Ordin Fikstvedt

Eiendomsmegler MNEF
Ordin Fikstvedt, Eiendomsmegler MNEF
Ta kontakt
Ordin Fikstvedt har jobbet som eiendomsmegler siden 1997 og har i store deler av sin karriere hatt faglig lederansvar. Han ser på jobben som svært spennende og givende. Ordin føler seg privilegert som får lov til å bidra i prosesser rundt den største investeringen de fleste av oss gjør i løpet av livet. Siden han begynte som eiendomsmegler har han meglet mer enn 1500 boliger. Hvert eneste oppdrag tas fatt på med samme entusiasme og grundighet, nettopp fordi det er snakk om så store verdier. Da kan det heller ikke være rom for tilfeldigheter. Å finne den rette kjøperen til din bolig er en lang prosess som består av mange trinn. Det er derfor plan og metode er så viktig. Alt Ordin foretar seg, fra han først besiktiger boligen til kontrakt med ny eier signeres, er nøye gjennomtenkt. Slik unngår han at tilfeldighetene får spillerom. Det er viktig for Ordin at kunden blir godt ivaretatt og blir ledet gjennom en trygg og effektiv prosess med et optimalt sluttresultat. 
Bestill gratis verdivurdering

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg? Vi hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Lett å få svar. Imøtekommende. God prosess for overtakelse
- Erik Skorpen Andersen, E, 08. jan ,2023
Ryddig , alltid tilgjengelig kontaktperson - og positivt på alle måter.
- Linda Skartveit, E, 05. jan ,2023
Veldig kompetent megler og tilgjengelig
- Gunnar Moe, E, 23. okt ,2022
Tillit, informativt raskt og ryddig.
- Elfrid Schjetne, E, 20. okt ,2022
Ryddig og profesjonelt arbeid
- Taraneh Ostadian, E, 23. sep ,2022
Alt meget bra !
- Øystein Frafjord, E, 15. sep ,2022
Veldig imøtekommende, og jeg kunne ta kontakt med megler når det måtte være. Var jeg usikker fikk jeg veldig god forklaring og informasjon.
- Norunn Jørpeland, E, 06. sep ,2022
Megler var veldig serviceinnstilt og løsnings orientert
- Ann Mari Nilsen, E, 10. aug ,2022
Veldig profesjonelt
- Jan Hageseter, E, 05. aug ,2022
Trygt og godt å kjøpe bolig gjennom Proaktiv. Megler var veldig pålitelig og hyggelig. Vi fikk lov å komme inn flere ganger for å ta mål etter å ha kjøpt. Trygg og god handel på alle måter.
- Turi Selvikvåg, E, 16. jul ,2022
Ryddig, ordentlig og greit for meg som kjøper. Fikstvedt gjør en veldig god jobb.
- Jostein Hegre, E, 20. jun ,2022
Veldig hjelpsom og gjord kjøpeprosessen lett og smidig.
- Nina Allibone, E, 03. jun ,2022
Megler har meget god markedskunnskap, og sikret oss god spissing av markedsføring mot potensielle kjøpere. Huset ble solgt etter første visning 😊
- Bjørn Ommundsen, E, 29. des ,2021
bra og ryddig
- Vigdis M Høydal Hatløy, E, 09. nov ,2021
Fantastisk service og effektivt. Ja, en meget proaktiv megler.
- Siw Torill Bakk, E, 23. okt ,2021
Vi satte kanskje mest pris på at mekleren var ærlig. Han ga klart uttrykk for de negative sider ved boligen, f.eks. at standarden på huset som sådan var dårlig. Vi satte også stor pris på at mekleren underveis var svært opptatt av salget og ga oss god informasjon underveis. Han var lett tilgjengelig på telefon og var utvilsomt giret på å få en god pris for boligen. Han var ellers sympatisk og hyggelig i alle sammenhenger.
- Ola Petter Steinsland, E, 10. okt ,2021
Proaktiv og Megler overholdt alle tidsfrister. Dokumentasjonen er ryddig og oversendt som avtalt. Jeg fikk god hjelp i forbindelse med bud runde siden jeg ikke hadde finansiering på plass når bud runden startet på eiendommen jeg kjøpte. Jeg fikk også god og ryddig informasjon i forbindelse med salg av min leilighet.
- Jan Vervik, E, 15. sep ,2021
Proaktiv oppleves veldig seriøse og proffe i alt de foretar seg. Helt ifra første kontakt til bilder og tekst i annonsen, i tillegg opptrer de som navnet tilsier, de er proaktive. Jeg har ved flere anledninger benyttet Proaktiv tidligere, og er like fornøyd hver gang. Kommer garantert til å benytte de i fremtiden, og er jeg blant venner som trenger eiendomsmegler, anbefales dere umiddelbart.
- Jarle Nagell, E, 21. aug ,2021
Jeg synes hele salgsprossessen var ryddig og fin. Følte meg godt ivaretatt.
- Reidun Elise Kleiberg, E, 15. jun ,2021
Veldig viktig med god dialog og at megleren er lett å komme i kontakt med slik det er her 😊
- Sandfrakt Eiendom AS, E, 19. feb ,2021
RASK OG EFFEKTIV, GRUNDIG OG TILLITVEKKENDE
- Elin Sølvi Ovedal, E, 29. okt ,2020
God og forklarende informasjon. Rask tilbakemelding 24/7🙂
- Irene Thorsvik, E, 18. okt ,2020
Godt til rettelagt i salgsprosessen.
- Elfrid Schjetne, E, 26. sep ,2020
Profesjonelt gjennomført. Erfaren megler.
- Nils Ludvig Dahl, E, 23. sep ,2020
Ordin gjør hva han kan og liker best, da blir resultatet godt!
- John Hauge, E, 05. aug ,2020
Veldig fornøyde med kjøpe prosessen.
- Fikirte Taye Berhanu, E, 14. jul ,2020
meget profesjonell prosess fra A til Å. Flyten ble som på forhånd avtalt og har ingenting å utsette på noe som helst.
- Jon Homnes, E, 14. jul ,2020
Min opplevelse var tett oppfølging av kompetente folk.
- Svein Bjarte Sårheim, E, 14. jul ,2020
Profesjonell og ryddig
- Ole Eivind Høie, E, 28. apr ,2020
Profesjonell, blid og imøtekommende. Fulgte godt opp også etter kjøpet mitt var gjort.
- Tone Elisabeth Fjelldahl, E, 17. feb ,2020
Jeg opplevde megleren som imøtekommende og hyggelig. Han var kunnskapsrik og åpen og svarte fyldig på spørsmål. Dette førte til at jeg fikk tillit til han. Møter ble holdt på en ryddig og grei måte, og innenfor tidsrammen. Selger og kjøper ble informert om hva som skulle gjennomgås på møtet, og det var satt av rikelig tid for spørsmål.
- Ragnhild Marie Røstvik, E, 28. jan ,2020
Megler møtte forberedt og vi opplevde han lydhør. Vi kommuniserte godt. Megler var kjent med området noe vi opplevde som et stort pluss. Han fokuserte positivt på alle vis og gjorde oss trygge. Han fulgte godt opp på alle vis.
- Eli Skrede, E, 07. des ,2019
hviser til tidligere svar.
- Ella Øgland, E, 04. okt ,2019
Vi kjøpte leilighet via dere og Ordin Fikstvedt var eiendomsmegler ved kjøpet. Han var lett å snakke med, flink til å fremheve det positive ved et eventuelt kjøp og virket genuint interressert i å få oss til å se at akkurat denne leiligheten ville passe for oss. Han forekom oss meget troverdig, og holdt jevnlig kontakt i tenketiden vi trengte ( den ble ikke lang) før vi gikk for leiligheten. Det virket ut som han hadde god tiltro også hos selger. Da vi så skulle legge ut vårt hus for salg, var det en selvfølge å velge Ordin som megler. Han gav en ærlig og troverdig antagelse på forventet pris og fulgte oss også nå nøye opp under hele prosessen. Ordin var veldig lett å forholde seg til. Han fremsto som svært dyktig og kvalifisert, men med et glimt i øyet som gjorde at vi tok ganske lett på så store valg som kjøp og salg av bolig er. Det er derfor en selvfølge for oss å anbefale Proaktiv og for oss Ordin ved eventuelle salg/kjøp for familie og venner.
- Ingunn Berg, E, 17. sep ,2019
Formidabel service og faglig dyktighet!
- Hilde Skogen, E, 16. sep ,2019
Ryddig og løsningsorientert fra visning til overtakelse.
- Daniel Bordevich, E, 29. jun ,2019
Raskt og effektiv bolighandel.
- Asbjørn Kjellsen, E, 29. mai ,2019
Engasjert og pågående
- Kjell Øivind Skogen, E, 26. des ,2018
Du i gode hender. God informasjon i hele fasen. Effektive og profesjonelle. Ikke redd for å stå på for hos kunder. De går lett en ekstra runde for oss. Anbefales på det sterkeste.
- Elin Sølvi Ovedal, E, 24. sep ,2018
Veldig fornøyd med kundeoppfølging og tilrettelegging fra megler Ordin Fikstvedt. Klare og gode på svar på ønsket informasjon og har stilt opp utenom arbeidstid. Lett å komme i kontakt med både pr e-post og telefon.
- Eirik Larsen, E, 16. aug ,2018
Jeg er ikke fornøyd med prosessen. Megler virket for oss mest interessert i å tilfredsstille kjøpers behov (som han for øvrig har et forhold til i forbindelse med et tidligere salg) og av å få gjennomført salget raskt. Visning og almen budrunde ble ikke anbefalt. Leiligheten ble vist til kjøper på et tidspunkt før leieboer hadde flyttet ut, noe som etter vår mening har påvirket salgsprisen negativt.
- Ulf Johanssen, E, 19. jun ,2018
Godt fornøyde med megler. Han var ryddig og hadde klare meninger om hvordan vi skulle få et bra salg av eiendommen vår. Anbefales på det varmeste.
- Knut Ole Rødland, E, 04. mai ,2018
Fantastisk service, tålmodighet og oppfølging. Aldri vanskelig å komme i kontakt med de ansatte og få svar på de "dummeste" spørsmål. Villighet til å forklare. Service langt utover det som forventes.Opplevde ikke en eneste gang at jeg tok kontakt på "feil" tidspunkt, selv langt etter stengetid. Alltid rask tilbakemelding.
- Anne Gro Kakakios, E, 28. mar ,2018
Jeg har brukt Ordin Fikstvedt ved bolighandel og også kjøpt eiendom via han. Har en veldig godt inntrykk av han og hans egenskaper. Følte meg godt ivaretatt som kjøper og han følgte opp salget av siste bolig veldig tilfredstillende.
- Anja Steen, E, 13. des ,2017
Megler Odrin Fikstvedt var dedikert til oppdraget og opptatt av kvalitet. Alt virket gjennomtenkt og lite var opp til tilfeldighetene. Han gav inntrykk av at han hadde full kontroll og fokus på oppdraget til enhver tid. Kunden og oppdraget var i fokus. Han skapte stor interesse for boligen og vi fikk en god pris.
- Johannes Helland, E, 07. sep ,2017
helt rå service og beste prisen oppnådd av megler.
- Steinar Haugseng, E, 27. jul ,2017
Hyggelig og profesjonelt
- Anne Lise Lunde Nilsen, E, 01. jul ,2017
Profesjonelle effektive og megler hadde godt humør
- Snefrid Pauline Skåland Larsen, E, 15. mai ,2017
Positiv, hjelpsom og hyggelig
- Kristian Lorentzen Mansåker, E, 22. jan ,2017
Vi er ikke særlig fornøyde med overtagelsen. Det har ikke blitt vasket ut i noen rom, og har heller ikke fått svar av megler etter to uker nå.
- Steffen Toadalen, E, 16. des ,2016
Meget ryddig og meget godt dokumentert salg.
- Borghild Renèe Tønnessen, E, 30. nov ,2016
Veldig bra oppfølging og råd om å ta de rette valgene.
- Tore Rydningen, E, 14. nov ,2016
Godt fornøyd med hele prosessen, ikke minst oppfølging etter at kontrakt var skrevet. Meget bra !
- Arne Bernt Dahle, E, 24. jun ,2016
Proaktiv megler, Ordin Fisktvedt, ga meg et inntrykk av at han har god erfaring i markedet og tok seg god tid ved befaring av min bolig. \r\nHan jobbet aktivt med å fange opp interesserte for å få et godt resultat ved salg og ga god informasjon under prosessen.\r\nJeg fikk inntrykk av at det ble satt fokus på kvalitet og at salgsobjektet mitt ikke var av 1 blant 100 boliger megleren skulle selge. \r\nJeg anbefaler gjerne Proaktiv, Ordin Fisktvedt til andre som skal selge bolig. \r\n
- Camilla Johansson, E, 16. mar ,2016
Boligsalg i Stavanger oktober 2015: \r\nStorfornøyd med Ordin Fikstvedt, som kom varmt anbefalt av folk i tilstøtende bransjer. Ikke det største og mektigste firmaet, men du verden så mye mer personlig! Fikk straks tillit og entusiasme, dette skulle gå greit i et noe tregt Stavangermarked.\r\nMen utmerket presentasjon på nett og prospekt, hyppig oppfølging fra Ordins side til hans kjente potensielle kjøpere etc. resulterte i 14-15 par på visning søndagen. og salg til prisforlangende dagen etter kl. 12!\r\nOrdin har et godt humør, glimt i øyet og mye sjarm som nok virket tillitvekkende på både kjøpere og oss selgere. Anbefales varmt! Bare hyggelige folk på ProAktiv på Amfi Madla. Takk for god hjelp i salgsprosessen!
- Arvid Rygg Kaada, E, 02. mar ,2016
Vår megler fremstod som meget seriøs og tillitsvekkende, med svært god oppfølging og aktivitet.
- Arve Jordal, E, 10. feb ,2016
Engasjert selgerarbeid av høy kvalitet som ga resultat i tungt marked.\r\n
- Sigbjørn Ånestad, E, 30. des ,2015
Ryddi, ordentlig og pliktoppfyllende. Selv etter at bud var akseptert så opplevde vi å få veldig god respons og oppfølging.
- Jan Petter Pettersen, E, 05. des ,2015
Megler viste stort engasjement og virket å være svært motivert for å gjøre en best mulig jobb. Han fikk i stand en god avtale i et sviktende marked. Proaktiv anbefales på det sterkeste.
- Fredrik Mong, E, 05. nov ,2015
Forespørsel ble raskt besvart og befaringen var grundig. God informasjon og meget bra oppfølging gjennom hele prosessen. Megler kom alltid til avtalt tid, han holdt løpende kontakt pr Tlf og flere besøk hjemme med oss for å sikre at salgsprosessen ble slik vi ønsket. Vi er meget fornøyd med megler, prospekt, fotograf, visning, overtakelse mm. \r\nVi opplevde trygghet, tillit og ivaretakelse! Anbefaler proaktiv og megler Ordin Fikstvedt på det sterkeste!
- Maren Helen Moi-Vist, E, 09. okt ,2015
Jeg forbinder proaktiv som en megler for selger som ikke prioriterer at det skal også være en god opplevelse for kjøper. Jeg kommer ikke til å benytte dem selv, ei heller å noen gang anbefale dem til andre.
- Madeleine Nordhus Berg, E, 20. aug ,2015
Veldig godt fornøyd.Posetiv og flink selger.Alltid behjelpelig.
- Marit Sigbjørg Haugstad Berthelsen, E, 26. jun ,2015
Proaktiv Eiendomsmegling gav meg følelsen av at de virkelig ville selge eiendommen. Flotte presentasjoner, en særdeles aktiv kommunikasjon og en ryddig prosess underveis understreket dette.
- Reidar Lorentzen, E, 10. mai ,2015
alt ok. ble møtt med entusiasme, og topp oppfølging i sammenlikning med......et annet meglerfirma.
- Helga Marie Elise Bjørheim, E, 10. mai ,2015
Megler var veldig profesjonell gjennom hele prosessen. Han var imøtekommende og alltid tilgjengelig. Mvh Tone Steinnes
- Siw Tone Steinnes, E, 18. apr ,2015
Megler var engasjert, orientert og tilgjengelig, og fulgte prosessen opp med tilbakemeldinger!
- Marit Tveitevoll, E, 11. apr ,2015
Positiv, engasjert, ryddig og tilgjengelig megler. Strålende fornøyd :)
- Kjetil Malmin, E, 14. mar ,2015
Bolighandelen ble ivaretatt på en trygg og god måte der megler strakk seg langt for å dekke våre behov og prisønske.\r\nBernt Ivar Jakobsen
- Skyfri Invest AS / Bernt Ivar Jakobsen, E, 13. feb ,2015
Svært profesjonelt meglerfirma. Har forstått at dette med salg av bolig er megling, og ikke bare formidling. Som kunde ble jeg ivaretatt på beste mulige måte i alle faser : Forberedelse, annonsering, visning, budgivning, kontraktsignering , overlevering og oppgjør.
- Jarle Nagell, E, 14. jan ,2015
Helt ok
- Per Henrik Rommetveit, E, 13. des ,2014
Proaktiv har meget dyktige meklere som vet hva som skal til for å at boligen skal skille seg ut fra liknende boliger. De er profesjonelle og positive.
- Jørgen Dagestad, E, 12. nov ,2014
Lever opp til navnet \"Proaktiv\" i markede.
- Ståle Brekke Larsen, E, 18. okt ,2014
Profesjonell gjennom hele prosessen
- Geir Olav Ottesen, E, 21. aug ,2014
Ryddige og effektive med god kompetanse. Fokus på kunden og salg av boligen.
- Bente Lyse, E, 23. jul ,2014
Ses ved neste salg :)
- Ole Reidar Mæle, E, 11. jul ,2014
det er noen spørsmål jeg ikke har forutsettning for å svare på og har satt disse til 3 poeng.
- Scan Properties AS / Trond Bjarne Veggeberg, E, 22. jun ,2014

Se flere kundeuttalelser

4323387_1a
Prisant.:  7200000,00

Sørmarkkroken

Stavanger

To flotte boliger midt i Sørmarka | To stuer | Fire soverom | Garasje | Attraktiv beliggenhet

Totalpris:

Kr 7200000

P-rom:

133,00 kvm
4289172_1a
Prisant.:  7200000,00

Sørmarkkroken - B

Stavanger

Tomannsbolig Sørmarkkroken

Totalpris:

Kr 7200000

P-rom:

133,00 kvm
4289170_1a
Prisant.:  7200000,00

Sørmarkkroken - A

Stavanger

Tomannsbolig Sørmarkkroken

Totalpris:

Kr 7200000

P-rom:

135,00 kvm
4430823_1a
Prisant.:  2775000,00

Dalvegen 7

Eldre enebolig med rolig og barnevennlig beliggenhet like ved sentrum av Nærbø

Totalpris:

Kr 2775000

P-rom:

137,00 kvm
4444383_1a
Prisant.:  7200000,00

Alexander Kiellands gate 1

Sandnes

Stor enebolig med godkjent utleiedel. Renovert og tilbakeført til original stand. Solrik tomt. Sentral beliggenhet

Totalpris:

Kr 7200000

P-rom:

190,00 kvm
4458617_1a
Prisant.:  5175000,00

Bronsekarveien 36

Sandnes

Attraktiv og spennede toppleilighet på Sørbø. Helt ny med gjennomgående god standard. Stor terrasse. LAVE OMKOSTNINGER

Totalpris:

Kr 5175000

P-rom:

86,00 kvm
4459687_1a
Prisant.:  4600000,00

Ryttersvingene 150

Stavanger

Meget attraktiv 3-roms B/L-endeleilighet | Praktfull utsikt | Gode solforhold | Parkering i garasje | Heis |

Totalpris:

Kr 4821000

P-rom:

90,00 kvm

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

4434911_1a
Solgt!

Bevreveien 16A

Stavanger

SOLGT! Romslig og innholdsrik vertikaldelt bolig med ypperlig beliggenhet på Kristianslyst.

Totalpris:

Kr 4900000

P-rom:

139,00 kvm
4454276_1a
Solgt!

Knivskjellveien 24

Stavanger

En attraktivt beliggende enebolig i barnevennlig område. Nær sjø og turområder. Flott tomt. Boligen trenger renovering

Totalpris:

Kr 3750000

P-rom:

154,00 kvm
4450471_1a
Solgt!

Sygnaveien 31

Sandnes

En innholdsrik, og godt ivaretatt enebolig med stor tomt og flott utsikt på Sviland. Garasje.

Totalpris:

Kr 4250000

P-rom:

165,00 kvm
4440753_1a
Solgt!

Rappveien 1C

Stavanger

En meget attraktiv toppleilighet. Gode solforhold. 2 soverom, god utsikt. God standard. Heis og fast parkering

Totalpris:

Kr 5750000

P-rom:

103,00 kvm
4450434_1a
Solgt!

Solåsveien 5A

Stavanger

Flott studioleilighet med vestvendt balkong. Sentral beliggenhet. Perfekt for førstegangskjøpere.

Totalpris:

Kr 1450000

P-rom:

26,00 kvm
4069833_1a
Solgt!

Gjøysavegen 24

Sandnes

Småbruk med flott beliggenhet. Utsikt mot Lysefjorden og Høfsfjorden.Strand. Bygningsmassen anses som rivning/renovering

Totalpris:

Kr 3200000

P-rom:

0,00 kvm
4421345_1a
Solgt!

Gjerdetunet 9

Stavanger

En meget kjekk selveierleilighet med fast parkering. God standard. Terrasse. God planløsning.

Totalpris:

Kr 2790000

P-rom:

58,00 kvm
4419166_2a
Solgt!

Rappveien 1C

Stavanger

En meget attraktiv toppleilighet. Gode solforhold. 2(3) soverom, god utsikt. God standard. 2 faste parkeringsplasser mm

Totalpris:

Kr 5900000

P-rom:

105,00 kvm
4438988_1a
Solgt!

Siriskjeret 36

Stavanger

En fantastisk beliggende leilighet med nydelig sjøutiskt. 2 terrasser, fast biloppstillingslass. Moderne standard

Totalpris:

Kr 4794774

P-rom:

74,00 kvm
4399876_1a
Solgt!

Nedre Holmegate 9C

Stavanger

Urban toppleilghet i populære Holmenprosjektet. Parkering * Utsikt * Balkong

Totalpris:

Kr 3690000

P-rom:

50,00 kvm
4404123_1a
Solgt!

Vestregata 6

Sandnes

Historisk og unik enebolig med stor tomt og fantastisk utsikt. Sjelden mulighet!

Totalpris:

Kr 9000000

P-rom:

239,00 kvm
4405313_1a
Solgt!

Gulaksveien 2

Stavanger

Toppleilighet i 16. etasje. Fantastisk utsikt. God planløsning.

Totalpris:

Kr 2727208

P-rom:

67,00 kvm
4391718_1a
Solgt!

Furulunden 10

Stavanger

Nyere og meget flott enebolig med veldig attraktiv beliggenhet på Hinna. Høy standard. God planløsning.

Totalpris:

Kr 8500000

P-rom:

158,00 kvm
4399091_1a
Solgt!

Timoteiveien 8

Stavanger

B/L Terrasseleilighet med innglasset balkong. 2 etasje. God planløsning. Heis i bygget. Oppussing må påregnes.

Totalpris:

Kr 2889574

P-rom:

85,00 kvm
4207464_1a
Solgt!

Husabergbakken 51B

Stavanger

Enebolig Husabergbakken 51 - 3 eneboliger

Totalpris:

Kr 13900000

P-rom:

249,00 kvm
4207466_1a
Solgt!

Husabergbakken 51C

Stavanger

Enebolig Husabergbakken 51 - 3 eneboliger

Totalpris:

Kr 12700000

P-rom:

217,00 kvm
4207462_1a
Solgt!

Husabergbakken 51A

Stavanger

Enebolig Husabergbakken 51 - 3 eneboliger

Totalpris:

Kr 13700000

P-rom:

218,00 kvm
4007541_1a
Solgt!

Geitastova 1, Leilighet H0103

Stavanger

En meget attraktiv hageleilighet. Egen privat hage tilhørende leiligheten

Totalpris:

Kr 5200000

P-rom:

119,00 kvm

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
sov1
plus Soverom
kjo1
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  
Boliggalleri

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
aa
Aktuelt

Rimelig tiltak gav enormt utslag; - Gøy når kundene opplever hvor mye presentasjon har å si

Leilighetene i Fantoftvegen 34 var nye i 1995 og den opprinnelige standarden er å se i flere av objektene som legges ut for salg. Hvordan skal man...
e2
Aktuelt

Tok sjansen på å selge i januar; - Kunden min har tjent over en halv million på et drøyt år

Leiligheten i Elgefaret 47 i Stavanger ble kjøpt høsten 2021 – i det som da ble omtalt som en hett marked med høye priser. Siden den gang har det...
3661903_4C4A7713_jpg
Aktuelt

Svært folksomt på visning; - Her har vi hatt over 80 interessenter i forkant

Familieboligen på Landås tar seg godt ut – her er det rolig, solrikt og etablert. En familiedrøm for veldig mange og det ble absolutt synlig da...
Se alle våre artikler  
Boligartikler