Ken Martin Wigand

Eiendomsmegler I Salgsleder I Partner
Ken Martin Wigand, Eiendomsmegler I Salgsleder I Partner
Ta kontakt
Telefon: 48 08 13 53
E-post: kmw@proaktiv.no
Ken Martin Wigand har seks års høyere utdannelse bestående av en bachelorgrad i retorikk fra Universitet i Bergen, og videre en bachelorgrad i eiendomsmegling fra Handelshøyskolen BI Bergen. Han har vært ansatt på vårt kontor i Sandviken siden 2014 og er i dag Partner / medeier på kontoret. I porteføljen har han hatt alle boligtyper og alle størrelser, fra 13 kvm i Bergen sentrum til 81 mål stor Skjærgårdseiendom på Askøy. I 2018 og 2019 satte han prisrekord i tidligere Lindås og Radøy kommune.

På vei hjem fra barnehagen spurte min datter meg: "Hva jobber du med pappa?"

De fleste tror at eiendomsmeglere selger boliger, men dette er ikke riktig. Det er eier av boligen som tar den endelige beslutningen. Min jobb er å gi både boligkjøper og boligselger et så godt beslutningsgrunnlag som overhodet mulig, i en prosess som er effektiv og trygg. Sistnevnte er en viktig forutsetning for å kunne ta gode beslutninger. 

Når både boligkjøper og boligselger er fornøyd med prosessen vet jeg at vi kunne ikke gjort noe annerledes. Derfor bruker jeg mitt engasjement, kunnskap og erfaring til å tilrettelegge for at ingenting blir overlatt til tilfeldighetene. Skreddersydd markedsføring, gjennomtenkt salgsoppgave, engasjerende visning og en strategisk lagt opp budrunde gir alltid riktig kjøper og pris. Det er aldri markedet alene som avgjør prisen på en bolig. Det er megleren og den jobben megleren gjør som er utslagsgivende for resultatet.

Mitt mål er ikke å gjennomføre flest mulig boligsalg, men å ha de mest fornøyde kundene. Både boligselgere og boligkjøpere som har nummeret mitt lagret i telefonlisten og som stolt kan anbefale meg videre til både nær familie og fjerne venner.»

 

2021: Åttendeplass - Årets megler
2021: Førsteplass - Norges mest fornøyde kunder
2020: Førsteplass - Norges mest fornøyde kunder
2019: Førsteplass - Norges mest fornøyde kunder
2018: Førsteplass - Norges mest fornøyde kunder
2017: Tredjeplass - Norges mest fornøyde kunder
2017: Tredjeplass - Årets Eiendomsmeglerfullmektig
 
Bestill gratis verdivurdering

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg? Vi hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Jeg er så superfornøyd med min megler Ken Martin Wigand 😃 Følte meg godt ivaretatt under hele prosessen og leiligheten ble solgt raskt og effektivt. Han bidrar med det lille ekstra da han har en helt unikt stå-på-vilje. Jeg anbefaler han på det sterkeste <3
- Merete Kjempenes, E, 19. nov ,2022
Det vi har satt pris på ved å ha deg som vår eiendomsmegler er: - at du alltid er tilgjengelig, får alltid raskt svar. - Holder oss oppdatert hele veien, dette har vært utrolig deilig! - Fleksibel mtp fotografering av leilighet og privatvisninger - får gode råd og innspill - engasjert, effektiv og profesjonell i arbeidet 😀
- Marius Beyer, E, 19. nov ,2022
Ken Martin lever opp til navnet i firmaet - han er proaktiv og vi er glad for at vi valgte han som eiendomsmegler. 😃 Vi har lenge visst at vi skulle selge boligen vår. At vi valgte Ken Martin som eiendomsmegler var et enkelt valg! Han bor i nabolaget og kjenner hver krik og krok 😉 Ken Martin har vist et stort og genuint brennende engasjement i salgsprosessen og det er ingen tvil om at han ønsker fornøyde kunder! Han har vært tilgjengelig til alle døgnets tider og gjort oss trygge i hele salgsprosessen 😘👌🏻 Vi anbefaler han varmt til andre 😃
- Mathilde Wie Smebye, E, 31. okt ,2022
Ken Martin hjalp oss med å selge huset vårt etter at vi hadde slitt med å selge i lengre tid. Han kom med gode råd og trygget oss i hva som var lurt å gjøre i vår situasjon. Vi kan absolutt anbefale Ken Martin til alle som trenger en topp megler med god kompetanse og god humor!
- Anne Christine Hansen, E, 30. okt ,2022
Første gang jeg snakket med Ken Martin var på telefonen, og det var ingen tvil om at dette var megleren for meg! Han var så glad, positiv og viste skikkelig giv og lyst! Og jeg kunne ikke tatt ett bedre valg! Han har mange gode ideer og egenskaper som gav meg akkurat det jeg ville ha og ønsket for salget mitt. Og jeg vet akkurat hvem jeg skal ringe neste gang det blir salg eller kjøp av eiendom.
- Suzanne Bottolfsen, E, 23. okt ,2022
Hvis du vil ha en megler som er målbevisst, holder god dialog gjennom hele prosessen, alltid er tilgjengelig og som hjelper med å holde stressnivået nede må du velge Ken Martin. Det var en behagelig opplevelse å selge min første bolig, takket være Ken Martin. Jeg hadde valgt han på nytt om jeg skal selge igjen!
- Gro Kristina Brattåker, E, 18. sep ,2022
Vi kom i kontakt med Ken Martin når vi var på visning i Sandviken. Han var utrolig hyggelig fra første stund. Han var behagelig og lett å prate med, gav et utrolig positivt inntrykk. Han fremsto engasjert og profesjonell. Vi har i prosessen truffet mange meglere, men han er uten tvil den som gjorde best inntrykk. Helt klart at han vil bli kontaktet om vi skal selge bolig. Han var en fantastisk representant for meglerfirmaet han jobbet for😊
- Amalie Anthun, E, 18. sep ,2022
Har du noengang bodd i et hus og samtidig kjent på en følelse av at noe mangler? Det har vi. Faktisk i flere år hadde vi et Finn søk på drømmehuset lagret og da det fra tid til annen dukket opp noe interessant tok det ikke lang tid før jeg ringte Ken Martin. Hæ? Ringe han for å kjøpe sier du? Ja. Nå skal du forstå. Jeg har nemlig studert med Ken Martin, vi tok en bachelor i retorikk på Universitetet sammen. Så å velge han som støttespiller ved kjøp var ikke noe å tenke på en gang, her visste jeg nemlig hva jeg kunne forvente! Og hele tre år før vi endte opp med å selge huset vårt lovet jeg han at det var han som skulle få oppdraget den dagen vi var klar. Og det gjorde han også. Sms’en jeg sendte kl 21:34 på kvelden mens KM var i isbjørnland ble besvart- og satt standarden for hvordan kommunikasjonen har vært. Han svarer uansett hva du lurer på, og til så og si alle døgnets tider. Og solgt fikk han! Men ikke bare det. Han har også roet nervene mine, senket skuldrene mine når jeg stresset og hatt beredskapsplanen klar dersom ikke alt skulle gå veien. Samme dag som vi solgte fant vi drømmehuset og budkrigen begynte. Med Ken Martin på telefonen landet vi drømmehuset kl 23:10, etter flere timer i forhandling. Drømmehuset hadde aldri blitt vårt uten hjelpen hans! Velger du Ken Martin til å selge for deg får du ikke bare en megler - men en utrolig god støttespiller, en venn og uten tvil den blideste megleren i byn.
- Jeanette Røst Rong, E, 20. aug ,2022
Kjære Ken Martin. Tusen takk for enestående hjelp de siste 3 årene. Du har stilt opp for oss omtrent døgnet rundt, og det setter vi utrolig stor pris på. Nå har vi fått en perfekt avslutning på dette eventyret, og vi er helt overbevist om at vi ikke hadde fått det samme resultatet om vi hadde valgt en annen megler enn deg.
- Caroline Eidsvig Tveit, E, 19. aug ,2022
En mer entusiastisk og blid megler skal du lete lenge etter! Svarer raskt på meldinger, selv på ferie eller på trening 😁 Anbefaler Ken Martin som megler!
- Katherine Berrios Duarte, E, 12. aug ,2022
Vi er så glade for at vi valgte deg som vår megler da vi skulle selge leiligheten vår. Prosessen har vært veldig mye mindre stressende enn det den kunne vært på grunn av måten du jobber på. Du har svart oss på alt vi har lurt på til alle døgnets tider, og hatt full kontroll på alt når vi har vært usikre. Vi kommer til å anbefale deg varmt videre til andre! Tusen takk for hjelpen for denne gang.
- Hege Sandal, E, 01. aug ,2022
Dette er tredje gang vi har brukt Ken Martin Wigand som vår megler og dette er tredje gang vi har fått en salgspris vi er svært fornøyd med! ⭐️
- Kristjan Flåm, E, 31. jul ,2022
Vi er veldig fornøyd med vår eiendomsmegler Ken Martin Wigand. Vi ble godt ivaretatt av en kjempehyggelig og ærlig eiendomsmegler. Han informerer godt og følger opp. Takk😊
- Alexander Robertsen, E, 30. jul ,2022
Ken Martin Wigand er en folkelig type med kjappe og presise svar. Å kjøpe bolig av han har vært som å få hjelp av en kompis med svar på spørsmål uansett tid på døgnet. Servicen var helt og holdent en solid 12 av 10 og Ken Martin skal definitivt selge leiligheten igjen når jeg skal flytte.
- Trygve Lorenzo Arnesen, E, 27. jul ,2022
Jeg har både solgt og kjøpt av min megler Ken Martin Wigand og anbefaler han til alle jeg kjenner. Han er veldig ryddig, profesjonell, engasjert, effektiv og troverdig. Jeg kommer til å bruke deg ved neste salg også! 🥳
- Iren Strømme, E, 24. jul ,2022
Vi er superfornøyd med prosessen; og nøler ikke med å gi deg topp score😍
- Robin Heimli Helle, E, 10. jul ,2022
Megleren var tilgjengelig hele tiden, lett å snakke med og virker veldig dreven i det han gjør.
- Daniel Vårdal, E, 30. jun ,2022
Om ikke du er landets meste meglere så vet ikke jeg. Jeg tror du kunne fått solgt hva som helst, hvor som helst og til hvem som helst. Du har vært en fabelaktig megler for oss og vi kan anbefale deg videre til alle. Tusen takk for at du ville selge leiligheten vår. Det har vært et eventyr å ha deg som vår megler. Også håper jeg at når vi skal selge bolig på Voss at du tar turen for å selge den også ;-)
- Stig Olav Kårdal Rene, E, 30. jun ,2022
Jeg er svært fornøyd med megler Ken Martin Wigand ved Proaktiv gjennom hele salgsprosessen. Han vet alltid hva som er rundt neste hjørne og med sin gode erfaring i massevis har han bidratt til at prosessen har vært smertefri og stressfri. Med sin arbeidskapasitet, nøyaktighet og mange gode tips på veien, sørger Ken Martin for at det utelates så lite som overhodet mulig til tilfeldighetene. Salg av bolig kan være en stressende prosess, men med en megler som gir trygghet og ro har prosessen vært gøy og spennende.
- Maria Erichsen Ordemann, E, 26. jun ,2022
Vi kan uten tvil anbefale Ken Martin som megler. Han hjalp oss med å finne drømmeboligen etter en lang jakt. Mer engasjert megler får du ikke tak i! Vi opplevde å bli tatt godt hånd om, tett oppfølgning og en genuin interesse i å hjelpe oss med å finne den perfekte boligen for oss. I tillegg er Ken Martin rett og slett en skikkelig trivelig kar. Vi ville anbefalt hvem som helst å velge Ken Martin som sin megler!
- Steffen Nystad, E, 25. jun ,2022
Ken Martin er en svært dyktig eiendomsmegler. Man opplever raskt at han brenner for faget sitt. Han er effektiv, engasjert og tilgjengelig døgnet rundt for selger. Han tar gode vurderinger og beslutninger. Ken Martin ofrer gjerne en fridag for å gjøre jobben så god som mulig. Han er folkelig og rett fram, samtidig profesjonell i sitt arbeid. Han holder en jevn kontakt gjennom hele salgsprosessen. Jeg er veldig fornøyd med å ha valgt han som min megler, og anbefaler han sterkt videre dersom du ønsker å selge din bopel både raskt, ryddig og til en tilfredsstillende pris. Terningkast 6 fra en svært fornøyd kunde!
- Birgitte Gabrielsen, E, 19. jun ,2022
Vi hadde flere eiendomsmeglere for å høre hva de hadde å tilby i forbindelse med salg. Ken Martin med sin positive utstråling og ett godt gjennomtenkt måte å formidle salget salget av vår leilighet førte til at vi valgte han som vår megler. Dette har vi ikke på noe tidspunkt angret på. Han er ærlig, positiv, nøyaktig, målrettet og utrolig god godt humør. Vi er helt sikker på at vi fikk mer igjen som en positiv opplevelse og ikke minst, han "fikset alt" vi trengte. Anbefaler Ken Martin på det sterkeste.
- Kårstein Larsen, E, 20. mai ,2022
Jeg og min samboer hadde vært på flere visninger der Ken representerte selger. Og måten han fulgte oss opp på som potensielle kjøpere overbeviste oss raskt om at dette var megleren som skulle selge leiligheten vi skulle selge. Den overbevisningen slo til, Ken Martin var en stødig guide gjennom prosessen, og gav gode råde om strategivalg. Personlig satte jeg svært stor pris på at han bruker akkurat nok tid på hver oppgave. Med det mener jeg ikke at han forhaster seg eller presser, men at på ting der jeg som selger var usikker eller trengte forklaring brukte han god ting, og på de tingene vi bare måtte gjennom var han svært effektiv. Han er enkel og effektiv å samarbeide med, og svarer raskt og presist på spørsmål. Når jeg hadde perioder der jeg var usikker i budrunden var han tydelig og gav meg trygghet gjennom hele prosessen. Det eneste jeg beklager er at jeg ikke har flere eiendommer Ken Martin kan selge for meg.
- Bjarte Hellesøe Erstad, E, 19. mai ,2022
Beste megleren jeg har møtt!
- Magdalena Sypniewska, E, 23. apr ,2022
Megler gjorde prosessen veldig enkel for meg. Tilgjengelig og behjelpelig med alt, det gjorde at hele prosessen gikk rolig og effektivt for seg. Fantastisk megler, jeg er strålende fornøyd med salget.
- Christoffer Skjelvik, E, 19. apr ,2022
Vi kunne ikke ha vært mer fornøyde med jobben Ken Martin gjorde da han solgte vårt hus. Fra første møte gjorde han et ekstremt godt inntrykk, med en strålende personlighet, godt humør og stor faglig dyktighet. Ingen ting ble overlatt til tilfeldighetene, han kom med uvurderlige råd underveis og geleidet oss trygt gjennom hele salgsprosessen fra A til Å, og var alltid tilgjengelig om det var noe. Prospektet og markedsføringen ble knallbra. Huset ble solgt etter første visning, og til en veldig god pris! Ken Martin anbefales på det aller varmeste!
- Ørjan Kamhaug Hansen, E, 17. apr ,2022
Du får 6 av 6 av meg ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Tiia Maria Sørbøe Aarsæther, E, 11. feb ,2022
Du er kanon dyktig megler, du er så kul og vi digger deg🤗
- Thomas Johannesen, E, 10. feb ,2022
Er kjempeglad for at du kunne være megleren i vår i Lerkeveien, og er kjempefornøyd! ⭐️
- Elise Halland Hansen, E, 08. feb ,2022
Ken Martin er et unikt menneske, med en unik personlighet, noe som igjen gjør ham til en helt unik megler. Han er 100 % med fra dag 1. Vi føler han virkelig ØNSKET å selge leiligheten for oss, og var genuint opptatt av at vi skulle få et så smidig og godt salg som mulig, -og det fikk vi. Ken Martin har en annen utstråling og væremåte enn de fleste meglere jeg har vært i kontakt med tidligere. Han er utrolig dyktig til å argumentere, og få potensielle kjøpere til å forstå hvorfor de må by på akkurat VÅR leilighet. Han har masse humor, er uformell og lett å snakke med. Han er ærlig, og gir deg ingen falske forhåpninger, samtidig som han vil få mest mulig ut av salget. Ken Martin er jordnær, og tar seg selv veldig lite høytidelig, samtidig som han er svært profesjonell. Vi kan trygt si at Ken Martin er en av de aller dyktigste meglerne i Bergen, og vi kommer til å anbefale ham til alle vi kjenner som skal selge.
- Charles A B Ravndal, E, 08. jan ,2022
Jeg er veldig fornøyd og kommer til å bruke deg ved salget om noen år.
- Marcus Salterød Jonas, E, 29. des ,2021
Veldig fornøyd med eiendomsmegler Ken Martin Wigand 😊 Har allerede fortalt til venner om veldig god service, og vet hvem jeg skal hendvende meg til, hvis jeg trenger megler. Veldig godt fornøyd👍😊
- Monica Rosnes, E, 29. des ,2021
Jeg vil takke deg for den fantastiske jobben du har gjort ved salg av leiligheten min på Laksevåg. Det er ikke så lett å finne rett megler, men jeg fikk et godt inntrykk av deg da jeg tok kontakt. Fra første møte har du vist at du er profesjonell, engasjert, at du har god kunnskap og er tilgjengelig. Det har imponert meg at du har vist like stor interesse gjennom hele prosessen, og dette har gitt meg en trygg og god opplevelse av salget. Jeg kommer til å anbefale deg videre.😄 Du er absolutt den beste megleren. 😀
- Iren Strømme, E, 29. des ,2021
Oppfølging både under og etter kjøpet har vært helt upåklagelig!! Kommer garantert til å anbefale Proaktiv og da især Ken Martin til venner og bekjente. Jeg er strålende fornøyd.
- Petter Pettersen, E, 28. des ,2021
6 av 6 på alt ⭐️
- Sondre Vestad, E, 26. des ,2021
Vi er veldig glad for at du hadde kapasitet til å hjelpe oss med å selge huset. Vi fikk velge på landslaget blant meglerne og fikk kapteinen 😎
- Madelen Loftaas Osberg, E, 25. des ,2021
Tusen, tusen takk Ken Martin for heilt ufattelig god hjelp gjennom denne prosessen. Har følt oss så trygge, og ivaretatt. Alltid eit raskt svar, og tydelig at du strekker deg langt for kundane dine. Så glad for at me valgte deg, og kan med stor sikkerhet anbefala deg til alle me kjenne. Du er ufattelig dyktig!! 🤩🤩🤩🤩
- John Stalheim Tharaldsen, E, 13. des ,2021
Ken Martin gjorde valget enkelt da vi skulle finne megler for å selge leiligheten vår på Rolland. Han har bistått med kunnskap, dyktighet, tilgjengelighet og ikke minst et enormt engasjement. Boligsalg er stressende, men Ken Martin gir en unik trygghet til både selger og kjøper. Han er aldri lenger unna enn en melding på Messenger. Vi kommer definitivt til å velge Ken Martin ved neste boligsalg.
- Sirill Soltveit Heimdal, E, 25. nov ,2021
Å selge bolig er stressende, men vår megler gjorde det til en positiv opplevelse! SÅ glad vi valgte Ken Martin som vår megler!
- Ingunn Ek, E, 04. nov ,2021
Vi har satt stor pris på hjelpen og prosessen 😁
- Benedicte Sveen Tvedt, E, 31. okt ,2021
Er super fornøyd med jobben du har gjort for oss hele veien, fra begynnelse til slutt 🤩🙌🏼 Fantastisk at du har ordnet og fikset alt i prosessen så raskt og proft som du har gjort 🤩 Var det noe som kunne se ut som et problem eller utfordring så hadde du allerede sjekket opp i det/ ordnet opp i det før jeg rakk å bekymre meg. Og det er helt perfekt for en som bekymrer seg / stresser seg litt for mye opp noen ganger 🙈 Ingen tvil om at vi valgte rett megler og vi vet allerede hvilken megler vi kommer til å velge i fremtiden dersom det skulle bli aktuelt 😊 Toppscore på alt ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Lene Eldholm, E, 24. okt ,2021
Megler var alltid tilgjengelig med å svare på spørsmål om ting vi lurte på i forbindelse med boligsalget.
- Turid Rosseland, E, 22. okt ,2021
Tusen takk for et godt samarbeid og god hjelp gjennom hele prosessen! Jeg er kjempefornøyd😊
- Sunniva Gjeraker Hellene, E, 14. okt ,2021
Ryddig og oversiktlig fra start til slutt. Det gjorde prosessen veldig enkel for oss som selgere. Kjempefornøyd med alt, og fikk raskt hjelp visst vi lurte på noe. Tipp, topp tommel opp.
- Monica Økland, E, 09. okt ,2021
Ken Martin er en meget dyktig og profesjonell megler som fra første møte ga meg et realistisk bilde av hva jeg kan forvente samtidig som han har en god personlig tilnærming. Fra jeg møtte han første gang ble jeg veldig godt ivaretatt og fikk alle tips og triks for å gjennomføre et godt salg. I løpet av vårt samarbeid har Ken Martin vært pliktoppfyllende, godt forbered, stått til tjeneste ved alle punkter og tilgjengelig til alle døgnets tider for samtale og spørsmål. Det er tydelig at han er glad i jobben sin og motiveres av arbeidet med et voldsomt engasjement. Ken Martine har med sine kontakter og samarbeidspartnere et fleksibelt team som gir god oppfølging og kan støtte ved alle aspekter rundt salget. Jeg vil anbefale han til alle mine venner og kolleger da han har gjort et meget godt inntrykk og resultatet endte med salgsrekord.
- Hans Elias Karlsen Elmung, E, 08. okt ,2021
Proaktiv var alltid tilgjengelig når jeg trengte dem. De gjordet at kjøps og overtakelsesprosessen ble gjort på en effektiv, enkel og behagelig måte.
- Asbjørn Bremnes, E, 26. sep ,2021
Salgsprosessen gikk knirkefritt. Vi ble godt informert hele veien.
- Frida Engesæter, E, 24. sep ,2021
Megleren var engasjert og målrettet fra første møte. Han kom med gode råd som førte til at boligen ble solgt for 500.000 over takst! Det er omfattende og selge etter 25 år. Det viktigste for meg var tryggheten og vissheten om at megler ordnet alt. Det gjorde han på en utmerket måte. Det var ingenting som "dukket opp" som megleren ikke hadde tenkt på! Han hadde en helt unik personlighet som var langt unna det folk forbinder med en "typisk selger", om jeg får lov å si det! Sorry alle meglere!) Han er rett og slett en sjelden og spesiell person! Jeg er glad for at han solgte huset mitt!
- Anne Birte Haukeland, E, 05. sep ,2021
Det har vært helt supert og jobbe med megleren vår Ken Martin Wigand! 🤩 Vi er veldig takknemlig for den jobben han har lagt ned og det vi klarte å oppnå sammen! Tusen takk for samarbeidet 🤗 Du har gjort en knall jobb, og setter utrolig stor pris på hjelpen vi har fått fra første til siste stund 🤗🤗
- Robin Schultz Bjøringsøy, E, 24. aug ,2021
Det var et logisk valg å velge Ken Martin Wigand for en verdivurdering i forbindelse med et mulig salg, ettersom Ken Martin tydelig har profilert seg som en lokalkjent megler i nabolaget. Allerede i tiden før hussalg var Ken Martin alltid tilgjengelig og på tilbudssiden dersom vi hadde spørsmål i forbindelse med kjøp av ny bolig. Han ga også gode tips i forbindelse med budrunde av ny bolig, selv om samarbeidet ikke var formalisert. Det ble derfor et veldig enkelt valg å velge Ken Martin Wigand og Proaktiv som megler da vi solgte vårt flotte hus på Flaktveit. Han brukte tid på å legge frem en god fremdriftsplan og satt denne ikke i gang før begge partene var fornøyde. Ken Martin var involvert og lett tilgjengelig gjennom hele prosessen, som førte til et rekordsalg for en tomannsbolig på Flaktveit, samt en veldig fornøyd selger! Også i ettertid har han vært på tilbudssiden og ved behov for en megler i fremtiden bruker vi gjerne Ken Martin sine tjenester igjen!
- Karsten Henrik Sprenger, E, 04. aug ,2021
I regi av vår boligsalg fikk megler kort tid på få leiligheten ut på markedet. Til tross for kort tid gikk salget rask og smertefritt, og med en fantastisk pågang. Ken Martin viste stor interesse for oss og jobbet godt for å få salget gjennomført på en slik måte at vi skulle bli fornøyd. Resultatet av å ha Ken Martin som vår melger var at salget gikk langt over forventning og vi tjente godt på det. Han stilte seg disponibel til alle døgnets tider og svarte på alle spørsmål vi hadde. Han er absolutt ikke en A4 megler, han har et stort engasjement og et humør uten like. Vi kalte han bare duracellkaninen! Mannen må rett og slett oppleves! Til tross for stiv pris er vi overbevist om at han var rette valget for vårt boligsalg!
- Elice Warberg Andresen, E, 22. jul ,2021
Tusen hjertelig takk for den gode hjelpen vi har fått ved kjøp av vår første leilighet! Terningkast 6.
- Camilla Iversen, E, 27. jun ,2021
Ken Martin er en fantastisk eiendomsmegler. Eg følte meg svært god ivaretatt fra start til slutt. Jeg kunne slappe av for jeg viste hele tiden at Ken Martin hadde full kontroll og gjorde alt han kunne for å finne den rette kjøperen til akkurat min leilighet. Jeg vil anbefalle Ken Martin på det varmeste ❤ Da vet du at du får en eiendomsmegler som bryr seg.
- Karoline Helland, E, 23. jun ,2021
Selv om andre foretak skulle ha mindre i honorar for å hjelpe meg med å selge leiligheten min valgte jeg Ken Martin som min eiendomsmegler. Dette har jeg ikke angret et eneste sekund på. Salget har gått supersmooth, han har vært tilgjengelig for både spørsmål og bekymringer nesten hele døgnet og hatt en svært detaljert plan fra første møte. Dette resulterte i 9 interessenter, fire budgivere og en totalpris 500.000 over tidligere prisrekord i borettslaget på like stor leilighet.
- Øystein Qvigstad, E, 05. jun ,2021
Fotografering, styling, tekstforfatting og forhandling er egenskaper alle eiendomsmeglere må ha et visst forhold til for å utføre jobben sin. Ken Martin har spesialisert seg på alle områdene og leverer på hvert av de som en spesialkonsulent. Da jeg ansatte Ken Martin for å håndtere mitt salg hadde jeg høye forventninger, og han innfridde på absolutt alle punkter! Strategisk, målrettet og strukturert arbeid gjennom hele prosessen førte til et resultat jeg ikke engang hadde drømt om!
- Maren Kristine Hegre, E, 26. mai ,2021
Tusen takk for en god prosess for oss som førstegangskjøpere. Vi er veldig fornøyde med oppfølgingen!
- Astrid Isaksen Aaker, E, 24. apr ,2021
Etter første møte med Ken Martin satt vi igjen med et inntrykk av at dette var en godt forberedt mann som er lidenskapelig opptatt av jobben sin, noe vi fikk helt rett i. Vi var på jakt etter en megler som var dedikert, tilgjengelig og som vi kunne stole på. Alt dette har vi fått. Ken Martin er serviceinnstilt, kreativ og har holdt oss orientert under hele salget. Han er tilgjengelig mer eller mindre hele døgnet og svarer (superduper) kjapt på spørsmål. Vi anbefaler gjerne Ken Martin videre.
- Cecilie Hauge Larsen, E, 22. apr ,2021
Du er flink! Veldig hyggelig å møte deg og takk for denne gang.
- Henrik Johnsen, E, 01. apr ,2021
Ken Martin overbeviste oss om at han var den rette til å selje leiligheita vår, og det fekk han også bevist. God og tett oppfølging heile vegen, masse entusiasme og energi, og med eit kjempesterkt og triveleg team rundt seg. Ken Martin runda av med ein budrunde der han fulgte både oss og budgivarar tett, og me var veldig fornøgd med både resultatet og vegen fram dit.
- John Magnus T R Dahl, E, 22. mar ,2021
Ken Martin gjorde en fantastisk god jobb for oss gjennom hele prosessen med salget av vår leilighet på Flaktveit. Det begynte med en overbevisende presentasjon av seg selv. Jobben han gjorde med selve salget beviste at vi gjorde det rette valget ved å velge han. 200.000 over prisantydning med kun 1 budgiver er overbevisende nok for meg.
- Snefrid Gaalaas, E, 12. mar ,2021
Vi er utrolig fornøyd med Ken Martin etter han solgte leiligheten vår. Ikke bare er han supermegler, han har et humør som smitter og han følger opp som ingen andre. Dersom du er opptatt av kvalitet, gode resultater og oppfølging, kan vi med god samvittighet anbefale Ken Martin. Her får du en meget kompetent, flink og dedikert megler.
- Vilde Humblen Mathisen, E, 11. mar ,2021
Har allerede anbefalt Ken Martin Wigand til mange av kundene jeg snakker med på jobb, de fortjener jo en eksemplarisk megler når de skulle trenge det!
- Mads G Bjøvad, E, 07. mar ,2021
Å ha Ken Martin som megler gjorde min kjøpsprosess som førstegangskjøper ekstra spennende og lettvint. En mann som stiller opp til alle døgnets tider, med humor og pågangsmot. Takk for denne gang Ken Martin! Vi vil ses igjen ved neste kapittel.
- Helene Birkeland, E, 01. mar ,2021
Ken Martin er en fantastisk megler! Jeg har aldri møtt et menneske som bryr seg så genuint om at kunden skal få det man ønsker og MYE mer. Høflig, hyggelig, engasjert og profesjonell fra første møte til lenge etter at prosessen er avsluttet. Vi har brukt Ken Martin flere ganger og anbefaler absolutt ALLE å gjøre det samme. Han har årets mest fornøyde kunder i Proaktiv år etter år og slik kommer det til å være i mange år enda ✌🏻😀
- Charlotte Straus Iversen, E, 20. feb ,2021
Jeg digger Ken Martin! Som megler er han profesjonell og på vising svarte han på alt du lurte på og enda mer. Jeg anbefaler Ken Martin som megler på det sterkeste!
- Isak Eirik Lihaug Ve, E, 19. feb ,2021
Ken Martin har gitt meg alt jeg ville ha hos en megler. Han har vært tilgjengelig, framstått ryddig, og med god kontroll. Trygghet om at alle detaljer er tatt hånd om, har gitt meg en salgsprosess med lavt stressnivå. Dette resulterte i en pris over forventning, og en sømløs opplevelse.
- Sigve Taklo Sekse, E, 29. jan ,2021
Å være førstegangskjøper er en spennende, men også stressende og til tider uoversiktelig prosess. Man opplever gjerne skuffelser og mer enn et par ubehagelige meglere. Derfor var det ekstremt godt å komme i kontakt med Ken Martin og Proaktiv Eiendomsmegling som møtte meg med både profesjonalitet, varme og ikke minst humor. Jeg har kunne gått med senkede skuldre fordi all informasjon har vært tilgjengelig, alle formaliteter ordnet opp og alle spørsmål besvart sømløst og effektivt. Jeg har blitt virkelig godt ivaretatt fra jeg meldte meg på visning til jeg overtok leiligheten, og jeg anbefaler på det varmeste Ken Martin til en hvilken som helst førstegangskjøper (eller andre, eller tredjegangskjøper for den saks skyld).
- Liv N Kiziltan Bergesen, E, 04. jan ,2021
Ken Martin er som eiendomsmeglernes egen Supermann, og anbefales på det varmeste! Han er svært dyktig, alltid tilgjengelig, sprer godt humør og gir alt for kunden.
- Christian S Indregard, E, 03. jan ,2021
Det merkes at Ken Martin lever og ånder for jobben sin. Han er engasjert, dedikert og planlegger hvert steg i salgsprosessen grundig, slik at du føler deg trygg på at ingenting overlates til tilfeldighetene. Han er super hjelpsom og serviceinnstilt, og kjapp på å svare på all slags spørsmål som dukker opp underveis. Som selger følte jeg meg i veldig trygge hender, og det var veldig godt å kunne stole på at alt ble lagt til rette for et best mulig resultat. Jeg vil utvilsomt anbefale Ken Martin til venner og kjente!
- Regine Lunde, E, 02. jan ,2021
Me valte Ken Martin på grunn av kjøp av same leiligheit. Han møtte oss særs godt forberedt og den gode kjensla eg hadde når eg kjøpte leiligheiten fekk me også når me skulle selge. Gjennom prosessen har han veileda og fulgt oss svært godt opp og er alltid tilgjengelig for oss nye og uerfarle på boligmarknaden. Me kjem til å anbefalte Ken Martin vidare til alle me kjenner! 😃
- Brynjar Tenold, E, 02. jan ,2021
Veldig fornøyd me hjelp til å finne perfekt leilighet for meg som nyflyttet til Bergen og Åsane. Ken Martin er ALLTID tilgjengelig og svarer fort på alt enn lurer på. Kommer garantert til å bruke han når jeg en gang skal selge leiligheten.
- Kim Rikard Nygaard, E, 20. nov ,2020

Se flere kundeuttalelser

4433176_1a
Prisant.:  1290000,00

Skjelåsen

Bjørnafjorden

Flat, byggeklar tomt sentralt på vakre Skjelåsen. Barnevennlige og naturskjønne omgivelser like ved sjøen.

Totalpris:

Kr 1290000

P-rom:

0,00 kvm
4423274_1a
Prisant.:  1600000,00

Traudalsgrend

Bergen

Supersentral tomt i etablert nabolag i Fyllingsdalen. Foreligger tegninger for enebolig med utleiedel.

Totalpris:

Kr 1600000

P-rom:

0,00 kvm
4449274_1a
Prisant.:  2850000,00

Breimyra 156

Bergen

Vidunderlig og moderne fireroms med solvendt helårsbalkong og fast garasjeplass. Like ved buss, barnehage og barneskole.

Totalpris:

Kr 3267675

P-rom:

96,00 kvm
4449264_1a
Prisant.:  2790000,00

Kirkegaten 49

Bergen

Appellerende og innflytningsklar toroms med sjøutsikt supersentralt i Sandviken. Mulighet for å leie parkeringsplass.

Totalpris:

Kr 2790000

P-rom:

40,00 kvm
4451652_1a
Prisant.:  3300000,00

Flaktveitvegen 598

Bergen

Rekkehus med hage i skjermet bindvei på toppen av Flaktveit. Lademulighet for elbil like ved inngangsdør.

Totalpris:

Kr 3300000

P-rom:

113,00 kvm

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

4412151_1a
Solgt!

Flaktveitsvingane 3

Bergen

Skikkelig fin toroms med moderne kvaliteter, ettermiddag/kveldssol og garasjeplass. Like ved firerbussen og matbutikken.

Totalpris:

Kr 2442412

P-rom:

53,00 kvm
4449313_1a
Solgt!

Kollåsen 39

Bergen

Hus med hage i familieperfekt nabolag. Innholdsrik planløsning, utsikts- og solvendt plassering og garasje.

Totalpris:

Kr 4490000

P-rom:

140,00 kvm
4449208_1a
Solgt!

Stongafjellsbakken 16B

Askøy

Sol, utsiktsvendt og usjenert hjørneleilighet med enkel tilkomst. Helårsbalkong, carport og garasje.

Totalpris:

Kr 3800000

P-rom:

88,00 kvm
4443807_1a
Solgt!

Inndalsveien 11

Bergen

Appellerende og moderne hjørneleilighet med helårsbalkong og utsikt mot Solheimsvannet. 56m fra Bybane og 240m fra HVL.

Totalpris:

Kr 2578000

P-rom:

28,00 kvm
4424334_1a
Solgt!

Storms gate 5

Bergen

Koselig og sentrumsnær toppleilighet med privat takterrasse, innflytningsklare kvaliteter og badeværelse fra 2020.

Totalpris:

Kr 3290000

P-rom:

38,00 kvm
4409080_1a
Solgt!

Brunestykket 4

Bergen

Ta heisen hjem til en enestående hjørneleilighet med misunnelsesverdig utsikt og eksklusive kvaliteter fra 2020.

Totalpris:

Kr 4015141

P-rom:

76,00 kvm
4419750_1a
Solgt!

Rabben 14

Bergen

Familieperfekt enebolig med gedigen hage, lukrativ utleiedel og formidabel fjordutsikt. Garasje.

Totalpris:

Kr 4990000

P-rom:

182,00 kvm
4435776_1a
Solgt!

Lyderhornslien 122

Bergen

Appellerende og innflytningsklar utsiktsleilighet med garasjeplass, heis og solvendt balkong. Lave fellesutgifter.

Totalpris:

Kr 2990000

P-rom:

65,00 kvm
4432755_1a
Solgt!

Ulvenvegen 17G

Bjørnafjorden

Uimotståelig og innflyttingsklar fireroms med moderne kvaliteter og solvendt uteplass. Like ved den nye tunnelen på E39.

Totalpris:

Kr 3450000

P-rom:

93,00 kvm
4434966_1a
Solgt!

Fossane 155

Bergen

Stor, sol- og utsiktsvendt terrasseleilighet med moderne kvaliteter fra 2007. Heis og garasje.

Totalpris:

Kr 3510424

P-rom:

89,00 kvm
4402947_1a
Solgt!

Flaktveitvegen 405

Bergen

Oppgradert og oppdatert enderekkehus med sol fra tidlig til sent, usjenert terrasse og familieperfekt beliggenhet.

Totalpris:

Kr 3790000

P-rom:

103,00 kvm
4432171_1a
Solgt!

Øvre Flaktveit 56

Bergen

Solvendt kjedet enebolig / rekkehus med tilbaketrukket, barnevennlig og ettertraktet beliggenhet på Flaktveit.

Totalpris:

Kr 3604907

P-rom:

109,00 kvm
4426372_1a
Solgt!

Ulsberglia 99

Bergen

Familieperfekt og innflytningsklart rekkehus med grense til skog, usjenert uteplass og moderne kvaliteter.

Totalpris:

Kr 3455904

P-rom:

101,00 kvm
4421465_1a
Solgt!

Kvernevikstemma 20

Bergen

Innbydende og innflytningsklar toroms i nyoppusset og veletablerte Tertnes Brl. Fast parkeringsplass.

Totalpris:

Kr 2607195

P-rom:

63,00 kvm
4426896_1a
Solgt!

Fossane 113

Bergen

Superflott og moderne kjedet enebolig med usjenert hage, overbevisende solforhold og misunnelsesverdig utsikt. Carport.

Totalpris:

Kr 5490000

P-rom:

143,00 kvm
4380436_1a
Solgt!

Skuteviksveien 35

Bergen

Sjarmerende og nylig oppusset Bergenshus med sentrumsnær beliggenhet og fast parkeringsplass. Kan selges ferdig møblert.

Totalpris:

Kr 4400000

P-rom:

60,00 kvm
4409902_1a
Solgt!

Træsgrenda 10

Bergen

Fin og forseggjort tomannsbolig med usjenert og opparbeidet hage. Parkering like ved døren og fast garasjeplass.

Totalpris:

Kr 3990000

P-rom:

112,00 kvm
4404840_1a
Solgt!

Nattlandsveien 100A

Bergen

Solgt - Konferer megler for mer informasjon

Totalpris:

Kr 2341502

P-rom:

54,00 kvm
4396192_1a
Solgt!

Søndre Øyjorden 20

Bergen

Lei av å leie? Moderne hageleilighet med lave fellesutg i etablert nabolag like ved NHH. Kort vei til buss og butikk.

Totalpris:

Kr 2290000

P-rom:

39,00 kvm
4405092_1a
Solgt!

Elvenesvegen 38

Bergen

Moderne og innbydende treroms med fast garasjeplass, heisadkomst og nyoppusset borettslag. Klar for overtakelse.

Totalpris:

Kr 2696003

P-rom:

78,00 kvm
4415997_1a
Solgt!

Klauvarinden 28

Bergen

Fjordglytt: Hus med hage, dobbel garasje og fjordutsikt i veletablert nabolag. 12 min til Åsane og 6 min til Knarvik.

Totalpris:

Kr 5690000

P-rom:

169,00 kvm
4400394_1a
Solgt!

Sandviksveien 61

Bergen

Appellerende og moderne treroms i klassisk Bergenshus. Sentral beliggenhet med gangavstand til NHH og sentrum.

Totalpris:

Kr 3290000

P-rom:

47,00 kvm
4402037_1a
Solgt!

Træsgrenda 11

Bergen

Stilig topp- og endeleilighet med takterrasse, overbevisende solforhold og fast garasjeplass. Klar for overtakelse.

Totalpris:

Kr 2781802

P-rom:

69,00 kvm
4389565_1a
Solgt!

Breisteinvegen 224

Bergen

Strandborg: Enestående eiendom med strandlinje / brygge, dobbel garasje og misunnelsesverdig utsikt.

Totalpris:

Kr 5250000

P-rom:

186,00 kvm
4401562_1a
Solgt!

Wesenbergsmauet 4

Bergen

Overbevisende hjørneleilighet bak Bryggen. Kvaliteter fra 2013, misunnelsesverdig takhøyde og imponerende lysinnslipp.

Totalpris:

Kr 2955227

P-rom:

30,00 kvm
4398099_1a
Solgt!

Stubs gate 3A

Bergen

Lei av å leie? Sentral studioleilighet i Trikkebyen på Møhlenpris. Gangavstand til sentrum, BI og UIB.

Totalpris:

Kr 1777030

P-rom:

38,00 kvm
4356829_1a
Solgt!

Flaktveitvegen 459

Bergen

Familieperfekt og oppgradert rekkehus i skjermet blindvei på toppen av Flaktveit. Nært barnehage og like ved 4-bussen

Totalpris:

Kr 4350000

P-rom:

109,00 kvm
4412080_1a
Solgt!

Øyjordsveien 10

Bergen

Sentralt og stort hus med hage i ettertraktede Øyjordsveien. Del av bolig, med egen inngang, leies ut for 8500. Carport.

Totalpris:

Kr 5950000

P-rom:

160,00 kvm
4398836_1a
Solgt!

Herlaugsbakkane 2

Bergen

Velholdt og ivaretatt enderekkehus med garasje og kjempestor hage. Like ved buss, barnehage og barneskole.

Totalpris:

Kr 4500000

P-rom:

152,00 kvm
4389637_1a
Solgt!

Træsgrenda 1

Bergen

Formidabel topp- og endeleilighet med usjenert takterrasse og fast garasjeplass. Like ved firerbussen og matbutikken.

Totalpris:

Kr 3028584

P-rom:

75,00 kvm
4396828_1a
Solgt!

Strandgaten 193

Bergen

Lei av å leie eller lyst til å leie ut? Stilig og supersentral sentrumsleilighet på nydelige Nordnes.

Totalpris:

Kr 2990000

P-rom:

44,00 kvm
4394754_1a
Solgt!

Breimyra 68

Bergen

Pen endeleilighet i oppusset borettslag like ved firerbussen. Moderne kvaliteter, solvendt balkong og stor garasjeplass.

Totalpris:

Kr 3190000

P-rom:

95,00 kvm
4372385_1a
Solgt!

Breimyra 152

Bergen

Skikkelig flott og romslig toroms med solvendt helårsbalkong, utsikt og fast garasjeplass. Like ved firerbussen.

Totalpris:

Kr 2679168

P-rom:

62,00 kvm
4371807_1a
Solgt!

Breimyra 78

Bergen

Vidunderlig og moderne fireroms med solvendt helårsbalkong og fast garasjeplass. 300 skritt til busstopp.

Totalpris:

Kr 3219036

P-rom:

107,00 kvm
4381582_1a
Solgt!

Nordre Toppe 51

Bergen

Flott hjørneleilighet med ettermiddag / kveldssol på balkongen og kort vei til både buss, butikk og barnehage.

Totalpris:

Kr 2480686

P-rom:

70,00 kvm
4376970_1a
Solgt!

Repslagergaten 23

Bergen

Townhouse supersentralt i Sandviken: Helt ny og eksklusiv leilighet fra 2022. To bad og tre soveværelser.

Totalpris:

Kr 4990000

P-rom:

87,00 kvm
4377616_1a
Solgt!

Åsligrenda 81

Bergen

Innholdsrik familiebolig med bl.a to stuer, to bad, fire soverom og solvendt takterrasse. Ingen dokumentavgift.

Totalpris:

Kr 4474584

P-rom:

143,00 kvm
4337808_1a
Solgt!

Mardalsrenen 32A

Bjørnafjorden

SOLGT. Visning avlyst.

Totalpris:

Kr 2590000

P-rom:

73,00 kvm
4371839_1a
Solgt!

Breimyra 54

Bergen

Superduperfin fireroms med moderne kvaliteter, solvendt terrasse (28 kvm) og fast parkeringsplass. Like ved firerbussen.

Totalpris:

Kr 3106031

P-rom:

78,00 kvm
4364509_1a
Solgt!

Flaktveitvegen 476

Bergen

Rekkehuslivet på toppen av Flaktveit. Parkering like ved døren, tre uteplasser og moderne kvaliteter.

Totalpris:

Kr 4390000

P-rom:

125,00 kvm
4361305_1a
Solgt!

Fossane 47

Bergen

Innholdsrikt og innbydende rekkehus med vidstrakt utsikt over Nyborg / Flaktveit. Tre soverom og loftstue. Blindvei.

Totalpris:

Kr 4490000

P-rom:

126,00 kvm
4362157_1a
Solgt!

Dag Hammarskjölds vei 90A

Bergen

Kjempefin leilighet for voksne (55+) i ettertraktede Solhammaren BRL. Garasjeplass, heis og solvendt/usjenert balkong.

Totalpris:

Kr 3990000

P-rom:

81,00 kvm
4358928_1a
Solgt!

Storhammeren 31

Bergen

SOLGT. Visning avlyst.

Totalpris:

Kr 3158112

P-rom:

81,00 kvm
4354037_1a
Solgt!

Fæsteråsen 344

Bergen

Spennende og sentral toppleilighet, over to plan, med sol-, usjenert og utsiktsvendt balkong. Fast garasjeplass.

Totalpris:

Kr 2994000

P-rom:

88,00 kvm
4347884_1a
Solgt!

Sanddalsringen 247

Bergen

Overbevisende enderekkehus, over tre plan, med fire soverom, oppgraderte / oppdaterte kvaliteter og formidabel utsikt.

Totalpris:

Kr 5490000

P-rom:

161,00 kvm
4350419_1a
Solgt!

Tellevikvegen 10

Bergen

Råtøff topp- og endeleilighet, over to plan, med misunnelsesverdig og majestetisk utsikt over Salhusfjorden.

Totalpris:

Kr 2550000

P-rom:

83,00 kvm
4350214_1a
Solgt!

Rosenlundveien 25

Bergen

Innholdsrik, ivaretatt og oppgradert enebolig med garasje. Del av bolig, med egen inngang, leies ut for 10 500 i mnd.

Totalpris:

Kr 6990000

P-rom:

188,00 kvm
4328753_1a
Solgt!

Ulsmågskaret 5C

Bergen

Instavennlig og moderne toppleilighet, fra 2017, med høy standard og lave fellesutgifter. To garasjeplasser.

Totalpris:

Kr 3990000

P-rom:

97,00 kvm
4348315_1a
Solgt!

Bråtet 5

Bergen

Familieperfekt vertikaldelt enebolig / rekkehus med Tid for Hjem stue / kjøkken. Takterrasse og garasje.

Totalpris:

Kr 4228543

P-rom:

104,00 kvm
4344072_1a
Solgt!

Åsane Senter 12

Bergen

Oppussingsklar studioleilighet med midt i blinken beliggenhet like ved Åsane Senter. Lave felleskostnader.

Totalpris:

Kr 1530266

P-rom:

29,00 kvm
4338764_1a
Solgt!

Kolåshøyen 6

Bergen

Skikkelig fin toroms med moderne kvaliteter, ettermiddag/kveldssol og garasjeplass. Like ved firerbussen og matbutikken.

Totalpris:

Kr 2646479

P-rom:

55,00 kvm
4331214_1a
Solgt!

Breimyra 74

Bergen

Appellerende fireroms med enkel tilkomst kun 300m fra firerbussen. Gedigen helårsbalkong og fast garasjeplass.

Totalpris:

Kr 3120733

P-rom:

107,00 kvm
4332574_1a
Solgt!

Kolåshøyen 42

Bergen

Familieperfekt og solvendt tomannsbolig i tilbaketrukket blindvei på toppen av Kolåshøyen. Tak fra 2016 og bad fra 2019.

Totalpris:

Kr 4990000

P-rom:

146,00 kvm
4304230_1a
Solgt!

Lerkeveien 17

Bergen

Sol- og utsiktsvendt toppleilighet med tilbaketrukket beliggenhet sentralt på Landås. Superfint kjøkken fra 2018.

Totalpris:

Kr 2821428

P-rom:

63,00 kvm
4281101_1a
Solgt!

Breimyra 80

Bergen

Tipp topp toppleilighet med moderne kvaliteter, solvendt helårsbalkong med varmekabler og fast garasjeplass.

Totalpris:

Kr 2775936

P-rom:

83,00 kvm
4280609_1a
Solgt!

Vardane 140

Alver

Koselig og moderne rekkehus med storslått utsikt over Radfjordens møte med Kvernafjorden. To medfølgende garasjeplasser.

Totalpris:

Kr 3090000

P-rom:

93,00 kvm
4273221_1a
Solgt!

Kvernhusveien 30

Bergen

Fin og forseggjort treroms med moderne kvaliteter. Sentral beliggenhet og solrik / stor felleshage.

Totalpris:

Kr 2950000

P-rom:

70,00 kvm
4261194_1a
Solgt!

Erleveien 52

Bergen

Appellerende treroms, med enkel tilkomst, like ved buss og butikk. Ti kvadratmeter terrasse med ettermiddag / kveldssol.

Totalpris:

Kr 3133008

P-rom:

63,00 kvm
4222571_1a
Solgt!

Breimyra 154

Bergen

Enestående, moderne og innflytningsklar fireroms med garasjeplass og helårsbalkong. Like ved buss, butikk og barnehage.

Totalpris:

Kr 3187642

P-rom:

101,00 kvm
4216351_1a
Solgt!

Breimyra 88

Bergen

Skikkelig flott toppleilighet med høy standard, solvendt helårsbalkong og fast garasjeplass. TG1 på alle pkt.

Totalpris:

Kr 2685559

P-rom:

55,00 kvm
4183136_1a
Solgt!

Nye Sandviksveien 48

Bergen

Lei av å leie, eller lyst på en leilighet du kan leie ut? Superstilig toroms med høy takhøyde og lave fellesutgifter.

Totalpris:

Kr 2025520

P-rom:

24,00 kvm

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
sov1
plus Soverom
kjo1
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  
Boliggalleri

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
Sm%C3%B8r%C3%A5svegen_56a-33
Aktuelt

Markedet kan du ikke endre, men meglingen kan du velge

Når det handler om kvalitet på materiell, metoder og megling - er det faktisk aldri markedet som bestemmer over dette, det er det mennesker som gjør.
9f3f04d34eedd6d0d3b414861bb37571de7cf36c
Aktuelt

Kloke valg i et annerledes boligmarked; - Utrolig viktig å være presis

Markedet kan du ikke endre, men meglingen kan du velge.
irwqiugtwi
Aktuelt

Selge bolig denne høsten? - Ta bildene nå

Hvis du vet at du skal selge bolig i løpet av det neste halve året er det ingen grunn til å drøye med planleggingen. Alt som kan gjennomføres i...
Se alle våre artikler  
Boligartikler