Ordin Fikstvedt

Eiendomsmegler MNEF
Ordin Fikstvedt, Eiendomsmegler MNEF
Ta kontakt
Ordin Fikstvedt har jobbet som eiendomsmegler siden 1997 og har i store deler av sin karriere hatt faglig lederansvar. Han ser på jobben som svært spennende og givende. Ordin føler seg privilegert som får lov til å bidra i prosesser rundt den største investeringen de fleste av oss gjør i løpet av livet. Siden han begynte som eiendomsmegler har han meglet mer enn 1500 boliger. Hvert eneste oppdrag tas fatt på med samme entusiasme og grundighet, nettopp fordi det er snakk om så store verdier. Da kan det heller ikke være rom for tilfeldigheter. Å finne den rette kjøperen til din bolig er en lang prosess som består av mange trinn. Det er derfor plan og metode er så viktig. Alt Ordin foretar seg, fra han først besiktiger boligen til kontrakt med ny eier signeres, er nøye gjennomtenkt. Slik unngår han at tilfeldighetene får spillerom. Det er viktig for Ordin at kunden blir godt ivaretatt og blir ledet gjennom en trygg og effektiv prosess med et optimalt sluttresultat. 
Bestill gratis verdivurdering

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg? Vi hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Megler har meget god markedskunnskap, og sikret oss god spissing av markedsføring mot potensielle kjøpere. Huset ble solgt etter første visning 😊
- Bjørn Ommundsen, E, 29. des ,2021
bra og ryddig
- Vigdis M Høydal Hatløy, E, 09. nov ,2021
Fantastisk service og effektivt. Ja, en meget proaktiv megler.
- Siw Torill Bakk, E, 23. okt ,2021
Vi satte kanskje mest pris på at mekleren var ærlig. Han ga klart uttrykk for de negative sider ved boligen, f.eks. at standarden på huset som sådan var dårlig. Vi satte også stor pris på at mekleren underveis var svært opptatt av salget og ga oss god informasjon underveis. Han var lett tilgjengelig på telefon og var utvilsomt giret på å få en god pris for boligen. Han var ellers sympatisk og hyggelig i alle sammenhenger.
- Ola Petter Steinsland, E, 10. okt ,2021
Proaktiv og Megler overholdt alle tidsfrister. Dokumentasjonen er ryddig og oversendt som avtalt. Jeg fikk god hjelp i forbindelse med bud runde siden jeg ikke hadde finansiering på plass når bud runden startet på eiendommen jeg kjøpte. Jeg fikk også god og ryddig informasjon i forbindelse med salg av min leilighet.
- Jan Vervik, E, 15. sep ,2021
Proaktiv oppleves veldig seriøse og proffe i alt de foretar seg. Helt ifra første kontakt til bilder og tekst i annonsen, i tillegg opptrer de som navnet tilsier, de er proaktive. Jeg har ved flere anledninger benyttet Proaktiv tidligere, og er like fornøyd hver gang. Kommer garantert til å benytte de i fremtiden, og er jeg blant venner som trenger eiendomsmegler, anbefales dere umiddelbart.
- Jarle Nagell, E, 21. aug ,2021
Jeg synes hele salgsprossessen var ryddig og fin. Følte meg godt ivaretatt.
- Reidun Elise Kleiberg, E, 15. jun ,2021
Veldig viktig med god dialog og at megleren er lett å komme i kontakt med slik det er her 😊
- Sandfrakt Eiendom AS, E, 19. feb ,2021
RASK OG EFFEKTIV, GRUNDIG OG TILLITVEKKENDE
- Elin Sølvi Ovedal, E, 29. okt ,2020
God og forklarende informasjon. Rask tilbakemelding 24/7🙂
- Irene Thorsvik, E, 18. okt ,2020
Godt til rettelagt i salgsprosessen.
- Elfrid Schjetne, E, 26. sep ,2020
Profesjonelt gjennomført. Erfaren megler.
- Nils Ludvig Dahl, E, 23. sep ,2020
Ordin gjør hva han kan og liker best, da blir resultatet godt!
- John Hauge, E, 05. aug ,2020
Veldig fornøyde med kjøpe prosessen.
- Fikirte Taye Berhanu, E, 14. jul ,2020
meget profesjonell prosess fra A til Å. Flyten ble som på forhånd avtalt og har ingenting å utsette på noe som helst.
- Jon Homnes, E, 14. jul ,2020
Min opplevelse var tett oppfølging av kompetente folk.
- Svein Bjarte Sårheim, E, 14. jul ,2020
Profesjonell og ryddig
- Ole Eivind Høie, E, 28. apr ,2020
Profesjonell, blid og imøtekommende. Fulgte godt opp også etter kjøpet mitt var gjort.
- Tone Elisabeth Fjelldahl, E, 17. feb ,2020
Jeg opplevde megleren som imøtekommende og hyggelig. Han var kunnskapsrik og åpen og svarte fyldig på spørsmål. Dette førte til at jeg fikk tillit til han. Møter ble holdt på en ryddig og grei måte, og innenfor tidsrammen. Selger og kjøper ble informert om hva som skulle gjennomgås på møtet, og det var satt av rikelig tid for spørsmål.
- Ragnhild Marie Røstvik, E, 28. jan ,2020
Megler møtte forberedt og vi opplevde han lydhør. Vi kommuniserte godt. Megler var kjent med området noe vi opplevde som et stort pluss. Han fokuserte positivt på alle vis og gjorde oss trygge. Han fulgte godt opp på alle vis.
- Eli Skrede, E, 07. des ,2019
hviser til tidligere svar.
- Ella Øgland, E, 04. okt ,2019
Vi kjøpte leilighet via dere og Ordin Fikstvedt var eiendomsmegler ved kjøpet. Han var lett å snakke med, flink til å fremheve det positive ved et eventuelt kjøp og virket genuint interressert i å få oss til å se at akkurat denne leiligheten ville passe for oss. Han forekom oss meget troverdig, og holdt jevnlig kontakt i tenketiden vi trengte ( den ble ikke lang) før vi gikk for leiligheten. Det virket ut som han hadde god tiltro også hos selger. Da vi så skulle legge ut vårt hus for salg, var det en selvfølge å velge Ordin som megler. Han gav en ærlig og troverdig antagelse på forventet pris og fulgte oss også nå nøye opp under hele prosessen. Ordin var veldig lett å forholde seg til. Han fremsto som svært dyktig og kvalifisert, men med et glimt i øyet som gjorde at vi tok ganske lett på så store valg som kjøp og salg av bolig er. Det er derfor en selvfølge for oss å anbefale Proaktiv og for oss Ordin ved eventuelle salg/kjøp for familie og venner.
- Ingunn Berg, E, 17. sep ,2019
Formidabel service og faglig dyktighet!
- Hilde Skogen, E, 16. sep ,2019
Ryddig og løsningsorientert fra visning til overtakelse.
- Daniel Bordevich, E, 29. jun ,2019
Raskt og effektiv bolighandel.
- Asbjørn Kjellsen, E, 29. mai ,2019
Engasjert og pågående
- Kjell Øivind Skogen, E, 26. des ,2018
Du i gode hender. God informasjon i hele fasen. Effektive og profesjonelle. Ikke redd for å stå på for hos kunder. De går lett en ekstra runde for oss. Anbefales på det sterkeste.
- Elin Sølvi Ovedal, E, 24. sep ,2018
Veldig fornøyd med kundeoppfølging og tilrettelegging fra megler Ordin Fikstvedt. Klare og gode på svar på ønsket informasjon og har stilt opp utenom arbeidstid. Lett å komme i kontakt med både pr e-post og telefon.
- Eirik Larsen, E, 16. aug ,2018
Jeg er ikke fornøyd med prosessen. Megler virket for oss mest interessert i å tilfredsstille kjøpers behov (som han for øvrig har et forhold til i forbindelse med et tidligere salg) og av å få gjennomført salget raskt. Visning og almen budrunde ble ikke anbefalt. Leiligheten ble vist til kjøper på et tidspunkt før leieboer hadde flyttet ut, noe som etter vår mening har påvirket salgsprisen negativt.
- Ulf Johanssen, E, 19. jun ,2018
Godt fornøyde med megler. Han var ryddig og hadde klare meninger om hvordan vi skulle få et bra salg av eiendommen vår. Anbefales på det varmeste.
- Knut Ole Rødland, E, 04. mai ,2018
Fantastisk service, tålmodighet og oppfølging. Aldri vanskelig å komme i kontakt med de ansatte og få svar på de "dummeste" spørsmål. Villighet til å forklare. Service langt utover det som forventes.Opplevde ikke en eneste gang at jeg tok kontakt på "feil" tidspunkt, selv langt etter stengetid. Alltid rask tilbakemelding.
- Anne Gro Kakakios, E, 28. mar ,2018
Jeg har brukt Ordin Fikstvedt ved bolighandel og også kjøpt eiendom via han. Har en veldig godt inntrykk av han og hans egenskaper. Følte meg godt ivaretatt som kjøper og han følgte opp salget av siste bolig veldig tilfredstillende.
- Anja Steen, E, 13. des ,2017
Megler Odrin Fikstvedt var dedikert til oppdraget og opptatt av kvalitet. Alt virket gjennomtenkt og lite var opp til tilfeldighetene. Han gav inntrykk av at han hadde full kontroll og fokus på oppdraget til enhver tid. Kunden og oppdraget var i fokus. Han skapte stor interesse for boligen og vi fikk en god pris.
- Johannes Helland, E, 07. sep ,2017
helt rå service og beste prisen oppnådd av megler.
- Steinar Haugseng, E, 27. jul ,2017
Hyggelig og profesjonelt
- Anne Lise Lunde Nilsen, E, 01. jul ,2017
Profesjonelle effektive og megler hadde godt humør
- Snefrid Pauline Skåland Larsen, E, 15. mai ,2017
Positiv, hjelpsom og hyggelig
- Kristian Lorentzen Mansåker, E, 22. jan ,2017
Vi er ikke særlig fornøyde med overtagelsen. Det har ikke blitt vasket ut i noen rom, og har heller ikke fått svar av megler etter to uker nå.
- Steffen Toadalen, E, 16. des ,2016
Meget ryddig og meget godt dokumentert salg.
- Borghild Renèe Tønnessen, E, 30. nov ,2016
Veldig bra oppfølging og råd om å ta de rette valgene.
- Tore Rydningen, E, 14. nov ,2016
Godt fornøyd med hele prosessen, ikke minst oppfølging etter at kontrakt var skrevet. Meget bra !
- Arne Bernt Dahle, E, 24. jun ,2016
Proaktiv megler, Ordin Fisktvedt, ga meg et inntrykk av at han har god erfaring i markedet og tok seg god tid ved befaring av min bolig. \r\nHan jobbet aktivt med å fange opp interesserte for å få et godt resultat ved salg og ga god informasjon under prosessen.\r\nJeg fikk inntrykk av at det ble satt fokus på kvalitet og at salgsobjektet mitt ikke var av 1 blant 100 boliger megleren skulle selge. \r\nJeg anbefaler gjerne Proaktiv, Ordin Fisktvedt til andre som skal selge bolig. \r\n
- Camilla Johansson, E, 16. mar ,2016
Boligsalg i Stavanger oktober 2015: \r\nStorfornøyd med Ordin Fikstvedt, som kom varmt anbefalt av folk i tilstøtende bransjer. Ikke det største og mektigste firmaet, men du verden så mye mer personlig! Fikk straks tillit og entusiasme, dette skulle gå greit i et noe tregt Stavangermarked.\r\nMen utmerket presentasjon på nett og prospekt, hyppig oppfølging fra Ordins side til hans kjente potensielle kjøpere etc. resulterte i 14-15 par på visning søndagen. og salg til prisforlangende dagen etter kl. 12!\r\nOrdin har et godt humør, glimt i øyet og mye sjarm som nok virket tillitvekkende på både kjøpere og oss selgere. Anbefales varmt! Bare hyggelige folk på ProAktiv på Amfi Madla. Takk for god hjelp i salgsprosessen!
- Arvid Rygg Kaada, E, 02. mar ,2016
Vår megler fremstod som meget seriøs og tillitsvekkende, med svært god oppfølging og aktivitet.
- Arve Jordal, E, 10. feb ,2016
Engasjert selgerarbeid av høy kvalitet som ga resultat i tungt marked.\r\n
- Sigbjørn Ånestad, E, 30. des ,2015
Ryddi, ordentlig og pliktoppfyllende. Selv etter at bud var akseptert så opplevde vi å få veldig god respons og oppfølging.
- Jan Petter Pettersen, E, 05. des ,2015
Megler viste stort engasjement og virket å være svært motivert for å gjøre en best mulig jobb. Han fikk i stand en god avtale i et sviktende marked. Proaktiv anbefales på det sterkeste.
- Fredrik Mong, E, 05. nov ,2015
Forespørsel ble raskt besvart og befaringen var grundig. God informasjon og meget bra oppfølging gjennom hele prosessen. Megler kom alltid til avtalt tid, han holdt løpende kontakt pr Tlf og flere besøk hjemme med oss for å sikre at salgsprosessen ble slik vi ønsket. Vi er meget fornøyd med megler, prospekt, fotograf, visning, overtakelse mm. \r\nVi opplevde trygghet, tillit og ivaretakelse! Anbefaler proaktiv og megler Ordin Fikstvedt på det sterkeste!
- Maren Helen Moi-Vist, E, 09. okt ,2015
Jeg forbinder proaktiv som en megler for selger som ikke prioriterer at det skal også være en god opplevelse for kjøper. Jeg kommer ikke til å benytte dem selv, ei heller å noen gang anbefale dem til andre.
- Madeleine Nordhus Berg, E, 20. aug ,2015
Veldig godt fornøyd.Posetiv og flink selger.Alltid behjelpelig.
- Marit Sigbjørg Haugstad Berthelsen, E, 26. jun ,2015
Proaktiv Eiendomsmegling gav meg følelsen av at de virkelig ville selge eiendommen. Flotte presentasjoner, en særdeles aktiv kommunikasjon og en ryddig prosess underveis understreket dette.
- Reidar Lorentzen, E, 10. mai ,2015
alt ok. ble møtt med entusiasme, og topp oppfølging i sammenlikning med......et annet meglerfirma.
- Helga Marie Elise Bjørheim, E, 10. mai ,2015
Megler var veldig profesjonell gjennom hele prosessen. Han var imøtekommende og alltid tilgjengelig. Mvh Tone Steinnes
- Siw Tone Steinnes, E, 18. apr ,2015
Megler var engasjert, orientert og tilgjengelig, og fulgte prosessen opp med tilbakemeldinger!
- Marit Tveitevoll, E, 11. apr ,2015
Positiv, engasjert, ryddig og tilgjengelig megler. Strålende fornøyd :)
- Kjetil Malmin, E, 14. mar ,2015
Bolighandelen ble ivaretatt på en trygg og god måte der megler strakk seg langt for å dekke våre behov og prisønske.\r\nBernt Ivar Jakobsen
- Skyfri Invest AS / Bernt Ivar Jakobsen, E, 13. feb ,2015
Svært profesjonelt meglerfirma. Har forstått at dette med salg av bolig er megling, og ikke bare formidling. Som kunde ble jeg ivaretatt på beste mulige måte i alle faser : Forberedelse, annonsering, visning, budgivning, kontraktsignering , overlevering og oppgjør.
- Jarle Nagell, E, 14. jan ,2015
Helt ok
- Per Henrik Rommetveit, E, 13. des ,2014
Proaktiv har meget dyktige meklere som vet hva som skal til for å at boligen skal skille seg ut fra liknende boliger. De er profesjonelle og positive.
- Jørgen Dagestad, E, 12. nov ,2014
Lever opp til navnet \"Proaktiv\" i markede.
- Ståle Brekke Larsen, E, 18. okt ,2014
Profesjonell gjennom hele prosessen
- Geir Olav Ottesen, E, 21. aug ,2014
Ryddige og effektive med god kompetanse. Fokus på kunden og salg av boligen.
- Bente Lyse, E, 23. jul ,2014
Ses ved neste salg :)
- Ole Reidar Mæle, E, 11. jul ,2014
det er noen spørsmål jeg ikke har forutsettning for å svare på og har satt disse til 3 poeng.
- Scan Properties AS / Trond Bjarne Veggeberg, E, 22. jun ,2014

Se flere kundeuttalelser

4323387_1a
Prisant.:  7200000,00

Sørmarkkroken

Stavanger

To flotte boliger midt i Sørmarka | To stuer | Fire soverom | Garasje | Attraktiv beliggenhet

Totalpris:

Kr 7200000

P-rom:

133,00 kvm
4289170_1a
Prisant.:  7200000,00

Sørmarkkroken - A

Stavanger

Tomannsbolig Sørmarkkroken

Totalpris:

Kr 7200000

P-rom:

135,00 kvm
4289172_1a
Prisant.:  7200000,00

Sørmarkkroken - B

Stavanger

Tomannsbolig Sørmarkkroken

Totalpris:

Kr 7200000

P-rom:

133,00 kvm
4333199_1a
Prisant.:  5750000,00

Hobmannslie 19

Sirdal

Nyere hytte med gjennomført og høy standard rett ved skisporet.Garasje.Endetomt. Fantastisk beligenhet. Rask overtakelse

Totalpris:

Kr 5750000

P-rom:

139,00 kvm
4341458_1a
Prisant.:  6990000,00

Skolebryggå 9 C

Stavanger

Fantastisk eiendom i første rekke mot sjøen. Nydelig utsikt og gode solforhold. Innerst i blindvei.

Totalpris:

Kr 6990000

P-rom:

111,00 kvm
4338350_1a
Prisant.:  7200000,00

Hauabakkvegen 7

Time

Fantastisk eiendom med nydelig utsikt og gode solforhold. Innholdsrikt med 4 stuer, 3 soverom og 3 bad. Dobbel garasje.

Totalpris:

Kr 7200000

P-rom:

220,00 kvm
4338044_1a
Prisant.:  2190000,00

Ryfylkeveien 349

Sandnes

Fritidseiendom på Fløysvik beliggende i naturskjønne omgivelser like ved vannet.

Totalpris:

Kr 2190000

P-rom:

94,00 kvm
4265737_1a
Prisant.:  4350000,00

Prestaskjersstubben 6

Sola

Flott enderekkehus fra 2013. Flere terrasser med gode solforhold. 2 stuer og 2 bad. Vannbåren varme 1.etg. Fjernvarme

Totalpris:

Kr 4350000

P-rom:

121,00 kvm

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

4345122_1a
Solgt!

Gauselgeilen 28 A og B

Stavanger

Stor enebolig med godkjent utleiedel. Høy standard, flott stil og stor trivsel. Flotte uteareal, sol og utsikt.

Totalpris:

Kr 7950000

P-rom:

213,00 kvm
4343436_1a
Solgt!

Snarehaugen 47

Stavanger

Velholdt enebolig med ypperlig beliggenhet på Øvre Vaulen, ved Sørmarka. Flott utsikt.

Totalpris:

Kr 5390000

P-rom:

177,00 kvm
4343785_1a
Solgt!

Henrik Ibsens gate 10B

Stavanger

Innholdsrikt rekkehus med 3 soverom. Koselig hage. Garasje.

Totalpris:

Kr 3850000

P-rom:

117,00 kvm
4345179_1a
Solgt!

Blåtoppveien 28C

Stavanger

Meget attraktivt og innholdsrik rekkehus på Kristianslyst. Parkering i garasje. Hage og balkong.

Totalpris:

Kr 4650000

P-rom:

134,00 kvm
4345932_1a
Solgt!

Skolebryggå 9B

Stavanger

Kjekk enebolig med spennede beliggenhet på Skolebryggå. Innholdsrikt og stort. Flott opparbeidet hage og utsikt.

Totalpris:

Kr 6490000

P-rom:

195,00 kvm
4334127_1a
Solgt!

Boknaveien 52

Stavanger

Rekkehus med fantastisk utsikt over innseilingen. Garasje.

Totalpris:

Kr 3850000

P-rom:

115,00 kvm
3973454_1a
Solgt!

Geitastova 1, Leilighet H0102

Stavanger

Stor og flott leilighet med høy standard. Det er terrasse og egen hage, tre soverom og parkering i lukket anlegg. Heis.

Totalpris:

Kr 4950000

P-rom:

105,00 kvm
3973520_1a
Solgt!

Geitastova 1, leilighet H0201

Stavanger

Nyere leilighet med tre soverom. Stor terrasse, parkering i garasje og heis.

Totalpris:

Kr 4950000

P-rom:

112,00 kvm
4314990_1a
Solgt!

Havblikkveien 6

Randaberg

Enebolig med renoveringsbehov - Meget flott beliggenhet i blindgate. Utsikt mot sjøen.

Totalpris:

Kr 4500000

P-rom:

147,00 kvm
4284237_1a
Solgt!

Grasmyrveien 25

Stavanger

Innholdsrik familiebolig i etterspurt og barnevennlig område. 3 soverom. Gode solforhold. Garasje med lader.

Totalpris:

Kr 4190000

P-rom:

144,00 kvm
4280694_1a
Solgt!

Bernhard Hinnas gate 12

Stavanger

Meget attraktivt beliggende enebolig med stor tomt. Alt på ett plan! *Garasje *Anneks *Moderne standard.

Totalpris:

Kr 7200000

P-rom:

163,00 kvm
4266741_1a
Solgt!

Glassperleveien 1I

Stavanger

En meget attraktiv topp - og endeleilighet på Gauseltoppen. Sentralt beliggende. Parkering i lukket anlegg. Stor balkong

Totalpris:

Kr 2750000

P-rom:

58,00 kvm
4252669_1a
Solgt!

Veritashammaren 41

Stavanger

Innholdsrik og velholdt leilighet med garasjeplass, solrike uteplasser, nydelig fjordutsikt og flott beliggenhet

Totalpris:

Kr 4975000

P-rom:

113,00 kvm
4239344_1a
Solgt!

Nedre Varden 4

Sola

Sjarmerende enebolig med stor tomt på høyden av Varden. Renovering må påregnes.

Totalpris:

Kr 4975000

P-rom:

139,00 kvm
4235936_1a
Solgt!

Ulsbergbakken 12

Stavanger

Meget kjekk og lettstelt leilighet med sentral beliggenhet * 2 soverom * Parkering i lukket garasjeanlegg * Heis

Totalpris:

Kr 2890000

P-rom:

63,00 kvm
4233971_1a
Solgt!

Snarevollen 6

Stavanger

Total oppusset enebolig med gjennomgående god standard. Meget attraktivt og barnevennlig område. Innholdsrikt.

Totalpris:

Kr 6800000

P-rom:

195,00 kvm
4207464_1a
Solgt!

Husabergbakken 51B

Stavanger

Enebolig Husabergbakken 51 - 3 eneboliger

Totalpris:

Kr 13900000

P-rom:

249,00 kvm
4207466_1a
Solgt!

Husabergbakken 51C

Stavanger

Enebolig Husabergbakken 51 - 3 eneboliger

Totalpris:

Kr 12700000

P-rom:

217,00 kvm
4207462_1a
Solgt!

Husabergbakken 51A

Stavanger

Enebolig Husabergbakken 51 - 3 eneboliger

Totalpris:

Kr 13700000

P-rom:

218,00 kvm
Solgt!

Ossbergvegen 15 - Bolig A

Sola

Ossbergvegen 15 Bolig A

Totalpris:

Kr 7700000

P-rom:

212,00 kvm
4143196_1a
Solgt!

Ormøyveien

Stavanger

Boligtomt uten byggeklausul. Her kan man realisere boligdrømmen i ett attraktivt område nær sjøen. Flott utsikt.

Totalpris:

Kr 2790000

P-rom:

0,00 kvm
Solgt!

Dreggjavikveien 177

Sandnes

Befaring Dreggjavikveien 177

Totalpris:

Kr 10500000

P-rom:

78,00 kvm

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
wngetbildeA4PMLWA8
plus Soverom
wngetbildeZY8FB23D
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  
Boliggalleri

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
Fana%20Lagunen%20Nord%C3%A5s-13
Aktuelt

Historisk lavt tilbud av brukte boliger i Fana; Det er prosjekterte boliger som råder

Vi ser at det er en markant overvekt av nybygg fremfor brukte boliger til salgs i Fana akkurat nå. Det kan absolutt gi deg som skal selge en...
fil
Aktuelt

Slik avslører du megleren; - Sørg for å velge riktig for din situasjon

Vi tar en sjanse når vi skriver om dette temaet, men så er vi ilagt ansvaret om å gi mennesker gode og riktige råd i situasjoner der det trengs.
Starefossveien3
Økonomi

Hva skjer med boligprisene?

Norges Bank varsler at boliglånsrenten skal doble seg i løpet av de nærmeste årene. Markedet tror at rentene må øke enda mer. Hva skjer i så...
Se alle våre artikler  
Boligartikler