi fikk den tjenesten vi ble forespeilet til avtalt pris.
- Øystein Garli Dragset, E, 17. feb ,2020
God oppfølging under hele prosessen, og fleksible og tilpasningsdyktige når det gjaldt praktikaliteter.
- Frode Lillevold, E, 17. feb ,2020
Meget "proaktive" meglere! I det ligger ekte engasjement i prosjektet. De gir god informasjon og raske svar på spørsmål, gjennom hele salgsprosessen. I tillegg er de kunnskapsrike, trygge, overbevisende, og pålitelige og ryddige meglere.
- Kari Marie Gamst, E, 17. okt ,2019
Hyggelig og profesjonell megler.
- Lisbeth Arntzen, E, 25. aug ,2019
Det var profesjonalitet fra a til å, meget god oppfølging med god informasjon om alt . Megler orienterte meg om alt ned til hver minste detalj både før og etter visning , og i forbindelse med budrunden og gjennomføring av salg. Jeg følte meg trygg på at han gjorde alt for å ivareta mine interesser . Det er viktig for meg å formidle til andre som skal selge sin bolig hvor viktig valget av megler er og hva man bør forvente basert på egne erfaringer. Prosessen fra signering av avtale til salg tok 19 dager og megler hadde full fokus på min leilighet i den perioden.
- Signy Margrethe Eliassen, E, 21. aug ,2019
Helproft tvers igjennom. Proa ordnet alt for oss problemfritt. De er veldig «hands-on»
- Vegard Walsø Nergård, E, 20. aug ,2019
Tok seg god tid, ga ryddig informasjon om hele salgsprosessen. Veldig god ivaretakelse og hvor megler også var sensitiv i forhold til selgers behov. Veldig fornøyd, og anbefaler Proa også til andre😊
- Elin Agersborg, E, 15. aug ,2019
Gode samtaler med megler, som lyttet til våre behov. Megler var raus og pålitelig med tid. Realistisk veiledning på takst og bud.
- Bodil Marie Watten Nordsteien, E, 14. aug ,2019
Ryddig , profesjonelle , effektive
- Terje Vikan Olsen, E, 17. jul ,2019
PROA er synlige, positive og profesjonelle!
- Cathrine Røed, E, 03. mai ,2019
Profesjonell megler som gjorde det som var mulig i salgsprosessen
- Brent Kevin Landsem, E, 03. apr ,2019
Alt på greip, trivelig megler
- Bodil Marie Watten Nordsteien, E, 13. feb ,2019
svært bra
- Per Henry Hansen, E, 06. jan ,2019
Meget fornøyd, trass et rolig/tregt marked. jeg vil trygt anbefale Proa videre.
- Geir Magne Singstad, E, 17. nov ,2018
Veldig fornøyd
- Solveig Moen, E, 12. nov ,2018
Ryddig og ordentlig megler! Tillitsfull. Bra prosess. Fint presentert hus.
- Henning Bergmann-Paulsen, E, 03. nov ,2018
Meget god oppfølging underveis i budrunden. Blid og hyggelig megler.
- Bodil Marie Watten Nordsteien, E, 16. okt ,2018
Vi er meget fornøyd med gjennomføringen av salget av Planetveien 30
- Gunnar Karlsen, E, 27. sep ,2018
Meget bra
- Lars Strømmen, E, 29. aug ,2018
Proa er profesjonell til fingerspissene, men med en personlig fremtoning. Følte meg veldig ivaretatt i løpet av en relativt lang prosess. Salget skulle foregå etter boligkjøp, og jeg brukte lang tid på å finne rett leilighet. Det var Proa som fant min perfekte nye bolig, og det var på grunn av at megler lyttet til hva jeg ville ha. Salget av min bolig gikk unna i full fart, og salgssummen langt over mine forventninger. Hele prosessen var veldig behaglelig for meg som kunde. Ryddig og oversiktlig med veldig god informasjon. Ingen overraskelser underveis.
- Siw Anita Singstad, E, 27. aug ,2018
Fantastisk service og tilgjengelighet!
- Marta Yri, E, 22. aug ,2018
Vi ble meget godt ivaretatt fra første møte med megler. Gjennom hele prosessen ble vi ivaretatt på en meget trygg og god måte, vi ble møtt av dyktige og kompetente folk i alle ledd av prosessen. Vi er meget fornøyde og anbefaler gjerne Proa ved Tore Resell til venner og bekjente som skal selge bolig!!
- Synnøve Gåsvær Angen, E, 15. aug ,2018
Gir meg en høy kundetilfredshet i alle ledd.
- Bente Marie Sivertsen, E, 11. jun ,2018
Bare positivt
- Jørn Egil Wiik, E, 09. mai ,2018
Viser til tekst ovenfor
- Tor Erik Kummernes, E, 30. apr ,2018
Flott service og oppfølging etter både kjøp og salg. Profft uttrykk og veiledning. Tett oppfølging var årsaken til at vi valgte Proa ved salg av vår bolig. Ingen tvil om at dette er et fagfelt dere kan til fingerspissene.
- Haini Therese Pedersen, E, 27. apr ,2018
Svært imøtekommende , beredvillig og tillitvekkende bistand .
- Arne Waldemar Olsen, E, 21. mar ,2018
Veldig fornøyd med hvordan hele prosessen ble gjennomført. Ble informert godt underveis og tilbakemeldinger ble fulgt opp. Har ingen ting å utsette på håndteringen eller gjennomføringen av kjøpet. Ble gjort på en meget ryddig og profesjonell måte.
- Gudmund Evju, E, 20. feb ,2018
Som advokat har jeg som en del av min virksomhet drevet med eiendomsmegling i mer enn 25 år. Men ved salg av egen bolig i Karisvingen 24 var det uaktuelt å gjøre jobben selv bl. a. av habilitetsgrunner. Med god kunnskap om hva som kreves av en god megler stiller jeg strenge krav til den som får i oppdrag å selge min eiendom. Eiendomsmegler Tore Resell i Proa Eiendomsmegling har innfridd mine forventninger. Han er grundig og iherdig. Han har vist stor utholdenhet og fikk til et salg av en kostbar bolig som bare var aktuell for de færreste og derfor et tidkrevende oppdrag i et vanskelig marked. Han har rapportert fortløpende og vist at han har vært aktiv kontinuerlig i hele prosessen. Flott prospekt og god markedsføring. Dette var også min opplevelse etter at Proa ved eiendomsmegler tidligere solgte min bolig på Lade i 2015 og grunnen til at han på vegne av Proa fikk som nytt oppdrag å selge min bolig i Karisvingen 24.
- Eigil Erbe, E, 14. feb ,2018
Proa opptrådde ryddig og profesjonelt fra jeg tok kontakt til oppgjøret sto på konto. De skal ha skryt for måte de ivare tok meg , og ikke minst ivaretagelse av den nye eier av min tidligere bolig. :)
- Arnt Helge Espås, E, 14. feb ,2018
Markedsorientert, kundevennlig og fokusert på å yte god service for å oppnå et godt resultat for begge parter.
- Pål Birger Wahl, E, 19. okt ,2017
Jeg følte trygghet fra første stund, var selv lettere kaotisk i og med at flytting kom noe brått på. Jeg er VELDIG sikker på at jeg aldri ville fått samme pris om jeg hadde prøvd å selge uten megler. Spesielt i mitt område at Proa har meglere med lang erfaring og veldig god kjennskap til borettslaget og nabolaget. Følte i utgangspunktet at jeg hadde en stor jobb med å klargjøre leiligheten, men med hjelp av megler og designer kom vi fram til et resultat som ikke kunne vært bedre.
- Kirsten Skilbrigt, E, 05. okt ,2017
Ryddig, profesjonell, behagelig megler
- Gunn Iversen, E, 04. okt ,2017
Ryddig. Møter opp til avtalt tid og er forberedt. Kommer med forslag, rådgivning og drøfting før kontraktsforslag. Tillit!
- Bente Marie Sivertsen, E, 14. sep ,2017
Tore Resell og hans team var meget profesjonelle og tillitsfulle gjennom hele salgsprosessen, fra første møte og til handelen var avsluttet. Tore gjorde en meget god jobb i forbindelse med budrunden, og jeg har inntrykk av at kjøper også var fornøyd!
- Rune Storli, E, 10. sep ,2017
Meget bra.
- Jørn Egil Wiik, E, 19. aug ,2017
I Tore Resell hadde jeg en megler som på en kompetent og engasjert måte representerte mine interesser til enhver tid.
- Gunnar Härkegård, E, 04. aug ,2017
Tilstedeværende, hyggelig megler som fulgte godt opp. Integritet.
- Gunn Iversen, E, 05. jul ,2017
Jeg følte meg ivaretatt og trygg i det jeg benyttet Proa ved kjøp av bolig. Fra visning og kjøp til overtakelse tok det litt over to uker. Det kan man kalle effektivt.
- Even Greis Terjesønn Hansen, E, 05. jul ,2017
Megleren var god på relasjonsbygging.
- Steinar Jøsok, E, 29. apr ,2017
Fantastisk god service med like god personlig oppfølging! Inngir optimal tillit fra første stund som gjør at også en kravstor kunde forstår at en blir ivaretatt på den mest kvalitetsbevisste måten! All oppfølging perfekt!
- Rolf Julius Nilsen, E, 11. apr ,2017
Jeg brukte megler som en rådgivende part under siste del av oppussingen, og opplevde en servicegrad langt utover det jeg normalt ville forventet.
- Rune Holmeng, E, 05. apr ,2017
Ryddig .Effektiv og Hjelpsomme
- Fjorden Eiendom AS, E, 03. apr ,2017
Trygg, kompetent, proaktiv, informativ og inkluderende boligsalg. Megler utførte jobben på en svært god måte.
- Protector Forsikring ASA, E, 03. apr ,2017
Vi ble anbefalt av andre som bruker dere og vi må si at dere løste oppgaven etter beste måte. Grei informasjon fra dere ved innsalg. Gjennomgang av vår eiendom sammen med deres samarbeidpartere var greit og selve salget med oppgjør er ryddig og greit for oss.
- Kjell Arne Dragsten, E, 25. mar ,2017
En god og ærlig fremstilling av boligen vår. Uten bruk av ord og uttrykk man ikke kunne stå inne for
- Tor Wessel, E, 19. des ,2016
Vi har hele veien hvert fornøyd med oppfølgingen og servicen vi har fått. Vi føler vi har blitt møtt og forstått på en god måte. Ingen spm har vært for dummer og vi har fått god veiledning og svar på alt vi har lurt på.
- Ingrid Wulvik, E, 08. des ,2016
Vi er veldig godt fornøyd med grundighet og profesjonalitet i alle ledd i salgsprosessen.
- Nils Fredrik Tapio, E, 02. nov ,2016
Strålende gjennomført salgsprosess fra A til Å. Ingenting å utsette.
- Birger Grøntvedt Thoresen, E, 06. aug ,2016
Vi er svært fornøyd med Tore Resell/Proa i forbindelse med salg av vår bolig. Alt foregikk på en ryddig, effektiv og profesjonell måte. Vi kan trygt anbefale Proa på det varmeste.
- Anne Killingberg, E, 09. jul ,2016
Veldig godt fornøyd med megler og PROA! \r\nMegler sto på I forkant og fikk til et veldig bra prospekt!\r\nHele prosessen har vært ryddig og grei.
- Elisif Bødtker, E, 01. jul ,2016
Hele salgsprosessen var som en eventyrlig reise under Proa sine vinger.
- Tomas Manik, E, 26. jun ,2016
Bra!
- Sara Gunnarstein Ristesund, E, 29. apr ,2016
Veldig fornøyd med hele prosessen. Følte vi fikk en veldig god og profesjonell oppfølging.
- Roy Holen, E, 31. mar ,2016
Jeg har selv drevet med megling av eiendom siden 1992 ved siden av min advokatvirksomhet. Jeg har derfor en viss bakgrunn for å vurdere de øvrige aktører i bransjen. Ved salg av egen bolig valgte jeg å bruke Proa Eiendomsmegling ved Tore Resell fordi jeg hadde et godt inntrykk av hva han står for. Mine forventninger ble innfridd.
- Eigil Erbe, E, 27. jan ,2016
Tore Resell og Proa Eiendom gjennomførte salgsprosessen fra A til Å på en svært profesjonell og god måte. Anbefales på det sterkeste !
- Rune Aftret, E, 27. jan ,2016
Boligsalget ble gjennomført på en helt utrulig og profesjonell måte, og salgssummen ble godt over prisantydning. Det er synd jeg ikke har flere boliger å selge for da hadde det uten tvil blitt tatt kontakt med PROA. Tusen takk til dere alle i organisasjonen.
- Lina Krogstad, E, 06. nov ,2015
Svært fornøyd, Takk Tore!
- Helge Ræder, E, 10. okt ,2015
Alt i alt er vi som kjøpere fornøyde. Var imponert over prospektet Deres.
- Kjartan Sundsby, E, 13. sep ,2015
Vi fikk anbefalt Proa/proaktiv og Tore Resell gjennom en venn rett før vi skulle selge vår bolig i Sjetnemarka. Vi hadde før dette sett oss ut 3 andre men tok med Proa som en fjerde. Etter at de hadde presentert hver sin pakke var valget enkelt for oss. Vi valgte Proa pga. at vi opplevde dem veldig ryddig og proff. Vi ble presentert en framdrift, spesifikt ned til klokkeslett som ble overholdt til enhver tid. For vår del var det også litt hast da vi hadde kjøpt ny bolig og ferien stod for døren. Men det var ikke til hinder. Forberedelser gikk på skinner med besøk av staylist, fotograf, vi fikk ut et forslag på prospekt, gjennomgikk det og ble enige. Og saken gikk sin gang med annonse i avis og bolig guide, helt etter det som var forespeilet. Veldig bra. Megler var mildt sagt tilgjengelig til enhver tid i hele prosessen. Visningsdag kom og bolig ble solgt etter en visning, til den sum vi ønsket. Etterarbeidet på meglers kontor var ryddig og enkelt uten muligheter til misforståelser. Megler ordnet med alt av det administrative når det gjelder det økonomiske mellom banker. Alt til avtalt tid. Vi var meget fornøyd med alt som ble gjort. For vår del er det ikke tvil hvem vi velger ved et ev. nytt boligsalg og er ikke redd for å anbefale Proa/Proaktiv til andre. Takk for et meget godt samarbeid. Roger og Janniche.
- Roger Andresen, E, 10. sep ,2015
Jeg er kjempe fornøyd fra a til å i boilgsalg prosess med Proa. Jeg skal anbefale og fortsatt bruke Proa når jeg selger igjen. Jeg anbefale Tore Resell. Takk for hjelpen.
- Muhammad Ali Norozi, E, 12. mar ,2015
Hvis man er tilfreds med å yte likt som alle andre, blir man ikke bedre enn de andre! Gjør man det lille ekstra kan det utgjøre den store forskjellen. Og nettopp det opplevde vi med Proa Eiendomsmegling!
- Johan Kjølstad, E, 05. des ,2014
Syntes alt gikk for fort ellers bra.
- Sigfrid Larsen, E, 10. sep ,2014
Vi valgte å selge huset vårt i en vanskelig periode markedsmessig sett, men likevel klarte Proa å selge huset til en pris vi var fornøyd med. Proas annonser skiller seg ganske klart ut fra de fleste andre meglerfirmaene og de er utrolig dyktige til å finne den rette kjøperen for akkurat din bolig. Det er uten tvil Proa som kommer til å få jobben med å selge min bolig neste gang det skulle bli aktuelt.
- Mona Eidhammer, E, 25. jun ,2014
Ryddig og ordentlig megler som holder det man lover!
- Andreas Johnsen, E, 19. jun ,2014

Se flere kundeuttalelser

4654110_1a
Prisant.:  2900000,00

Tors veg 15D

Trondheim

Lys og romslig 3-roms toppleilighet. Balkong med svært gode sol- og utsiktsforhold. Pent kjøkken og bad.

Totalpris:

Kr 3467178

BRA-i:

64 m²
4653857_1a
Prisant.:  7500000,00

Bonesvegen 39J

Trondheim

Moderne enderekkehus fra 2022. Praktfull takterrasse. 5 soverom. Delikate baderom og stilrent kjøkken. Egen P-plass.

Totalpris:

Kr 7500000

BRA-i:

146 m²
4653023_1a
Prisant.:  3950000,00

Korsgata 14

Trondheim

Sentral & tidløs 3-roms selveier med ettertraktet beliggenhet. Like ved NTNU og St.Olavs. Flott terrasse. Garasjeplass

Totalpris:

Kr 3950000

BRA-i:

60 m²
4649277_1a
Prisant.:  5190000,00

Heggdalsringen 65

Trondheim

Lekker og moderne 3-roms hjørneleilighet med attraktiv beliggenhet. Sør-vestvendt og solrik terrasse. 2 p-plasser.

Totalpris:

Kr 5190000

BRA-i:

83 m²
4649246_1a
Prisant.:  3700000,00

Innherredsveien 61D

Trondheim, TRONDHEIM

Urban og lys 4-roms andelsleilighet. God takhøyde og store vindusflater. Ingen fellesgjeld. Nært NTNU og sentrum.

Totalpris:

Kr 3700000

BRA-i:

67 m²
4643820_1a
Prisant.:  2850000,00

Turruberget 5

Indre fosen, Vanvikan

Innholdsrik enebolig med attraktiv beliggenhet i høyden. Flott fjordutsikt og gode solforhold. Garasje. Barnevennlig.

Totalpris:

Kr 2850000

BRA-i:

158 m²
4639232_1a
Prisant.:  7250000,00

Sagplassvegen 63

Trondheim, Ranheim

Flott familiebolig i rolig boligområde. Seks soverom. Gode leieinntekter. Garasje med elbil-lader. Carport.

Totalpris:

Kr 7250000

BRA-i:

199,00 m²
4637511_1a
Prisant.:  1100000,00

Storhaugveien 19

Hitra, HITRA

Praktisk & strøken hjørneleilighet fra 2019. Egnet for førstegangskjøpere. Høy standard. Garasjeplass. IN-ordning

Totalpris:

Kr 1934000

BRA-i:

33 m²

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

4644750_1a
Solgt!

Karen Aunes veg 18F

Trondheim, Ranheim

Lekkert rekkehus fra 2021. Ingen fellesgjeld. Solrike uteplasser og flott utsikt. Rolig og attraktiv beliggenhet.

Totalpris:

Kr 6300000

BRA-i:

114 m²
4640479_1a
Solgt!

Falkenborgvegen 3

Trondheim

Moderne og romslig leilighet på toppen av Sirkus shopping. Lave f.kost. 2 soverom. Flotte fellesområder. Fast P-plass.

Totalpris:

Kr 5200000

BRA-i:

100 m²
4627183_1a
Solgt!

Anders Estenstads veg 22

Trondheim

Pen og lys- 3 roms hjørneleilighet i 6. etasje. Fantastisk panoramautsikt. Egen P-plass. Fjernvarme inkl. i felleskostn.

Totalpris:

Kr 4406945

BRA-i:

70 m²
4635981_1a
Solgt!

Port Arthur 11

Trondheim

Lekker 3-roms leilighet i klassisk bygård. Kjøkken og bad fra 2019/2021. Utleiemulighet. Attraktiv beliggenhet. P-plass.

Totalpris:

Kr 4646392

BRA-i:

90,00 m²
4634844_1a
Solgt!

Blaklihøgda 18D

Trondheim

Romslig 3- roms leilighet på attraktive Risvollan. Skjermet og usjenert beliggenhet. Solrike uteplasser. Barnevennlig.

Totalpris:

Kr 3532175

BRA-i:

102 m²
4633731_2a
Solgt!

Utleirtunet 15D

Trondheim

Lyst og romslig 4- roms rekkehus over 2 plan. Lekkert flislagt baderom. Solrike uteplasser. "Alt" inkludert i f.kost.

Totalpris:

Kr 4493696

BRA-i:

111 m²
4627985_1a
Solgt!

Skule Bårdsøns gate 15

Trondheim, TRONDHEIM

Lekker fjerdepart med fantastisk utsikt over Trondheim. Veranda med glassrekkverk. 3 soverom og 2 baderom. Parkering

Totalpris:

Kr 6900000

BRA-i:

100 m²
4627304_1a
Solgt!

Karen Aunes veg 13A

Trondheim, Ranheim

Moderne rekkehus fra 2021 med endebeliggenhet. Romslig og praktiske løsninger. Fantastisk utsikt fra takterrasse.

Totalpris:

Kr 7200000

BRA-i:

141 m²
4622694_1a
Solgt!

Steinanvegen 78C

Trondheim

Nydelig enebolig på Steinan med flotte løsninger og panoramautsikt over byen og fjorden. Meget solrikt. Utleiemulighet.

Totalpris:

Kr 9200000

BRA-i:

232 m²
4622558_1a
Solgt!

Møåvegen 47

Tydal, TYDAL

Idyllisk & naturskjønn fritidseiendom med stor tomt. Innvendig oppusset. Rett ved vann, ski- og snøscooterløype. Garasje

Totalpris:

Kr 2500000

BRA-i:

71 m²
4623136_1a
Solgt!

Parallellen 31A

Trondheim, Sjetnemarka

Innholdsrik familiebolig i rolig boområde. Garasje med elbil-lader. Stor hage. Terrasse på 30 kvm.

Totalpris:

Kr 4100000

BRA-i:

114 m²
4552001_1a
Solgt!

Klæbuveien 48

Trondheim

Innbydende & særpreget leilighet. Kjøkken og bad fra 2015. Klassisk murgård rehabilitert i 2022. Nært NTNU og St.Olavs

Totalpris:

Kr 5211504

BRA-i:

88,00 m²
4618455_1a
Solgt!

Marie Sørdals veg 11H

Trondheim

Lyst og romslig rekkehus med 2 store uteplasser med gode solforhold. 3 store soverom. Garasjeplass. Nære Estenstadmarka

Totalpris:

Kr 4393696

BRA-i:

110 m²
4615754_1a
Solgt!

Kirkegata 5B

Trondheim

Lys & praktisk 2-roms andelsleilighet. Attraktiv beliggenhet. Solfylt balkong. IN-ordning. Gåavstand til sentrum.

Totalpris:

Kr 3188715

BRA-i:

57,00 m²
4611438_1a
Solgt!

Kringkastingsvegen 2

Trondheim

Lys og lekker 1/4- part med innredet loft. 5 soverom. Moderne kjøkken og bad. Ingen fellesgjeld. Skjermet boområde.

Totalpris:

Kr 5500000

BRA-i:

129 m²
4610044_1a
Solgt!

Henrik Angells gate 14a

Trondheim

Hel tomannsbolig på Persaunet. Ettertraktet boligområde. Flott utsikt og gode solforhold. Modernisering bør påregnes.

Totalpris:

Kr 8000000

BRA-i:

180,00 m²
4592296_1a
Solgt!

Marie Sørdals veg 19A

Trondheim

Praktisk og lettstelt enebolig oppført i 2017. 3 soverom og 2 stuer. Fin og skjermet hage. Nærhet til skoler og marka.

Totalpris:

Kr 5400000

BRA-i:

127,00 m²
4607316_1a
Solgt!

Yggdrasilvegen 13B

Trondheim

Innholdsrikt rekkehus med sentrumsnær beliggenhet. Skjermet uteplass med gode solforhold. Fast P-plass. Barnevennlig.

Totalpris:

Kr 4200000

BRA-i:

114,00 m²
4606953_1a
Solgt!

Ada Arnfinsens veg 36

Trondheim

Moderne og lekker 3-roms toppleilighet med hjørnebeliggenhet. 18 kvm balkong med gode solforhold. Fast P-plass. Heis.

Totalpris:

Kr 3550000

BRA-i:

71 m²
4605618_1a
Solgt!

Lillian Byes veg 2

Trondheim

Lekker 2-roms selveier på Utleir. Innglasset balkong med nydelig utsikt. Herlige solforhold. Egen P-plass. Lav f.kost.

Totalpris:

Kr 3150000

BRA-i:

61 m²
4604108_1a
Solgt!

Sorgenfriveien 22

Trondheim

Særdeles innbydende 3-roms topp- og hjørneleilighet. Attraktiv og praktisk beliggenhet. Høy standard. Heis. Garasjeplass

Totalpris:

Kr 4950000

BRA-i:

65,00 m²
4588396_1a
Solgt!

Nardovegen 5B

Trondheim

Attraktiv toppleilighet med sentral beliggenhet. Nært NTNU. Perfekt for førstegangskjøp. God planløsning. Balkong.

Totalpris:

Kr 2464000

BRA-i:

46,00 m²
4604915_1a
Solgt!

Trøvegen 8

Skaun, Buvika

Pen og svært oppgradert enebolig med flott utsikt mot sjøen. Tre soverom. Stort oppholdsrom i underetasje. Stor terrasse

Totalpris:

Kr 4590000

BRA-i:

156,00 m²
4603707_1a
Solgt!

Stjørdalsveien 21

Trondheim

Lekker & moderne 3-roms på attraktive Lilleby. Solrik balkong med "ingen" innsyn. Høy standard. Garasjeplass. IN-ordning

Totalpris:

Kr 3549457

BRA-i:

45,00 m²
4603356_1a
Solgt!

Balders veg 9

Trondheim

Sjarmerende 2-roms med attraktiv beliggenhet. Perfekt for førstegangskjøpere. Solrik veranda. Mulighet for parkering.

Totalpris:

Kr 2549495

BRA-i:

45,00 m²
4601670_1a
Solgt!

Innherredsveien 130

Trondheim

Moderne 1/4-part av firemannsbolig. 2 bad. Vedovn. Veranda og felles hage. Parkering. Sentral beliggenhet!

Totalpris:

Kr 4930000

BRA-i:

122,00 m²
4598734_1a
Solgt!

Gammel-lina 32C

Trondheim

Lekker og vesentlig påkostet horisontaldelt halvpart - 3 soverom - Stor og solrik terrasse - P-plass

Totalpris:

Kr 2970000

BRA-i:

74,00 m²
4576824_1a
Solgt!

Nedre Straumfjordveien 15

Hitra, Melandsjø

Romslig og innholdsrik enebolig i naturskjønne omgivelser - Oppgraderinger må påregnes - Møbler kan følge med i handelen

Totalpris:

Kr 1700000

BRA-i:

176,00 m²
4516230_1a
Solgt!

Thomas von Westens gate 24

Trondheim

Lettstelt og arealeffektiv 2-roms selveierleilighet | Solrik balkong | Mulighet for parkering | Sentrumsnært

Totalpris:

Kr 2804682

BRA-i:

48,00 m²
4511107_1a
Solgt!

Othilienborgtunet 20

Trondheim

Pen og velholdt 4-roms | Høy 1.etg | Barnevennlig og rolig | Vestvendt og solrik balkong | Rehabilitert BL

Totalpris:

Kr 3884834

BRA-i:

80,00 m²
4487369_1a
Solgt!

Blaklihøgda 9e

Trondheim

Luftig og praktisk 4-roms med fantastisk beliggenhet i etterspurt område | Solrikt og usjenert | Nydelig utsikt

Totalpris:

Kr 3745812

BRA-i:

107,00 m²
4482463_1a
Solgt!

Blaklihøgda 10E

Trondheim

Tidløs og velholdt 3-roms leilighet med fantastisk beliggenhet | Solrike uteplasser | "alt" inkludert i felleskostnadene

Totalpris:

Kr 3489566

BRA-i:

91,00 m²
4468662_1a
Solgt!

Fillingsnesveien 738

Frøya, Hamarvik

Nyere hytte med fredelig beliggenhet i sjøkanten - Herlig utsikt - Mulighet for leie av båtplass - Naustrett

Totalpris:

Kr 3150000

BRA-i:

85,00 m²
4454768_1a
Solgt!

Meteorvegen 10A

Trondheim

To meget innholdsrike boliger over to plan - Fire soverom- To bad/wc- Tv-stue. Gode sol- og utsiktsforhold. Carport

Totalpris:

Kr 10500000

BRA-i:

0,00 m²
4454772_1a
Solgt!

Meteorvegen 10B

Trondheim

To meget innholdsrike boliger over to plan - Fire soverom- To bad/wc- Tv-stue. Gode sol- og utsiktsforhold. Carport

Totalpris:

Kr 10500000

BRA-i:

0,00 m²
4577357_1a
Solgt!

Astronomvegen 22C

Trondheim

Innholdsrik 1/4-part fra 2007. Fantastisk utsikt. Solrik balkong. Garasje. Lave f.kost. Rolig og sentralt.

Totalpris:

Kr 4300000

BRA-i:

84,00 m²
4625812_1a
Solgt!

Bruavegen 74

Melhus, Lundamo

Innholdsrik 3- roms seniorbolig med nærhet til sentrum. Åpen stue- og kjøkkenløsning. Gode lagringsmuligheter.

Totalpris:

Kr 1824668

BRA-i:

70 m²

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
sov1
plus Soverom
kjo1
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  
Boliggalleri

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
som4
Aktuelt

Selge bolig i sommer? Derfor er det et smart tidspunkt

Fasiliteter som balkong, hage eller beliggenhet midt i byen? Utvalgte kvaliteter er spesielt avgjørende for kjøperne i sommermarkedet. Da kan...
neeering

Hva kjennetegner riktig valg av megler? - Ord og handling må samsvare

Store lovord på befaring betyr ikke nødvendigvis like stor gjennomføringsevne. Noter deg følgende stikkord når du inviterer en megler hjem til deg...
hage2
Aktuelt

Nå kommer boligene med uteplass for salg

Venter du på drømmeboligen med balkong? Eller skal du selge bolig med hage? April og mai er absolutt høytid for disse boligtypene. Nå er det er på...
Se alle våre artikler  
Boligartikler