Rakel Hvidsten Søvik

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Rakel Hvidsten Søvik, Eiendomsmegler MNEF / Salgsleder / Partner
Ta kontakt
Telefon: 41 46 45 23
E-post: rhs@proaktiv.no
Rakel Søvik er utdannet eiendomsmegler med en bachelorgrad fra Høgskulen på Vestlandet avd. Sogndal. Hun startet som medhjelper i studietiden i Proaktiv Voss Eiendomsmegling AS - og fortsatte som fullmektig på Vossakontoret og fikk Eiendomsmeglerbrevet i 2016. Ved valg av megler må man være oppmerksom på at det er stor forskjell på meglernes innsats, fremgangsmåte og metodikk. Disse forskjellene har vesentlig betydning for hvordan både prosessen og sluttresultatet blir. Etter mange år som megler har Rakel den faglige tyngden og erfaringen som gjør at kundene hennes får de rådene og den oppfølgingen som skal til for å oppnå den beste mulige prisen i boligsalget. En faglig sterk og engasjert megler som Rakel overlater ikke noe til tilfeldighetene. Rakels kunder skal vite at de får en profesjonell meglertjeneste der alt blir gjort for å sikre markedets beste pris på en trygg og effektiv måte. En dyktig eiendomsmegler med kompetanse er alltid en god investering.
Bestill gratis verdivurdering

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg? Vi hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

God samarbeid gjennom heile salsprosessen med Rakel, og fått svar på alt eg har lurt på heile vegen. Godt å ha proffe aktørar å støtta seg på når spørsmål dukkar opp både frå meg og frå kjøpar. Og godt arbeid med bodrunde, og flott resultat!
- Ailin Kristine Solberg, E, 21. okt ,2022
Ryddig oppsett over handlingsplan, god forklaring på spørsmål me hadde, gode råd om presentering av bolig, lett tilgjengelig på telefon og behagelige saksbehandlere gjennom heile prosessen.
- Roar Olsnes, E, 19. aug ,2022
Hyggeleg meglar. Lett å få kotakt med.Hjelpsom. Påliteleg.
- Hans Grove, E, 09. jul ,2022
Helt perfekt Kunne ikke vært bedre Topp
- John Arne Langhelle, E, 03. mai ,2022
Imponerende, strukturert og ryddig prosess fra A til Å! Informasjonsflyt gikk smertefritt, meget god oppfølging av selger fra første kontakt til overtagelse av kjøpt fritidseiendom. Meget profesjonelt prospekt som ga oss trygghet både i kjøpsprosess og til alt var ferdig. Vi har ingenting å utsette på noe, megler var både faglig dyktig og menneskelig ekte - vi følte av vi var i trygge hender gjennom hele prosessen!
- Tony Hillersøy, E, 02. mai ,2022
Eg fekk hurtig svar på spørsmåla mine
- Sølvi Helle, E, 07. jan ,2022
Trygt, effektivt, og ærlig. Anbefales på det sterkeste.
- Tor Ivar Anthony Tysse, E, 01. jan ,2022
Veldig fornøyd med at vi fikk Rakel Hvidsten Søvik.
- Aslaug Saue Skjelbred, E, 01. des ,2021
Bra
- Arne Lien, E, 19. nov ,2021
Vi er kjempefornøyd med at vi valgte Rakel og Proaktiv til å hjelpe oss med vårt boligsalg. Fra første møte har vi følt oss godt ivaretatt, fornøyd og trygg. Rakel er tilgjengelig, behjelpelig, hyggelig, løsningsorientert og profesjonell. Hun gjennomførte en solid salgsprosess med et fantastisk resultat. Anbefales varmt.
- Siv Renate Aalvik, E, 17. nov ,2021
Megler var veldig tilgjengelig og svarte på alle spørsmål og henvendelser i forbindelse med mitt boligsalg. Jeg opplevde stor grad av personlig oppfølging og fikk gode tips for styling til fotografering og visning. Opplevde salgsprosesen som profesjonell og ryddig. Følte megler var genuint interessert i å få frem og vise det beste ved min bolig, noe som gjorde meg trygg på min salgsprosess.
- Silje Hauge, E, 03. sep ,2021
Fint å ha en eiendomsmegler med full kontroll og roen på prosessen. Rakel kom med gode, ærlige råd og var alltid tilgjengelig for spørsmål i prosessen.
- Kari Nestaas Ruud, E, 09. aug ,2021
Hyggelig framtone. Svarer på spørsmål og tar kontakt med selger for videreformidling av spørsmål og svar. Framstår som ærlig og ryddig, både på visning i bustad og i etterkant av salget/kjøpet av bustad.
- Marit Fardal, E, 15. jun ,2021
Vårt møte med Proaktiv Voss opplevdes trygt fra førte møte til og med overdragelse. Vi kunne konsentrere oss om det praktiske samtidig som vi visste at det var dyktige fagfolk som tok seg av salgs prosessen. Effektivt, godt faglig håndverk iblandet god menneske kunnskap og ivaretagelse hele veien.
- Mary-Ann Foldnes Fiske, E, 25. mar ,2021
Vi følte oss godt ivaretatt av Rakel. Hun var tett på , både i felt og pr. telefon. Kommuniserte tydelig fra start, slik at prosessen ble forutsigbar for alle parter. Mvh Fam. Clementsen
- Anne Clementsen, E, 29. des ,2020
Rakel , vår eiendomsmegler var en kjempegod veileder gjennom hele salget av hytten vår. Hennes erfaring gjorde at vi fikk et raskt og godt fornøyd salg. I vårt papirløse samfunn ble det en ny erfaring med at mye gjøres via data. Det gikk utrolig fint og smertefritt . Takk til Rakel og Proaktiv.😀
- Elin Nilsen Bjelke, E, 07. nov ,2020
Det har vært en positiv opplevelse. Dyktig , engasjert eiendomsmegler med veldig god kompetanse og vil anbefale alle å bruke Proaktiv.
- Dusko Lukic, E, 31. okt ,2020
Rask respons på både mail og tlf. Opplevde at vi ble ivaretatt på en god måte.
- Magnhild Øvsthus Hanssen, E, 17. okt ,2020
Rakel, vår megler, var veldig hyggelig og hjelpsom og det var enkelt å ta kontakt med henne nå vi hadde noe spørsmål. Jeg vil anbefale henne til andre!
- Lucie Sediva, E, 16. okt ,2020
Rakel Søvik og teamet på Proaktiv Voss sørget for et profesjonelt og ryddig salg og oppgjør. Rakel kjenner det lokale markedet, er effektiv og super å forholde seg til. Anbefales!
- Hilde Orten, E, 20. sep ,2020
God markedsføring positiv og dyktig megler.
- Willy Bjørn Vedå, E, 27. jun ,2020
Megler gjennomfører et nesten umulig salg på rekord tid og ikke minst til forventet pris. Megler er ekstremt dyktig og veileder godt under salgsprosessen. For oss er dette ekstremt viktig da vi er "førstegangs" selgere.
- Roy Gordon Middleton, E, 29. apr ,2020
God informasjon. Lett å forholde seg til og alt gikk som det var planlagt.
- Nick Sabro Gregersen, E, 05. apr ,2020
Profesjonell og trygg eigedomshandel
- Arne Mossefinn, E, 04. apr ,2020
Profesjonelt og tillitsvekkande, god oppleving.
- Katrina Øvsthus Stavenes, E, 19. mar ,2020
Vi er veldig godt fornøyd med hjelpen vi fikk da vi skulle selge gardsbruket vårt.Tusen takk for kjempegod service.!
- Alfred J Hauge Otterstad, E, 21. jan ,2020
Ryddig, greit og effektivt.
- Kristian Andersen, E, 10. des ,2019
Megler var svært imøtekommende, positiv og blid. Jeg fikk god informasjon undervegs i hele prosessen. Meget raskt oppgjør.
- Alf Hirth, E, 17. okt ,2019
Meglar var flink til å informere om korleis boligsalet gjekk føre seg.
- Vegard Voll Bøyum, E, 26. aug ,2019
Veldig godt fornøyd. Stikkordene er: Rask og god service, planene ble fulgt 100%, alle tidsfrister ble holdt og en alle tiders megler/person hadde vi. I tillegg hadde megleren klinkende klare meninger om "hvordan" vi gjør dette, meget kjekt for vår del. :-)
- Nils Lemme, E, 20. aug ,2019
Ingenting og utsette. Hyggelig og dyktig megler.
- Haakon Viggo Johannessen, E, 22. jul ,2019
Profesjonellt, ryddig og godt samarbeid.
- Håkon Georg Breistein, E, 13. jul ,2019
Me fekk eit godt samarbeid og gode samtaler med Rakel på Voss heilt frå starten av salgsprosessen
- Åse Karin Bidne, E, 06. jul ,2019
Opplevde Rakel som ein veldig ryddig og ærlig megler. Var rask på plass på visning,nøyen med prosessen og overlevering
- Torstein Børve, E, 05. jun ,2019
Profesjonell og ryddig helt fra visning, budrunde og overtakelse.
- Thor Morten Trolid, E, 29. mai ,2019
Vennlig og tilgjengelig. Forståelsesfull og engasjert megler, med gode idéer.
- Helene Vik, E, 27. mar ,2019
Fantastisk flott utført jobb. Dyktig megler. Veldig behjelpelig og lett å samarbeide med. Veldig god oppfølging heile veien.
- Lars Kåre Århus, E, 30. nov ,2018
Enkelt og greitt; Imøtekommande, hjelpsam, profesjonell, dyktig, og ryddig prosess.
- Randi Geitle Nesthus, E, 22. okt ,2018
Positiv, engasjert og kunnskapsrik megler som har god kontroll på markedet, som hadde en klar strategi på hvordan salget skulle gjennomføres allerede fra første møte. Kunne ikke valgt bedre megler til denne jobben.
- Jarle Nygaard, E, 15. okt ,2018
Ryddig og grei prosess
- Jørn Ove Kvamme, E, 14. okt ,2018
God dialog og oppfølging. Som førstegongs kjøper vart eg godt tatt hond om
- Kristian Doherty, E, 29. aug ,2018
Rask og grei handel
- Bo Andre Trondsen, E, 29. jul ,2018
Synnest det meste gjekk bra. Virket forberedt og seriøst
- Magne Hagenson, E, 09. jan ,2018
Eg fekk god hjelp av min megler i forbindelse med boligsalget. Ho hadde ei profesjonell ro i seg og formidla trygghet til meg som aldri før har solgt bolig. Megler var flink til å holde kontakt med meg på mail og telefon, og fulgte opp alt eg sjølv skulle ordne med slik at eg følte at både eg som selger, og kjøper var godt ivaretatt. Hadde på flrehand berre høyrt godt om megler, og ho levde i høg grad opp til forventningane.
- Marit Kjøndal, E, 03. nov ,2017
På visning møtte me ein godt førebudd og positiv meklar, som gav boligen den stemninga det fortjente. Ho kom med gode råd, og var ærleg i forhold til mangler/skader på bustaden, og sette oss godt inn i det. Prosessen fram mot avgjort budrunde var ryddig. Meklar tok jamnleg kontakt, noko som gjor me følte oss godt ivaretatt. Me er svært nøgd med Proaktiv eigendomsmekling!
- Agnete Økland, E, 20. jan ,2017
Megler Rakel Søvik var avgjørende i resultatet på vårt salg, med kunnskap om markedet og forståelse av både kjøper og selger. Alltid tilgjengelig for oss under hele prosessen, både i vårt hjem, på telefon og kontoret. Vi er ikke i tvil på å anbefale Rakel til andre som skal selge eller kjøpe seg ny bolig.
- Tina Czyzycki Solstad, E, 13. jan ,2017
Rakel som eg hadde som megler, er ein fantastisk tillitsvekkende person.
- Kolbein Midthun, E, 19. nov ,2016
ProAktiv på Voss har full oversikt over markedet og potensielle kjøpere. De fremstår som profesjonelle og engasjerte. Anbefales!
- Kari Hernes-Hillerich, E, 12. okt ,2016
Vi var svært fornøyd,særlig med vår eiendomsmegler Rakel Hvidsten Søvik.Hun har en \"delikat\"og fin fremtoning.Var lett og snakke med og ikke minst,ga ærlige svar på det vi spurde om.Dette er en eiendomsmegler som PROAKTIV kan være stolt av.
- Marie Stølan Torgersen, E, 05. okt ,2016
Rakel var tett på gjennom hele prosessen, og jeg følte meg hele tiden trygg på at våre interesser ble godt ivaretatt.
- Kari Hernes, E, 31. aug ,2016
I kjøpeprosessen, som gjekk raskt, var meklar tydeleg til stades, gav tydelege meldingar og viste innleving i høve til kjøpar sine spørsmål.
- Anne Karin Storstein, E, 05. aug ,2016
I løpet av kort tid har jeg benyttet Proaktiv til å selge eiendom, og det taler vel for seg. Megler fremstår med stor troverdighet.
- Jan Frode Jansen, E, 03. aug ,2016
Solid handverk, og god relasjon var vår erfaring
- Helge Stavenes, E, 29. jul ,2016
Hyggelig, ryddig og veldig serviceinnstilt.
- Steffen André Kalsås Faugstad, E, 23. jun ,2016
Anbefaler andre også til å bruke Proaktiv. Veldig fornøyd med salg av bolig.
- Liv Tove Seim, E, 07. apr ,2016
Flott prospekt. super dedikert megler. Alt fungerte perfekt.
- Christian Hysing-Dahl, E, 02. mar ,2016
Solgte et dødsbo og bor selv 45 mil fra plassen. Hadde hele tiden god dialog med megler og det var en god trygghet. Var ikke med på visningen, og var litt bekymret for at den skulle foregå \"i mørket\". Men har fått tilbakemelding etterpå at alle som var interessert kunne komme mens det var lyst. Og at det også var flott å komme dit - tente lys og fakler på området :) \r\nVi er veldig fornøyd selv om vi bodde langt unna, så viste det seg at det hadde ingen betydning når vi hadde en sånn \"proff\" megler. Tusen takk :)
- Anna Idsøe, E, 28. jan ,2016
Svært godt fornøyd med informasjon av salgsobjekt og gjennomføring av handel.
- Sven Hvidsten, E, 24. des ,2015
Job well done and keep up the good work!!!
- Ramil Delos S Jarabelo, E, 12. nov ,2015
Prosessen var god. En fikk følelse av at megler var ærlig selv om en ville få solgt til høyest mulig pris.
- Tore Hansen, E, 21. okt ,2015
Meget fornøyd med salgprosessen, ble hele tiden informert om fremdriften. Hyggelig og flink megler. Kan anbefales
- Roald Nordrik, E, 04. okt ,2015
Karakterene ovenfor taler for seg.
- Einar Bardal, E, 03. okt ,2015
Vi følte oss viktige og godt ivaretatt under hele kjøpsprosessen. Takk for en hyggelig handel!
- Henriette Louise Mjåtvedt, E, 18. sep ,2015
Kjøp og salg av bolig via Proaktiv har vært en utelukkende god opplevelse. Dyktige meglere, ryddig prosess, og god oppfølging har ført til at vi har valgt Proaktiv som vår megler ved flere boligsalg. Vi anbefaler Proaktiv på det varmeste!
- Karethe Solstad, E, 29. mar ,2015
Meget godt fornøyd med Proaktivs megler, markedsføring og gjennomføring.
- Geir Odd Rasdal, E, 14. feb ,2015
Elendig oppfølging fra meglers side, kommer ikke til å benytte proa igjen.
- Trond Solberg, E, 11. feb ,2015
Ble meget godt behandlet fra første kontakt, og gjennom hele prosessen, til handelen var avsluttet på en meget ryddig\r\nog god måte ! Kan trygt anbefale Proaktiv til andre som ikke har bestemt seg for hvilken megler de vil bruke !\r\nMvh Jan E. Tollefsen
- Jan Edvard Tollefsen, E, 20. nov ,2014

Se flere kundeuttalelser

4671259_1a
Prisant.:  2750000,00

Sandfjellsrusti 23

Voss, VOSS

Flott fritidsbolig på Sandfjellet. Stor terrasse, utestue, nydelig utsikt, gode solforhold og fantastiske turmuligheter

Totalpris:

Kr 2750000

BRA-i:

85 m²
4666728_1a
Prisant.:  3950000,00

Raundalsvegen 1670

Voss, VOSS

Fantastisk helårshytte med perfekt kombinasjon av sjarm og moderne kvaliteter i nydelige omgivelser på Reime i Raundalen

Totalpris:

Kr 3950000

BRA-i:

97 m²
4658503_1a
Prisant.:  2150000,00

Framneslii 59

Voss, VOSSESTRAND

Enebolig i etablert boligfelt på Oppheim. Stort tun, rikelig med parkeringsplasser og solrik terrasse på 30 kvm.

Totalpris:

Kr 2150000

BRA-i:

56 m²
4649369_1a
Prisant.:  1900000,00

Kallandsklubben 15

Vaksdal, STAMNES

Kallandsklubben 15 - en nydelig eiendom på over 4 mål tomt, med eldre hytte, et flott naust med tilhørende kai.

Totalpris:

Kr 1900000

BRA-i:

35 m²
4636846_1a
Prisant.:  1900000,00

Eidslandsvegen 1465

Vaksdal, STAMNES

Flott og moderne hytte med eget naust, stor terrasse og vakker utsikt. Nærhet til båtliv, fjord, fjell, fiske og bading.

Totalpris:

Kr 1900000

BRA-i:

87 m²
4594180_1a
Prisant.:  990000,00

Knute Nelson-gata 22

Voss, Evanger

Bolighus oppført i 1926 med renoveringsbehov og fin plassering i Evanger sentrum.

Totalpris:

Kr 990000

BRA-i:

86,00 m²

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

4616794_1a
Solgt!

Britahaugen 85

Voss, VOSSESTRAND

Flott fritidsleilighet fra 2022 med nydelig utsikt, 3 soverom, parkering i carport. Bare TG1.

Totalpris:

Kr 3450000

BRA-i:

55 m²
4658605_1a
Solgt!

Istadmyrane 37

Voss, VOSS

Istadmyrane 37 - Enebolig med flat og nydelig solrik hage, stort tun, enkel og dobbel garasje med tilhørende carport.

Totalpris:

Kr 4600000

BRA-i:

178 m²
4650295_1a
Solgt!

Utsikten 15

Voss, VOSS

Nydelig 2-roms leilighet fra 2013. Lyst, lekkert og fine kvaliteter. Perfekt for førstegangskjøperen.

Totalpris:

Kr 2800000

BRA-i:

54 m²
4646135_1a
Solgt!

Tvesporvegen 4

Vaksdal, VAKSDAL

Innholdsrik enebolig med garasje på Tveitane. 3 soverom, 2 stuer og 2 bad. Et steinkast fra barnehage og fotballbane.

Totalpris:

Kr 2800000

BRA-i:

166 m²
4637629_1a
Solgt!

Bjørgamarki 12

Voss, VOSS

Enebolig med 4 soverom, 2 baderom, solrike uteplasser, hage med gressplen og garasje m/ elbillader.

Totalpris:

Kr 4500000

BRA-i:

154 m²
4630418_1a
Solgt!

Tornhaugen 16

Voss, SKULESTADMO

Enebolig med moderne uttrykk, flotte uteplasser, hage og nydelig utsikt. Stor garasje på 46 kvm med el-bil lader.

Totalpris:

Kr 4850000

BRA-i:

173 m²
4606316_1a
Solgt!

Strengjarhaugen 9C

Voss

Enderekkehus fra 2014 med tre soverom og sentral plassering like over sentrum. Hagedel, to verandaer og fine kvaliteter.

Totalpris:

Kr 5200000

BRA-i:

118 m²

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
sov1
plus Soverom
kjo1
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  
Boliggalleri

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
a-030%20copy
Aktuelt

Disse to er Proaktiv Haugesund

Tiden var inne for å drive eget kontor i byen de kjenner så godt. Haugesundsfolket kan forvente en merkevare av høy kvalitet. Hovedfokuset er...
som4
Aktuelt

Selge bolig i sommer? Derfor er det et smart tidspunkt

Fasiliteter som balkong, hage eller beliggenhet midt i byen? Utvalgte kvaliteter er spesielt avgjørende for kjøperne i sommermarkedet. Da kan...
neeering

Hva kjennetegner riktig valg av megler? - Ord og handling må samsvare

Store lovord på befaring betyr ikke nødvendigvis like stor gjennomføringsevne. Noter deg følgende stikkord når du inviterer en megler hjem til deg...
Se alle våre artikler  
Boligartikler