Jon Kristian Røsok

Daglig Leder/Eiendomsmegler MNEF
Jon Kristian Røsok, Daglig Leder/Eiendomsmegler MNEF
Ta kontakt
Telefon: 91 73 83 52
E-post: jon@proaktiv.no
Jon Kristian Valderhaug Røsok er utdannet eiendomsmegler med bachelor fra BI Bergen. Han begynte sin karriere som medhjelper allerede som tjueåring og har opparbeidet seg solid erfaring i et tøft marked over de siste årene. Jon Kristian er Ålesundsgutt og har god kjennskap til hver krinkel og krok i Ålesund. Han har også gjort seg bemerket i kommunene og tettstedene utenfor de syv øyene.

Med sin erfaring fra flere kommuner har han også tatt hånd om en rekke forskjellige boligsalg, herunder tomtesalg, fritidssalg og ikke minst bruktboligsalg. Det viktigste for Jon Kristian er at kunden føler seg ivaretatt fra start til slutt, herunder å oppnå et best mulig resultat, trygt og effektivt. God oppfølging og markedskjennskap er viktige fellesnevnere i ethvert boligsalg og det vil du som kunde dra nytte av. Sammen oppnår dere det optimale resultatet, fra grundig gjennomgang på befaring til aktiv oppfølging og tilstedeværelse i salgsprosessen. Jon Kristian er alltid tilgjengelig og jobber døgnet rundt for at salgsprosessen skal bli trygg og effektiv for både kjøper og selger. Det handler om å finne riktig kjøper, som igjen fører til en høyest mulig pris.

Sammen legger dere en solid og skreddersydd markedsplan for ditt salg. Med Jon Kristian sitt brennende engasjement og høye kompetanse dannes det et godt grunnlag for et plettfritt salg. Når han lager markedsmateriell er han bevisst på hvilke knapper som skal trykkes på. På visningen er Jon Kristian alltid der for å ivareta kundene og for å bli kjent med de potensielle budgiverne. Dette skaper til syvende og sist en høyere salgspris for din bolig. Du skal føle deg trygg på at ingenting overlates til tilfeldighetene.
Bestill gratis verdivurdering

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg? Vi hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Fra start til slutt viste Jon Kristian seg som en svært dyktig og profesjonell fagperson. Hans ekspertise og grundige forståelse av markedet var tydelig, og jeg følte meg trygg i hans hender. Han gikk grundig gjennom alle trinnene i prosessen, fra markedsføringsmuligheter av boligen til visninger og forhandlinger med potensielle kjøpere. Jeg satte pris på hans ærlige tilbakemeldinger og råd som hjalp meg med å ta gode beslutninger. Han var alltid tilgjengelig når jeg hadde spørsmål eller bekymringer, og han responderte raskt og effektivt. Det er tydelig at han har en dyp lidenskap for sitt arbeid, og det gjenspeilet seg i hans engasjement for å oppnå best mulig resultat for meg som selger. Salgsprosessen gikk jevnt, og jeg følte meg godt ivaretatt gjennom hele prosessen. Samlet sett var min erfaring med Jon Kristian som eiendomsmegler utmerket. Hans faglige kompetanse, profesjonalitet og dedikasjon gjorde salget av min bolig til en vellykket opplevelse. Jeg vil uten tvil anbefale ham til alle som trenger en pålitelig eiendomsmegler! :-)
- Adrian Stausland, E, 21. aug ,2023
God planlegging, forutsigbarhet i Proaktivs arbeid, alle aktører engasjerte og profesjonelle. De «såg» heimen vår, og det potensialet som låg i den. God oppfølging/kontakt i hele prosessen.
- Ragnvald Sindre Roald, E, 14. aug ,2023
Vi hadd en veldig god opplevelse ved valg av Jon Kristian og Proaktiv! God oppfølging underveis, og megler spilte virkelig på lag med oss. Vi kan ikke si oss annet enn strålende fornøyd. Boligen ble solgt til godt over takst, og vi er sikker på at sluttresultatet ikke ville blitt det samme uten Jon Kristian!
- Marius Berg, E, 03. aug ,2023
Jon Kristian solgte min leilighet og var utrolig dyktig og profesjonell og fikk solgt leilighet utrolig fornøyd med megler valget.
- Marius Nordstrand Sund, E, 01. aug ,2023
Vi har veldig god erfaring med dere og anbefaler til venner våre alltid.
- Shima vaezi, E, 14. jul ,2023
Opplevde megler som meget profesjonell og trygg
- Elin-Margrethe Reitan Sundnes, E, 02. jul ,2023
God service, rask tilbakemelding ved spørsmål, enkel og grei prosess
- Ann Kristin Opsahl Kjerstad, E, 13. mai ,2023
God kommunikasjon.
- Leidulf Magne Søviknes, E, 02. mai ,2023
Profesjonell, tilgjengelig og veldig bra oppfølging fra megler
- Erlend Hammervold Hoff, E, 11. apr ,2023
Fikk raskt svar og alltid vilje til løsning. Blid og god stemning. Faglig og menneskelig ivaretagelse.
- Trude Fjærli Giskås, E, 27. jan ,2023
God oppfølging, sjelden inne på kontoret, tyder på at meglerne er ute i marka der businessen skjer:-)
- Michel Tollås Nation, E, 27. jan ,2023
Hyggelig og behjelpelige meglere. Salgsprossesen gikk effektivt med et godt sluttresultat. Veldig fornøyd!
- Åsmund Winje, E, 26. jan ,2023
Dette var en veldig ryddig og fin prosess. Megler bistått hele veien og kommet med gode råd og innspill, og har løpende informert meg om prosessen og fremgangen . Jeg føler han har ytt veldig god service og strakk seg langt for å finne riktig kjøper for min bolig. Jeg er strålende fornøyd med prosessen og resultatet.
- Henriette Gjørtz Howden, E, 23. des ,2022
Hyggelig, imøtekommende og effektiv. Vi ville selge relativt kjapt og Proaktiv v/ Jon Christian tok oppgaven på strak arm. I ett marked som var litt på vent ble leiligheten solgt raskt og effektivt. Prosessen rundt salget var ryddig og informativ. Strålende fornøyd med Proaktiv, og kommer til å benytte oss av de igjen dersom vi skulle selge senere.
- Mathea Aurora Syversen, E, 20. nov ,2022
God oppfølging underveis, tilgjengelige i hele prosessen, ryddig plan for salg, og ikke minst god rådgivning i salgsprosessen og budrunde! Har også dyktig stylist de benytter seg av, og prospekt og annonse er gjennomført og tiltalende. Alt i alt kjempefornøyd med Jon og Andreas!
- Stine Bae Molnes, E, 09. nov ,2022
Proff og tilgjengelig hjelp. Gjorde kjøpsprosessen mye tryggere.
- Jens Flåen, E, 08. nov ,2022
Jeg fikk følelsen av at megler(e) snudde alle steiner for å hjelpe å selge min bolig. Ryddig og ikke minst veldig god på å holde kontakten, informere og være ærlig. Tusen takk til Jon Kristian og Andreas, heilt topp gjeng å samarbeide med. Jeg synes også at Boligprospektet dere presenterte på mitt hus var som ett hvilke som helst interiørblad. Plutselig var mitt hus ikke bare beboelige men også veldig lekkert.
- Arild Ulvestad, E, 26. okt ,2022
Hyggelige og flinke folk.
- John Ole Edøy, E, 03. okt ,2022
Megler er engasjert, hjelpsom, tilgjengelig. Vi følte oss i trygge hender
- Gunnar Hagen, E, 01. okt ,2022
Jeg synes dere var veldig hjelpsomme, og flink å svare telefon når jeg ringte.
- Soelastrie Bjørnhaug, E, 28. sep ,2022
Jeg anbefaler mer enn gjerne Jon Kristian som eiendomsmegler ved salg bolig i Ålesund og omegn. Han svarer svært raskt, følger alltid opp og vi opplevde salgsprosessen som svært ryddig fra A til Å. Vi solgte vår bolig til godt over takst, og kunne ikke vært mer fornøyde!
- Espen Holger Andersen, E, 19. aug ,2022
Vi fikk et møte med en profesjonell aktør i et forhold oss ukjent marked. Vi fikk alle fakta på bordet, gode som vonde, og all hjelp som kunne tilbys for et godt salg for oss ble ordnet av Jon Kristian. Vi er veldig fornøyd, og kommer til å kontakte Proaktiv igjen ved seinere behov. God kjennskap til markedet, og mulige kjøpere, hjalp veldig for et godt salg. God kontakt både muntlig og skriftlig av heile prosessen var viktig for oss som uerfarne selgere.
- Beathe N Vikestad, E, 13. aug ,2022
Proaktiv tilbydde en pakke hvor jeg følte at jeg var i de beste hender fra start til slutt. Fra avtaleinngåelse til fotograf, visning og gjennom budrunde var jeg aldri i tvil på at forutsetningene Jon Kristian hadde lagt førte til at salget ble gjennomført på best mulig måte.
- Espen Sørland Bjørge, E, 26. jul ,2022
Profesjonell, tilgjengelig, omgjengelig og engasjert!
- Michel Gulati, E, 11. jul ,2022
Alt gikk perfekt og som planlagt.
- Johan Midthaug, E, 10. jul ,2022
Hygglig og ivaretatt
- thomas Nesseth, E, 18. jun ,2022
Vi ble møtt av en svært blid, imøtekommende og kunnskapsrik megler i Jon Kristian Det var en hyggelig visning faktisk.
- Beathe N Vikestad, E, 10. jun ,2022
Likte aller best den tette oppfølginga.
- Eli Randolfa Kavli, E, 18. apr ,2022
Veldig ryddig og oversiktlig på alle måter. God informasjon heile veien.
- Sissel Olsen, E, 14. apr ,2022
Megler var veldig behjelpelig og imøtekommende. Hjelp med tips for finansiering. Veldig fornøyd og takknemlig.
- Stian Kvig Ullaland, E, 23. feb ,2022
Profesjonelle på alle punkt.
- Henrik Synnes Haahjem, E, 25. nov ,2021
Meget fornøyd med hele prosessen! God oppfølging og god innsats fra megler for å oppnå best mulig pris.
- Thomas A Arhaug Basso, E, 19. okt ,2021
Tilgjengelige, engasjerte, kunnskapsrike og veldig god oppfølging.
- Anna Melbø Myklebust, E, 06. sep ,2021
Flinke folk som hjelper deg hele veien.
- Esben Bakke Ellingsen, E, 25. aug ,2021
Meget service innstilte. Sammarbeidspartner mellom megler og selger fungerte veldig bra. Kommunikasjonen var bra.
- Iver Flåthe Lindseth, E, 11. aug ,2021
Hyggelig og proffesjonelli
- Inge Liavaag, E, 29. jul ,2021
Jeg ble inkludert og orientert gjennom hele prosessen av salget! Megler fremstod vedig profesjonell, og leverte et produkt som jeg uten tvil kommer til å benytte meg av ved neste salg.
- Petter Ludvik S Roald, E, 20. jun ,2021
Nå var det tomt jeg solgte, så noe av det som framsto som "automatiserte tjenester/forslag" var irrelevant. Likevel er jeg svært godt fornøyd med oppfølging og gjennomføring fra min kontakt hos Proaktiv.
- Asbjørn Harald Ytterland, E, 16. jun ,2021
Rask og proff gjennomføring, hyggelig megler som var tilgjengelig. Ligger noe høyt i kost på selgerforsikring.
- Audun Malvin Dyb, E, 19. mai ,2021

Se flere kundeuttalelser

4246861_1a
Prisant.:  350000,00

Hessa

Ålesund

Nausttomt med svært attraktiv beliggenhet på Naustberget

Totalpris:

Kr 350000

P-rom:

0,00 kvm
4246666_1a
Prisant.:  1390000,00

Malnavegen

Giske

Boligtomt i svært attraktivt område med nærhet til skole, butikk og kollektivtransport!

Totalpris:

Kr 1390000

P-rom:

0,00 kvm
4324453_1a
Prisant.:  900000,00

Øvregjerdet

Giske

Byggeklar boligtomt i barnevennlig område på Valderøya.

Totalpris:

Kr 900000

P-rom:

0,00 kvm
4321076_1a
Prisant.:  700000,00

Tomt Kaptein Linges veg

Ålesund

Prisgunstig boligtomt i barnevennlig område. Flotte turområder, barneskole m.m like ved.

Totalpris:

Kr 700000

P-rom:

0,00 kvm
4357549_1a
Prisant.:  2300000,00

Fjellgata 28

Ålesund

Sentrumsnær 3-roms leilighet med solrik veranda, nyere kjøkken og nærhet til turområder, spisesteder og kafèer.

Totalpris:

Kr 2300000

P-rom:

65,00 kvm
4428777_1a
Prisant.:  2250000,00

Gøymyrane

Giske

Stor tomt i barnevennlig og populært område på Godøya. Tiltenkt boligformål i kommuneplan.

Totalpris:

Kr 2250000

P-rom:

0,00 kvm
4452330_1a
Prisant.:  7750000,00

Borgundvegen 217

Ålesund

Siste sjanse - Praktfull enebolig på Nørve - Villa Nørve.

Totalpris:

Kr 7750000

P-rom:

150,00 kvm
4452264_1a
Prisant.:  5990000,00

Åsegardsvegen

Ålesund

Svært praktiske tomannsboliger i naturvakkert og sentralt område.

Totalpris:

Kr 5990000

P-rom:

107,00 kvm
4452264_1a
Prisant.:  5990000,00

Åsegardsvegen

Ålesund

Svært praktiske tomannsboliger i naturvakkert og sentralt område.

Totalpris:

Kr 5990000

P-rom:

107,00 kvm
4452264_1a
Prisant.:  5990000,00

Åsegardsvegen

Ålesund

Svært praktiske tomannsboliger i naturvakkert og sentralt område.

Totalpris:

Kr 5990000

P-rom:

107,00 kvm
4465947_1a
Prisant.:  3490000,00

Ratvikvegen 13A

Ålesund

En romslig leilighet med to soverom, solrikt uteområde, egen carport og nydelige omgivelser like ved!

Totalpris:

Kr 3490000

P-rom:

69,00 kvm
4497123_1a
Prisant.:  6290000,00

Ystenesgata 9

Ålesund

Et unikt skue - blant jugendstilsbygg ruver verdens laveste skyskraper. Kontor, tidligere boligformål, over fire plan.
4503260_1a
Prisant.:  5995000,00

Stornilsvegen

Giske

Fire smakfulle einebustadar med moglegheit for husbankfinansiering sentralt beliggande på Giske.

Totalpris:

Kr 5995000

P-rom:

149,10 kvm
4483432_1a
Prisant.:  5995000,00

Stornilsvegen

Giske

Fire smakfulle einebustadar med moglegheit for husbankfinansiering sentralt beliggende på Giske.

Totalpris:

Kr 5995000

P-rom:

144,30 kvm
4483432_1a
Prisant.:  5995000,00

Stornilsvegen

Giske

Fire smakfulle einebustadar med moglegheit for husbankfinansiering sentralt beliggende på Giske.

Totalpris:

Kr 5995000

P-rom:

150,60 kvm
4483432_1a
Prisant.:  6195000,00

Stornilsvegen

Giske

Fire smakfulle einebustadar med moglegheit for husbankfinansiering sentralt beliggende på Giske.

Totalpris:

Kr 6195000

P-rom:

145,00 kvm
4483432_1a
Prisant.:  6295000,00

Stornilsvegen

Giske

Fire smakfulle einebustadar med moglegheit for husbankfinansiering sentralt beliggende på Giske.

Totalpris:

Kr 6295000

P-rom:

150,60 kvm
4506922_1a
Prisant.:  4990000,00

Myraledbakken 1

Ålesund

Oppusset enebolig i barnetrivelige Larsgården. Ungene går til skole, sykler til trening og nyter friheten. Solrik tomt.

Totalpris:

Kr 4990000

P-rom:

144,00 kvm
4515253_1a
Prisant.:  4740000,00

Liljedahlvegen 5

Ålesund

Svært romslig halvpart av tomannsbolig med dobbelgarasje, fire soverom og store solrike uteområder.

Totalpris:

Kr 4740000

P-rom:

171,00 kvm
4509327_1a
Prisant.:  6690000,00

Stavnesvegen 95

Ålesund

Hel tomannsbolig med stor tomt, fin utsikt og gode solforhold. Nært turområder og buss.

Totalpris:

Kr 6690000

P-rom:

242,00 kvm
4533150_1a
Prisant.:  5990000,00

Ole Dyrøys veg 37

Ålesund

Strøken 4-roms leilighet i populært boligområde. Garasje m/ bod - heis i bygget - nærhet til naturen.

Totalpris:

Kr 5990000

P-rom:

109,00 kvm
4553960_1a
Prisant.:  1990000,00

Tomter Myrland

Ålesund

Byggeklar boligtomt med 25% BYA i barnevennlige og trygge omgivelser.

Totalpris:

Kr 1990000

P-rom:

0,00 kvm
4527091_1a
Prisant.:  1990000,00

Tomter Myrland

Ålesund

Byggeklar boligtomt med 25% BYA i barnevennlige og trygge omgivelser.

Totalpris:

Kr 1990000

P-rom:

0,00 kvm
4533856_1a
Prisant.:  2600000,00

Myklebustvegen 97

Ålesund

Enebolig med løe og anneks på naturskjønne Harøya.

Totalpris:

Kr 2600000

P-rom:

198,00 kvm
4527531_1a
Prisant.:  990000,00

Røsåkvegen 162

Ålesund

Sommerdrømmen på Harøya. Med fastlandsforbindelse blir oppussingen smertefri. Mye sol, mye natur.

Totalpris:

Kr 990000

P-rom:

114,00 kvm
4390230_1a
Prisant.:  2100000,00

Buholmgata 4

Ålesund

Sentrumsleilighet med kort vei til butikk, treningssenter og busstopp.

Totalpris:

Kr 2100000

P-rom:

43,00 kvm
4545543_1a
Prisant.:  5990000,00

Storskjervavegen 51B

Ålesund

Praktfull og stilrent i Olsvika. Med 3 soverom, god takhøyde, 2 bad og nydelig uteområde. Kort vei til sjø, fjell og Moa

Totalpris:

Kr 5990000

P-rom:

116,00 kvm
4553570_1a
Prisant.:  1900000,00

Vikvegen 81

Vestnes

Innholdsrik enebolig på attraktive Vik. Gode solforhold og fin utsikt. Mulig å kjøpe tomt i forkant og bakkant.

Totalpris:

Kr 1900000

P-rom:

152,00 kvm
4548829_1a
Prisant.:  2790000,00

Buholmgata 4

Ålesund

Trendy 3-roms i tilknytning til bysentrum. Kort vei til alt - herunder buss, butikk og bading. Stor stue og fint kjøkken

Totalpris:

Kr 2790000

P-rom:

78,00 kvm
4559778_1a
Prisant.:  5500000,00

Åsegardsvegen 69

Ålesund

Behagelige boforhold på toppen av Åse. Med nydelig utsikt fra to verandaer. Fjernvarme, 3 sov, carport, nytt bad m.m.

Totalpris:

Kr 5500000

P-rom:

134,00 kvm
4533093_1a
Prisant.:  4100000,00

Borgundfjordvegen 65

Ålesund

Innholdsrik enebolig på flott tomt med romslig terrasse og fantastisk panoramautsikt!

Totalpris:

Kr 4100000

P-rom:

129,00 kvm
4561695_1a
Prisant.:  1600000,00

Tomt Ytterlandsvika

Giske

Boligtomt med 35% BYA i barnevennlig og solrikt område i Ytterlandsvika.

Totalpris:

Kr 1600000

P-rom:

0,00 kvm
4561610_1a
Prisant.:  1190000,00

Øvregjerdet

Giske

Boligtomt med 30% BYA. Nært skoler, barnehage, buss og dagligvare.

Totalpris:

Kr 1190000

P-rom:

0,00 kvm
4567686_1a
Prisant.:  3590000,00

Solsidevegen 88A

Ålesund

Utrolig kjekk 3-romsleilighet med egen garasje, stor terrasse, fin utsikt og gode solforhold. Kort til skole & barnehage

Totalpris:

Kr 3590000

P-rom:

87,00 kvm

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

4567446_1a
Solgt!

Stavnesvegen 95

Ålesund

Del av tomannsbolig over to etasjer med fine overflater, eget vaskerom og kjellerstue til sjefen.

Totalpris:

Kr 3990000

P-rom:

147,00 kvm
4559383_1a
Solgt!

Skjongstranda 68

Giske

Stor 4-romsleilighet med trivelig veranda, egen garasjeplass og solrik beliggenhet på Skjongstranda.

Totalpris:

Kr 3000000

P-rom:

92,00 kvm
4556172_1a
Solgt!

Grovenbakken 11

Giske

Tradisjonell enebolig med moderne påbygg. Gode uteområder, praktisk garasje og egentid i kjellerstue og på loftet.

Totalpris:

Kr 4000000

P-rom:

184,00 kvm
4549840_1a
Solgt!

Øvrevollen 4

Ålesund

Stor 3-romsleilighet ikke langt unna Moa. Solrik vending, lite slitasje og store bruksområder.

Totalpris:

Kr 3990000

P-rom:

97,00 kvm
4544995_1a
Solgt!

Ratvikvegen 67A

Ålesund

Utrolig flott 3-roms i beste Ratvika. Bo nært naturen, nært studiesteder og sykehuset. Kort til butikk og buss.

Totalpris:

Kr 3100000

P-rom:

56,00 kvm
4538329_1a
Solgt!

Øvre Strandgate 28A

Ålesund

Stor sentrumsnær leilighet med egen uteplass. Mye boltreplass og behagelige oppholdsrom. Kort til buss, butikk og pub.

Totalpris:

Kr 2400000

P-rom:

94,00 kvm
4540588_1a
Solgt!

Borgundvegen 287A

Ålesund

En lettvint hverdag med nærhet til NTNU og NMK. Mulighet for 2 soverom + hybel på loft. P-plass med lader.

Totalpris:

Kr 2265660

P-rom:

94,00 kvm
4537947_1a
Solgt!

Valderøyvegen 2C

Giske

Stilfullt, solrikt og mye utsikt på beste vestkant. Parkering i carport, flotte solnedganger og lettvint hverdag.

Totalpris:

Kr 3428500

P-rom:

79,00 kvm
4535671_1a
Solgt!

Stornilsvegen 28

Giske

Stor leilighet med svært appellerende terrassert uteområde. 3 soverom, varmepumpe, gode løsninger og fint bad.

Totalpris:

Kr 3100000

P-rom:

81,00 kvm
4534442_1a
Solgt!

Borgundvegen 486

Ålesund

Lettstelt eiendom med gode solforhold. "Ny" garasje, utestue og hagestue. Kort vei til skole, butikk, barnehage og buss.

Totalpris:

Kr 6750000

P-rom:

199,00 kvm
4537272_1a
Solgt!

Syvermarka 23

Giske

Stilsikker 3-romsleilighet med stor, solrik uteplass. Carport, åpen løsning, ildsted m.m.

Totalpris:

Kr 2990000

P-rom:

73,00 kvm
4534797_1a
Solgt!

Borgundvegen 8

Ålesund

Jugendsstilsdrøm i sentrumskjernen. 2 store stuer, nyere kjøkken, romslig bad og stort soverom m/ balkong.

Totalpris:

Kr 2490000

P-rom:

62,00 kvm
Solgt!

Tomter Myrland

Ålesund

Byggeklar boligtomt med 25% BYA i barnevennlige og trygge omgivelser.

Totalpris:

Kr 1990000

P-rom:

0,00 kvm
4529130_1a
Solgt!

Parkgata 26

Ålesund

Hjørneleilighet med veranda, fri utsikt og god standard. Varme i alle gulv, to soverom og rett ved sentrum.

Totalpris:

Kr 3301458

P-rom:

75,00 kvm
4523298_1a
Solgt!

Nørvegata 32B

Ålesund

På toppen av Nørvegata med praktfull utsikt og gode solforhold. 2 sov og stor veranda.

Totalpris:

Kr 2636860

P-rom:

66,00 kvm
4532565_1a
Solgt!

Korsvika terrasse 17

Ålesund

Nyoppusset 1/2-part av tomannsbolig med fantastisk utsikt, gode solforhold, strøkne overflater og gode p-muligheter.

Totalpris:

Kr 4200000

P-rom:

129,00 kvm
4523660_1a
Solgt!

Sandmyrvegen 24

Giske

Gjennomført og oppgradert rekkehus med to solrike uteområder, fire soverom og garasje med elbillader.

Totalpris:

Kr 3490000

P-rom:

139,00 kvm
4521407_1a
Solgt!

Fjelltunvegen 79B

Ålesund

Leilighet med egen hybel, garasje, peis, fantastisk panaromautsikt fra veranda og med flott standard nær naturen.

Totalpris:

Kr 3590000

P-rom:

108,00 kvm
4525051_1a
Solgt!

Keiser Wilhelms gate 3

Ålesund

Utrolig tiltalende 3-roms i Seilmakergården med overbygd veranda, utsikt mot Brosundet, høy standard og garasjeplass.

Totalpris:

Kr 4992802

P-rom:

86,00 kvm
4523058_1a
Solgt!

Ratvikvegen 27B

Ålesund

Solrik beliggenhet, garasje med el bil-ladder, stort uteområde og tiltalende standard nært naturen i Ratvika.

Totalpris:

Kr 3390000

P-rom:

71,00 kvm
4516561_1a
Solgt!

Skjongskaret 8

Giske

Stor enebolig på stor tomt. Solrik vending, sjøutsikt fra loftet og stort, fint opparbeidet uteområde.

Totalpris:

Kr 4490000

P-rom:

187,00 kvm
4512007_1a
Solgt!

Søstrene Ratviks veg 9D

Ålesund

Romslig 3-romsleilighet med fint, solrikt uteområde. Carport. Kort vei til friluftsområder, barnehage, skole og butikk.

Totalpris:

Kr 3290000

P-rom:

80,00 kvm
4503044_1a
Solgt!

Gjerdegata 12

Ålesund

Praktfull 7-roms med gode kvaliteter - både for øyet og hjertet. Stort, privat og skjermet uteområde. Egen parkering.

Totalpris:

Kr 3990000

P-rom:

130,00 kvm
4508577_1a
Solgt!

Lisavegen 4

Giske

Solen på to sider, store deler av dagen. Inne er det trivelig og god plass. Egen carport og østvendt utsikt.

Totalpris:

Kr 2990000

P-rom:

79,00 kvm
4507649_1a
Solgt!

Brunholmgata 1C

Ålesund

Delikat og smakfull sentrumsleilighet med nyere renoverte flater. Egen balkong med sjøglimt mot Brosundet. Heis i bygget

Totalpris:

Kr 2993956

P-rom:

46,00 kvm
4506057_1a
Solgt!

Skyttergata 23A

Ålesund

Superkjekt sentrumsnært rekkehus. En utleiemaskin, eller en stabilitet i hverdagen? Oppgradert 2015-2017.

Totalpris:

Kr 3200000

P-rom:

130,00 kvm
4505823_1a
Solgt!

Kringsjåvegen 35

Ålesund

Innflytningsklar 3-roms på Sørneset. Her bor du solrikt, trygt og med gode naboer. Kort vei til NTNU og NMK.

Totalpris:

Kr 2900000

P-rom:

56,00 kvm
4505030_1a
Solgt!

Parkgata 12

Ålesund

Delikat 2-romsleilighet med flott utsikt, store vindusflater og svært god standard.

Totalpris:

Kr 2890000

P-rom:

63,00 kvm
4500425_1a
Solgt!

Giskegata 34

Ålesund

Superkjekk sentrumsleilighet, nyrenovert i 2015 med god standard, praktiske vindusflater og godt med naturlig lys.

Totalpris:

Kr 2490000

P-rom:

72,00 kvm
4499356_1a
Solgt!

Skaret 12

Giske

Lys og moderne leilighet med to soverom, to uteområder, garasjeplass og heis. Kort vei til det meste.

Totalpris:

Kr 3300000

P-rom:

82,00 kvm
4496356_1a
Solgt!

Smedgarden 13

Ålesund

Få mer tid til det du ønsker. Her kan barna løpe til skolen når klokka ringer og butikken er bare femti meter unna.

Totalpris:

Kr 6590000

P-rom:

154,00 kvm
4496169_1a
Solgt!

Hovlivegen 19

Ålesund

Lys og tiltalende 2-romsleilighet på Hovlia med god standard, praktfull utsikt og nydelige, private uteområder.

Totalpris:

Kr 2890000

P-rom:

74,00 kvm
4490840_1a
Solgt!

Jusspivegen 3

Giske

Sydvendt 3-romsleilighet med muligheter for hybeldel. Nydelig utsikt mot Valderhaugfjorden og Ålesund. Kort vei til buss

Totalpris:

Kr 2590000

P-rom:

71,00 kvm
4476446_1a
Solgt!

Gåseidmarka 42

Ålesund

Bud mottatt - I et barnevennlig oppvekstmiljø, med to soverom, stort uteområde og nyere kjøkken.

Totalpris:

Kr 2990000

P-rom:

75,00 kvm
4487533_1a
Solgt!

Borgundvegen 688

Ålesund

Bud mottatt - Svært innholdsrik enebolig med muligheter for å etablere flere boenheter. Fin utsikt og gode solforhold.

Totalpris:

Kr 5200000

P-rom:

333,00 kvm
4482391_1a
Solgt!

Torvteigen 65

Ålesund

Snertent rekkehus med mye boltreplass og store uteområder i populært borettslag. Tre sov, kjellerstue m.m.

Totalpris:

Kr 3331000

P-rom:

138,00 kvm
4476673_1a
Solgt!

Ratvikvegen 19A

Ålesund

Praktisk halvpart av tomannsbolig med 3 sov, garasje, to store verandaer og en fin beliggenhet i et trivelig område.

Totalpris:

Kr 3990000

P-rom:

93,00 kvm
4471213_1a
Solgt!

Ole Dyrøys veg 37

Ålesund

Splitter ny 3-romsleilighet i et praktisk og naturnært område. Her bor man lettvint i et trivelig bomiljø.

Totalpris:

Kr 4250000

P-rom:

71,00 kvm
4466591_1a
Solgt!

Brunholmgata 1C

Ålesund

Strøken sentrumsleilighet over to etasjer. Solrik veranda, ildsted, mulighet for 2 sov og bad med spafølelse.

Totalpris:

Kr 3994998

P-rom:

78,00 kvm
4458033_1a
Solgt!

Tomt Skaret

Giske

Prisgunstig boligtomt med 25% BYA i natur- og barnevennlig område. Kort vei til skoler, barnehage og butikk!

Totalpris:

Kr 1490000

P-rom:

0,00 kvm
4456104_1a
Solgt!

Kringsjåvegen 23

Ålesund

Med ønsker om en praktisk og lettstelt hverdag i populært sameie. 2 sov, solrik orientering og fin utsikt!

Totalpris:

Kr 3200000

P-rom:

57,00 kvm
4455119_1a
Solgt!

Skarbøvikgata 8

Ålesund

Prisgunstig 2-romsleilighet med kort vei til flotte turområder på Tueneset, busstopp og butikk. Oppgraderingsbehov.

Totalpris:

Kr 990000

P-rom:

63,00 kvm
4416022_1a
Solgt!

Ytterlandsvika 23

Giske

Bud inne - En kjekk enebolig i en enda kjekkere gate. Enebolig med stor og solrik tomt, nært sjøen, butikker, turområder

Totalpris:

Kr 4490000

P-rom:

179,00 kvm
4283667_1a
Solgt!

Rokkevegen 12

Giske

Påkostet og moderne tomannsbolig med dobbelgarasje. Beliggende i barnevennlig og solrikt område på Valderhaugstranda.

Totalpris:

Kr 4950000

P-rom:

146,00 kvm
4304605_1a
Solgt!

Vestre Olsvikveg 48

Ålesund

Praktisk enebolig i barnevennlige omgivelser. Kjellerstue til ungdommen, nyoppusset hovedetasje og flotte uteområder.

Totalpris:

Kr 5500000

P-rom:

182,00 kvm

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
sov1
plus Soverom
kjo1
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  
Boliggalleri

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
opera1
Aktuelt

Lene Orvik byttet megler til Proaktiv – da ble leiligheten solgt

Skal du ha et annet og bedre resultat må du faktisk gjøre noe nytt og annerledes. Dette var utgangspunktet for Proaktiv megler, Jeanette Risberget,...
bildeartikkel
Aktuelt

Selge bolig i juli? Derfor er det et smart tidspunkt

Har boligen din kvaliteter som balkong, hage, beliggenhet midt i byen eller er et typisk førstegangskjøp? Noen kvaliteter er spesielt viktig for...
artikkelemil
Aktuelt

Prisrekord i det som skulle være et trådt marked

Til tross for Norges Bank sine prognoser om en nedgang på 4,3 prosent i boligprisene i løpet av 2023, har prisene hittil i år steget med 6,8 prosent.
Se alle våre artikler  
Boligartikler