Hjem

>

Oslo

>

Sonja Damcevski Johansen

Fagansvarlig / Partner / Eiendomsmegler MNEF

Bilde av Sonja Damcevski Johansen

Ta kontakt

Telefon: 98 80 72 10

E-post: sdj@proaktiv.no

Kontor: PROAKTIV Properties

Legg til kontakter
Bestill gratis verdivurdering

Sonja Damcevski Johansen har lang erfaring fra bransjen, hvor hun har jobbet siden 2001. Hun er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI i Oslo. Karrieren som eiendomsmegler startet hun i Postbanken eiendomsmegling i 2004 og var siden med på overgangen til Aktiv Eiendomsmegling i 2005. Grunnet gode resultater og stor fagkunnskap ble hun fagansvarlig for to Aktiv-kontorer i 2010, og har siden da jobbet som både megler og fagansvarlig. I juni 2014 ble Sonja en del av Proaktiv Eiendomsmegling, hvor hun i dag er fagansvarlig for det største kontoret på Østlandet. Sonja er stolt av faget sitt, produktet hun leverer og den jobben hun gjør. Hun vet at gode resultater ikke kommer av seg selv. Hun vet basert på bransjeledende erfaring at gode resultater må skapes. «Mine kunder skal vite at de får en profesjonell meglertjeneste, og at ingenting skal overlates til tilfeldighetene. Tett oppfølging og dialog sikrer optimale salg på en trygg og effektiv måte. Min suksess som megler måles i mine kunders tilfredshet og resultatene jeg skaper sammen med dem.» Sonja ser frem til å høre fra deg som ønsker å diskutere salg av bolig. 

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg?
Jeg hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Veldig ryddig prosess og flink megler bisto ved vårt kjøp. Vi fikk klare beskjeder om prosessen.

Carl Peter Tønseth , 24. mai 2019

Vi opplevde hele prosessen som ryddig og oversiktlig. Megler var tilgjengelig hver gang vi hadde spørsmål. Profesjonell , engasjert og hyggelig. Vi følte oss trygge i en for oss ny situasjon.

Unni Haga Henriksen , 24. mai 2019

Siden vi historisk sett sjelden har solgt våre bosteder, var vi ukjent med dagens salgsprosess. ( vi hadde bodd i leiligheten i 35 år). Vi hadde i flere år registrert at Sonja til stadighet sørget for at informasjon om salg av boliger i nærområdet kom til vår kjennskap ved hyppig distribusjon av "direct mail" i vår postkasse. Samtidig hadde vi ved å spørre oss for hadde fått meget god tilbakemelding om hennes tidligere salg. Helt fra første møte med henne opplevde vi en meget engasjert representant meglerstanden. Hun deltok selv i alle deler av salgsprosessen, og fra styling av leiligheten via fotografering og til visning ble vi holdt løpende orientert om fremdriften. Salget fant sted ved første visning, og vi fikk en etter vår oppfatning en meget god pris for leiligheten. Min hustru og jeg vil derfor gi både Proaktiv eiendom og Sonja våre beste anbefalinger.

Per W. Blankevoort

Per Wilhelm Blankevoort , 10. april 2019

Pluss tegn
Se flere kundeuttalelser
Pluss tegn

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.

Stue

Kjøkken

Soverom

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.

Aktuelt

Bli med å kåre (eller vinne?!) det mest sjarmerende hjemmet i Bergen

Marit var rask med å sende inn sitt bidrag - vinnerne kåres i slutten av juni.

Les mer

Økonomi

Student? Her er 5 råd til deg som skal kjøpe bolig i sommer

Vi ser at kjøpere finner eiendommer på fjelltur i Jotunheimen og fra en sandstrand i Lofoten, like mye som fra egen terrasse midt i ...

Les mer

Økonomi

Nå kan du selge og kjøpe dobbeltforsikret bolig gjennom oss

En økonomisk trygghet for den som kjøper og et positivt signal fra den som selger.

Les mer

Se alle våre artikler