Kenneth Vårvik

Eiendomsmegler / Partner / Jurist
Kenneth Vårvik, Eiendomsmegler / Partner / Jurist
Ta kontakt
Telefon: 46 82 12 44
E-post: kv@proaktiv.no
Kenneth Vårvik er utdannet jurist fra universitetet i Bergen, og er godkjent megler fra Finanstilsynet. Han er født og oppvokst på Heimdal, og har bodd store deler av livet i Trondheimsregionen.

Meglerkarrieren startet i 2011 da han ble ansatt som megler ved Proaktiv Eiendomsmegling på Heimdal. Det vist seg ganske raskt at megling falt naturlig for Kenneth, og i 2012 og 2013 ble han beste fullmektig i trøndelagsregionen, målt i både omsetning og kundetilfredshet. I perioden 2014-2016 jobbet Kenneth som faglig leder og jurist på et større meglerkontor i Trondheim. Han fikk her opparbeidet en unik kunnskap rundt alle delene av eiendomssalg. I 2017 ble han hentet tilbake til Proaktiv Heimdal for å gjøre det han trives aller best med – megling.

I 2018 hadde han de mest fornøyde kundene av samtlige i trøndelagsregionen, med en kundetilfredshet på 98,3%. Påfølgende år var kundene så fornøyde at han havnet på topp 3 i Norge. Fornøyde kunder gir også gode resultater, noe som gjorde at han i 2020 gikk inn som partner ved Proaktiv Eiendomsmegling på Heimdal.

Med Kenneth får man en inkluderende, jordnær kvalitetsmegler som lever av de gode kundeopplevelsene.
Bestill gratis verdivurdering

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg? Vi hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Profesjonell og god oppfølging gjennom hele prosessen. Gode råd og god kommunikasjon underveis. Anbefaler virkelig Proaktiv og Kenneth Vårvik.
- Andrea Victoria Stene Kinn, E, 31. okt ,2023
Ryddig og effektiv salgsprosess. Gode råd i forbindelse med salget og salgstidspunkt. Hyggelig og imøtekommende selger.
- Sigrid Mjølhus Aaslid, E, 22. okt ,2023
Ryddig, effektiv, på ballen. Tilgjengelig og god kommunikasjon. Valgte ProAktiv og Kenneth pga tidligere positiv erfaring, og kan anbefale til alle for både salg og kjøp!
- May Linn Finseth Ekker, E, 21. okt ,2023
Upåklagelig service, alltid forberedt og en utrolig hyggelig og kompetent megler.
- Siv Katrine Engan, E, 30. sep ,2023
Meget pålitelig og dyktige selgere til avtalt pris
- Karl Anders Dahle, E, 22. sep ,2023
Kenneth er en fantastisk megler, alltid tilgjengelig og utrolig hyggelig😊kan anbefales på det sterkeste😊
- Magne Jensen, E, 01. sep ,2023
Tilgjengelig, tilstedeværelse. Følelse av trygghet i forbindelse med salg. God oppfølging før og under salg.
- Tove-Kristine Nilsen Dahl, E, 12. jul ,2023
Veldig fornøyd
- Heidi Skavdal Vagnild, E, 05. jul ,2023
Vi opplevde Proaktiv og megler Kenneth Vårvik som særdeles kunnskapsrik, profesjonell og hyggelig under hele prosessen. Alltid tilgjengelig, seriøs og svært godt forberedt. Satte spesielt pris på hans seriøsitet kombinert med herlig treffende kommenterer og evne til tillitsvekkende kommunikasjon. Under vår salgsprosess var vi også i en kjøpsprosess. - også her fikk vi ekstraordinær støtte og råd fra vår megler som resulterte i et godt og riktig valg av nytt bosted for vår del. Vil på det aller varmeste anbefale Proaktiv og Kenneth til andre som vurderer salg av sine eiendommer.
- Torbjørn Skaanes, E, 22. jun ,2023
Da jeg som verge skulle selge en bolig på vegne av min klient, var valget enkelt. Jeg tok kontakt med Kenneth, som hadde solgt en bolig for min klient før også. Kenneth gjør en utmerket jobb og er meget flink til å holde kontakten under hele prosessen og informerer godt og forståelig. Han var lett å få kontakt med når jeg hadde spørsmål og stilte 110% opp når jeg trengte hjelp. Kan virkelig anbefales. Engasjert, kunnskapsrik og hyggelig megler som virkelig går inn for å få best mulig pris. Hadde med seg Anne Grethe fra MIO Boligstyling, som kom med gode råd ang oppussing, som vi fulgte. Dekor Bolig AS innredet leiligheten før fotografering og visning. Kenneth og Anne Grete tok seg av all kontakt med både takstmann, maler, gulvsliper og Dekorbolig. Kommer helt klart til å velge Kenneth igjen om jeg skal selge bolig. Terningkast 6 :) Tusen takk Kenneth :)
- Elin Nisjaløkk, E, 30. mai ,2023
Profesjonalitet i alle ledd. Megler som ligger i forkant. Alt er på stell.
- Jan Magnus Bruennech, E, 23. mai ,2023
Fikk god hjelp og støtte under hele salgsprosessen. Megler var alltid tilgjengelig, og gjorde meg trygg på at dette ble en bra løsning.
- Sindre Kvatningen Solheim, E, 11. mai ,2023
Hyggelig og tilgjengelig megler! Hele prosessen var ryddig og enkel. Veldig fornøyd
- Veronika Horsberg, E, 08. apr ,2023
Veldig god kundebehandling, god oppfølging under hele prossessen, avslappende pga tillit til Kenneth, god kommunikasjon under budrunde, jeg vil på det varmeste anbefale Kenneth og Proaktiv eiendom
- Anniken Skotvoll, E, 04. apr ,2023
Var meget fornøyd fra jeg tok kontakt med Kenneth Vårvik til huset var solgt, rydding hele veien fra første telefonsamtale og oppfølging under veis og til huset var solgt
- Stig Simonsen, E, 04. apr ,2023
Veldig fornøyd med Kenneth som megler, og profesjonaliteten til Proaktiv. Dette både når det gjelder alt fra befaring, foto, prospekt, visning og oppfølging. En trygg og behagelig salgsprosess.
- Grethe Sivertsen Tanem, E, 11. mar ,2023
Proaktiv med Kenneth Vårvik i førersetet, gjorde en fantastisk jobb i forbindelse med vårt boligsalg. Kommunikasjonen var ekstremt bra og vi følte at han virkelig ønsket det beste for oss. Til tross for et nedgående boligmarked i perioden vi solgte, klarte Kenneth allikevel å sette prisrekord på vår bolig, sammenlignet med tilsvarende boliger i området. Fra vi tok kontakt med Kenneth til vi hadde solgt boligen, gikk det kun knappe 3 uker! Ekstremt effektivt og solid gjennomført arbeid fra Kenneth og teamet i Proaktiv. Vi fikk tett oppfølging og hadde et godt samarbeid fra start til slutt. Vi vil absolutt anbefale Kenneth og Proaktiv videre, da de gjorde det lille ekstra som gav oss trygghet under hele salget.
- Magnus Oshaug Pedersen, E, 17. feb ,2023
Utrolig fornøyd med jobben Kenneth Vårvik gjorde for oss både under kjøp og salg av bolig
- Anders Bjølgerud Bergheim, E, 17. feb ,2023
En eiendomsmegler som er på tilbudssiden, tar seg tid til sine klienter og gir støtte og trygghet.
- Kristian Rutlin, E, 28. des ,2022
Ryddig og profesjonell samt fleksibel.
- Hans Kristian Norset, E, 08. des ,2022
Flink megler, gode råd ang salg av boligen. Raskt og enkelt salg i et tung marked med nedgang. Kjapt og enkelt oppgjør
- Morten Tetlie Jakobsen, E, 25. nov ,2022
Veldig fornøyd med hele prosessen fra planlegging av salg og frem til endelig salg😊 gode og nyttige tips under forberedelsene, og fikk gode og utfyllende svar på alt vi lurte på😊vi anbefaler Kenneth på det sterkeste, og bedre megler skal man virkelig lete lenge etter😃
- Jeanette Årsund, E, 23. nov ,2022
Første møte med megler fremsto som veldig profesjonel, hyggelig og tillitsfull. La ikke sjul på noe og ingen overraskelser i etterkant.
- Karl Anders Dahle, E, 23. nov ,2022
Tipp topp fra start til slutt 👍
- Jørgen Skjetne, E, 12. nov ,2022
Kenneth Vårvik og Proaktiv utmerket seg positivt fra første samtale. Vi hadde et ønske om å få gjennomført salgsprosessen så raskt som mulig, og uten at dette skulle gå på bekostning av kvalitet. Vi hadde et møte med 3 ulike erfarne og dyktige meglere for å være sikre i vårt valg. I møtet med de tre meglerne skilte Kenneth og Proaktiv seg ut som best forberedt og mest i tråd med våre ønsker og behov. Vi anbefaler Kenneth Vårvik på det varmeste.
- Bernhard Mikal Bolsøy, E, 11. nov ,2022
Opplevde megler Kenneth Vårvik som veldig serviceinnstilt, dyktig og ryddig, var jordnær samtidig som han kom med gode råd for å forbedre salgsprosessen. Kjempefornøyd.
- Laila Brose, E, 11. nov ,2022
Veldig godt fornøyd med Kenneth Vårvik. Han er både flink, effektiv og resultatorientert og lett å samarbeide med.
- Elin Sjøbakk Øyum, E, 23. okt ,2022
Har brukt Kenneth på 2 siste salg. Han er veldig profesjonell, hyggelig og etterettlig. Flink til å følge opp, og lett å kommunisere med.
- Frode Hepsø Johansson, E, 22. aug ,2022
Saklig, informativ, redelig, positiv, ryddig.
- Line Hansen, E, 19. aug ,2022
Kenneth er en flink selger og pålitelig fra kjøper og selgers side. Har mye kunnskap og er veldig engasjert
- Ronny vang Johansen, E, 19. aug ,2022
Meget engasjert megler, som gav tett oppfølging i held prosessen. Helt i tråd med mine forventninger.
- Elin Sjøbakk Øyum, E, 12. aug ,2022
Fantastisk oppfølging fra Kenneth fra start til slutt. Vi signerte med Kenneth en god stund før salg og han har bistått både med stategi ifm kjøp av ny bolig og klargjøring og salg av vår forrige bolig. Svært fornøyd med oppfølgingen, og kan varmt anbefale han videre.
- Nikoline Bjørlykhaug, E, 10. aug ,2022
Proff og effektiv megler
- Nicklas Hjelde, E, 23. apr ,2022
Faglig dyktig og behagelig. Informerte oss hele tiden og kom ned gode råd. Vi følte oss trygge under hele prosessen. Anbefales på det sterkeste
- Vigdis Wiedemann, E, 12. apr ,2022
Seriøs, positiv, profesjonell
- Christian Husby Olsen, E, 28. mar ,2022
Vi er superfornøyd med den opplevelsen og jobben som ble gjort da vi skulle selge vår leilighet. Megler fulgte opp fra første telefonsamtale og møte. Vi gir terningkast 6 til Proaktiv og megler Kenneth Vårvik. Vi kommer definitivt til å bruke Proaktiv og Kennet Vårvik igjen om vi skal selge hus eller leilighet. Mvh Annema Øien
- Anne Margrethe Øien, E, 26. mar ,2022
Profesjonell, kvalitet, effektiv, tilgjengelig
- Borgerud as, E, 03. mar ,2022
Vi opplevde at vi ble godt ivaretatt. Og vi hadde et godt samarbeidet. Vi er svært fornøyd med megleren, Kenneth Vårvik. Vi anbefaler alle å bruke Kenneth.
- Tran Bich Ngo, E, 23. feb ,2022
Høy kompetanse og erfaring. God kommunikasjon hele veien. En trygg prosess.
- Bjørn Nagelhus, E, 22. feb ,2022
Profesjonell, informativ og hyggelig.
- Andrea Victoria Stene Kinn, E, 18. feb ,2022
Da jeg hadde vært uheldig med et par meglere tidligere (fra to forskjellige kjente firma) så var jeg denne gangen svært nøye når jeg valgte. De kostet kanskje litt mer enn de billigste, men det er sant som man sier. Du får hva du betaler for. Tvers igjennom dedikasjon og kvalitet i dette tilfellet 👍😀
- Elin Tuflått Aagesen, E, 18. feb ,2022
Kenneth Vårvik er en dyktig, hyggelig, engasjert og dyktig megler. Det var en fryd å jobbe med ham.
- Ingunn Wilson, E, 30. des ,2021
Kenneth var en kjernekar,
- Liv Thorvaldsen, E, 23. des ,2021
Meget fornøyd med vår megler Kennet Vårvik . Virket troverdig og ærlig som vi satte stor pris på.
- Terje Tømmervold, E, 08. des ,2021
Rask,slipper å tenke så mye selv og dere gjør et godt arbeid med salg av eiendom
- Tony Lervik, E, 24. nov ,2021
bra
- Kamala Sanyashi, E, 14. nov ,2021
Kenneth er en meget ryddig og stødig megler. Særdeles god på oppfølging som gjorde at vi var trygg og oppdatert i hele salgsprossessen. I tillegg er han meget effektiv og grundig. Kan trygt anbefale Kennet Vårvik
- Cato Pedersen, E, 22. okt ,2021
Meget fornøyd og god kominikasjon under hele bolighandelen
- Jørgen Johnsen, E, 17. sep ,2021
Kenneth gav et avslappet førsteinntrykk, noe som var viktig for en stresset førstegangs selger. Vidre var det ryddig og enkelt. Svært hjelpsom og behagelig å jobbe med.
- Jan Erik Husby, E, 27. aug ,2021
Før første møte og før avtale om salgsoppdrag hadde megler gjort gode forberedelser på vår bolig, hadde en klar strategi på salgsprosess og tidslinje. Dette bidro positivt til et meget godt sluttresultatet.
- Tom Erik Engh, E, 25. aug ,2021
Hos Proaktiv blir man godt ivaretatt både som selger og kjøper. Dedikerte meglere som du kan være trygg på at hjelper deg hele veien! Vi har solgt 2 ganger og kjøpt 1 gang via Proaktiv og kommer aldri til å vurdere annet meglerfirma om vi skal selge bolig igjen. Vi er kjempefornøyde!
- Frøydis Restad Thorsø, E, 21. aug ,2021
Inntrykket eg sitt igjen med etter salget er i boks er at meglar Kenneth Vårvik alltid var beredt og på saken. For meg som ikkje kunne vere fysisk tilstede i Trondheim verken ved visning, salg eller overtagelse, så gjorde han heile prosessen for meg så enkel som mulig. Det føltes uanstrengt og lett å selge leilighet med Kenneth på laget. Han er verdt kvar ei krone. Eg kan virkeleg anbefale Kenneth og Proaktiv!
- Bente Osnes, E, 20. aug ,2021
Jeg opplevde Proaktiv som svært fleksibel og tilgjengelig. Visningen inneholdte også nøye gjennomgåing av leiligheten og man fikk svar på de spørsmål man hadde.
- Kine Hembre Jacobsen, E, 12. aug ,2021
Kenneth kan vi virkelig anbefale som megler, veldig proffisjonell og meget enkel å forholde seg til.
- Magne Jensen, E, 15. jul ,2021
Svært tilfredsstillende oppfølging, og profesjonell megling ved Kenneth Vårvik.
- Ole Kristian Øyum, E, 22. jun ,2021
Følte oss godt ivaretatt under hele kjøpeprosessen. Kan anbefale Kenneth Vårvik og Proaktiv på det varmeste!
- Hilde Sønsteli, E, 03. jun ,2021
Megler var kunnskapsrik, oppriktig og vi fikk stor tillit. Han var også veldig imøtekommende og hyggelig. Han fulgte oss veldig godt opp, og holdt avtalene. Vi synes megleren beskrev og analyserte markedet godt i forhold til prissetting. Vi er storfornøyde med salgsprosessen.
- Anniken Skotvoll, E, 27. mai ,2021
Hyggelig og ryddig hjelp av megleren, det var ingen problemer.
- Aud Randi Aas, E, 25. apr ,2021
Megler organiserte alt så du slapp å tenke på noen ting,samt ga god service ,smilende og blid .Veldig godt fornøyd med megler og proaktiv 🤗
- Kristin Lervik, E, 23. apr ,2021
Jeg er særs fornøyd med oppfølging og kundeservice fra eiendomsmegler i Proaktiv. Det gikk raskt å ordne klart til salg, og det gikk også raskt og greit med salg etter første visning.
- Viggo Finset, E, 16. mar ,2021
Godt fornøyd med Proaktiv ved hyttekjøp. Fin annonse som bidro til vår nysgjerrighet på hytta. Løpende dialog under hele prosessen.
- Rune Akseth, E, 19. feb ,2021
Profesjonell, stor trygghet.
- Inger Lise Haugen, E, 10. feb ,2021
Proaktiv med Kenneth Vårvik som selger var det rette valget for oss når vi skulle selge vår leilighet. Opplevde selger som svært imøtekommende, jordnær og ikke minst hyggelig. Vi hadde mange spørsmål ved salg av vår leilighet som ble rettet til Vårvik, opplevde Vårvik som svært pålogget og informativ da vi fikk raskt svar og all den informasjonen vi trengte. Vårvik ga oss en trygghetsfølelse under forberedelsene og under salget av leiligheten. Noe som vi setter høyt og anser nødvendig i en slik nervepirrende prosess salg av bolig medfører. Vi har og vil på det sterkeste anbefale Proaktiv og Vårvik som selger til de som skal selge/kjøpe bolig.
- Ida Marie Johnsen Liasjø, E, 10. feb ,2021
Vi har familie og venner som har benyttet Proaktiv tidligere. Deres tilbakemeldinger og flotte bilder fra boligene gjorde at vi var veldig positivt innstilt i forkant. I tillegg hadde vi møtt mekleren tidligere i fbm verdivurdering via vår bankkontakt. Møtet med og videre oppfølging var helt i toppklasse. Vi har kjøpt og solgt flere boliger via andre tidligere .Meklers tilgjengelighet er over gjennomsnittet og behjelpelighet med å besvare små og store spørsmål underveis var svært bra. fotografen tok svært gode bilder, slik vi hadde håpet på etter å ha sett hva våre venner og familie har hatt i sine salgsprospekt. Interiørarkitekten var dyktig. Møtet med henne ga oss en del å jobbe med før salg, men det var det vel verd. Takstmannen vi fikk via mekler var meget nøyaktig og tok seg god tid ved gjennomgang av boligen.
- Ellen Solberg, E, 07. jan ,2021
Veldig god oppfølging i løpet av prosessen.
- Torkild Sand, E, 19. des ,2020

Se flere kundeuttalelser

4589809_1a
Prisant.:  1350000,00

Sverre Hassels vei 7

Trondheim

Sentrumsnær 2-romsleilighet med nydelig utsikt. Flislagt bad m/gulvvarme. Flott kjøkken. P-plass. Bod.

Totalpris:

Kr 1882161

P-rom:

35,00 kvm

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

4585543_1a
Solgt!

Kolstadtunet 10A

Trondheim, Saupstad

Flott 3-romsleilighet i 1. etasje. Kjøkken & bad fra 2017. Varmepumpe. Vedovn. Solrikt, skjermet uteområde.

Totalpris:

Kr 2679535

P-rom:

79,00 kvm
4573514_1a
Solgt!

Fautgardsvegen 3

Melhus, Ler

Romslig familiebolig (296 m2 BRA). 2 stuer. 2 bad. 6 sov. Spennende kjelleretasje. Garasje m/loft. Solrike uteområder.

Totalpris:

Kr 5800000

P-rom:

217,00 kvm
4547841_1a
Solgt!

Zakarias Brekkes veg 15

Trondheim, Klæbu

Meget lekker leilighet i 2.etasje. Nydelig stue og kjøkken. Flislagt bad. 2 sov + kontor. Solrik veranda. Varmepumpe.

Totalpris:

Kr 2350000

P-rom:

56,00 kvm
4548329_1a
Solgt!

Sverres gate 11 A

Trondheim

Flott 3-romsleilighet i 3. etasje i sameiet Bryggerihaven. Oppvarming/varmvann inkludert i felleskostn. Heis. P-kjeller.

Totalpris:

Kr 5500000

P-rom:

75,00 kvm
4533769_1a
Solgt!

Høgreina 310

Trondheim, Flatåsen

Totaloppusset, stilrent rekkehus over 3. etasjer. TG0 på begge bad & kjøkken. 2 stuer. 3 sov. Hagedel & sportsbod.

Totalpris:

Kr 4788038

P-rom:

146,00 kvm
4532923_1a
Solgt!

Starrmyra 2

Trondheim, Tiller

VISNING AVLYST! Rålekker og godt oppgradert 2-romsleilighet i 2. etasje. Overbygget balkong. P-plass med billader.

Totalpris:

Kr 2797130

P-rom:

62,00 kvm
4529942_1a
Solgt!

Skillingsvegen 1

Trondheim, Tanem

Meget flott familieeiendom. 2 stuer. 2 bad. 3(4) soverom. Integrert garasje. Tømmerstue. Rusleavstand til skole/bhg.

Totalpris:

Kr 4850000

P-rom:

175,00 kvm
4529536_1a
Solgt!

Andersbakkan 90

Trondheim, Heimdal

Lekker endeleilighet fra 2020. Balkong m/sol fra ca 14-2130. 2 sov. Vannbåren varme inkl. i fellesutg.

Totalpris:

Kr 2690000

P-rom:

42,00 kvm
4528730_1a
Solgt!

Nordekkervegen 1B

Trondheim, Klæbu

Flott familiebolig med nyere kjøkken og bad. 5 soverom. Separat vaskerom. Svært solrikt. Dobbelgarasje.

Totalpris:

Kr 4590000

P-rom:

153,00 kvm
4524129_1a
Solgt!

Kvernsjøveien 255

Indre fosen, Stadsbygd

Flott fritidseiendom kun 10 min kjøring fra ferjeleiet på Rørvik. 6-8 sengeplasser. Sommervann. Solrikt. Innlagt strøm.

Totalpris:

Kr 690000

P-rom:

54,00 kvm
4512852_1a
Solgt!

Osbakkvegen 137

Trondheim, Klæbu

Romslig familiebolig (220 kvm BRA) på stor eiertomt på drøyt 1,6 mål. 4 sov. 2 bad. Vinterhage. 2 garasjer. Solrikt.

Totalpris:

Kr 4290000

P-rom:

166,00 kvm
4511287_1a
Solgt!

Tømmesdalsvegen 46

Melhus, Hovin i gauldal

Sjarmerende og romslig enebolig (173 m2 BRA). Nyere bad og kjøkken. 4/5 soverom. Hagedel med markterrasse.

Totalpris:

Kr 2290000

P-rom:

134,00 kvm
4512177_1a
Solgt!

Benjaminsveien 1

Trondheim

Lekker leilighet med nyere kjøkken (2017) og oppgr. bad (2019). Eget vaskerom. 2 sov. Lave fellesutg. P-kjeller. Heis.

Totalpris:

Kr 4490000

P-rom:

79,00 kvm
4511193_1a
Solgt!

Lersvegen 258

Melhus, Ler

Romslig familiebolig (214 kvm BRA) i landlige omgivelser på Ler. 4 soverom. Drøyt 2 mål solrik eiertomt.

Totalpris:

Kr 2900000

P-rom:

142,00 kvm
4510617_1a
Solgt!

Utleirtunet 6F

Trondheim

2-roms leilighet med attraktiv beliggenhet. Nærhet til "alt". Fjernvarme inkl. i felleskostnader. Oppussingsobjekt

Totalpris:

Kr 2157180

P-rom:

52,00 kvm
4502322_1a
Solgt!

Basunvegen 34

Malvik, Vikhammer

Enebolig med fantastisk panoramautsikt. Ypperlige solforhold. Totalt 6 soverom. Leieinntekt ca kr 20.000,- mnd.* Garasje

Totalpris:

Kr 6750000

P-rom:

223,00 kvm
4398991_1a
Solgt!

Nordsetvegen 482

Trondheim, Klæbu

Idyllisk beliggende enebolig v/Nidelvas bredde. 4 sov. 2 stuer. Solrike uteområder i parkmessig stand. Dobbelgarasje.

Totalpris:

Kr 5500000

P-rom:

143,00 kvm
4478732_1a
Solgt!

Holtvegen 6B

Trondheim, Heimdal

Flott familiebolig fra 2013 med god standard. Sigdalkjøkken. 3 soverom. Carport. Stor veranda m/svært gode solforhold.

Totalpris:

Kr 4850000

P-rom:

99,00 kvm
4459143_1a
Solgt!

Stabells veg 3 A

Trondheim

Stilren leilighet m/nytt lekkert bad (2021/22). 2 gode soverom. Vestvendt veranda. P-plass m/lademulighet.

Totalpris:

Kr 3036649

P-rom:

74,00 kvm
4376593_1a
Solgt!

Magasinvegen 5

Trondheim

Lekker leilighet med strøkent bad & kjøkken. 3 sov. 2 stuer. Separat WC- og vaskerom. P-plass. Vestvendt terrasse.

Totalpris:

Kr 3474000

P-rom:

106,00 kvm

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
sov1
plus Soverom
kjo1
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  
Boliggalleri

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
_RM_1077
Aktuelt

Boligmarkedet i Trondheim er langt fra dårlig; - Litt avventende og tålmodig akkurat nå

Proaktivmeglerne i Trondheim oppsummerer høstens boligmarked. De poengterer spesielt hvor viktig det er å prise boligene riktig – for å ikke miste...
16196%20Proaktiv-036
Aktuelt

Slik opplever meglerne boligmarkedet i Stavanger og Sandnes

En merkbar skjevhet mellom tilbud og etterspørsel har trendet en god stund nå. Færre boliger til salgs betyr flere kjøpere om beinet. Samtidig har...
opera1
Aktuelt

Lene Orvik byttet megler til Proaktiv – da ble leiligheten solgt

Skal du ha et annet og bedre resultat må du faktisk gjøre noe nytt og annerledes. Dette var utgangspunktet for Proaktiv megler, Jeanette Risberget,...
Se alle våre artikler  
Boligartikler