Ken Martin Wigand

Eiendomsmegler / Partner
Ken Martin Wigand, Eiendomsmegler / Partner
Ta kontakt
Telefon: 48 08 13 53
E-post: kmw@proaktiv.no
Ken Martin Wigand har seks års høyere utdannelse bestående av en bachelorgrad i retorikk fra Universitet i Bergen, og videre en bachelorgrad i eiendomsmegling fra Handelshøyskolen BI Bergen. Han har vært ansatt på vårt kontor i Sandviken siden 2014 og er i dag Partner / medeier på kontoret. I porteføljen har han hatt alle boligtyper og alle størrelser, fra 13 kvm i Bergen sentrum til 81 mål stor Skjærgårdseiendom på Askøy. I 2018 og 2019 satte han prisrekord i tidligere Lindås og Radøy kommune.

På vei hjem fra barnehagen spurte min datter meg: "Hva jobber du med pappa?"

De fleste tror at eiendomsmeglere selger boliger, men dette er ikke riktig. Det er eier av boligen som tar den endelige beslutningen. Min jobb er å gi både boligkjøper og boligselger et så godt beslutningsgrunnlag som overhodet mulig, i en prosess som er effektiv og trygg. Sistnevnte er en viktig forutsetning for å kunne ta gode beslutninger. 

Når både boligkjøper og boligselger er fornøyd med prosessen vet jeg at vi kunne ikke gjort noe annerledes. Derfor bruker jeg mitt engasjement, kunnskap og erfaring til å tilrettelegge for at ingenting blir overlatt til tilfeldighetene. Skreddersydd markedsføring, gjennomtenkt salgsoppgave, engasjerende visning og en strategisk lagt opp budrunde gir alltid riktig kjøper og pris. Det er aldri markedet alene som avgjør prisen på en bolig. Det er megleren og den jobben megleren gjør som er utslagsgivende for resultatet.

Mitt mål er ikke å gjennomføre flest mulig boligsalg, men å ha de mest fornøyde kundene. Både boligselgere og boligkjøpere som har nummeret mitt lagret i telefonlisten og som stolt kan anbefale meg videre til både nær familie og fjerne venner.»

 

2021: Åttendeplass - Årets megler
2021: Førsteplass - Norges mest fornøyde kunder
2020: Førsteplass - Norges mest fornøyde kunder
2019: Førsteplass - Norges mest fornøyde kunder
2018: Førsteplass - Norges mest fornøyde kunder
2017: Tredjeplass - Norges mest fornøyde kunder
2017: Tredjeplass - Årets Eiendomsmeglerfullmektig
 
Bestill gratis verdivurdering

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg? Vi hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Beste megleren jeg har møtt!
- Magdalena Sypniewska, E, 23. apr ,2022
Megler gjorde prosessen veldig enkel for meg. Tilgjengelig og behjelpelig med alt, det gjorde at hele prosessen gikk rolig og effektivt for seg. Fantastisk megler, jeg er strålende fornøyd med salget.
- Christoffer Skjelvik, E, 19. apr ,2022
Vi kunne ikke ha vært mer fornøyde med jobben Ken Martin gjorde da han solgte vårt hus. Fra første møte gjorde han et ekstremt godt inntrykk, med en strålende personlighet, godt humør og stor faglig dyktighet. Ingen ting ble overlatt til tilfeldighetene, han kom med uvurderlige råd underveis og geleidet oss trygt gjennom hele salgsprosessen fra A til Å, og var alltid tilgjengelig om det var noe. Prospektet og markedsføringen ble knallbra. Huset ble solgt etter første visning, og til en veldig god pris! Ken Martin anbefales på det aller varmeste!
- Ørjan Kamhaug Hansen, E, 17. apr ,2022
Du får 6 av 6 av meg ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Tiia Maria Sørbøe Aarsæther, E, 11. feb ,2022
Du er kanon dyktig megler, du er så kul og vi digger deg🤗
- Thomas Johannesen, E, 10. feb ,2022
Er kjempeglad for at du kunne være megleren i vår i Lerkeveien, og er kjempefornøyd! ⭐️
- Elise Halland Hansen, E, 08. feb ,2022
Ken Martin er et unikt menneske, med en unik personlighet, noe som igjen gjør ham til en helt unik megler. Han er 100 % med fra dag 1. Vi føler han virkelig ØNSKET å selge leiligheten for oss, og var genuint opptatt av at vi skulle få et så smidig og godt salg som mulig, -og det fikk vi. Ken Martin har en annen utstråling og væremåte enn de fleste meglere jeg har vært i kontakt med tidligere. Han er utrolig dyktig til å argumentere, og få potensielle kjøpere til å forstå hvorfor de må by på akkurat VÅR leilighet. Han har masse humor, er uformell og lett å snakke med. Han er ærlig, og gir deg ingen falske forhåpninger, samtidig som han vil få mest mulig ut av salget. Ken Martin er jordnær, og tar seg selv veldig lite høytidelig, samtidig som han er svært profesjonell. Vi kan trygt si at Ken Martin er en av de aller dyktigste meglerne i Bergen, og vi kommer til å anbefale ham til alle vi kjenner som skal selge.
- Charles A B Ravndal, E, 08. jan ,2022
Jeg er veldig fornøyd og kommer til å bruke deg ved salget om noen år.
- Marcus Salterød Jonas, E, 29. des ,2021
Veldig fornøyd med eiendomsmegler Ken Martin Wigand 😊 Har allerede fortalt til venner om veldig god service, og vet hvem jeg skal hendvende meg til, hvis jeg trenger megler. Veldig godt fornøyd👍😊
- Monica Rosnes, E, 29. des ,2021
Jeg vil takke deg for den fantastiske jobben du har gjort ved salg av leiligheten min på Laksevåg. Det er ikke så lett å finne rett megler, men jeg fikk et godt inntrykk av deg da jeg tok kontakt. Fra første møte har du vist at du er profesjonell, engasjert, at du har god kunnskap og er tilgjengelig. Det har imponert meg at du har vist like stor interesse gjennom hele prosessen, og dette har gitt meg en trygg og god opplevelse av salget. Jeg kommer til å anbefale deg videre.😄 Du er absolutt den beste megleren. 😀
- Iren Strømme, E, 29. des ,2021
Oppfølging både under og etter kjøpet har vært helt upåklagelig!! Kommer garantert til å anbefale Proaktiv og da især Ken Martin til venner og bekjente. Jeg er strålende fornøyd.
- Petter Pettersen, E, 28. des ,2021
6 av 6 på alt ⭐️
- Sondre Vestad, E, 26. des ,2021
Vi er veldig glad for at du hadde kapasitet til å hjelpe oss med å selge huset. Vi fikk velge på landslaget blant meglerne og fikk kapteinen 😎
- Madelen Loftaas Osberg, E, 25. des ,2021
Tusen, tusen takk Ken Martin for heilt ufattelig god hjelp gjennom denne prosessen. Har følt oss så trygge, og ivaretatt. Alltid eit raskt svar, og tydelig at du strekker deg langt for kundane dine. Så glad for at me valgte deg, og kan med stor sikkerhet anbefala deg til alle me kjenne. Du er ufattelig dyktig!! 🤩🤩🤩🤩
- John Stalheim Tharaldsen, E, 13. des ,2021
Ken Martin gjorde valget enkelt da vi skulle finne megler for å selge leiligheten vår på Rolland. Han har bistått med kunnskap, dyktighet, tilgjengelighet og ikke minst et enormt engasjement. Boligsalg er stressende, men Ken Martin gir en unik trygghet til både selger og kjøper. Han er aldri lenger unna enn en melding på Messenger. Vi kommer definitivt til å velge Ken Martin ved neste boligsalg.
- Sirill Soltveit Heimdal, E, 25. nov ,2021
Å selge bolig er stressende, men vår megler gjorde det til en positiv opplevelse! SÅ glad vi valgte Ken Martin som vår megler!
- Ingunn Ek, E, 04. nov ,2021
Vi har satt stor pris på hjelpen og prosessen 😁
- Benedicte Sveen Tvedt, E, 31. okt ,2021
Er super fornøyd med jobben du har gjort for oss hele veien, fra begynnelse til slutt 🤩🙌🏼 Fantastisk at du har ordnet og fikset alt i prosessen så raskt og proft som du har gjort 🤩 Var det noe som kunne se ut som et problem eller utfordring så hadde du allerede sjekket opp i det/ ordnet opp i det før jeg rakk å bekymre meg. Og det er helt perfekt for en som bekymrer seg / stresser seg litt for mye opp noen ganger 🙈 Ingen tvil om at vi valgte rett megler og vi vet allerede hvilken megler vi kommer til å velge i fremtiden dersom det skulle bli aktuelt 😊 Toppscore på alt ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Lene Eldholm, E, 24. okt ,2021
Megler var alltid tilgjengelig med å svare på spørsmål om ting vi lurte på i forbindelse med boligsalget.
- Turid Rosseland, E, 22. okt ,2021
Tusen takk for et godt samarbeid og god hjelp gjennom hele prosessen! Jeg er kjempefornøyd😊
- Sunniva Gjeraker Hellene, E, 14. okt ,2021
Ryddig og oversiktlig fra start til slutt. Det gjorde prosessen veldig enkel for oss som selgere. Kjempefornøyd med alt, og fikk raskt hjelp visst vi lurte på noe. Tipp, topp tommel opp.
- Monica Økland, E, 09. okt ,2021
Ken Martin er en meget dyktig og profesjonell megler som fra første møte ga meg et realistisk bilde av hva jeg kan forvente samtidig som han har en god personlig tilnærming. Fra jeg møtte han første gang ble jeg veldig godt ivaretatt og fikk alle tips og triks for å gjennomføre et godt salg. I løpet av vårt samarbeid har Ken Martin vært pliktoppfyllende, godt forbered, stått til tjeneste ved alle punkter og tilgjengelig til alle døgnets tider for samtale og spørsmål. Det er tydelig at han er glad i jobben sin og motiveres av arbeidet med et voldsomt engasjement. Ken Martine har med sine kontakter og samarbeidspartnere et fleksibelt team som gir god oppfølging og kan støtte ved alle aspekter rundt salget. Jeg vil anbefale han til alle mine venner og kolleger da han har gjort et meget godt inntrykk og resultatet endte med salgsrekord.
- Hans Elias Karlsen Elmung, E, 08. okt ,2021
Proaktiv var alltid tilgjengelig når jeg trengte dem. De gjordet at kjøps og overtakelsesprosessen ble gjort på en effektiv, enkel og behagelig måte.
- Asbjørn Bremnes, E, 26. sep ,2021
Salgsprosessen gikk knirkefritt. Vi ble godt informert hele veien.
- Frida Engesæter, E, 24. sep ,2021
Megleren var engasjert og målrettet fra første møte. Han kom med gode råd som førte til at boligen ble solgt for 500.000 over takst! Det er omfattende og selge etter 25 år. Det viktigste for meg var tryggheten og vissheten om at megler ordnet alt. Det gjorde han på en utmerket måte. Det var ingenting som "dukket opp" som megleren ikke hadde tenkt på! Han hadde en helt unik personlighet som var langt unna det folk forbinder med en "typisk selger", om jeg får lov å si det! Sorry alle meglere!) Han er rett og slett en sjelden og spesiell person! Jeg er glad for at han solgte huset mitt!
- Anne Birte Haukeland, E, 05. sep ,2021
Det har vært helt supert og jobbe med megleren vår Ken Martin Wigand! 🤩 Vi er veldig takknemlig for den jobben han har lagt ned og det vi klarte å oppnå sammen! Tusen takk for samarbeidet 🤗 Du har gjort en knall jobb, og setter utrolig stor pris på hjelpen vi har fått fra første til siste stund 🤗🤗
- Robin Schultz Bjøringsøy, E, 24. aug ,2021
Det var et logisk valg å velge Ken Martin Wigand for en verdivurdering i forbindelse med et mulig salg, ettersom Ken Martin tydelig har profilert seg som en lokalkjent megler i nabolaget. Allerede i tiden før hussalg var Ken Martin alltid tilgjengelig og på tilbudssiden dersom vi hadde spørsmål i forbindelse med kjøp av ny bolig. Han ga også gode tips i forbindelse med budrunde av ny bolig, selv om samarbeidet ikke var formalisert. Det ble derfor et veldig enkelt valg å velge Ken Martin Wigand og Proaktiv som megler da vi solgte vårt flotte hus på Flaktveit. Han brukte tid på å legge frem en god fremdriftsplan og satt denne ikke i gang før begge partene var fornøyde. Ken Martin var involvert og lett tilgjengelig gjennom hele prosessen, som førte til et rekordsalg for en tomannsbolig på Flaktveit, samt en veldig fornøyd selger! Også i ettertid har han vært på tilbudssiden og ved behov for en megler i fremtiden bruker vi gjerne Ken Martin sine tjenester igjen!
- Karsten Henrik Sprenger, E, 04. aug ,2021
I regi av vår boligsalg fikk megler kort tid på få leiligheten ut på markedet. Til tross for kort tid gikk salget rask og smertefritt, og med en fantastisk pågang. Ken Martin viste stor interesse for oss og jobbet godt for å få salget gjennomført på en slik måte at vi skulle bli fornøyd. Resultatet av å ha Ken Martin som vår melger var at salget gikk langt over forventning og vi tjente godt på det. Han stilte seg disponibel til alle døgnets tider og svarte på alle spørsmål vi hadde. Han er absolutt ikke en A4 megler, han har et stort engasjement og et humør uten like. Vi kalte han bare duracellkaninen! Mannen må rett og slett oppleves! Til tross for stiv pris er vi overbevist om at han var rette valget for vårt boligsalg!
- Elice Warberg Andresen, E, 22. jul ,2021
Tusen hjertelig takk for den gode hjelpen vi har fått ved kjøp av vår første leilighet! Terningkast 6.
- Camilla Iversen, E, 27. jun ,2021
Ken Martin er en fantastisk eiendomsmegler. Eg følte meg svært god ivaretatt fra start til slutt. Jeg kunne slappe av for jeg viste hele tiden at Ken Martin hadde full kontroll og gjorde alt han kunne for å finne den rette kjøperen til akkurat min leilighet. Jeg vil anbefalle Ken Martin på det varmeste ❤ Da vet du at du får en eiendomsmegler som bryr seg.
- Karoline Helland, E, 23. jun ,2021
Selv om andre foretak skulle ha mindre i honorar for å hjelpe meg med å selge leiligheten min valgte jeg Ken Martin som min eiendomsmegler. Dette har jeg ikke angret et eneste sekund på. Salget har gått supersmooth, han har vært tilgjengelig for både spørsmål og bekymringer nesten hele døgnet og hatt en svært detaljert plan fra første møte. Dette resulterte i 9 interessenter, fire budgivere og en totalpris 500.000 over tidligere prisrekord i borettslaget på like stor leilighet.
- Øystein Qvigstad, E, 05. jun ,2021
Fotografering, styling, tekstforfatting og forhandling er egenskaper alle eiendomsmeglere må ha et visst forhold til for å utføre jobben sin. Ken Martin har spesialisert seg på alle områdene og leverer på hvert av de som en spesialkonsulent. Da jeg ansatte Ken Martin for å håndtere mitt salg hadde jeg høye forventninger, og han innfridde på absolutt alle punkter! Strategisk, målrettet og strukturert arbeid gjennom hele prosessen førte til et resultat jeg ikke engang hadde drømt om!
- Maren Kristine Hegre, E, 26. mai ,2021
Tusen takk for en god prosess for oss som førstegangskjøpere. Vi er veldig fornøyde med oppfølgingen!
- Astrid Isaksen Aaker, E, 24. apr ,2021
Etter første møte med Ken Martin satt vi igjen med et inntrykk av at dette var en godt forberedt mann som er lidenskapelig opptatt av jobben sin, noe vi fikk helt rett i. Vi var på jakt etter en megler som var dedikert, tilgjengelig og som vi kunne stole på. Alt dette har vi fått. Ken Martin er serviceinnstilt, kreativ og har holdt oss orientert under hele salget. Han er tilgjengelig mer eller mindre hele døgnet og svarer (superduper) kjapt på spørsmål. Vi anbefaler gjerne Ken Martin videre.
- Cecilie Hauge Larsen, E, 22. apr ,2021
Du er flink! Veldig hyggelig å møte deg og takk for denne gang.
- Henrik Johnsen, E, 01. apr ,2021
Ken Martin overbeviste oss om at han var den rette til å selje leiligheita vår, og det fekk han også bevist. God og tett oppfølging heile vegen, masse entusiasme og energi, og med eit kjempesterkt og triveleg team rundt seg. Ken Martin runda av med ein budrunde der han fulgte både oss og budgivarar tett, og me var veldig fornøgd med både resultatet og vegen fram dit.
- John Magnus T R Dahl, E, 22. mar ,2021
Ken Martin gjorde en fantastisk god jobb for oss gjennom hele prosessen med salget av vår leilighet på Flaktveit. Det begynte med en overbevisende presentasjon av seg selv. Jobben han gjorde med selve salget beviste at vi gjorde det rette valget ved å velge han. 200.000 over prisantydning med kun 1 budgiver er overbevisende nok for meg.
- Snefrid Gaalaas, E, 12. mar ,2021
Vi er utrolig fornøyd med Ken Martin etter han solgte leiligheten vår. Ikke bare er han supermegler, han har et humør som smitter og han følger opp som ingen andre. Dersom du er opptatt av kvalitet, gode resultater og oppfølging, kan vi med god samvittighet anbefale Ken Martin. Her får du en meget kompetent, flink og dedikert megler.
- Vilde Humblen Mathisen, E, 11. mar ,2021
Har allerede anbefalt Ken Martin Wigand til mange av kundene jeg snakker med på jobb, de fortjener jo en eksemplarisk megler når de skulle trenge det!
- Mads G Bjøvad, E, 07. mar ,2021
Å ha Ken Martin som megler gjorde min kjøpsprosess som førstegangskjøper ekstra spennende og lettvint. En mann som stiller opp til alle døgnets tider, med humor og pågangsmot. Takk for denne gang Ken Martin! Vi vil ses igjen ved neste kapittel.
- Helene Birkeland, E, 01. mar ,2021
Ken Martin er en fantastisk megler! Jeg har aldri møtt et menneske som bryr seg så genuint om at kunden skal få det man ønsker og MYE mer. Høflig, hyggelig, engasjert og profesjonell fra første møte til lenge etter at prosessen er avsluttet. Vi har brukt Ken Martin flere ganger og anbefaler absolutt ALLE å gjøre det samme. Han har årets mest fornøyde kunder i Proaktiv år etter år og slik kommer det til å være i mange år enda ✌🏻😀
- Charlotte Straus Iversen, E, 20. feb ,2021
Jeg digger Ken Martin! Som megler er han profesjonell og på vising svarte han på alt du lurte på og enda mer. Jeg anbefaler Ken Martin som megler på det sterkeste!
- Isak Eirik Lihaug Ve, E, 19. feb ,2021
Ken Martin har gitt meg alt jeg ville ha hos en megler. Han har vært tilgjengelig, framstått ryddig, og med god kontroll. Trygghet om at alle detaljer er tatt hånd om, har gitt meg en salgsprosess med lavt stressnivå. Dette resulterte i en pris over forventning, og en sømløs opplevelse.
- Sigve Taklo Sekse, E, 29. jan ,2021
Å være førstegangskjøper er en spennende, men også stressende og til tider uoversiktelig prosess. Man opplever gjerne skuffelser og mer enn et par ubehagelige meglere. Derfor var det ekstremt godt å komme i kontakt med Ken Martin og Proaktiv Eiendomsmegling som møtte meg med både profesjonalitet, varme og ikke minst humor. Jeg har kunne gått med senkede skuldre fordi all informasjon har vært tilgjengelig, alle formaliteter ordnet opp og alle spørsmål besvart sømløst og effektivt. Jeg har blitt virkelig godt ivaretatt fra jeg meldte meg på visning til jeg overtok leiligheten, og jeg anbefaler på det varmeste Ken Martin til en hvilken som helst førstegangskjøper (eller andre, eller tredjegangskjøper for den saks skyld).
- Liv N Kiziltan Bergesen, E, 04. jan ,2021
Ken Martin er som eiendomsmeglernes egen Supermann, og anbefales på det varmeste! Han er svært dyktig, alltid tilgjengelig, sprer godt humør og gir alt for kunden.
- Christian S Indregard, E, 03. jan ,2021
Det merkes at Ken Martin lever og ånder for jobben sin. Han er engasjert, dedikert og planlegger hvert steg i salgsprosessen grundig, slik at du føler deg trygg på at ingenting overlates til tilfeldighetene. Han er super hjelpsom og serviceinnstilt, og kjapp på å svare på all slags spørsmål som dukker opp underveis. Som selger følte jeg meg i veldig trygge hender, og det var veldig godt å kunne stole på at alt ble lagt til rette for et best mulig resultat. Jeg vil utvilsomt anbefale Ken Martin til venner og kjente!
- Regine Lunde, E, 02. jan ,2021
Me valte Ken Martin på grunn av kjøp av same leiligheit. Han møtte oss særs godt forberedt og den gode kjensla eg hadde når eg kjøpte leiligheiten fekk me også når me skulle selge. Gjennom prosessen har han veileda og fulgt oss svært godt opp og er alltid tilgjengelig for oss nye og uerfarle på boligmarknaden. Me kjem til å anbefalte Ken Martin vidare til alle me kjenner! 😃
- Brynjar Tenold, E, 02. jan ,2021
Veldig fornøyd me hjelp til å finne perfekt leilighet for meg som nyflyttet til Bergen og Åsane. Ken Martin er ALLTID tilgjengelig og svarer fort på alt enn lurer på. Kommer garantert til å bruke han når jeg en gang skal selge leiligheten.
- Kim Rikard Nygaard, E, 20. nov ,2020

Se flere kundeuttalelser

4328753_1a
Prisant.:  3990000,00

Ulsmågskaret 5C

Bergen

Instavennlig og moderne toppleilighet, fra 2017, med høy standard og lave fellesutgifter. To garasjeplasser.

Totalpris:

Kr 3990000

P-rom:

97,00 kvm
4350419_1a
Prisant.:  2550000,00

Tellevikvegen 10

Bergen

Råtøff topp- og endeleilighet, over to plan, med misunnelsesverdig og majestetisk utsikt over Salhusfjorden.

Totalpris:

Kr 2550000

P-rom:

83,00 kvm
4354054_1a
Prisant.:  2790000,00

Breimyra 78

Bergen

Vidunderlig og moderne fireroms med solvendt helårsbalkong og fast garasjeplass. 300 skritt til busstopp.

Totalpris:

Kr 3219036

P-rom:

107,00 kvm
4354037_1a
Prisant.:  2650000,00

Fæsteråsen 344

Bergen

Spennende og sentral toppleilighet, over to plan, med sol-, usjenert og utsiktsvendt balkong. Fast garasjeplass.

Totalpris:

Kr 2994000

P-rom:

88,00 kvm
4351128_1a
Prisant.:  2990000,00

Åttringavegen 7

Øygarden

Familievennlig rekkehus over to etasjer med god planløsning, privat garasje, uteområde - sentralt beliggende på Foldnes.

Totalpris:

Kr 3492189

P-rom:

110,00 kvm
4361217_1a
Prisant.:  4350000,00

Flaktveitvegen 459

Bergen

Appellerende og familieperfekt rekkehus i blindvei på toppen av Flaktveit. Like ved firerbussen.

Totalpris:

Kr 4350000

P-rom:

109,00 kvm
4362157_1a
Prisant.:  3990000,00

Dag Hammarskjölds vei 90A

Bergen

Kjempefin leilighet for voksne (55+) i ettertraktede Solhammaren BRL. Garasjeplass, heis og solvendt/usjenert balkong.

Totalpris:

Kr 3990000

P-rom:

81,00 kvm
4361305_1a
Prisant.:  4490000,00

Fossane 47

Bergen

Innholdsrikt og innbydende rekkehus med vidstrakt utsikt over Nyborg / Flaktveit. Tre soverom og loftstue. Blindvei.

Totalpris:

Kr 4490000

P-rom:

126,00 kvm
4365399_1a
Prisant.:  4990000,00

Repslagergaten 23

Bergen

Townhouse supersentralt i Sandviken: Helt ny og eksklusiv hjørneleilighet fra mai 2022. To bad og to soveværelser.

Totalpris:

Kr 4990000

P-rom:

73,00 kvm

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

4358928_1a
Solgt!

Storhammeren 31

Bergen

SOLGT. Visning avlyst.

Totalpris:

Kr 3158112

P-rom:

81,00 kvm
4347884_1a
Solgt!

Sanddalsringen 247

Bergen

Overbevisende enderekkehus, over tre plan, med fire soverom, oppgraderte / oppdaterte kvaliteter og formidabel utsikt.

Totalpris:

Kr 5490000

P-rom:

161,00 kvm
4350258_1a
Solgt!

Sundlandsvegen 315

Osterøy

Enebolig, over fire halve plan, med kongen på haugen beliggenhet, misunnelsesverdig fjordutsikt og usjenert terrasse.

Totalpris:

Kr 2990000

P-rom:

127,00 kvm
4350214_1a
Solgt!

Rosenlundveien 25

Bergen

Innholdsrik, ivaretatt og oppgradert enebolig med garasje. Del av bolig, med egen inngang, leies ut for 10 500 i mnd.

Totalpris:

Kr 6990000

P-rom:

188,00 kvm
4348315_1a
Solgt!

Bråtet 5

Bergen

Familieperfekt vertikaldelt enebolig / rekkehus med Tid for Hjem stue / kjøkken. Takterrasse og garasje.

Totalpris:

Kr 4228543

P-rom:

104,00 kvm
4344072_1a
Solgt!

Åsane Senter 12

Bergen

Oppussingsklar studioleilighet med midt i blinken beliggenhet like ved Åsane Senter. Lave felleskostnader.

Totalpris:

Kr 1530266

P-rom:

29,00 kvm
4338764_1a
Solgt!

Kolåshøyen 6

Bergen

Skikkelig fin toroms med moderne kvaliteter, ettermiddag/kveldssol og garasjeplass. Like ved firerbussen og matbutikken.

Totalpris:

Kr 2646479

P-rom:

55,00 kvm
4341335_1a
Solgt!

Flaktveitvegen 511

Bergen

Innholdsrikt og innbydende rekkehus med usjenert hage som grenser til skogen på toppen av Flaktveit. Utsikt og garasje.

Totalpris:

Kr 4490000

P-rom:

123,00 kvm
4338662_1a
Solgt!

Liaflaten 9

Bergen

Superfin endeleilighet, i høy første etasje, like ved matbutikk og firerbussen. Bad/vaskerom fra 2022 og garasjeplass.

Totalpris:

Kr 2986659

P-rom:

92,00 kvm
4328729_1a
Solgt!

Brunestykket 2

Bergen

Kjempefin treroms hjørneleilighet med helt konge utsikt over byfjorden. Heis, kjøkken fra 2017, sentralvarme ink.

Totalpris:

Kr 3119295

P-rom:

72,00 kvm
4331214_1a
Solgt!

Breimyra 74

Bergen

Appellerende fireroms med enkel tilkomst kun 300m fra firerbussen. Gedigen helårsbalkong og fast garasjeplass.

Totalpris:

Kr 3120733

P-rom:

107,00 kvm
4328113_1a
Solgt!

Lerkeveien 13

Bergen

Sol- og utsiktsvendt treroms med tilbaketrukket beliggenhet sentralt på Landås. Overflater og kjøkken fra 2018/2019/2020

Totalpris:

Kr 3058794

P-rom:

63,00 kvm
4332574_1a
Solgt!

Kolåshøyen 42

Bergen

Familieperfekt og solvendt tomannsbolig i tilbaketrukket blindvei på toppen av Kolåshøyen. Tak fra 2016 og bad fra 2019.

Totalpris:

Kr 4990000

P-rom:

146,00 kvm
4311903_1a
Solgt!

Flaktveitgeila 50

Bergen

Ivaretatt, usjenert og solvendt tomannsbolig i svært ettertraktet nabolag. Bad fra 2010 og kjøkken fra 2013. Carport.

Totalpris:

Kr 4490000

P-rom:

104,00 kvm
4312483_1a
Solgt!

Trengereidlia 22

Bergen

Flott enebolig med storslått utsikt kun 13 min fra Arna. Del av bolig, med egen inngang, leid ut for kr 6000 i mnd

Totalpris:

Kr 2990000

P-rom:

150,00 kvm
4304230_1a
Solgt!

Lerkeveien 17

Bergen

Sol- og utsiktsvendt toppleilighet med tilbaketrukket beliggenhet sentralt på Landås. Superfint kjøkken fra 2018.

Totalpris:

Kr 2821428

P-rom:

63,00 kvm
4281101_1a
Solgt!

Breimyra 80

Bergen

Tipp topp toppleilighet med moderne kvaliteter, solvendt helårsbalkong med varmekabler og fast garasjeplass.

Totalpris:

Kr 2775936

P-rom:

83,00 kvm
4298911_1a
Solgt!

Træsgrenda 32

Bergen

Forseggjort og oppgradert rekkehus med høy standard, garasjeplass og usjenert hage. Se boligen nå med digital visning.

Totalpris:

Kr 4250000

P-rom:

108,00 kvm
4280609_1a
Solgt!

Vardane 140

Alver

Koselig og moderne rekkehus med storslått utsikt over Radfjordens møte med Kvernafjorden. To medfølgende garasjeplasser.

Totalpris:

Kr 3090000

P-rom:

93,00 kvm
4276371_1a
Solgt!

Korgelia 16

Bergen

Kjempefin og kjempestor enebolig med dobbel garasje, to stuer, badstu, garasjeloft m.m. Solvendt terrasse med utsikt.

Totalpris:

Kr 5490000

P-rom:

189,00 kvm
4273221_1a
Solgt!

Kvernhusveien 30

Bergen

Fin og forseggjort treroms med moderne kvaliteter. Sentral beliggenhet og solrik / stor felleshage.

Totalpris:

Kr 2950000

P-rom:

70,00 kvm
4261194_1a
Solgt!

Erleveien 52

Bergen

Appellerende treroms, med enkel tilkomst, like ved buss og butikk. Ti kvadratmeter terrasse med ettermiddag / kveldssol.

Totalpris:

Kr 3133008

P-rom:

63,00 kvm
4257885_1a
Solgt!

Vestre Holbergsallmenningen 19

Bergen

Gjennomtenkt og gjennomført sentrumsleilighet, omkranset av ærverdige bygårder og historiske trehus, på nydelige Nøstet.

Totalpris:

Kr 4490000

P-rom:

62,00 kvm
4244256_1a
Solgt!

Flaktveitsvingane 72

Bergen

Superduper toppleilighet med moderne kvaliteter, carport og nesten 30 kvm usjenert balkong. Sol og utsikt.

Totalpris:

Kr 2927276

P-rom:

92,00 kvm
4222571_1a
Solgt!

Breimyra 154

Bergen

Enestående, moderne og innflytningsklar fireroms med garasjeplass og helårsbalkong. Like ved buss, butikk og barnehage.

Totalpris:

Kr 3187642

P-rom:

101,00 kvm
4216351_1a
Solgt!

Breimyra 88

Bergen

Skikkelig flott toppleilighet med høy standard, solvendt helårsbalkong og fast garasjeplass. TG1 på alle pkt.

Totalpris:

Kr 2685559

P-rom:

55,00 kvm
Solgt!

Flaktveitvegen 408

Bergen

Solvendt enderekkehus på toppen av Flaktveit. Garasjeplass og misunnelsesverdig utsikt mot Storsåta.

Totalpris:

Kr 3990000

P-rom:

102,00 kvm

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
wngetbildeA4PMLWA8
plus Soverom
wngetbildeZY8FB23D
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  
Boliggalleri

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
Fana%20Lagunen%20Nord%C3%A5s-13
Aktuelt

Historisk lavt tilbud av brukte boliger i Fana; Det er prosjekterte boliger som råder

Vi ser at det er en markant overvekt av nybygg fremfor brukte boliger til salgs i Fana akkurat nå. Det kan absolutt gi deg som skal selge en...
fil
Aktuelt

Slik avslører du megleren; - Sørg for å velge riktig for din situasjon

Vi tar en sjanse når vi skriver om dette temaet, men så er vi ilagt ansvaret om å gi mennesker gode og riktige råd i situasjoner der det trengs.
Starefossveien3
Økonomi

Hva skjer med boligprisene?

Norges Bank varsler at boliglånsrenten skal doble seg i løpet av de nærmeste årene. Markedet tror at rentene må øke enda mer. Hva skjer i så...
Se alle våre artikler  
Boligartikler