Fredrik von Krogh

Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler
Fredrik von Krogh, Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler
Ta kontakt
Telefon: 95 42 87 01
E-post: vk@proaktiv.no
Fredrik von Krogh har mer enn 18 års erfaring som eiendomsmegler, og har i karrieren omsatt over 2000 eiendommer i Asker, Bærum og Oslo og områdene rundt, samt hytter ved fjell og fjord. Fredrik har studert eiendomsmegling tre år på BI Oslo, samt videreutdannet seg som prosjektmegler ved NEF. I dag megler han både brukte og nye boliger og er svært engasjert og entusiastisk i sitt arbeid. Fredrik er løsningsorientert, har høy arbeidsmoral og yter topp service for å ivareta både kjøper og selger på best mulig måte. Han har høy yrkesstolthet og ser på eiendomsmegling som en livsstil mer enn en jobb. Det innebærer at han legger sjela si i arbeidet for å  skape best mulige resultater for sine kunder. 

​I 2006 startet Fredrik sitt eget meglerkontor som franchisetaker i Aktiv Eiendomsmegling og i 2014 gikk kontoret inn i Proaktiv Eiendomsmegling. Her er det rom for Fredriks tilnærming til faget, som først og fremst handler om grundighet og bransjeledende oppfølging av hver eneste kunde. Fredrik er et utpreget konkurransemenneske og har gjennom så å si alle sine år som megler vært blant topp 10 meglere i sin kjede, både han personlig og kontoret han driver. Det skyldes hardt arbeid, målrettede strategier og et brennende ønske om å skape gode resultater. 
Bestill gratis verdivurdering

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg? Vi hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Proaktiv fremstår svært profesjonelt, virker å ha god markeds- og lokasjonskunnskap, som igjen virker svært troverdig.
- Esben Gisle, E, 27. apr ,2023
Hyggelig og imøtekommende. Virket å ha god oversikt over salgsobjektet
- Christine Palm Deighan, E, 08. des ,2022
Bra oppfølgelse gjennom hele kjøpeprosessen.
- Jemima Elizabeth Chunpei Rasmuss, E, 25. nov ,2022
Rask og effektiv eiendomshandel.
- Bjørn Engebø, E, 27. okt ,2022
Proaktiv har vært en veldig god opplevelse fra første møte. De hadde en realistisk forventning til salgspris som ble innfridd ved salget. Prosessen var svært effektiv og profesjonell. Jeg kan på det sterkeste anbefale de videre til alle som skal selge bolig i vårt område.
- Lars Rune Sandstad, E, 26. aug ,2022
Troverdig, balansert, behagelig.
- Karstein Rosvoll Hjemdal, E, 16. jul ,2022
Vi fikk god hjelp og gode svar på alt vi lurte på.
- Inger Lise Fængsrud, E, 13. jul ,2022
Hadde en positiv opplevelse, og synes hele prosessen var ryddig og profesjonell.
- Mads Andreas Launy, E, 20. des ,2021
God service og oppfølging av kyndig megler.
- Anne Bjerke Ohna, E, 25. nov ,2021
Proaktiv var profesjonelle og serviceminded fra start til mål. Fleksible under visningsperioden, god dialog underveis, både før og under budgivningsprosessen. Ryddig overtakelsesmøte og generelt veldig hyggelige folk i selskapet.
- Terje Andersen, E, 17. nov ,2021
Ryddig prosess, bra gjennomføring, behagelig megler
- Emile Jos Karsten, E, 30. aug ,2021
God kontakt og oppfølging
- Erik Edvard Foss, E, 29. aug ,2021
Har brukt dere til 2 salg og et kjøp. Veldig fornøyd med riktig prissetting og hjelp i begge type prosess. Lette og ringe og spørre om hjelp. Ikke i tvil, bruker dere på nytt hvis jeg trenger.
- Jan Magnus Holth, E, 20. aug ,2021
Supert
- Martinez Ana Lucia Zarate, E, 01. mar ,2021
Jeg møtte på Proaktiv og Fredrik på visning tidlig i boligkjøpsprosessen og fikk stiftet godt forhold samt 100 prosent tillit underveis. Vi endte opp med å både selge og kjøpe med Proaktiv og er veldig glade for det. Vår var en utfordrende situasjon som ble gjort enklere og ikke minst hyggelig takket være Proaktiv generelt og Fredrik Von Krogh spesifikt. Takk igjen, Eivind.
- Eivind Holmboe, E, 14. des ,2020
Jeg opplevde Proaktiv som en aktør med faglig tyngde og seriøsitet.
- Wenche Fjerdingen Bones, E, 09. des ,2020
Profesjonelle, tilgjengelige og bra service
- Der Fehr Jannine C Von, E, 02. des ,2020
Profesjonelle hele veien
- Petter H Kvadsheim, E, 02. des ,2020
Profesjonell, tett oppfølging og tilgjengelig. Svært fornøyd med Proaktiv.
- Phillipe Amiri, E, 23. nov ,2020
Veldig ryddig prosess
- Morten Christiansen, E, 30. aug ,2020
Jeg var fornøyd med at megler var positiv og svarte rask på mine henvendelser!
- Ida Elisabeth Schønemann, E, 07. mai ,2020
Fredrik er en meget dyktig megler som anbefales! Ikke velg en middelmådig megler når du har Fredrik.
- Henrik Gustavsen, E, 21. jan ,2020
Proaktiv gjennomførte salget av vår bolig på en profesjonell, ryddig og effektiv måte. "Ikke for mye, og ikke for lite" mtp. involvering, informasjon og progresjon gjennom salgsprosessen.
- Ole Erik Eikenes, E, 06. des ,2019
Konklusjon fra meg: Jeg er veldig fornøyd med eiendomsmegleren og fikk svar på spørsmål umiddelbart, selv om det ikke var vanlig arbeidstid, fra kl. 8-15.30. Det var en årvåken eiendomsmegler som fulgte meg opp etter første samtale, selv om jeg ikke da aktuell kjøper/kandidat for boligen jeg henvendte meg for. Det var en veldig dyktig megler og jeg gir all ros for service og behandlin, ikke minst den hyggelige tonen og den rolige oppførselen. En god personlig egenskap. All ros:)
- Katharina Elisabeth Solem, E, 03. okt ,2019
Det ble i budrunde(som jeg var alene om) sagt at selgere ikke var villig til å strekke seg mot mine første bud, da de heller ville tenke seg å leie ut leiligheten dersom de ikke fikk prisen de kunne tenke seg. Jeg fikk underveis, og forsåvidt i etterkant også, et inntrykk av at dette ikke stemte, men ble mer brukt som "pressmiddel" for at jeg skulle måtte gå over mine første bud. Mulig jeg tar feil, men velger likevel å nevne dette.
- Bent Ole Øyum, E, 28. aug ,2019
Dårlig erfaring. Ting som var avtalt og som Selger skulle ordne før overtagelse utesto ved overtagelse. Jeg forventer at Megler sjekker at alt er klart til overtagelse. Vasking måtte utføres etter overtagelse og skapte plunder og heft for oss (Kjøper).
- Sveinung Røssland, E, 06. jul ,2019
Punktlige, hjelpsomme og realistiske.... og tålmodige.
- Tore Rustan, E, 13. jun ,2019
Megler viste ikke svarer på vanlig spørsmalene. Håpløst
- Ana Chverenec, E, 05. jun ,2019
Megler opptatt av egen mobil på visning, assistent virket ikke helt trygg på oppgaven! Sene svar/ikke svar i det hele tatt på mailer sendt til megler! Assistent ikke helt kjent med rutiner på overtagelse. Ellers Ok!
- Kari Norup Andersen, E, 28. apr ,2019
hei. Jeg opplevde å bli møtt veldig varierende. Det var lite informasjon. Det ble tatt for gitt at jeg visste mer enn jeg hadde mulighet til. I tillegg en del formelle feil i papirer gjorde at jeg dessverre stusset litt over ting jeg i utgangspunktet trodde var greit. ( som at boligen ikke stod på meg og min ex-mann men på meg. Det dukket opp gjentagende ganger)
- Lise Benedicte Grung, E, 26. apr ,2019
Veldig ryddig prosess fra første besøk til oppgjør.
- Lars Bakketun, E, 26. apr ,2019
God kommunikasjon og raske tilbakemeldinger. Ærlige
- Vibeke Glosli, E, 11. mar ,2019
Jeg sitter igjen med en god opplevelse etter salget av min bolig gjennom Proaktiv eiendom. Et trygt og godt gjennomført salg av profesjonelle meglere.
- Vivi Eriksson, E, 05. mar ,2019
Likte godt hvordan boligen ble presentert i sosiale medier.
- Jakob Nyquist, E, 09. okt ,2018
Sammenlignet med tidligere erfaringer, forholdt jeg meg her til flere personer gjennom prosessen, men jeg opplevde det positivt. ProAktiv har organisert prosessene på en fin måte med en fornuftig arbeidsdeling mellom flinke folk i alle ledd. En verdifull bonus å få interiørveiledning som var viktig for at foto, prospekt og visning skulle bli mest mulig tiltalende.
- Kristin Bråthe Dahl, E, 13. aug ,2018
Visningen vi var på ble proft gjennomført av Fredrik Von Krogh. Han svarte godt på alle spørsmål og var også godt forberedt. Han ga også konkrete tips til mulige løsninger som kunne gjøres i huset. Huset ble vårt, og en av løsningene Fredrik foreslo skal vi nå iverksette når vi nå skal pusse opp.
- Marianne Wood Stokkenes, E, 30. jul ,2018
Godt fornøyd med kontakt, gjennomgang av salgsopplegg og oppfølging fra første stund. Alle personer gjorde både et godt inntrykk og trygghet for en usikker selger. Dette gjaldt alle områdene som interiør, bildetaking og oppgjør. Noen småfeil langs veien var i grunnen mer sjarmerende enn irriterende. Et godt innarbeidet og dyktig «proaktivt» team som vi satte stor pris på.
- Paul Offergaard, E, 28. jun ,2018
Ryddig og forberedt
- Anne Lise Busengdal Myrold, E, 23. jun ,2018
Jeg er svært firnøyd med Proaktivs meklere! God og rekevant info flr, under og etter salget. De småfeilene jeg fant ble straks rettet opp. Også glad for gode råd før salg, som at det var viktig å rydde lynfort til foto og visning, for raskest mulig salg. Andre i området la ut leil for salg senere, fikk ikke solgt etter 3-4 visninger! Også glad for råd om å selge selv om kun 1 relevant kjøper, ikke smart å prøve igjen senere. Som jeg fant ut, var dette et godt råd!
- Hanna Marie Svaboe, E, 12. jan ,2018
EFFEKTIVT !
- Rune Brønmo, E, 28. des ,2017
Proff, hyggelig, pålitelig, ryddig. Anbefales.
- Nina Healey, E, 14. des ,2017
God info hele forløpet, flink fotograf, grei gjennomgang hva gjøre før visning og salg. Fint trykt prospekt. Også, når et par småfeil oppsto, sa jeg fra, og ble de straks rettet opp av megler.
- Hanna Marie Svaboe, E, 04. des ,2017
Profesjonelle og ryddig.
- Malin Kristine Antonsen Gjerdrum, E, 27. nov ,2017
Jeg er alt i alt godt fornøyd. Dersom jeg skal kunne dra frem noe så virket det som om dere hadde litt mye å gjøre. Litt mye hasteskrivefeil i annonsen og andre småting som ikke hadde direkte betydning for prosessen. Ellers kunne jeg ønsket at enkelte private bilder også kunne vært brukt, men her kunne jeg sikkert vært større pådriver selv. Alt det viktige ble ivaretatt på en tilgjengelig og imøtekommende måte.
- David Offergaard, E, 16. nov ,2017
Jeg er ikke fornøyd i ettertid. Jeg ga utrykkelig beskjed om jeg ikke ønsket eierskifteforsikring, Enda er ikke pengene kommet tilbake fra megler en uke etter at jeg ga beskjed om dette. Jeg er skuffet over at ikke megler ordnet med mellomliggende tilgodehavende feiiesutgifter.
- Egil Arne Egebakken, E, 27. sep ,2017
Ryddig prosess hele veien med avklart mål fra starten, velfungerende team både i back office og interiøravdeling som hadde super oppfølging med god bistand og tips underveis. Tydelig kontrakt som ble fulgt som avtalt, og et resultat godt over målet. Sitter igjen med en veldig positivt inntrykk av både Fredrik og hele teamet hans.
- Simen Andreas Einarson, E, 19. jul ,2017
En serviceinriktad firma med trevliga mäklare. Flexibilitet och tillmötesgående attityd som återspeglas under köpsprocessen.
- Carl Joel Bäckman, E, 30. jun ,2017
Faglig proffe og særdeles god oppfølging underveis.
- Per Høiby, E, 02. mai ,2017
Vi syntes at Proaktiv Bolig og Prosjektmegling var veldig ryddige og profesjonelle. Det har vært en fin opplevelse å kjøpe bolig i samarbeid med de.
- Fredrik Sonberg, E, 14. apr ,2017
Vi møtte fornuftige folk. Stylisten ga oss gode og enkle råd - vi slapp å "omkalfatre hele huset". Fotografen likeså. Megler satte en fornuftig pris, og representanten ved overtakelsen gjorde denne meget effektiv. Alle svært hyggelige.
- Geir Haugland, E, 25. mar ,2017
Profesjonelle, imøtekommende og behjelpelige.
- Cathrine Benedicte Tallaksen, E, 17. mar ,2017
Ryddig, pålitelig og profesjonell!
- Jasmin Jahre Henanger, E, 15. des ,2016
Smertefritt og over forventning. Serviceminded og tilgjengelig.
- Arne Christian Knutshaug, E, 22. nov ,2016
Trygghet fra a til å!
- Sigurd Petter Andersen, E, 19. aug ,2016
Meget imponert over Fredrik og proaktiv som ledet oss igjennom salgsprosessen på en behagelig og profesjonell måte. Kunnskapsrik, høflig og profesjonell var inntrykket vi fikk. Prospekt var fantastisk. Vi anbefaler Proaktiv på det sterkeste!!!
- Ivan Føre Svegaarden, E, 30. jul ,2016
Vi har aldri møtt megler da vi var på privatvisning og noen andre tok deg av kontraktsmøtet og overtakelsen. I ettertid/forkant av privatvisningen synes vi megler var treg med å svare på våre spørsmål. Boligen gikk høyt over takst, men det var fordi objektet solgte i grunnen seg selv
- Benedicte Olsen, E, 30. jun ,2016
Proaktiv fremstår som profesjonelle og imøtekommende. De presenterer boliger på en gjennomtenkt måte og har øye for detaljer.
- Caroline Ingrud, E, 14. jan ,2016
Hele kjøpsprosessen ble gjennomført på en ryddig og fin måte av megler. Alt fra visning, budrunde og til slutt kontraktsmøte og overtagelse. Vil absolutt anbefale å benytte proaktiv i Asker til andre. Veldig fornøyd kunde!
- Anett Sørlie, E, 16. des ,2015
Proaktiv er tilgjengelig hele døgnet ved spm. De følger opp kunden og er proffe i budgivnings prosessen. De går inn for å gjøre en 110 %jobb for kunden. Alt fra første møte med verdivurdering, flink fotograf, proff interiør ekspert, flott prospekt med fine bilder, bra finn annonse, 2 meglere på visning , som gjør det lettere for de som er interesserte i boligen. Tid til spm og bedre kontakt med alle. jeg kommer til å bruke proaktiv igjen ved neste bolig salg og anbefale det på det sterkeste til alle jeg kjenner. Et mer proft megler firma skal man lete lenge etter. De velger å se og lytte til kunden, ikke bare ta oppdraget for å ta det !
- Jeanette Warloff, E, 17. okt ,2015
Positive og blide meglere
- Rikke Lill Rognstad, E, 12. aug ,2015
Fleksibel og informativ megler gjorde vårt gode kjøp mulig.
- Tove Gerd Salomonsen, E, 18. jul ,2015
Godt \"trent\" og effektivt lag med god plan og gjennomføringsevne .
- Svein Terje Huse, E, 14. feb ,2015
Jeg er fornøyd! Veldig hyggelig og serviceminded alle sammen. De har skjønt at et smil og en velvillighet er det som skal til i en såpass alvorlig og emosjonell prosess som det er å måtte selge hjemmet sitt. Takk for at jeg følte jeg ble tatt vare på, det var verdt hver eneste krone. Hilsen fra Bettina Bagle
- Turid Bettina Bagle, E, 21. jan ,2015

Se flere kundeuttalelser

3621441_1a
Prisant.:  2150000,00

RØDSÅSEN PROSJEKT

Tønsberg

Leilighet RØDSÅSEN

Totalpris:

Kr 2150000

P-rom:

71,00 kvm
3621443_1a
Prisant.:  2150000,00

RØDSÅSEN PROSJEKT

Tønsberg

Leilighet RØDSÅSEN

Totalpris:

Kr 2150000

P-rom:

71,00 kvm
3621436_1a
Prisant.:  1990000,00

RØDSÅSEN PROSJEKT

Tønsberg

Leilighet RØDSÅSEN

Totalpris:

Kr 1990000

P-rom:

68,00 kvm
3621438_1a
Prisant.:  1990000,00

RØDSÅSEN PROSJEKT

Tønsberg

Leilighet RØDSÅSEN

Totalpris:

Kr 1990000

P-rom:

68,00 kvm
3621441_1a
Prisant.:  2150000,00

RØDSÅSEN PROSJEKT

Tønsberg

Leilighet RØDSÅSEN

Totalpris:

Kr 2150000

P-rom:

71,00 kvm
3621443_1a
Prisant.:  2150000,00

RØDSÅSEN PROSJEKT

Tønsberg

Leilighet RØDSÅSEN

Totalpris:

Kr 2150000

P-rom:

71,00 kvm
3621436_1a
Prisant.:  1990000,00

RØDSÅSEN PROSJEKT

Tønsberg

Leilighet RØDSÅSEN

Totalpris:

Kr 1990000

P-rom:

68,00 kvm
3621441_1a
Prisant.:  2150000,00

RØDSÅSEN PROSJEKT

Tønsberg

Leilighet RØDSÅSEN

Totalpris:

Kr 2150000

P-rom:

71,00 kvm
3621436_1a
Prisant.:  1990000,00

RØDSÅSEN PROSJEKT

Tønsberg

Leilighet RØDSÅSEN

Totalpris:

Kr 1990000

P-rom:

68,00 kvm
3939894_1a
Prisant.:  4800000,00

Godaker Hageby

Holmestrand

Leilighet Godaker Hageby

Totalpris:

Kr 4800000

P-rom:

0,00 kvm
3939893_1a
Prisant.:  3900000,00

Godaker Hageby

Holmestrand

Leilighet Godaker Hageby

Totalpris:

Kr 3900000

P-rom:

0,00 kvm
3939892_1a
Prisant.:  3600000,00

Godaker Hageby

Holmestrand

Leilighet Godaker Hageby

Totalpris:

Kr 3600000

P-rom:

0,00 kvm
3939910_1a
Prisant.:  3700000,00

Godaker Hageby

Holmestrand

Leilighet Godaker Hageby

Totalpris:

Kr 3700000

P-rom:

0,00 kvm
3939909_1a
Prisant.:  4300000,00

Godaker Hageby

Holmestrand

Leilighet Godaker Hageby

Totalpris:

Kr 4300000

P-rom:

0,00 kvm
3939908_1a
Prisant.:  4600000,00

Godaker Hageby

Holmestrand

Leilighet Godaker Hageby

Totalpris:

Kr 4600000

P-rom:

0,00 kvm
3939907_1a
Prisant.:  3700000,00

Godaker Hageby

Holmestrand

Leilighet Godaker Hageby

Totalpris:

Kr 3700000

P-rom:

0,00 kvm
3939906_1a
Prisant.:  3400000,00

Godaker Hageby

Holmestrand

Leilighet Godaker Hageby

Totalpris:

Kr 3400000

P-rom:

0,00 kvm
3939905_1a
Prisant.:  3500000,00

Godaker Hageby

Holmestrand

Leilighet Godaker Hageby

Totalpris:

Kr 3500000

P-rom:

0,00 kvm
3939911_1a
Prisant.:  4100000,00

Godaker Hageby

Holmestrand

Leilighet Godaker Hageby

Totalpris:

Kr 4100000

P-rom:

0,00 kvm
3939904_1a
Prisant.:  3500000,00

Godaker Hageby

Holmestrand

Leilighet Godaker Hageby

Totalpris:

Kr 3500000

P-rom:

0,00 kvm
3939903_1a
Prisant.:  3500000,00

Godaker Hageby

Holmestrand

Leilighet Godaker Hageby

Totalpris:

Kr 3500000

P-rom:

0,00 kvm
3939902_1a
Prisant.:  3300000,00

Godaker Hageby

Holmestrand

Leilighet Godaker Hageby

Totalpris:

Kr 3300000

P-rom:

0,00 kvm
3939901_1a
Prisant.:  3300000,00

Godaker Hageby

Holmestrand

Leilighet Godaker Hageby

Totalpris:

Kr 3300000

P-rom:

0,00 kvm
3939900_1a
Prisant.:  3600000,00

Godaker Hageby

Holmestrand

Leilighet Godaker Hageby

Totalpris:

Kr 3600000

P-rom:

0,00 kvm
3939899_1a
Prisant.:  3100000,00

Godaker Hageby

Holmestrand

Leilighet Godaker Hageby

Totalpris:

Kr 3100000

P-rom:

0,00 kvm
3939898_1a
Prisant.:  4400000,00

Godaker Hageby

Holmestrand

Leilighet Godaker Hageby

Totalpris:

Kr 4400000

P-rom:

0,00 kvm
3939897_1a
Prisant.:  3400000,00

Godaker Hageby

Holmestrand

Leilighet Godaker Hageby

Totalpris:

Kr 3400000

P-rom:

0,00 kvm
3939896_1a
Prisant.:  2900000,00

Godaker Hageby

Holmestrand

Leilighet Godaker Hageby

Totalpris:

Kr 2900000

P-rom:

0,00 kvm
3939895_1a
Prisant.:  4200000,00

Godaker Hageby

Holmestrand

Leilighet Godaker Hageby

Totalpris:

Kr 4200000

P-rom:

0,00 kvm
3961502_1a
Prisant.:  4300000,00

Olav Duuns Vei 17

Holmestrand

Leilighet Duunshagen

Totalpris:

Kr 4300000

P-rom:

79,00 kvm
3961497_1a
Prisant.:  4650000,00

Olav Duuns Vei 17

Holmestrand

Leilighet Duunshagen

Totalpris:

Kr 4650000

P-rom:

88,00 kvm
3961477_1a
Prisant.:  3450000,00

Olav Duuns Vei 17

Holmestrand

Leilighet Duunshagen

Totalpris:

Kr 3450000

P-rom:

79,00 kvm
3961501_1a
Prisant.:  5250000,00

Olav Duuns Vei 17

Holmestrand

Leilighet Duunshagen

Totalpris:

Kr 5250000

P-rom:

88,00 kvm
3961500_1a
Prisant.:  4650000,00

Olav Duuns Vei 17

Holmestrand

Leilighet Duunshagen

Totalpris:

Kr 4650000

P-rom:

88,00 kvm
3961474_1a
Prisant.:  3800000,00

Olav Duuns Vei 17

Holmestrand

Leilighet Duunshagen

Totalpris:

Kr 3800000

P-rom:

88,00 kvm
3961498_1a
Prisant.:  5250000,00

Olav Duuns Vei 17

Holmestrand

Leilighet Duunshagen

Totalpris:

Kr 5250000

P-rom:

88,00 kvm
3961496_1a
Prisant.:  3800000,00

Olav Duuns Vei 17

Holmestrand

Leilighet Duunshagen

Totalpris:

Kr 3800000

P-rom:

88,00 kvm
3961470_1a
Prisant.:  4900000,00

Olav Duuns Vei 17

Holmestrand

Leilighet Duunshagen

Totalpris:

Kr 4900000

P-rom:

79,00 kvm
3961469_1a
Prisant.:  4300000,00

Olav Duuns Vei 17

Holmestrand

Leilighet Duunshagen

Totalpris:

Kr 4300000

P-rom:

79,00 kvm
3961495_1a
Prisant.:  3450000,00

Olav Duuns Vei 17

Holmestrand

Leilighet Duunshagen

Totalpris:

Kr 3450000

P-rom:

79,00 kvm
3961491_1a
Prisant.:  7850000,00

Olav Duuns Vei 17

Holmestrand

Leilighet Duunshagen

Totalpris:

Kr 7850000

P-rom:

121,00 kvm
3961490_1a
Prisant.:  7750000,00

Olav Duuns Vei 17

Holmestrand

Leilighet Duunshagen

Totalpris:

Kr 7750000

P-rom:

121,00 kvm
3961509_1a
Prisant.:  4300000,00

Olav Duuns Vei 17

Holmestrand

Leilighet Duunshagen

Totalpris:

Kr 4300000

P-rom:

79,00 kvm
3961508_1a
Prisant.:  3250000,00

Olav Duuns Vei 17

Holmestrand

Leilighet Duunshagen

Totalpris:

Kr 3250000

P-rom:

79,00 kvm
3961487_1a
Prisant.:  4650000,00

Olav Duuns Vei 17

Holmestrand

Leilighet Duunshagen

Totalpris:

Kr 4650000

P-rom:

88,00 kvm
3961486_1a
Prisant.:  3800000,00

Olav Duuns Vei 17

Holmestrand

Leilighet Duunshagen

Totalpris:

Kr 3800000

P-rom:

88,00 kvm
3961485_1a
Prisant.:  4650000,00

Olav Duuns Vei 17

Holmestrand

Leilighet Duunshagen

Totalpris:

Kr 4650000

P-rom:

88,00 kvm
3961484_1a
Prisant.:  3800000,00

Olav Duuns Vei 17

Holmestrand

Leilighet Duunshagen

Totalpris:

Kr 3800000

P-rom:

88,00 kvm
3961507_1a
Prisant.:  4300000,00

Olav Duuns Vei 17

Holmestrand

Leilighet Duunshagen

Totalpris:

Kr 4300000

P-rom:

79,00 kvm
3961506_1a
Prisant.:  2990000,00

Olav Duuns Vei 17

Holmestrand

Leilighet Duunshagen

Totalpris:

Kr 2990000

P-rom:

79,00 kvm
3961504_1a
Prisant.:  8100000,00

Olav Duuns Vei 17

Holmestrand

Leilighet Duunshagen

Totalpris:

Kr 8100000

P-rom:

121,00 kvm
3961505_1a
Prisant.:  8200000,00

Olav Duuns Vei 17

Holmestrand

Leilighet Duunshagen

Totalpris:

Kr 8200000

P-rom:

121,00 kvm
3961503_1a
Prisant.:  4900000,00

Olav Duuns Vei 17

Holmestrand

Leilighet Duunshagen

Totalpris:

Kr 4900000

P-rom:

79,00 kvm
4350006_1a
Prisant.:  7500000,00

Havreveien 13

Asker

Fire nye eneboliger i kjede like ved Åros sentrum. Barnevennlig beliggenhet med gangavstand til skole, barnehage og buss

Totalpris:

Kr 7500000

P-rom:

0,00 kvm
4350007_1a
Prisant.:  7800000,00

Havreveien 13

Asker

Fire nye eneboliger i kjede like ved Åros sentrum. Barnevennlig beliggenhet med gangavstand til skole, barnehage og buss

Totalpris:

Kr 7800000

P-rom:

0,00 kvm
4479304_1a
Prisant.:  6400000,00

Snippen 13

Gausdal

Oppfyll hyttedrømmen! Flott og innholdsrik hytte med plass til hele storfamilien på Skeikampen.

Totalpris:

Kr 6400000

P-rom:

136,00 kvm
4350004_1a
Prisant.:  7800000,00

Havreveien 13

Asker

Fire nye eneboliger i kjede like ved Åros sentrum. Barnevennlig beliggenhet med gangavstand til skole, barnehage og buss

Totalpris:

Kr 7800000

P-rom:

0,00 kvm
4350005_1a
Prisant.:  7500000,00

Havreveien 13

Asker

Fire nye eneboliger i kjede like ved Åros sentrum. Barnevennlig beliggenhet med gangavstand til skole, barnehage og buss

Totalpris:

Kr 7500000

P-rom:

0,00 kvm
4246335_2a
Prisant.:  2950000,00

Brønnøya Vierndroget 52

Asker

Idyllisk tomt på Brønnøya! Bygg din egen sommeridyll ved Middagsbukta. Stor fritidstomt på populær øy.

Totalpris:

Kr 2950000

P-rom:

0,00 kvm
4529590_1a
Prisant.:  7990000,00

Hampengen 32

Asker

Enebolig med gode solforhold! 4 sov - 2 bad - Gangavstand til sjøen/strand - Barnevennlig - Utleiemulighet!

Totalpris:

Kr 7990000

P-rom:

181,00 kvm
4495190_1a
Prisant.:  6472000,00

Kirkeveien 220

Asker

Flotte Elvely Asker! - Helt ny 3-roms med balkong og markterrasse - gjennomgående leil - 2 sov. - 2 bad - P plass - Heis

Totalpris:

Kr 7850000

P-rom:

75,00 kvm
4448812_1a
Prisant.:  7950000,00

Fjellstadveien 7B

Asker

Hyggelig familiebolig i populært nabolag. Kort vei til sjøen, skoler, barnehager, buss og Holmenskjæret

Totalpris:

Kr 7950000

P-rom:

202,00 kvm
4510725_1a
Prisant.:  11950000,00

Eventyrveien 49

Asker

Flott innholdsrik familiebolig i attraktivt villastrøk på Bjerkås / Vollen - utleiemulighet - dobbelgarasje - sjøutsikt

Totalpris:

Kr 11950000

P-rom:

189,00 kvm
4511823_1a
Prisant.:  6500000,00

Gislebakken 15

Asker

Attraktiv tomt i Vollen med panorama fjordutsikt, sol og nær sjøen. V/A klart i grensen. 17% UG+36 kvm. garasje.

Totalpris:

Kr 6500000

P-rom:

0,00 kvm
4508905_1a
Prisant.:  8950000,00

Nedre Måsan 13B

Asker

Enebolig med sekundærleil./ Generasjonsbolig - Familiebolig i hyggelig gate, nær barne-hage/skole, Asker sentrum, marka.

Totalpris:

Kr 8950000

P-rom:

172,00 kvm
4538875_1a
Prisant.:  7000000,00

Neslia 26B

Asker

Innbydende bolig med attraktiv beliggenhet. Kort vei til offentlig transport, servicetilbud, skole/barneh, sjøen m.m.

Totalpris:

Kr 7000000

P-rom:

0,00 kvm
4423319_1a
Prisant.:  19950000,00

Øvre Høn terrasse 14A

Asker

Spektakulær og spennende villaeiendom med panorma-utsikt. Basseng. Stor tomt. Hybel/Kan omgjøres til generasjonsbolig

Totalpris:

Kr 19950000

P-rom:

328,00 kvm
4520471_1a
Prisant.:  9390000,00

Blomsterstykket 27

Asker

Rålekker, eksklusiv og totalrehabilitert leilighet - heis fra garasje - livsløpstandard - nær sjøen og Vollen sentrum

Totalpris:

Kr 9390000

P-rom:

0,00 kvm
4516881_1a
Prisant.:  10990000,00

L. P. Wettres vei 15

Asker

Sjønær eiendom med stort potensial - Fantastisk utsikt og gode solforhold. Mulighetsstudie/skisser foreligger!

Totalpris:

Kr 10990000

P-rom:

104,00 kvm
4524430_1a
Prisant.:  17900000,00

Strandveien 20A

Asker

Innbydende enebolig med panoramautsikt i første rekke mot sjøen. Meget attraktiv område! Sol fra tidlig til sent.

Totalpris:

Kr 17900000

P-rom:

162,00 kvm
4544597_1a
Prisant.:  16850000,00

Julius Madsens vei 8

Asker

Arkitekttegnet villa med spektakulær utsikt. Fantastiske uteområder med sol fra morgen til kveld. Dobbeltg. / utleiedel.

Totalpris:

Kr 16850000

P-rom:

218,00 kvm
4538366_1a
Prisant.:  5650000,00

Marieroveien 7

Asker

To flotte tomter i skogkanten i Vollen. Idyllisk med nydelig utsikt mot landbriksareal, skogen og noe fjordutsikt.

Totalpris:

Kr 5650000

P-rom:

0,00 kvm
4530122_1a
Prisant.:  10940000,00

Dalveien 62A

Asker

Fantastisk familiebolig i attraktivt og idyllisk villastrøk - sjøutsikt, frodig hage. Godt vedlikeholdt. Turterreng.

Totalpris:

Kr 10940000

P-rom:

189,00 kvm
4536147_1a
Prisant.:  13400000,00

Jonasmyra 54

Asker

Lekker enebolig med gjennomtenkte og eksklusive løsninger - meget pent opparbeidet hage - skjermet og attraktivt område.

Totalpris:

Kr 13400000

P-rom:

246,00 kvm
4514583_1a
Prisant.:  6950000,00

Ringveien 23

Asker

Enebolig med stor veranda, utsikt og svært gode solforhold - Carport for 2 biler - Nær tog, marka og dagligvarebutikk

Totalpris:

Kr 6950000

P-rom:

111,00 kvm
4554743_1a
Prisant.:  13450000,00

Bjerkåsveien 61

Asker

Spektakulær sjøutsikt - sol fra morgen til kveld. Stor enebolig med gangavstand til barnehage, skoler og offentlig kom.

Totalpris:

Kr 13450000

P-rom:

232,00 kvm
4516508_1a
Prisant.:  12480000,00

J. R. Wilhelmsens vei 58

Asker

Stor og innholdsrik enebolig med fjordutsikt. Genrasjonsbolig/hybel - garasje med plass til fire biler- Nylig pusset opp

Totalpris:

Kr 12480000

P-rom:

265,00 kvm
4558025_1a
Prisant.:  5790000,00

Blakstadlia 24

Asker

Stort rekkehus i attraktivt område. Kort gange til ekpressbuss, sjøen, barnehage, skole, matbutikk.

Totalpris:

Kr 5790000

P-rom:

111,00 kvm
4576296_1a
Prisant.:  7450000,00

Larsehagan 31

Lier

Attraktiv enebolig m/solrike uteplasser-barnevennlig beliggenhet i blindvei-Gangavstand til skoler/barnehage-El-billader

Totalpris:

Kr 7450000

P-rom:

180,00 kvm
4553188_2a
Prisant.:  2800000,00

Ekebergløkka 51 og 53

Lier

Sjelden mulighet! To attraktive tomter i tilknytning til populært boligfelt.

Totalpris:

Kr 2800000

P-rom:

0,00 kvm
4566775_1a
Prisant.:  3950000,00

Brønnøya Vierndroget 62

Asker

GJØR ET KUPP! Idyllisk tomt på Brønnøya! Bygg din egen sommeridyll ved Middagsbukta. Stor fritidstomt på populær øy.

Totalpris:

Kr 3950000

P-rom:

0,00 kvm
4564619_1a
Prisant.:  7650000,00

Åstadryggen 7

Asker

Tiltalende og romslig 4-roms endeleilighet på flotte Åstadryggen - Solrik balkong - Heis - Parkering - Utsikt

Totalpris:

Kr 7651327

P-rom:

105,00 kvm
4574292_1a
Prisant.:  32000000,00

Vollenlia 20

Asker

Vollens tak! Lekker moderne villa innerst i privat blindvei med optimale solforhold, fantastisk utsikt og god standard!

Totalpris:

Kr 32000000

P-rom:

268,00 kvm
4574154_1a
Prisant.:  8000000,00

Søndre vei 68

Asker

Nesøya - lys, solrik og usjenert leilighet i 5. etasje - 2 bad - eget vaskerom - gasspeis - 2 balkonger - heis - garasje

Totalpris:

Kr 8008980

P-rom:

91,00 kvm
4574103_1a
Prisant.:  3600000,00

Huldreveien 75

Asker

STOR 3(4) - ROMS LEILIGHET I BARNEVENNLIG OMRÅDE - KORT VEI TIL ASKER SENTRUM - PARKERINGSMULIGHET - BALKONG

Totalpris:

Kr 3651363

P-rom:

91,00 kvm
4574206_1a
Prisant.:  5800000,00

Hamang terrasse 93

Bærum

Påkostet og lekker 3-roms med fantastisk utsikt. Garasje m/elbillader og heisadkomst. Lave felleskostnader. Vv. inkl.

Totalpris:

Kr 5800000

P-rom:

70,00 kvm

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

4547735_1a
Solgt!

Ekebergveien 91F

Holmestrand

Hyggelig enebolig i barnevennlig område - flott hage - 3 soverom - 2 bad.

Totalpris:

Kr 3980000

P-rom:

126,00 kvm
4530256_1a
Solgt!

Breivikveien 56

Asker

Stor villa på Mellom-Nes med sjøen som nærmeste nabo I Hybel I Dobbelgarasje I Strandparsell

Totalpris:

Kr 18500000

P-rom:

356,00 kvm
4551628_1a
Solgt!

G. M. Brydes vei 26

Asker

Sjøutsikt, solrikt og nær Vollen sentrum. Funkisvilla i rolig blindvei med 2,4 mål tomt som kan deles!

Totalpris:

Kr 14750000

P-rom:

240,00 kvm
4544507_1a
Solgt!

Transistorfaret 5

Asker

Innbydende og lys 4-roms i moderne og nyutviklet boligområde - 3 sov - 2 bad - Balkong - Heis - Parkeringsmuligheter

Totalpris:

Kr 6300000

P-rom:

92,00 kvm
4524582_1a
Solgt!

Bjerkås terrasse 14

Asker

Lekkert rekkehus fra 2016 i sjønært og barnevennlig område - 4 soverom - 2 stuer - 2 bad - 2 garasjeplasser.

Totalpris:

Kr 6250000

P-rom:

104,00 kvm
4519910_1a
Solgt!

Ellefs vei 12

Asker

Skap drømmehjemmet! Enebolig i attraktivt og barnevennlig område - stor hage - skjermet beliggenhet

Totalpris:

Kr 8500000

P-rom:

210,00 kvm