Christer A. Pedersen

Partner / Eiendomsmegler
Christer A. Pedersen, Partner / Eiendomsmegler
Ta kontakt
Telefon: 91 00 66 16
E-post: cap@proaktiv.no
Christer A. Pedersen er født og oppvokst i Brønnøysund på Helgelandskysten. Det avslører dialekten hans, til tross for at han har bodd i Malvik siden ungdommen. Christer har flyttet hyppig gjennom hele livet, noe som har bidratt til å vekke hans fascinasjon for boligbransjen og eiendomsmegling. Det har også tidlig gjort ham bevisst på hvor viktig det er å velge riktig megler når du skal selge bolig. En god megler, med den rette erfaringen og kompetansen og det rette engasjementet, er en investering for boligselger.  Christer er en gjennomført profesjonell megler som setter av tid til kundene sine, som skreddersyr egne strategier foran hvert eneste oppdrag fordi han vet at alle boliger og boligkjøpere er forskjellige. Christer legger sin yrkesstolthet i det å gi de beste rådene, følge opp kundene på den best mulige måten og ikke minst det å ha full kontroll på alle detaljer gjennom hele salgsprosessen. Det er slik Christer sørger for å være en investering for sine oppdragsgivere. Ingenting overlates til tilfeldighetene når Christer styrer salgsprosessen sammen med kundene.   Karrieren som megler startet som trainee hos Aktiv Eiendomsmegling, hvor han etter fullført bachelorgrad fra Handelshøyskolen BI Trondheim fikk jobb som eiendomsmeglerfullmektig. Her har han vært med å etablere det nye kontoret på Moholt og ble med på overgangen fra Aktiv til PROA Eiendomsmegling. Her arbeider han nå i et miljø som har den samme tilnærmingen til eiendomsmegling som han selv har: Det handler om å tilby kundene den beste kvaliteten gjennom hele salgsprosessen og i alle aspektene ved et boligsalg. Det handler om verdiskapende megling.
Bestill gratis verdivurdering

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg? Vi hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Prosessen var meget god. Megler var tilgjengelig ved behov, ordholden og etterrettelig.
- Kari Haugan Dahl, E, 08. nov ,2023
Utmerket oppfølging, ryddig, rask og god service.
- Per Morten Schiefloe, E, 11. okt ,2023
Ingen problemer
- Sverre Haraldson Utseth, E, 14. aug ,2023
Alt var gjort enkelt og best. Ingen bekymringen.
- Virginijus Andruska, E, 13. jun ,2023
Profesjonell oppfølging, og vilje til å gjøre det lille ekstra, som for eksempel å måke terrasse og settte opp lys på terrassen for visning når vi bodde i en annen by.
- Frank Isachsen, E, 08. jun ,2023
Valget ble enkelt. Jeg var på mange visninger før jeg solgte selv og opplevd mye. Etter en visning med Christer fra Proaktiv valgte jeg han. Han hadde mye kunnskap om boligen og kunne svare på alt vi spurte om. Meget profesjonell og dyktig. Proaktiv bidro til en effektivt og ryddig overdragelse. Anbefaler Proaktiv på det sterkeste.
- Kirsti Sandstad, E, 02. jun ,2023
Jeg opplevde megleren som imøtekommende, presis og lyttende. Kontakten med de andre partene i firmaet var enkel, og det virket som dere som kollegaer visste hvor dere hadde hverandre til enhver tid, både fysisk og mellommenneskelig.
- Adrian Nikolai Berg Kristiansen, E, 23. mai ,2023
Oppleveles med Proaktiv kan oppsummeres med - Positvt førsteinntrykk av representanten, tydelig , hold oss godt orientert om fremdrift, ingen forbehold om kontakttidpunkt, god til å tilrettelegge, ingen pushing, huset ble solgt etter få visninger og vi var også fornøyd med salgssum og hvordan oppgjøret ble gjennomført
- Åke Petter Stensheim, E, 15. feb ,2023
Jeg fikk god informasjon om boligen og god oppfølging . Megler var tilgjengelig og tok fort kontakt hvis han ikke kunne svare på telefon når jeg ringte . Det var en trygghet, ro og god oppfølging gjennom hele prossessen. Det var av stor betydning at megler deltok på overtagelse av boligen.
- Signy Margrethe Eliassen, E, 29. jan ,2023
Ryddig gjennomføring av salget. Christer gjorde en flott jobb.
- Torill Margareth Dahl, E, 21. jan ,2023
Vi er kjempe fornøyde med all hjelpen vi har fått av Proaktiv og vil takke Christer, som har gjort det lille ekstra for oss hele veien i kjøpsprosessen!
- Stian Øien, E, 26. des ,2022
Meget profesjonelt gjennomført bolighandel. Vi la en plan sammen med megler som ble fulgt av oss og megler til punkt og prikke. Etter bilder ble visning holdt, der megler er virkelig påslått. Viser boligen, har satt seg veldig godt inn i hva han selger, og håndterer påmeldte profesjonelt.
- Robert Stamnestrø, E, 15. des ,2022
Har hatt en veldig god opplevelse av dere, da megler var veldig behjelpelig med alle spørsmål.
- Tora Knobloch Bjerkmo, E, 14. des ,2022
Christer setter seg ordentlig inn i salgsobjektet og svarer godt på alle spørsmål og bekymringer en har.
- Torun Jensen Tannvik, E, 13. des ,2022
Virker å kjenne markede godt. Tett oppfølging.
- Tore Flatval, E, 08. des ,2022
Veldig fornøyd med å kjøpe av Christer! Ryddig prosess, raske svar, god kontroll på objektet som var til salgs. Kommer helt klart til å vurdere Proaktiv og Christer hvis vi selv skal selge
- Ingri Kappel Kirkbakk, E, 24. nov ,2022
Jeg synes vår megler Christer Pederesen Var veldig flink til å informere oss underveis, både med møter, telefon , og meldinger.
- Anne Lise Renbjør, E, 22. nov ,2022
Trivelig, behjelpelig og tilgjengelig, svarer raskt på spørsmål!
- Mari Kleven Liberg, E, 10. nov ,2022
Meget fornøgd med Proaktiv. Christer tok på seg utfordinga om å gjennomføre slaget og overtakelse på under ei veke. Det gjekk knirkefritt
- Matias Lote Henden, E, 14. okt ,2022
Serriøst. Ånkli. Flinke folk. Egentlig bare positivt.
- Jon Martin Lunde Einvik, E, 02. okt ,2022
Veldig fornøyd med hele prosessen. Helt fra Christer kom innom og presenterte kontrakt og tilbud for salg til oppfølging etter salg. Allerede på første møtet før vi hadde signert hadde han satt seg godt inn i boligen og området. Selv om vi signerte kontrakt for å selge nesten ett år i forveien så følte vi at oppfølgingen var god hele veien. Vi følte oss aldri glemt i en travel meglerhverdag. Vurderinger rundt salgstidspunkt i forhold til markedet og pris ble justert underveis og virket hele tiden gjennomtenkt. ProAktiv ved Christer A. Pedersen kan absolutt anbefales til andre.
- Fredrik Austad, E, 29. sep ,2022
Høy profesjonalitet og ryddig gjennomført. Meget fornøyd med hele prosessen.
- Mikael Nilsen, E, 29. sep ,2022
Gjorde en utmerket jobb ved salg av vårt hus fra start til slutt.
- Nicklas Gilland, E, 28. sep ,2022
Alt gikk som smurt.
- Berit Jystad Grannes, E, 20. sep ,2022
Tett og god oppfølging av megler! Anbefales på det sterkeste!
- Geir Nygård, E, 20. aug ,2022
Fantastisk god megler som viste interesse både for leiligheten og mennesket i salgsprosessen. Stilte alltid opp og var dyktig.
- Stin L Høegh Henrichsen, E, 12. aug ,2022
ProAktiv og Christer ga oss et perfekt boligsalg! Likte godt at vi fikk tips og at de så muligheter for å gjøre boligen mer attraktiv på markedet.
- Petter Jerpstad, E, 11. aug ,2022
Brukte samme megler til både kjøp og salg av bolig.
- Berit Jystad Grannes, E, 09. aug ,2022
Opplevde megleren grundig og dyktig, både da jeg kjøpte og da jeg solgte.
- Johannes F Reinertsen, E, 25. jul ,2022
Veldig positiv opplevelse helt fra visning og til kjøp. Fikk god hjelp og svar på det vi lurte på underveis. Veldig fornøyd med megleren.
- Eirik Røtnes, E, 18. jun ,2022
En godt planlagt salgsprosess og god støtte fra megler før, underveis og etter boligsalg! Følte meg godt ivaretatt som kunde. Kan varmt anbefale Proaktiv videre.
- Kristin Reine, E, 20. mai ,2022
Kunne ikke vært mere fornøyd med valg av megler i forbindelse med salg av leiligheten! Alt fungerte optimalt fra befaring til oppgjør. Anbefales på det sterkeste.
- Stian Klokk, E, 07. mai ,2022
Ryddig, god informasjon under hele prosessen
- Vigdis Buarø Waag, E, 02. apr ,2022
God informasjon og oppfølging under hele prosessen
- Vigdis Buarø Waag, E, 13. mar ,2022
Profesjonell, ryddig og informativ veiledning i hele prosessen fra tanken om salg, til nøkler var overlevert ny eier. Følte at mine behov ble godt tatt vare på av en rolig og behagelig megler.
- Marit Kjeldedal, E, 09. mar ,2022
Jeg var på flere visninger der Christer var megler, og jeg opplevde at jeg ble veldig godt tatt i mot. Fikk svar på alle spørsmål jeg hadde, og fikk også tid til å gå litt alene for å se mulighetene selv. Christer var veldig ryddig gjennom hele prosessen, og hvis jeg lurte på noe så var det bare å sende sms så fikk jeg svar med en gang. Behagelig for meg som kjøper av bolig! :)
- Siri Anita Foss, E, 10. feb ,2022
Leverer, behagelig megler, god oppfølging.
- Wenche Pettersen, E, 25. des ,2021
Svært godt samarbeid med megler, raskt og gode svar på spørsmål vi hadde. God oppfølging!
- Zana Jahani, E, 19. nov ,2021
Tilgjengelig, motivert, høy kompetanse
- Stine Alice Kristiansen, E, 18. nov ,2021
Da jeg brukte Proaktiv følte jeg meg ivaretatt og veldig godt behandlet. Jeg satte spesielt pris på ærligheten til megler Christer ved spørsmål underveis i prosessen av boligkjøp.
- Didrik Sverreson Ohnstad, E, 11. nov ,2021
Vi valgte Proaktiv eiendomsmegling som vår megler pga totaliteten. Vi følte oss ivaretatt og ble behandlet på en god og seriøs måte der megler forklarte innholdet på en god og forståelig måte. Ingen fremmedord og ingen skjult agenda! Vi fikk også en pris for boligen som var over prisantydning noe vi selvsagt var godt fornøyd med. Tusen takk til Christer for all god hjelp og et profesjonelt gjennomført salg med seriøs opptreden. Takk.
- Per Evjen, E, 20. okt ,2021
Kjempe hyggelig representant fra proaktiv. Enkel og prate med og fikk informasjon om alt vi trengte flere ganger da dette var vårt første kjøp.
- Henry Alexander Alstad, E, 06. okt ,2021
Dyktig, hyggelig
- Roger Kjørsvik, E, 16. sep ,2021
Følte meg godt ivaretatt gjennom hele prosessen.
- Julie Elise Trovaag, E, 06. sep ,2021
Imøtekommende og ryddig handel
- Ole Jørund Eggan, E, 05. sep ,2021
Profesjonalitet i alle ledd. Proaktiv holder hva de lover og som det står i omtalen: «Vi legger den beste strategien for å få solgt din eiendom til best pris! Eiendomsmegling er verdifull rådgivning – vi skal berike våre kunder». Og de holder ord.
- Ebbe Austheim, E, 26. aug ,2021
Fra første møte får man inntrykket av at man har med en seriøs og profesjonell megler å gjøre. For vår del var Christer imøtekommende for spørsmål gjennom hele prosessen, og lot oss være delaktig i salget. Vi fikk en genuin opplevelse av at Christer brydde seg om oss og vårt boligsalg! Kommer til å bruke han og Proaktiv igjen ved neste kjøp/salg! Kvalitet for pengene!
- Mats Heide-Åsaune, E, 20. aug ,2021
Christer var ryddig, imøtekommende og tilgjengelig. Den perfekte megler!
- Petter Jerpstad, E, 28. jul ,2021
Jeg jobber/jobbet som takstmann i Trondheim og har størsteparten av mine oppdrag fra Proaktiv. Har vært uproblematisk å jobbe for Proaktiv, å uproblematisk å benytte Proaktiv som megler ved salg av egen bolig. En flott gjeng som har vært fantastisk å jobbe med :-)
- Ståle Hjelmseth, E, 15. jul ,2021
Profesjonell, trygg, erfaren
- Marianne Halsen Bikset, E, 30. jun ,2021
Ryddig og bra handel. Fikk veldig god oppfølging før, under og etter handel av megler Christer A. Pedersen.
- Snorre Berntsen Rogstad, E, 09. apr ,2021
Synes det hele gikk veldig greitt
- Alf Dørum, E, 26. feb ,2021
trygt og proffesjonellt. god oppfølging, føler megler ønsker å gjøre en god jobb.
- Anders Vikan, E, 23. feb ,2021
Veldig godt fornøyd med meglerens rolle i forbindelse med mitt boligsalg. Ryddig, ordentlig og oversiktlig og vi oppnådde en god pris!
- Jan Raphael, E, 19. feb ,2021
Profesjonell men samtidig folkelig megler, fikk raske svar på evt spørsmål og god hjelp under prosessen. Avtalte privat visning, noe de ordnet kjapt. Fikk et godt helhetlig inntrykk av meglerhuset og megler.
- Joachim Moholdt, E, 08. feb ,2021
Jeg hadde igjen en fantastisk opplevelse med Proa da jeg solgte bolig i Blaklihøgda. Hele prosessen var generelt veldig god og hyggelig. Christer gjorde sitt ytterste for at alt skulle gå så smertefritt som mulig i en ellers litt vanskelig periode. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med hele salgsprosessen, og ikke minst sluttresultatet.
- Silje Mathiesen, E, 25. nov ,2020
Jeg opplevde Proa og min megler, Christer Pedersen som profesjonell og hyggelig
- Elin Gjelset Sandbæk, E, 15. mai ,2019
Profesjonell fra start til salg
- Berit Sivertsen, E, 08. jun ,2016

Se flere kundeuttalelser

4293835_1a
Prisant.:  700000,00

Vukusletta 104 og 106

Verdal, Vuku

NY PRIS! 390 000,- pr tomt - 700 000,- samlet! Boligtomter med naturskjønn beliggenhet i nytt boligfelt

Totalpris:

Kr 700000

P-rom:

0,00 kvm
4582177_1a
Prisant.:  6500000,00

Heggdalsringen 63

Trondheim

FANTASTISK UTSIKTSLEILIGHET MED SOLRIK BALKONG | NYTT OG MODERNE | LETTSTELT | HEIS | NÆR MARKA | GARASJEPLASS

Totalpris:

Kr 6500000

P-rom:

76,00 kvm
4587232_1a
Prisant.:  7690000,00

Eventyrvegen 44

Trondheim, Ranheim

Innholdsrik og flott familiebolig i rolige omgivelser | Takterrasse med gode solforhold | Utleiedel | Elbillader

Totalpris:

Kr 7690000

P-rom:

183,00 kvm
4585294_1a
Prisant.:  3750000,00

Sigurd Jorsalfars veg 25C

Trondheim

ROMSLIG OG TILTALENDE 3-ROMS MED SOLRIK BALKONG | PRAKTISK KJØKKEN FRA 2020 | VEDOVN | SUPER BELIGGENHET

Totalpris:

Kr 3796102

P-rom:

73,00 kvm
4590396_1a
Prisant.:  4200000,00

Smiskaret 87E

Malvik

Innholdsrikt og flott enderekkehus med nydelig fjordutsikt | Fine uteområder og lang solgang | Godt med lagringsplass

Totalpris:

Kr 4200000

P-rom:

102,00 kvm
4597652_1a
Prisant.:  3890000,00

Sigurd Jorsalfars veg 21B

Trondheim

Pen og moderne toppleilighet med vestvendt balkong | God standard på kjøkken og bad | 2 romslige soverom | Utsikt

Totalpris:

Kr 3936102

P-rom:

68,00 kvm

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

4591255_1a
Solgt!

Ranheimsvegen 185

Trondheim, Ranheim

3-roms seniorleilighet med fin beliggenhet | Flott balkong i fredfulle omgivelser| Tilbaketrukket og sentralt | Heis

Totalpris:

Kr 2927000

P-rom:

63,00 kvm
4587325_1a
Solgt!

Hans Hagerups gate 10

Trondheim

Toppleilighet i Ministerpaleet | Innholdsrik og sjarmerende | Sørvendt balkong med gode solforhold | Egen p-plass

Totalpris:

Kr 5750000

P-rom:

132,00 kvm
4585492_1a
Solgt!

Olav Engelbrektssons alle 55

Trondheim

Spennende oppussingsmulighet med flott beliggenhet og romslig planløsning | Skjermet balkong | 2 boder

Totalpris:

Kr 2483159

P-rom:

58,00 kvm
4561077_1a
Solgt!

Håkon Magnussons gate 22

Trondheim

Superfin 3-roms leilighet rett ved City Lade | Strøken standard | Vestvendt balkong | P-plass i garasjekjeller

Totalpris:

Kr 5390000

P-rom:

71,00 kvm
4561142_1a
Solgt!

Gustav Byes vei 12

Trondheim

Delikat og stilfull familieleilighet med 3 soverom og vestvendt balkong - Vesentlig oppgradert i 2017 - Nær bymarka

Totalpris:

Kr 5923308

P-rom:

97,00 kvm
4559414_1a
Solgt!

Markaplassen 67

Trondheim, Ranheim

Innholdsrik enebolig med 4 soverom og 3 stuer | Solrik terrasse og hage | Flott beliggenhet i familievennlig område

Totalpris:

Kr 7000000

P-rom:

180,00 kvm
4548880_1a
Solgt!

Brit Grytbaks veg 14

Trondheim

Fantastisk beliggende endeleilighet med panoramautsikt | Nydelig balkong med lang solgang | 50 års aldersgrense for kjøp

Totalpris:

Kr 3490000

P-rom:

77,00 kvm
4549014_1a
Solgt!

Anders Tvereggens veg 16B

Trondheim

Stilig og moderne enebolig med misunnelsesverdig takterrasse på hele 50 kvm | Hage og markterrasse | Elbillader

Totalpris:

Kr 5750000

P-rom:

93,00 kvm
4548095_1a
Solgt!

Heggdalsringen 57

Trondheim

Fremragende hjørneleilighet med enkel adkomst og alt på ett plan | Nytt i 2019 | Stor terrasse på 28,5 kvm | P - plass

Totalpris:

Kr 6800000

P-rom:

89,00 kvm
4547071_1a
Solgt!

Stjørdalsveien 7

Trondheim

Lys og lettstelt hjørneleilighet vendt mot sydvest | Fantastisk utsikt og herlige solforhold | P-plass i garasjeanlegg

Totalpris:

Kr 6000000

P-rom:

72,00 kvm
4545635_1a
Solgt!

Bugges veg 18

Trondheim

Fin og innholdsrik halvpart med herlige uteområder, gode solforhold og skjermede omgivelser | Barnevennlig beliggenhet

Totalpris:

Kr 6800000

P-rom:

150,00 kvm
4541112_1a
Solgt!

Mellomila 88

Trondheim

Lekker og moderne 2-roms leilighet i 4. etg | Flott balkong med fjordutsikt | Mulighet for kjøp/leie av p-plass

Totalpris:

Kr 2956175

P-rom:

35,00 kvm
4516732_1a
Solgt!

Mellomila 77

Trondheim

STILREN OG LEKKER 3-ROMS LEILIGHET I 4. ETG | P-PLASS MED ELBIL-LADER | GOD STANDARD | HEIS I BYGGET

Totalpris:

Kr 4190000

P-rom:

67,00 kvm
4546231_1a
Solgt!

Odenseveien 21

Trondheim

3-roms toppleilighet med fantastisk beliggenhet nær marka og butikksenter | Flott balkong og romslig planløsning

Totalpris:

Kr 3305928

P-rom:

63,00 kvm
4524201_1a
Solgt!

Anton Jenssens veg 96B

Trondheim, Ranheim

Familievennlig 4-roms leilighet med solrik balkong og glimrende beliggenhet | P-plass med elbillader | Gasspeis

Totalpris:

Kr 5000000

P-rom:

100,00 kvm
4521069_1a
Solgt!

Flatholmvegen 24D

Malvik, Hommelvik

Hjertevarm familiebolig med idyllisk beliggenhet | Usjenerte uteområder med lang solgang | Nær herlige turområder

Totalpris:

Kr 5690000

P-rom:

134,00 kvm
4509046_1a
Solgt!

Haldens gate 11

Trondheim

SUPERFIN 2-ROMS MED BALKONG | PERFEKT FOR FØRSTEGANGSKJØPERE | FIN BELIGGENHET NÆR STUDIESTEDER, SOLSIDEN OG FESTNINGEN

Totalpris:

Kr 3086945

P-rom:

41,00 kvm
4510517_1a
Solgt!

Harald Bothners veg 17

Trondheim

NYDELIG 3-ROMS LEILIGHET MED TILLEGGSAREAL PÅ LOFT | STOR OG SOLRIK VERANDA | DRØMMEKJØKKEN | VEDOVN | FELLES HAGE

Totalpris:

Kr 4300000

P-rom:

75,00 kvm
4509097_1a
Solgt!

Anton Jenssens veg 104A

Trondheim, Ranheim

SMAKFULL OG ELEGANT LEILIGHET OVER 2 PLAN | VESTVENDT TERRASSE | P-PLASS MED ELBILLADER | STILFULL GASSPEIS | VASKEROM

Totalpris:

Kr 4560000

P-rom:

107,00 kvm
4498437_1a
Solgt!

Setergårdsveien 87

Indre fosen, Vanvikan

INNHOLDSRIK ENEBOLIG MED STORSLAGEN SJØUTSIKT | VAKRE OMGIVELSER MED HERLIGE SOLFORHOLD | GARASJE MED ELBILLADER

Totalpris:

Kr 2150000

P-rom:

129,00 kvm
4499231_1a
Solgt!

Haldor Flatens veg 13

Trondheim, Sjetnemarka

INNHOLDSRIK ENEBOLIG I KJEDE | SOLRIK TERRASSE MED GRILLSTUE | ROMSLIG TOMT MED DOBBELTGARASJE

Totalpris:

Kr 3990000

P-rom:

170,00 kvm
4492570_1a
Solgt!

Ada Arnfinsens veg 4D

Trondheim

INNHOLDSRIKT REKKEHUS OVER 3 PLAN | GLIMRENDE SOLFORHOLD OG HAGEFLEKK | GARASJEPLASS | FAMILIEVENNLIG | 3 UTEPLASSER

Totalpris:

Kr 4456617

P-rom:

107,00 kvm
4488203_1a
Solgt!

Carl Schjetnans veg 8B

Trondheim, Sjetnemarka

NYDELIG TERRASSELEILIGHET OVER 2 PLAN I TOPPETASJE | 30 KVM TAKTERRASSE | HERLIGE SOLFORHOLD OG FLOTT UTSIKT | BAD TG1

Totalpris:

Kr 3900216

P-rom:

91,00 kvm
4450717_1a
Solgt!

Jonsvannsveien 85A

Trondheim

STILREN PENTHOUSELEILIGHET MED PANORAMAUTSIKT | TAKTERRASSE PÅ 50M² | 3 GARASJEPLASSER | FORMIDABLE SOLFORHOLD | HEIS

Totalpris:

Kr 11500000

P-rom:

146,00 kvm
4485378_1a
Solgt!

Steinåsen 29D

Trondheim

INNHOLDSRIK TERRASSEBOLIG MED MODERNE PREG OVER 2 PLAN | FORMIDABEL BELIGGENHET | GLIMRENDE SOLFORHOLD |VIDSTRAKT UTSIKT

Totalpris:

Kr 6995975

P-rom:

162,00 kvm
4479428_1a
Solgt!

Serinelystveien 26

Trondheim

PENT OG INNHOLDSRIKT REKKEHUS MED FLOTT BELIGGENHET | SOLRIKE UTEOMRÅDER | SVÆRT FAMILIEVENNLIG | GOD STANDARD

Totalpris:

Kr 6290000

P-rom:

122,00 kvm
4476515_1a
Solgt!

Anders Søyseths veg 14E

Trondheim, Ranheim

ROMSLIG OG FAMILIEVENNLIG 3-ROMS MED SOLRIK BALKONG | 2 P-PLASSER | PRAKTISK KJØKKEN | FJERNVARME

Totalpris:

Kr 3816666

P-rom:

74,00 kvm
4476333_1a
Solgt!

Horgsletta 34

Trondheim, Ranheim

STILIG HJØRNELEILIGHET MED SOLRIK MARKTERRASSE | NYTT OG MODERNE | PARKERING | RIMELIGE BOKOSTNADER | FJERNVARME

Totalpris:

Kr 2890000

P-rom:

46,00 kvm
4465997_1a
Solgt!

Håkon Jarls gate 2

Trondheim

LEKKER STUDIOLEILIGHET MIDT I HJERTET AV TRONDHEIM | FIN OG MODERNE STANDARD | PERFEKT FOR STUDENTER

Totalpris:

Kr 2245095

P-rom:

23,00 kvm
4467486_1a
Solgt!

Planetvegen 45B

Trondheim

INNHOLDSRIK HALVPART AV TOMANNSBOLIG | GLIMRENDE SOLFORHOLD OG FLOTT HAGE | GARASJE PÅ 46KVM. | FAMILIEVENNLIG

Totalpris:

Kr 6200000

P-rom:

161,00 kvm
4463953_1a
Solgt!

Heggdalsringen 65

Trondheim

LETTSTELT OG MODERNE LEILIGHET MED STOR, SOLRIK TERRASSE | P-PLASS MED ELBILLADER | OPPRINNELIG 4-ROMS LEILIGHET

Totalpris:

Kr 4390000

P-rom:

68,00 kvm
4446266_1a
Solgt!

Havnevegen 227

Malvik, Hommelvik

LEKKER OG MODERNE 3-ROMS LEILIGHET PÅ SJØSIDEN | PARKERING I GARASJEANLEGG | FLOTT BALKONG OG SJØUTSIKT | HEIS

Totalpris:

Kr 3990000

P-rom:

80,00 kvm
4443314_1a
Solgt!

Harald Bothners veg 26

Trondheim

STILIG SELVEIER MED LAVE FELLESUTGIFTER OG STOR TERRASSE | FIN FELLESHAGE | SVÆRT SOLRIKE OMGIVELSER | PARKERING

Totalpris:

Kr 4170000

P-rom:

64,00 kvm
4410439_1a
Solgt!

Øvre Møllenberg gate 55B

Trondheim

SJARMERENDE, TILBAKEKTRUKKET OG GJENNOMLYS 5-ROMS LEILIGHET | Lekkert baderom fra 2018 | Vedovn

Totalpris:

Kr 5081568

P-rom:

99,00 kvm
4093993_1a
Solgt!

Rønningstrøa 10

Melhus

Unik og ekstravagant enebolig i massivtre - Spektakulær utsikt - Klargjort for stor takterrasse - Garasje

Totalpris:

Kr 6890000

P-rom:

145,00 kvm
Solgt!

Munkegata 66E

Trondheim

Flotte kontorlokaler i hjertet av Trondheim sentrum. Sentral beliggenhet mot kanalen. Kjøkken. Garderobe.

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
sov1
plus Soverom
kjo1
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  
Boliggalleri

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
_RM_1077
Aktuelt

Boligmarkedet i Trondheim er langt fra dårlig; - Litt avventende og tålmodig akkurat nå

Proaktivmeglerne i Trondheim oppsummerer høstens boligmarked. De poengterer spesielt hvor viktig det er å prise boligene riktig – for å ikke miste...
16196%20Proaktiv-036
Aktuelt

Slik opplever meglerne boligmarkedet i Stavanger og Sandnes

En merkbar skjevhet mellom tilbud og etterspørsel har trendet en god stund nå. Færre boliger til salgs betyr flere kjøpere om beinet. Samtidig har...
opera1
Aktuelt

Lene Orvik byttet megler til Proaktiv – da ble leiligheten solgt

Skal du ha et annet og bedre resultat må du faktisk gjøre noe nytt og annerledes. Dette var utgangspunktet for Proaktiv megler, Jeanette Risberget,...
Se alle våre artikler  
Boligartikler