Marius Giskeødegård

Megler / Partner
Marius Giskeødegård, Megler / Partner
Ta kontakt
Telefon: 95 11 03 40
E-post: mgi@proaktiv.no
Marius Giskeødegård er godkjent ansvarlig megler av Finanstilsynet og har gjennom flere års høyere utdannelse innen markedsføring, ledelse og eiendom fått en solid plattform for eiendomsmegling i et av Norges beste meglermiljøer.  Han har jobbet på avdelingen i Småstrandgaten siden mars 2005. Dette kontoret ble kåret til årets kontor i Norge i 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 og 2011 i Aktiv. Etter overgangen til Proaktiv Eiendomsmegling ble kontoret på nytt kåret til årets kontor i 2013 og 2014. Siden starten i 2005 har han vært med på den omfattende utviklingen bransjen har gått gjennom det siste tiåret. Som en del av Proaktiv har det gjennom denne utviklingen vært naturlig å ligge i front, både når det gjelder markedsmateriell, metodikk og etiske standarder. Marius sørger alltid for å være på tå hev, slik at han også er ledende når det kommer til grundighet og innsats på vegne av samtlige kunder.     Gjennom 11 år i eiendomsbransjen har han sett både opp- og nedturer i markedet. Det er i dårlige tidene at de beste meglerne virkelig får vist hvem som er best. Samtidig er det også slik at de virkelig gode resultatene kun skapes av de grundigste meglerne med den mest solide metodikken når markedet går godt.    Å velge megler handler om å finne den som gir størst mulig avkastning innenfor trygge rammer. En megler selger ikke boliger, men kompetansen sin. Resultatet de oppnår på vegne av kundene påvirkes av innsatsen som blir lagt ned i salget. Her kan Marius hjelpe deg med sin erfaring, kompetanse og innsatsvilje. Hvert eneste salg er unikt og det er alltid ulike hensyn som må tas overfor både selgere og interessenter. Gjør man alt riktig første gang, så trenger man ingen andre forsøk.   Marius megler flest boliger sentralt i Bergen, men har også oppdrag i nabokommunene. Dette gjelder alle prisklasser - alt fra praktiske studioleiligheter til store, ærverdige villaer. Marius ser frem til å høre fra deg den dagen salg av din bolig blir aktuelt.
Bestill gratis verdivurdering

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg? Vi hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Vennlig og trygg gjennomføring. Alltid lett å spørre og få kontakt.
- Marit Espelid, E, 14. mar ,2024
Profesjonell, fleksibel og løsningsorientert. Takk for en hyggelig handel!
- KRISTIANIA EIENDOM AS, E, 23. des ,2023
Jeg fikk enestående service og oppfølging fra Marius
- Marianne Flatebø, E, 13. des ,2023
Megler fikk raskt forståelse for mine ønsker og leverte 100%. God støtte og informasjon underveis frem til overlevering av bolig. Marius var alltid tilgjengelig når det trengtes og svarte kjapt på spørsmål som dukket opp underveis. TAKK!
- Janne Therese Gullaksen, E, 25. nov ,2023
Veldig godt å ha en megler med et firma som kunne bidra på alle de ulike stadiene i prosessen,- med verdivurderingen på forhånd, tips fra stylist, god markedsføring og ikke minst en utrolig stødig megler. Og vår megler (Marius Giskeødegård) har vært tilgjengelig for både de store og små spørsmålene, engasjert, ryddig , rolig og positiv (når vi som selgere har vært superstressa og litt på tuppa :). Vi har følt at vi har blitt hørt og kjent oss godt ivaretatt. Og da huset ble solgt var vi godt fornøyd, og det tror jeg kjøperne var også :)
- Marit Høysæter Hedger, E, 12. mar ,2023
Kjempe fornøyd med meglers framtoning. Kom med mange gode råd, slik at vi vant budrunden. Hold oss orientert under hele prosessen.
- Nina Finnerud, E, 11. mar ,2023
Marius er en meget behagelig og effektiv megler. Han fikser alt.
- Jean Aitken Leifson, E, 07. feb ,2023
Marius er en erfaren, tillitvekkende og dyktig megler. Han var en trygg rådgiver gjennom hele salgsprosessen, og var alltid tilgjengelig. Leverte når han skulle og med god kvalitet på leveransen - herunder et skarpt blikk for detaljer som gjorde at salgsprosessen ble effektiv og enkel for oss som selgere. Vil på det varmeste anbefale Marius som megler!
- Lorentz Sveen Tvedt, E, 10. aug ,2022
Veldig ryddig og god informasjon underveis
- Kenneth Haugland, E, 13. jul ,2022
Profesjonell. Tilgjengelig ved behov. Holder kunde løpende orientert.
- Trond Varberg Breistein, E, 18. des ,2021
Effektiv og imøtekommende på alle problemstillinger som var aktuelle
- Bjarte Borlaug, E, 13. aug ,2021
For oss var det viktig at prosessen var trygg, profesjonell og optimal. Og det var akkurat slik Marius gjennomførte dette salget. Vi var godt informert om hva som skulle skje, vi fikk gode råd underveis, markedsføringen var spot on, og resultatet ble strålende. Vi er kjempefornøyde!
- Ellen Høysæter-Fjelddalen, E, 23. jul ,2021
God informasjon og oppfølging underveis. Ryddig og redelig prosess.
- Quynh Nhu Diep Phuong, E, 19. mar ,2021
Marius var veldig ryddig og flink å ikke minst behagelig å forholde seg til. Kan virkelig anbefale ham.
- Laila Odland, E, 27. des ,2020
Det kan føles litt skummelt å få megler på besøk. Men Proaktiv megler Marius Giskeødegård var helt proff . Han møtte smilende og opplagt. Han var rolig og hadde en god evne til å lytte. Han gav saklig og lett forståelig informasjon. Det skapte trygghet i hele prosessen 🌺
- Ingebjørg Bjorøy, E, 15. des ,2020
Var min første gang jeg kjøpte bolig, og må si at proaktiv gjorde det til en veldig enkel og problemfri erfaring. Veldig fornøyd men hele prosessen!
- Haakon Solheim, E, 12. nov ,2020
Ryddig og oversiktlig saksbehandling og ikke minst dyktige meglere. God informasjonsinfo. mellom megler og selger.
- Arnold Johannesen, E, 21. mar ,2020
Profesjonell og tillitvekkende håndtering av kjøpsprosessen.
- Mona Fåberg, E, 05. jun ,2019
Vi følte oss godt ivaretatt av megler.God oppfølging.Sympatisk og hyggelig megler,som skapte trygghet selv om salget tok tid.
- Jorunn Sørland, E, 25. mai ,2019
Fra første stund på visning, merket vi at dette var en megler som hadde satt seg inn i prospektet. Han kunne alt om huset og området, samtidig at han gidde oss tid til å utforske huset på visning. Videre på budrunde opplevde vi megler som svært profesjonell og ryddig. Videre på kontraktsmøtet gikk han gjennom alle punkt slik at alt var klart for oss som kjøpere. Videre var han med på overtakelse, noe vi syntest var veldig behagelig og trygt.
- Rune Kristiansen, E, 17. mai ,2019
Vår megler, Marius, fulgte opp hele prosessen meget godt, og sammen med sitt gode nettverk av fotograf, takstmann og stylist gikk hele salgsprosessen helt knirkefritt.
- Simen Serkland Gjelstad, E, 10. apr ,2019
Veldig profesjonell og vennlig
- Maria Låte Skjøren, E, 08. feb ,2019
Vi er veldig fornøyd med Marius fra Proaktiv, og syntes han gjennomførte en profesjonell og målrettet jobb med salget av vår leilighet.
- Alexander Stanley Thrane, E, 18. jan ,2019
Proaktiv var svært behjelpelig, opplysende og positiv i kjøpsprosessen. Å ha en megler som hjelper både selger og kjøper er avgjørende for at handelen går smertefritt og enkelt. Det er også med på å berolige en spent kjøper. Proaktiv kan anbefales til alle som skal selge bolig, og for dem som kjøper er boliger til salgs via Proaktiv sikret meglere som hjelper også kjøper.
- Helge Bjørke, E, 02. okt ,2018
VI HAR BRUKT PROAKTIV 2 GANGER TIDLIGERE, OG VAR SÅ FORNØYD AT DA VI SKULLE SELGE HYTTEN VÅR SÅ VAR VI IKKE I TVIL OM HVEM SOM SKULLE FÅ OPPDRAGET. - VI BLE FORTALT AV ANDRE AT VI BURDE GÅ TIL FLERE MEGLERE FOR Å SAMMENLIGNE, MEN DET HAR MAN IKKE BEHOV FOR NÅR MAN VELGER PROAKTIV!! - STARTEN, OPPFØLGINGEN OG SLUTTRESULTATET VAR MEGET BRA.- VI HAR IKKE HATT ET ENESTE BEKYMRINGSØYEBLIKK, SPESIELT SIDEN MARIUS GISKEØDEGÅRD HAR VÆRT TILGJENGELIG I HELE PERIODEN. TUSEN TAKK!!
- Dag Adrian Bjaarstad, E, 13. sep ,2018
Veldig god oppfølging, trygghet, tilgjengelighet , og informativ - både hva gjelder prospekt og svar på spørsmål jeg hadde i hele prosessen. Veldig bra!
- Bertil Normann Syversen, E, 07. sep ,2018
Profesjonell, ærlig, dyktig, fair, god service, trygghet, enkelt, god kvalitet. Vil anbefale Marius til alle som skal selge hus :-)
- Jannicke Kristine Bruvoll, E, 21. feb ,2018
Profesjonell, blid, rolig
- Linda Ottosen Eeg, E, 24. des ,2017
Kunnskapsrik,erfaren, klok - fikk ut max pris i ett marked på vei ned.
- Truls Knoff Baldersheim, E, 29. nov ,2017
Prospektet Marius lagde - Marius selv og ingen tekstforfatter - var helt ekstraordinært. Bilder og tekst var helt strålende satt sammen til en sammenhengende histore. I tillegg følte jeg meg trygg på at Marius kjente området, han fulgte opp interesserte og holdt meg oppdatart. Trygg, kompetent og ekte i møte med interesserte. Det gjorde susen!
- Ina Rosenberg, E, 01. nov ,2017
Super nice people, always helpful, informatively and very nice to talk to.
- Monika Sapiegaite, E, 28. okt ,2017
Jeg opplevde Marius som høflig, klok og dyktig gjennom hele prosessen.
- Truls Knoff Baldersheim, E, 26. okt ,2017
Profesjonell, effektiv, ryddig, etterrettelig, høflig og hyggelig.
- Kristin Olsen Ulvestad, E, 08. okt ,2017
Megler var svært hjelpsom, og sørget for privat visning av drømmehuset, da vi ikke hadde mulighet på visningsdatoen. Flott oppfølging, og budrunde med full oppdatering. Kontraktsmøte, med nydelig goodie-bag😊 helt tipp topp!
- Hedvig Dyrnes, E, 07. okt ,2017
Grundig, tillitsvekkende, ryddig, trygg, informativ ,fokus på godt resultat og god kommunikasjon i prosessen.
- Astrid Sleire, E, 11. sep ,2017
Ryddig og hyggelig kjøpsprosess. Fikk god informasjon og megler var lett tilgjengelig ved behov.
- Linda Os, E, 13. aug ,2017
Veldig god megler, dro meg inn igjen selv etter jeg hadde slått fra meg leiligheten. Hyggelig, imøtekommende og en svært dyktig selger.
- Birte Samuelsen Karlsen, E, 07. jul ,2017
Profesjonell og meget serviceinnstilt!
- Anne Line Grepne, E, 02. jul ,2017
Profesjonell og tilgjengelig. Serviceinnstilt.
- Gunnar Einar Søderholm, E, 18. apr ,2017
Inkluderende og behjelpelig
- Edvard Feyling Hviding, E, 20. mar ,2017
Jeg er veldig fornøyd med Proaktiv. Fra første møte til gjennomført salg har jeg følt meg svært godt ivaretatt som kunde. Alltid presise til avtaler, ryddige svar når jeg har hatt spørsmål, raske tilbakemeldinger, god informasjon underveis i prosessen, behagelige personer å forholde seg til, raskt oppgjør etter salget. Nøye med forarbeidet til prospektet, slik at jeg følte meg trygg på at god og riktig informasjon var på plass for kjøper. Bare positivt, og jeg kan anbefale Proaktiv på det varmeste.
- Eline Rosenlund, E, 08. feb ,2017
Marius har gjort en ryddig og god jobb ved salg av to leiligheter for meg og jeg har vært svært fornøyd begge gangene. Etter vurdering av flere meglere var det han som kom med den beste strategien for å nå det jeg hadde satt meg som mål. Salget ble gjort på en profesjonell måte med god oppfølgning underveis. Jeg vil absolutt anbefale Marius til venner og bekjente som skal selge leilighet i fremtiden.
- Camilla Slåtten, E, 08. des ,2016
Veldig bra på alle områder :-)
- Trude Kyrkjebø, E, 04. des ,2016
Marius er ikke bare en dyktig og seriøs megler, men en utrolig hyggelig type. Flink til å rådgi og kna potensielle kjøpere både på visning og i budrunde. Og en god sparringspartner for oss som selger i smått og stort rundt salget. Og med sitt gode språk og øye for detaljer lager han byens flotteste prospekter! Vi har brukt ham både i 2009 og 2016 og anbefaler ham gjerne til andre!
- Heidi Slettemoen, E, 30. nov ,2016
Opplevde hele prossesen som veldig ryddig og god. Jeg ble godt ivaretatt, og hadde full tillit til at megler hadde kontroll og overblikk, og desuten god tid til meg dersom jeg hadde spørsmål.
- Juni Karin Grieg, E, 22. nov ,2016
I kjøpe bolig igjennom Proaktiv eiendom gjorde hele prosessen til en god opplevelse som førstegangskjøpere. Å kjøpe bolig ved hjelp av seriøse og dyktige meglere er å anbefale.
- Øystein Nilsen, E, 17. nov ,2016
Eg var super fornøyd med boliglånet gjennom dere. Gode forklaringer om spørsmål en hadde, virket veldig nær og tillitsfull behandling av saken. Meget seriøst og god kontakt med megleren.
- Claudia Hartwig, E, 09. nov ,2016
Raskt, effektivt og ryddig salg. Hadde god dialog med megler under hele salgs prosessen. Et godt gjennomført arbeid. Kommer til å bruke Proaktiv igjen til mitt neste boligsalg.
- Tore Flatebø, E, 15. jul ,2016
En informativ, ryddig og grei prosess fra A til Å
- Tor Helge Bottolfsen, E, 11. mai ,2016
Eg opplevde meglar som ein dyktig fagperson som verkeleg gjekk inn for oppgåva si. Som kunde følte eg meg veldig trygg på at han heilt og fullt gjekk inn for å gjere ein best mogeleg jobb. Han ivaretok mine interesser på ein høgst tilfredsstillande måte.
- Thorbjørn Osen, E, 09. des ,2015
Effektiv, tilgjengelig og engasjert megler.
- Laila Moldekleiv, E, 12. sep ,2015
Som kjøper opplevde jeg Marius Giskeødegård som svært høflig, imøtekommende og ryddig. Har var hele \"tiden tilstede og informativ\". Hele prosessen ble gjennomført på en trygg og ryddig måte. Overdragelsen ble ryddigt ivaretatt av fullmektig Monica. Alt i alt en hyggelig opplevelse - takk til proaktiv ! Mvh Helge Farestveit \r\n
- Helge Farestveit, E, 31. jul ,2015
En effektiv organisasjon, med dyktige folk i alle områder.
- Sverre Østerhus, E, 09. jul ,2015
Veldig fornøyd med Marius hos ProAktiv i forbindelse med salget av leiligheten vår. Tillitsskapende, effektiv og dyktig megler!
- Marit Hedger, E, 05. jul ,2015
Hyggelig og ryddig megler. Tar gjerne kontakt med Marius ved en annen anledning.
- Ingebjørg Bjorøy, E, 25. jun ,2015
For oss var pris viktig, men vanskelig å oppnå pga. større oppussingsprosjekt i boretslaget nylig. Vi hadde kjøpt gjennom Marius Giskeødegård og visste at han var god på å identifisere mulige kjøperer sine interesser. Det gjorde at vi kom i mål med en grei pris gitt situasjonen med vesentlig høyere fellesgjeld enn da vi kjøpte.
- Bård Magnus Fauske, E, 09. mai ,2015
Fikk god hjelp av megler, som var både rask og presis med tilbakemeldinger. Anbefales
- Bente Olsen, E, 11. mar ,2015
Jeg har solgt to eiendommer via Proaktiv v/megler Marius Giskeødegaard i løpet av de siste to årene. Jeg har vært meget godt fornøyd med hans innsats og seriøsitet. Jeg har ved begge tilfeller vært fornøyd med oppnådd salgspris.
- Rolf Eriksen, E, 25. jun ,2014
Please see above. \r\nIn addition to this I would like to add that due to Marius' hard work I am now very happy indeed. I am delighted with the service I received and could not have wished for any better. I was very nervous about selling my flat as this was the only capital I had, but the whole process was made so easy due to Marius, He guided me through all stages of the sales process, explaining everything, and I was surprised about how calm I was. Everything was made so easy because of him, and as stated earlier, I trust him totally. He had my best interests at heart, so I knew everything would be ok. He's a really nice, and clever, guy!!!
- Rosie Bjerkestrand, E, 14. jun ,2014

Se flere kundeuttalelser

4637305_1a
Prisant.:  5000000,00

Nedre Fjellsmauet 9

Bergen

Sjarme og estetikk! Velholdt enebolig blant idylliske, brosteinsbelagte smitt og smau - 40 sek. fra Fløibanestasjonen.

Totalpris:

Kr 5000000

BRA-i:

68 m²

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

4621745_1a
Solgt!

Munkebotn 39

Bergen, BERGEN

Singel? Solo? Duo? Vennepar? Radarpar? Flott, sentrumsnær leilighet med idyllisk hage og sol til solnedgang.

Totalpris:

Kr 2990000

BRA-i:

44 m²
4612983_1a
Solgt!

Strandgaten 207

Bergen

Lekker 3-roms med gjennomført stil og god standard. Heis og to store felles takterrasser.

Totalpris:

Kr 3750000

BRA-i:

56 m²
4612477_1a
Solgt!

Torborg Nedreaas gate 20

Bergen

Stor og attraktiv 4-roms med to balkonger og fin utsikt mot fjorden og Askøy! Heis og felles takterrasse.

Totalpris:

Kr 5695000

BRA-i:

120 m²
4546315_1a
Solgt!

Michael Krohns gate 21

Bergen

Stilsikker og moderne 3-roms med god standard. Gangavstand til BI, UIB, HVL og sentrum.

Totalpris:

Kr 3811111

BRA-i:

58,00 m²
4605500_1a
Solgt!

Wessels gate 1C

Bergen

Attraktiv 2-roms bygårdsleilighet med gjennomført stil og god takhøyde. Perfekt for studenter og førstegangskjøpere.

Totalpris:

Kr 3490000

BRA-i:

39 m²
4603960_1a
Solgt!

Frydenbølien 6

Bergen

Stor 5-roms toppleilighet på hjørnet med 2 parkeringsplasser med ladepunkt. Nydelig utsikt over Byfjorden og sentrum

Totalpris:

Kr 4004621

BRA-i:

106 m²
4561353_1a
Solgt!

Ole Vigs gate 4

Bergen

Stor eierseksjon på 130 kvm BRA med stort uinnredet loft på 50 kvm. Sjelden sjanse for å skape drømmeboligen din!

Totalpris:

Kr 5490000

BRA-i:

80,00 m²
4605225_1a
Solgt!

Ole Irgens' vei 65

Bergen

Attraktiv 3-roms med høy standard, nydelig utsikt og ypperlige solforhold. Parkering i carport og flere uteplasser.

Totalpris:

Kr 4990000

BRA-i:

67,00 m²
4588069_1a
Solgt!

Haukanesvegen 241

Samnanger, Tysse

Ro i sjelen, duften av sjø, vakre solnedganger og blendende utsikt! Lekker bolig i sjøkanten med nøst og felles brygge.

Totalpris:

Kr 4990000

BRA-i:

130,00 m²
4267968_1a
Solgt!

Telthussmauet 9

Bergen

Attraktivt Bergenshus like ved Skansedammen. Omfattende renovert - med moderne komfort og historisk sjel!

Totalpris:

Kr 5850000

BRA-i:

72,00 m²

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
sov1
plus Soverom
kjo1
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  
Boliggalleri

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
neeering

Hva kjennetegner riktig valg av megler? - Ord og handling må samsvare

Store lovord på befaring betyr ikke nødvendigvis like stor gjennomføringsevne. Noter deg følgende stikkord når du inviterer en megler hjem til deg...
hage2
Aktuelt

Nå kommer boligene med uteplass for salg

Venter du på drømmeboligen med balkong? Eller skal du selge bolig med hage? April og mai er absolutt høytid for disse boligtypene. Nå er det er på...
artikkk
Aktuelt

Tjente over kr. 150 000 på ti måneder i et boligmarked med nedgang

Paret hadde eid leiligheten i kort tid da de bestemte seg for å flytte fra Trondheim til Østlandet, og var forberedt på å tape egenkapital ved salg...
Se alle våre artikler  
Boligartikler