Jon Kristian Røsok

Daglig Leder/Eiendomsmegler MNEF
Jon Kristian Røsok, Daglig Leder/Eiendomsmegler MNEF
Ta kontakt
Telefon: 91 73 83 52
E-post: jon@proaktiv.no
Jon Kristian Valderhaug Røsok er utdannet eiendomsmegler med bachelor fra BI Bergen. Han begynte sin karriere som medhjelper allerede som tjueåring og har opparbeidet seg solid erfaring i et tøft marked over de siste årene. Jon Kristian er Ålesundsgutt og har god kjennskap til hver krinkel og krok i Ålesund. Han har også gjort seg bemerket i kommunene og tettstedene utenfor de syv øyene.

Med sin erfaring fra flere kommuner har han også tatt hånd om en rekke forskjellige boligsalg, herunder tomtesalg, fritidssalg og ikke minst bruktboligsalg. Det viktigste for Jon Kristian er at kunden føler seg ivaretatt fra start til slutt, herunder å oppnå et best mulig resultat, trygt og effektivt. God oppfølging og markedskjennskap er viktige fellesnevnere i ethvert boligsalg og det vil du som kunde dra nytte av. Sammen oppnår dere det optimale resultatet, fra grundig gjennomgang på befaring til aktiv oppfølging og tilstedeværelse i salgsprosessen. Jon Kristian er alltid tilgjengelig og jobber døgnet rundt for at salgsprosessen skal bli trygg og effektiv for både kjøper og selger. Det handler om å finne riktig kjøper, som igjen fører til en høyest mulig pris.

Sammen legger dere en solid og skreddersydd markedsplan for ditt salg. Med Jon Kristian sitt brennende engasjement og høye kompetanse dannes det et godt grunnlag for et plettfritt salg. Når han lager markedsmateriell er han bevisst på hvilke knapper som skal trykkes på. På visningen er Jon Kristian alltid der for å ivareta kundene og for å bli kjent med de potensielle budgiverne. Dette skaper til syvende og sist en høyere salgspris for din bolig. Du skal føle deg trygg på at ingenting overlates til tilfeldighetene.
Bestill gratis verdivurdering

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg? Vi hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Vi fikk veldig god hjelp av megler og han stilte opp til alle døgnets tider på hverdager og i helgen. Vi er nok en veldig utfordrende kunde med svært mange spørsmål om mye og mangt, men megler utviste en tålmodighet og hjelpsomhet uten sidestykke!
- Fred Gjørtz, E, 03. feb ,2024
Første må jeg skryte av den kule annonsen! De stilte gledelig opp til en privatvisning på ganske kort varsel, god og grundig informasjon underveis i kjøpsprosessen. Ryddig og effektiv i etterkant. Følte jeg var i trygge hender fra start til slutt☺️
- Therese Jeanette Årvik, E, 01. des ,2023
Jon Kristian Røsok gjorde en bunnsolid jobb. Veldig ryddig prosess, med god dialog og bra informasjonsflyt underveis.
- Pål Nordvik, E, 30. nov ,2023
Effektivt salg på premisser som var nøye avklart i forkant hvor både selger og kjøper hadde felles forståelse for transaksjonen. Transaksjon fant sted «off-market» og viser Proaktiv evne til å tilegne seg kjøpere og selgere som henger på gjerdet.
- Karl Erik Longva Larsen, E, 25. nov ,2023
Opplevde en trygg og god gjennomføring av handelen, hvor megler var svært tilgjengelig å svarte godt på alle spørsmål som nle stilt under hele prosessen.
- Magnus Flytøren, E, 24. nov ,2023
Veldig ryddig og fin prosess utført av Jon Kristian og Proaktiv. Tett dialog gjennom hele prosessen, hvor man som kunde føler seg godt ivaretatt. Engasjert megler resulterte i stor interesse, med mange på visning og flere budgivere. Vil absolutt anbefale Proaktiv og Jon Kristian videre!
- Sander Dahle, E, 12. okt ,2023
Dette er andre gang jeg selger bolig gjennom Proaktiv i Ålesund og Jon Kristian er uten tvil mitt førstevalg når det kommer til megler. Han var på fra første stund for å lage en best mulig opplevelse for meg som selger og holdt meg orientert underveis. Han hadde allerede tanker rundt mulighetene i boligen og tanke rundt potensielle kjøpere allerede før befaring, så dette er en megler som kan det han driver med. Han var på telefonen rett etter visning og veiledet godt under budrunde samt i tiden etterpå. Jeg anbefaler Jon Kristian på det varmeste.
- Linda Mari E Hatmosøy, E, 12. okt ,2023
God informasjon og oppfølging, gjennom hele salgsprosessen.
- Reidar Vågnes, E, 04. okt ,2023
Jeg er svært glad for at jeg valgte Proaktiv og Jon Kristian som megler. Han viser at han er profesjonell og utfører jobben sin på en god og ryddig måte. Jeg har både kjøpt og solgt bolig med han som megler, og har vært like fornøyd begge gangene. God og oversiktlig oppfølging gjennom hele prosessen.
- Martine Langlo Norvik, E, 29. sep ,2023
Fra start til slutt viste Jon Kristian seg som en svært dyktig og profesjonell fagperson. Hans ekspertise og grundige forståelse av markedet var tydelig, og jeg følte meg trygg i hans hender. Han gikk grundig gjennom alle trinnene i prosessen, fra markedsføringsmuligheter av boligen til visninger og forhandlinger med potensielle kjøpere. Jeg satte pris på hans ærlige tilbakemeldinger og råd som hjalp meg med å ta gode beslutninger. Han var alltid tilgjengelig når jeg hadde spørsmål eller bekymringer, og han responderte raskt og effektivt. Det er tydelig at han har en dyp lidenskap for sitt arbeid, og det gjenspeilet seg i hans engasjement for å oppnå best mulig resultat for meg som selger. Salgsprosessen gikk jevnt, og jeg følte meg godt ivaretatt gjennom hele prosessen. Samlet sett var min erfaring med Jon Kristian som eiendomsmegler utmerket. Hans faglige kompetanse, profesjonalitet og dedikasjon gjorde salget av min bolig til en vellykket opplevelse. Jeg vil uten tvil anbefale ham til alle som trenger en pålitelig eiendomsmegler! :-)
- Adrian Stausland, E, 21. aug ,2023
God planlegging, forutsigbarhet i Proaktivs arbeid, alle aktører engasjerte og profesjonelle. De «såg» heimen vår, og det potensialet som låg i den. God oppfølging/kontakt i hele prosessen.
- Ragnvald Sindre Roald, E, 14. aug ,2023
Vi hadd en veldig god opplevelse ved valg av Jon Kristian og Proaktiv! God oppfølging underveis, og megler spilte virkelig på lag med oss. Vi kan ikke si oss annet enn strålende fornøyd. Boligen ble solgt til godt over takst, og vi er sikker på at sluttresultatet ikke ville blitt det samme uten Jon Kristian!
- Marius Berg, E, 03. aug ,2023
Jon Kristian solgte min leilighet og var utrolig dyktig og profesjonell og fikk solgt leilighet utrolig fornøyd med megler valget.
- Marius Nordstrand Sund, E, 01. aug ,2023
Vi har veldig god erfaring med dere og anbefaler til venner våre alltid.
- Shima vaezi, E, 14. jul ,2023
Opplevde megler som meget profesjonell og trygg
- Elin-Margrethe Reitan Sundnes, E, 02. jul ,2023
God service, rask tilbakemelding ved spørsmål, enkel og grei prosess
- Ann Kristin Opsahl Kjerstad, E, 13. mai ,2023
God kommunikasjon.
- Leidulf Magne Søviknes, E, 02. mai ,2023
Profesjonell, tilgjengelig og veldig bra oppfølging fra megler
- Erlend Hammervold Hoff, E, 11. apr ,2023
Fikk raskt svar og alltid vilje til løsning. Blid og god stemning. Faglig og menneskelig ivaretagelse.
- Trude Fjærli Giskås, E, 27. jan ,2023
God oppfølging, sjelden inne på kontoret, tyder på at meglerne er ute i marka der businessen skjer:-)
- Michel Tollås Nation, E, 27. jan ,2023
Hyggelig og behjelpelige meglere. Salgsprossesen gikk effektivt med et godt sluttresultat. Veldig fornøyd!
- Åsmund Winje, E, 26. jan ,2023
Dette var en veldig ryddig og fin prosess. Megler bistått hele veien og kommet med gode råd og innspill, og har løpende informert meg om prosessen og fremgangen . Jeg føler han har ytt veldig god service og strakk seg langt for å finne riktig kjøper for min bolig. Jeg er strålende fornøyd med prosessen og resultatet.
- Henriette Gjørtz Howden, E, 23. des ,2022
Hyggelig, imøtekommende og effektiv. Vi ville selge relativt kjapt og Proaktiv v/ Jon Christian tok oppgaven på strak arm. I ett marked som var litt på vent ble leiligheten solgt raskt og effektivt. Prosessen rundt salget var ryddig og informativ. Strålende fornøyd med Proaktiv, og kommer til å benytte oss av de igjen dersom vi skulle selge senere.
- Mathea Aurora Syversen, E, 20. nov ,2022
God oppfølging underveis, tilgjengelige i hele prosessen, ryddig plan for salg, og ikke minst god rådgivning i salgsprosessen og budrunde! Har også dyktig stylist de benytter seg av, og prospekt og annonse er gjennomført og tiltalende. Alt i alt kjempefornøyd med Jon og Andreas!
- Stine Bae Molnes, E, 09. nov ,2022
Proff og tilgjengelig hjelp. Gjorde kjøpsprosessen mye tryggere.
- Jens Flåen, E, 08. nov ,2022
Jeg fikk følelsen av at megler(e) snudde alle steiner for å hjelpe å selge min bolig. Ryddig og ikke minst veldig god på å holde kontakten, informere og være ærlig. Tusen takk til Jon Kristian og Andreas, heilt topp gjeng å samarbeide med. Jeg synes også at Boligprospektet dere presenterte på mitt hus var som ett hvilke som helst interiørblad. Plutselig var mitt hus ikke bare beboelige men også veldig lekkert.
- Arild Ulvestad, E, 26. okt ,2022
Hyggelige og flinke folk.
- John Ole Edøy, E, 03. okt ,2022
Megler er engasjert, hjelpsom, tilgjengelig. Vi følte oss i trygge hender
- Gunnar Hagen, E, 01. okt ,2022
Jeg synes dere var veldig hjelpsomme, og flink å svare telefon når jeg ringte.
- Soelastrie Bjørnhaug, E, 28. sep ,2022
Jeg anbefaler mer enn gjerne Jon Kristian som eiendomsmegler ved salg bolig i Ålesund og omegn. Han svarer svært raskt, følger alltid opp og vi opplevde salgsprosessen som svært ryddig fra A til Å. Vi solgte vår bolig til godt over takst, og kunne ikke vært mer fornøyde!
- Espen Holger Andersen, E, 19. aug ,2022
Vi fikk et møte med en profesjonell aktør i et forhold oss ukjent marked. Vi fikk alle fakta på bordet, gode som vonde, og all hjelp som kunne tilbys for et godt salg for oss ble ordnet av Jon Kristian. Vi er veldig fornøyd, og kommer til å kontakte Proaktiv igjen ved seinere behov. God kjennskap til markedet, og mulige kjøpere, hjalp veldig for et godt salg. God kontakt både muntlig og skriftlig av heile prosessen var viktig for oss som uerfarne selgere.
- Beathe N Vikestad, E, 13. aug ,2022
Proaktiv tilbydde en pakke hvor jeg følte at jeg var i de beste hender fra start til slutt. Fra avtaleinngåelse til fotograf, visning og gjennom budrunde var jeg aldri i tvil på at forutsetningene Jon Kristian hadde lagt førte til at salget ble gjennomført på best mulig måte.
- Espen Sørland Bjørge, E, 26. jul ,2022
Profesjonell, tilgjengelig, omgjengelig og engasjert!
- Michel Gulati, E, 11. jul ,2022
Alt gikk perfekt og som planlagt.
- Johan Midthaug, E, 10. jul ,2022
Hygglig og ivaretatt
- thomas Nesseth, E, 18. jun ,2022
Vi ble møtt av en svært blid, imøtekommende og kunnskapsrik megler i Jon Kristian Det var en hyggelig visning faktisk.
- Beathe N Vikestad, E, 10. jun ,2022
Likte aller best den tette oppfølginga.
- Eli Randolfa Kavli, E, 18. apr ,2022
Veldig ryddig og oversiktlig på alle måter. God informasjon heile veien.
- Sissel Olsen, E, 14. apr ,2022
Megler var veldig behjelpelig og imøtekommende. Hjelp med tips for finansiering. Veldig fornøyd og takknemlig.
- Stian Kvig Ullaland, E, 23. feb ,2022
Profesjonelle på alle punkt.
- Henrik Synnes Haahjem, E, 25. nov ,2021
Meget fornøyd med hele prosessen! God oppfølging og god innsats fra megler for å oppnå best mulig pris.
- Thomas A Arhaug Basso, E, 19. okt ,2021
Tilgjengelige, engasjerte, kunnskapsrike og veldig god oppfølging.
- Anna Melbø Myklebust, E, 06. sep ,2021
Flinke folk som hjelper deg hele veien.
- Esben Bakke Ellingsen, E, 25. aug ,2021
Meget service innstilte. Sammarbeidspartner mellom megler og selger fungerte veldig bra. Kommunikasjonen var bra.
- Iver Flåthe Lindseth, E, 11. aug ,2021
Hyggelig og proffesjonelli
- Inge Liavaag, E, 29. jul ,2021
Jeg ble inkludert og orientert gjennom hele prosessen av salget! Megler fremstod vedig profesjonell, og leverte et produkt som jeg uten tvil kommer til å benytte meg av ved neste salg.
- Petter Ludvik S Roald, E, 20. jun ,2021
Nå var det tomt jeg solgte, så noe av det som framsto som "automatiserte tjenester/forslag" var irrelevant. Likevel er jeg svært godt fornøyd med oppfølging og gjennomføring fra min kontakt hos Proaktiv.
- Asbjørn Harald Ytterland, E, 16. jun ,2021
Rask og proff gjennomføring, hyggelig megler som var tilgjengelig. Ligger noe høyt i kost på selgerforsikring.
- Audun Malvin Dyb, E, 19. mai ,2021

Se flere kundeuttalelser

4246861_1a
Prisant.:  350000,00

Hessa

Ålesund

Nausttomt med svært attraktiv beliggenhet på Naustberget

Totalpris:

Kr 350000

BRA-i:

0,00 m²
4246666_1a
Prisant.:  1390000,00

Malnavegen

Giske, Valderøya

Boligtomt i svært attraktivt område med nærhet til skole, butikk og kollektivtransport!

Totalpris:

Kr 1390000

BRA-i:

0,00 m²
4324453_1a
Prisant.:  900000,00

Øvregjerdet

Giske, Valderøya

Byggeklar boligtomt i barnevennlig område på Valderøya.

Totalpris:

Kr 900000

BRA-i:

0,00 m²
4321076_1a
Prisant.:  700000,00

Tomt Kaptein Linges veg

Ålesund

Prisgunstig boligtomt i barnevennlig område. Flotte turområder, barneskole m.m like ved.

Totalpris:

Kr 700000

BRA-i:

0,00 m²
4357549_1a
Prisant.:  2300000,00

Fjellgata 28

Ålesund

Sentrumsnær 3-roms leilighet med solrik veranda, nyere kjøkken og nærhet til turområder, spisesteder og kafèer.

Totalpris:

Kr 2300000

BRA-i:

65,00 m²
4428777_1a
Prisant.:  2250000,00

Gøymyrane

Giske, Godøya

Stor tomt i barnevennlig og populært område på Godøya. Tiltenkt boligformål i kommuneplan.

Totalpris:

Kr 2250000

BRA-i:

0,00 m²
4452264_1a
Prisant.:  5990000,00

Åsegardsvegen

Ålesund

Svært praktiske tomannsboliger i naturvakkert og sentralt område.

Totalpris:

Kr 5990000

BRA-i:

107,00 m²
4452264_1a
Prisant.:  5990000,00

Åsegardsvegen

Ålesund

Svært praktiske tomannsboliger i naturvakkert og sentralt område.

Totalpris:

Kr 5990000

BRA-i:

107,00 m²
4452264_1a
Prisant.:  5990000,00

Åsegardsvegen

Ålesund

Svært praktiske tomannsboliger i naturvakkert og sentralt område.

Totalpris:

Kr 5990000

BRA-i:

107,00 m²
4465947_1a
Prisant.:  3490000,00

Ratvikvegen 13A

Ålesund

En romslig leilighet med to soverom, solrikt uteområde, egen carport og nydelige omgivelser like ved!

Totalpris:

Kr 3490000

BRA-i:

69,00 m²
4497123_1a
Prisant.:  6290000,00

Ystenesgata 9

Ålesund

Et unikt skue - blant jugendstilsbygg ruver verdens laveste skyskraper. Kontor, tidligere boligformål, over fire plan.
4608841_1a
Prisant.:  5495000,00

Stornilsvegen

Giske

HUSBANKFINANSIERT - Fire smakfulle einebustadar med moglegheit for husbankfinansiering sentralt beliggande på Giske.

Totalpris:

Kr 5495000

BRA-i:

149,10 m²
4483432_1a
Prisant.:  5495000,00

Stornilsvegen

Giske

Fire smakfulle einebustadar med moglegheit for husbankfinansiering sentralt beliggende på Giske.

Totalpris:

Kr 5495000

BRA-i:

144,30 m²
4483432_1a
Prisant.:  5495000,00

Stornilsvegen

Giske

Fire smakfulle einebustadar med moglegheit for husbankfinansiering sentralt beliggende på Giske.

Totalpris:

Kr 5495000

BRA-i:

150,60 m²
4483432_1a
Prisant.:  5495000,00

Stornilsvegen

Giske

Fire smakfulle einebustadar med moglegheit for husbankfinansiering sentralt beliggende på Giske.

Totalpris:

Kr 5495000

BRA-i:

145,00 m²
4483432_1a
Prisant.:  5495000,00

Stornilsvegen

Giske

Fire smakfulle einebustadar med moglegheit for husbankfinansiering sentralt beliggende på Giske.

Totalpris:

Kr 5495000

BRA-i:

150,60 m²
4506922_1a
Prisant.:  4990000,00

Myraledbakken 1

Ålesund

Oppusset enebolig i barnetrivelige Larsgården. Ungene går til skole, sykler til trening og nyter friheten. Solrik tomt.

Totalpris:

Kr 4990000

BRA-i:

144,00 m²
4509327_1a
Prisant.:  6690000,00

Stavnesvegen 95

Ålesund

Hel tomannsbolig med stor tomt, fin utsikt og gode solforhold. Nært turområder og buss.

Totalpris:

Kr 6690000

BRA-i:

242,00 m²
4553960_1a
Prisant.:  1990000,00

Tomter Myrland

Ålesund

Byggeklar boligtomt med 25% BYA i barnevennlige og trygge omgivelser.

Totalpris:

Kr 1990000

BRA-i:

0,00 m²
Prisant.:  1990000,00

Tomter Myrland

Ålesund

Byggeklar boligtomt med 25% BYA i barnevennlige og trygge omgivelser.

Totalpris:

Kr 1990000

BRA-i:

0,00 m²
4527531_1a
Prisant.:  990000,00

Røsåkvegen 162

Ålesund, Harøy

Sommerdrømmen på Harøya. Med fastlandsforbindelse blir oppussingen smertefri. Mye sol, mye natur.

Totalpris:

Kr 990000

BRA-i:

114,00 m²
4553569_1a
Prisant.:  1700000,00

Vikvegen 81

Vestnes, Tomrefjord

Koselig enebolig over 2 plan på fine Vik. Gode solforhold og fin utsikt. Mulig å kjøpe tomt i forkant og bakkant.

Totalpris:

Kr 1700000

BRA-i:

152,00 m²
4548829_1a
Prisant.:  2790000,00

Buholmgata 4

Ålesund

Trendy 3-roms i tilknytning til bysentrum. Kort vei til alt - herunder buss, butikk og bading. Stor stue og fint kjøkken

Totalpris:

Kr 2790000

BRA-i:

78,00 m²
4561695_1a
Prisant.:  1600000,00

Tomt Ytterlandsvika

Giske, Valderøya

Boligtomt med 35% BYA i barnevennlig og solrikt område i Ytterlandsvika.

Totalpris:

Kr 1600000

BRA-i:

0,00 m²
4580833_1a
Prisant.:  2650000,00

Kråmyrvegen 2

Ålesund

Praktisk 3-roms med garasjeplass, heis og kort vei til den flotte naturen på Aksla.

Totalpris:

Kr 2650000

BRA-i:

77,00 m²
4593540_1a
Prisant.:  2980000,00

Molobrotet 16

Ålesund, Harøy

Delikat helårs fritidsbolig i havgapet. Takhøyde, naturen, solen og muligheter. Fastlandsforbindelse og mye å gjøre.

Totalpris:

Kr 2980000

BRA-i:

67,00 m²
4515253_1a
Prisant.:  4500000,00

Liljedahlvegen 5

Ålesund

Svært romslig halvpart av tomannsbolig med dobbelgarasje, fire soverom og store solrike uteområder.

Totalpris:

Kr 4500000

BRA-i:

171,00 m²
4606073_1a
Prisant.:  2750000,00

Trolldalssletta 30

Haram, Tennfjord

Praktisk rekkehus med alt du trenger. Stort, solrikt uteområde og hyggelig standard.

Totalpris:

Kr 2750000

BRA-i:

71 m²
4604706_1a
Prisant.:  2800000,00

P.A. Musæus veg 24

Ålesund

Utrolig trivelig 3-roms på Berga med "alt" inkl. Parkering i garasje, heis og lun veranda. Praktisk beliggenhet.

Totalpris:

Kr 3861241

BRA-i:

74 m²
4609383_1a
Prisant.:  3700000,00

Svalevegen 6B

Ålesund

Fin og luftig leilighet fra 2017 med god standard, god romfølelse og en solrik veranda med mye sol.

Totalpris:

Kr 3700000

BRA-i:

82 m²
4609997_1a
Prisant.:  4290000,00

Klaus Nilsens gate 10

Ålesund

Sjelden mulighet i populært sameie. Heis, parkering, 2 sov & 2 verandaer, og utsikt mot innseilingen og Slinningsbålet.

Totalpris:

Kr 4350525

BRA-i:

77,00 m²
4615312_1a
Prisant.:  2250000,00

Hatlasvingen 7

Ålesund

Strøken 4-romsleilighet i ideelle omgivelser. God standard utvendig og innvendig og "alt" inkl i felleskost.

Totalpris:

Kr 3496722

BRA-i:

94 m²

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

4598349_1a
Solgt!

Tomt Øydgardsvegen

Giske

Stor tomt avsatt til boligformål i kommuneplanen. Gode solforhold og fin beliggenhet på Giske.

Totalpris:

Kr 1390000

BRA-i:

0,00 m²
4578862_1a
Solgt!

O.A. Devolds gate 13

Ålesund

Sentrumsnær 3-romsleilighet med fine overflater. Kort til bysentrum, turområder og Byparken.

Totalpris:

Kr 2400000

BRA-i:

67,00 m²
4587457_1a
Solgt!

Skaregata 18B

Ålesund

Flott 2-roms med innglasset balkong, fjernvarme, bad og kjøkken oppusset i 2014 og nærhet til bysentrum.

Totalpris:

Kr 2398000

BRA-i:

58,00 m²
4600280_2a
Solgt!

Øvre Nordstranda 7B

Giske, Valderøya

Praktisk rekkehus over 3 etasjer med kort vei til skole, butikk, buss og barnehage. 4 sov, 2 stuer & utsikt

Totalpris:

Kr 4200000

BRA-i:

152,00 m²
4598951_1a
Solgt!

Ratvikvegen 83A

Ålesund

Vidunderlig 3-romsleilighet i naturskjønne Ratvika. Smart planløsning, carport rett ved og kort vei til "alt".

Totalpris:

Kr 3100000

BRA-i:

56,00 m²
4588927_1a
Solgt!

Hovlivegen 23

Ålesund, Ellingsøy

3-romsleilighet med fin utsikt, gode solforhold og stort uteområde. God planløsning, heis i bygget & parkering i garasje

Totalpris:

Kr 3700000

BRA-i:

88,00 m²
4567334_1a
Solgt!

Stavnesvegen 95

Ålesund

Halvpart av tomannsbolig med egen garasje, stor felles hage og solrik beliggenhet på Sævollen.

Totalpris:

Kr 2590000

BRA-i:

95,00 m²
4588650_1a
Solgt!

Kringsjåvegen 31

Ålesund

En fin leilighet med heis og garasje rett ved NTNU og NMK. Solrikt, sørvendt uteområde, to sov & tipp topp kjøkken.

Totalpris:

Kr 2990000

BRA-i:

56,00 m²
4583809_1a
Solgt!

Apotekergata 12

Ålesund

Strøken toppleilighet med nærhet til byen. Kort vei til Brosundet, spisesteder, dagligvare m.m.

Totalpris:

Kr 1900000

BRA-i:

33,00 m²
4580719_1a
Solgt!

Bakkegata 1

Ålesund

Tipp topp sentrumsleilighet med 2 soverom, nyere kjøkken, god takhøyde og fine vindusflater. Rett ved sentrumskjernen.

Totalpris:

Kr 2600000

BRA-i:

70,00 m²
4580846_1a
Solgt!

Kråmyrvegen 2

Ålesund

Praktisk 2-roms leilighet med stor veranda, garasjeplass og nærhet til flotte naturområder.

Totalpris:

Kr 2414000

BRA-i:

56,00 m²
4577842_1a
Solgt!

Storgata 19

Ålesund

Utrolig appellerende sentrumsleilighet med to sov, god takhøyde og ikke minst herlig uteområde. Kort vei til alt!

Totalpris:

Kr 3300000

BRA-i:

65,00 m²
4567446_1a
Solgt!

Stavnesvegen 95

Ålesund

Del av tomannsbolig over to etasjer med fine overflater, eget vaskerom og kjellerstue til sjefen.

Totalpris:

Kr 3990000

BRA-i:

147,00 m²
4567686_1a
Solgt!

Solsidevegen 88A

Ålesund

Utrolig kjekk 3-romsleilighet med egen garasje, stor terrasse, fin utsikt og gode solforhold. Kort til skole & barnehage

Totalpris:

Kr 3400000

BRA-i:

87,00 m²
4559383_1a
Solgt!

Skjongstranda 68

Giske, Valderøya

Stor 4-romsleilighet med trivelig veranda, egen garasjeplass og solrik beliggenhet på Skjongstranda.

Totalpris:

Kr 3000000

BRA-i:

92,00 m²
4533093_1a
Solgt!

Borgundfjordvegen 65

Ålesund

Innholdsrik enebolig på flott tomt med romslig terrasse og fantastisk panoramautsikt!

Totalpris:

Kr 3690000

BRA-i:

129,00 m²
4556172_1a
Solgt!

Grovenbakken 11

Giske, Valderøya

Tradisjonell enebolig med moderne påbygg. Gode uteområder, praktisk garasje og egentid i kjellerstue og på loftet.

Totalpris:

Kr 4000000

BRA-i:

184,00 m²
4549840_1a
Solgt!

Øvrevollen 4

Ålesund

Stor 3-romsleilighet ikke langt unna Moa. Solrik vending, lite slitasje og store bruksområder.

Totalpris:

Kr 3990000

BRA-i:

97,00 m²
4534442_1a
Solgt!

Borgundvegen 486

Ålesund

Lettstelt eiendom med gode solforhold. "Ny" garasje, utestue og hagestue. Kort vei til skole, butikk, barnehage og buss.

Totalpris:

Kr 6750000

BRA-i:

199,00 m²
Solgt!

Tomter Myrland

Ålesund

Byggeklar boligtomt med 25% BYA i barnevennlige og trygge omgivelser.

Totalpris:

Kr 1990000

BRA-i:

0,00 m²
4533150_1a
Solgt!

Ole Dyrøys veg 37

Ålesund

Strøken 4-roms leilighet i populært boligområde. Garasje m/ bod - heis i bygget - nærhet til naturen.

Totalpris:

Kr 5690000

BRA-i:

109,00 m²
4523058_1a
Solgt!

Ratvikvegen 27B

Ålesund

Solrik beliggenhet, garasje med el bil-ladder, stort uteområde og tiltalende standard nært naturen i Ratvika.

Totalpris:

Kr 3390000

BRA-i:

71,00 m²
4490840_1a
Solgt!

Jusspivegen 3

Giske, Valderøya

Sydvendt 3-romsleilighet med muligheter for hybeldel. Nydelig utsikt mot Valderhaugfjorden og Ålesund. Kort vei til buss

Totalpris:

Kr 2590000

BRA-i:

71,00 m²
4471213_1a
Solgt!

Ole Dyrøys veg 37

Ålesund

Splitter ny 3-romsleilighet i et praktisk og naturnært område. Her bor man lettvint i et trivelig bomiljø.

Totalpris:

Kr 4250000

BRA-i:

71,00 m²
4456104_1a
Solgt!

Kringsjåvegen 23

Ålesund

Med ønsker om en praktisk og lettstelt hverdag i populært sameie. 2 sov, solrik orientering og fin utsikt!

Totalpris:

Kr 3200000

BRA-i:

57,00 m²
Solgt!

Nørvegata 5C

Ålesund

Befaring Nørvegata 5C

Totalpris:

Kr 3141000

BRA-i:

0,00 m²
Solgt!

Ole Dyrøys veg 37

Ålesund

Befaring Ole Dyrøys veg 37

Totalpris:

Kr 5500000

BRA-i:

126,00 m²

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
sov1
plus Soverom
kjo1
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  
Boliggalleri

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
16196%20Proaktiv-109

Tre tips til hvordan bli en bedre megler

Student eller eiendomsmeglerfullmektig? Du har mye spennende, utfordrende og lærerikt som ligger foran deg. Vi deler gjerne noen tips på veien til...
_RM_9989

Vet du hva dobbeltboligforsikring er? En trygghet til å by

Flere boligselgere velger å benytte seg av en dobbeltboligforsiktig. Fordi det gjør bolighandelen tryggere for kjøper og fjerner en stor del risiko...
D40A10EF-7FF6-46F9-9CE0-E8A7A6C4AE2D_1_0

Hørt om dobbeltrenteforsikring? For deg som skal kjøpe bolig

Vi tilbyr alle våre kjøpere å tegne en boligkjøperpakke med boligkjøperforsikring. Men hva får du egentlig? Vi forklarer innholdet.
Se alle våre artikler  
Boligartikler