Rakel Hvidsten Søvik

Eiendomsmegler MNEF / Salgsleder / Partner
Rakel Hvidsten Søvik, Eiendomsmegler MNEF / Salgsleder / Partner
Ta kontakt
Telefon: 41 46 45 23
E-post: rhs@proaktiv.no
Rakel Søvik er utdannet eiendomsmegler med en bachelorgrad fra Høgskulen på Vestlandet avd. Sogndal. Hun startet som medhjelper i studietiden i Proaktiv Voss Eiendomsmegling AS - og fortsatte som fullmektig på Vossakontoret og fikk Eiendomsmeglerbrevet i 2016. Ved valg av megler må man være oppmerksom på at det er stor forskjell på meglernes innsats, fremgangsmåte og metodikk. Disse forskjellene har vesentlig betydning for hvordan både prosessen og sluttresultatet blir. Etter mange år som megler har Rakel den faglige tyngden og erfaringen som gjør at kundene hennes får de rådene og den oppfølgingen som skal til for å oppnå den beste mulige prisen i boligsalget. En faglig sterk og engasjert megler som Rakel overlater ikke noe til tilfeldighetene. Rakels kunder skal vite at de får en profesjonell meglertjeneste der alt blir gjort for å sikre markedets beste pris på en trygg og effektiv måte. En dyktig eiendomsmegler med kompetanse er alltid en god investering.
Bestill gratis verdivurdering

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg? Vi hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Helt perfekt Kunne ikke vært bedre Topp
- John Arne Langhelle, E, 03. mai ,2022
Imponerende, strukturert og ryddig prosess fra A til Å! Informasjonsflyt gikk smertefritt, meget god oppfølging av selger fra første kontakt til overtagelse av kjøpt fritidseiendom. Meget profesjonelt prospekt som ga oss trygghet både i kjøpsprosess og til alt var ferdig. Vi har ingenting å utsette på noe, megler var både faglig dyktig og menneskelig ekte - vi følte av vi var i trygge hender gjennom hele prosessen!
- Tony Hillersøy, E, 02. mai ,2022
Eg fekk hurtig svar på spørsmåla mine
- Sølvi Helle, E, 07. jan ,2022
Trygt, effektivt, og ærlig. Anbefales på det sterkeste.
- Tor Ivar Anthony Tysse, E, 01. jan ,2022
Veldig fornøyd med at vi fikk Rakel Hvidsten Søvik.
- Aslaug Saue Skjelbred, E, 01. des ,2021
Bra
- Arne Lien, E, 19. nov ,2021
Vi er kjempefornøyd med at vi valgte Rakel og Proaktiv til å hjelpe oss med vårt boligsalg. Fra første møte har vi følt oss godt ivaretatt, fornøyd og trygg. Rakel er tilgjengelig, behjelpelig, hyggelig, løsningsorientert og profesjonell. Hun gjennomførte en solid salgsprosess med et fantastisk resultat. Anbefales varmt.
- Siv Renate Aalvik, E, 17. nov ,2021
Megler var veldig tilgjengelig og svarte på alle spørsmål og henvendelser i forbindelse med mitt boligsalg. Jeg opplevde stor grad av personlig oppfølging og fikk gode tips for styling til fotografering og visning. Opplevde salgsprosesen som profesjonell og ryddig. Følte megler var genuint interessert i å få frem og vise det beste ved min bolig, noe som gjorde meg trygg på min salgsprosess.
- Silje Hauge, E, 03. sep ,2021
Fint å ha en eiendomsmegler med full kontroll og roen på prosessen. Rakel kom med gode, ærlige råd og var alltid tilgjengelig for spørsmål i prosessen.
- Kari Nestaas Ruud, E, 09. aug ,2021
Hyggelig framtone. Svarer på spørsmål og tar kontakt med selger for videreformidling av spørsmål og svar. Framstår som ærlig og ryddig, både på visning i bustad og i etterkant av salget/kjøpet av bustad.
- Marit Fardal, E, 15. jun ,2021
Vårt møte med Proaktiv Voss opplevdes trygt fra førte møte til og med overdragelse. Vi kunne konsentrere oss om det praktiske samtidig som vi visste at det var dyktige fagfolk som tok seg av salgs prosessen. Effektivt, godt faglig håndverk iblandet god menneske kunnskap og ivaretagelse hele veien.
- Mary-Ann Foldnes Fiske, E, 25. mar ,2021
Vi følte oss godt ivaretatt av Rakel. Hun var tett på , både i felt og pr. telefon. Kommuniserte tydelig fra start, slik at prosessen ble forutsigbar for alle parter. Mvh Fam. Clementsen
- Anne Clementsen, E, 29. des ,2020
Rakel , vår eiendomsmegler var en kjempegod veileder gjennom hele salget av hytten vår. Hennes erfaring gjorde at vi fikk et raskt og godt fornøyd salg. I vårt papirløse samfunn ble det en ny erfaring med at mye gjøres via data. Det gikk utrolig fint og smertefritt . Takk til Rakel og Proaktiv.😀
- Elin Nilsen Bjelke, E, 07. nov ,2020
Det har vært en positiv opplevelse. Dyktig , engasjert eiendomsmegler med veldig god kompetanse og vil anbefale alle å bruke Proaktiv.
- Dusko Lukic, E, 31. okt ,2020
Rask respons på både mail og tlf. Opplevde at vi ble ivaretatt på en god måte.
- Magnhild Øvsthus Hanssen, E, 17. okt ,2020
Rakel, vår megler, var veldig hyggelig og hjelpsom og det var enkelt å ta kontakt med henne nå vi hadde noe spørsmål. Jeg vil anbefale henne til andre!
- Lucie Sediva, E, 16. okt ,2020
Rakel Søvik og teamet på Proaktiv Voss sørget for et profesjonelt og ryddig salg og oppgjør. Rakel kjenner det lokale markedet, er effektiv og super å forholde seg til. Anbefales!
- Hilde Orten, E, 20. sep ,2020
God markedsføring positiv og dyktig megler.
- Willy Bjørn Vedå, E, 27. jun ,2020
Megler gjennomfører et nesten umulig salg på rekord tid og ikke minst til forventet pris. Megler er ekstremt dyktig og veileder godt under salgsprosessen. For oss er dette ekstremt viktig da vi er "førstegangs" selgere.
- Roy Gordon Middleton, E, 29. apr ,2020
God informasjon. Lett å forholde seg til og alt gikk som det var planlagt.
- Nick Sabro Gregersen, E, 05. apr ,2020
Profesjonell og trygg eigedomshandel
- Arne Mossefinn, E, 04. apr ,2020
Profesjonelt og tillitsvekkande, god oppleving.
- Katrina Øvsthus Stavenes, E, 19. mar ,2020
Vi er veldig godt fornøyd med hjelpen vi fikk da vi skulle selge gardsbruket vårt.Tusen takk for kjempegod service.!
- Alfred J Hauge Otterstad, E, 21. jan ,2020
Ryddig, greit og effektivt.
- Kristian Andersen, E, 10. des ,2019
Megler var svært imøtekommende, positiv og blid. Jeg fikk god informasjon undervegs i hele prosessen. Meget raskt oppgjør.
- Alf Hirth, E, 17. okt ,2019
Meglar var flink til å informere om korleis boligsalet gjekk føre seg.
- Vegard Voll Bøyum, E, 26. aug ,2019
Veldig godt fornøyd. Stikkordene er: Rask og god service, planene ble fulgt 100%, alle tidsfrister ble holdt og en alle tiders megler/person hadde vi. I tillegg hadde megleren klinkende klare meninger om "hvordan" vi gjør dette, meget kjekt for vår del. :-)
- Nils Lemme, E, 20. aug ,2019
Ingenting og utsette. Hyggelig og dyktig megler.
- Haakon Viggo Johannessen, E, 22. jul ,2019
Profesjonellt, ryddig og godt samarbeid.
- Håkon Georg Breistein, E, 13. jul ,2019
Me fekk eit godt samarbeid og gode samtaler med Rakel på Voss heilt frå starten av salgsprosessen
- Åse Karin Bidne, E, 06. jul ,2019
Opplevde Rakel som ein veldig ryddig og ærlig megler. Var rask på plass på visning,nøyen med prosessen og overlevering
- Torstein Børve, E, 05. jun ,2019
Profesjonell og ryddig helt fra visning, budrunde og overtakelse.
- Thor Morten Trolid, E, 29. mai ,2019
Vennlig og tilgjengelig. Forståelsesfull og engasjert megler, med gode idéer.
- Helene Vik, E, 27. mar ,2019
Fantastisk flott utført jobb. Dyktig megler. Veldig behjelpelig og lett å samarbeide med. Veldig god oppfølging heile veien.
- Lars Kåre Århus, E, 30. nov ,2018
Enkelt og greitt; Imøtekommande, hjelpsam, profesjonell, dyktig, og ryddig prosess.
- Randi Geitle Nesthus, E, 22. okt ,2018
Positiv, engasjert og kunnskapsrik megler som har god kontroll på markedet, som hadde en klar strategi på hvordan salget skulle gjennomføres allerede fra første møte. Kunne ikke valgt bedre megler til denne jobben.
- Jarle Nygaard, E, 15. okt ,2018
Ryddig og grei prosess
- Jørn Ove Kvamme, E, 14. okt ,2018
God dialog og oppfølging. Som førstegongs kjøper vart eg godt tatt hond om
- Kristian Doherty, E, 29. aug ,2018
Rask og grei handel
- Bo Andre Trondsen, E, 29. jul ,2018
Synnest det meste gjekk bra. Virket forberedt og seriøst
- Magne Hagenson, E, 09. jan ,2018
Eg fekk god hjelp av min megler i forbindelse med boligsalget. Ho hadde ei profesjonell ro i seg og formidla trygghet til meg som aldri før har solgt bolig. Megler var flink til å holde kontakt med meg på mail og telefon, og fulgte opp alt eg sjølv skulle ordne med slik at eg følte at både eg som selger, og kjøper var godt ivaretatt. Hadde på flrehand berre høyrt godt om megler, og ho levde i høg grad opp til forventningane.
- Marit Kjøndal, E, 03. nov ,2017
På visning møtte me ein godt førebudd og positiv meklar, som gav boligen den stemninga det fortjente. Ho kom med gode råd, og var ærleg i forhold til mangler/skader på bustaden, og sette oss godt inn i det. Prosessen fram mot avgjort budrunde var ryddig. Meklar tok jamnleg kontakt, noko som gjor me følte oss godt ivaretatt. Me er svært nøgd med Proaktiv eigendomsmekling!
- Agnete Økland, E, 20. jan ,2017
Megler Rakel Søvik var avgjørende i resultatet på vårt salg, med kunnskap om markedet og forståelse av både kjøper og selger. Alltid tilgjengelig for oss under hele prosessen, både i vårt hjem, på telefon og kontoret. Vi er ikke i tvil på å anbefale Rakel til andre som skal selge eller kjøpe seg ny bolig.
- Tina Czyzycki Solstad, E, 13. jan ,2017
Rakel som eg hadde som megler, er ein fantastisk tillitsvekkende person.
- Kolbein Midthun, E, 19. nov ,2016
ProAktiv på Voss har full oversikt over markedet og potensielle kjøpere. De fremstår som profesjonelle og engasjerte. Anbefales!
- Kari Hernes-Hillerich, E, 12. okt ,2016
Vi var svært fornøyd,særlig med vår eiendomsmegler Rakel Hvidsten Søvik.Hun har en \"delikat\"og fin fremtoning.Var lett og snakke med og ikke minst,ga ærlige svar på det vi spurde om.Dette er en eiendomsmegler som PROAKTIV kan være stolt av.
- Marie Stølan Torgersen, E, 05. okt ,2016
Rakel var tett på gjennom hele prosessen, og jeg følte meg hele tiden trygg på at våre interesser ble godt ivaretatt.
- Kari Hernes, E, 31. aug ,2016
I kjøpeprosessen, som gjekk raskt, var meklar tydeleg til stades, gav tydelege meldingar og viste innleving i høve til kjøpar sine spørsmål.
- Anne Karin Storstein, E, 05. aug ,2016
I løpet av kort tid har jeg benyttet Proaktiv til å selge eiendom, og det taler vel for seg. Megler fremstår med stor troverdighet.
- Jan Frode Jansen, E, 03. aug ,2016
Solid handverk, og god relasjon var vår erfaring
- Helge Stavenes, E, 29. jul ,2016
Hyggelig, ryddig og veldig serviceinnstilt.
- Steffen André Kalsås Faugstad, E, 23. jun ,2016
Anbefaler andre også til å bruke Proaktiv. Veldig fornøyd med salg av bolig.
- Liv Tove Seim, E, 07. apr ,2016
Flott prospekt. super dedikert megler. Alt fungerte perfekt.
- Christian Hysing-Dahl, E, 02. mar ,2016
Solgte et dødsbo og bor selv 45 mil fra plassen. Hadde hele tiden god dialog med megler og det var en god trygghet. Var ikke med på visningen, og var litt bekymret for at den skulle foregå \"i mørket\". Men har fått tilbakemelding etterpå at alle som var interessert kunne komme mens det var lyst. Og at det også var flott å komme dit - tente lys og fakler på området :) \r\nVi er veldig fornøyd selv om vi bodde langt unna, så viste det seg at det hadde ingen betydning når vi hadde en sånn \"proff\" megler. Tusen takk :)
- Anna Idsøe, E, 28. jan ,2016
Svært godt fornøyd med informasjon av salgsobjekt og gjennomføring av handel.
- Sven Hvidsten, E, 24. des ,2015
Job well done and keep up the good work!!!
- Ramil Delos S Jarabelo, E, 12. nov ,2015
Prosessen var god. En fikk følelse av at megler var ærlig selv om en ville få solgt til høyest mulig pris.
- Tore Hansen, E, 21. okt ,2015
Meget fornøyd med salgprosessen, ble hele tiden informert om fremdriften. Hyggelig og flink megler. Kan anbefales
- Roald Nordrik, E, 04. okt ,2015
Karakterene ovenfor taler for seg.
- Einar Bardal, E, 03. okt ,2015
Vi følte oss viktige og godt ivaretatt under hele kjøpsprosessen. Takk for en hyggelig handel!
- Henriette Louise Mjåtvedt, E, 18. sep ,2015
Kjøp og salg av bolig via Proaktiv har vært en utelukkende god opplevelse. Dyktige meglere, ryddig prosess, og god oppfølging har ført til at vi har valgt Proaktiv som vår megler ved flere boligsalg. Vi anbefaler Proaktiv på det varmeste!
- Karethe Solstad, E, 29. mar ,2015
Meget godt fornøyd med Proaktivs megler, markedsføring og gjennomføring.
- Geir Odd Rasdal, E, 14. feb ,2015
Elendig oppfølging fra meglers side, kommer ikke til å benytte proa igjen.
- Trond Solberg, E, 11. feb ,2015
Ble meget godt behandlet fra første kontakt, og gjennom hele prosessen, til handelen var avsluttet på en meget ryddig\r\nog god måte ! Kan trygt anbefale Proaktiv til andre som ikke har bestemt seg for hvilken megler de vil bruke !\r\nMvh Jan E. Tollefsen
- Jan Edvard Tollefsen, E, 20. nov ,2014

Se flere kundeuttalelser

4379946_1a
Prisant.:  3000000,00

Knute Nelson-gata 12

Voss

Nydelig 6-roms leilighet med strøken og gjennomført stil, plassert i vakkert, eldre bygg i Evanger sentrum.

Totalpris:

Kr 3000000

P-rom:

158,00 kvm
4383605_1a
Prisant.:  3950000,00

Tveitane 39 og 41

Vaksdal

To nyoppførte familieboliger med 3 soverom i særdeles barnevennlig område på Tveitane.

Totalpris:

Kr 3950000

P-rom:

93,00 kvm

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

4379439_1a
Solgt!

Skulegata 28

Vaksdal

Det er bedre å eie enn å leie! Super 3-roms leilighet i 2. etg. Flytt rett inn og nyt alle fordelene med å bo sentralt.

Totalpris:

Kr 1150000

P-rom:

59,00 kvm
4379473_2a
Solgt!

Kyrkjegata 5

Vaksdal

Romslig, flott 3-roms leilighet med god planløsning og stor terrasse uten innsyn. Ingen dok.avgift eller f.gjeld.

Totalpris:

Kr 1050000

P-rom:

66,00 kvm
4374597_1a
Solgt!

Nyresvegen 37

Voss

Attraktiv og sentrumsnær leilighet med fine, tidsriktige kvaliteter. Heis i bygget og parkering i lukket garasjeanlegg.

Totalpris:

Kr 4400000

P-rom:

75,00 kvm
4366623_1a
Solgt!

Sauesvegen 6

Voss

Enebolig med stor, flott opparbeidet hage og tomteareal på over 14 mål fordelt på 2 teiger.

Totalpris:

Kr 3200000

P-rom:

131,00 kvm
4362911_1a
Solgt!

Løn 66

Voss

Landbrukseiendom ved Oppheimsvatnet. Areal på 88,4 dekar pluss part i sameie. Skogsareal, beite-/utmarksrettigheter.

Totalpris:

Kr 4000000

P-rom:

209,00 kvm
4366424_1a
Solgt!

Hardangervegen 7

Voss

2-roms leilighet i 2. etg i Bjørgatun brl. Fine overflater, heis, parkeringsmuligheter i garasje og sørvendt veranda.

Totalpris:

Kr 2512000

P-rom:

59,00 kvm
4366705_1a
Solgt!

Opelandsvegen 238

Voss

Innholdsrik enebolig med utleiedel og dobbel garasje. Pent og praktisk opparbeidet tomt med sjelden stor og solrik hage.

Totalpris:

Kr 4500000

P-rom:

179,00 kvm
4221293_1a
Solgt!

Fjordavegen 2358

Vik

Herlig fritidseiendom i Framfjorden bestående av hytte og nausttomt med strandlinje.

Totalpris:

Kr 2000000

P-rom:

86,00 kvm
4352051_1a
Solgt!

Øvre Eikhaugen 15

Vaksdal

Stor, innholdsrik enebolig med 5 soverom, 2 stuer og opparbeidet hage i barnevennlig område på Dale. Oppgraderingsbehov

Totalpris:

Kr 2000000

P-rom:

190,00 kvm
4330611_1a
Solgt!

Ringheimsvegen 19

Voss

Stor eldre villa med tilbygget utleiedel/ generasjonsbolig. Tomten er stor og flat og hagen er alle barnefamiliers drøm.

Totalpris:

Kr 6500000

P-rom:

255,00 kvm
4304390_1a
Solgt!

Bjørkevegen 45

Voss

Innholdsrik enebolig med utleiedel, opparbeidet hage og to garasjer. Oppussingsbehov.

Totalpris:

Kr 3200000

P-rom:

168,00 kvm
4296985_1a
Solgt!

Myraplassen 36

Voss

Innholdsrik og velholdt enebolig med utleiemuligheter, tilhørende garasje og fin plassering i Skulestadmo.

Totalpris:

Kr 4150000

P-rom:

193,00 kvm
4288382_1a
Solgt!

Finnesvegen 29

Voss

Eldre enebolig med garasje/uthus, 1,5 km fra Voss sentrum. Attraktiv og familievennlig beliggenhet med nydelig utsikt!

Totalpris:

Kr 2700000

P-rom:

165,00 kvm
4290571_1a
Solgt!

Gjernesvegen 28

Voss

Stor bolig med hage, uthus og svært sentral plassering. Gode solforhold og kort avstand til sentrum. Oppussingsobjekt.

Totalpris:

Kr 3000000

P-rom:

166,00 kvm
4280121_1a
Solgt!

Sauesvegen 4

Voss

Innholdsrik familiebolig med fin beliggenhet på Saue. Dobbel garasje, verksted, lager og mulighet for utleie.

Totalpris:

Kr 4400000

P-rom:

265,00 kvm
4246635_1a
Solgt!

Ringheimsvegen 41

Voss

Småbruk bestående av stort våningshus, dobbel garasje og uthus. Stølseiendom på Øyaset og to skogsteiger i Hangurslia.

Totalpris:

Kr 6000000

P-rom:

222,00 kvm
4238122_1a
Solgt!

Reinunga

Aurland

Fantastisk fritidsperle på Reinunga langs Rallarvegen på Vatnahalsen. Særegen plassering i vill og vakker natur.

Totalpris:

Kr 1500000

P-rom:

75,00 kvm
4205679_1a
Solgt!

Aad Gjelles gata 6

Voss

Fin 3-roms leilighet i 2. etg. med livsløpsstandard i Haugatun borettslag! Kort avstand til alt du trenger i hverdagen.

Totalpris:

Kr 3064000

P-rom:

69,00 kvm
4167319_1a
Solgt!

Tråstølsvegen 285

Voss

Kjempefin 4(5)-roms fritidsleilighet i Voss Resort med super beliggenhet og ski-in/ski-out fra populære Familieløypen.

Totalpris:

Kr 3890000

P-rom:

70,00 kvm

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
wngetbildeA4PMLWA8
plus Soverom
wngetbildeZY8FB23D
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  
Boliggalleri

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
Fana%20Lagunen%20Nord%C3%A5s-13
Aktuelt

Historisk lavt tilbud av brukte boliger i Fana; Det er prosjekterte boliger som råder

Vi ser at det er en markant overvekt av nybygg fremfor brukte boliger til salgs i Fana akkurat nå. Det kan absolutt gi deg som skal selge en...
fil
Aktuelt

Slik avslører du megleren; - Sørg for å velge riktig for din situasjon

Vi tar en sjanse når vi skriver om dette temaet, men så er vi ilagt ansvaret om å gi mennesker gode og riktige råd i situasjoner der det trengs.
Starefossveien3
Økonomi

Hva skjer med boligprisene?

Norges Bank varsler at boliglånsrenten skal doble seg i løpet av de nærmeste årene. Markedet tror at rentene må øke enda mer. Hva skjer i så...
Se alle våre artikler  
Boligartikler