Ken Martin Wigand

Eiendomsmegler / Partner

Bilde av Ken Martin Wigand

Ta kontakt

Telefon: 48 08 13 53

E-post: kmw@proaktiv.no

Kontor: PROAKTIV Eiendomsmegling Sandviken

Legg til kontakter
Bestill gratis verdivurdering

Ken Martin Wigand har seks års høyere utdannelse bestående av en bachelorgrad i retorikk fra UIB, og videre en bachelorgrad i eiendomsmegling fra BI. Kombinert med flere års erfaring innen salg- og serviceyrket utgjør dette en solid plattform for megling av eiendom. Wigand har vært ansatt på vårt kontor i Sandviken siden 2014, og får meget gode tilbakemeldinger fra kundene sine. Ken Martin kan salg og har blant annet blitt kåret til årets selger blant 4000 ansatte i Reitan Convenience. Hva er det viktigste for deg når du skal selge boligen din? De fleste vil si at de ønsker et salg som gjennomføres trygt, effektivt og resulterer i høyest mulig pris. For å oppnå dette må man skreddersy en strategi som er tilpasset hver enkelt bolig, for å finne den rette boligkjøperen. Megler må vite nøyaktig hva som skal selges, til hvem, hvorfor og ikke minst hvordan. Riktig boligkjøper er den som av de rette grunnene vil og kan betale mer enn alle andre. Skreddersydd markedsføring, gjennomtenkt salgsoppgave, engasjerende visning og en strategisk lagt opp budrunde gir alltid riktig kjøper og pris. Med stort engasjement og vilje overlater Ken Martin aldri noe til tilfeldighetene. Grunnen er enkel: Det er aldri markedet alene som avgjør prisen på en bolig. Det er megleren og den jobben megleren gjør som er utslagsgivende for resultatet. Ken Martins mål er at du skal være så fornøyd etter gjennomført salg at du stolt kan anbefale ham videre til familie, venner og bekjente.

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg?
Jeg hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Ken Martin er en utrolig dyktig eiendomsmegler som alltid stiller forberedt og som alltid har tid til å svare på spørsmål. Det har vi satt stor pris på!

Mads Lygum Bertelsen , 18. oktober 2020

Tusen takk for strålande hjelp i forbindelse med salg av Lerkerinden 7D. Heilt fra eg første gang tok kontakt har eg fått skikkelig og profesjonell hjelp. Du er som Lucky Luke som trekker raskere enn sin egen skygge, du svarer på mine spørsmål nesten før eg har stilt dei. Me trengte ein megler som kunne ta seg av absolutt alt i salgsprosessen og det fekk me virkelig – du fiksa alt, sånn at me slapp å bruka tid og krefter på dette i det heile.

Me kunne ikkje fått ein bedre megler – veit kor me skal ringe neste gang 😊

Tea Blix , 17. oktober 2020

Svært fornøyd med alt! Tusen takk for hjelpen, vi er i ekstase over vårt nye rekkehus 😍

Mathilde Strønen , 26. august 2020

Pluss tegn
Se flere kundeuttalelser
Pluss tegn

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.

Stue

Kjøkken

Soverom

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.

Aktuelt

Den verdifulle virkningen av boligstyling

Selger tjente 150.000 kroner ekstra ved å velge full styling av leiligheten som skulle selges.

Les mer

Aktuelt

Hybelen i Steinkjellergaten måler 18 kvadrat og ble solgt med en kvadratmeterpris på 106.000 kroner

18 kvadratmeter er for noen helt perfekt - alle starter et sted og det er svært positivt å komme seg tidlig inn på boligmarkedet. ...

Les mer

Aktuelt

Dette er den dyreste hytten som er solgt i Søre Ryfylke i 2020

Denne hytten i Ryfylke ble solgt for drøyt 9 millioner.

Les mer

Se alle våre artikler