Simen Grefsrud

Partner/ Eiendomsmegler MNEF
Simen Grefsrud, Partner/ Eiendomsmegler MNEF
Ta kontakt
Telefon: 45 00 70 94
E-post: sg@proaktiv.no
Simen Grefsrud sluttførte sin eiendomsmegler utdanning fra BI i 2000. Ble godkjent av Finanstilsynet i 2002. Jobbet i Exact på Strømmen fra 2000-2001 og Postbanken Eiendomsmegling på Lillestrøm i fra 2001 og var med i overgangen til Aktiv eiendomsmegling i 2005. Samme år ble han medeier i Lørenskog Eiendomsmegling AS og har siden 2005 vært fagansvarlig og bevillingshaver på kontoret.I 2013 var han med i overgangen fra Aktiv kjeden til nyetablerte PROA Eiendomsmegling. I perioden som megler har han solgt ca 800 boliger, dette fordelt på bruktbolig, fritidseiendommer og nye boligprosjekter. Gjennom sin erfaring og fagkunnskap kan Simen garantere deg et trygt boligsalg med en optimal innsats. Han er født og oppvokst på Nedre Romerike og har opparbeidet seg meget god lokalkunnskap og kjenner markedet særdeles godt. Vi kan også nevne at dette kontoret hadde høyest kundetilfredshets måling av samtlige kontorer i Aktiv kjeden i det siste kvartalet de var i denne kjede.
Bestill gratis verdivurdering

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg? Vi hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Meget proffe.
- Per Ove Grime, E, 27. feb ,2024
Høy servicegrad, meget god oppfølging og raskt oppgjør.
- Knut Moe, E, 20. jan ,2024
Bra oppfølging
- Hanne Kjeksli, E, 27. nov ,2023
Profesjonelt utført av megler, fikk solgt over prisantydning i ett tungt marked. Vi er veldig fornøyd!
- Thomas Syversen, E, 21. okt ,2023
Vi var/er meget godt fornøy med innsatsen med tanke på at det ble arbeidet fra deres side selv om det var helg el. høstferie.
- Tor Valskaar, E, 20. okt ,2023
Alt har gått smertefritt gjennom prosessen fra start til mål. Megler har som vanlig gjort en glimrende jobb. Tredje salg i familien som Simen Grefsrud har tilrettelagt og solgt for oss og alle har gått etter første visning. Anbefales på det sterkeste og vi vil aldri vurdere noen andre hvis vi skal selge noe igjen.
- Ivar Gløtta, E, 19. okt ,2023
Trygg,proff,seriøs
- Elin Stjernesund, E, 29. aug ,2023
Proaktiv v/ Simen Grefsrud var til fingerspissene profesjonelle, og allikevel et svært behagelig bekjentskap ifb med salg av leilighet.
- Ivar Hansen, E, 09. jun ,2023
Megler var profesjonell, var tilgjengelig og imøtekommende til enhver tid under prosessen med salg av vår bolig. Vi ble ivaretatt på en meget god måte, følte oss trygge på megler og den kunnskapen megler satt inne med. Jeg kan anbefale Simen Grevsrud på det sterkeste.
- Kjersti Fuglset Andersen, E, 15. mai ,2023
God oppfølging,alltid tilstedeværende,gode og raske svar på spørsmål.
- Ståle Jenssen, E, 29. apr ,2023
Veldig hyggelig, rask og effektiv behandling.
- Fred-Arild Sandsnes, E, 20. mar ,2023
Jeg fikk greie svar på spørsmålene mine og god hjelp med ting jeg var usikker på.
- Mette Sveen, E, 05. feb ,2023
Kjempefornøyd. Herlig megler som ordnet og fikset. Veldig god hjelp i salget.
- Nina Karlsson, E, 08. jan ,2023
En veldig hyggelig og dyktig megler. Vi følte oss trygge og godt ivaretatt.
- Robert Skrolsvik, E, 16. nov ,2022
Veldig fornøyd med alt, best var kansje dialogen med megler underveis i prosessen.
- Per Ove Grime, E, 27. sep ,2022
Seriøse og fokuserte med veldig gode kunnskaper om markedet.
- Vegard Holten, E, 19. aug ,2022
Simen Grefsrud gjorde en strålende jobb med salg av huset vårt, og vi kunne ikke vært mer fornøyde. Simen er en grundig, tilgjengelig, entusiastisk, og ikke minst veldig hyggelig mann.
- Linn Hemli Rosengren, E, 16. aug ,2022
Tok kontakt med Simen i Proaktiv da jeg ble anbefalt han via mine foreldre. Hele prosessen fra A-Å var enkel, Oversiktlig og føltes trygg. Fin oppfølging hele veien. Kommer definitivt til å anbefale videre og uten tvil bruke selv neste gang.
- Jamie Leonard Gunnell, E, 04. feb ,2022
Jeg fikk råd og veiledning og ble forklart ting jeg lurte på, ble godt tatt vare på.
- Daniella Helseth Ulvestad, E, 07. des ,2021
Megler var serviceinnstilt, ryddig og profesjonell. Han tok styring av papirmøllen gjennom hele prosessen. Fra første befaring inntil salget var gjennomført ble alt gjort uten forsinkelser.
- Ivar Helge Fiksdal, E, 07. des ,2021
Veldig fornøyd med prosessen, det har vært veldig ryddig. Kjempe fint at de meste foregår elektronisk. Megler har veiledet godt, alltid svart raskt på spørsmål, stilte opp på privat visning og jeg har følt meg godt tatt vare på. Fantastisk service!
- Trude Ruud, E, 15. nov ,2021
Kjempeforn;yd med hele prosessen. Super oppf;lging fra f;rste stund. Kommer til [ bruke dere neste gang ogs[. Ikke noe [ klage p[.
- Unni Thorstensen, E, 15. sep ,2021
Vi trengte en megler som hadde trua på markedet og som hadde lyst til å selge. Simen viste seg å være motivert, og erfaren. Han var tydelig, ryddig, strukturert og skapte trygghet for oss som selger. En svært god opplevelse, og vi vil bruke Simen igjen.
- Martine Halvorsen-Lothe, E, 15. sep ,2021
Veldig hyggelig og hjelpsom megler. Vi fikk egen visning og god tid til å se på leiligheten. Han var også tilgjengelig etter kjøpet hvis det var noe bi lurte på. Veldig fornøyd
- Sidsel Bergli, E, 04. jul ,2021
Megler (Simen Grefsrud) var engasjert, tilgjengelig, faglig dyktig og behagelig å samarbeide med. Hele prosessen fungerte optimalt, og vi følte hele veien at boligsalget var i de beste hender. Vi takker Simen for et meget godt samarbeid, og gir han våre beste anbefalinger!
- Tellef Ormstad, E, 12. jun ,2021
Vi er svært imponert over Simen Grefsrud som eiendomsmegler. Fra første kontakt til avslutning av salget av vår bolig. Han lever opp til alle våre forventinger til navnet "proaktiv". Vi har solgt en del boliger gjennom tiden, men vi har aldri vært mer fornøyd med gjennomføring og service som denne gangen. Salget kan summeres i følgende ord: Profesjonelt, ivaretagende, proaktivt, effektivt og realistisk
- Espen Steen, E, 06. mai ,2021
God fag kunskap om området der huset skulle selges. Pluss god fagkunskap sjenerelt.
- Arne Henrik Kinn, E, 07. feb ,2021
Da jeg aldri har solgt leilighet før, var det veldig viktig for meg å finne en megler som var flink til å kommunisere med meg hele veien. Jeg fant denne megleren i Simen. Han er veldig profesjonell og en utrolig flink eiendomsmegler som hele tiden holdt meg oppdatert. Jeg kan på det varmeste anbefale Simen Grefsrud. Takk for all hjep Simen. Vi følte oss hele tiden svært godt ivaretatt og kunne ikke ha funnet en bedre megler.
- Kjersti Enderli, E, 03. jan ,2021
Megleren som vi brukte var engasjert på og gjøre jobben veldig bra. Han holdt en tett og god oppfølging av hva som ble gjort. Samarbeidet gikk strålende, tøffere tid for både selger, kjøper og megler i denne Corona tiden men her gikk det utrolig fint for seg. Første gang vi selger så alt i alt så var dette en fin opplevelse. Jeg hadde litt til tider noen spørsmål som jeg ikke skjønte og megleren var hjelpsom hele veien. Absolutt en megler jeg vil anbefale til andre :-)
- Edvin Skulstad, E, 29. des ,2020
Veldig bra. Megler hadde full kontroll hele veien, og var det noe vi lurte på så kunne vi ta kontakt. Helt supert.
- Kai Erik Arnesen, E, 08. nov ,2020
Rask, seriøs og behjelpelig
- Rune Eskild Eriksen, E, 16. sep ,2020
Dette er andre boligsalget for oss med Simen som megler, han gjør en utrolig god jobb, han er dyktig, erfaren og yter god service og kommer med gode råd underveis😊 Anbefales veldig!
- Ingrid Skulstad, E, 31. aug ,2020
Handlen gikk ryddig og greit. Selgeren var svært tilgjengelig noe som vi satte pris på.
- Mette Synnøve Korsrud, E, 30. aug ,2020
Vi er meget fornøyd med herr Grefsrud.
- Gunnar Sandsnes, E, 05. mai ,2020
Ryddig og grei informasjon underveis.
- Bjørn Tore Knutsen, E, 28. apr ,2020
Hele prosessen var ryddig fra a til å og megler Simen Grefsrud var på ballen hele veien.
- Thomas André Skåksrud, E, 11. feb ,2020
Vi valgte PROA fordi vi har veldig god erfaring med Simen Grefsrud, han har solgt bolig for oss ved flere anledninger. Han er pålitelig, flink til å komme frem til riktig pris og gjennomfører salgsprosessen 100%. Vi kan på det sterkeste anbefale Simen Grefsrud. Mvh Marianne og Thomas Syversen
- Thomas Syversen, E, 01. feb ,2020
Svært strukturert, serviceinnstilt, hyggelig og salgsfremmende !
- Robert Skrolsvik, E, 31. jan ,2020
Simen fulgte opp hele prosessen personlig fra start til slutt og var enkel å nå på telefon og mail. Salget gikk raskt og ryddig for seg og vi er svært fornøyd med prisen.
- Eivind Austjore, E, 21. des ,2019
Hele salgsprosessen gikk på skinner, fra første møte med planlegging av fotografering og visning, til overlevering av nøkler til ny eier. God informasjon og veiledning fra A til Å. Terningkast 6.
- Astrid Søvik, E, 18. des ,2019
Dette er tredje gang jeg har brukt Simen Grefsrud som megler. Han er proaktiv, engasjert og alltid lett tilgjengelig. Dette er en megler som tar deg på alvor og som alltid informerer og besvarer henvendelser raskt og på best mulig måte. Takk for en god jobb Simen.
- Jens-Petter Fiksdal, E, 10. sep ,2019
Utrolig bra service og oppfølging
- Magnar Ruud, E, 04. sep ,2019
Vi fikk fantastisk god og proff hjelp og veiledning under hele prosessen av vår megler Simen Grefsrud. Vi ble fulgt opp på telefon hele veien. Personlig fremmøte på visning var et stort pluss. Det betydde mye for oss. At megler stilte opp i ferien sin er vel toppen av god kundeservice. Vi er superfornøyde.
- Anita Næss Holtet, E, 08. aug ,2019
Ryddig, hyggelig personer
- Jo Inge Quille, E, 07. aug ,2019
Veldig fornøyd med alt. Meglers kompetanse , følte man ble godt tatt vare på. Mye man ikke vet, men alt ble forklart. Svarte alltid kjapt på tlf, Mail, mld hvis vi lurte på noe. Møtte opp når det trengtes. 110% fornøyd. Anbefales på det varmeste! Fotograf og takstmann, ekstra pluss!
- Tone Kjølstad, E, 24. jul ,2019
Jeg opplevde å bli veldig godt ivaretatt av vår megler Simen Grefsrud, både i forbindelse med å være både kjøper og selger. God oppfølging og informasjon hele veien( selv i ferien hans) og han sørget for at hele prosessen gikk veldig fint. Det har vært en fryd å bruke Proa. Jeg anbefaler til alle jeg kjenner, og på face. Plutselig skal noe selge vettu. Vi er veldig fornøyd med at megler holdt visning selv og at han var med under overdragelse.
- Anita Næss Holtet, E, 24. jul ,2019
Meget god oppfølging og veiledning ved salg av bolig som gjorde hele prosessen kjapp og enkel. Megler hadde god kjennskap til nærområdet og la inn et grunnarbeid som overgikk all forventning.
- Jonny Martinsen, E, 09. jul ,2019
Punktlig til alle avtaler, vi stolte fullt og helt på Grefsrud.
- Anny Gunbjørg Næss Andersen, E, 14. jun ,2019
Opplevde salg meget ryddig og profesjonelt
- Jan Thorbjørnsen, E, 07. jun ,2019
Meget proffe og lynhurtig salg,veldig hyggelig selger.
- Kjetil Eriksen, E, 17. mai ,2019
Ryddig og proffe. Hyggelige og imøtekommende.
- Morten Løken, E, 15. mai ,2019
Flott oppfølgning og hele tiden komunikasjon med megler. Følte at han sto på og gjorde det han kunne.
- Anette Jensen, E, 12. apr ,2019
Vi vurderte Proa siden de hadde lyktes med å selge et hus i nabolaget til en god pris. I møtet med megleren forstod vi at han hadde en praktisk og analytisk tilnærimg til prosessen, og når han i tillegg var en vi selv ville kunne se for oss å kjøpe hus av, ble valget enkelt. Prosessen som fulgte levde opp til våre høye forventninger.
- Ole Aleksander Janzso, E, 11. apr ,2019
jeg følte meg trygg under annonseringen,visningen, salget og avslutningen, takk Proa
- Erna Olafsen, E, 27. feb ,2019
Veldig engasjert, positiv og godt forberedt megler.
- Unni Strengelsrud, E, 21. des ,2018
Meget fornøyd med salget av bolig min og spesielt Simen Grefsrud som megler. Simen fremstår med stor kompetanse og faglig dyktighet. Fikk god informasjon gjennom hele prosessen.
- Trine Korsrud, E, 21. des ,2018
Hyggelig eiendomsmegler, ryddig oppsett , fin plan for gjennomføringen av salget og god kommunikasjon gjennom hele prosessen gjorde denne salgsprosessen veldig enkel for meg. Godt og raskt salg med en super pris👍
- Gro Ilaug Solberg, E, 11. des ,2018
Veldig fornøyd med megler som solgte oss vårt nye hjem! Rask til å svare på ekstra spørsmål vi måtte ha, tilpasningsdyktig og effektiv til å finne ut av hva han ikke kunne svare selv på med en gang.
- Erik M Kolstø Andersen, E, 19. okt ,2018
Vi er kjempefornøyd. God oppfølging av megler.
- Trond Karlsson, E, 18. okt ,2018
Markedsføringen av huset var fint godt omtalt i både avisen ,på finn.no og med gode omtaler og bilder av eiendommen og huset.
- Liv Reidun Andersen, E, 12. okt ,2018
Vi brukte Simen Grefsrud når vi skulle selge, og vi kunne ikke vært mer fornøyd. Gjorde en grundig jobb fra start, og vi følte at vi var i de tryggeste hender under hele prosessen. Anbefaler Simen på det sterkeste.
- Caroline Scott hagen, E, 27. sep ,2018
Full tillit til vår megler Simen Grefsrud fra dag 1. Veiledet oss og ga råd om prosessen og gjennomførte salget av vår bolig på en fantastisk måte. Ga oss dessuten hjelp til valg av flyttebyrå og vaskehjelp, hvilke vi har anbefalt og formidlet videre.
- Ronald Andersen, E, 13. jun ,2018
Bra bilder på bolighefte og en erfaren og god megler.
- Per Andre Iversen, E, 06. jun ,2018
Jeg fikk verdens beste service, uten å spørre om det. Det var en selvfølge for megler,og ingen spørsmål var for små/eller dumme. Det var svært betryggende for meg som solgte min første bolig. Samtidig var han til stede under overtakelsen, han sa opp strøm avtalen for meg, og har i ettertid kontakten meg for å forsikre seg om at alt er greit. Jeg fikk en megler som var nede på jordet, jovial og som aldri var stilte seg høyere enn andre. Noe som lett kan være inntrykket man får av enkelte medlemmer. Jeg så han også i salgs prosessen der han solgte leiligheten min på 2 dager, hvor han på imponerende vis tilpasset seg den passende situasjonen. Jeg har inget negativt å utsette på megleren som jeg samarbeidet med. Han er grunnen til at jeg ikke bare skal velge dere på nytt når den tid kommer, men også grunnen til at jeg anbefaler dere på det varmeste til andre. Jeg kan ikke annet enn å sette full score på alle postene, selv om jeg vet det kan virke lite genuint. TAKK for et supert samarbeid!
- Thomas Sterud Borgersen, E, 19. apr ,2018
Vi opplevde det veldig positivt. Hyggelig, imøtekommende og vel informert.
- Bente Skaug, E, 18. apr ,2018
Jeg opplevde Proa som en veldig seriøs aktør i markedet og ble godt fulgt opp både på e-post og telefon. Positivt at megler også var tilstede under overdragelsen:-)
- Glenn Støen, E, 19. des ,2017
Jeg har kjøpt og solgt flere boliger med andre meglere tidligere. Proa har etter min erfaring vist seg å være langt over konkurrentene. Jeg har følt meg trygg på proa og Simen fra første befaring og frem til huset var overtatt av ny kjøper. 10 stjerner av 10 mulige.
- Jens Petter Fiksdal, E, 07. nov ,2017
Jeg både kjøpte og solgte bolig med PROA som meglere. Veldig fornøyd i alle ledd ...hyggelige mennesker...ordnede forhold....holdt avtaler...kom presis og var alltid positive og de gjorde det de kunne for å gi meg fine tips slik at høyest mulig pris kunne oppnås for min bolig😊
- Gro Ilaug Solberg, E, 20. okt ,2017
Megler var veldig fleksibel på løsninger når man selv ikke kunne være tilstede. Ingenting var noe problem og det løser seg.
- Maria Trosten James, E, 20. okt ,2017
Profesjonelle, imøtekommende meglere. Alltid på service siden, raske tilbakemld. og meget hyggelige. Vi er veldig fornøyd med jobben som er gjort i fbm salg av bolig.
- Hanne Kristin Lehne, E, 13. okt ,2017
Veiledende og betryggende boligkjøp
- Bjørn Inge Jakobsen, E, 09. okt ,2017
Hyggelig, erfaren og dyktig meger
- Roar Nygård, E, 12. sep ,2017
Kort responstid på alle type spørsmål og godt "til stede" under hele prosessen både ift kjøp av leilighet og salg av rekkehus. Vi opplevde megler og ProA med en dedikert fokus, serviceinnstilt og godt humør i praksis!
- Per Otto Furuseth, E, 03. aug ,2017
Vi er veldig fornøyd med megleren som vi benyttet. Han fremstod som kunnskapsrik, troverdig og jordnær, noe vi satte stor pris på.
- Kjell Sørvald, E, 30. jul ,2017
Vi opplevde at PROA tok imot oss på en positiv måte, og Simen og de andre ansatte var meget behjelpelig og alltid imøtekommende når vi hadde spørsmål.
- Edgard Rubach, E, 11. jul ,2017
Meget god og rask service
- Per Porskrog Nielsen, E, 25. mai ,2017
Opplevde at megler virkelig ville vårt beste.
- Per Liane, E, 07. mar ,2017
Jeg har vært i kontakt med dere etter jeg har kjøpt boligen. Dere har vært veldig behjelpelig.
- Datta Biplab Kumar, E, 22. feb ,2017
Fantastisk service og oppfølging!
- Vegar Østnor Sivertsen, E, 21. feb ,2017
Enkelt og ryddig! Likanes karer.
- Maria Isler, E, 20. jan ,2017
Ble anbefalt Simen Grefsrud fra Proaktiv av en kunde ifbm salg av et hybelhus. Fra første kontakt ble vi hyggelig og profesjonelt ivaretatt og både forarbeidet, prospektet, budrunde og oppgjør ble håndtert til våre fulle tilfredshet. Terningkast 6. mvh. Lars H Børrud
- Skedsmo Betong AS, E, 04. jan ,2017
Alt gikk ryddig og bra..
- John Øivind Nørholmen, E, 25. des ,2016
Hele prosessen ble utført til vår fulle tilfredsstillelse. Vi har intet negativt å meddele.
- Dag Østby, E, 11. des ,2016
Megler var alltid positiv og i godt humør, og han svarte på alle spørsmålene jeg måtte ha.
- Trine Andersen, E, 11. nov ,2016
Hele prosessen har vært ryddig og grei fra første stund, megler har vist en profesjonell og medmenneskelig holdning og innstilling under hele prosessen, fra befaring til overtagelse. Jeg som kunde/selger føler jeg har blitt behandlet til det beste for meg.
- Glenn Johnsrud, E, 11. nov ,2016
Megler fulgte opp hele salgsprosessen på en super måte.\r\nVar tilgjengelig for spørsmål når jeg trengte det.\r\nVil anbefale proa på det varmeste.
- Thomas Lindblom, E, 19. okt ,2016
Suveren megler, anbefales på det sterkeste.
- Thomas Syversen, E, 18. aug ,2016
Meget fornøyd med Proa og spesielt Simen Grefsrud som megler. Han fremstod som profesjonell, trygg og rådgivende gjennom hele prosessen fra start til slutt.
- Trine Korsrud, E, 11. aug ,2016
Eiendmsmegler Simen Grefsrud var urolig dyktig, imøtekommende og hjelpsom. Han gjorde opplevelsen av å kjøpe vårt første hjem meget bra.
- Marthe Bakken, E, 08. jun ,2016
Megler er personlig engasjert og utstråler erfaring og teft på en rolig og tillitsvekkende måte.
- Cato Haugland, E, 25. mai ,2016
Er nok den mest profesjonelle megler jeg har møtt.
- Nils Jacob Nilssen, E, 15. mai ,2016
Ryddig gjennom hele prosessen. Vi valgte samme megler til salget som vi kjøpte bolig gjennom. Hadde med andre ord en god opplevelse av å kjøpe bolig gjennom Simen Grefsrud. Inge-Brigt Hammerhaug
- Inge-Brigt Hammerhaug, E, 05. mai ,2016
Vi hadde sett etter nytt hus i over et år og seint en fredagskveld fant vi huset på Finn.no. Sendte melding om interesse for boligen sammme kveld og ringte på lørdagsmorgen og traff en svært hyggelig og behjelpelig megler. Han fikk raskt ordnet en avtale med selger om en privatvisning pga.en planlagt ferie. Deretter har kjøpet gått på skinner med en megler som har fulgt oss opp hele veien. Vi sitter igjen med en veldig god følelse etter dette kjøpet og mye av det er takket være en meget hyggelig og dyktig megler som har gitt oss den beste oppfølgingen vi kunne få. Tusen takk til Proa og Simen Grefsrud. Hilsen fra Ann Solfrid og Bjørn Fugli
- Bjørn Olaisen Fugli, E, 10. apr ,2016
Helproff prosess fra start til mål. Meget bra!
- Jan Helge Olsen, E, 13. feb ,2016
Jeg er meget fornøyd med valget av megler, Simen har vært alle tiders på alle punkter og holdt meg som selger oppdatert på hva som skal skje hele veien gjennom salget av min bolig. Kan anbefale Simen på alle punkter, har ingenting å utsette på han. Med andre ord er jeg MEGET fornøyd med hele prosessen fra verdivurdering av boligen og frem til oppgjøret var over.
- Elin Gløtta, E, 15. nov ,2015
Simen må være en av Norges beste eiendomsmeglere! Han har en tilstedeværelse og engasjement som gir trygghet og inspirasjon i hele prosessen - i tillegg til å være profesjonell, proaktiv, og kunnskapsrik. Vi vil anbefale han til ALLE!
- Kathrine Haugen Renaut, E, 25. okt ,2015
Opplevde Simen som engasjert og kunnskapsrik.
- Bjørn Hansen, E, 02. sep ,2015
Det var fantastisk arbeid heleveien
- Mohammad Bashir, E, 28. aug ,2015
Jeg er godt fornøyd med Proa Eiendomsmegling for salg av mine 2 leiligheter.
- Suthakar Maheswaran, E, 12. jun ,2015
Jeg har 100% tillit til Proa som selskap, og ikke minst til Simen Grefsrud som megler. Trygghet er viktig ved kjøp og salg av bolig, og trygghet er hva du får her! Meget behagelig og rolig tilnærming til prosessen, men allikevel 100% på hele veien!
- Flemming Eike, E, 10. jun ,2015
Jeg opplevde Simen Grefsrud som en ryddig og støttende person gjennom salget av min leilighet.
- Liv Bonesvoll, E, 07. mai ,2015
Klaus Wike
- Klaus Harald Wike, E, 18. apr ,2015
Har bare positivt å si om eiendomsmegler Simen Grefsrud, og utførelsen av salget.Han var alltid blid og hyggelig. Følte at jeg var i trygge hender under hele salgsprosessen. Jeg er meget takknemlig og fornøyd.
- Sissel Heia, E, 10. apr ,2015
Profesjonelt og ryddig. Ga tillit.
- Sonja Rosingholm, E, 14. feb ,2015
Christina
- Christina Skei Hennig, E, 25. des ,2014
Simen virket veldig engasjert og seriøs, jeg hadde full tillit hele kjøpeprosessen og salgsprosessen. Han informerte godt hele veien, det satt jeg stor pris på.
- Sissel Maudal, E, 20. nov ,2014
Har et inntrykk av at Proa er gjennomgående profesjonelle og vi kjente oss hele tiden trygge på at jobben skulle gjennomføres på en korrekt måte overfor alle parter. I tillegg gikk hele prosessen radig unna, noe som for oss tyder på god markedskunnskap. Takk for det.
- Janicke Tresselt, E, 24. okt ,2014
Fick tips om PROA genom en nabo till en av mina döttrar, och det var bara bra, snabb info om hur salget skulle gå till och efter lite diskusion om priset på fastigheten började vi tömma huset.\r\nNär huset var tomt öch städat tog det bara två veckor så var huset sålt. Jag var nöjd med budet.\r\nEn sak jag vill klaga på, varför ska köparen få tillgång till fastigheten utan att säljaren har fått betalt. I Sverige gör mäklaren alt klart till överlämning av nycklar.
- Tor Henning Rugsveen, E, 12. jul ,2014

Se flere kundeuttalelser

4586447_1a
Prisant.:  9500000,00

Slengåsen 10

Lillestrøm, Skedsmokorset

Råflott familiebolig, totalrenovert i 2010 | 1317 m² tomt m/ fine uteplasser, hage & garasje | Barnevennlig og markanært

Totalpris:

Kr 9500000

BRA-i:

179,00 m²

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

4604589_1a
Solgt!

Eidsveien 40

Nes, Rånåsfoss

SOLGT

Totalpris:

Kr 5300000

BRA-i:

128 m²
4602851_1a
Solgt!

Sørumsgata 7

Lillestrøm

Supersentral & nyere 1-roms selveier midt i Lillestrøm. Privat terrasse og tilgang til takhage. Perfekt førstegangskjøp!

Totalpris:

Kr 3190000

BRA-i:

34,00 m²
4568234_1a
Solgt!

Spellmannsplassen 3

Rælingen, Fjerdingby

Solgt

Totalpris:

Kr 2924245

BRA-i:

68,00 m²
4571323_1a
Solgt!

Svarttrosttoppen 9B

Lillestrøm, Sørumsand

Flott halvpart tomannsbolig med fine, solrike uteplasser og garasje. Barnevennlig og stille område nært marka.

Totalpris:

Kr 5100000

BRA-i:

168,00 m²
4524006_1a
Solgt!

Stalsberg terrasse 56

Lillestrøm, Strømmen

Pent rekkehus i frodige omgivelser med markterrasse, balkong og parkering | Innredet kjeller | 3 soverom |

Totalpris:

Kr 5620748

BRA-i:

127,00 m²
4515375_1a
Solgt!

Vardeknausen 17

Lillestrøm, Skedsmokorset

Lekker, arkitekttegnet enebolig med godkjent utleiedel - Dobbel garasje - 280 kvm - Beliggende i barnevannlig område

Totalpris:

Kr 11900000

BRA-i:

268,00 m²
4473696_1a
Solgt!

Skolsegglia 18

Lillestrøm, Skedsmokorset

Toppleilighet - Stor 4-roms leilighet 108 kvm - Fantastisk utsikt - Solrik - Heis - Garasjeplass med lader - 3 Soverom

Totalpris:

Kr 6203027

BRA-i:

105,00 m²
4493507_1a
Solgt!

Skolsegglia 24

Lillestrøm, Skedsmokorset

Toppleilighet - Stor 4-roms leilighet 108 kvm - Fantastisk utsikt - Solrik - Heis - Garasjeplass - 3 Soverom

Totalpris:

Kr 6303027

BRA-i:

105,00 m²

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
sov1
plus Soverom
kjo1
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  
Boliggalleri

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
16196%20Proaktiv-109

Tre tips til hvordan bli en bedre megler

Student eller eiendomsmeglerfullmektig? Du har mye spennende, utfordrende og lærerikt som ligger foran deg. Vi deler gjerne noen tips på veien til...
_RM_9989

Vet du hva dobbeltboligforsikring er? En trygghet til å by

Flere boligselgere velger å benytte seg av en dobbeltboligforsiktig. Fordi det gjør bolighandelen tryggere for kjøper og fjerner en stor del risiko...
D40A10EF-7FF6-46F9-9CE0-E8A7A6C4AE2D_1_0

Hørt om dobbeltrenteforsikring? For deg som skal kjøpe bolig

Vi tilbyr alle våre kjøpere å tegne en boligkjøperpakke med boligkjøperforsikring. Men hva får du egentlig? Vi forklarer innholdet.
Se alle våre artikler  
Boligartikler