Ken Martin Wigand

Eiendomsmegler I Salgsleder I Partner
Ken Martin Wigand, Eiendomsmegler I Salgsleder I Partner
Ta kontakt
Telefon: 48 08 13 53
E-post: kmw@proaktiv.no
Ken Martin Wigand har seks års høyere utdannelse bestående av en bachelorgrad i retorikk fra Universitet i Bergen, og videre en bachelorgrad i eiendomsmegling fra Handelshøyskolen BI Bergen. Han har vært ansatt på vårt kontor i Sandviken siden 2014 og er i dag Partner / medeier på kontoret. I porteføljen har han hatt alle boligtyper og alle størrelser, fra 13 kvm i Bergen sentrum til 81 mål stor Skjærgårdseiendom på Askøy. I 2018 og 2019 satte han prisrekord i tidligere Lindås og Radøy kommune.

På vei hjem fra barnehagen spurte min datter meg: "Hva jobber du med pappa?"

De fleste tror at eiendomsmeglere selger boliger, men dette er ikke riktig. Det er eier av boligen som tar den endelige beslutningen. Min jobb er å gi både boligkjøper og boligselger et så godt beslutningsgrunnlag som overhodet mulig, i en prosess som er effektiv og trygg. Sistnevnte er en viktig forutsetning for å kunne ta gode beslutninger. 

Når både boligkjøper og boligselger er fornøyd med prosessen vet jeg at vi kunne ikke gjort noe annerledes. Derfor bruker jeg mitt engasjement, kunnskap og erfaring til å tilrettelegge for at ingenting blir overlatt til tilfeldighetene. Skreddersydd markedsføring, gjennomtenkt salgsoppgave, engasjerende visning og en strategisk lagt opp budrunde gir alltid riktig kjøper og pris. Det er aldri markedet alene som avgjør prisen på en bolig. Det er megleren og den jobben megleren gjør som er utslagsgivende for resultatet.

Mitt mål er ikke å gjennomføre flest mulig boligsalg, men å ha de mest fornøyde kundene. Både boligselgere og boligkjøpere som har nummeret mitt lagret i telefonlisten og som stolt kan anbefale meg videre til både nær familie og fjerne venner.»

 
2023: Førsteplass – Årets megler
2023: Førsteplass – Proaktiv Eiendomsmeglings mest fornøyde kunder
2022: Førsteplass – Årets megler
2022: Førsteplass –Proaktiv Eiendomsmeglings mest fornøyde kunder
2021: Åttendeplass - Årets megler
2021: Førsteplass - Proaktiv Eiendomsmeglings mest fornøyde kunder
2020: Førsteplass - Proaktiv Eiendomsmeglings mest fornøyde kunder
2019: Førsteplass - Proaktiv Eiendomsmeglings mest fornøyde kunder
2018: Førsteplass - Proaktiv Eiendomsmeglings mest fornøyde kunder
2017: Tredjeplass - Proaktiv Eiendomsmeglings mest fornøyde kunder
2017: Tredjeplass - Årets Eiendomsmeglerfullmektig


 
Bestill gratis verdivurdering

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg? Vi hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Vi strevde med å få solgt vår bolig og var generelt misfornøyd med prosessen med forrgie megler før vi byttet til Ken Martin. Oppfølging og menneskelig kontakt på et helt annet nivå, vi kan ikke få skrytt nok!
- Iselin Jarlind, E, 30. nov ,2023
Profesjonell fra start til slutt. Meget fornøyd, og følte meg ivaretatt gjennom hele prosessen! Megler var også tilgjengelig mer eller mindre hele døgnet, og det er noe jeg syns var svært viktig om man hadde spørsmål underveis 👍🏻
- Thor André Strøm, E, 03. nov ,2023
Som førstegangskjøpere har vi hatt et positivt møte med boligmarkedet. Ken Martin har vært imøtekommende, positiv og alltid tilgjengelig gjennom hele prosessen. Ryddig prosess som gav et godt, men rettferdig oppgjør for både oss og selger. Genuint interessert i de han jobber med. Vi har følt oss godt ivaretatt, og anbefaler Ken Martin på det varmeste! Profesjonalitet og godt humør hånd i hånd.
- Ole-Andreas Førde, E, 08. okt ,2023
Ken Martin utstråler en trygghet og kompetanse i en stressende situasjon som salg av bolig er. Han er alltid tilgjengelig for spørsmål og en beroligende prat. I løpet av det siste halvåret har vi både kjøpt og solgt bolig med Ken Martin som megler. Han loser deg trygt gjennom prosessen og får jobben gjort på en meget tilfredsstillende måte. Vi kan trygt anbefale Ken Martin som megler.
- Merete Samnøen, E, 08. okt ,2023
Vil du bli leid gjennom boligprosessen av en trygg hånd som tilsynelatende dedikerer livet sitt til at nettopp din bolig skal bli solgt til verdien den fortjener, så er Ken Martin den rette megleren for deg. En suveren megler som gir deg trygghet i boligprosessen, setter din bolig som prioritet 1. og får den beste verdien som kan innhentes på boligmarkedet.
- Preben A Tholo Von Ahnen, E, 07. okt ,2023
Ken Martin Wigand var min megler ved salg av leiligheten i Bergen sentrum. Jeg ble selv anbefalt å bruke han av en tidligere nabo å angrer ikke på det. Ryddig å meget lett å samarbeide med, behjelpelig med det jeg trengte
- Gert Terje Bøe, E, 17. sep ,2023
Etter å ha fulgt med på den imponerende innsatsen Ken Martin har gjort på boligmarkedet i Åsane, var det ingen tvil om hvilken megler jeg skulle velge. Urolig og bekymret som jeg fort ofte kan bli, var det også viktig å få en megler som kunne følge meg trygt gjennom salgsprosessen. Med Ken Martin fikk jeg en erfaren og utrolig trivelig megler med full oversikt over markedet. Som den ultrapositive perfeksjonisten han er, ble planen smidig fulgt punkt for punkt, og store og små spørsmål fra meg fikk kjappe svar. Hele prosessen og samarbeidet ble en erfaring som overgikk alle forventninger. Du gjør veldig rett i å la Ken Martin håndtere salget av boligen din.
- Kjetil Haarstad, E, 03. sep ,2023
Ken Martin var meget imøtekommende og tilgjengelig gjennom hele prosessen. Han var opptatt av at boligsalget skulle utføres på en god og ryddig måte. Han var også en god ressurs som gav gode og betryggende råd. Dersom du har behov for en trygg og dyktig megler som kan sitt fag og som er der for deg fra start til slutt, så anbefaler eg deg varmt og bruke Ken Martin.
- Steffen Ramsøy Dalland, E, 29. aug ,2023
Det tok ikke lang tid i mitt første møte med Ken Martin Wigand før jeg fikk tillit til at han var den rette megleren for meg. Han er sikker i sine argumenter, strukturert, effektiv, positiv og alltid tilgjengelig. Gjennom hele salgsprosessen ga Ken Martin meg den tryggheten jeg trengte. Jeg oppfatter ham som spesielt god i oppfølging av potensielle kjøpere, både under visning og i selve budrundeprosessen. Basert på kvalitetene i huset mitt, våget Ken Martin å sette en adskillig høyere prisvurdering enn andre meglere, også i forhold til andre salg i samme nabolag. Resultatet ble bedre enn forventet takket være en dyktig megler. Jeg er kjempefornøyd og anbefaler Ken Martin på det varmeste!
- Inger Elisabeth Mohn, E, 20. aug ,2023
Vi var veldig fornøyd med hele prosessen med Ken Martin som megler. Vi fikk solgt fortere enn andre leiligheter i nærheten og til en god pris. Han er engasjert, strukturert, effektiv og veldig tilgjengelig. Vi fikk alltid svar på ting vi lurte på ila kort tid. Anbefales absolutt videre!
- Henrik Tangerås Johnsen, E, 09. aug ,2023
Vi har opplevd Ken Martin og Proaktiv som kompetente, seriøse og trivelige å ha med å gjøre hele veien. Fra vi først avtalte visning til vi sto med nøklene til vår nye leilighet i handa har vi fått god oppfølging, hatt gode diskusjoner når noe har oppstått og alt i alt blitt godt ivaretatt.
- Jens Buvik Bugge, E, 01. aug ,2023
Etter Ken Martin Wigand hadde vært på besøk i Øyjordsveien for første gang var jeg ikke i tvil om hvem jeg skulle velge. Er rett og slett fornøyd med hele pakken og veldig glad jeg fulgte magefølelsen. Han er ryddig, holder det han lover og står på til tusen. Salget ble både en suksess og imponerende.
- Randi Margrethe Nepstad, E, 27. jul ,2023
Da vi skulle selge leiligheten vår var det ingen tvil om hvem vi ønsket å bruke! Det gikk under et minutt fra jeg sendte melding til Ken Martin på Messenger til telefonen min ringte og vi hadde fått oss megler. Vi hadde behov for en rask prosess med salget av leiligheten, og med en god plan og kommunikasjon solgte han leiligheten vår på under en måned - over prisantydning. Selv med sin hektiske arbeidshverdag har han vært tilgjengelig i både hverdager og helger fra morgen til kveld. Han svarte raskt på eventuelle spørsmål vi hadde, og han har vært super flink til å oppdatere oss hyppig gjennom prosessen. Etter salget sitter vi igjen med en følelse av å ha blitt godt ivaretatt som kunde. Vi har følt oss i trygge hender gjennom en ny og i utgangspunktet litt skremmende prossess. Vi kunne ikke vært mer fornøyd! 10/10 🌟
- Camilla Arntsen Kronhaug, E, 22. jul ,2023
Ken Martin er en god megler du kan stole på, han får jobben gjort. Alltid tilgjengelig og strekker seg litt lenger. Anbefales!
- Kjetil Sivertsen, E, 05. jul ,2023
Anbefaler Ken Martin Wigand på det varmeste etter at han har solgt mitt hus på Flaktveit. Ken Martin er proaktiv, positiv og engasjert og yter en fantastisk service. Kunnskapen om både boligområde og fag gjør at man føler seg trygg og godt ivaretatt.
- Pål Eirik Woldseth, E, 02. jul ,2023
Ken Martin ble anbefalt av flere i nabolaget da jeg skulle selge barndomshjemmet mitt. Etter første møte var jeg overbevist, og jeg har ikke angret på avgjørelsen. Fra avtalen var underskrevet om ettermiddagen tok det ikke mer enn noen timer før jeg hadde kontakt med stylist, avtale med takstmann og melding på telefonen om de første interessentene. Boligen ble solgt etter første visning til en pris vi er veldig fornøyde med! Ken Martin er svært dyktig i jobben sin, engasjert og får ting til å skje. Jeg har fått den beste oppfølgingen og kan absolutt anbefale ham videre.
- Siri Anita Lilletveit, E, 02. jul ,2023
Eg har aldri solgt bolig før og var ganske spent. Ken Martin var nøyaktig i arbeidet sitt og informerte meg og svarte på alle spørsmål eg måtte ha gjennom heile prosessen, som gjorde at eg vart betrygga og hadde oversikt heile vegen. Takk for god hjelp!
- BERIT RINGHEIM SVANE, E, 15. apr ,2023
Superfornøgd med Ken Martin. Effektiv og super tilgjengelig megler med godt og positivt humør og er interessert i deg. Ingen ting er eit problem og han er super løsningsorientert. Alt blir gjort skikkelig, fotografering med nydlige bilder av boligen, stylist kommer med tips og ved overlevering etter salg stiller dei opp. Ville ikkje valgt nokken andre til å solgt huset. Heilt perfekt.
- Lisbeth Honningsvåg, E, 15. mar ,2023
Takk for det fine samarbeidet så langt😊 Du skal ha for god oppfølging, og at du bryr deg om de du er megler for! Så du får topp score av meg 😊
- Nathalie Thomassen, E, 26. feb ,2023
Da vi bestemte oss for at vi skulle selge vår leilighet på Flaktveit i Åsane, tipset vår sønn oss om en god megler som han hadde kjøpt leilighet av bare 2 mnd tidligere. Vi tok kontakt med megleren, Ken Martin Wigan i Proaktiv og avtalte et møte. Etter avtalt tid møtte vi en veldig hyggelig og engasjert megler som rådførte oss veldig godt videre i prosessen. Vi avtalte tid for styling, bilder, takstsering og visning. Når vi var klar med våre gjøremål, overtok Ken Martin resten. Vi fikk veldig god oppdatering underveis, alt fra visning, inntressenter og budrunde. Leiligheten vår ble solgt av Ken Martin på første forsøk, og godt over takst. I ettertid av salget har Ken Martin alltid vert veldig behjelpelig, og kjapp med tilbakemelding på de spørsmål som vi har hatt. Ken Martin Wigan kan vi absolutt annbefale om du/dere vurderer salg. God megler som er veldig hyggelig, kjapp, effektiv og behjelpelig. Elin og Bjørn
- Bjørn Kåre Solbakk, E, 18. feb ,2023
Da vi bestemte oss for å selge rekkehuset vårt i Ulsberglia var vi ikke i tvil om hvilken megler vi skulle velge. Vi hadde relativt dårlig erfaring med salg av bolig fra tidligere, så nå ville vi gå for en som på papiret tar en noe høyre pris enn det vi valgte sist, men som igjen hadde gode resultatet å vise til. Det viste seg å være det beste valget vi noen gang har gjort. Vi sitter igjen med et salg vi ikke en gang turte å drømme om. Prisrekord i borettslaget! Før salget var vi mildt sagt pessimistiske, vi var forberedt på å måtte selge for noe lavere enn vi kjøpte for, for et år siden. Vi håpte på å kunne gå i 0. Det så ikke lyst ut på grunn av bolig i samme borettslag lå ute til en lavere pris enn vår, uten å bli solgt etter første visning. Vi hadde ikke helt troen på markedet generelt heller på grunn av renteøkninger osv. Pessimisme var det ingen grunn til, for vi har helt klart vært i de beste hender. Vi har spurt oss selv i ettertid hva Ken Martin er laget av. Han er utrolig, nesten for god til å være sann. Han står på for deg, svarer raskt på alle henvendelser, han har et smittsomt humør og han gir deg ro og trygghet i det som i utgangspunktet er en veldig stressende prosess. Vår erfaring er at valg av megler har noe å si!
- Marte Ingebretsen, E, 08. feb ,2023
Eiendomsmegleren vår Ken Martin Wigand er dedikert til fingerspissen og vi følte oss ivaretatt fra start til slutt. Et boligsalg er svært omfattende og en engasjert eiendomsmegler som følger deg igjennom hele prosessen er avgjørende. Ken Martin er den megleren. Han gjør mer enn forventet, leverer mer enn det han lover og er alltid tilgjengelig for alle rare spørsmål. Han strekker seg langt og lenger for det lille ekstra og har svært høy kompetanse. Vi hadde booket inn tre meglere og hadde allerede bestemt oss etter han hadde vært på besøk. Vi har kjøpt og solgt flere eiendommer og endelig har vi funnet VÅR megler. Fredag ettermiddag, dagen etter vi inngikk salgsoppdraget, var han personlig på balkongen for å fotografere de magiske øyeblikkene med ekte sol. Han har ingen assistenter og gjør hele jobben alene. Derfor er du garantert kvalitet gjennom hele prosessen. Ken Martin er en dyktig og engasjert megler som jeg anbefaler på det sterkeste. Ring gjerne om du vil høre mer om hva denne dyktige megleren gjør for å få salget gjennomført på best mulig måte.
- Flemming Flølo, E, 29. jan ,2023
Fra første stund vi hilste på Ken Martin, så visste vi at han var den rette megleren for oss. Med sitt blide vesen, entusiasme og nøyaktighet, så følte vi oss trygge på at Ken Martin ville gjennomføre en god og gjennomtenkt prosess fra start til slutt. Han innfridde alle forventninger og solgte boligen vår til over prisantydning. Vi kunne ikke vært mer fornøyd med valg av megler. Ken Martin er en skinnende megler-stjerne 🌟
- Kim Halleraker, E, 28. jan ,2023
Veldig fornøyd med bruk av deg som megler👏🏻. Vi skal anbefale deg til andre😊
- Kari Helvik Aarlie, E, 22. jan ,2023
Da jeg skulle selge leiligheten min på Flaktveit ble jeg anbefalt å kontakte Eiendomsmegler Ken Martin Wigand, som selv bor i nabolaget og som har solgt i hver eneste oppgang i borettslaget. Helt fra første gjennomgang av leiligheten med han har jeg følt meg trygg og ivaretatt. Han har holdt meg kontinuerlig oppdatert på Messenger og rådgivet meg i beslutninger. Salgsprisen havnet på nøyaktig det jeg forventet og vi fikk en veldig hyggelig kjøper.
- Sissel Eide, E, 10. jan ,2023
Vi fikk anbefalt eiendomsmegler Ken Martin Wigand når vi skulle selge leiligheten vår på Tertnes fra noen som både har kjøpt gjennom og selv brukt han som eiendomsmegler når de skulle selge. Vi ble overbevist om at dette var vår megler etter første møte og har ikke angret i ettertid. Vi følte oss ivaretatt og fulgt opp både ved kjøp av ny bolig og salg av vår egen. Det er helt tydelig at Ken Martin er veldig kunnskapsrik, alltid tilgjengelig og brenner for det han driver med. Dette resulterte i en av de høyeste salgsprisene for samme leilighetstype i borettslaget. Tre i vår familie har brukt han som eiendomsmegler ved salg og en fjerde har kjøpt av han. Det anbefaler vi deg også å gjøre.
- Rune Gravdal, E, 09. jan ,2023
Vi er svært fornøgde kunder av Ken Martin frå Proaktiv, som både har hjelpt oss å selge bolig og bidratt med tips og triks når det kom til å kjøpe ny bolig i dagens marked. Vi opplever å ha fått god oppfølging, informasjon og plan av megler som alltid har vært eit steg forran på alle flater. Vi er svært fornøgde med oppfølgingen både i forkant og etterkant av salget. Alt i alt ein trygg, profesjonell og god opplevelse av både firma og megler, som vi gjerne bruker på nytt!
- Ola Emmerhoff Lothe, E, 08. jan ,2023
Det er en spesiell situasjon å selge huset som vi har eid i 42 år. Vi er derfor veldig glade for at vi valgte Ken Martin som megler. Helt fra første møte var kjemien god, og vi har følt oss godt ivaretatt. Ken Martin har alltid vært tilgjengelig, når det er noe vi har lurt på. Det er også Ken Martin som tok bildene, de ble vi veldig godt fornøgde med. Salgsprosessen endte med prisrekord for rekkehus på Flaktveit. Vi gir Ken Martin våre beste anbefalinger.
- Torunn Samnøen, E, 07. jan ,2023
Vårt første møte med Ken Martin var på en av våre visning i evige leit etter ny bolig. Han var fra første stund imøtekommende, hyggelig og ekte. Han var interessert i å høre hva vi var på jakt etter og vi fikk et godt inntrykk. I motsetning til andre meglere fulgte han oss opp hele tiden og kom med forslag til visninger vi burde få med oss. Og Ken Martin fant drømmeboligen til oss. Vi er strålende fornøyd med god oppfølging og kan varmt anbefale Ken Martin videre for både kjøp og salg.
- Steven William Skarstein, E, 06. jan ,2023
Da vi skulle selge eneboligen vår i Hordvik ble vi anbefalt å kontakte Eiendomsmegler Ken Martin Wigand fra venner som både har brukt han selv og anbefalt han til andre venner. Han er en megler av de sjeldne. Et utrolig arbeidsjern, alltid positiv og brenner for å gjøre en god jobb. Utebildene tok han personlig en solskinnsdag for at vi skulle være sikret sol på uteplassene og i hagen. Dette til tross for at det var midt i ferien hans. Ken Martin har innfridd absolutt alle forventninger og anbefales.
- Ole Baadshaug, E, 31. des ,2022
Eiendomsmegler Ken Martin Wigand hjalp oss med å selge vår enebolig i Fyllingsdalen og vi er veldig fornøyd med både resultatet og prosessen. Gjennom hele boligsalget, fra første møte til nøkkelen ble levert til ny eier har han vært tilgjengelig nesten hele døgnet og holdt oss oppdatert på hver minste ting på både Messenger og telefon. Utebildene tok han selv en av de få dagene det var fint vær sånn at vi skulle være garantert en innertier av en presentasjon. Bud på prisantydning hadde vi allerede helgen før fellesvisningen, noen som viser hvilken stå på vilje vår engasjerte eiendomsmegler har. Vi kan stolt anbefale han videre til alle vi kjenner.
- Nina Haaland Midtbø, E, 31. des ,2022
Å selge boligen sin er ikke bare bare for oss «vanlige dødelige», det er mer enn nok bekymringer, ting å tenke på og baller i luften på en gang. Da er det helt fantastisk å få bruke en megler som Ken Martin. Tror forresten ikke det er så mange han som han når jeg tenker meg om. Min megler er helt enestående i å følge opp og sørger for et godt salg. Han er «På», han har alltid en plan, han er tydelig og han har de beste rådene. Interessentene følges opp på en strukturert, men samtidig nærværende måte. Både selger og kjøper føler seg godt ivaretatt. Ken Martin loste meg igjennom en krevde høst og fikk et godt salg for meg. Jeg er ikke i tvil om hvilken megler jeg skal bruke neste gang. Det er nok Ken Martin igjen ja. Han er helt enestående i å følge deg opp og sørge for godt salg. Han er «på», han har alltid en plan, han er tydelig og han har de beste rådene, og følger opp interessenter strukturert men samtidig veldig nærværende. Både selger og kjøper føler seg ivaretatt.
- Hilde Marie Jahren, E, 31. des ,2022
Dette er fjerde gangen jeg har brukt Eiendomsmegler Ken Martin Wigand og som alltid er jeg veldig fornøyd med prosessen og resultatet.
- Vilde Wathne, E, 31. des ,2022
Vi kjøpte rekkehuset vårt på Flaktveit gjennom Ken Martin Wigand og vil anbefale denne supre eiendomsmegleren til alle. Vi var på VELDIG mange visninger over HELE byen, men falt pladask for denne boligen han plukket ut av porteføljen sin siden boligen ikke lå på finn.no. Den passet perfekt og oppfylte alle krav. Ken Martin svarte oss på alt vi måtte lure på og er alltid tilgjengelig både på telefon og Messenger. I tillegg til å være både trivelig og artig å prate med er det en eiendomsmegler som brenner for arbeidet sitt og ikke har det som en 8 til 16 jobb.
- Iben Jahren, E, 30. des ,2022
Du er bare helt rå Ken Martin! En fantastisk megler som virkelig kan faget sitt. Anbefales på det aller varmeste. Du er på alerten hele tiden. Takk skal du ha😍👍
- Arnfinn Sørli, E, 30. des ,2022
Vi kjøpte eneboligen vår i Hordvik gjennom Eiendomsmegler Ken Martin Wigand og sitter igjen med et godt inntrykk og en god følelse. Vi har satt ekstra stor pris på at han har vært veldig tilgjengelig og kjapp med å svare på alt vi lurte på både før budrunden og etter vi fikk nøkkelen i hånden.
- Einar Waltila Budalen, E, 30. des ,2022
Takk for glimrende jobb ifbm salget på Breistein. Hilsen Snefrid og Geir.
- Snefrid Gaalaas, E, 14. des ,2022
Til dere som skal selge eller kjøpe bolig anbefaler jeg Proaktiv Eiendomsmegling ved Ken Martin Wigand.
- Jacob Rukabi, E, 14. des ,2022
Folk bør velge deg som eiendomsmegler fordi du har mye stå på vilje, holder fokus, har mye oppfølging med selger og interesserte kjøpere gjennom hele prosessen, du gjør det enkelt for folk som skal kjøpe og for dei som skal selge, du er alltid smilende, blid og imøtekommende. Du jobber målrettet mot at selger og kjøper skal få all info dei trenger Det eg har satt mest pris på er den tette oppfølgingen vi fikk gjennom hele prosessen med kjøpet, og hvor lett det var å ta kontakt med deg vist vi lurte på noe! Alltid tilgjengelig og hyggelig! ☺️
- Joakim Solbakk, E, 04. des ,2022
Jeg er så superfornøyd med min megler Ken Martin Wigand 😃 Følte meg godt ivaretatt under hele prosessen og leiligheten ble solgt raskt og effektivt. Han bidrar med det lille ekstra da han har en helt unikt stå-på-vilje. Jeg anbefaler han på det sterkeste <3
- Merete Kjempenes, E, 19. nov ,2022
Det vi har satt pris på ved å ha deg som vår eiendomsmegler er: - at du alltid er tilgjengelig, får alltid raskt svar. - Holder oss oppdatert hele veien, dette har vært utrolig deilig! - Fleksibel mtp fotografering av leilighet og privatvisninger - får gode råd og innspill - engasjert, effektiv og profesjonell i arbeidet 😀
- Marius Beyer, E, 19. nov ,2022
Ken Martin lever opp til navnet i firmaet - han er proaktiv og vi er glad for at vi valgte han som eiendomsmegler. 😃 Vi har lenge visst at vi skulle selge boligen vår. At vi valgte Ken Martin som eiendomsmegler var et enkelt valg! Han bor i nabolaget og kjenner hver krik og krok 😉 Ken Martin har vist et stort og genuint brennende engasjement i salgsprosessen og det er ingen tvil om at han ønsker fornøyde kunder! Han har vært tilgjengelig til alle døgnets tider og gjort oss trygge i hele salgsprosessen 😘👌🏻 Vi anbefaler han varmt til andre 😃
- Mathilde Wie Smebye, E, 31. okt ,2022
Ken Martin hjalp oss med å selge huset vårt etter at vi hadde slitt med å selge i lengre tid. Han kom med gode råd og trygget oss i hva som var lurt å gjøre i vår situasjon. Vi kan absolutt anbefale Ken Martin til alle som trenger en topp megler med god kompetanse og god humor!
- Anne Christine Hansen, E, 30. okt ,2022
Første gang jeg snakket med Ken Martin var på telefonen, og det var ingen tvil om at dette var megleren for meg! Han var så glad, positiv og viste skikkelig giv og lyst! Og jeg kunne ikke tatt ett bedre valg! Han har mange gode ideer og egenskaper som gav meg akkurat det jeg ville ha og ønsket for salget mitt. Og jeg vet akkurat hvem jeg skal ringe neste gang det blir salg eller kjøp av eiendom.
- Suzanne Bottolfsen, E, 23. okt ,2022
Hvis du vil ha en megler som er målbevisst, holder god dialog gjennom hele prosessen, alltid er tilgjengelig og som hjelper med å holde stressnivået nede må du velge Ken Martin. Det var en behagelig opplevelse å selge min første bolig, takket være Ken Martin. Jeg hadde valgt han på nytt om jeg skal selge igjen!
- Gro Kristina Brattåker, E, 18. sep ,2022
Vi kom i kontakt med Ken Martin når vi var på visning i Sandviken. Han var utrolig hyggelig fra første stund. Han var behagelig og lett å prate med, gav et utrolig positivt inntrykk. Han fremsto engasjert og profesjonell. Vi har i prosessen truffet mange meglere, men han er uten tvil den som gjorde best inntrykk. Helt klart at han vil bli kontaktet om vi skal selge bolig. Han var en fantastisk representant for meglerfirmaet han jobbet for😊
- Amalie Anthun, E, 18. sep ,2022
Har du noengang bodd i et hus og samtidig kjent på en følelse av at noe mangler? Det har vi. Faktisk i flere år hadde vi et Finn søk på drømmehuset lagret og da det fra tid til annen dukket opp noe interessant tok det ikke lang tid før jeg ringte Ken Martin. Hæ? Ringe han for å kjøpe sier du? Ja. Nå skal du forstå. Jeg har nemlig studert med Ken Martin, vi tok en bachelor i retorikk på Universitetet sammen. Så å velge han som støttespiller ved kjøp var ikke noe å tenke på en gang, her visste jeg nemlig hva jeg kunne forvente! Og hele tre år før vi endte opp med å selge huset vårt lovet jeg han at det var han som skulle få oppdraget den dagen vi var klar. Og det gjorde han også. Sms’en jeg sendte kl 21:34 på kvelden mens KM var i isbjørnland ble besvart- og satt standarden for hvordan kommunikasjonen har vært. Han svarer uansett hva du lurer på, og til så og si alle døgnets tider. Og solgt fikk han! Men ikke bare det. Han har også roet nervene mine, senket skuldrene mine når jeg stresset og hatt beredskapsplanen klar dersom ikke alt skulle gå veien. Samme dag som vi solgte fant vi drømmehuset og budkrigen begynte. Med Ken Martin på telefonen landet vi drømmehuset kl 23:10, etter flere timer i forhandling. Drømmehuset hadde aldri blitt vårt uten hjelpen hans! Velger du Ken Martin til å selge for deg får du ikke bare en megler - men en utrolig god støttespiller, en venn og uten tvil den blideste megleren i byn.
- Jeanette Røst Rong, E, 20. aug ,2022
Kjære Ken Martin. Tusen takk for enestående hjelp de siste 3 årene. Du har stilt opp for oss omtrent døgnet rundt, og det setter vi utrolig stor pris på. Nå har vi fått en perfekt avslutning på dette eventyret, og vi er helt overbevist om at vi ikke hadde fått det samme resultatet om vi hadde valgt en annen megler enn deg.
- Caroline Eidsvig Tveit, E, 19. aug ,2022
En mer entusiastisk og blid megler skal du lete lenge etter! Svarer raskt på meldinger, selv på ferie eller på trening 😁 Anbefaler Ken Martin som megler!
- Katherine Berrios Duarte, E, 12. aug ,2022
Vi er så glade for at vi valgte deg som vår megler da vi skulle selge leiligheten vår. Prosessen har vært veldig mye mindre stressende enn det den kunne vært på grunn av måten du jobber på. Du har svart oss på alt vi har lurt på til alle døgnets tider, og hatt full kontroll på alt når vi har vært usikre. Vi kommer til å anbefale deg varmt videre til andre! Tusen takk for hjelpen for denne gang.
- Hege Sandal, E, 01. aug ,2022
Dette er tredje gang vi har brukt Ken Martin Wigand som vår megler og dette er tredje gang vi har fått en salgspris vi er svært fornøyd med! ⭐️
- Kristjan Flåm, E, 31. jul ,2022
Vi er veldig fornøyd med vår eiendomsmegler Ken Martin Wigand. Vi ble godt ivaretatt av en kjempehyggelig og ærlig eiendomsmegler. Han informerer godt og følger opp. Takk😊
- Alexander Robertsen, E, 30. jul ,2022
Ken Martin Wigand er en folkelig type med kjappe og presise svar. Å kjøpe bolig av han har vært som å få hjelp av en kompis med svar på spørsmål uansett tid på døgnet. Servicen var helt og holdent en solid 12 av 10 og Ken Martin skal definitivt selge leiligheten igjen når jeg skal flytte.
- Trygve Lorenzo Arnesen, E, 27. jul ,2022
Jeg har både solgt og kjøpt av min megler Ken Martin Wigand og anbefaler han til alle jeg kjenner. Han er veldig ryddig, profesjonell, engasjert, effektiv og troverdig. Jeg kommer til å bruke deg ved neste salg også! 🥳
- Iren Strømme, E, 24. jul ,2022
Vi er superfornøyd med prosessen; og nøler ikke med å gi deg topp score😍
- Robin Heimli Helle, E, 10. jul ,2022
Megleren var tilgjengelig hele tiden, lett å snakke med og virker veldig dreven i det han gjør.
- Daniel Vårdal, E, 30. jun ,2022
Om ikke du er landets meste meglere så vet ikke jeg. Jeg tror du kunne fått solgt hva som helst, hvor som helst og til hvem som helst. Du har vært en fabelaktig megler for oss og vi kan anbefale deg videre til alle. Tusen takk for at du ville selge leiligheten vår. Det har vært et eventyr å ha deg som vår megler. Også håper jeg at når vi skal selge bolig på Voss at du tar turen for å selge den også ;-)
- Stig Olav Kårdal Rene, E, 30. jun ,2022
Jeg er svært fornøyd med megler Ken Martin Wigand ved Proaktiv gjennom hele salgsprosessen. Han vet alltid hva som er rundt neste hjørne og med sin gode erfaring i massevis har han bidratt til at prosessen har vært smertefri og stressfri. Med sin arbeidskapasitet, nøyaktighet og mange gode tips på veien, sørger Ken Martin for at det utelates så lite som overhodet mulig til tilfeldighetene. Salg av bolig kan være en stressende prosess, men med en megler som gir trygghet og ro har prosessen vært gøy og spennende.
- Maria Erichsen Ordemann, E, 26. jun ,2022
Vi kan uten tvil anbefale Ken Martin som megler. Han hjalp oss med å finne drømmeboligen etter en lang jakt. Mer engasjert megler får du ikke tak i! Vi opplevde å bli tatt godt hånd om, tett oppfølgning og en genuin interesse i å hjelpe oss med å finne den perfekte boligen for oss. I tillegg er Ken Martin rett og slett en skikkelig trivelig kar. Vi ville anbefalt hvem som helst å velge Ken Martin som sin megler!
- Steffen Nystad, E, 25. jun ,2022
Ken Martin er en svært dyktig eiendomsmegler. Man opplever raskt at han brenner for faget sitt. Han er effektiv, engasjert og tilgjengelig døgnet rundt for selger. Han tar gode vurderinger og beslutninger. Ken Martin ofrer gjerne en fridag for å gjøre jobben så god som mulig. Han er folkelig og rett fram, samtidig profesjonell i sitt arbeid. Han holder en jevn kontakt gjennom hele salgsprosessen. Jeg er veldig fornøyd med å ha valgt han som min megler, og anbefaler han sterkt videre dersom du ønsker å selge din bopel både raskt, ryddig og til en tilfredsstillende pris. Terningkast 6 fra en svært fornøyd kunde!
- Birgitte Gabrielsen, E, 19. jun ,2022
Vi hadde flere eiendomsmeglere for å høre hva de hadde å tilby i forbindelse med salg. Ken Martin med sin positive utstråling og ett godt gjennomtenkt måte å formidle salget salget av vår leilighet førte til at vi valgte han som vår megler. Dette har vi ikke på noe tidspunkt angret på. Han er ærlig, positiv, nøyaktig, målrettet og utrolig god godt humør. Vi er helt sikker på at vi fikk mer igjen som en positiv opplevelse og ikke minst, han "fikset alt" vi trengte. Anbefaler Ken Martin på det sterkeste.
- Kårstein Larsen, E, 20. mai ,2022
Jeg og min samboer hadde vært på flere visninger der Ken representerte selger. Og måten han fulgte oss opp på som potensielle kjøpere overbeviste oss raskt om at dette var megleren som skulle selge leiligheten vi skulle selge. Den overbevisningen slo til, Ken Martin var en stødig guide gjennom prosessen, og gav gode råde om strategivalg. Personlig satte jeg svært stor pris på at han bruker akkurat nok tid på hver oppgave. Med det mener jeg ikke at han forhaster seg eller presser, men at på ting der jeg som selger var usikker eller trengte forklaring brukte han god ting, og på de tingene vi bare måtte gjennom var han svært effektiv. Han er enkel og effektiv å samarbeide med, og svarer raskt og presist på spørsmål. Når jeg hadde perioder der jeg var usikker i budrunden var han tydelig og gav meg trygghet gjennom hele prosessen. Det eneste jeg beklager er at jeg ikke har flere eiendommer Ken Martin kan selge for meg.
- Bjarte Hellesøe Erstad, E, 19. mai ,2022
Beste megleren jeg har møtt!
- Magdalena Sypniewska, E, 23. apr ,2022
Megler gjorde prosessen veldig enkel for meg. Tilgjengelig og behjelpelig med alt, det gjorde at hele prosessen gikk rolig og effektivt for seg. Fantastisk megler, jeg er strålende fornøyd med salget.
- Christoffer Skjelvik, E, 19. apr ,2022
Vi kunne ikke ha vært mer fornøyde med jobben Ken Martin gjorde da han solgte vårt hus. Fra første møte gjorde han et ekstremt godt inntrykk, med en strålende personlighet, godt humør og stor faglig dyktighet. Ingen ting ble overlatt til tilfeldighetene, han kom med uvurderlige råd underveis og geleidet oss trygt gjennom hele salgsprosessen fra A til Å, og var alltid tilgjengelig om det var noe. Prospektet og markedsføringen ble knallbra. Huset ble solgt etter første visning, og til en veldig god pris! Ken Martin anbefales på det aller varmeste!
- Ørjan Kamhaug Hansen, E, 17. apr ,2022
Du får 6 av 6 av meg ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Tiia Maria Sørbøe Aarsæther, E, 11. feb ,2022
Du er kanon dyktig megler, du er så kul og vi digger deg🤗
- Thomas Johannesen, E, 10. feb ,2022
Er kjempeglad for at du kunne være megleren i vår i Lerkeveien, og er kjempefornøyd! ⭐️
- Elise Halland Hansen, E, 08. feb ,2022
Ken Martin er et unikt menneske, med en unik personlighet, noe som igjen gjør ham til en helt unik megler. Han er 100 % med fra dag 1. Vi føler han virkelig ØNSKET å selge leiligheten for oss, og var genuint opptatt av at vi skulle få et så smidig og godt salg som mulig, -og det fikk vi. Ken Martin har en annen utstråling og væremåte enn de fleste meglere jeg har vært i kontakt med tidligere. Han er utrolig dyktig til å argumentere, og få potensielle kjøpere til å forstå hvorfor de må by på akkurat VÅR leilighet. Han har masse humor, er uformell og lett å snakke med. Han er ærlig, og gir deg ingen falske forhåpninger, samtidig som han vil få mest mulig ut av salget. Ken Martin er jordnær, og tar seg selv veldig lite høytidelig, samtidig som han er svært profesjonell. Vi kan trygt si at Ken Martin er en av de aller dyktigste meglerne i Bergen, og vi kommer til å anbefale ham til alle vi kjenner som skal selge.
- Charles A B Ravndal, E, 08. jan ,2022
Jeg er veldig fornøyd og kommer til å bruke deg ved salget om noen år.
- Marcus Salterød Jonas, E, 29. des ,2021
Veldig fornøyd med eiendomsmegler Ken Martin Wigand 😊 Har allerede fortalt til venner om veldig god service, og vet hvem jeg skal hendvende meg til, hvis jeg trenger megler. Veldig godt fornøyd👍😊
- Monica Rosnes, E, 29. des ,2021
Jeg vil takke deg for den fantastiske jobben du har gjort ved salg av leiligheten min på Laksevåg. Det er ikke så lett å finne rett megler, men jeg fikk et godt inntrykk av deg da jeg tok kontakt. Fra første møte har du vist at du er profesjonell, engasjert, at du har god kunnskap og er tilgjengelig. Det har imponert meg at du har vist like stor interesse gjennom hele prosessen, og dette har gitt meg en trygg og god opplevelse av salget. Jeg kommer til å anbefale deg videre.😄 Du er absolutt den beste megleren. 😀
- Iren Strømme, E, 29. des ,2021
Oppfølging både under og etter kjøpet har vært helt upåklagelig!! Kommer garantert til å anbefale Proaktiv og da især Ken Martin til venner og bekjente. Jeg er strålende fornøyd.
- Petter Pettersen, E, 28. des ,2021
6 av 6 på alt ⭐️
- Sondre Vestad, E, 26. des ,2021
Vi er veldig glad for at du hadde kapasitet til å hjelpe oss med å selge huset. Vi fikk velge på landslaget blant meglerne og fikk kapteinen 😎
- Madelen Loftaas Osberg, E, 25. des ,2021
Tusen, tusen takk Ken Martin for heilt ufattelig god hjelp gjennom denne prosessen. Har følt oss så trygge, og ivaretatt. Alltid eit raskt svar, og tydelig at du strekker deg langt for kundane dine. Så glad for at me valgte deg, og kan med stor sikkerhet anbefala deg til alle me kjenne. Du er ufattelig dyktig!! 🤩🤩🤩🤩
- John Stalheim Tharaldsen, E, 13. des ,2021
Ken Martin gjorde valget enkelt da vi skulle finne megler for å selge leiligheten vår på Rolland. Han har bistått med kunnskap, dyktighet, tilgjengelighet og ikke minst et enormt engasjement. Boligsalg er stressende, men Ken Martin gir en unik trygghet til både selger og kjøper. Han er aldri lenger unna enn en melding på Messenger. Vi kommer definitivt til å velge Ken Martin ved neste boligsalg.
- Sirill Soltveit Heimdal, E, 25. nov ,2021
Å selge bolig er stressende, men vår megler gjorde det til en positiv opplevelse! SÅ glad vi valgte Ken Martin som vår megler!
- Ingunn Ek, E, 04. nov ,2021
Vi har satt stor pris på hjelpen og prosessen 😁
- Benedicte Sveen Tvedt, E, 31. okt ,2021
Er super fornøyd med jobben du har gjort for oss hele veien, fra begynnelse til slutt 🤩🙌🏼 Fantastisk at du har ordnet og fikset alt i prosessen så raskt og proft som du har gjort 🤩 Var det noe som kunne se ut som et problem eller utfordring så hadde du allerede sjekket opp i det/ ordnet opp i det før jeg rakk å bekymre meg. Og det er helt perfekt for en som bekymrer seg / stresser seg litt for mye opp noen ganger 🙈 Ingen tvil om at vi valgte rett megler og vi vet allerede hvilken megler vi kommer til å velge i fremtiden dersom det skulle bli aktuelt 😊 Toppscore på alt ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Lene Eldholm, E, 24. okt ,2021
Megler var alltid tilgjengelig med å svare på spørsmål om ting vi lurte på i forbindelse med boligsalget.
- Turid Rosseland, E, 22. okt ,2021
Tusen takk for et godt samarbeid og god hjelp gjennom hele prosessen! Jeg er kjempefornøyd😊
- Sunniva Gjeraker Hellene, E, 14. okt ,2021
Ryddig og oversiktlig fra start til slutt. Det gjorde prosessen veldig enkel for oss som selgere. Kjempefornøyd med alt, og fikk raskt hjelp visst vi lurte på noe. Tipp, topp tommel opp.
- Monica Økland, E, 09. okt ,2021
Ken Martin er en meget dyktig og profesjonell megler som fra første møte ga meg et realistisk bilde av hva jeg kan forvente samtidig som han har en god personlig tilnærming. Fra jeg møtte han første gang ble jeg veldig godt ivaretatt og fikk alle tips og triks for å gjennomføre et godt salg. I løpet av vårt samarbeid har Ken Martin vært pliktoppfyllende, godt forbered, stått til tjeneste ved alle punkter og tilgjengelig til alle døgnets tider for samtale og spørsmål. Det er tydelig at han er glad i jobben sin og motiveres av arbeidet med et voldsomt engasjement. Ken Martine har med sine kontakter og samarbeidspartnere et fleksibelt team som gir god oppfølging og kan støtte ved alle aspekter rundt salget. Jeg vil anbefale han til alle mine venner og kolleger da han har gjort et meget godt inntrykk og resultatet endte med salgsrekord.
- Hans Elias Karlsen Elmung, E, 08. okt ,2021
Proaktiv var alltid tilgjengelig når jeg trengte dem. De gjordet at kjøps og overtakelsesprosessen ble gjort på en effektiv, enkel og behagelig måte.
- Asbjørn Bremnes, E, 26. sep ,2021
Salgsprosessen gikk knirkefritt. Vi ble godt informert hele veien.
- Frida Engesæter, E, 24. sep ,2021
Megleren var engasjert og målrettet fra første møte. Han kom med gode råd som førte til at boligen ble solgt for 500.000 over takst! Det er omfattende og selge etter 25 år. Det viktigste for meg var tryggheten og vissheten om at megler ordnet alt. Det gjorde han på en utmerket måte. Det var ingenting som "dukket opp" som megleren ikke hadde tenkt på! Han hadde en helt unik personlighet som var langt unna det folk forbinder med en "typisk selger", om jeg får lov å si det! Sorry alle meglere!) Han er rett og slett en sjelden og spesiell person! Jeg er glad for at han solgte huset mitt!
- Anne Birte Haukeland, E, 05. sep ,2021
Det har vært helt supert og jobbe med megleren vår Ken Martin Wigand! 🤩 Vi er veldig takknemlig for den jobben han har lagt ned og det vi klarte å oppnå sammen! Tusen takk for samarbeidet 🤗 Du har gjort en knall jobb, og setter utrolig stor pris på hjelpen vi har fått fra første til siste stund 🤗🤗
- Robin Schultz Bjøringsøy, E, 24. aug ,2021
Det var et logisk valg å velge Ken Martin Wigand for en verdivurdering i forbindelse med et mulig salg, ettersom Ken Martin tydelig har profilert seg som en lokalkjent megler i nabolaget. Allerede i tiden før hussalg var Ken Martin alltid tilgjengelig og på tilbudssiden dersom vi hadde spørsmål i forbindelse med kjøp av ny bolig. Han ga også gode tips i forbindelse med budrunde av ny bolig, selv om samarbeidet ikke var formalisert. Det ble derfor et veldig enkelt valg å velge Ken Martin Wigand og Proaktiv som megler da vi solgte vårt flotte hus på Flaktveit. Han brukte tid på å legge frem en god fremdriftsplan og satt denne ikke i gang før begge partene var fornøyde. Ken Martin var involvert og lett tilgjengelig gjennom hele prosessen, som førte til et rekordsalg for en tomannsbolig på Flaktveit, samt en veldig fornøyd selger! Også i ettertid har han vært på tilbudssiden og ved behov for en megler i fremtiden bruker vi gjerne Ken Martin sine tjenester igjen!
- Karsten Henrik Sprenger, E, 04. aug ,2021
I regi av vår boligsalg fikk megler kort tid på få leiligheten ut på markedet. Til tross for kort tid gikk salget rask og smertefritt, og med en fantastisk pågang. Ken Martin viste stor interesse for oss og jobbet godt for å få salget gjennomført på en slik måte at vi skulle bli fornøyd. Resultatet av å ha Ken Martin som vår melger var at salget gikk langt over forventning og vi tjente godt på det. Han stilte seg disponibel til alle døgnets tider og svarte på alle spørsmål vi hadde. Han er absolutt ikke en A4 megler, han har et stort engasjement og et humør uten like. Vi kalte han bare duracellkaninen! Mannen må rett og slett oppleves! Til tross for stiv pris er vi overbevist om at han var rette valget for vårt boligsalg!
- Elice Warberg Andresen, E, 22. jul ,2021
Tusen hjertelig takk for den gode hjelpen vi har fått ved kjøp av vår første leilighet! Terningkast 6.
- Camilla Iversen, E, 27. jun ,2021
Ken Martin er en fantastisk eiendomsmegler. Eg følte meg svært god ivaretatt fra start til slutt. Jeg kunne slappe av for jeg viste hele tiden at Ken Martin hadde full kontroll og gjorde alt han kunne for å finne den rette kjøperen til akkurat min leilighet. Jeg vil anbefalle Ken Martin på det varmeste ❤ Da vet du at du får en eiendomsmegler som bryr seg.
- Karoline Helland, E, 23. jun ,2021
Selv om andre foretak skulle ha mindre i honorar for å hjelpe meg med å selge leiligheten min valgte jeg Ken Martin som min eiendomsmegler. Dette har jeg ikke angret et eneste sekund på. Salget har gått supersmooth, han har vært tilgjengelig for både spørsmål og bekymringer nesten hele døgnet og hatt en svært detaljert plan fra første møte. Dette resulterte i 9 interessenter, fire budgivere og en totalpris 500.000 over tidligere prisrekord i borettslaget på like stor leilighet.
- Øystein Qvigstad, E, 05. jun ,2021
Fotografering, styling, tekstforfatting og forhandling er egenskaper alle eiendomsmeglere må ha et visst forhold til for å utføre jobben sin. Ken Martin har spesialisert seg på alle områdene og leverer på hvert av de som en spesialkonsulent. Da jeg ansatte Ken Martin for å håndtere mitt salg hadde jeg høye forventninger, og han innfridde på absolutt alle punkter! Strategisk, målrettet og strukturert arbeid gjennom hele prosessen førte til et resultat jeg ikke engang hadde drømt om!
- Maren Kristine Hegre, E, 26. mai ,2021
Tusen takk for en god prosess for oss som førstegangskjøpere. Vi er veldig fornøyde med oppfølgingen!
- Astrid Isaksen Aaker, E, 24. apr ,2021
Etter første møte med Ken Martin satt vi igjen med et inntrykk av at dette var en godt forberedt mann som er lidenskapelig opptatt av jobben sin, noe vi fikk helt rett i. Vi var på jakt etter en megler som var dedikert, tilgjengelig og som vi kunne stole på. Alt dette har vi fått. Ken Martin er serviceinnstilt, kreativ og har holdt oss orientert under hele salget. Han er tilgjengelig mer eller mindre hele døgnet og svarer (superduper) kjapt på spørsmål. Vi anbefaler gjerne Ken Martin videre.
- Cecilie Hauge Larsen, E, 22. apr ,2021
Du er flink! Veldig hyggelig å møte deg og takk for denne gang.
- Henrik Johnsen, E, 01. apr ,2021
Ken Martin overbeviste oss om at han var den rette til å selje leiligheita vår, og det fekk han også bevist. God og tett oppfølging heile vegen, masse entusiasme og energi, og med eit kjempesterkt og triveleg team rundt seg. Ken Martin runda av med ein budrunde der han fulgte både oss og budgivarar tett, og me var veldig fornøgd med både resultatet og vegen fram dit.
- John Magnus T R Dahl, E, 22. mar ,2021
Ken Martin gjorde en fantastisk god jobb for oss gjennom hele prosessen med salget av vår leilighet på Flaktveit. Det begynte med en overbevisende presentasjon av seg selv. Jobben han gjorde med selve salget beviste at vi gjorde det rette valget ved å velge han. 200.000 over prisantydning med kun 1 budgiver er overbevisende nok for meg.
- Snefrid Gaalaas, E, 12. mar ,2021
Vi er utrolig fornøyd med Ken Martin etter han solgte leiligheten vår. Ikke bare er han supermegler, han har et humør som smitter og han følger opp som ingen andre. Dersom du er opptatt av kvalitet, gode resultater og oppfølging, kan vi med god samvittighet anbefale Ken Martin. Her får du en meget kompetent, flink og dedikert megler.
- Vilde Humblen Mathisen, E, 11. mar ,2021
Har allerede anbefalt Ken Martin Wigand til mange av kundene jeg snakker med på jobb, de fortjener jo en eksemplarisk megler når de skulle trenge det!
- Mads G Bjøvad, E, 07. mar ,2021
Å ha Ken Martin som megler gjorde min kjøpsprosess som førstegangskjøper ekstra spennende og lettvint. En mann som stiller opp til alle døgnets tider, med humor og pågangsmot. Takk for denne gang Ken Martin! Vi vil ses igjen ved neste kapittel.
- Helene Birkeland, E, 01. mar ,2021
Ken Martin er en fantastisk megler! Jeg har aldri møtt et menneske som bryr seg så genuint om at kunden skal få det man ønsker og MYE mer. Høflig, hyggelig, engasjert og profesjonell fra første møte til lenge etter at prosessen er avsluttet. Vi har brukt Ken Martin flere ganger og anbefaler absolutt ALLE å gjøre det samme. Han har årets mest fornøyde kunder i Proaktiv år etter år og slik kommer det til å være i mange år enda ✌🏻😀
- Charlotte Straus Iversen, E, 20. feb ,2021
Jeg digger Ken Martin! Som megler er han profesjonell og på vising svarte han på alt du lurte på og enda mer. Jeg anbefaler Ken Martin som megler på det sterkeste!
- Isak Eirik Lihaug Ve, E, 19. feb ,2021
Ken Martin har gitt meg alt jeg ville ha hos en megler. Han har vært tilgjengelig, framstått ryddig, og med god kontroll. Trygghet om at alle detaljer er tatt hånd om, har gitt meg en salgsprosess med lavt stressnivå. Dette resulterte i en pris over forventning, og en sømløs opplevelse.
- Sigve Taklo Sekse, E, 29. jan ,2021
Å være førstegangskjøper er en spennende, men også stressende og til tider uoversiktelig prosess. Man opplever gjerne skuffelser og mer enn et par ubehagelige meglere. Derfor var det ekstremt godt å komme i kontakt med Ken Martin og Proaktiv Eiendomsmegling som møtte meg med både profesjonalitet, varme og ikke minst humor. Jeg har kunne gått med senkede skuldre fordi all informasjon har vært tilgjengelig, alle formaliteter ordnet opp og alle spørsmål besvart sømløst og effektivt. Jeg har blitt virkelig godt ivaretatt fra jeg meldte meg på visning til jeg overtok leiligheten, og jeg anbefaler på det varmeste Ken Martin til en hvilken som helst førstegangskjøper (eller andre, eller tredjegangskjøper for den saks skyld).
- Liv N Kiziltan Bergesen, E, 04. jan ,2021
Ken Martin er som eiendomsmeglernes egen Supermann, og anbefales på det varmeste! Han er svært dyktig, alltid tilgjengelig, sprer godt humør og gir alt for kunden.
- Christian S Indregard, E, 03. jan ,2021
Det merkes at Ken Martin lever og ånder for jobben sin. Han er engasjert, dedikert og planlegger hvert steg i salgsprosessen grundig, slik at du føler deg trygg på at ingenting overlates til tilfeldighetene. Han er super hjelpsom og serviceinnstilt, og kjapp på å svare på all slags spørsmål som dukker opp underveis. Som selger følte jeg meg i veldig trygge hender, og det var veldig godt å kunne stole på at alt ble lagt til rette for et best mulig resultat. Jeg vil utvilsomt anbefale Ken Martin til venner og kjente!
- Regine Lunde, E, 02. jan ,2021
Me valte Ken Martin på grunn av kjøp av same leiligheit. Han møtte oss særs godt forberedt og den gode kjensla eg hadde når eg kjøpte leiligheiten fekk me også når me skulle selge. Gjennom prosessen har han veileda og fulgt oss svært godt opp og er alltid tilgjengelig for oss nye og uerfarle på boligmarknaden. Me kjem til å anbefalte Ken Martin vidare til alle me kjenner! 😃
- Brynjar Tenold, E, 02. jan ,2021
Veldig fornøyd me hjelp til å finne perfekt leilighet for meg som nyflyttet til Bergen og Åsane. Ken Martin er ALLTID tilgjengelig og svarer fort på alt enn lurer på. Kommer garantert til å bruke han når jeg en gang skal selge leiligheten.
- Kim Rikard Nygaard, E, 20. nov ,2020

Se flere kundeuttalelser

4513708_1a
Prisant.:  2090000,00

Gamle Vindenesvegen 38

Øygarden, Ågotnes

PERFEKT FØRSTEGANGSKJØP: KJEMPEFLOTT SJØUTSIKTSVENDT DEL AV TOMANNSBOLIG, MED STOR TOMT, I TILBAKETRUKKET BLINDVEI.

Totalpris:

Kr 2090000

BRA-i:

48,00 m²
4617648_1a
Prisant.:  11990000,00

Stokkedalslien 4

Bergen, Bønes

VIDUNDERLIG VILLA FRA 2016 MED 22000 I LEIEINNTEKTER, TO GARASJER OG STORSLÅTT UTSIKT. MULIGHET FOR KJØP AV NAUSTETOMT.

Totalpris:

Kr 11990000

BRA-i:

347 m²
4621114_1a
Prisant.:  6490000,00

Kristofer Jansons vei 34

Bergen

NYOPPUSSET OG INNFLYTNINGSKLART ENDEREKKEHUS MED HAGE OG OVERBEVISENDE KVALITETER. MULIGHET FOR Å LEIE UT DEL AV BOLIG.

Totalpris:

Kr 6490000

BRA-i:

130 m²

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

4595233_1a
Solgt!

Christinegård 56

Bergen

STOR TOPPLEILIGHET, OVER TO PLAN, MED PERFEKT UTSIKT OVER INNSEILINGEN TIL BERGEN. FELLES HAGE OG PARKERING I GARASJE.

Totalpris:

Kr 6590000

BRA-i:

114,00 m²
4612948_1a
Solgt!

Strandlien 31

Bergen

LYS OG LUFTIG TOROMS MED NYDELIG UTSIKT OG LAVE FELLESKOSTNADER, GANGAVSTAND TIL SENTRUM, STUDIESTEDER OG KOLLEKTIVT.

Totalpris:

Kr 2650000

BRA-i:

42 m²
4609424_1a
Solgt!

Kråvasslia 243

Bergen, Flaktveit

STOR ENDELEILIGHET MED INNFLYTNINGSKLARE KVALITETER, LAVE FELLESUTGIFTER OG PARKERING I CARPORT. KLAR FOR OVERTAKELSE.

Totalpris:

Kr 2990000

BRA-i:

110 m²
4549406_1a
Solgt!

Storkjelda 14

Osterøy, Valestrandsfossen

FAMILIEPERFEKT VERTIKALDELT TOMANNSBOLIG MED STOR GARASJE OG SENTRAL BELIGGENHET- GOD PLANLØSNING, HØY KVALITET

Totalpris:

Kr 3890000

BRA-i:

133,00 m²
4600253_1a
Solgt!

Fantoftvegen 13

Bergen

BYBANENÆR OG MODERNE HJØRNELEILIGHET I NYERE BOLIGKOMPLEKS. HEIS, GARASJE MED ELBIL-LADER OG SOLVENDT UTEPLASS.

Totalpris:

Kr 5290000

BRA-i:

83,00 m²
4605052_1a
Solgt!

Veversmauet 4

Bergen

INNBYDENDE OG INTERESSANT SENTRUMSLEILIGHET I MARKEN. HEIS, SOLVENDT BALKONG OG FLOTT UTSIKT MOT LØVSTAKKEN.

Totalpris:

Kr 5250000

BRA-i:

78,00 m²
4590699_1a
Solgt!

Flaktveitvegen 328

Bergen, Flaktveit

FAMILIEPERFEKT SOL- OG UTSIKTSVENDT REKKEHUS I TRIVELIG NABOLAG PÅ TOPPEN AV FLAKTVEIT. OPPGRADERTE KVALITETER.

Totalpris:

Kr 4350000

BRA-i:

104,00 m²
4599078_1a
Solgt!

Flaktveitrinden 7B

Bergen, Flaktveit

KJEMPEFLOTT HALVPART AV TOMANNSBOLIG, MED ANNEKS, I ETTERTRAKTET OG FAMILIEPERFEKT NABOLAG. LIKE VED FIRERBUSSEN.

Totalpris:

Kr 4290000

BRA-i:

104,00 m²
4588298_1a
Solgt!

Langarinden 227

Bergen, Nyborg

VIDUNDERLIG REKKEHUS MED SKJERMET HAGE OG ETTERMIDDAG / KVELDSSOL. TILBAKETRUKKET NABOLAG SENTRALT I ÅSANE.

Totalpris:

Kr 3312709

BRA-i:

101,00 m²
4592505_1a
Solgt!

Flaktveitbotn 79

Bergen, Flaktveit

FAMILIEPERFEKT ENDEREKKEHUS MED FIRE SOVEROM OG KJELLERSTUE I ETTERTRAKTET BORETTSLAG. SOL, UTSIKT OG HAGE.

Totalpris:

Kr 4070888

BRA-i:

118,00 m²
4592599_1a
Solgt!

Munkebotn 45

Bergen

SOL OG UTSIKTSVENDT FIREROMS I ETTERTRAKTEDE MUNKEBOTN. OPPUSSEDE KVALITETER, LAVE FELLESKOSTNADER OG EGEN PARKERING

Totalpris:

Kr 6490000

BRA-i:

130,00 m²
4576881_1a
Solgt!

Bøhmergaten 41

Bergen

BYBANENÆRT ENDEREKKEHUS OVER FIRE PLAN MED 21 000 I MND LEIEINNTEKTER, HAGE OG SOLVENDT BALKONG. TIDLIGERE TO SEKSJONER.

Totalpris:

Kr 6790000

BRA-i:

189,00 m²
4590800_1a
Solgt!

Eide 45

Osterøy, Valestrandsfossen

Utsiktsvendt enebolig med praktfull hage kun 2 min fra fergekaien. Del av bolig, med egen inngang, leid ut for kr. 8500.

Totalpris:

Kr 3890000

BRA-i:

183,00 m²
4567130_1a
Solgt!

Nordre Toppe 11

Bergen, Mjølkeråen

STILREN OG UTSIKTSVENDT TOROMS MED HEIS, USJENERT BALKONG OG SOL FRA TIDLIG ETTERMIDDAG TIL SEN KVELD.

Totalpris:

Kr 2205441

BRA-i:

56,00 m²
4571391_1a
Solgt!

Nyhavn 25

Bergen

APPELLERENDE 3-ROMS I ETTERTRAKTEDE NYHAVN. MODERNE KVALITETER, HEIS OG SJØUTSIKTSVENDT BALKONG.

Totalpris:

Kr 4890000

BRA-i:

66,00 m²
4570243_1a
Solgt!

Myrdalskogen 95

Bergen, Ulset

SOLGT!

Totalpris:

Kr 5250000

BRA-i:

138,00 m²
4560052_1a
Solgt!

Skålevikveien 83

Bergen, Loddefjord

SJARMERENDE OG SENTRALT BELIGGENDE ENEBOLIG MED STOR HAGE OG MISUNNELSESVERDIG SJØUTSIKT.

Totalpris:

Kr 3990000

BRA-i:

135,00 m²
4547228_1a
Solgt!

Ytrebygdsvegen 133

Bergen, Søreidgrend

SJELFULL EIENDOM PÅ OVER 3 MÅL MED ENEBOLIG, UTHUS, GARASJE OG VERKSTED. GODE SOLFORHOLD OG STORT POTENSIAL.

Totalpris:

Kr 9990000

BRA-i:

156,00 m²
4493700_1a
Solgt!

St. Halvards vei 25B

Bergen

Råtøff 3-roms med ettermiddag / kveldssol. 12 min å gå til Haukeland, 2 min til Bybane og 1 min til Høgskulen.

Totalpris:

Kr 3983470

BRA-i:

58,00 m²
4489374_1a
Solgt!

Øyjordsveien 75b

Bergen

Flott treroms, i høy første etasje, med oppdaterte kvaliteter og ettermiddag/kveldssol på balkongen. Ingen forkjøpsrett.

Totalpris:

Kr 2660099

BRA-i:

57,00 m²
4476031_1a
Solgt!

Ospedalen 164

Askøy, Kleppestø

Kjempeflott halvpart av tomannsbolig i tilbaketrukket blindvei. Solvendt hage og innholdsrik planløsning.

Totalpris:

Kr 3650000

BRA-i:

136,00 m²
4331214_1a
Solgt!

Breimyra 74

Bergen, Flaktveit

Appellerende fireroms med enkel tilkomst kun 300m fra firerbussen. Gedigen helårsbalkong og fast garasjeplass.

Totalpris:

Kr 3120733

BRA-i:

107,00 m²
4280609_1a
Solgt!

Vardane 140

Alver, Alversund

Koselig og moderne rekkehus med storslått utsikt over Radfjordens møte med Kvernafjorden. To medfølgende garasjeplasser.

Totalpris:

Kr 3090000

BRA-i:

93,00 m²

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
sov1
plus Soverom
kjo1
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  
Boliggalleri

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
16196%20Proaktiv-109

Tre tips til hvordan bli en bedre megler

Student eller eiendomsmeglerfullmektig? Du har mye spennende, utfordrende og lærerikt som ligger foran deg. Vi deler gjerne noen tips på veien til...
_RM_9989

Vet du hva dobbeltboligforsikring er? En trygghet til å by

Flere boligselgere velger å benytte seg av en dobbeltboligforsiktig. Fordi det gjør bolighandelen tryggere for kjøper og fjerner en stor del risiko...
D40A10EF-7FF6-46F9-9CE0-E8A7A6C4AE2D_1_0

Hørt om dobbeltrenteforsikring? For deg som skal kjøpe bolig

Vi tilbyr alle våre kjøpere å tegne en boligkjøperpakke med boligkjøperforsikring. Men hva får du egentlig? Vi forklarer innholdet.
Se alle våre artikler  
Boligartikler