b-059

Eiendomsmegler Ålesund

Lokalkjente eiendomsmeglere i Ålesund. Meglere med høy kompetanse og lang erfaring. Vi legger den beste strategien for å få solgt din eiendom til best pris!

Hva kan vi hjelpe deg med?

Verdivurdering-gold
Bestill gratis verdivurdering av din bolig
Gratis verdivurdering
FinnMegler-gold
Finn en eiendomsmegler som kjenner ditt nabolag
Finn megler  
FinnBolig-gold
Finn drømmeboligen din blant våre boliger til salgs

Ålesund

Kongens Gate 2  /  91 73 83 52  /  jon@proaktiv.no
Besøk kontorsiden 

Ta kontakt med en av våre meglere i Ålesund

Jon Kristian Røsok
Daglig Leder/Eiendomsmegler MNEF
Telefon: 91 73 83 52
E-post: jon@proaktiv.no
Julianne Sørheim
Eiendomsmegler MNEF / Partner / Fagansvarlig
Inge-André Godø
Eiendomsmegler MNEF/ Partner / Salgsleder
Telefon: 46 41 31 90
E-post: inge@proaktiv.no
Frida Stormyr
Eiendomsmegler / Partner
Telefon: 97 97 01 27
E-post: frida@proaktiv.no
Anders Myking Waagan
Trainee
Telefon: 40 62 37 29
E-post: aw@proaktiv.no

Ålesund

Kontorer (0)

b-053

Ålesund

Addresse: Kongens Gate 2
Telefone: 91 73 83 52
E-post: jon@proaktiv.no
Kundeuttalelser
Inge var veldig lett å forholde seg til, alltid tilgjengelig og en god selger!
- Lars Groven Klausen, E, 03. jul ,2024
Veldig fornøgd, fekk alltid svar å hjelp når det var noko e lurte på . Terningkast seks til Julianne 🌟.
- Målfrid Kristine Løvlid, E, 21. jun ,2024
Effektiv. Imøtekommende. Lett å få kontakt med, når det var noe vi lurte på. God innformasjon under budrunden.
- Kjellrun Liljevold, E, 26. apr ,2024
Opplever meglerne i Proaktiv som veldig tilgjengelig. Veldig fornøyd med servicen de gir.
- Elida Marie W Haahjem, E, 26. mar ,2024
Jeg er utrolig fornøyd med min bolig opplevelse gjennom Proaktiv. Jeg har følt meg i vare tatt på best mulig måte av min megler Inge Andre Godø. Han ga med den nødvendige innsikten og veiledningen gjennom hele prosessen, og dette gjorde at hele opplevelsen ble både smidig og trygg. Inge var alltid tilgengelig for å svare på spørsmål og og bekymringer med sin ekspertise. Han har en enorm kunnskap om markedet og er dyktig i sitt fag. Dette bidro til at bolighandelen gikk så problemfri som mulig. Jeg anbefaler Inge Andre Godø som megler og ikke minst Proaktiv for å finne en fantastisk bolig du kan trives i mange år framover. Det skal hvertfall jeg.
- Kornelia Anine Vebenstad, E, 15. mar ,2024
Opplevde vel at megler virka/var opptatt av ryddigheit gjennom heile salgsprosessen.
- Kurt Magne Berge, E, 14. mar ,2024
Jeg opplevde Jon Kristian som en engasjert, grundig og ryddig megler. Lett og enkel å forholde seg til. Fått raskt oppdateringer underveis. Han har vært til stor hjelp og kommet med mange gode råd.
- Oda Melgaard Tårn, E, 13. mar ,2024
God service
- Synnøve Moa Van Dijk, E, 04. mar ,2024
Eg hadde mange spørsmål sidan eg kjøper for første gang.😳Men Julianne Sørheim er fantastisk, stiller på og svarer på ting eg lurer på kjapt. Til og med i helgene. 🥰Var skeptisk til å kjøpe når rentene er høge, men følte meg veldig trygg. Dokke er heldige som har ho som megler, ho er fantastisk👍🏻Er veldig fornøyd😊
- Maria Langlo, E, 28. feb ,2024
Moderne meglerfirma der alt av signeringer vart gjort med Bank ID
- Arne Vassbotn, E, 20. feb ,2024
Vi fikk veldig god hjelp av megler og han stilte opp til alle døgnets tider på hverdager og i helgen. Vi er nok en veldig utfordrende kunde med svært mange spørsmål om mye og mangt, men megler utviste en tålmodighet og hjelpsomhet uten sidestykke!
- Fred Gjørtz, E, 03. feb ,2024
Til stede hele tiden for hjelp/ spørsmål.Rask og ringe tilbake.Veldig grei gjennomgang og forklaring av dokumenter ved signering.
- Sigurd Molvik, E, 31. jan ,2024
Å selge/kjøpe bolig er en fysisk og mental prosess. Denne hadde uten tvil aldri vært så smidig, effektiv, trygg og god uten den dyktige og omtenksomme megleren jeg hadde i Proaktiv. Både han og firmaet er profesjonelle og har en ekslusivitet over seg, uten å «koste skjorta». Dyktig fotograf og interiørarkitekt, samt takstmann. Teamet er kvalitet, det merkes. Megleren er tilstede hele veien i prosessen, med gode råd og veiledning, samt i varetar alle de følelsene som kommer med en stor endring i livet. Anbefales på det varmeste!
- Nina Renate Vatnehol, E, 12. jan ,2024
Kjapp og effektiv prosess! Dyktig megler som gjorde jobben enkel og trygg.
- Marte Tangen, E, 27. des ,2023
Første må jeg skryte av den kule annonsen! De stilte gledelig opp til en privatvisning på ganske kort varsel, god og grundig informasjon underveis i kjøpsprosessen. Ryddig og effektiv i etterkant. Følte jeg var i trygge hender fra start til slutt☺️
- Therese Jeanette Årvik, E, 01. des ,2023
Jon Kristian Røsok gjorde en bunnsolid jobb. Veldig ryddig prosess, med god dialog og bra informasjonsflyt underveis.
- Pål Nordvik, E, 30. nov ,2023
Effektivt salg på premisser som var nøye avklart i forkant hvor både selger og kjøper hadde felles forståelse for transaksjonen. Transaksjon fant sted «off-market» og viser Proaktiv evne til å tilegne seg kjøpere og selgere som henger på gjerdet.
- Karl Erik Longva Larsen, E, 25. nov ,2023
Opplevde en trygg og god gjennomføring av handelen, hvor megler var svært tilgjengelig å svarte godt på alle spørsmål som nle stilt under hele prosessen.
- Magnus Flytøren, E, 24. nov ,2023
Svært godt fornøyd med Proaktiv og Inge Andre Godø. Fikk god service og alltid behjelpelig og tilgjengelig.
- Eva Lene Engstrøm, E, 14. nov ,2023
Trivelig megler pg god oppfølging
- Åge Streitlien, E, 04. nov ,2023
Veldig ryddig og fin prosess utført av Jon Kristian og Proaktiv. Tett dialog gjennom hele prosessen, hvor man som kunde føler seg godt ivaretatt. Engasjert megler resulterte i stor interesse, med mange på visning og flere budgivere. Vil absolutt anbefale Proaktiv og Jon Kristian videre!
- Sander Dahle, E, 12. okt ,2023
Dette er andre gang jeg selger bolig gjennom Proaktiv i Ålesund og Jon Kristian er uten tvil mitt førstevalg når det kommer til megler. Han var på fra første stund for å lage en best mulig opplevelse for meg som selger og holdt meg orientert underveis. Han hadde allerede tanker rundt mulighetene i boligen og tanke rundt potensielle kjøpere allerede før befaring, så dette er en megler som kan det han driver med. Han var på telefonen rett etter visning og veiledet godt under budrunde samt i tiden etterpå. Jeg anbefaler Jon Kristian på det varmeste.
- Linda Mari E Hatmosøy, E, 12. okt ,2023
God informasjon og oppfølging, gjennom hele salgsprosessen.
- Reidar Vågnes, E, 04. okt ,2023
Jeg er svært glad for at jeg valgte Proaktiv og Jon Kristian som megler. Han viser at han er profesjonell og utfører jobben sin på en god og ryddig måte. Jeg har både kjøpt og solgt bolig med han som megler, og har vært like fornøyd begge gangene. God og oversiktlig oppfølging gjennom hele prosessen.
- Martine Langlo Norvik, E, 29. sep ,2023
Min erfaring med megler Frida er fantastisk.Ho er meget behagli å jobbe med.
- Frank Holte, E, 11. sep ,2023
Klart og greit, holder avtaler, svarer raskt på spørsmål, god oppfølging av selger og kjøper
- Jorunn Eide, E, 10. sep ,2023
Fra start til slutt viste Jon Kristian seg som en svært dyktig og profesjonell fagperson. Hans ekspertise og grundige forståelse av markedet var tydelig, og jeg følte meg trygg i hans hender. Han gikk grundig gjennom alle trinnene i prosessen, fra markedsføringsmuligheter av boligen til visninger og forhandlinger med potensielle kjøpere. Jeg satte pris på hans ærlige tilbakemeldinger og råd som hjalp meg med å ta gode beslutninger. Han var alltid tilgjengelig når jeg hadde spørsmål eller bekymringer, og han responderte raskt og effektivt. Det er tydelig at han har en dyp lidenskap for sitt arbeid, og det gjenspeilet seg i hans engasjement for å oppnå best mulig resultat for meg som selger. Salgsprosessen gikk jevnt, og jeg følte meg godt ivaretatt gjennom hele prosessen. Samlet sett var min erfaring med Jon Kristian som eiendomsmegler utmerket. Hans faglige kompetanse, profesjonalitet og dedikasjon gjorde salget av min bolig til en vellykket opplevelse. Jeg vil uten tvil anbefale ham til alle som trenger en pålitelig eiendomsmegler! :-)
- Adrian Stausland, E, 21. aug ,2023
God planlegging, forutsigbarhet i Proaktivs arbeid, alle aktører engasjerte og profesjonelle. De «såg» heimen vår, og det potensialet som låg i den. God oppfølging/kontakt i hele prosessen.
- Ragnvald Sindre Roald, E, 14. aug ,2023
Hyggelig bolighandel med imøtekommende megler. Svarer raskt og godt på spørsmål underveis. Hele prosessen føltes trygg og profesjonell.
- Eva Lilleås, E, 10. aug ,2023
Vi hadd en veldig god opplevelse ved valg av Jon Kristian og Proaktiv! God oppfølging underveis, og megler spilte virkelig på lag med oss. Vi kan ikke si oss annet enn strålende fornøyd. Boligen ble solgt til godt over takst, og vi er sikker på at sluttresultatet ikke ville blitt det samme uten Jon Kristian!
- Marius Berg, E, 03. aug ,2023
Jon Kristian solgte min leilighet og var utrolig dyktig og profesjonell og fikk solgt leilighet utrolig fornøyd med megler valget.
- Marius Nordstrand Sund, E, 01. aug ,2023
Jeg er ikke erfaren boligselger og usikkerheten rundt både prosessen og arbeidet stresset meg litt - det var helt uten grunn! Fra første møte og frem til overtakelse opplevde jeg kunnskapsrike, tillitsvekkende, fleksible og tilgjengelige meglere som stødig holdt i alt og gjorde det enkelt for meg å følge opp mine oppgaver.
- Ingeborg Henriksen, E, 26. jul ,2023
Vi opplevde en meget profesjonell og imøtekommende megler. Vi var på flere visnnger og de andre meglerne falt sørgelig gjennom sammenlignet med Proaktiv sin megler.
- Karin Bolstad, E, 25. jul ,2023
Vi har veldig god erfaring med dere og anbefaler til venner våre alltid.
- Shima vaezi, E, 14. jul ,2023
Jeg kommuniserte tidlig i fasen at boligen min skulle selges innen august 2023, og at det var viktig for meg at vi traff markedet riktig slik jeg fikk en god pris. Megler leverte langt over forventning. Han tok kontakt med meg, og mente at nå var markedet på vei opp. I løpet av en liten uke var leiligheten min taksert, fotografert og lagt ut på markedet. Innen den neste uken var leiligheten solgt over takst. Alt dette takket være en megler og et eiendomsselskap som kjenner det lokale markedet. Som kunde var det helt fantastisk å bruke Proaktiv. De styrte prosessen, satt forventningene og leverte virkelig på det de lovde. Megleren var utslagsgivende for den gode prosessen og salget. PS: Dere kan omformulere teksten om det skal publiseres. Takk for all hjelp med salget! <3
- Julie Rogne, E, 07. jul ,2023
Opplevde megler som meget profesjonell og trygg
- Elin-Margrethe Reitan Sundnes, E, 02. jul ,2023
En fin prosess fra start til slutt. Vi var godt opplyst og fikk den hjelpen vi trengte underveis og i etterkant.
- Håvard Langdal, E, 28. jun ,2023
Meget god service og oppfølging.
- Mathias Bjørkeli, E, 01. jun ,2023
God service, rask tilbakemelding ved spørsmål, enkel og grei prosess
- Ann Kristin Opsahl Kjerstad, E, 13. mai ,2023
God kommunikasjon.
- Leidulf Magne Søviknes, E, 02. mai ,2023
Profesjonell, tilgjengelig og veldig bra oppfølging fra megler
- Erlend Hammervold Hoff, E, 11. apr ,2023
Fikk raskt svar og alltid vilje til løsning. Blid og god stemning. Faglig og menneskelig ivaretagelse.
- Trude Fjærli Giskås, E, 27. jan ,2023
God oppfølging, sjelden inne på kontoret, tyder på at meglerne er ute i marka der businessen skjer:-)
- Michel Tollås Nation, E, 27. jan ,2023
Hyggelig og behjelpelige meglere. Salgsprossesen gikk effektivt med et godt sluttresultat. Veldig fornøyd!
- Åsmund Winje, E, 26. jan ,2023
Dette var en veldig ryddig og fin prosess. Megler bistått hele veien og kommet med gode råd og innspill, og har løpende informert meg om prosessen og fremgangen . Jeg føler han har ytt veldig god service og strakk seg langt for å finne riktig kjøper for min bolig. Jeg er strålende fornøyd med prosessen og resultatet.
- Henriette Gjørtz Howden, E, 23. des ,2022
Hyggelig, imøtekommende og effektiv. Vi ville selge relativt kjapt og Proaktiv v/ Jon Christian tok oppgaven på strak arm. I ett marked som var litt på vent ble leiligheten solgt raskt og effektivt. Prosessen rundt salget var ryddig og informativ. Strålende fornøyd med Proaktiv, og kommer til å benytte oss av de igjen dersom vi skulle selge senere.
- Mathea Aurora Syversen, E, 20. nov ,2022
God oppfølging underveis, tilgjengelige i hele prosessen, ryddig plan for salg, og ikke minst god rådgivning i salgsprosessen og budrunde! Har også dyktig stylist de benytter seg av, og prospekt og annonse er gjennomført og tiltalende. Alt i alt kjempefornøyd med Jon og Andreas!
- Stine Bae Molnes, E, 09. nov ,2022
Proff og tilgjengelig hjelp. Gjorde kjøpsprosessen mye tryggere.
- Jens Flåen, E, 08. nov ,2022
Jeg fikk følelsen av at megler(e) snudde alle steiner for å hjelpe å selge min bolig. Ryddig og ikke minst veldig god på å holde kontakten, informere og være ærlig. Tusen takk til Jon Kristian og Andreas, heilt topp gjeng å samarbeide med. Jeg synes også at Boligprospektet dere presenterte på mitt hus var som ett hvilke som helst interiørblad. Plutselig var mitt hus ikke bare beboelige men også veldig lekkert.
- Arild Ulvestad, E, 26. okt ,2022
Hyggelige og flinke folk.
- John Ole Edøy, E, 03. okt ,2022
Megler er engasjert, hjelpsom, tilgjengelig. Vi følte oss i trygge hender
- Gunnar Hagen, E, 01. okt ,2022
Jeg synes dere var veldig hjelpsomme, og flink å svare telefon når jeg ringte.
- Soelastrie Bjørnhaug, E, 28. sep ,2022
Jeg anbefaler mer enn gjerne Jon Kristian som eiendomsmegler ved salg bolig i Ålesund og omegn. Han svarer svært raskt, følger alltid opp og vi opplevde salgsprosessen som svært ryddig fra A til Å. Vi solgte vår bolig til godt over takst, og kunne ikke vært mer fornøyde!
- Espen Holger Andersen, E, 19. aug ,2022
Vi fikk et møte med en profesjonell aktør i et forhold oss ukjent marked. Vi fikk alle fakta på bordet, gode som vonde, og all hjelp som kunne tilbys for et godt salg for oss ble ordnet av Jon Kristian. Vi er veldig fornøyd, og kommer til å kontakte Proaktiv igjen ved seinere behov. God kjennskap til markedet, og mulige kjøpere, hjalp veldig for et godt salg. God kontakt både muntlig og skriftlig av heile prosessen var viktig for oss som uerfarne selgere.
- Beathe N Vikestad, E, 13. aug ,2022
Proaktiv tilbydde en pakke hvor jeg følte at jeg var i de beste hender fra start til slutt. Fra avtaleinngåelse til fotograf, visning og gjennom budrunde var jeg aldri i tvil på at forutsetningene Jon Kristian hadde lagt førte til at salget ble gjennomført på best mulig måte.
- Espen Sørland Bjørge, E, 26. jul ,2022
Profesjonell, tilgjengelig, omgjengelig og engasjert!
- Michel Gulati, E, 11. jul ,2022
Alt gikk perfekt og som planlagt.
- Johan Midthaug, E, 10. jul ,2022
Hygglig og ivaretatt
- thomas Nesseth, E, 18. jun ,2022
Vi ble møtt av en svært blid, imøtekommende og kunnskapsrik megler i Jon Kristian Det var en hyggelig visning faktisk.
- Beathe N Vikestad, E, 10. jun ,2022
Likte aller best den tette oppfølginga.
- Eli Randolfa Kavli, E, 18. apr ,2022
Veldig ryddig og oversiktlig på alle måter. God informasjon heile veien.
- Sissel Olsen, E, 14. apr ,2022
Megler var veldig behjelpelig og imøtekommende. Hjelp med tips for finansiering. Veldig fornøyd og takknemlig.
- Stian Kvig Ullaland, E, 23. feb ,2022
Profesjonelle på alle punkt.
- Henrik Synnes Haahjem, E, 25. nov ,2021
Meget fornøyd med hele prosessen! God oppfølging og god innsats fra megler for å oppnå best mulig pris.
- Thomas A Arhaug Basso, E, 19. okt ,2021
Tilgjengelige, engasjerte, kunnskapsrike og veldig god oppfølging.
- Anna Melbø Myklebust, E, 06. sep ,2021
Flinke folk som hjelper deg hele veien.
- Esben Bakke Ellingsen, E, 25. aug ,2021
Meget service innstilte. Sammarbeidspartner mellom megler og selger fungerte veldig bra. Kommunikasjonen var bra.
- Iver Flåthe Lindseth, E, 11. aug ,2021
Hyggelig og proffesjonelli
- Inge Liavaag, E, 29. jul ,2021
Jeg ble inkludert og orientert gjennom hele prosessen av salget! Megler fremstod vedig profesjonell, og leverte et produkt som jeg uten tvil kommer til å benytte meg av ved neste salg.
- Petter Ludvik S Roald, E, 20. jun ,2021
Nå var det tomt jeg solgte, så noe av det som framsto som "automatiserte tjenester/forslag" var irrelevant. Likevel er jeg svært godt fornøyd med oppfølging og gjennomføring fra min kontakt hos Proaktiv.
- Asbjørn Harald Ytterland, E, 16. jun ,2021
Rask og proff gjennomføring, hyggelig megler som var tilgjengelig. Ligger noe høyt i kost på selgerforsikring.
- Audun Malvin Dyb, E, 19. mai ,2021

Se flere kundeuttalelser

Bolig til salgs

Lyngholmvegen 391
Prisant.:2200000,00 till 0,00

Lyngholmvegen 391

Ålesund, Ellingsøy

En innholdsrik selveierleilighet med mange muligheter, solrik terrasse og mye lagringsplass!

Totalpris:

Kr 2264540,00

BRA-i:

69 m²
Resvegen 74B
Prisant.:2800000,00 till 0,00

Resvegen 74B

Stranda, STRANDA

Lekker og gjennomført toppleilighet med hems. Flott utsikt mot Roalden. Garasjeplass.

Totalpris:

Kr 2881140,00

BRA-i:

52 m²
Veg 1153 75
Prisant.:1590000,00 till 0,00

Veg 1153 75

Stranda, STRANDA

Blådalslia - flott tomt med nydelig utsikt, gode solforhold, umiddelbar nærhet til Strandafjellet Skisenter. Ski-in/out.

Totalpris:

Kr 1630990,00

P-rom:

0,00 m²
Gjerdegata 12
Prisant.:5500000,00 till 0,00

Gjerdegata 12

Ålesund

Nydelig halvpart av byvilla med parkering og solrik terrasse, med muligheter for utleiedel. Vannbåren varme m.m.

Totalpris:

Kr 5657640,00

BRA-i:

150 m²
Brusdalsvegen 324
Prisant.:5750000,00 till 0,00

Brusdalsvegen 324

Ålesund

Aldeles praktfull eiendom langs Brusdalsvatnet med bolighus, dobbelgarasje, naust og anneks.

Totalpris:

Kr 5913890,00

BRA-i:

92 m²
Prisant.:1600000,00 till 0,00

Buholmgata 4

Ålesund, ÅLESUND

Billig leilighet - med en stor hake. Store oppgraderinger må forventes.

Totalpris:

Kr 1651140,00

BRA-i:

43 m²
Tomt Hankane
Prisant.:2300000,00 till 0,00

Tomt Hankane

Ålesund, ÅLESUND

Flott sydvendt boligtomt med 20% BYA i populære og barnevennlige omgivelser.

Totalpris:

Kr 2358740,00

P-rom:

0,00 m²
Røsåkvegen 162
Prisant.:850000,00 till 0,00

Røsåkvegen 162

Ålesund, Harøy

BUD ØNSKES - Sommerdrømmen på Harøya. Med fastlandsforbindelse blir oppussingen smertefri. Mye sol, mye natur.

Totalpris:

Kr 886490,00

P-rom:

114,00 m²
Lisavegen 38
Prisant.:3200000,00 till 0,00

Lisavegen 38

Giske, VALDERØYA

Svært fin 3-romsleilighet beliggende i 2. etasje med to verandaer, mye lys og luftig preg. Fint kjøkken og stort bad.

Totalpris:

Kr 3291140,00

BRA-i:

76 m²
Trolldalssletta 30
Prisant.:2675000,00 till 0,00

Trolldalssletta 30

Haram, Tennfjord

Praktisk rekkehus med alt du trenger. Stort, solrikt uteområde og hyggelig standard.

Totalpris:

Kr 2762010,00

BRA-i:

71 m²
Naust Fjordstien
Prisant.:1900000,00 till 0,00

Naust Fjordstien

Ålesund, ÅLESUND

Praktfullt naust langs Fjordstien med innredet loftsetasje, god plass til båt(3,45x3,1m) og innlagt strøm.

Totalpris:

Kr 1967640,00

BRA-i:

110 m²
Barlindbøvegen 44
Prisant.:2000000,00 till 0,00

Barlindbøvegen 44

Ålesund, Ørskog

Prisgunstig enebolig med 3 soverom i behagelig og kjekt område.

Totalpris:

Kr 2070140,00

P-rom:

98,00 m²
Lisavegen 26
Prisant.:2990000,00 till 0,00

Lisavegen 26

Giske, Valderøya

En praktisk beliggenhet, nært barnehage, skole og butikk. 2 soverom, 2 solrike uteområder og egen carport.

Totalpris:

Kr 3075890,00

BRA-i:

76 m²
Roald Amundsens veg 6
Prisant.:2150000,00 till 0,00

Roald Amundsens veg 6

Ålesund, ÅLESUND

Stilren og velutnyttet 2-roms med naturen tett på. Her får man mye leilighet og en fantastisk utsikt!

Totalpris:

Kr 2199877,00

BRA-i:

52 m²
Gamlebøvegen 41
Prisant.:6000000,00 till 0,00

Gamlebøvegen 41

Fjord, Valldal

Fantastisk hytte med uslåelig panoramautsikt, 4 soverom, 2 bad og terrasse på nesten 300 kvm

Totalpris:

Kr 6170140,00

P-rom:

118,00 m²
Nørvegata 22B
Prisant.:2470000,00 till 0,00

Nørvegata 22B

Ålesund, ÅLESUND

Nyoppusset leilighet med 2 soverom, sørvendt veranda og gjennomgående god standard.

Totalpris:

Kr 3076302,00

BRA-i:

74 m²
Steinvågvegen 56
Prisant.:2600000,00 till 0,00

Steinvågvegen 56

Ålesund

Halvpart av tomannsbolig over to plan med sydvendt terrasse og balkong med flott utsikt

Totalpris:

Kr 2676140,00

BRA-i:

77 m²
Brunholmgata 27
Prisant.:1710000,00 till 0,00

Brunholmgata 27

Ålesund

Lys og fin toppleilighet med attraktiv og sentral beliggenhet. Arealeffektiv planløsning og lave felleskostnader.

Totalpris:

Kr 1763890,00

BRA-i:

33 m²
Øvstevegen 62
Prisant.:3000000,00 till 0,00

Øvstevegen 62

Haram, Longva

Innholdsrik enebolig over tre plan med dobbeltgarasje og romslig terrasse med nydelig panoramautsikt

Totalpris:

Kr 3095140,00

BRA-i:

206 m²
P.A. Musæus veg 24
Prisant.:2800000,00 till 0,00

P.A. Musæus veg 24

Ålesund

Utrolig trivelig 3-roms på Berga med "alt" inkl. Parkering i garasje, heis og lun veranda. Praktisk beliggenhet.

Totalpris:

Kr 3872381,00

BRA-i:

74 m²