Rune Emilsen

Partner/Eiendomsmegler MNEF
Rune Emilsen, Partner/Eiendomsmegler MNEF
Ta kontakt
Telefon: 91 66 33 83
E-post: re@proaktiv.no
Rune Emilsen har en bachelor i Eiendomsmegling fra Handelshøyskolen BI i Nydalen. Å kjøpe eller selge eiendom er for de fleste av oss den største økonomiske transaksjonen vi gjør gjennom livet. Rune har, som en del av Romerikes største meglerkjede, lagt sin stolthet i å gjøre dette med en grundighet, presisjon, innsats og strategi som gir det optimale resultat. Emilsen er genuint opptatt av å yte det lille ekstra for sine kunder – hver gang. Som kunde av Emilsen får du en hardtarbeidende, direkte og målbevisst megler som alltid har trygghet, effektivitet og maksimalt resultat i fokus. «Fornøyde kunder er Runes beste referanse! Du som kunde fortjener å oppleve en eiendomsmegler som prioriterer deg og din bolig, som kjenner lokalmarkedet og som kan faget». 
Bestill gratis verdivurdering

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg? Vi hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Jeg opplevde boligsalget meget positivt tiltros for et vanskelig marked. Megler Rune Emilsen er en usedvanlig dyktig megler og en god menneskekjenner. Alt gikk helt perfekt Alt gikk helt perfekt og jeg er meget fornøyd.
- Olav Midttun, E, 01. sep ,2023
Dyktig, positiv og behagelig eiendomsmegler, som hører, gir gode råd til kunden og leverer
- Solveig Granberg, E, 23. jul ,2023
Representanten var forekommende og hjelpsom, og vi var godt fornøyde med han.
- Per-Øivind Skarphol, E, 25. jun ,2023
Proaktiv var veldig profesjonell og seriøs når jeg skulle selge boligen min. De var imøtekommende og godt forberedt til enhver tid! Kan trygt anbefale Proaktiv når du skal selge boligen din!
- Jannike Hanssen, E, 11. mai ,2023
Proff håndtering fra A til Å
- Guro Hovind Berntsen, E, 12. apr ,2023
Det var betryggende å møte en erfaren og hyggelig megler som var tilstede for oss.
- Jan Conrad Johannessen, E, 03. feb ,2023
Vi følte oss meget godt ivaretatt fra start til slutt i salgsprosessen. Rune stilte opp til alle døgnets tider og vi er svært godt fornøyde med hvordan alt ble håndtert. Vi vet hvem vi skal ringe neste gang vi skal selge. Anbefales på det sterkeste!
- Thomas Bruno Bottolfsen, E, 13. jan ,2023
Jeg fikk fantastisk god hjelp med mitt salg av leiligheten og var fornøyd med både salget og servicen. Jeg vil spesielt trekke frem hvor flink megleren min var til å gi meg støtte i en ganske krevende tid. Det var et tøft marked og jeg var usikker på flere aspekter og da var det helt essensielt at jeg fikk støtte og rådgivning for at opplevelsen skulle bli bra. Rune overgikk mine forventninger her og «holdt meg i hånden» selv på små detaljer fordi han forstod at det var viktig for meg. Jeg er overrasket over hvor tilgjengelig og til min disposisjon han var - jeg er meget, meget fornøyd!
- Marita Nordgård, E, 09. des ,2022
Man får proff hjelp fra første kontakt og god hjelp og veiledning gjennom hele prosessen. I tillegg skiller annonse og prospekt seg ut fra andre meglerhus, de er innbydende og delikate.
- Lene Borgen, E, 09. des ,2022
Veldig imøtekommende, alltid punktlig, hyggelig og blid
- Hege Tinghøj, E, 26. jul ,2022
Punktlighet , god informasjon , mye kunnskap og imøtekommenhet.
- Astrid S Vethe Dingtorp, E, 29. jun ,2022
Løsningsorienterte, god kommunikasjon og raske tilbakemeldinger. Opplevde Proaktiv som erfarne, pålitelige og personlige. Viktig i en så stor prosess det er å selge/kjøpe bolig.
- Helene Skjellum, E, 21. jun ,2022
Bra
- Dao Ngoc Le, E, 04. feb ,2022
Meget imøtekommende, løsnings- og service orienterte. Ryddige og holder avtaler.
- Morten Masserud, E, 07. jan ,2022
100%
- Kim Fjelde Reiersen, E, 30. nov ,2021
Salgsprosessen var svært profesjonell av dyktige meglere og andre aktører, fotograf stylister
- Barbara Jeziorowska, E, 08. aug ,2021
Opplevde PA som den mest seriøse av de tre jeg hadde kontakt med. Innfridde! Hadde samarbeid med dyktig fotograf, stylist og godt tilbud rundt markedsføring.
- Berit Sylvi Utgaard, E, 14. jul ,2021
Utrolig fornøyd! Hadde flere meglere på besøk for å ta en avgjørelse om hvilken megler jeg skulle velge. Men det var ingen tvil hvilken som trakk det lengste strået. Rune er trygg, kunnskapsrik og ikke minst veldig flink! Gjennomførte oppgaven og salget eksemplarisk. Anbefales på det sterkeste!
- Fanny Merethe Sæther, E, 17. des ,2020
Meget gode og raske svar fra megler. Alltid tilgjengelig selv.
- Tobias Frey, E, 26. nov ,2020
Bra
- Carina Marie Dahl Harlem, E, 26. jul ,2020
Jeg opplevde dere som svært profesjonelle og hyggelige under hele prosessen med kjøp og salg av bolig, uten å være pågående.
- Tone Ragna Myrheim, E, 15. jul ,2020
Flink, forberedt selger med god kjennskap til området hvor huset selges, traff også veldig bra på takst/pris.
- Johann Fredrik Klüwer, E, 19. feb ,2020
Profesjonelt, hyggelig, lett å komme i kontakt
- Trude Øyre Westby, E, 15. jan ,2020
Rett og slett meget fornøyd med hele salgsprosessen. Det gikk veldig fort og greit!
- Kenneth Ramberg, E, 21. okt ,2019
Veldig imøtekommende og flinke til å gi informasjon vedr. kjøp av leilighet!
- Jannike Hanssen, E, 26. sep ,2019
Rask og profesjonelt gjennomført prosess. Alt gikk smurt, fra befaring til takstmann, styling, foto, visning og budrunde. Godt fornøyd med megler Rune Emilsen som jeg trygt kan anbefale til andre.
- Lasse Sabel, E, 27. nov ,2018
Vi er veldig fornøyde med hele prosessen, fra verdivurdering til avslutning av salget og oppgjør. Profesjonell megler og dyktig fotograf. Mange gode råd og tips på veien. Vi har også kjøpt ny bolig gjennom Proa. Meget fornøyd med dette også.
- Edda Bjørk Sigfusdottir, E, 26. okt ,2018
Vi valgte Rune Emilsen og PROA foran fire andre meglerhus. Dette var som følger av Rune utstrålte trygghet og selgerteft, men også skilte seg markant ut fra de andre kandidatene som en særdeles avbalansert person, som vi følte ville være fordelaktig for å kunne nå ut til en stor bredde av potensielle kjøpere. Rune innfridde til de grader, og vi er veldig fornøyde med jobben han gjorde.
- Runar Berglund, E, 23. aug ,2018
En prosess som gav følelse av god kontroll, pålitelighet og trygghet. Alt foregikk på en ryddig måte. Anbefaler Proa på det varmeste.
- Ulla Albrigsten, E, 25. jun ,2018
Dyktige, hyggelige og svært god kommunikasjon mellom meg som kjøper.
- Trude Helen Olsen, E, 23. jun ,2018
Vi både kjøpte og solgt med Rune Emilsen i spissen. Super dyktig megler som kan faget sitt. Anbefaler proa /v Rune til alle som skal selge bolig.
- Kim-remi Strømberg, E, 07. feb ,2018
Har hele tiden vært der for oss i de mdr, som det tok før vi fikk solgt. God informasjon og oppfølging, 😀😀😀😀😀😀😀😀😀
- Solveig Granberg, E, 18. nov ,2017
Jeg er veldig fornøyd med hjelpen jeg fikk av Rune Emilsen når jeg skulle selge en leilighet i Lillestrøm, jeg følte meg ivaretatt på en profesjonell måte, vi hadde en god og saklig dialog rundt markedsføring og prissetting.I tillegg til dette fikk jeg altid raskt svar på eventuelle spørsmål på både mail og telefon.
- Tonny Jensen, E, 09. nov ,2017
Hele prosessen har vært veldig bra helt fra føste møte hvor megler presenterte PROA og hva dere kunne tilby og helt frem til overlevering av huset. Veldig behagelig prosess uten unødig press og mas fra megler.
- Ture Valestrand, E, 12. okt ,2017
Megler var tilgjengelig for oss når vi hadde spørsmål på det vi lurte på. Og fikk svar ganske kjapt, selv etter arbeidstid.
- Stian Andresen Giltvedt, E, 24. jul ,2017
Veldig imøtekommende og profesjonelle. God kommunikasjon gjennom hele prosessen.
- Andrej Ore, E, 20. jul ,2017
Jeg opplevde prosessen som eksemplarisk. Megler framstod som proff med mye kunnskap i sitt felt, imøtekommende, tilgjengelig, høflig og veldig hyggelig. Han gav meg trygghet som selger og hele prosessen foregikk med senkete skuldre. Budrunden ble håndtert på særdeles god måte, og jeg oppnådde et resultat over all forventning. Videre oppga kjøper at meglers behagelige væremåte var medvirkende til ønske om kjøp. Samarbeid med takstmann og fotograf, var også godt - grundige, kom til tidspunkt og samarbeidet var utelukkende positivt. Det er ingen tvil om at jeg vil benytte meg av PROA ved neste anledning og at jeg vil gi min største anbefaling til alle bekjente som skal selge/kjøpe.
- Marianne Arrowsmith Herrmann, E, 20. feb ,2017
Ryddig kjøp samt at megler var behjelpelig og imøtekommende mtp kontraktsmøte og overtagelse.
- Kathrine G. Høvik, E, 14. feb ,2017
Profesjonelt og ryddig.
- Ivar Eng, E, 08. feb ,2017
Å føle seg så trygg i forbindelse med et boligsalg som vi gjorde er uvurderlig. Vi hadde full tillit til vår megler under hele prosessen og resultatet ble langt over forventningene!
- Kathrine Tuset Jenssen, E, 13. des ,2016
God service. Tilgjengelig når det var behov.
- Wenche Sellevåg, E, 17. nov ,2016
Overfor meg som boligkjøper framstod megleren fra PROA som profesjonell. Jeg har opplevd at andre meglere forsøker å lure meg inn i noe og presse meg til å by over evne og det føles ubehagelig. Et boligkjøp skal føles riktig for kjøperen, slik at megleren ikke bør mene for mye om hva selger og kjøper skal gjøre. Megleren fra PROA viser forståelse for hvor stort og viktig et boligkjøp er, og jeg følte meg ikke presset til noe. Møtet med megleren på visning og samtalene etterpå var bra. Ærlighet er viktig for meg, og megleren framstod som meget ærlig - med tanke på informasjon om boligens stand og borettslaget samt i forbindelse med budgiving. Vi som kjøpere er fornøyde, og ifølge megler er selgerne også fornøyde
- Tonje Solbakken, E, 10. aug ,2016
Valget av Rune Emilsen som megler fra Proa var for oss en svært tilfredsstillende opplevelse. Emilsen opptrådte svært profesjonelt og fulgte oss opp gjennom hele salgsprosessen. Vi kan trygt anbefale Proa videre til venner og bekjente, og vi kommer til å bruke Proa igjen ved en senere anledning.
- Marcus Dawes Albrigtsen, E, 13. mai ,2016
Hele veien hadde vi inntrykk av at megler var profesjonel og vi var trygge på at det hele gikk riktig for seg.
- Trygvi Lauritsen, E, 24. mar ,2016
Alltid hyggeleg og imøtekomande megler som fulgte opp prosessen på ein effektiv og profesjonell måte. Kunne ikkje vore bedre for oss som solgte eit dødsbo og ikkje kunne vere til stede i prosessen.
- Svein Ålhus, E, 13. mar ,2016

Se flere kundeuttalelser

4287519_1a
Prisant.:  9750000,00

Skogveien

Nittedal

Stor boligtomt på 2017 m² med svært attraktiv beliggenhet! Ingen byggeklausul.

Totalpris:

Kr 9750000

P-rom:

0,00 kvm
4500191_1a
Prisant.:  2490000,00

Budalsvegen 24

Stange

Mjøsli - Unik mulighet! Praktfull tomt på hele 1932 kvm. Flotte sol -og utsiktsforhold | Ca.1 time fra Oslo.

Totalpris:

Kr 2490000

P-rom:

0,00 kvm
4554079_1a
Prisant.:  7490000,00

Lerkesvingen 7

Lillestrøm

Romslig enebolig med flotte sol- og utsiktsforhold | frodig hage og terrasse | 5 soverom | garasje | nært skole og tog |

Totalpris:

Kr 7490000

P-rom:

239,00 kvm
4565397_1a
Prisant.:  2950000,00

Strømsveien 77C

Lillestrøm

Moderne og arealeffektiv 1-r selveierleilighet fra 2019 | 4.etg m/heis - takvinduer uten innsyn | Gangavstand til "alt"

Totalpris:

Kr 2950000

P-rom:

32,00 kvm
4562457_1a
Prisant.:  4200000,00

Tverrveien 13

Lillestrøm

Lys og innbydende 3-roms selveier med vestvendt balkong, garasjeplass & heis. Supersentral beliggenhet - 5 min til toget

Totalpris:

Kr 4200000

P-rom:

61,00 kvm

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

4546275_1a
Solgt!

Øståsen 15

Lillestrøm

Fjellsrudåsen, boligtomt på nytt felt. Fantastisk utsikt og beliggende. Selges uten byggeplikt. BYA 20%.

Totalpris:

Kr 1900000

P-rom:

0,00 kvm
4522344_1a
Solgt!

Grindlia 22

Rælingen

Rålekkert passivhus med optimale sol- og utsiktsforhold. Takterrasse, hage & dobbelgarasje. Egen inngang i u.etg.

Totalpris:

Kr 9900000

P-rom:

201,00 kvm
4511039_1a
Solgt!

Engstien 7

Lillestrøm

Hel tomannsbolig med 1095 m² tomt - Gode sol -og utsiktsforhold | Barnevennlig boligområde med kort vei til skole.

Totalpris:

Kr 7000000

P-rom:

212,00 kvm
4532708_1a
Solgt!

Nygårdsveien 11L

Enebakk

Koselig 2-roms toppleilighet med veranda og parkeringsplass. Gangavstand til marka. Lave felleskostnader.

Totalpris:

Kr 2090000

P-rom:

34,00 kvm
4481575_1a
Solgt!

Statsråd Ihlens vei 109

Lillestrøm

Arkitekttegnet enebolig på (242 m²) med flott hage og solrike uteplasser - Tomt på 1 290 m² | Tilbygg m/egen inngang

Totalpris:

Kr 7490000

P-rom:

197,00 kvm
4489974_1a
Solgt!

Segelckes vei 4

Lillestrøm

Svært tiltalende 3r toppleilighet fra 2021 m/ 64 m² takterrasse | 2 bad - Garasjeplass m/ lader - Heis | Sentralt.

Totalpris:

Kr 7850000

P-rom:

79,00 kvm
4471701_1a
Solgt!

Strømsveien 77C

Lillestrøm

Moderne 3 -roms selveierleilighet fra 2019 med gangavstand til "alt" | Lave felleskostnader - Varmtvann inkl.

Totalpris:

Kr 3600000

P-rom:

52,00 kvm
4209822_1a
Solgt!

Fjellsrud A5, Hus 9

Lillestrøm

Prosjektert tomannsbolig i nytt boligfelt - Integrert garasje - 3 soverom - fine uteplasser - rett ved marka - 1 solgt!

Totalpris:

Kr 4495000

P-rom:

0,00 kvm
4216520_1a
Solgt!

Øståsen 9

Lillestrøm

Prosjektert familiebolig på nytt boligfelt - rett ved marka. 4 soverom, 2 stuer, 2 bad. Garasje. Byggingen er startet!

Totalpris:

Kr 6290000

P-rom:

0,00 kvm

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
sov1
plus Soverom
kjo1
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  
Boliggalleri

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
opera1
Aktuelt

Lene Orvik byttet megler til Proaktiv – da ble leiligheten solgt

Skal du ha et annet og bedre resultat må du faktisk gjøre noe nytt og annerledes. Dette var utgangspunktet for Proaktiv megler, Jeanette Risberget,...
bildeartikkel
Aktuelt

Selge bolig i juli? Derfor er det et smart tidspunkt

Har boligen din kvaliteter som balkong, hage, beliggenhet midt i byen eller er et typisk førstegangskjøp? Noen kvaliteter er spesielt viktig for...
artikkelemil
Aktuelt

Prisrekord i det som skulle være et trådt marked

Til tross for Norges Bank sine prognoser om en nedgang på 4,3 prosent i boligprisene i løpet av 2023, har prisene hittil i år steget med 6,8 prosent.
Se alle våre artikler  
Boligartikler