Christer A. Pedersen

Eiendomsmegler MNEF / Partner / Salgsleder
Christer A. Pedersen, Eiendomsmegler MNEF / Partner / Salgsleder
Ta kontakt
Telefon: 91 00 66 16
E-post: cap@proaktiv.no
Christer A. Pedersen er født og oppvokst i Brønnøysund på Helgelandskysten. Det avslører dialekten hans, til tross for at han har bodd i Malvik siden ungdommen. Christer har flyttet hyppig gjennom hele livet, noe som har bidratt til å vekke hans fascinasjon for boligbransjen og eiendomsmegling. Det har også tidlig gjort ham bevisst på hvor viktig det er å velge riktig megler når du skal selge bolig. En god megler, med den rette erfaringen og kompetansen og det rette engasjementet, er en investering for boligselger.  Christer er en gjennomført profesjonell megler som setter av tid til kundene sine, som skreddersyr egne strategier foran hvert eneste oppdrag fordi han vet at alle boliger og boligkjøpere er forskjellige. Christer legger sin yrkesstolthet i det å gi de beste rådene, følge opp kundene på den best mulige måten og ikke minst det å ha full kontroll på alle detaljer gjennom hele salgsprosessen. Det er slik Christer sørger for å være en investering for sine oppdragsgivere. Ingenting overlates til tilfeldighetene når Christer styrer salgsprosessen sammen med kundene.   Karrieren som megler startet som trainee hos Aktiv Eiendomsmegling, hvor han etter fullført bachelorgrad fra Handelshøyskolen BI Trondheim fikk jobb som eiendomsmeglerfullmektig. Her har han vært med å etablere det nye kontoret på Moholt og ble med på overgangen fra Aktiv til PROA Eiendomsmegling. Her arbeider han nå i et miljø som har den samme tilnærmingen til eiendomsmegling som han selv har: Det handler om å tilby kundene den beste kvaliteten gjennom hele salgsprosessen og i alle aspektene ved et boligsalg. Det handler om verdiskapende megling.
Bestill gratis verdivurdering

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg? Vi hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Svært god fornøyd med megler Christer. Kommer garantert å anbefale Pro Activ og Christer til andre
- Trine Grindvold Brandsø, E, 15. mar ,2024
Grundig, tålmodig og offensiv megler sørget for en god prosess og et godt salg i et vanskelig marked.
- Lasse Lucas Blichfeldt, E, 11. feb ,2024
Bare en ting å si om Proaktiv: Terningkast 6
- Randi Alice Nilsen, E, 08. feb ,2024
En profesjonell, hyggelig og hjelpsom sparringspartner gjennom hele salgsprosessen!
- Kristoffer Hosen Østmo, E, 30. jan ,2024
Jeg er svært fornøyd med profesjonaliteten som Christer viste i prosessen med salg av leiligheten min. Han var tilgjengelig og jeg følte hele veien en trygghet med å ha Christer som min rådgiver og megler. Han loset meg gjennom prosessen med med smidighet og god oppfølging. Alltid forberedt og alltid med et hyggelig smil på lur.
- Caroline Mevik, E, 26. des ,2023
Megler var "på" hele tiden. God oppfølging. Gode råd. Til stede ved enhver anledning.
- Knut Einar Waag, E, 15. des ,2023
Kunnskapsrik, og kunnskapsøkende melger. Jordnær og trygg. Veldig bra prospekt og bilder. Avgjørende at Christer ringte interessenter og solgte boligen, og ikke satt passivt og ventet på bud!
- Liv Sørum, E, 09. des ,2023
Prosessen var meget god. Megler var tilgjengelig ved behov, ordholden og etterrettelig.
- Kari Haugan Dahl, E, 08. nov ,2023
Utmerket oppfølging, ryddig, rask og god service.
- Per Morten Schiefloe, E, 11. okt ,2023
Ingen problemer
- Sverre Haraldson Utseth, E, 14. aug ,2023
Alt var gjort enkelt og best. Ingen bekymringen.
- Virginijus Andruska, E, 13. jun ,2023
Profesjonell oppfølging, og vilje til å gjøre det lille ekstra, som for eksempel å måke terrasse og settte opp lys på terrassen for visning når vi bodde i en annen by.
- Frank Isachsen, E, 08. jun ,2023
Valget ble enkelt. Jeg var på mange visninger før jeg solgte selv og opplevd mye. Etter en visning med Christer fra Proaktiv valgte jeg han. Han hadde mye kunnskap om boligen og kunne svare på alt vi spurte om. Meget profesjonell og dyktig. Proaktiv bidro til en effektivt og ryddig overdragelse. Anbefaler Proaktiv på det sterkeste.
- Kirsti Sandstad, E, 02. jun ,2023
Jeg opplevde megleren som imøtekommende, presis og lyttende. Kontakten med de andre partene i firmaet var enkel, og det virket som dere som kollegaer visste hvor dere hadde hverandre til enhver tid, både fysisk og mellommenneskelig.
- Adrian Nikolai Berg Kristiansen, E, 23. mai ,2023
Oppleveles med Proaktiv kan oppsummeres med - Positvt førsteinntrykk av representanten, tydelig , hold oss godt orientert om fremdrift, ingen forbehold om kontakttidpunkt, god til å tilrettelegge, ingen pushing, huset ble solgt etter få visninger og vi var også fornøyd med salgssum og hvordan oppgjøret ble gjennomført
- Åke Petter Stensheim, E, 15. feb ,2023
Jeg fikk god informasjon om boligen og god oppfølging . Megler var tilgjengelig og tok fort kontakt hvis han ikke kunne svare på telefon når jeg ringte . Det var en trygghet, ro og god oppfølging gjennom hele prossessen. Det var av stor betydning at megler deltok på overtagelse av boligen.
- Signy Margrethe Eliassen, E, 29. jan ,2023
Ryddig gjennomføring av salget. Christer gjorde en flott jobb.
- Torill Margareth Dahl, E, 21. jan ,2023
Vi er kjempe fornøyde med all hjelpen vi har fått av Proaktiv og vil takke Christer, som har gjort det lille ekstra for oss hele veien i kjøpsprosessen!
- Stian Øien, E, 26. des ,2022
Meget profesjonelt gjennomført bolighandel. Vi la en plan sammen med megler som ble fulgt av oss og megler til punkt og prikke. Etter bilder ble visning holdt, der megler er virkelig påslått. Viser boligen, har satt seg veldig godt inn i hva han selger, og håndterer påmeldte profesjonelt.
- Robert Stamnestrø, E, 15. des ,2022
Har hatt en veldig god opplevelse av dere, da megler var veldig behjelpelig med alle spørsmål.
- Tora Knobloch Bjerkmo, E, 14. des ,2022
Christer setter seg ordentlig inn i salgsobjektet og svarer godt på alle spørsmål og bekymringer en har.
- Torun Jensen Tannvik, E, 13. des ,2022
Virker å kjenne markede godt. Tett oppfølging.
- Tore Flatval, E, 08. des ,2022
Veldig fornøyd med å kjøpe av Christer! Ryddig prosess, raske svar, god kontroll på objektet som var til salgs. Kommer helt klart til å vurdere Proaktiv og Christer hvis vi selv skal selge
- Ingri Kappel Kirkbakk, E, 24. nov ,2022
Jeg synes vår megler Christer Pederesen Var veldig flink til å informere oss underveis, både med møter, telefon , og meldinger.
- Anne Lise Renbjør, E, 22. nov ,2022
Trivelig, behjelpelig og tilgjengelig, svarer raskt på spørsmål!
- Mari Kleven Liberg, E, 10. nov ,2022
Meget fornøgd med Proaktiv. Christer tok på seg utfordinga om å gjennomføre slaget og overtakelse på under ei veke. Det gjekk knirkefritt
- Matias Lote Henden, E, 14. okt ,2022
Serriøst. Ånkli. Flinke folk. Egentlig bare positivt.
- Jon Martin Lunde Einvik, E, 02. okt ,2022
Veldig fornøyd med hele prosessen. Helt fra Christer kom innom og presenterte kontrakt og tilbud for salg til oppfølging etter salg. Allerede på første møtet før vi hadde signert hadde han satt seg godt inn i boligen og området. Selv om vi signerte kontrakt for å selge nesten ett år i forveien så følte vi at oppfølgingen var god hele veien. Vi følte oss aldri glemt i en travel meglerhverdag. Vurderinger rundt salgstidspunkt i forhold til markedet og pris ble justert underveis og virket hele tiden gjennomtenkt. ProAktiv ved Christer A. Pedersen kan absolutt anbefales til andre.
- Fredrik Austad, E, 29. sep ,2022
Høy profesjonalitet og ryddig gjennomført. Meget fornøyd med hele prosessen.
- Mikael Nilsen, E, 29. sep ,2022
Gjorde en utmerket jobb ved salg av vårt hus fra start til slutt.
- Nicklas Gilland, E, 28. sep ,2022
Alt gikk som smurt.
- Berit Jystad Grannes, E, 20. sep ,2022
Tett og god oppfølging av megler! Anbefales på det sterkeste!
- Geir Nygård, E, 20. aug ,2022
Fantastisk god megler som viste interesse både for leiligheten og mennesket i salgsprosessen. Stilte alltid opp og var dyktig.
- Stin L Høegh Henrichsen, E, 12. aug ,2022
ProAktiv og Christer ga oss et perfekt boligsalg! Likte godt at vi fikk tips og at de så muligheter for å gjøre boligen mer attraktiv på markedet.
- Petter Jerpstad, E, 11. aug ,2022
Brukte samme megler til både kjøp og salg av bolig.
- Berit Jystad Grannes, E, 09. aug ,2022
Opplevde megleren grundig og dyktig, både da jeg kjøpte og da jeg solgte.
- Johannes F Reinertsen, E, 25. jul ,2022
Veldig positiv opplevelse helt fra visning og til kjøp. Fikk god hjelp og svar på det vi lurte på underveis. Veldig fornøyd med megleren.
- Eirik Røtnes, E, 18. jun ,2022
En godt planlagt salgsprosess og god støtte fra megler før, underveis og etter boligsalg! Følte meg godt ivaretatt som kunde. Kan varmt anbefale Proaktiv videre.
- Kristin Reine, E, 20. mai ,2022
Kunne ikke vært mere fornøyd med valg av megler i forbindelse med salg av leiligheten! Alt fungerte optimalt fra befaring til oppgjør. Anbefales på det sterkeste.
- Stian Klokk, E, 07. mai ,2022
Ryddig, god informasjon under hele prosessen
- Vigdis Buarø Waag, E, 02. apr ,2022
God informasjon og oppfølging under hele prosessen
- Vigdis Buarø Waag, E, 13. mar ,2022
Profesjonell, ryddig og informativ veiledning i hele prosessen fra tanken om salg, til nøkler var overlevert ny eier. Følte at mine behov ble godt tatt vare på av en rolig og behagelig megler.
- Marit Kjeldedal, E, 09. mar ,2022
Jeg var på flere visninger der Christer var megler, og jeg opplevde at jeg ble veldig godt tatt i mot. Fikk svar på alle spørsmål jeg hadde, og fikk også tid til å gå litt alene for å se mulighetene selv. Christer var veldig ryddig gjennom hele prosessen, og hvis jeg lurte på noe så var det bare å sende sms så fikk jeg svar med en gang. Behagelig for meg som kjøper av bolig! :)
- Siri Anita Foss, E, 10. feb ,2022
Leverer, behagelig megler, god oppfølging.
- Wenche Pettersen, E, 25. des ,2021
Svært godt samarbeid med megler, raskt og gode svar på spørsmål vi hadde. God oppfølging!
- Zana Jahani, E, 19. nov ,2021
Tilgjengelig, motivert, høy kompetanse
- Stine Alice Kristiansen, E, 18. nov ,2021
Da jeg brukte Proaktiv følte jeg meg ivaretatt og veldig godt behandlet. Jeg satte spesielt pris på ærligheten til megler Christer ved spørsmål underveis i prosessen av boligkjøp.
- Didrik Sverreson Ohnstad, E, 11. nov ,2021
Vi valgte Proaktiv eiendomsmegling som vår megler pga totaliteten. Vi følte oss ivaretatt og ble behandlet på en god og seriøs måte der megler forklarte innholdet på en god og forståelig måte. Ingen fremmedord og ingen skjult agenda! Vi fikk også en pris for boligen som var over prisantydning noe vi selvsagt var godt fornøyd med. Tusen takk til Christer for all god hjelp og et profesjonelt gjennomført salg med seriøs opptreden. Takk.
- Per Evjen, E, 20. okt ,2021
Kjempe hyggelig representant fra proaktiv. Enkel og prate med og fikk informasjon om alt vi trengte flere ganger da dette var vårt første kjøp.
- Henry Alexander Alstad, E, 06. okt ,2021
Dyktig, hyggelig
- Roger Kjørsvik, E, 16. sep ,2021
Følte meg godt ivaretatt gjennom hele prosessen.
- Julie Elise Trovaag, E, 06. sep ,2021
Imøtekommende og ryddig handel
- Ole Jørund Eggan, E, 05. sep ,2021
Profesjonalitet i alle ledd. Proaktiv holder hva de lover og som det står i omtalen: «Vi legger den beste strategien for å få solgt din eiendom til best pris! Eiendomsmegling er verdifull rådgivning – vi skal berike våre kunder». Og de holder ord.
- Ebbe Austheim, E, 26. aug ,2021
Fra første møte får man inntrykket av at man har med en seriøs og profesjonell megler å gjøre. For vår del var Christer imøtekommende for spørsmål gjennom hele prosessen, og lot oss være delaktig i salget. Vi fikk en genuin opplevelse av at Christer brydde seg om oss og vårt boligsalg! Kommer til å bruke han og Proaktiv igjen ved neste kjøp/salg! Kvalitet for pengene!
- Mats Heide-Åsaune, E, 20. aug ,2021
Christer var ryddig, imøtekommende og tilgjengelig. Den perfekte megler!
- Petter Jerpstad, E, 28. jul ,2021
Jeg jobber/jobbet som takstmann i Trondheim og har størsteparten av mine oppdrag fra Proaktiv. Har vært uproblematisk å jobbe for Proaktiv, å uproblematisk å benytte Proaktiv som megler ved salg av egen bolig. En flott gjeng som har vært fantastisk å jobbe med :-)
- Ståle Hjelmseth, E, 15. jul ,2021
Profesjonell, trygg, erfaren
- Marianne Halsen Bikset, E, 30. jun ,2021
Ryddig og bra handel. Fikk veldig god oppfølging før, under og etter handel av megler Christer A. Pedersen.
- Snorre Berntsen Rogstad, E, 09. apr ,2021
Synes det hele gikk veldig greitt
- Alf Dørum, E, 26. feb ,2021
trygt og proffesjonellt. god oppfølging, føler megler ønsker å gjøre en god jobb.
- Anders Vikan, E, 23. feb ,2021
Veldig godt fornøyd med meglerens rolle i forbindelse med mitt boligsalg. Ryddig, ordentlig og oversiktlig og vi oppnådde en god pris!
- Jan Raphael, E, 19. feb ,2021
Profesjonell men samtidig folkelig megler, fikk raske svar på evt spørsmål og god hjelp under prosessen. Avtalte privat visning, noe de ordnet kjapt. Fikk et godt helhetlig inntrykk av meglerhuset og megler.
- Joachim Moholdt, E, 08. feb ,2021
Jeg hadde igjen en fantastisk opplevelse med Proa da jeg solgte bolig i Blaklihøgda. Hele prosessen var generelt veldig god og hyggelig. Christer gjorde sitt ytterste for at alt skulle gå så smertefritt som mulig i en ellers litt vanskelig periode. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med hele salgsprosessen, og ikke minst sluttresultatet.
- Silje Mathiesen, E, 25. nov ,2020
Jeg opplevde Proa og min megler, Christer Pedersen som profesjonell og hyggelig
- Elin Gjelset Sandbæk, E, 15. mai ,2019
Profesjonell fra start til salg
- Berit Sivertsen, E, 08. jun ,2016

Se flere kundeuttalelser

4293835_1a
Prisant.:  700000,00

Vukusletta 104 og 106

Verdal, Vuku

NY PRIS! 390 000,- pr tomt - 700 000,- samlet! Boligtomter med naturskjønn beliggenhet i nytt boligfelt

Totalpris:

Kr 700000

BRA-i:

0,00 m²
4590359_1a
Prisant.:  4050000,00

Smiskaret 87E

Malvik

Innholdsrikt og flott enderekkehus med nydelig fjordutsikt | Fine uteområder og lang solgang | Godt med lagringsplass

Totalpris:

Kr 4050000

BRA-i:

102,00 m²
4620837_1a
Prisant.:  5100000,00

Horgsletta 38

Trondheim, RANHEIM

Lekker leilighet i toppetasje med egen takterrasse på 20 kvm | Stilren og moderne | Eget vaskerom | P-plass m/elbillader

Totalpris:

Kr 5100000

BRA-i:

76 m²
4625324_1a
Prisant.:  2900000,00

Innherredsveien 86B

Trondheim

Stilren og oppgradert 2-roms med urban beliggenhet | Kjøkken og bad fra 2023 | Lave felleskostnader

Totalpris:

Kr 2900000

BRA-i:

52 m²
4627954_1a
Prisant.:  4900000,00

Morenevegen 5

Malvik, VIKHAMMER

Familieperfekt rekkehus med formidabel sjøutsikt | Innholdsrik planløsning og solrike uteplasser | Garasje med hems

Totalpris:

Kr 4900000

BRA-i:

173 m²
4634534_1a
Prisant.:  6500000,00

Stokkbekken 102

Trondheim, TRONDHEIM

Fantastisk enderekkehus med glimrende beliggenhet | Stor og solrik terrasse på hele 37 kvm | P - plass i parkeringshus

Totalpris:

Kr 6500000

BRA-i:

127 m²
4632805_1a
Prisant.:  2490000,00

Frostaveien 9B

Trondheim, TRONDHEIM

Rålekker toppleilighet med supergod planløsning og solrik balkong | Perfekt for førstegangskjøpere | Stilrent og moderne

Totalpris:

Kr 3194600

BRA-i:

52 m²

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

4626839_1a
Solgt!

Håkon Magnussons gate 3D

Trondheim, TRONDHEIM

Stilig 3-roms med separat utleiedel og svært gode utleiemuligheter | Fin standard og super beliggenhet nær City Lade

Totalpris:

Kr 4698000

BRA-i:

80 m²
4616100_1a
Solgt!

Nesjøvegen 167

Tydal, TYDAL

Sjarmerende hytte i magiske omgivelser nær Sylan og Tydal skisenter | Bilvei helt frem | Innlagt vann og strøm

Totalpris:

Kr 1400000

BRA-i:

62 m²
4614221_1a
Solgt!

Innherredsveien 90A

Trondheim, TRONDHEIM

Superstilig og vesentlig oppusset 3-roms | Nytt og rålekkert bad med badekar | Nytt kjøkken | Urban beliggenhet

Totalpris:

Kr 3300000

BRA-i:

51 m²
4614193_1a
Solgt!

Viktor Baumanns vei 26A

Trondheim, TRONDHEIM

Lys og tiltalende 3-roms med solrik balkong | Super beliggenhet med kort vei til bydelssenter, bymarka og bykjernen

Totalpris:

Kr 3304506

BRA-i:

64 m²
4604365_1a
Solgt!

Dyre Halses gate 14

Trondheim

Beundringsverdig hjørneleilighet med egen takterrasse på hele 29 kvm. Oppusset og moderne standard i lekker utførelse.

Totalpris:

Kr 5500000

BRA-i:

63,00 m²
4587232_1a
Solgt!

Eventyrvegen 44

Trondheim, Ranheim

Innholdsrik og flott familiebolig i rolige omgivelser | Takterrasse med gode solforhold | Utleiedel | Elbillader

Totalpris:

Kr 7690000

BRA-i:

183,00 m²
4585294_1a
Solgt!

Sigurd Jorsalfars veg 25C

Trondheim

ROMSLIG OG TILTALENDE 3-ROMS MED SOLRIK BALKONG | PRAKTISK KJØKKEN FRA 2020 | VEDOVN | SUPER BELIGGENHET

Totalpris:

Kr 3796102

BRA-i:

73,00 m²
4585492_1a
Solgt!

Olav Engelbrektssons alle 55

Trondheim

Spennende oppussingsmulighet med flott beliggenhet og romslig planløsning | Skjermet balkong | 2 boder

Totalpris:

Kr 2483159

BRA-i:

58,00 m²
4524201_1a
Solgt!

Anton Jenssens veg 96B

Trondheim, Ranheim

Familievennlig 4-roms leilighet med solrik balkong og glimrende beliggenhet | P-plass med elbillader | Gasspeis

Totalpris:

Kr 5000000

BRA-i:

100,00 m²
4509046_1a
Solgt!

Haldens gate 11

Trondheim

SUPERFIN 2-ROMS MED BALKONG | PERFEKT FOR FØRSTEGANGSKJØPERE | FIN BELIGGENHET NÆR STUDIESTEDER, SOLSIDEN OG FESTNINGEN

Totalpris:

Kr 3086945

BRA-i:

41,00 m²
4498437_1a
Solgt!

Setergårdsveien 87

Indre fosen, Vanvikan

INNHOLDSRIK ENEBOLIG MED STORSLAGEN SJØUTSIKT | VAKRE OMGIVELSER MED HERLIGE SOLFORHOLD | GARASJE MED ELBILLADER

Totalpris:

Kr 2150000

BRA-i:

129,00 m²
4499231_1a
Solgt!

Haldor Flatens veg 13

Trondheim, Sjetnemarka

INNHOLDSRIK ENEBOLIG I KJEDE | SOLRIK TERRASSE MED GRILLSTUE | ROMSLIG TOMT MED DOBBELTGARASJE

Totalpris:

Kr 3990000

BRA-i:

170,00 m²
4492570_1a
Solgt!

Ada Arnfinsens veg 4D

Trondheim

INNHOLDSRIKT REKKEHUS OVER 3 PLAN | GLIMRENDE SOLFORHOLD OG HAGEFLEKK | GARASJEPLASS | FAMILIEVENNLIG | 3 UTEPLASSER

Totalpris:

Kr 4456617

BRA-i:

107,00 m²
4488203_1a
Solgt!

Carl Schjetnans veg 8B

Trondheim, Sjetnemarka

NYDELIG TERRASSELEILIGHET OVER 2 PLAN I TOPPETASJE | 30 KVM TAKTERRASSE | HERLIGE SOLFORHOLD OG FLOTT UTSIKT | BAD TG1

Totalpris:

Kr 3900216

BRA-i:

91,00 m²
4450717_1a
Solgt!

Jonsvannsveien 85A

Trondheim

STILREN PENTHOUSELEILIGHET MED PANORAMAUTSIKT | TAKTERRASSE PÅ 50M² | 3 GARASJEPLASSER | FORMIDABLE SOLFORHOLD | HEIS

Totalpris:

Kr 11500000

BRA-i:

146,00 m²
4479428_1a
Solgt!

Serinelystveien 26

Trondheim

PENT OG INNHOLDSRIKT REKKEHUS MED FLOTT BELIGGENHET | SOLRIKE UTEOMRÅDER | SVÆRT FAMILIEVENNLIG | GOD STANDARD

Totalpris:

Kr 6290000

BRA-i:

122,00 m²
4476515_1a
Solgt!

Anders Søyseths veg 14E

Trondheim, Ranheim

ROMSLIG OG FAMILIEVENNLIG 3-ROMS MED SOLRIK BALKONG | 2 P-PLASSER | PRAKTISK KJØKKEN | FJERNVARME

Totalpris:

Kr 3816666

BRA-i:

74,00 m²
4476333_1a
Solgt!

Horgsletta 34

Trondheim, Ranheim

STILIG HJØRNELEILIGHET MED SOLRIK MARKTERRASSE | NYTT OG MODERNE | PARKERING | RIMELIGE BOKOSTNADER | FJERNVARME

Totalpris:

Kr 2890000

BRA-i:

46,00 m²
4465997_1a
Solgt!

Håkon Jarls gate 2

Trondheim

LEKKER STUDIOLEILIGHET MIDT I HJERTET AV TRONDHEIM | FIN OG MODERNE STANDARD | PERFEKT FOR STUDENTER

Totalpris:

Kr 2245095

BRA-i:

23,00 m²
4467486_1a
Solgt!

Planetvegen 45B

Trondheim

INNHOLDSRIK HALVPART AV TOMANNSBOLIG | GLIMRENDE SOLFORHOLD OG FLOTT HAGE | GARASJE PÅ 46KVM. | FAMILIEVENNLIG

Totalpris:

Kr 6200000

BRA-i:

161,00 m²
4463953_1a
Solgt!

Heggdalsringen 65

Trondheim

LETTSTELT OG MODERNE LEILIGHET MED STOR, SOLRIK TERRASSE | P-PLASS MED ELBILLADER | OPPRINNELIG 4-ROMS LEILIGHET

Totalpris:

Kr 4390000

BRA-i:

68,00 m²
4446266_1a
Solgt!

Havnevegen 227

Malvik, Hommelvik

LEKKER OG MODERNE 3-ROMS LEILIGHET PÅ SJØSIDEN | PARKERING I GARASJEANLEGG | FLOTT BALKONG OG SJØUTSIKT | HEIS

Totalpris:

Kr 3990000

BRA-i:

80,00 m²
4443314_1a
Solgt!

Harald Bothners veg 26

Trondheim

STILIG SELVEIER MED LAVE FELLESUTGIFTER OG STOR TERRASSE | FIN FELLESHAGE | SVÆRT SOLRIKE OMGIVELSER | PARKERING

Totalpris:

Kr 4170000

BRA-i:

64,00 m²
Solgt!

Munkegata 66E

Trondheim

Flotte kontorlokaler i hjertet av Trondheim sentrum. Sentral beliggenhet mot kanalen. Kjøkken. Garderobe.

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
sov1
plus Soverom
kjo1
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  
Boliggalleri

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
neeering

Hva kjennetegner riktig valg av megler? - Ord og handling må samsvare

Store lovord på befaring betyr ikke nødvendigvis like stor gjennomføringsevne. Noter deg følgende stikkord når du inviterer en megler hjem til deg...
hage2
Aktuelt

Nå kommer boligene med uteplass for salg

Venter du på drømmeboligen med balkong? Eller skal du selge bolig med hage? April og mai er absolutt høytid for disse boligtypene. Nå er det er på...
artikkk
Aktuelt

Tjente over kr. 150 000 på ti måneder i et boligmarked med nedgang

Paret hadde eid leiligheten i kort tid da de bestemte seg for å flytte fra Trondheim til Østlandet, og var forberedt på å tape egenkapital ved salg...
Se alle våre artikler  
Boligartikler