Steinar Skaanes

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Steinar Skaanes, Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Ta kontakt
Telefon: 97 05 92 39
E-post: steinar@proaktiv.no
Steinar Skaanes har en bachelorgrad i eiendomsmegling, er godkjent eiendomsmegler fra Finanstilsynet og er medlem av Norges Eiendomsmeglerforbund. Steinar er født og oppvokst på Stubban og bor på Nardo i Trondheim. Etter mange års solid innsats som megler i Trondheim, er Steinar anerkjent som en kvalitetsmegler i hele regionen. Helt siden starten av meglerkarriere tilbake i 2006 har Steinar vært kjent for å alltid yte maksimalt for alle sine kunder. Etter mange år i bransjen, og over 600 boligomsetninger, har Steinar de aller beste forutsetninger for å rettlede både kjøpere og selger trygt gjennom bolighandelen. Han megler alle typer eiendommer og har et kompromissløst fokus på kvalitet og gode kunderelasjoner, som igjen resulterer i trofaste kunder som kommer tilbake og anbefaler ham videre til andre. For Steinar er det avgjørende å  alltid overinnfri kundenes forventinger.   Steinars kunder får bunnsolide råd, tuftet på engasjement og erfaring. De får dessuten en eiendomsmegler som skreddersyr en strategi for hvert enkelt oppdrag og samtidig følger opp og gjennomfører på en måte som eliminerer tilfeldighetenes spillerom i prosessen. Det fører til en trygg og effektiv prosess og ikke minst til et best mulig sluttresultat.      
Bestill gratis verdivurdering

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg? Vi hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Steinar er en dyktig og tillitskapende megler med et høyt oppmerksomhetsnivå før, under og etter salgsprosessen. Rask respons og personlig oppfølging gjorde det til en fornøyelig og trygg opplevelse. Anbefales på det varmeste.
- Magnus Møller, E, 17. nov ,2022
Veldig dyktig megler, fulgte opp absolutt alt. Anbefales!
- Aslaug Dahlø, E, 16. nov ,2022
Veldig godt inntrykk av kjennskap i markedet og god dialog gjennom flere visninger/budrunder, og tilslutt i kjøpsprosessen.
- Fredrik K Sletten, E, 11. okt ,2022
Superb
- Stian Alexander Henriksen, E, 10. okt ,2022
tilgjengelig, løsningsfokusert og proaktiv(!)
- Karin Erland, E, 01. okt ,2022
Punktlig, profesjonell og imøtekommende. Følger opp salget med suveren dialog under veis. Meget fornøyd og vil alltid benytte Proaktiv som megler dersom det er mulig.
- Ben Didrik Vaags, E, 29. sep ,2022
Effektiv og profesjonelle hele veien fra start til finish. Gode råd underveis og påpasselige med å holde fremdriften med salget i gang. Kommer definitvt til å benytte oss av Proaktiv ved neste anledning.
- Lars Haukø, E, 28. sep ,2022
Ryddig hele veien, faglig dyktig på alle punkter, tidsfrister ble fulgt opp og overholdt!
- Roy Nilsen, E, 12. sep ,2022
Fornøyd med megler som gjorde en grundig og bra jobb. Veldig tilstedeværende og alltid tilgjengelig om vi hadde spørsmål.
- Marte Hagen, E, 06. sep ,2022
Jeg har veldig god erfaring med Proaktiv, både som førstegangkjøper og selger av leilighet. Profesjonell tilnærming til jobben, god informasjon og bra oppfølging gjennom hele prosessen. Det ble også godt resultat på salget!
- Julie Hjellbakk Pettersen, E, 26. aug ,2022
ryddig og greit
- Atle Svea, E, 24. aug ,2022
Meget godt fornøyd med hele prosessen
- Olav Bremer Fjær, E, 19. aug ,2022
Jeg er fornøyd
- Inger Anna Forseth, E, 13. aug ,2022
Hardtarbeidende megler som gjorde en meget bra jobb med salget av min bolig. Her får man en megler som hele tiden er "på" . Prosessen var meget ryddig.
- Andreas Horn, E, 13. aug ,2022
Megler er profesjonell, trygg, tillitsfull og en mester i kommunikasjon. Hele prosessen var meget solid gjennomført.
- Thomas Rinnan Høstad, E, 11. aug ,2022
Steinar er den beste megler i landet. Jeg ville anbefale han sterk til alle jeg kjenner. Jeg klarte å selge huset over prisantydning om mindre en ett måned, fra start til salg. Han er en kjempeflink å kommunisere og virkelig følger opp ALLE deler av salg. Ønsker dere det beste, trenger dere han.
- Francesco Finotti, E, 11. aug ,2022
Jeg opplevde at jeg ble fulgt og geleidet gjennom de ulike trinnene i prosessen. Megler var tilgjengelig og fleksibel. Jeg var ikke til stede på visning så de spørsmålene kan jeg ikke svare på. Jeg er veldig fornøyd.
- Lene Waldenstrøm, E, 11. aug ,2022
Trygghet og fantastisk støtte og oppfølging .
- Kirsti Myhr, E, 10. aug ,2022
Frempå og behjelpelig megler. Var alltid tilgjengelig uansett tid på døgnet.
- Frida Sæther, E, 05. aug ,2022
Fra første kontakt til gjennomført salg følte vi oss ivaretatt av proffe folk som gjorde det maksimale ut av alle deler av salgsprosessen.
- Ole Engan, E, 23. jul ,2022
Svært god kundeoppfølging. Vi følte oss meget godt ivaretatt gjennom hele salgsprosessen.
- Kjell Harald Holthe, E, 17. jul ,2022
Vi er er særdeles godt fornøyd med Proaktiv, hvor vi hadde kjøper på plass dagen etter visning og til pris over prisantydning
- Jan Roger Øiaas, E, 14. jul ,2022
God oppfølging. Proff. utført arbeid.
- Bjørn Tangen, E, 31. mai ,2022
Steinar fulgte oss godt opp gjennom hele kjøpsprosessen. Han er en dyktig megler som er flink å ivareta både selger og kjøper.
- Cathrine Hordvik Eriksen, E, 21. apr ,2022
Profesjonell, tilgjengelig og effektiv.
- Ragnhild Helene Karlsen Henningsen, E, 14. apr ,2022
Veldig effektiv og ryddig prosess hele veien fra første møte til leiligheten var solgt og overlevert.
- Kent Aspnes, E, 07. apr ,2022
Vi opplevde megler Steinar Skaanes som svært behjelpelig ved kjøp av bolig, og mener han generelt gjorde hele kjøpeprosessen lettere. Han var lett å få kontakt med og ga god oppfølging hele veien. Svært fornøyde.
- Else Maria Rolsted Lie, E, 06. apr ,2022
Proff fra start til slutt
- Marit Ofstad, E, 11. mar ,2022
Gode råd i forbindelse med klargjøring av bolig før fotografering og visning. Alltid tilgjengelig for eventuelle spørsmål. Megler hadde full kontroll under hele prosessen og viste stort engasjement for salg av min bolig. Dette gjorde at jeg følte meg trygg på at salget av min bolig ble ivaretatt på en svært tilfredstillende måte.
- Wenche Weiseth, E, 10. mar ,2022
Veldig fornøyd med Steinar Skaanes. Alltid tilgjengelig, og veldig dyktig innenfor sitt fagfelt.
- Eirik Lysø, E, 28. feb ,2022
Jeg valgte Steinar grunnet at han er kjent i området. Han var proff fra første møte/verdivurdering til gjennomført salg. En ting er at han laget en tiltalende boligannonse på Finn, og et lekkert prospekt til visning, men en annen ting er at han stod i en vanvittig budrunde. Som selger er man så klart interessert i å få budrunde. Takket være Steinar og hans erfaring og kompetanse i budrunden så satte vi prisrekord i hele borettslaget. Under verdivurderingen sa Steinar: «Denne skal jeg selge som et familiehjem» Den setningen var god å tenke på når vi skulle selge hjemmet vårt. At noen kjøper et hjem og ikke et objekt. Steinar anbefales på det sterkeste!
- Siri Anita Foss, E, 17. feb ,2022
Ryddig,
- Grete Bang-Larsen, E, 08. feb ,2022
Profesjonell, tar ansvar, står løpet ut, flink å informere
- Tore Aaker, E, 02. feb ,2022
Veldig fornøyd med både salget og megler. Trivelig og trygg igjennom hele prosessen.
- Tommy Løberg Schjetne, E, 10. des ,2021
Snill og dyktig eiendomsmegler
- Yasin Abbasi, E, 10. des ,2021
Rask og hyggelig, har kontroll på hele prosessen
- Olai Johann Wanvik, E, 22. nov ,2021
Alltid hyggelig. Profesjonell til fingerspissene. Tilgjengelig og god oppfølging. Erfaren og gir gode råd. Har "nese" for salg. Dette beskriver Steinar Skaanes hos Proaktiv. Vi har brukt han ved flere boligsalg og har alltid vært storfornøyd! Anbefales på det varmeste!
- Rolf Wettergreen, E, 16. nov ,2021
Topp oppfølging ,flink/ erfaren/trivelig megler 😄
- Inger Lise Grande Menne, E, 13. nov ,2021
Ryddig prosess. Bra informasjon underveis. Også ekstrservice i form av bæring av defekt kjøleskap 😀
- Audun Mæle, E, 30. sep ,2021
Steinar har vært hands on, tilgjengelig og engasjert siden dag en. Han sa selv at han ikke skiller mellom å selge en villa eller en treroms, noe han beviste gang på gang. Vi fikk til og med tilsendt dokumenter da han var på tur opp Galdhøpiggen - det får du ikke hos hvem som helst.
- Maria Try Eidum, E, 15. sep ,2021
Enkel og grei prosess.
- Ingrid Blokkum, E, 07. sep ,2021
Bare positivt.
- Grete Sletten, E, 02. sep ,2021
Meget fornøyd med gjennomføring av salgsprosessen – alt «gikk på skinner» fra første møte med megler, interiørkonsulent, fotograf og visning/salg 😊
- Gunn Lisbeth Hansen, E, 23. aug ,2021
Hei Jeg har en veldig god opplevelse av salget av egen eiendom. Alt gikk skikkelig og grundig for seg fra første møte til salget var gjennomført. Er imponert over hvordan alt ble håndtert fra megleren.
- Frank Haugan, E, 10. aug ,2021
Vi synes Steinar var tett på hele tiden, var i forkant av våre «bekymringer» og han var grundig gjennom hele prosessen. Han var den eneste av meglerne vi hadde innom som tydelig signaliserte at han ønsket å selge akkurat vår bolig. Det er betryggende med en megler som er villig til gå den ekstra mila. For vår del endte det med et 100% smertefritt boligsalg. Steinar er hel ved han og jeg anbefaler han gjerne til andre som skal selge bolig.
- Dag Frode Arnø, E, 31. jul ,2021
Ryddig og grei prosess. God informasjon hele veien, megler alltid tilgjengelig
- Renathe Brekken, E, 30. jul ,2021
Kom tidlig inn i salgsprosessen. Hentet inn stylist, som gav oss råd for hvordan vi skulle pusse opp før salg. Fulgte rådene vi fikk, og salget gikk strålende! Steinar var helt rå i budrundene også! Fotografen gjorde også en formidabel jobb!
- Vegard Martin Karlsen, E, 22. jul ,2021
Rask og ryddig prosess, megler hadde full kontroll hele veien.
- Maria Bjørstad Ringset, E, 14. jul ,2021
Ryddig. Megler holdt oss oppdatert hele veien. Svarte raskt på alle henvendelser. Han viste også engasjement på visning. Møtte aktuelle kjøpere med smil og vennlighet. Følte oss hele veien trygg på at vi valgte riktig megler.
- Maria Grødal Caquet, E, 11. jul ,2021
Meget fornøyd med Proaktiv! De viste et høyt engasjement for et best mulig salg av min bolig.
- Simen Jensås, E, 10. jul ,2021
Jeg er kjempefornøyd med Steinar. Han var veldig profesjonell og imøtekommende gjennom hele prosessen, fra visning til overtakelse. Alt gikk greit og effektivt. Tusen takk! Anbefaler Steinar på det varmeste.
- Yared Worku Bekele, E, 06. jul ,2021
Ryddig og greit,
- Thor Olsen, E, 03. jul ,2021
Opplevde at megleren var fulgte godt opp under hele prosessen , gode og raske tilbakemeldinger .
- Turid Godø Haugen, E, 01. jul ,2021
Profesjonelle, pålitelige, engasjerte og innehar meget stor kunnskap innenfor faget.
- Aasta Bull, E, 19. jun ,2021
Alt gikk veldig greit. Tidsplanen ble holdt og fikk gode råd og tips. Megler gjorde en god jobb.
- Bjørg Lossius Halvorsen, E, 19. jun ,2021
Steinar er profesjonell hele veien og var ekstra behjelpelig siden jeg flyttet fra byen før første visning. Tok seg av nøkler og organiserte alt med både vaskebyrå og stylist.
- Ole J Skaaheim Thomsen, E, 12. jun ,2021
Steinar var veldig hyggelig på visning, på Mail og på overtakelsen og behjelpelig med at vi fikk komme inn å ta mål før overtakelsen så vi fikk bestilt møbler
- Helene Rise, E, 09. jun ,2021
Svært fornøyd med proaktiv og megler Steinar Skaanes. God oppfølging underveis, og spesielt god på dagen for budrunde. Vil anbefale Proaktiv til alle jeg kjenner.
- Ole Kristian Myren, E, 11. mai ,2021
Ryddig og oversiktlig prosess ved salg av bolig. God dialog med megler ila hele prosessen. Megler gjorde sitt ytterste for å oppnå et godt resultat, både ved visninger og i budrunden. Dyktig fotograf og stylist. Anbefaler Proaktiv på det varmeste!
- Pernille Synnøve Tuva, E, 24. mar ,2021
Meget rask og ryddig prosess
- Sindre Helde Kjølseth, E, 23. mar ,2021
Veldig god kommunikasjon.
- Cato Svingen Solheim, E, 17. mar ,2021
Det var første gongen da jeg kjøpte bolig. Jeg var svært fornøyd med alt takk for hyggelig kunde behandling 😉
- Nahom Tekeste Asgede, E, 01. mar ,2021
Vi er kjempegodt fornøyd med megler i forbindelse med hussalg. Han har vært tilgjengelig i hele prosessen, gitt tips og gode råd.
- Heidi Næss, E, 06. des ,2020
Megler var Profesjonell, tilstedeværende, engasjert og kjente området godt. Han holdt en god dialog under hele prosessen, følte oss helt klart ivaretatt. En rå selger som gav oss et meget godt resultat ved vårt salg.
- Tore Digre, E, 28. nov ,2020
Megleren var både hyggelig og dyktig. Informasjonen som ble gitt var god og effektiv. Objektet passet godt til megleren.
- Jonas Holm Erstad, E, 20. nov ,2020
Veldig høyt nivå på profesjonalitet og samarbeid 😃
- Pål Anders Bergum, E, 04. nov ,2020

Se flere kundeuttalelser

4445729_1a
Prisant.:  1930000,00

Nessvegen 38B

Malvik

Innholdsrik halvpart av v.delt tomannsbolig. Barnevennlig område, kort vei til alle fasiliteter. Renovering må påregnes!

Totalpris:

Kr 1930000

P-rom:

119,00 kvm
4440437_1a
Prisant.:  4380000,00

Lillian Byes veg 11

Trondheim

Innbydende, innholdsrikt og familievennlig selveier enderekkehus. Egen p-plass. 3 soverom & flere stuer. Solrik terrasse

Totalpris:

Kr 4380000

P-rom:

112,00 kvm
4451909_1a
Prisant.:  3200000,00

Marie Sørdals veg 14C

Trondheim

Romslig 3-roms leilighet over 2 plan. Svært etterspurt beliggenhet med panoramautsikt. Garasje og 3 solrike uteplasser.

Totalpris:

Kr 3325012

P-rom:

90,00 kvm

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

4450374_1a
Solgt!

Othilienborgvegen 53B

Trondheim

Attraktiv og romslig 3-roms i høy 1. etasje. Solrik, lun og innglasset balkong med nydelig utsikt. Nylig rehabilitert BL

Totalpris:

Kr 3072857

P-rom:

72,00 kvm
4447870_1a
Solgt!

Christian Eggens veg 43

Trondheim

Innholdsrikt og attraktivt atriumshus over to plan på 206 kvm BRA. Solrik og privat hage som vender mot vest. Garasje.

Totalpris:

Kr 5800000

P-rom:

164,00 kvm
4447052_1a
Solgt!

Sollia 22

Trondheim

Meget delikat 4-roms med god standard. Oppvarming inkl. i felleskostn. Garasjeplass. Nærhet til skole/bhg, buss & butikk

Totalpris:

Kr 3324094

P-rom:

76,00 kvm
4442977_1a
Solgt!

Lillian Byes veg 14

Trondheim

Stilren og delikat selveierleilighet i 3. etg. Solrik veranda. P-plass. Lave felleskostn. inkl. oppvarming/internett m.m

Totalpris:

Kr 2400000

P-rom:

39,00 kvm
4437979_2a
Solgt!

Asbjørn Øverås veg 14 I

Trondheim

Pen & moderne 4-roms leilighet over 2 plan. God standard. Panoramautsikt. Svært gode solforhold. Egen p-plass i garasje

Totalpris:

Kr 3933731

P-rom:

105,00 kvm
4436375_1a
Solgt!

Lillian Byes veg 75

Trondheim

Svært delikat og innholdsrikt rekkehus. God standard. 4 soverom, egen takterrasse, 2 bad og flere stuer. IN-ordning.

Totalpris:

Kr 5459296

P-rom:

139,00 kvm
4434041_1a
Solgt!

Ingemann Torps vei 26

Trondheim

Lys og trivelig 3-roms selveier i 2.etasje. Endebeliggenhet. Solrik veranda. Egen p-plass i garasjeanlegg. Fredelig

Totalpris:

Kr 3850000

P-rom:

64,00 kvm
4431458_1a
Solgt!

Christian Eggens veg 47

Trondheim

Svært delikat atriumshus m/ moderne & god standard. Alt på ett plan. Egen garasjeplass. Solrik & privat hage. 3 soverom

Totalpris:

Kr 5500000

P-rom:

90,00 kvm
4430096_1a
Solgt!

Sildråpevegen 42A

Trondheim

Innholdsrikt og pent enderekkehus med stor og skjermet hage. 3 soverom, kjellerstue, 2 baderom og egen eiet garasje.

Totalpris:

Kr 5081299

P-rom:

137,00 kvm
4428246_1a
Solgt!

Lillian Byes veg 105

Trondheim

Delikat og familievennlig rekkehus fra 2007. Ingen fellesgjeld. Carport. Meget god standard og attraktiv beliggenhet.

Totalpris:

Kr 4600000

P-rom:

111,00 kvm
4419118_1a
Solgt!

Ada Arnfinsens veg 8F

Trondheim

Delikat og romslig 2-roms m/ 2 sovealkover. Garasjeplass. 2 store og solrike uteplasser. "Alt" inkl. i felleskostnadene.

Totalpris:

Kr 2789473

P-rom:

52,00 kvm
4428125_1a
Solgt!

Marie Sørdals veg 1G

Trondheim

Pent 4-roms rekkehus over 2 plan. Familievennlig og solrik beliggenhet. Garasjeplass. Trygg veg til barnehager & skoler.

Totalpris:

Kr 4042549

P-rom:

110,00 kvm
4422522_1a
Solgt!

Lillian Byes veg 6

Trondheim

Lys & moderne toppleilighet på 61 kvm. Carport. Stor solrik veranda. Flott utsikt. IN-ordning. "Alt" inkl. i felleskost.

Totalpris:

Kr 2963999

P-rom:

56,00 kvm
4410353_1a
Solgt!

Granvegen 21A

Trondheim

Vertikaldelt halvpart av tomannsbolig med nydelig familievennlig hage og herlig sjøutsikt. Solrikt hjørnetomt og garasje

Totalpris:

Kr 4600000

P-rom:

113,00 kvm
4418629_2a
Solgt!

Lillian Byes veg 135

Trondheim

Særdeles delikat og familievennlig selveier enderekkehus. Carport, 3 soverom og flere stuer. Solrike uteplasser og hage.

Totalpris:

Kr 4400000

P-rom:

112,00 kvm
4418582_1a
Solgt!

Blaklihøgda 4E

Trondheim

Meget pen 4-roms leilighet på 2 plan. Familievennlig & solrikt. Nydelig utsikt. Kort veg til lekeplass, skoler/barnehage

Totalpris:

Kr 3833731

P-rom:

106,00 kvm
4417235_1a
Solgt!

Lillian Byes veg 121

Trondheim

Delikat og familievennlig enderekkehus fra 2007. 3 soverom, 2 bad og carport. IN-ordning. Meget god standard. Solrikt.

Totalpris:

Kr 4139407

P-rom:

109,00 kvm
4413609_1a
Solgt!

Sollia 33

Trondheim

Meget pen 4-roms i 2. etasje med garasjeplass. Oppvarming inkl. i felleskostn. Nærhet til skole/bhg/buss/butikk

Totalpris:

Kr 3459044

P-rom:

85,00 kvm
4400821_1a
Solgt!

Waldemar Aunes veg 12A

Trondheim

Helt nyoppusset og særdeles delikat 4-roms leilighet i 2. etasje. Gjennomgående god standard. Solrikt og attraktivt BL

Totalpris:

Kr 3553186

P-rom:

81,00 kvm
4353982_1a
Solgt!

Markabygdveien 624 og 626

Indre fosen

Stor 3-mannsbolig på hele 300 kvm. Leieinntekter kr. 18 400,- pr. mnd. Fine turmuligheter. Nære Stadsbygd/Rissa/Vanvikan

Totalpris:

Kr 2690000

P-rom:

297,00 kvm
4384902_1a
Solgt!

Utleirtunet 17C

Trondheim

Svært delikat & stor familieleilighet over 2 plan. Oppusset og høy standard. Garasjeplass. Barnehager & skoler rett ved

Totalpris:

Kr 3987828

P-rom:

110,00 kvm
4382636_1a
Solgt!

Stubbsvingen 67B

Trondheim

Innholdsrik og fin enebolig (generasjonsbolig) m/ 5 sov. Solrik og nydelig tomt. Familievennlig og attraktiv beliggenhet

Totalpris:

Kr 7400000

P-rom:

229,00 kvm
4375578_1a
Solgt!

Granvegen 12

Trondheim

Meget pen og attraktiv enebolig med stor tomt. God og moderne standard. Stor dobbelgarasje. Nydelig utsikt. Utleiehybel.

Totalpris:

Kr 8500000

P-rom:

204,00 kvm
4375683_1a
Solgt!

Lillian Byes veg 61

Trondheim

Delikat & familievennlig enderekkehus. Byggeår 2007. Meget god standard. 3 soverom og 3 stuer. Solrike uteplasser & hage

Totalpris:

Kr 4189703

P-rom:

112,00 kvm
4346368_1a
Solgt!

Hoeggvegen 47

Trondheim

Innholdsrik enebolig over 2 plan. Solrikt tomt/hage med flere uteplasser. Attraktiv beliggenhet i blindvei.

Totalpris:

Kr 5800000

P-rom:

127,00 kvm
4340850_1a
Solgt!

Lademoens Kirkealle 9A

Trondheim

Meget pen og moderne 3-roms leilighet på sentrale Lademoen. Solrik balkong. Flislagt bad fra 2008. God lagringsplass.

Totalpris:

Kr 3410876

P-rom:

61,00 kvm

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
sov1
plus Soverom
kjo1
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  
Boliggalleri

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
Sm%C3%B8r%C3%A5svegen_56a-33
Aktuelt

Markedet kan du ikke endre, men meglingen kan du velge

Når det handler om kvalitet på materiell, metoder og megling - er det faktisk aldri markedet som bestemmer over dette, det er det mennesker som gjør.
9f3f04d34eedd6d0d3b414861bb37571de7cf36c
Aktuelt

Kloke valg i et annerledes boligmarked; - Utrolig viktig å være presis

Markedet kan du ikke endre, men meglingen kan du velge.
irwqiugtwi
Aktuelt

Selge bolig denne høsten? - Ta bildene nå

Hvis du vet at du skal selge bolig i løpet av det neste halve året er det ingen grunn til å drøye med planleggingen. Alt som kan gjennomføres i...
Se alle våre artikler  
Boligartikler