Hjem

>

Oslo

>

Sonja Damcevski Johansen

Fagansvarlig / Partner / Eiendomsmegler MNEF

Bilde av Sonja Damcevski Johansen

Ta kontakt

Telefon: 98 80 72 10

E-post: sdj@proaktiv.no

Kontor: PROAKTIV Properties

Legg til kontakter
Bestill gratis verdivurdering

Sonja Damcevski Johansen har lang erfaring fra bransjen, hvor hun har jobbet siden 2001. Hun er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI i Oslo. Karrieren som eiendomsmegler startet hun i Postbanken eiendomsmegling i 2004 og var siden med på overgangen til Aktiv Eiendomsmegling i 2005. Grunnet gode resultater og stor fagkunnskap ble hun fagansvarlig for to Aktiv-kontorer i 2010, og har siden da jobbet som både megler og fagansvarlig. I juni 2014 ble Sonja en del av Proaktiv Eiendomsmegling, hvor hun i dag er fagansvarlig for det største kontoret på Østlandet. Sonja er stolt av faget sitt, produktet hun leverer og den jobben hun gjør. Hun vet at gode resultater ikke kommer av seg selv. Hun vet basert på bransjeledende erfaring at gode resultater må skapes. «Mine kunder skal vite at de får en profesjonell meglertjeneste, og at ingenting skal overlates til tilfeldighetene. Tett oppfølging og dialog sikrer optimale salg på en trygg og effektiv måte. Min suksess som megler måles i mine kunders tilfredshet og resultatene jeg skaper sammen med dem.» Sonja ser frem til å høre fra deg som ønsker å diskutere salg av bolig. 

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg?
Jeg hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Jeg opplevde megleren i proaktive som ryddig og profesjonell. Hun var sikker på det hun gjør og var veldig blid og rolig, noe som gjorde at vi følte oss veldig avslappet i forhold til kjøpe prosessen.

Mohammed Ramini , 25. desember 2020

Jag är väldigt förnöjd med hela försäljnings processen. Sonja som var min mäklare var väldigt nogrann och duktig och hade full kontroll, det gjorde att jag kände mig hela tiden trygg på processen och allt som skulle göras .Jag kan varmt rekomendera henne vidare.

Thomas Christian Wallgren , 2. november 2020

Jeg er veldig fornøyd med megleren jeg brukte og anbefaler henne gladelig videre. Jeg var hele tiden trygg på at alle ledd i prosessen ble ivaretatt. Jeg har ikke noe negativt å utsette og er godt fornøyd med både prosessen og resultatet av salget. Hele prosessen var effektiv og ryddig, alltid rask på å svare. Enkelt med digital signering etc. Man blir tatt vare på på en profesjonell og god måte!

Silje Fraas , 9. september 2020

Pluss tegn
Se flere kundeuttalelser
Pluss tegn

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.

Stue

Kjøkken

Soverom

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.

Aktuelt

Flere budgivere kjempet om dette oppussingsobjektet i Stavanger

Etterspørselen overgår tilbudet akkurat nå - dermed er tidspunktet for å selge bolig veldig bra. Kjøperne er der.

Les mer

Aktuelt

To dager før nyttår ble leiligheten i Rosenbergsgaten lagt ut for salg - det viste seg å være et sjakktrekk for selger

Megler, Synne Eide Lunde, rådet selger til å legge boligen ut for salg - når det var nesten ingen andre som gjorde det samme. ...

Les mer

Aktuelt

Nå er vi i Proaktiv Eiendomsmegling klare for Ålesund

Dette har vi gledet oss til å fortelle!

Les mer

Se alle våre artikler