Fredrik von Krogh

Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler
Fredrik von Krogh, Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler
Ta kontakt
Telefon: 95 42 87 01
E-post: vk@proaktiv.no
Fredrik von Krogh har mer enn 18 års erfaring som eiendomsmegler, og har i karrieren omsatt over 2000 eiendommer i Asker, Bærum og Oslo og områdene rundt, samt hytter ved fjell og fjord. Fredrik har studert eiendomsmegling tre år på BI Oslo, samt videreutdannet seg som prosjektmegler ved NEF. I dag megler han både brukte og nye boliger og er svært engasjert og entusiastisk i sitt arbeid. Fredrik er løsningsorientert, har høy arbeidsmoral og yter topp service for å ivareta både kjøper og selger på best mulig måte. Han har høy yrkesstolthet og ser på eiendomsmegling som en livsstil mer enn en jobb. Det innebærer at han legger sjela si i arbeidet for å  skape best mulige resultater for sine kunder. 

​I 2006 startet Fredrik sitt eget meglerkontor som franchisetaker i Aktiv Eiendomsmegling og i 2014 gikk kontoret inn i Proaktiv Eiendomsmegling. Her er det rom for Fredriks tilnærming til faget, som først og fremst handler om grundighet og bransjeledende oppfølging av hver eneste kunde. Fredrik er et utpreget konkurransemenneske og har gjennom så å si alle sine år som megler vært blant topp 10 meglere i sin kjede, både han personlig og kontoret han driver. Det skyldes hardt arbeid, målrettede strategier og et brennende ønske om å skape gode resultater. 
Bestill gratis verdivurdering

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg? Vi hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Hadde en positiv opplevelse, og synes hele prosessen var ryddig og profesjonell.
- Mads Andreas Launy, E, 20. des ,2021
God service og oppfølging av kyndig megler.
- Anne Bjerke Ohna, E, 25. nov ,2021
Proaktiv var profesjonelle og serviceminded fra start til mål. Fleksible under visningsperioden, god dialog underveis, både før og under budgivningsprosessen. Ryddig overtakelsesmøte og generelt veldig hyggelige folk i selskapet.
- Terje Andersen, E, 17. nov ,2021
Ryddig prosess, bra gjennomføring, behagelig megler
- Emile Jos Karsten, E, 30. aug ,2021
God kontakt og oppfølging
- Erik Edvard Foss, E, 29. aug ,2021
Har brukt dere til 2 salg og et kjøp. Veldig fornøyd med riktig prissetting og hjelp i begge type prosess. Lette og ringe og spørre om hjelp. Ikke i tvil, bruker dere på nytt hvis jeg trenger.
- Jan Magnus Holth, E, 20. aug ,2021
Supert
- Martinez Ana Lucia Zarate, E, 01. mar ,2021
Jeg møtte på Proaktiv og Fredrik på visning tidlig i boligkjøpsprosessen og fikk stiftet godt forhold samt 100 prosent tillit underveis. Vi endte opp med å både selge og kjøpe med Proaktiv og er veldig glade for det. Vår var en utfordrende situasjon som ble gjort enklere og ikke minst hyggelig takket være Proaktiv generelt og Fredrik Von Krogh spesifikt. Takk igjen, Eivind.
- Eivind Holmboe, E, 14. des ,2020
Jeg opplevde Proaktiv som en aktør med faglig tyngde og seriøsitet.
- Wenche Fjerdingen Bones, E, 09. des ,2020
Profesjonelle, tilgjengelige og bra service
- Der Fehr Jannine C Von, E, 02. des ,2020
Profesjonelle hele veien
- Petter H Kvadsheim, E, 02. des ,2020
Profesjonell, tett oppfølging og tilgjengelig. Svært fornøyd med Proaktiv.
- Phillipe Amiri, E, 23. nov ,2020
Veldig ryddig prosess
- Morten Christiansen, E, 30. aug ,2020
Jeg var fornøyd med at megler var positiv og svarte rask på mine henvendelser!
- Ida Elisabeth Schønemann, E, 07. mai ,2020
Fredrik er en meget dyktig megler som anbefales! Ikke velg en middelmådig megler når du har Fredrik.
- Henrik Gustavsen, E, 21. jan ,2020
Proaktiv gjennomførte salget av vår bolig på en profesjonell, ryddig og effektiv måte. "Ikke for mye, og ikke for lite" mtp. involvering, informasjon og progresjon gjennom salgsprosessen.
- Ole Erik Eikenes, E, 06. des ,2019
Konklusjon fra meg: Jeg er veldig fornøyd med eiendomsmegleren og fikk svar på spørsmål umiddelbart, selv om det ikke var vanlig arbeidstid, fra kl. 8-15.30. Det var en årvåken eiendomsmegler som fulgte meg opp etter første samtale, selv om jeg ikke da aktuell kjøper/kandidat for boligen jeg henvendte meg for. Det var en veldig dyktig megler og jeg gir all ros for service og behandlin, ikke minst den hyggelige tonen og den rolige oppførselen. En god personlig egenskap. All ros:)
- Katharina Elisabeth Solem, E, 03. okt ,2019
Det ble i budrunde(som jeg var alene om) sagt at selgere ikke var villig til å strekke seg mot mine første bud, da de heller ville tenke seg å leie ut leiligheten dersom de ikke fikk prisen de kunne tenke seg. Jeg fikk underveis, og forsåvidt i etterkant også, et inntrykk av at dette ikke stemte, men ble mer brukt som "pressmiddel" for at jeg skulle måtte gå over mine første bud. Mulig jeg tar feil, men velger likevel å nevne dette.
- Bent Ole Øyum, E, 28. aug ,2019
Dårlig erfaring. Ting som var avtalt og som Selger skulle ordne før overtagelse utesto ved overtagelse. Jeg forventer at Megler sjekker at alt er klart til overtagelse. Vasking måtte utføres etter overtagelse og skapte plunder og heft for oss (Kjøper).
- Sveinung Røssland, E, 06. jul ,2019
Punktlige, hjelpsomme og realistiske.... og tålmodige.
- Tore Rustan, E, 13. jun ,2019
Megler viste ikke svarer på vanlig spørsmalene. Håpløst
- Ana Chverenec, E, 05. jun ,2019
Megler opptatt av egen mobil på visning, assistent virket ikke helt trygg på oppgaven! Sene svar/ikke svar i det hele tatt på mailer sendt til megler! Assistent ikke helt kjent med rutiner på overtagelse. Ellers Ok!
- Kari Norup Andersen, E, 28. apr ,2019
hei. Jeg opplevde å bli møtt veldig varierende. Det var lite informasjon. Det ble tatt for gitt at jeg visste mer enn jeg hadde mulighet til. I tillegg en del formelle feil i papirer gjorde at jeg dessverre stusset litt over ting jeg i utgangspunktet trodde var greit. ( som at boligen ikke stod på meg og min ex-mann men på meg. Det dukket opp gjentagende ganger)
- Lise Benedicte Grung, E, 26. apr ,2019
Veldig ryddig prosess fra første besøk til oppgjør.
- Lars Bakketun, E, 26. apr ,2019
God kommunikasjon og raske tilbakemeldinger. Ærlige
- Vibeke Glosli, E, 11. mar ,2019
Jeg sitter igjen med en god opplevelse etter salget av min bolig gjennom Proaktiv eiendom. Et trygt og godt gjennomført salg av profesjonelle meglere.
- Vivi Eriksson, E, 05. mar ,2019
Likte godt hvordan boligen ble presentert i sosiale medier.
- Jakob Nyquist, E, 09. okt ,2018
Sammenlignet med tidligere erfaringer, forholdt jeg meg her til flere personer gjennom prosessen, men jeg opplevde det positivt. ProAktiv har organisert prosessene på en fin måte med en fornuftig arbeidsdeling mellom flinke folk i alle ledd. En verdifull bonus å få interiørveiledning som var viktig for at foto, prospekt og visning skulle bli mest mulig tiltalende.
- Kristin Bråthe Dahl, E, 13. aug ,2018
Visningen vi var på ble proft gjennomført av Fredrik Von Krogh. Han svarte godt på alle spørsmål og var også godt forberedt. Han ga også konkrete tips til mulige løsninger som kunne gjøres i huset. Huset ble vårt, og en av løsningene Fredrik foreslo skal vi nå iverksette når vi nå skal pusse opp.
- Marianne Wood Stokkenes, E, 30. jul ,2018
Godt fornøyd med kontakt, gjennomgang av salgsopplegg og oppfølging fra første stund. Alle personer gjorde både et godt inntrykk og trygghet for en usikker selger. Dette gjaldt alle områdene som interiør, bildetaking og oppgjør. Noen småfeil langs veien var i grunnen mer sjarmerende enn irriterende. Et godt innarbeidet og dyktig «proaktivt» team som vi satte stor pris på.
- Paul Offergaard, E, 28. jun ,2018
Ryddig og forberedt
- Anne Lise Busengdal Myrold, E, 23. jun ,2018
Jeg er svært firnøyd med Proaktivs meklere! God og rekevant info flr, under og etter salget. De småfeilene jeg fant ble straks rettet opp. Også glad for gode råd før salg, som at det var viktig å rydde lynfort til foto og visning, for raskest mulig salg. Andre i området la ut leil for salg senere, fikk ikke solgt etter 3-4 visninger! Også glad for råd om å selge selv om kun 1 relevant kjøper, ikke smart å prøve igjen senere. Som jeg fant ut, var dette et godt råd!
- Hanna Marie Svaboe, E, 12. jan ,2018
EFFEKTIVT !
- Rune Brønmo, E, 28. des ,2017
Proff, hyggelig, pålitelig, ryddig. Anbefales.
- Nina Healey, E, 14. des ,2017
God info hele forløpet, flink fotograf, grei gjennomgang hva gjøre før visning og salg. Fint trykt prospekt. Også, når et par småfeil oppsto, sa jeg fra, og ble de straks rettet opp av megler.
- Hanna Marie Svaboe, E, 04. des ,2017
Profesjonelle og ryddig.
- Malin Kristine Antonsen Gjerdrum, E, 27. nov ,2017
Jeg er alt i alt godt fornøyd. Dersom jeg skal kunne dra frem noe så virket det som om dere hadde litt mye å gjøre. Litt mye hasteskrivefeil i annonsen og andre småting som ikke hadde direkte betydning for prosessen. Ellers kunne jeg ønsket at enkelte private bilder også kunne vært brukt, men her kunne jeg sikkert vært større pådriver selv. Alt det viktige ble ivaretatt på en tilgjengelig og imøtekommende måte.
- David Offergaard, E, 16. nov ,2017
Jeg er ikke fornøyd i ettertid. Jeg ga utrykkelig beskjed om jeg ikke ønsket eierskifteforsikring, Enda er ikke pengene kommet tilbake fra megler en uke etter at jeg ga beskjed om dette. Jeg er skuffet over at ikke megler ordnet med mellomliggende tilgodehavende feiiesutgifter.
- Egil Arne Egebakken, E, 27. sep ,2017
Ryddig prosess hele veien med avklart mål fra starten, velfungerende team både i back office og interiøravdeling som hadde super oppfølging med god bistand og tips underveis. Tydelig kontrakt som ble fulgt som avtalt, og et resultat godt over målet. Sitter igjen med en veldig positivt inntrykk av både Fredrik og hele teamet hans.
- Simen Andreas Einarson, E, 19. jul ,2017
En serviceinriktad firma med trevliga mäklare. Flexibilitet och tillmötesgående attityd som återspeglas under köpsprocessen.
- Carl Joel Bäckman, E, 30. jun ,2017
Faglig proffe og særdeles god oppfølging underveis.
- Per Høiby, E, 02. mai ,2017
Vi syntes at Proaktiv Bolig og Prosjektmegling var veldig ryddige og profesjonelle. Det har vært en fin opplevelse å kjøpe bolig i samarbeid med de.
- Fredrik Sonberg, E, 14. apr ,2017
Vi møtte fornuftige folk. Stylisten ga oss gode og enkle råd - vi slapp å "omkalfatre hele huset". Fotografen likeså. Megler satte en fornuftig pris, og representanten ved overtakelsen gjorde denne meget effektiv. Alle svært hyggelige.
- Geir Haugland, E, 25. mar ,2017
Profesjonelle, imøtekommende og behjelpelige.
- Cathrine Benedicte Tallaksen, E, 17. mar ,2017
Ryddig, pålitelig og profesjonell!
- Jasmin Jahre Henanger, E, 15. des ,2016
Smertefritt og over forventning. Serviceminded og tilgjengelig.
- Arne Christian Knutshaug, E, 22. nov ,2016
Trygghet fra a til å!
- Sigurd Petter Andersen, E, 19. aug ,2016
Meget imponert over Fredrik og proaktiv som ledet oss igjennom salgsprosessen på en behagelig og profesjonell måte. Kunnskapsrik, høflig og profesjonell var inntrykket vi fikk. Prospekt var fantastisk. Vi anbefaler Proaktiv på det sterkeste!!!
- Ivan Føre Svegaarden, E, 30. jul ,2016
Vi har aldri møtt megler da vi var på privatvisning og noen andre tok deg av kontraktsmøtet og overtakelsen. I ettertid/forkant av privatvisningen synes vi megler var treg med å svare på våre spørsmål. Boligen gikk høyt over takst, men det var fordi objektet solgte i grunnen seg selv
- Benedicte Olsen, E, 30. jun ,2016
Proaktiv fremstår som profesjonelle og imøtekommende. De presenterer boliger på en gjennomtenkt måte og har øye for detaljer.
- Caroline Ingrud, E, 14. jan ,2016
Hele kjøpsprosessen ble gjennomført på en ryddig og fin måte av megler. Alt fra visning, budrunde og til slutt kontraktsmøte og overtagelse. Vil absolutt anbefale å benytte proaktiv i Asker til andre. Veldig fornøyd kunde!
- Anett Sørlie, E, 16. des ,2015
Proaktiv er tilgjengelig hele døgnet ved spm. De følger opp kunden og er proffe i budgivnings prosessen. De går inn for å gjøre en 110 %jobb for kunden. Alt fra første møte med verdivurdering, flink fotograf, proff interiør ekspert, flott prospekt med fine bilder, bra finn annonse, 2 meglere på visning , som gjør det lettere for de som er interesserte i boligen. Tid til spm og bedre kontakt med alle. jeg kommer til å bruke proaktiv igjen ved neste bolig salg og anbefale det på det sterkeste til alle jeg kjenner. Et mer proft megler firma skal man lete lenge etter. De velger å se og lytte til kunden, ikke bare ta oppdraget for å ta det !
- Jeanette Warloff, E, 17. okt ,2015
Positive og blide meglere
- Rikke Lill Rognstad, E, 12. aug ,2015
Fleksibel og informativ megler gjorde vårt gode kjøp mulig.
- Tove Gerd Salomonsen, E, 18. jul ,2015
Godt \"trent\" og effektivt lag med god plan og gjennomføringsevne .
- Svein Terje Huse, E, 14. feb ,2015
Jeg er fornøyd! Veldig hyggelig og serviceminded alle sammen. De har skjønt at et smil og en velvillighet er det som skal til i en såpass alvorlig og emosjonell prosess som det er å måtte selge hjemmet sitt. Takk for at jeg følte jeg ble tatt vare på, det var verdt hver eneste krone. Hilsen fra Bettina Bagle
- Turid Bettina Bagle, E, 21. jan ,2015

Se flere kundeuttalelser

3621441_1a
Prisant.:  2150000,00

RØDSÅSEN PROSJEKT

Tønsberg

Leilighet RØDSÅSEN

Totalpris:

Kr 2150000

P-rom:

71,00 kvm
3621443_1a
Prisant.:  2150000,00

RØDSÅSEN PROSJEKT

Tønsberg

Leilighet RØDSÅSEN

Totalpris:

Kr 2150000

P-rom:

71,00 kvm
3621436_1a
Prisant.:  1990000,00

RØDSÅSEN PROSJEKT

Tønsberg

Leilighet RØDSÅSEN

Totalpris:

Kr 1990000

P-rom:

68,00 kvm
3621438_1a
Prisant.:  1990000,00

RØDSÅSEN PROSJEKT

Tønsberg

Leilighet RØDSÅSEN

Totalpris:

Kr 1990000

P-rom:

68,00 kvm
3621441_1a
Prisant.:  2150000,00

RØDSÅSEN PROSJEKT

Tønsberg

Leilighet RØDSÅSEN

Totalpris:

Kr 2150000

P-rom:

71,00 kvm
3621443_1a
Prisant.:  2150000,00

RØDSÅSEN PROSJEKT

Tønsberg

Leilighet RØDSÅSEN

Totalpris:

Kr 2150000

P-rom:

71,00 kvm
3621436_1a
Prisant.:  1990000,00

RØDSÅSEN PROSJEKT

Tønsberg

Leilighet RØDSÅSEN

Totalpris:

Kr 1990000

P-rom:

68,00 kvm
3621441_1a
Prisant.:  2150000,00

RØDSÅSEN PROSJEKT

Tønsberg

Leilighet RØDSÅSEN

Totalpris:

Kr 2150000

P-rom:

71,00 kvm
3621436_1a
Prisant.:  1990000,00

RØDSÅSEN PROSJEKT

Tønsberg

Leilighet RØDSÅSEN

Totalpris:

Kr 1990000

P-rom:

68,00 kvm
4086772_1a
Prisant.:  620000,00

Holmestrand Brygge, bygg A

Holmestrand

Prosjeket er utsolgt. Bølgeskvulp og bryggeidyll. Velkommen til Holmestrand Brygge, salgstrinn 2.

Totalpris:

Kr 1550000

P-rom:

0,00 kvm
3939911_1a
Prisant.:  4100000,00

Godaker Hageby

Holmestrand

Leilighet Godaker Hageby

Totalpris:

Kr 4100000

P-rom:

0,00 kvm
3939894_1a
Prisant.:  4800000,00

Godaker Hageby

Holmestrand

Leilighet Godaker Hageby

Totalpris:

Kr 4800000

P-rom:

0,00 kvm
3939905_1a
Prisant.:  3500000,00

Godaker Hageby

Holmestrand

Leilighet Godaker Hageby

Totalpris:

Kr 3500000

P-rom:

0,00 kvm
3939907_1a
Prisant.:  3700000,00

Godaker Hageby

Holmestrand

Leilighet Godaker Hageby

Totalpris:

Kr 3700000

P-rom:

0,00 kvm
3939906_1a
Prisant.:  3400000,00

Godaker Hageby

Holmestrand

Leilighet Godaker Hageby

Totalpris:

Kr 3400000

P-rom:

0,00 kvm
3939908_1a
Prisant.:  4600000,00

Godaker Hageby

Holmestrand

Leilighet Godaker Hageby

Totalpris:

Kr 4600000

P-rom:

0,00 kvm
3939910_1a
Prisant.:  3700000,00

Godaker Hageby

Holmestrand

Leilighet Godaker Hageby

Totalpris:

Kr 3700000

P-rom:

0,00 kvm
3939909_1a
Prisant.:  4300000,00

Godaker Hageby

Holmestrand

Leilighet Godaker Hageby

Totalpris:

Kr 4300000

P-rom:

0,00 kvm
3939892_1a
Prisant.:  3600000,00

Godaker Hageby

Holmestrand

Leilighet Godaker Hageby

Totalpris:

Kr 3600000

P-rom:

0,00 kvm
3939893_1a
Prisant.:  3900000,00

Godaker Hageby

Holmestrand

Leilighet Godaker Hageby

Totalpris:

Kr 3900000

P-rom:

0,00 kvm
3939904_1a
Prisant.:  3500000,00

Godaker Hageby

Holmestrand

Leilighet Godaker Hageby

Totalpris:

Kr 3500000

P-rom:

0,00 kvm
3939895_1a
Prisant.:  4200000,00

Godaker Hageby

Holmestrand

Leilighet Godaker Hageby

Totalpris:

Kr 4200000

P-rom:

0,00 kvm
3939896_1a
Prisant.:  2900000,00

Godaker Hageby

Holmestrand

Leilighet Godaker Hageby

Totalpris:

Kr 2900000

P-rom:

0,00 kvm
3939897_1a
Prisant.:  3400000,00

Godaker Hageby

Holmestrand

Leilighet Godaker Hageby

Totalpris:

Kr 3400000

P-rom:

0,00 kvm
3939899_1a
Prisant.:  3100000,00

Godaker Hageby

Holmestrand

Leilighet Godaker Hageby

Totalpris:

Kr 3100000

P-rom:

0,00 kvm
3939898_1a
Prisant.:  4400000,00

Godaker Hageby

Holmestrand

Leilighet Godaker Hageby

Totalpris:

Kr 4400000

P-rom:

0,00 kvm
3939900_1a
Prisant.:  3600000,00

Godaker Hageby

Holmestrand

Leilighet Godaker Hageby

Totalpris:

Kr 3600000

P-rom:

0,00 kvm
3939901_1a
Prisant.:  3300000,00

Godaker Hageby

Holmestrand

Leilighet Godaker Hageby

Totalpris:

Kr 3300000

P-rom:

0,00 kvm
3939902_1a
Prisant.:  3300000,00

Godaker Hageby

Holmestrand

Leilighet Godaker Hageby

Totalpris:

Kr 3300000

P-rom:

0,00 kvm
3939903_1a
Prisant.:  3500000,00

Godaker Hageby

Holmestrand

Leilighet Godaker Hageby

Totalpris:

Kr 3500000

P-rom:

0,00 kvm
3961495_1a
Prisant.:  3450000,00

Olav Duuns Vei 17

Holmestrand

Leilighet Duunshagen

Totalpris:

Kr 3450000

P-rom:

79,00 kvm
3961469_1a
Prisant.:  4300000,00

Olav Duuns Vei 17

Holmestrand

Leilighet Duunshagen

Totalpris:

Kr 4300000

P-rom:

79,00 kvm
3961470_1a
Prisant.:  4900000,00

Olav Duuns Vei 17

Holmestrand

Leilighet Duunshagen

Totalpris:

Kr 4900000

P-rom:

79,00 kvm
3961496_1a
Prisant.:  3800000,00

Olav Duuns Vei 17

Holmestrand

Leilighet Duunshagen

Totalpris:

Kr 3800000

P-rom:

88,00 kvm
3961498_1a
Prisant.:  5250000,00

Olav Duuns Vei 17

Holmestrand

Leilighet Duunshagen

Totalpris:

Kr 5250000

P-rom:

88,00 kvm
3961500_1a
Prisant.:  4650000,00

Olav Duuns Vei 17

Holmestrand

Leilighet Duunshagen

Totalpris:

Kr 4650000

P-rom:

88,00 kvm
3961474_1a
Prisant.:  3800000,00

Olav Duuns Vei 17

Holmestrand

Leilighet Duunshagen

Totalpris:

Kr 3800000

P-rom:

88,00 kvm
3961501_1a
Prisant.:  5250000,00

Olav Duuns Vei 17

Holmestrand

Leilighet Duunshagen

Totalpris:

Kr 5250000

P-rom:

88,00 kvm
3961477_1a
Prisant.:  3450000,00

Olav Duuns Vei 17

Holmestrand

Leilighet Duunshagen

Totalpris:

Kr 3450000

P-rom:

79,00 kvm
3961497_1a
Prisant.:  4650000,00

Olav Duuns Vei 17

Holmestrand

Leilighet Duunshagen

Totalpris:

Kr 4650000

P-rom:

88,00 kvm
3961502_1a
Prisant.:  4300000,00

Olav Duuns Vei 17

Holmestrand

Leilighet Duunshagen

Totalpris:

Kr 4300000

P-rom:

79,00 kvm
3961503_1a
Prisant.:  4900000,00

Olav Duuns Vei 17

Holmestrand

Leilighet Duunshagen

Totalpris:

Kr 4900000

P-rom:

79,00 kvm
3961505_1a
Prisant.:  8200000,00

Olav Duuns Vei 17

Holmestrand

Leilighet Duunshagen

Totalpris:

Kr 8200000

P-rom:

121,00 kvm
3961504_1a
Prisant.:  8100000,00

Olav Duuns Vei 17

Holmestrand

Leilighet Duunshagen

Totalpris:

Kr 8100000

P-rom:

121,00 kvm
3961506_1a
Prisant.:  2990000,00

Olav Duuns Vei 17

Holmestrand

Leilighet Duunshagen

Totalpris:

Kr 2990000

P-rom:

79,00 kvm
3961507_1a
Prisant.:  4300000,00

Olav Duuns Vei 17

Holmestrand

Leilighet Duunshagen

Totalpris:

Kr 4300000

P-rom:

79,00 kvm
3961484_1a
Prisant.:  3800000,00

Olav Duuns Vei 17

Holmestrand

Leilighet Duunshagen

Totalpris:

Kr 3800000

P-rom:

88,00 kvm
3961485_1a
Prisant.:  4650000,00

Olav Duuns Vei 17

Holmestrand

Leilighet Duunshagen

Totalpris:

Kr 4650000

P-rom:

88,00 kvm
3961486_1a
Prisant.:  3800000,00

Olav Duuns Vei 17

Holmestrand

Leilighet Duunshagen

Totalpris:

Kr 3800000

P-rom:

88,00 kvm
3961487_1a
Prisant.:  4650000,00

Olav Duuns Vei 17

Holmestrand

Leilighet Duunshagen

Totalpris:

Kr 4650000

P-rom:

88,00 kvm
3961508_1a
Prisant.:  3250000,00

Olav Duuns Vei 17

Holmestrand

Leilighet Duunshagen

Totalpris:

Kr 3250000

P-rom:

79,00 kvm
3961509_1a
Prisant.:  4300000,00

Olav Duuns Vei 17

Holmestrand

Leilighet Duunshagen

Totalpris:

Kr 4300000

P-rom:

79,00 kvm
3961490_1a
Prisant.:  7750000,00

Olav Duuns Vei 17

Holmestrand

Leilighet Duunshagen

Totalpris:

Kr 7750000

P-rom:

121,00 kvm
3961491_1a
Prisant.:  7850000,00

Olav Duuns Vei 17

Holmestrand

Leilighet Duunshagen

Totalpris:

Kr 7850000

P-rom:

121,00 kvm
Prisant.:  3900000,00

Hvittingfossveien 121

Holmestrand

Soltoppen 3 - Nytt og attraktivt boligprosjekt. 6 av 7 solgt, kun 1 ledig. Innflytting 1. okt 2020

Totalpris:

Kr 3900000

P-rom:

67,00 kvm
4246304_1a
Prisant.:  4500000,00

Brønnøya Vierndroget 56 og 64

Asker

Bygg din egen sommeridyll i Indre Oslofjord! To store fritidstomter selges i hjertet av Oslofjorden på flotte Brønnøya.

Totalpris:

Kr 4500000

P-rom:

0,00 kvm
4345603_1a
Prisant.:  5950000,00

Korpåsen 133B

Asker

Lekker og innbydende leilighet over to plan - 2 stuer/2bad/3sov - garasje med lader - kort vei til skole/bhg og buss/tog

Totalpris:

Kr 5967669

P-rom:

120,00 kvm
4350007_1a
Prisant.:  7900000,00

Havreveien 13

Asker

Fire nye eneboliger i kjede like ved Åros sentrum. Barnevennlig beliggenhet med gangavstand til skole, barnehage og buss

Totalpris:

Kr 7900000

P-rom:

0,00 kvm
4350006_1a
Prisant.:  7600000,00

Havreveien 13

Asker

Fire nye eneboliger i kjede like ved Åros sentrum. Barnevennlig beliggenhet med gangavstand til skole, barnehage og buss

Totalpris:

Kr 7600000

P-rom:

0,00 kvm
4353718_1a
Prisant.:  11800000,00

Gamle Drammensvei 432 A

Asker

Helt ny enebolig med dobbelgarasje. Barnevennlig og naturskjønne omgivelser en liten kjøretur fra sentrum.

Totalpris:

Kr 11800000

P-rom:

173,00 kvm
4340340_1a
Prisant.:  7950000,00

Havreveien 13

Asker

Nye, innholdsrike og smarte eneboliger i 3 etasjer. Gulvareal ca. 180 kvm!

Totalpris:

Kr 7950000

P-rom:

0,00 kvm
4357761_1a
Prisant.:  15000000,00

Vettreåsen 15

Asker

Småbrukfølelse i landlige omgivelser på Vettre/Konglungen - fantastisk utsikt og gode solforhold - 2 mål tomt

Totalpris:

Kr 15000000

P-rom:

224,00 kvm
4357209_1a
Prisant.:  11480000,00

Hanevoldveien 26B

Asker

Sjarmerende enebolig i landlig og idyllisk område ved marka. Kort vei til barnehage/skole, Asker sentrum og busstopp.

Totalpris:

Kr 11480000

P-rom:

193,00 kvm
4364970_2a
Prisant.:  6500000,00

Strandengveien 42

Asker

Spennende enebolig i Vollen. Nyt sjøutsikt, gode solforhold, tusleavstand til sentrum og bryggekanten. Tot. renovert.

Totalpris:

Kr 6500000

P-rom:

74,90 kvm

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

4355461_1a
Solgt!

Øvre Elnes vei 14

Asker

Stor enebolig i attraktivt og barnevennlig område. Flotte solforhold, fin utsikt og nærhet til sjøen og Vollen sentrum.

Totalpris:

Kr 9950000

P-rom:

260,00 kvm
4359600_1a
Solgt!

Østre Jansrud 162

Asker

Flott enderekkehus med tre soverom i meget barnevennlig område - kort vei til marka, skole, barnehage og Asker sentrum.

Totalpris:

Kr 5851458

P-rom:

118,00 kvm
4357154_1a
Solgt!

Bjerkås terrasse 28

Asker

Stort rekkehus fra 2016 i sjønært og barnevennlig område - 3 soverom - 2 stuer - 2 bad - 2 garasjeplasser

Totalpris:

Kr 7000000

P-rom:

129,00 kvm
4355769_1a
Solgt!

Jon Fossums vei 4

Asker

Arkitekttegnet halvpart tomannsbolig med solrik beliggenhet i rolig blindvei. Gangavstand til skole, barnehage og tog

Totalpris:

Kr 9000000

P-rom:

136,00 kvm
4354346_1a
Solgt!

Lysthusbråten 34

Asker

Flott enebolig i tilbaketrukket og barnevennlig område - kort vei til Asker sentrum, marka, skoler og barnehager.

Totalpris:

Kr 11300000

P-rom:

167,00 kvm
4351828_1a
Solgt!

Bjerkås terrasse 12

Asker

Lekkert rekkehus fra 2016 i sjønært og barnevennlig område - 3 soverom - 2 stuer - 2 bad - 2 garasjeplasser med lader

Totalpris:

Kr 5950000

P-rom:

107,00 kvm
4349234_1a
Solgt!

Sokkafaret 40

Asker

Lekkert enderekkehus i idylliske Nærsnes - takterrasse med sjøutsikt - carport - 3 sov - 2 bad

Totalpris:

Kr 4858855

P-rom:

81,00 kvm
4332997_1a
Solgt!

Øgårdsveien 59

Asker

Lekker og moderne enebolig i idylliske Vollen - sjøutsikt - 4 soverom - 2 bad - dobbelgarasje.

Totalpris:

Kr 13800000

P-rom:

182,00 kvm
4342877_1a
Solgt!

Østenstadlia 26

Asker

Pen enebolig i kjede i attraktivt område - 3sov/3stuer/3bad - spa-avdeling - kveldssol og flott sjøutsikt.

Totalpris:

Kr 8800000

P-rom:

208,00 kvm
4341368_1a
Solgt!

Høymyrmarka 198

Asker

Hyggelig halvpart tomannsbolig i barnevennlig område - 3 soverom - elbil-lader - kort vei til skole/bhg, buss og Vollen.

Totalpris:

Kr 4950000

P-rom:

103,00 kvm
4248770_1a
Solgt!

Sjølystveien 16C

Asker

Meget lekker hytte med fantastisk utsikt - rusleavstand til felles strand - mulighet til bøye for båt - garasjeplass

Totalpris:

Kr 3450000

P-rom:

41,00 kvm
4339082_1a
Solgt!

Blomsterstykket 45

Asker

Flott halvpart tomannsbolig med fantastisk hage og uteplass - rusleavstand til Vollen sentrum.

Totalpris:

Kr 6950000

P-rom:

112,00 kvm
4338343_1a
Solgt!

Busserullen 5

Asker

Lekker 4-roms midt i Asker sentrum - IN-ordning - ny leilighet - heis - kveldssol

Totalpris:

Kr 7313410

P-rom:

68,00 kvm
4330995_1a
Solgt!

Østliveien 73

Asker

Lekkert rekkehus med 4 soverom i barnevennlig område - kort vei til skole, bhg, Heggedal sentrum, marka og sjøen.

Totalpris:

Kr 6127152

P-rom:

120,00 kvm
4328315_1a
Solgt!

Huldreveien 23

Asker

Pen 4-roms med fantastisk utsikt - kort vei til skole/bhg, marka, buss/tog og Asker sentrum.

Totalpris:

Kr 3854781

P-rom:

93,00 kvm
4325846_1a
Solgt!

Drengsrudhagen 38

Asker

Flott enebolig med 5 soverom - barnevennlig og godt etablert område - kort vei til skole/bhg, Asker sentrum og marka.

Totalpris:

Kr 10800000

P-rom:

237,00 kvm
4321559_1a
Solgt!

Brendsrudtoppen 11B

Asker

Flott 2-roms med balkong og parkering - kort vei til marka, buss og Asker sentrum.

Totalpris:

Kr 3350000

P-rom:

55,00 kvm
4316466_1a
Solgt!

Odins vei 42

Asker

Flott nyoppusset bolig i meget barnevennlig område - garasje - 4 soverom - kort vei til skole og barnehage.

Totalpris:

Kr 4450000

P-rom:

102,00 kvm
4293023_1a
Solgt!

Knud Askers vei 18A

Asker

Stor 3-roms midt i Asker sentrum - sørvest-vendt balkong - heis - garasjeplass - peisovn - kort vei til alt!

Totalpris:

Kr 8450000

P-rom:

105,00 kvm
4231678_2a
Solgt!

Øgårdsveien 37B

Asker

Meget tiltalende og lekker familiebolig over tre plan - to garasjeplasser - felles basseng - kort vei til Vollen sentrum

Totalpris:

Kr 7990000

P-rom:

148,00 kvm
4308202_1a
Solgt!

Sokkabekkveien 75

Asker

Moderne og tiltalende enebolig med gode solforhold i et hyggelig og barnevennlig område! Dobbelgarasje.

Totalpris:

Kr 7600000

P-rom:

185,00 kvm
4306360_1a
Solgt!

Vestengbakken 9

Asker

Ny del av tomannsbolig med landlig og hyggelig beliggenhet ? Parkeringsplass - Kort gange til skole og marka m.m.

Totalpris:

Kr 5000000

P-rom:

79,00 kvm
4304361_1a
Solgt!

Vestengbakken 7

Asker

Ny familiebolig med landlig og hyggelig beliggenhet - Integrert dobbeltgarasje - Kort gange til skole og marka m.m.

Totalpris:

Kr 7950000

P-rom:

160,00 kvm
4305270_1a
Solgt!

Ørneveien 16A

Bærum

Moderne enebolig i attraktiv og fredfull blindvei. Solrik hage, inngjerdet, barnevennlig og usjenert. Nær sentrum.

Totalpris:

Kr 17500000

P-rom:

206,00 kvm
4299218_1a
Solgt!

Øvre Dyrhusbakken 22

Asker

Vakker villa i meget familievennlig område i populære Vollen - dobbelgarasje - 4 soverom - 2 stuer - 2 bad

Totalpris:

Kr 11950000

P-rom:

171,00 kvm
4291593_2a
Solgt!

Vabråten 150

Asker

Enebolig med oppussingsbehov i et meget barnevennlig og attraktivt område - kort vei til skole, bhg, sjøen og marka.

Totalpris:

Kr 6500000

P-rom:

167,00 kvm
4290357_1a
Solgt!

Båtbyggerlia 32A

Asker

Lys og moderne 3-roms i Vollen sentrum - utsikt - heis - usjenert uteplass - to garasjeplasser med lader.

Totalpris:

Kr 6500000

P-rom:

96,00 kvm
4286443_1a
Solgt!

Ødegårdslia 23

Asker

Enebolig med stor tomt på 2170kvm - Gode solforhold - Garasje - 35kvm anneks - Gangavstand til fjorden, skole og barnehg

Totalpris:

Kr 6500000

P-rom:

121,00 kvm
4252834_1a
Solgt!

Sokkabekkveien 79

Asker

Praktvilla i Nærsnes med særdeles høy standard. Panoramautsikt over Oslofjorden - Solrik - Praktikantdel - Basseng

Totalpris:

Kr 24900000

P-rom:

337,00 kvm
4287568_1a
Solgt!

Vettreåsen 36

Asker

Fantastisk eiendom med oppvarmet svømmebasseng, gode solforhold, flott fjordutsikt og int. dobbelgarasje. Utleiedel.

Totalpris:

Kr 22500000

P-rom:

284,00 kvm
4274847_1a
Solgt!

Høymyrmarka 209

Asker

Flott enebolig i skjermet og barnevennlig område nær sjøen. 4 sov- 2 stuer - 2 bad - garasje.

Totalpris:

Kr 6950000

P-rom:

137,00 kvm
4284351_1a</