Kay Stian Espeland

Daglig leder/Megler
Ta kontakt
Telefon: 92 81 13 15
E-post: kse@proaktiv.no
Bestill gratis verdivurdering

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg? Vi hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Boligen ble presentert på en utrolig fin måte! Det var kanskje derfor det ble mange interesserte og et raskt salg!
- Marianne Reme, E, 13. okt ,2021
God og positiv megler , med god humor og humør 😊👍
- Rune Gudmundsen, E, 21. sep ,2021
Flink og dyktig megler som kunne markedet vi solgte i
- Frank Dyrkolbotn, E, 25. jul ,2021
Kjempe fornøyd! Ryddig og greit . Eiendomsmegleren hadde full kontroll, trygg og god å forholde seg til .
- Astrid Nesheim Persson, E, 21. apr ,2021
Å få hjelp av Proaktiv til salg av vår eiendom har vært en fornøyelse fra første møte. Vi har blitt fulgt opp og behandlet på en veldig profesjonell og ikke minst behagelig måte. Det har vært veldig god informasjonsflyt i hele salgs prosessen. Mao. vi kunne ikke fått em bedre oppfølging enn det vi har fått av Proaktivs megler Kay Stian
- Roald Ommundsen, E, 12. feb ,2021
Meget fornøyd med boligkjøpet av en proff megler,følte jeg kunne stole på ham
- Einar Fjeldheim, E, 31. des ,2020
Very open at first meeting with potential and risks.
- Paul Scott Peacock, E, 18. okt ,2020
Vårt første møte med Proaktiv var en meget hyggelig og imøtekommende eiedomsmegler. Han informerte oss om alt det vi lurte på og var ryddig og behagelig på alle måter.
- Erik Frøiland, E, 04. sep ,2020
Jeg opplevde å få gehør for mine synspunkter ifm salget slik at jeg opplevde å være en medspiller med megler. Dette gjaldt både prisantydning samt markedsføring. Dette var en spesiell og også dyr eiendom så salget tok noe tid, men samarbeidet med megler, uten at jeg følte meg presset av han til på å gå ned i pris, medførte til slutt et tilfredsstillende resultat.
- Unni Leivestad, E, 25. aug ,2020
Solid og kompetent støtte gjennom hele prosessen.
- Robert Bergerud, E, 21. aug ,2020
Møte med Proaktiv kan summeres til: Ærlig, aktiv, effektiv. Det hele bar preg av seriøsitet. Ingen falske forhåpninger eller luftige løfter. Føler meg som selger vel ivaretatt gjennom hele prosessen.
- Karl Johan Lund, E, 06. jul ,2020
Helt profesjonelt Megler er utrolig sympatisk og hjelpsom.
- Eva Stangeland, E, 07. apr ,2020
oversiktelig - ryddig og effektivt !
- Odd Austdal, E, 17. des ,2019
Vi opplevde Proaktiv med Megler Kay Stian Espeland som svært kompetent og erfaren Megler. Han var veldig proaktiv og god rådgiver gjennom hele prosessen noe som resulterte i en helt problemfri salgsprosess og overtakelse av ny eier.
- Øyvind Naustvik, E, 06. des ,2019
Ikke fornøyd med prosessen. Fikk feil informasjon om boligen, var tre forskjellige eiendomsmeglere innblandet pga ferier. Følte at eiendomsmegler prøvde å lure meg i budrunden.
- Karina Fenne, E, 26. okt ,2019
Enkelt, raskt og personlig oppfølging gjennom hele salgsprosessen. Simidig og profesjonell kombinasjon med personlig oppfølging av megler og oppdateringer/dokumentasjon/ informasjon på epost og i tillegg rask tinglysning og utbetaling av salgssum.
- Gro Landsnes, E, 09. okt ,2019
Ærlig og imøtekommende
- Martinus Kragtwijk, E, 09. aug ,2019
Fikk et godt førsteinntrykk av en tillitskapende og erfaren megler som jeg også tror kundene søker når de skal handle bolig. Veldig hyppig og god oppfølging helt frem til handel var gjennomført.
- Anders Tungland, E, 20. jul ,2019
Det jeg synes er verd å påpeke fra min kjøp er kommunikasjonen jeg hadde med dere, den var både effektiv å pålitelig. Jeg fikk svar på ting med en gang enten om det kom fra megleren eller ande kanaler fra Proaktiv som ga inntrykk av en innovativ måte å kommunisere med sine kunder.
- Øyvind Bjørgan Landgård, E, 09. jul ,2019
Fornøyd fra a til å.
- Sigmund T. Jensen, E, 20. jun ,2019
Tilgjengelig, høflig og ryddig.
- Mari Haugland Ådnøy, E, 19. jun ,2019
Megler har ført oss trygt gjennom hele prosessen . Har vært hyggelig og hjelpsom 🌟
- Astrid Oddlaug Kjørmo, E, 16. mai ,2019
Jeg var kjøper og dere var informative og profesjonelle
- Ingvil Trana, E, 13. mai ,2019
Jeg er pensjonist og har de siste 25 årene kjøpt og solgt 21 eiendommer. Jeg har således vært i kontakt med mange meglere. For å uttrykke meg kort og metaforisk: Proaktiv troner suverent på topp.
- Sigmund T. Jensen, E, 20. mar ,2019
Meget god kontakt og oppfølging da vi i lengre tid arbeidet med å få solgt boligen.
- Jan J. Hempel, E, 15. mar ,2019
Imøtekommende og etterrettelige. Vi opplevde å bli møtt med respekt og høflighet.
- Magnus Bjarte Kjeka, E, 10. feb ,2019
Proaktiv fremstod som meget profesjonelle fra begynnelse til slutt. Jeg fikk super veiledning og oppfølgning gjennom hele salgs prosessen. Jeg kan ikke si noe annet enn at jeg er veldig fornøyd. Tipp topp tommel opp !
- Hilde Knutstad Støldal, E, 09. jan ,2019
Var en grei og ryddig saksbehandling, alt gikk igrunnen smertefritt.
- Harald Klinge, E, 12. des ,2018
Bolighandlen ble gjennomført på en god og ryddig måte som innga tillit og trygghet.
- Eli Frøyland Olsen, E, 28. sep ,2018
Ryddig og bra.
- Tor Kjetil Bergsaker, E, 18. sep ,2018
Punktlig, ærlig og følelse av trygt salg
- Arve Vådeland, E, 15. sep ,2018
Ryddig og til å stole på. Ordholden
- Idar Gerhard Johnsen, E, 14. sep ,2018
hele salgsprosessen gikk som planlagt. Megleren hadde alltid kontakt med meg. veldig fornøyd
- Lutfi Turan, E, 10. aug ,2018
Godt ivaretatt, godt orientert i prosessen. Megler innga tillitt og trygghet. Vil anbefale megler til betjente som måtte ha behov for megler.
- Astrid Hansen, E, 01. aug ,2018
Opplevde megleren som svært vennlig og folkelig. Så for meg en "sleskete" type men det var han i alle fall ikke, ble positivt overasket :).
- Silje Nyman, E, 26. jul ,2018
Forutsetningen om at selger og kjøper skulle være tilstede ved overlevering ble ikke fulgt. Selger var representert ved megler. Dermed gikk overleveringen litt kjapt og et par mindre avvik som ble påtalt, fant ingen løsning. Verre er imidlertid påliteligheten av bakgrunnsdokumentasjonen. Det foreligger en tilstandsrapport hvor takstingeniøren stadfester at leiligheten innvendig framstår godt vedlikehold. At ingeniøren til tross for krakelering i taket og tapet som er løsnet fra underlaget, vurderer vedlikeholdet som godt, er ikke godt nok etter mitt skjønn. Jeg la stor vekt på denne rapporten. Og hva med de andre vurderingene i rapporten? Godt og vel et par hundre tusen vil det koste å utbedre dette.
- Kjell Hauge, E, 23. jul ,2018
Jeg opplevde Proa som en tillitsfull og pliktoppfyllende partner som fikk jobben gjort innen rimelig tid og til en god pris. Veldig fornøyd med salget i en krevende tid.
- Kenneth Braa, E, 21. jul ,2018
Vi var veldig tilfreds med hele prosessen, både kjøp av leilighet og salg av bolig. Fikk greie svar på alt vi spurte om. Anbefaler gjerne til andre.
- Oddny Marie Kjærstad, E, 01. jul ,2018
Veldig profesjonell og etterettelig. God oppfølging gjennom hele prosessen. Ryddig, serviceinnstillt og imøtekommende. Anbefales.
- Ketil Andrè Christiansen, E, 24. apr ,2018
Var svært fornøyd med Proaktiv. De håndterte salget på en svært profesjonell måte. Vi var veldig fornøyd med kommunikasjonen med megler som ga oss råd og tips til oss som var selgere. Vi kunne stole på at megler visste hva han holdt på med. Prospektet ble veldig bra. Vi opplevde at vi kunne ta kontakt med megler hvis vi lurte på noe. Vi fikk også tilbakemelding hvis det var noen forandring i visnig/salgsprossesen. Vi slappet godt av og stolte på at de ordnet alt i.f.m salget av vår bolig. Boligen ble raskt solgt til prisantydning.
- Rolf Palmer Tronstad, E, 18. feb ,2018
Veldig fornøyd med megler Kay Stian Espeland, har solgt for meg tidligere og anbefaler han alltid videre til bekjente. Alltid tilgjengelig gjennom hele salgsprosessen, og gir gode råd!
- Roald Salte, E, 16. feb ,2018
Godt prospekt med gode bilder og god informasjon, god oppfølging
- Kennet Larsen, E, 30. des ,2017
Meget godt. Hurtig og greit oppgjør
- Lars Kolbenstvedt, E, 15. nov ,2017
Dette er suverent og profesjonelt gjennomført. Veldig godt fornøyd.
- Michael Sævland, E, 12. nov ,2017
Proaktiv har en god profil og rykte i det å levere "varene" som er bestilt. Selv i ett noe redusert marked er aktiviteten bra. Singel point of contakt er essensen i ett godt samarbeid mot ett felles mål.
- Gunnar Frostad Valle, E, 09. okt ,2017
Troverdig, korrekt, ryddig. Veldig fornøyd med megleren jeg hadde, Kay Stian. Fikk han anbefalt og anbefaler han videre.
- Siv Fagerland, E, 24. sep ,2017
Eiedomsmegler var punktlig , men det ble sakt noen ting som var uklare, dvs, på badet var feil ved fliser som skulle utbedres, garage porten var der trådløs åpner. Det stemte ikke etter en hadde gå i kontrakt.
- Odd Arild Ågedal, E, 22. sep ,2017
Da vi skulle starte arbeidet med å selge huset vårt i Sørliveien, ble Kai Stian Espeland/Proaktiv anbefalt. Vi valgte derfor å benytte dette selskapet. Prosessen ble satt iverksatt med Kai Stian som vår kontakt. Han har på en svært ryddig og god måte håndtert planlegging, fotografer, takstmann og alt nødvendig arbeid for å presentere eiendommen på best mulig vis. Det ble avholdt fire private visninger før planlagt fellesvisning, og huset ble få dager etter presentasjon på Finn.no og Stavanger Aftenblad solgt til meget akseptabel pris. Planlagt fellesvisning ble ikke avholdt. Overtakelse av nye eiere og sluttoppgjør foregikk meget profesjonelt og greit. Vi er derfor svært fornøyd med Proaktiv.
- Olav Wiik, E, 27. jul ,2017
Profesjonelle
- Stig Bjørvik, E, 25. jul ,2017
Det er en behagelig prosses å selge hos dere, det er mest knyttet opp til den faglige kunskapen og kompetanse som daglig leder har, dette gjenspeiles i måten dere ivaretar både kjøper og selgers interesse.
- Ove Leon Herrdsvela, E, 13. mai ,2017
Kunnskapsrik, imøtekommende, problemløsende, engasjert dvs lever opp til navnet om å være proative:-)
- Jan-Allan Kristiansen, E, 12. apr ,2017
Proaktiv salgsapparat gjennom hele prosessen. Svært positivt med at en blir ringt opp og avklart i steden for sms eller mail. Løsningsorientert i alle steg av prosessen.
- Øyvind Naustvik, E, 10. apr ,2017
Vi har kjøpt bolig gjennom Proaktiv to ganger det siste halvåret, og opplever megler som svært dyktig, tilgjengelig og med høy integritet. Kan absolutt anbefale Proaktive.
- Bente Christensen, E, 20. mar ,2017
Hyggelig og imøtekommende kontakt. God informasjon - holder avtaler - lett å få tak i - er pålogget.
- Anninette O Tharaldsen, E, 10. feb ,2017
Alt gikk bra, megkeren var hyggelig og hjelpsom.
- Nenad Petkovic, E, 31. jan ,2017
Hos Proaktiv ble jeg å min nå samboer tatt hånd om fra første visning, til overtakelse. Alt gikk knirkefritt, ingenting å si på verken Proaktiv eller megler, helt topp!
- Ole Martin Byberg, E, 25. jan ,2017
Jeg bor i Italia i 26 år og jeg hadde virkelig behov for ekstrahjelp i alt, Kay Stian var virkelig tilgjengelig og tålmodig. Tusen takk for det!
- Anne Lise Hansen, E, 16. des ,2016
Eg er godt fornøgd med proaktiv. Opplever at meglar gjer ein god jobb, og han er under heile prosessen på tilbudssida.
- Gjertrud S. Kringeland Krag, E, 24. nov ,2016
Vi er svært fornøyde med Kay Stian Espelands engasjement i å få solgt vår bolig. Han har, fra vi kontaktet han første gang, hele tiden vært på tilbudssiden, vært fleksibel , vært god til å følge opp og vært god til å ta hensyn til våre behov/ønsker ifbm salget. Han har også kommet med gode tips/råd for å få boligen til å fremstå attraktiv før salget. Sist, men ikke minst, er Kay Stian Espeland en megler som byr på seg selv, har humor og som virkelig kan det han jobber med.
- Margrethe Utne Clausen, E, 17. nov ,2016
Megler hadde satt seg meget godt inn i alle forhold rundt den elder eiendommen vi kjøpte. Åpen og ærlig kommunikasjon, og en kjøpsprosess som ble gjennomført uten problemer.
- Bente Christensen, E, 29. sep ,2016
Ryddig, positiv og effektiv kundebehandling!
- Grete Tengesdal, E, 13. jul ,2016
Veldig godt fornøyd med Kay Stian og den måten han gjennomførte prosessen på. Alltid tilgjengelig og i godt humør. Ingen ting å klage på i det hele tatt. Karakter svært bra.
- Geir Frank Tørressen, E, 23. jun ,2016
Godt fornøyd\r\n
- Steinar I. Torkelsen, E, 01. apr ,2016
Fantastisk proff jobb,me proaktiv får du best mulig pris. mvh SA Wiig.
- Svein Arve Wiig, E, 12. feb ,2016
ProAktiv er raske i vendingen og følger opp forventningene til kundene. Dessuten er det atskillig mer kvalitet i prosessen enn hos andre eiendomsmeglere som jeg har erfaring fra hos tidligere.
- Rune Andreas Samsonsen, E, 10. feb ,2016
Meget fornøyd med vår nye bolig! Megler var alltid tilgjengelig under hele prosessen. Ett godt og seriøst firma!
- Thomas B. Vikør, E, 14. jan ,2016
Ryddig og informativ prosess fra A til Å. Engasjert megler som er PROAKTIV:-)
- Henning Bergevik, E, 25. nov ,2015
Jeg oppleve bolighandelen hos proaktiv helt ok. Visningen var grei , budrunden var grei og kontraktsmøtet var greit, men jeg synes det er veldig viktig at megler er med på overtakelsen av boligen, noe megleren her ikke var. Vi fikk ikke beskjed om dette på forhånd, og når vi hadde et par ting vi ikke var fornøyde med i boligen så synes jeg det var rart at megleren ikke tok kontakt før dagen etter for å ordne opp i dette.
- Karine Heim Bergli, E, 14. aug ,2015
Veldig fornøyd med valg av megler! Det var en glede å ha Kay Stian som megler!
- Leif Horpestad, E, 17. jun ,2015
Utrolig fornøyd med megler, profesjonell,personlig, engasjert og virket ærlig å ville det beste for kunde og selger. Mitt valg av bolig ble til dels valgt på grunn av eiendomsmeglers engasjement.
- Linda Grude, E, 28. mai ,2015
Jeg var vel stort sett fornøyd.
- Svein Roar Torgersen, E, 30. jan ,2015
Veldig fornøyd
- Hilde M. Hansen, E, 11. jan ,2015
Ryddig og forutsigbar prosess fra start til slutt. Meget fornøyd.
- Kjetil Thulin, E, 17. des ,2014
Vi er veldig fornøyd med valg av eiendomsmegler, og vi opplevde å bli godt ivaretatt gjennom hele prosessen. Meglerne fremsto som svært profesjonelle, interesserte og kunnskapsrike. Det var også en god opplevelse å møte meglere som var respektfulle overfor det oppdraget de hadde, og som lyttet og samarbeidet med oss. Vi var også svært fornøyd med prospektet, som skiller seg positiv fra de fleste andre prospekt. Boligsalget ble en problemfri og god prosess , og vi var heldige i valg av eiendomsmegler.
- Helene Pahr-Iversen, E, 09. nov ,2014
PROAKTIV framstår som proffe,aktive og ærlige i eiendomsmegling
- Kjell Ove Bonnez, E, 05. nov ,2014
Veldig hyggelig megler som var aktiv i prosessen. Etter avtalt visning fulgte megler opp på en meget bra måte, uten å presse fram ett salg.
- Jan Erik Ruud, E, 10. aug ,2014
En salgsorientert og ryddig megler fulgte oss opp på beste måte. Sikret oss en god pris i et ellers rolig marked.
- Alf Erik Malm, E, 19. jul ,2014

Se flere kundeuttalelser

4028504_1a
Prisant.:  2190000,00

Valakroken 12

Randaberg

Randaberg - Tomt uten byggeklausul - Sentral beliggenhet - Foreligger godkjente byggetegninger

Totalpris:

Kr 2190000

P-rom:

0,00 kvm
4165324_1a
Prisant.:  4270000,00

Enokbakken B13 - B1

Sola

Rekkehus Enokbakken B13 Bolig 1

Totalpris:

Kr 4270000

P-rom:

107,00 kvm
4165312_1a
Prisant.:  4270000,00

Enokbakken B13

Sola

PÅMELDINGSVISNING | Tananger | 4 innholdsrike rekkehus i den nye hagebyen | Gode planløsninger | Øster Hus

Totalpris:

Kr 4270000

P-rom:

106,00 kvm
4181976_1a
Prisant.:  4890000,00

Enokbakken B18

Sola

Tananger | Moderne og innholdsrike eneboliger | Stor og herlig terrasse | 3 til 4 soverom | Øster Hus

Totalpris:

Kr 4890000

P-rom:

121,00 kvm
4181954_1a
Prisant.:  4890000,00

Enokbakken B18-1

Sola

Enokbakken B18

Totalpris:

Kr 4890000

P-rom:

121,00 kvm
4229009_1a
Prisant.:  5100000,00

Tiurveien 23

Stavanger

Flott beliggende enebolig med alt på ett plan. Romslig tomt på 836 kvm.

Totalpris:

Kr 5100000

P-rom:

130,00 kvm
4239835_1a
Prisant.:  5850000,00

Jærveien 10

Sandnes

Nyhagen | 18 lekre leiligheter med felles privat frodig hage | Kun ett byggetrinn | Ta kontakt for gjennomgang!

Totalpris:

Kr 5850000

P-rom:

84,00 kvm
4239763_1a
Prisant.:  5950000,00

Jærveien 10 H0201

Sandnes

Nyhagen - Leilighet 201

Totalpris:

Kr 5950000

P-rom:

101,00 kvm
4239764_1a
Prisant.:  5850000,00

Jærveien 10 H0202

Sandnes

Nyhagen - Leilighet 202

Totalpris:

Kr 5850000

P-rom:

101,00 kvm
4239765_1a
Prisant.:  6750000,00

Jærveien 10 H0203

Sandnes

Nyhagen - Leilighet 203

Totalpris:

Kr 6750000

P-rom:

115,00 kvm
4239766_1a
Prisant.:  6250000,00

Jærveien 10 H0301

Sandnes

Nyhagen - Leilighet 301

Totalpris:

Kr 6250000

P-rom:

101,00 kvm
4239767_1a
Prisant.:  6100000,00

Jærveien 10 H0302

Sandnes

Nyhagen - Leilighet 302

Totalpris:

Kr 6100000

P-rom:

101,00 kvm
4239768_1a
Prisant.:  6100000,00

Jærveien 10 H0303

Sandnes

Nyhagen - Leilighet 303

Totalpris:

Kr 6100000

P-rom:

101,00 kvm
4239770_1a
Prisant.:  6400000,00

Jærveien 10 H0401

Sandnes

Nyhagen - Leilighet 401

Totalpris:

Kr 6400000

P-rom:

101,00 kvm
4239771_1a
Prisant.:  6250000,00

Jærveien 10 H0402

Sandnes

Nyhagen - Leilighet 402

Totalpris:

Kr 6250000

P-rom:

101,00 kvm
4239772_1a
Prisant.:  6250000,00

Jærveien 10 H0403

Sandnes

Nyhagen - Leilighet 403

Totalpris:

Kr 6250000

P-rom:

101,00 kvm
4239769_1a
Prisant.:  6550000,00

Jærveien 10 H0304

Sandnes

Nyhagen - Leilighet 304

Totalpris:

Kr 6550000

P-rom:

107,00 kvm
4239773_1a
Prisant.:  6750000,00

Jærveien 10 H0404

Sandnes

Nyhagen - Leilighet 404

Totalpris:

Kr 6750000

P-rom:

107,00 kvm
4239776_1a
Prisant.:  6500000,00

Jærveien 10 H0501

Sandnes

Nyhagen - Leilighet 501

Totalpris:

Kr 6500000

P-rom:

101,00 kvm
4239777_1a
Prisant.:  6350000,00

Jærveien 10 H0502

Sandnes

Nyhagen - Leilighet 502

Totalpris:

Kr 6350000

P-rom:

101,00 kvm
4239778_1a
Prisant.:  6350000,00

Jærveien 10 H0503

Sandnes

Nyhagen - Leilighet 503

Totalpris:

Kr 6350000

P-rom:

101,00 kvm
4239786_1a
Prisant.:  5900000,00

Jærveien 10 H0602

Sandnes

Nyhagen - Leilighet 602

Totalpris:

Kr 5900000

P-rom:

84,00 kvm
4239779_1a
Prisant.:  6850000,00

Jærveien 10 H0504

Sandnes

Nyhagen - Leilighet 504

Totalpris:

Kr 6850000

P-rom:

107,00 kvm
4273860_1a
Prisant.:  5690000,00

Enokbakken B20 B5

Sola

Enebolig Enokbakken B20

Totalpris:

Kr 5690000

P-rom:

159,00 kvm
4273862_1a
Prisant.:  5790000,00

Enokbakken B20 B7

Sola

Enebolig Enokbakken B20

Totalpris:

Kr 5790000

P-rom:

159,00 kvm
4273863_1a
Prisant.:  5890000,00

Enokbakken B20 B8

Sola

Enebolig Enokbakken B20

Totalpris:

Kr 5890000

P-rom:

159,00 kvm
4244107_1a
Prisant.:  5690000,00

Enokbakken B20

Sola

Tananger | Stilrene eneboliger over 2 plan med meget god planløsning | 4 soverom | 2 bad og vaskerom | Solrik hage

Totalpris:

Kr 5690000

P-rom:

159,00 kvm
4243209_1a
Prisant.:  9950000,00

Myklaberglia 27

Sola

Røyneberg | Moderne og innholdsrik enebolig med hybel | Arkitekttegnet av Sjo Fasting | Flott utsikt

Totalpris:

Kr 9950000

P-rom:

226,00 kvm
4251838_1a
Prisant.:  6900000,00

Halvorstraen 2

Stavanger

Flott beliggende bolig- og næringseiendom like ved sjøkanten. Utleid for totalt kr. 414.000 pr år! 4 båtplasser

Totalpris:

Kr 6900000

P-rom:

339,00 kvm
4260070_1a
Prisant.:  6890000,00

Østre Helleveien 45 A og B

Sandnes

Stangeland | To moderne eneboliger med carport | God planløsning | Hele fire soverom og to stuer

Totalpris:

Kr 6890000

P-rom:

153,00 kvm
4260554_1a
Prisant.:  6890000,00

Østre Helleveien 45A

Sandnes

Enebolig Østre Helleveien 45 A og B

Totalpris:

Kr 6890000

P-rom:

162,00 kvm
4260706_1a
Prisant.:  6890000,00

Østre Helleveien 45B

Sandnes

Enebolig Østre Helleveien 45 A og B

Totalpris:

Kr 6890000

P-rom:

153,00 kvm
4264363_1a
Prisant.:  4750000,00

Ørnaberget 3

Stavanger

Innholdsrik enebolig med trivelige uteområde og stor hage

Totalpris:

Kr 4750000

P-rom:

186,00 kvm
4266059_1a
Prisant.:  6500000,00

Boganeset tomt

Stavanger

Boganeset - Tomt uten byggeklausul med sentral og attraktiv beliggenhet. Nærhet til sjø.

Totalpris:

Kr 6500000

P-rom:

0,00 kvm
4273857_1a
Prisant.:  5890000,00

Enokbakken B20 B2

Sola

Enebolig Enokbakken B20

Totalpris:

Kr 5890000

P-rom:

159,00 kvm
4273858_1a
Prisant.:  5790000,00

Enokbakken B20 B3

Sola

Enebolig Enokbakken B20

Totalpris:

Kr 5790000

P-rom:

159,00 kvm
4273859_1a
Prisant.:  5790000,00

Enokbakken B20 B4

Sola

Enebolig Enokbakken B20

Totalpris:

Kr 5790000

P-rom:

159,00 kvm
4282751_1a
Prisant.:  12000000,00

Granlunden 3A

Stavanger

Lekker og innbydende enebolig med stor grunnflate på ca. 230 kvm. Takterrasse, atrium, to garasjer og flott uteområde!

Totalpris:

Kr 12000000

P-rom:

248,00 kvm
4284670_1a
Prisant.:  2390000,00

Kvitsøygata 18A

Stavanger

Lys og trivelig leilighet med nærhet til Stavanger sentrum. Fast parkering. Egen inngang.

Totalpris:

Kr 2390000

P-rom:

48,00 kvm
4290851_1a
Prisant.:  2900000,00

Bruhagen 4

Sandnes

Stor og trivelig leilighet i tredje etasje. Leiliheten har en god planløsning, innglasset balkong og fast parkering!

Totalpris:

Kr 2900000

P-rom:

94,00 kvm

Last inn flere boliger

4283891_1a
Solgt!

Frøystadveien 7

Stavanger

Velholdt bolig med alt på ett plan. Flott beliggenhet med nærhet til sjø!

Totalpris:

Kr 3590000

P-rom:

96,00 kvm
4269787_1a
Solgt!

Nordenskiølds gate 16

Stavanger

Innholdsrikt rekkehus over tre plan. Beliggende i et sentralt og barnevennlig område

Totalpris:

Kr 2990000

P-rom:

114,00 kvm
4239823_1a
Solgt!

Jærveien 10 H0603

Sandnes

Nyhagen - Leilighet 603

Totalpris:

Kr 7800000

P-rom:

113,00 kvm
4239780_1a
Solgt!

Jærveien 10 H0601

Sandnes

Nyhagen - Leilighet 601

Totalpris:

Kr 7100000

P-rom:

104,00 kvm
Solgt!

Grevlingveien 9 B

Sandnes

Enebolig Grevlingveien 9 B og C

Totalpris:

Kr 5250000

P-rom:

151,00 kvm

Last inn flere boliger

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
wngetbildeA4PMLWA8
plus Soverom
wngetbildeZY8FB23D
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
story
Aktuelt

Caroline Ringså Ask hentes stadig inn av boligeiere for å rydde opp i en salgsprosess: - Nå er dere i trygge hender, denne får vi solgt.

Denne høsten har Proaktiv Briskeby og daglig leder, Caroline Ringså Ask, overtatt flere oppdrag fra andre meglerhus som ikke har lykkes i å få solgt...
Birkeveien-44-Prospekt-100
Aktuelt

Selger tjente 2,4 millioner kroner på å bytte meglerforetak; - Vi synes dette er et konkret eksempel på at det er forskjell på meglere

Den arkitekttegnede og spennende eneboligen i Birkeveien 44 ble lagt ut for salg i mai. Den ble liggende en måned på nett og det høyeste budet som...
16196%20Proaktiv-153%20-%20Copy
Aktuelt

Fra 1. januar 2022 kan du ikke lenger selge boligen din 'som den er'. Hva innebærer dette egentlig for deg som forbruker?

Fra 2022 blir det vesentlige endringer i avhendingsloven – loven som regulerer bolighandelen mellom kjøper og selger. Daglig leder hos Proaktiv...
Se alle våre artikler