Truls Hauge

Daglig leder/ Partner/ Eiendomsmegler MNEF
Truls Hauge, Daglig leder/ Partner/ Eiendomsmegler MNEF
Ta kontakt
Telefon: 93 06 48 20
E-post: th@proaktiv.no
Truls Hauge er utdannet med en bachelorgrad i eiendomsmegling fra Handelshøyskolen BI og godkjent megler av Finanstilsynet. Ved fullført utdanning begynte han hos Lørenskog Eiendomsmegling i 2008, hvor han ble partner tre år senere.  Da Lørenskog-kontoret gikk ut av Aktiv-kjeden i 2013 og over i PROA-kjeden, lå kontoret hans helt på toppen av Aktiv-kjedens interne målinger, med den høyeste prosentvise andelen av fornøyde kunder. Truls har gjennom hele sin meglerkarriere levert meget gode salgsresultater og kan vise til særdeles fornøyde kunder – både selgere og kjøpere. Som megler har HAN hele tiden ligget i toppen av kjedens kundetilfredshetsmålinger. Truls har erfaring fra alle typer bruktboligsalg, nysalg, tomtesalg og salg av fritidseiendommer. I tillegg til bunnsolid meglerkompetanse har han inngående kunnskap om markedet på Romerike og spesielt Lørenskog, hvor han er født og oppvokst. Han er genuint opptatt av å yte det lille ekstra for sine kunder – hver eneste gang. Som kunde av Truls får du en hardtarbeidende, direkte og målbevisst megler som alltid har trygghet, effektivitet og maksimalt resultat i fokus. Slik er Truls en investering for sine kunder.
Bestill gratis verdivurdering

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg? Vi hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

flinke folk som visste hva de holdt på med. jeg er kjempefornøyd
- Berit Clausen, E, 20. nov ,2023
Profesjonelt og behagelig.
- Eivind Onsum, E, 21. okt ,2023
Bra jobba god oppfølging
- Mohammad Saddiq, E, 08. okt ,2023
Svært god og rask behandling
- Reidun Enger, E, 30. sep ,2023
Salget var enkelt og effektivt å gjennomføre, det var lite jeg selv måtte tenke på og ingenting jeg måtte følge opp. Kommunikasjonen med megler var ryddig, pålitelig og god.
- Per Dag Kolseth, E, 10. aug ,2023
Hatt en veldig god opplevelse ved kjøp av bolig, der Truls Hauge var eiendomsmegler.
- Katinka Collett Ulimoen, E, 17. jul ,2023
Profesjonell, fleksibel og ryddig megler. Fremstår trygg og tydelig i utførelsen av megleroppgaver. Opplevde å bli godt ivaretatt i et førstegangssalg, som endte over prisantydning. Vil sterkt anbefale Truls Hauge og Proaktiv videre.
- Camilla Eriksen, E, 05. jul ,2023
Megler var godt forberedt. Meget god innsikt i leiligheten. Lokalkjent. Spørsmål som ble rettet ble svart direkte eller svart opp på mail/sms svært raskt. Jeg opplevde prosessen som smidig.
- Per Randor Kristoffersen, E, 04. jul ,2023
Meget solid og ryddig prosess fra befaring og verdivurdering til gjennomført salg og oppgjør.
- Jon Erik Jullum Hansen, E, 04. jul ,2023
Man føler man blir ivaretatt. Megler var nesten alltid tilgjengelig for å svare på ting man lurte på i forbindelse med boligkjøpet. De få gangene vedkommende var opptatt tok det ikke lang tid før man ble oppringt. Også et stort pluss at megler var fysisk tilstede ved overtakelsen av leiligheten. Noe jeg aldri har opplevd ved tidligere boligkjøp. Veldig fornøyd med hele prosessen.
- Diderik Mossin Gjøen, E, 04. jul ,2023
Veldig imøtekommende pg raske svar på henvendelser.
- Solveig Clausen, E, 28. jun ,2023
Vår megler, Truls Hauge, jobbet meget proffesjonelt. Imponerende stykke arbeid 👍🏼
- Erling Lillelien, E, 31. mai ,2023
Ryddig og informativ megler som solgte boligen over prisantydning.
- Martine Houg, E, 07. feb ,2023
Konkurransedyktig pris. Profesjonell, dyktig, hyggelig og hjelpsom megler.
- Cathrine Schanke, E, 08. jan ,2023
Veldig fornøyde med alt fra A til Å. Ryddig og god hjelp. Tilgjengelighet og veiledning når vi måtte trenge det. Vi er veldig fornøyde med den gode hjelpen vi fikk av Truls til å selge vår bolig!:)
- Karianne Nordby, E, 10. nov ,2022
Vi synes Proaktiv var fokuserte og tydelige, samt at vi ikke opplevde noe stress.
- Berit Løvereide Kallevig, E, 30. jul ,2022
Ryddig og proft 😊👍.
- Per Kristian Amundsen, E, 29. jul ,2022
Vi er veldig fornøyd med oppfølgning av vår megler Truls Hauge. Truls sin kunnskap om markedet og rådgivning mener vi var helt avgjørende for at vi oppnådde å selge over prisantydning.
- Sven Rene Winbladh Hegre, E, 28. jul ,2022
Kjempefornøyd med hele prosessen som Truls i Proaktiv har hjulpet oss med. Kan anbefales på det sterkeste. Tusen takk for hjelpen!
- Pål Kirstistuen, E, 16. jul ,2022
Meget profesjonelle, dyktige og meget god oppfølging gjennom hele salgsprosessen.
- Wasim Ullah, E, 09. jul ,2022
Truls and his team are very professional and had very good knowledge about the home they helped in selling.Truls can be reached anytime and he responds every query very patiently. I will definitely recommend Proactive and specifically Truls.
- Yasmin Hasan, E, 08. jul ,2022
Truls Hauge og Proaktiv fulgte opp fra start til slutt. Han holdt det han lovet og var stødig gjennom hele prosessen. Han var tilgjengelig hele veien.
- Mariken Vedeler Lian, E, 01. jul ,2022
Følte meg godt ivaretatt fra start til slutt .Kan anbefales på det varmeste .Bedre megler finnes ikke .
- Tone Lise Mathiesen, E, 21. mar ,2022
Proaktiv ivaretok oss på en god måte under salgsprosessen. Alltid tilgjengelige medarbeidere, positive og løsningsorienterte. Åpne for innspill.
- Anders Dahle, E, 17. mar ,2022
Jeg opplevde å bli ivaretatt hele veien, og at jeg fikk den informasjonen som jeg trengte. Svært hyggelig megler :)
- Håkon von Hirsch, E, 13. mar ,2022
Følte oss godt ivaretatt fra første øyeblikk fra da vi tok kontakt med Truls Hauge med ønske om bistand ved salg av vår bolig. Vi opplevde at han ønsket oss det aller beste hele veien
- Tove Eikebø Røstadstuen, E, 28. feb ,2022
Meget fornøyd salg og oppfølging.
- Morten Fallo, E, 20. jan ,2022
Meget behjelpelig under hele prosessen, fra visning til oppgjør. Rask respons på telefon og mail. Hyggelige meglere som ivaretar mine interesser. Står virkelig på for at man skal bli fornøyd. Anbefales sterkt.
- Daniel Halvorsen, E, 29. des ,2021
Megler hadde gode resultater i nabolaget. Effektiv og pålitelig oppfølging. Rask fremdrift. God dialog hele tiden, god Bud prosess.
- Ester Lerberg, E, 10. des ,2021
Veldig fornøyd med Truls Hauge i Proaktiv. Anbefaler på det sterkeste. Han kan jobben sin.Han informerer godt og er lett tilgjengelig. Vi er meget fornøyd med at vi valgte han.
- Mohammad Farooq, E, 28. nov ,2021
Meget fornøyd med megler og jobben han gjorde
- Arne Olav Westpold, E, 17. nov ,2021
Profesjonell «På» fra første sekund Alltid tigjengelig Proaktiv
- Øystein Lode, E, 13. nov ,2021
Vi forespurte flere eiendomsmeglere. Valget falt på Truls Hauge fra Proaktiv da hans presentasjon av hvordan han skulle selge vår bolig, var helt etter våre ønsker. Et meget bra samarbeid i hele prosessen. Megleren kjente området svært godt og fant perfekt tid for salg av boligen. Fotografen som ble benyttet var særdeles dyktig og prospektet ble presentert på en flott måte.
- Tore Øivind Andersen, E, 11. nov ,2021
Meget god oppfølging og info i alle ledd.
- Aina Johansen, E, 06. nov ,2021
Truls Hauge er en strålende dyktig megler. Setter prisrekorder, er tilgjengelig og omgjengelig. Vi er veldig fornøyde med å bruke Lørenskogs beste megler.
- Turid Rauboti, E, 31. okt ,2021
Ryddig og profesjonell megler som var tilgjengelig
- Stein Johnsen, E, 22. okt ,2021
ProAktiv v/Truls Hauge gjorde en glimrende jobb ved salg av vår bolig. Han har et øye for detalj som er med på å fremme salgsobjektet på en meget god måte. Han er også meget god på oppfølging av både selger og kjøper, noe som er med på å skape trygge rammer og godt gjennomførte salg.
- Christopher Ruud Aspel, E, 14. okt ,2021
ProAktiv er 100 % profesjonelle og overlater absolutt ingenting til tilfeldighetene. Svært kunnskapsrike på lokalt eiendomsmarked og kommer med kvalifiserte råd og tips under hele boligsalgsprosessen. Vår megler Truls Hauge var alltid tilgjengelig og responderte umiddelbart på alle mulige henvendelser. Samtidig oppdaterte han oss kontunuerlig om antall interessenter og hvordan "trykket" var på boligannonsen. Vi kommer garantert til å velge ProAktiv igjen ved evt boligsalg og anbefaler Truls Hauge på det sterkeste.
- Lars Thomas Eriksen, E, 09. sep ,2021
Vi er meget godt fornøyd med Truls Hauge og Proaktiv. Truls er profesjonell, engasjert og kunnskapsrik, og han har god oversikt over markedet. Vi er veldig fornøyde med fremdriftsplan, bilder/annonse og oppfølging, og kan anbefale Truls på det sterkeste.
- Guro Tollefsen, E, 17. jul ,2021
Føler jeg fikk god hjelp
- Anne Berit Nordstad, E, 24. apr ,2021
Jeg er ekstremt fornøyd med oppfølgningen fra min megler, Truls Hauge. Han var profesjonell til fingerspissene og han var alltid tilgjgenlig hvis jeg hadde noen spørsmål, uansett tid på døgnet. Dette er nok hovedgrunnen til at det ble prisrekord i nabolaget på den type leilighet jeg (Truls) solgte. Anbefaler han på det sterkeste videre til familie, venner og bekjente!!
- Milaim Tafaj, E, 23. apr ,2021
Riktig informasjon til riktig tidspunkt. Megler med stor menneskeinnsikt, svært betryggende. Meget gode fotograf- og stylingtjenester. Følte jeg ble "båret" gjennom prosessen med salg av bolig.
- Mette Emilie Jakobsen, E, 20. mar ,2021
Ryddig, rask og loyal
- Kristian M Warholm, E, 12. mar ,2021
Profesjonell og nøyaktig. Ryddig og seriøs. Ærlig og rett frem.
- Hege Bekkø, E, 26. feb ,2021
meget profesjonelle, Truls er topp,,,
- Bård Trøhaugen, E, 11. feb ,2021
Super megler , som var et stort JA til å hjelpe
- Towe Charlotte Hellesen, E, 25. des ,2020
Utrolig dyktig megler ( Truls) Gode Kunskapssenter og alltid blid Godt kjent i området
- Bård Trøhaugen, E, 16. des ,2020
Ryddig, trivelig og profesjonell megler med lang og god erfaring i Lørenskog-markedet. Meget bevisst på strategi og opplegg rundt salg av min enebolig.
- Liv Hilde Berge, E, 17. nov ,2020
Truls fremsto profesjonell og ryddig gjennom hele prosessen.
- Dagfinn Simonsen, E, 20. okt ,2020
Megler var behjelpelig og kunne svare på alt jeg lurte på.
- Marius Fredriksen, E, 09. okt ,2020
Veldig god hjelp og oppfølging fra Truls Hauge på Lørenskog kontoret selv om det var midt i ferien hans!
- Rebecca Strander Ringen, E, 25. aug ,2020
3 gang vi bruker Proaktiv og Truls. Veldig fornøyd. Trygg på at alt blir håndtert. Tilstede for oss som selger og for den som kjøper. Anbefales på det varmeste.
- Hanne Westpold Waaler, E, 31. jul ,2020
Proaktiv , Truls Hauge har solgt to boliger for oss. Vi har tidligere brukt andre meglere, så vi har et godt grunnlag for å sammenligne. Ut ifra vår erfaring vil vi på det sterkeste anbefale Truls Hauge og Proaktiv! Vi opplevde et sterkt engasjement fra megler. Hans oppfølging var unik. Til tross for at han har fullt opp av jobb, så fikk han oss til å føle at vi var viktigst! Han var alltid bare et tastetrykk unna om vi trengte svar på noe! Han er den fødte megler rett og slett! Og ikke minst oppnår han god pris på boligen.
- Elisabeth A Marthinsen, E, 17. jul ,2020
Engasjert, profesjonell, ryddig. Erfaringene vi nå har fra PROA er de aller beste. Det finnes ingen tvil om at vi kommer til å velge PROA ved neste korsvei.
- Lasse Wallace Johansen, E, 17. jun ,2020
Truls har hele tiden vært tydelig i prosessen på hva han kunne tilby, de ulike stegene fram mot salg og lyttet til mine innspill og ideer, samt at han har gitt gode råd. Vi har hatt en bra dialog hele veien og han har også vært tilgjengelig for ulike spørsmål. Truls er løsningsorientert, kjenner markedet godt og opptrer profesjonelt i alle ledd. Han har god kontroll og er flink til å gi informasjon om hvor man befinner seg i prosessen. Det var også gull med stylingtips og mulighet for å bestille utflyttingsvask via han. Jeg gir topp karakter!
- Elin Graah, E, 30. mai ,2020
Jeg er meget fornøyd og vil anbefale alle mine bekjente å bruke Truls i Proa
- Arne Olav Westpold, E, 15. apr ,2020
Seriøsiteten og oppfølgingen fra Truls Hauge er på øverste hylle.
- Petter Granlund, E, 31. mar ,2020
Profesjonelle og god kommunikasjon . Meget godt fornøyd med hele salgsprosessen.
- Phu Vuong, E, 09. jan ,2020
jeg er meget godt fornøyd med kjøpet av leilighet i Losbyveien 5 ,og det ser ut til at jeg kommer til å trives her. Er meget fornøyd med Proaktiv,og hjelpen jeg har fått av Megleren.
- Egon Ejler Pedersen, E, 08. jan ,2020
Effektivt gjennomført salgsprosess med god oppfølging hele veien.
- Stig Annar Kristiansen, E, 04. jan ,2020
Meget profesjonelt
- Jørn Lippert Abrahamsson, E, 04. jan ,2020
Ryddig og profesjonell.
- Phu Vuong, E, 11. des ,2019
Saklig og profesjonell. Flott prospekt. Gode bilder. Alt på stell.
- Kaare Lilleng, E, 10. des ,2019
Jeg er veldig fornøyd med å bruke Truls som megler. Så profesjonell og ryddig. Alt gikk som det skulle og vil bli den første jeg ringer ved evnt nytt salg.
- Christine Fosberg, E, 21. nov ,2019
Salget ble gjennomført på en proff og ryddig måte. Kan anbefale Truls på det sterkeste.
- Lene Christin K Nygård, E, 10. nov ,2019
Perfekt og sømløs salgsprosess med Truls Hauge i spissen. Aldri vært med på en lignende. I forkant tenker man det er mye stress og mas, men det viste seg å bli helt det motsatte :) Tusen takk! :)
- Line Vetter Ofstad, E, 22. okt ,2019
Veldig behagelig og hjelpsom person
- Åse Bjørg Kvernevik, E, 10. okt ,2019
Jeg opplevde Truls Hauge v/PROA som meget profesjonell, god på oppfølging, bra tilgjengelighet, og generelt en av de beste meglerne jeg har møtt
- Liv Anita Jensen, E, 29. aug ,2019
Vår megler, Truls Hauge, var godt forberedt, alltid tilgjengelig og svarte konkret og strukturert på det vi spurte om/planla.
- Joakim Kjensli Lund, E, 11. aug ,2019
Både tilbudet og salget gikk raskt og etter ønske. Mine meninger og mine behov ble ivaretatt og respektert i tillegg til gode råd og veiledning fra eksperten. Tusen takk!
- Gertraud Beier, E, 30. jun ,2019
Kunnskapsrik, dyktig, vennlig og imøtekommende. La alt til rette for en god bolighandel.
- Vidar Eriksen, E, 14. mar ,2019
Vi valgte først og fremst Proa fordi vi var på en visning holdt av dere. Vi opplevde megleren som svært hyggelig og viste oppriktig interesse for alt vi lurte på. Han var rolig og tok seg god tid til tross for særdeles mange fremmøtte til denne visningen. Ved salg av vår leilighet opplevde vi en helt unik oppfølging fra meglers side. Vi fikk informasjon om alt under hele prosessen. Vi var aldri i tvil om hva som skulle skje i neste steg! Alt var klart og tydelig fra dag en. Ingen overraskelser. Som en oppsummering vil vi si at det har vært et mer profesjonelt samarbeid enn vi hadde forestilt oss! Mange takk tii Proa for en god og uproblematisk opplevelse ved salg av vår leilighet!
- Elisabeth Marthinsen, E, 12. mar ,2019
Svært lite info ved overtagelsen. Ingen info om parkering som følger med bolig verken før eller etter bolig kjøp. Huset var fullt av snø ved inngangen når overtagelsen har pågått.
- Kevin Brun, E, 26. feb ,2019
Jeg har nå fått gjennomført salg av en eiendom med Truls Hauge som megler. Jeg har tidligere kjøpt eiendom via Truls Hauge og nå solgt 3 eiendommer via Truls . Jeg er kjempeforøyd og kommer ikke til å bruke andre enn Truls noen gang. Som kjent så har vi alle fastlege, men jeg har også fastmegler. Truls Hauge er en som gjør jobben sin. Man trenger ikke å være bekymret for at ting blir fulgt opp. Truls står på og gjør alt riktig / og alt som behøves. Truls Hauge anbefales på det varmeste ! Må vel være Norges beste megler.
- Anne Tauler, E, 20. feb ,2019
Vi er meget fornøyd med Proa, og Truls Hauge som megler. Benyttet Truls ved 2 salg - hus og leilighet, og kan virkelig anbefale Truls og Proa. Særdeles god oppfølging og ryddig prosess fra A-Å!
- Wenche Elin Risvik, E, 13. des ,2018
Veldig proff .
- Sturla Øvren Sundhagen, E, 01. des ,2018
Fantastisk service fra start til mål. Enkel å få tak i og man fikk svar på alt man lurte på. Føltes som en veldig trygg prosess.
- Emilie Cathrine Wood, E, 18. nov ,2018
Meget fornøyd. Ble behandlet med ærlighet og respekt under hele prosessen.
- Håvard Holger Johansen, E, 16. nov ,2018
Klokkeren, profesjonell gjennomføring fra start til slutt.
- Marius Houg, E, 17. okt ,2018
Profesjonell, redelig
- Erlend Orthe, E, 15. aug ,2018
Ryddighet og imøtekommenhet fra A til Å
- Terje Jacobsen, E, 25. jul ,2018
Enkelt og hyggelig
- Unni Heisum, E, 22. jul ,2018
Meget fornøyd med Proa, og Truls Hauge som megler. Benyttet Truls ved 2 salg nå, og kommer til å fortsette med det! God oppfølging og ryddig prosess!
- Marie Lille-Homb Skarseth, E, 19. jul ,2018
Truls Hauge en profesjonell og meget erfarende megler og ikke minst veldig hyggelig. Selger boliger raskt før første visning, Utmerket!!.
- Aboulghassem Shahdafar, E, 26. jun ,2018
Profesjonelt med en tuch av personlig service
- Tor-Johan Bjørnstad, E, 20. jun ,2018
Veniige, behagelige ,flinke og rettferdige/ gjorde en god jobb.
- Jorunn Kristine Høgset, E, 03. jun ,2018
Profesjonelt og greit.
- Knut Moen, E, 18. apr ,2018
Jeg fikk meget god oppfølging under hele prosessen. Megler holdt meg informert, og svarte på spørsmål som dukket opp. Jeg opplevde å bli godt ivaretatt som selger.
- Tom Schjønneberg, E, 28. mar ,2018
Vennlig, saklig og dyktig. Har brukt samme megler tidligere og vil sikkert bruke dem igjen om det skulle bli aktuelt.
- Bjørn Arne Langlien, E, 05. mar ,2018
PROA framstod som meget kompetente og dyktige. Det var veldig god informasjon og oppfølging underveis, og alt gikk i henhold til fastsatt plan. Vi er svært godt fornøyd med samarbeidet!
- Halvor Bing Lorentzen, E, 15. feb ,2018
alt var greit
- Bjørn Jørgensen, E, 04. feb ,2018
Behjelpsom, proff, saklig, ærlig og rederlig.
- Robin Farstad, E, 12. des ,2017
Vi fikk alltid kjapt svar på det vi lurte på. Opplever at Proa Eiendomsmegling /v Truls Hauge opptrer profesjonelt og ryddig. Imøtekommende og positiv stemme i den andre enden. Han ga seg aldri og vi fikk solgt!
- Rannveig Larsen Austad, E, 09. des ,2017
Profesjonelt, presist, enormt god lokal- og markedskunnskap.
- Inger Kaastad, E, 17. nov ,2017
Vi har vært strålende fornøyde med hele prosessen, helt fra første møte og til oppgjør var gjennomført. Vi har fått flott oppfølging, og følt oss veldig trygge på valg av megler. Resultatet ble i tillegg veldig bra, så vi vili fremtiden og har allerede også, anbefalt PROA som megler ved salg av bolig. Mvh Tine og Ken Granlund
- Tine Granlund, E, 17. okt ,2017
Min opplevelse av PROA Eiendomsmegling Lørenskog ved eiendomsmegler Truls Hauge er utelukkende positiv, en profesjonell og trygg håndtering av prosessen ved kjøp av min nye bolig. Kan anbefale alle som går i tanker om å kjøpe eller selge bolig å ta kontakt med PROA Eiendomsmegling. Med vennlig hilsen Kjell Henrik Øvre.
- Kjell Henrik Øvre, E, 10. okt ,2017
Fantastisk velvilje, profesjonalitet og serviceinnstilling.
- Freddy Nicolaisen, E, 13. aug ,2017
Tillitskapende, nøktern og forståelsesfull. Ga oss en realistisk vurdering, klargjorde salgsprosessen og forventninger til oss som selger. Fikk god hjelp og råd, lett å kontakte.
- Anne Stareng Cooper, E, 08. aug ,2017
Det begynte ganske bra. Ble derimot skuffet over en mangel på å videreformidle informasjon fra selger til oss. Det kom heller ingen fra Proa når vi hadde overtakelse. Meget dårlig!
- Gina Ilaug Guldahl, E, 01. aug ,2017
Særdeles profesjonelt fra start til slutt. Punktlig, oppriktig og faglig dyktig megling med realistiske forventninger. Vi både kjøpte og solgte gjennom PROA, og opplevde høy grad av trygghet i begge prosessene.
- Niels Mykleby, E, 03. jul ,2017
Megleren ga oss tidlig en trygghet, gjennom sin kunnskap og væremåte, som gjorde at vi følte at vi kunne overlate alt i salgsprosessen til han. Han var dyktig til å finne det unike ved boligen og til å presentere dette i prospektet. Prospekt og bilder er en klasse for seg. Alt i alt en ekstremt ryddig og profesjonell oppfølging fra start til mål (overleveringen) og et førstevalg om vi skal selge bolig igjen eller anbefale en megler til andre vi kjenner.
- Robert Mæhlum, E, 26. jun ,2017
Vil fremheve Truls Hauge! Veldig profesjonell. Svarte alltid raskt på mine henvendseler. Svært rolig og nøye i alt han gjorde. Har ingen problemer med å anbefale Truls Hauge videre til alle jeg kjenner.
- Lisa Hellerud, E, 23. jun ,2017
Profesjonell, alltid tilgjengelig, oppsøkende, serviceinnstilt overfor både oss og mulige kjøpere.
- Linda Venås Røberg, E, 23. jun ,2017
Ryddig, ærlig
- Knut Salamon Skumsvoll, E, 21. mai ,2017
Det var en svært positiv opplevelse fra begynnelse til slutt.
- Liselotte Leirvåg, E, 07. mai ,2017
God service og ryddighet fra megler sin side.
- Toralf Wiik Østli, E, 07. mai ,2017
Alt gikk strålende. Meget for med megler Truls Hauge. Leverte på alle områder. Han fortjener virkelig skryt. En strålende selger, meget profesjonell og veldig hyggelig. Hele prosessen var kun positiv. Til og med oppgjøret fikk vi svært raskt. Tusen takk for en god opplevelse.
- Christian Hanssen, E, 27. apr ,2017
Truls Hauge var ryddig og profesjonell. Vi føler vi fikk 100% dekning på alle punkter, og resultatet er vi særdeles godt fornøyde med!
- Lasse Dalen, E, 19. apr ,2017
Som kjøper opplevde jeg megler som profesjonell, seriøs og veldig hyggelig. Pluss for at han var med på overtakelse, noe min megler ikke var da jeg solgte.
- Kristoffer Midtgaard, E, 19. apr ,2017
Vi kontaktet Truls Hauge i Proa da mange av våre naboer hadde solgt hjemmene sine og anbefalte ham på det varmeste. Han presenterte en klar salgsstrategi tilpasset vår bolig og fulgte oss opp gjennom hele prosessen. Var også behjelpelig i etterkant da vi trengte råd om spesifik bolig vi ønsket å kjøpe.
- Thomas Tvenge, E, 26. mar ,2017
Seriøs,ærlig og positiv
- Stian Elvebakk, E, 18. mar ,2017
Veldig ryddig, godt ivaretatt , vi er generellt veldig happy med alt :-)
- Bård Eriksen, E, 08. des ,2016
Raskt og effektivit
- Frode Jørgensen, E, 28. nov ,2016
meget god oppfølging, hyggelige og profesjonelle meglere som er tilgjengelig og gir god informasjon.
- Erlend Vinsand, E, 23. nov ,2016
Veldig godt fornøyd med Proa og Truls Hauge. Super aktiv fra første stund og kom med gode anbefalinger i forhold til salget. Det var aldri behov for å spørre om noe var ordnet. Alt gikk på skinner. Meget seriøs og troverdig. Fremstår som faglig sterk. Positivt for oss som selger, og det går jeg ut i fra at kjøper også synes. De beste skussmål fra oss.
- Hanne W. Waaler, E, 17. nov ,2016
Prospektet var tiltalende,og etter nærmere sjekk av hytta kunne jeg fastslå at opplysningene om hyttas tilstand var som opplyst, ikke pyntet på. Topp karakter til megler, fikk stor tillit til ham !
- Tosten Trøften, E, 28. aug ,2016
Fungerte bra fra start til slutt. Raske og gode tilbakemeldinger underveis og en trygg og god prosess. Vil helt klart anbefale videre.
- Jane Hillerøy Walle, E, 10. jun ,2016
Vi har kjøpt vår første bolig gjennom Proa. Truls svarte raskt på alle henvendelser fra oss og har vært tydelig i kommunikasjonen og fulgt oss opp gjennom prosesses.
- Kristin Klokkervold, E, 31. mar ,2016
Veldig bra.
- Knut Moen, E, 05. mar ,2016
Stjernemegler...
- Kato Malvik, E, 25. feb ,2016
Rask, profesjonell og hyggelig salgsprosess! Alt gikk på skinner, leiligheten ble solgt over forventet pris. Anbefaler på det sterkeste.
- Marius Massey, E, 07. feb ,2016
Høy kvalitet på innhold og oppfølging - Skiller seg helt klart ut blant mengden av meglere !
- Niclas Lindblad, E, 11. des ,2015
Jeg har vært meget fornøyd med megler og hele salget. Bruk gjerne meg som referanse\r\nfor denne megleren og firma.
- Torfinn Nybakk, E, 05. nov ,2015
Vi er veldig godt fornøyd med vår megler fra PROA
- Tore Tauler, E, 29. okt ,2015
Vi er storfornøyde med Truls Hauge som har solgt leiligheten vår til godt over takst! Alltid tilgjengelig og gjennomført et ryddig og trygt salg. Kan definitivt anbefales videre!
- Karianne Nordby, E, 22. jul ,2015
Hele salgsprosessen gikk på skinner, fra første befaring til oppgjør. Prospekt og annonse ble veldig bra. God oppfølging hele veien gjorde at salgsprosessen ble en meget positiv opplevelse.
- Kaare Lilleng, E, 11. jul ,2015
Jeg er ekstremt fornøyd med servicen proa har ytt, stor takk til Truls som har gjort en kjempe jobb! Kunne ikke vært mer fornøyd!\r\nIsabell!
- Isabell Kovacevic, E, 29. apr ,2015
Ryddig og profesjonell gjennomføring av salget. Godt fornøyd med arbeidet megler har gjort.
- Victoria Olivia Aasgaard Hirsch, E, 16. jan ,2015
Duktig och engagerad mäklare som gör ett fantastiskt och \r\nprofessionellt jobb.
- Nazli Tamanna, E, 20. des ,2014
Fikk anbefalt Truls Hauge av en kompis. Har vært veldig fornøyd under hele prosessen. Truls sto fram som en ærlig og rett fram megler, uten noen form for jåleri. Han virket oppriktig opptatt av å gjøre et solid håndverk, hvilket gjorde at jeg var trygg på at jeg hadde valgt riktig megler. Dette kom til uttrykk ved at hele salgsprosessen gikk smertefritt og at alt var på plass til riktig tid.
- Øyvind Kjølseth Andresen, E, 11. des ,2014
Truls Hauge gjorde en super jobb! :)
- Jampal Kunsang, E, 04. des ,2014
Megler var imøtekommende, informativ, hyggelig, så muligheter og svært effektiv.
- Tom Schjønneberg, E, 27. nov ,2014
Er veldig fornøyd med Proa eiendomsmegler. Profesjonell fra A til Å.
- Arild Engh, E, 20. nov ,2014
Profesjonell gjennomføring av hele prosessen
- Bent Erik Smaadal, E, 11. okt ,2014
Veldig godt fornøyd.
- Roar Furuseth, E, 11. sep ,2014
Herlig med en selger som er tilgjengelig også etter kontrakten er inngått.
- Tore Pedersen, E, 18. jul ,2014
Meget positiv og hyggelig.
- Svein Tore Sagen, E, 27. jun ,2014

Se flere kundeuttalelser

4523918_1a
Prisant.:  12850000,00

Bekkeveien 46

Lørenskog, Fjellhamar

1 SOLGT! Eksklusive villaer under oppføring | Tilbaketrukket & nære marka | Integrert dbl.garasje | 6 m takhøyde |Hybel*

Totalpris:

Kr 12850000

P-rom:

208,00 kvm
Prisant.:  13000000,00

Bekkeveien 46

Lørenskog, Fjellhamar

Enebolig Bekkeveien 46

Totalpris:

Kr 13000000

P-rom:

208,00 kvm
Prisant.:  12850000,00

Bekkeveien 46

Lørenskog, Fjellhamar

Enebolig Bekkeveien 46

Totalpris:

Kr 12850000

P-rom:

208,00 kvm
4544296_1a
Prisant.:  10250000,00

Falkeveien 15D

Lørenskog, Rasta

Nyoppført enebolig i funkisstil med mektige sol- og utsiktsforhold! Integrert dobbelgarasje | Takterrasse på 42 kvm |

Totalpris:

Kr 10250000

P-rom:

131,70 kvm
4503722_1a
Prisant.:  9900000,00

Symreveien 41

Lørenskog

Flott eiendom på 1,6 mål med innholdsrik enebolig & dobbelgarasje | Optimale solforhold | 4 sov, 2 bad og 2 stuer.

Totalpris:

Kr 9900000

P-rom:

162,00 kvm
4557604_1a
Prisant.:  6500000,00

Blåtoppveien 50

Nittedal, Hagan

Flott familiebolig o/ 3 plan i barnevennlig nabolag med marka som nabo | Stor hage | Garasje i rekke | 4 sov, 2 stuer

Totalpris:

Kr 6500000

P-rom:

129,00 kvm
4553973_1a
Prisant.:  9500000,00

Oscar Wistings vei 5

Lørenskog, Fjellhamar

Hel tomannsbolig på 1655 kvm stor tomt med utviklingsmuligheter | Fantastisk utsikt | Tett på tog, marka og skoler

Totalpris:

Kr 9500000

P-rom:

159,00 kvm
4576723_1a
Prisant.:  3850000,00

Margarethas vei 21

Lørenskog

Stor 2(3)-roms selveier med solrik, sydvestvendt balkong, garasjeplass og heis | Ettertraktet intern beliggenhet

Totalpris:

Kr 3850000

P-rom:

55,00 kvm
4581025_1a
Prisant.:  6200000,00

Rastastien 22

Lørenskog, Rasta

Perfekt familiebolig - rett ved skole og barnehage | 85 m² nydelig uterom | Garasje + p-plass | 2 bad & 3 soverom | Hems

Totalpris:

Kr 6200000

P-rom:

106,00 kvm
4518174_1a
Prisant.:  7190000,00

Rolvsrudveien 9B

Lørenskog

Delikat & påkostet rekkehus m/ rekkegarasje | Vesentlig oppusset i 2019/2020 | To solrike terrasser | Peis | 3 soverom

Totalpris:

Kr 7190000

P-rom:

112,00 kvm
4599340_1a
Prisant.:  6500000,00

Markalleen 13B

Bærum, Stabekk

STRAND / STABEKK - Attraktiv boligtomt på 749 kvm i etablert villastrøk | Blindvei | Gode solforhold!

Totalpris:

Kr 6500000

P-rom:

0,00 kvm

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

4596014_1a
Solgt!

Røyksoppstien 28

Lørenskog, Rasta

Familieperfekt bolig med nydelig utsikt, 4 soverom & to bad | Takoppløft | Garasje | Barnevennlig & rolig boligfelt.

Totalpris:

Kr 6843000

P-rom:

132,00 kvm
4593381_1a
Solgt!

Margarethas vei 27

Lørenskog

Gjennomgående, pen 3-roms selveier med innglasset balkong, heis & garasjeplass | Tilbaketrukket beliggenhet nære "alt"

Totalpris:

Kr 5028000

P-rom:

77,00 kvm
4592451_1a
Solgt!

Brages vei 4

Lørenskog, Fjellhamar

Påkostet, pen enebolig m/ nydelig hage og solrike terrasser | 4 sov, 2 bad & 2 stuer | Garasje | Egen inngang i u.etg.

Totalpris:

Kr 7950000

P-rom:

168,00 kvm
4507968_1a
Solgt!

Elisabeth Grannemans vei 40

Lørenskog

Strøken, påkostet familiebolig (161m²) i blindvei | 4 sov, 2 stuer, 2 bad | Garasje m/ EL | Solrike uteplasser & hage

Totalpris:

Kr 8690000

P-rom:

129,00 kvm
4546975_1a
Solgt!

Rimsoppfaret 23

Lørenskog, Rasta

Nyoppusset halvpart av tomannsbolig med garasje m/ EL & p-plass | 4 soverom, to stuer, 1,5 bad | Meget barnevennlig!

Totalpris:

Kr 6617794

P-rom:

125,00 kvm
4583924_1a
Solgt!

Kremleveien 29

Lørenskog, Rasta

Moderne og svært innbydende familiebolig i kjede | Solrik & usjenert terrasse på 107m² + hage | Garasje m/ lader.

Totalpris:

Kr 7205794

P-rom:

128,00 kvm
4584132_1a
Solgt!

Rikard Nordraaks vei 8

Lillestrøm, Skjetten

Stor familiebolig m/ nydelig hage, stor terrasse & dobbelgarasje m/ hems | Bergvarme | Rett ved skoler/barnehage & buss.

Totalpris:

Kr 8650000

P-rom:

214,00 kvm
4583012_1a
Solgt!

Konvallveien 40

Lillestrøm, Fetsund

Meget pen & oppgradert enebolig med mektige sol- og utsiktsforhold! 4 sov, 3 bad/wc & 2 stuer | Garasje | 1,1 mål tomt.

Totalpris:

Kr 6490000

P-rom:

144,00 kvm
4571670_1a
Solgt!

Kleiva 4

Lørenskog, Rasta

Pen halvpart av tomannsbolig med stor uteplass, lekkert kjøkken fra 2019 & 3 soverom | Bad & vaskerom m/ wc | Parkering

Totalpris:

Kr 5500000

P-rom:

93,00 kvm
4401875_1a
Solgt!

Baglergata 31

Lillestrøm

Hel tomannsbolig på 308m² BRA med 180.000,- i leieinntekter/år | Dobbelgarasje | Rolig gate & gode solforhold |

Totalpris:

Kr 8490000

P-rom:

242,00 kvm
4555389_1a
Solgt!

Fridtjof Nansens vei 27B

Lørenskog, Fjellhamar

Hel tomannsbolig på 217 m² BRA m/ nydelig utsikt, stort potensiale & rolig beliggenhet | Full kjeller og innredet loft |

Totalpris:

Kr 6500000

P-rom:

147,00 kvm
4563307_1a
Solgt!

Strømsveien 43

Lillestrøm, Strømmen

Romslig 3(4)-roms selveierleilighet med moderniseringsbehov. Innglasset balkong, heis og garasjeplass. Sentralt!

Totalpris:

Kr 4431323

P-rom:

92,00 kvm
4569210_1a
Solgt!

Skåreråsen 2

Lørenskog

1-roms renoveringsobjekt med potensiale! Høy 1.etg. | Innglasset balkong mot syd | To boder | Nært butikker og buss |

Totalpris:

Kr 2299822

P-rom:

35,00 kvm
4556284_1a
Solgt!

Konvallveien 49

Lørenskog, Finstadjordet

Velholdt, romslig enebolig med solrik & frodig hjørnetomt | Barnevennlig beliggenhet i blindvei | Nær skole og barnehage

Totalpris:

Kr 6700000

P-rom:

182,00 kvm
4561959_1a
Solgt!

Skårer terrasse 14

Lørenskog

Pen 3(4)-roms i høy 1.etasje med garasje i rekke, innglasset balkong og nyere bad/wc | To boder | Nær skole, barnehage.

Totalpris:

Kr 4183494

P-rom:

80,00 kvm
4559645_1a
Solgt!

Kåre B. Werners gate 12

Lørenskog, Finstadjordet

Splitter ny 2-roms hjørneleilighet med balkong, garasje & fjernvarme inkl | 4.etasje m/ heis | Takterrasse | IN-Ordning

Totalpris:

Kr 3195000

P-rom:

36,00 kvm
4557805_1a
Solgt!

Holumbakken 22

Nittedal, Hagan

Velholdt enebolig m/ godkjent utleiedel, dobbelgarasje & vidstrakt utsikt | Nyere bad og kjøkken | Flott hage & solrikt!

Totalpris:

Kr 6900000

P-rom:

179,00 kvm
4558864_1a
Solgt!

Tunveien 115

Lørenskog, Finstadjordet

Strøken, stor 2-roms selveier i vakker lavblokk | Balkong med kveldssol, garasje & heis | Felles, fantastisk takterrasse

Totalpris:

Kr 3850000

P-rom:

54,00 kvm
4555048_1a
Solgt!

Bjørnefaret 3A

Rælingen, Blystadlia

Påkostet & svært gjennomført 4-roms i annen etasje | Oppusset i 2018-2023 | Stor, sydvendt terrasse | Garasje |

Totalpris:

Kr 4800486

P-rom:

96,00 kvm
4549212_1a
Solgt!

Ekerudkroken 22

Lørenskog, Rasta

Meget pen 3-roms selveier med sydvestvendt balkong & uteplass | Østmarka som nabo | Stor garasje + p-plass | Bør sees!

Totalpris:

Kr 4600000

P-rom:

76,00 kvm
4509164_1a
Solgt!

Bringebærstien 3

Lørenskog, Rasta

Flott rekkehus m/ delikat bad, pent kjøkken & 3 soverom | Garasje | Meget barnevennlig | Stor, solrik terrasse på 32 m²

Totalpris:

Kr 5803000

P-rom:

100,00 kvm
4544950_1a
Solgt!

Piggsoppveien 19A

Lørenskog, Rasta

Meget pen rekkehusleilighet med panoramautsikt, stor hage & uteplasser | To bad fra 2019 | 4 soverom | Stor garasje!

Totalpris:

Kr 6869202

P-rom:

135,00 kvm
4495606_1a
Solgt!

Ødegårds vei 57

Lørenskog

Nydelig hjørneleilighet med sørvestvendt balkong & påkostet standard | Drømmekjøkken | Garasjeplass m/ lader & heis |

Totalpris:

Kr 5650000

P-rom:

75,00 kvm
4531298_1a
Solgt!

Gamle Rovenvei 236

Lillestrøm, Fetsund

Eventyrlig eiendom på 11,3 daa i nydelige omgivelser | Enebolig, stabbur & damhus | Tegnet av Odd Nansen

Totalpris:

Kr 6500000

P-rom:

137,00 kvm
4533946_1a
Solgt!

Ovenbakken 31A

Bærum, Østerås

2-roms renoveringsobjekt med solrik balkong | V.v inkl. | Nytt bad fra 2021 | Rett ved Østerås senter, buss og t-bane.

Totalpris:

Kr 3432000

P-rom:

41,00 kvm
4527475_1a
Solgt!

Kulturhusgata 30

Lørenskog

Luftig 3-roms frontleilighet i 5 etg med 20 kvm solrik balkong, heis & stor garasjepl. | Tilbaketrukket | v.v/fyring ink

Totalpris:

Kr 5600000

P-rom:

80,00 kvm
4504793_1a
Solgt!

Ulsholtveien 21

Oslo

SOLGT!! Renoveringsobjekt | Enebolig anno 1961 med originale detaljer, peis, dobbelgarasje & flott hage |

Totalpris:

Kr 5490000

P-rom:

146,00 kvm
4497033_1a
Solgt!

Kantarellveien 75

Lørenskog, Rasta

Flott halvpart tomannsbolig med nydelig utsikt, stor terrasse & hage | To bad, 4 soverom | Garasjeplass |

Totalpris:

Kr 6524387

P-rom:

122,00 kvm
4461728_1a
Solgt!

Glenneveien 50

Lørenskog, Rasta

Innholdsrik enebolig med godkjent utleiedel, flott opparbeidet, skjermet tomt & dobbelgarasje. 6 sov, 3 stuer & 3 bad.

Totalpris:

Kr 9390000

P-rom:

229,00 kvm
4458410_1a
Solgt!

Sønnaveien 81

Lørenskog, Rasta

Stor villaeiendom på 1,5 mål. Flott enebolig, dobbelgarasje & gode solforhold. Barnevennlig nabolag nære marka.

Totalpris:

Kr 13600000

P-rom:

255,00 kvm
4426505_2a
Solgt!

Margarethas vei 43

Lørenskog

Vestvendt 3-roms selveier i 4.etasje med fri utsikt, stor solrik balkong og garasje. Heis. Etterspurt beliggenhet.

Totalpris:

Kr 5250000

P-rom:

72,00 kvm
4419873_1a
Solgt!

Doktor Wendts gate 12

Lørenskog

Delikat 2-roms selveier med stor solrik balkong, garasjeplass & vannbåren varme inkl. Vender inn mot rolig atrium.

Totalpris:

Kr 3490000

P-rom:

50,00 kvm
4373545_1a
Solgt!

Skovly promenade 8

Ullensaker, Jessheim

Stor 2-roms selveier m/ påkostet standard, vestvendt uteplass på 23 kvm & heisadkomst. Garasjeleie* Perfekt utleieobjekt

Totalpris:

Kr 3515000

P-rom:

55,00 kvm
4404524_1a
Solgt!

Sønnaveien 3A

Lørenskog, Rasta

Påkostet halvpart av tomannsbolig anno 2017 med høy standard, nydelige uteplasser, dobbelgarasje. 2 stuer/ 3 sov/ 2 bad

Totalpris:

Kr 8490000

P-rom:

133,00 kvm
Solgt!

Vittenbergveien 105

Lørenskog, Fjellhamar

Enebolig Vittenbergveien 105

Totalpris:

Kr 9850000

P-rom:

118,60 kvm
4362233_1a
Solgt!

Blåstjerneveien 14

Lørenskog, Finstadjordet

2-roms renoveringsobjekt med stort potensiale. 15 kvm innglasset balkong, leie av p-plass m/ lader og trappefri adkomst.

Totalpris:

Kr 2289796

P-rom:

48,00 kvm
4258076_1a
Solgt!

Falkeveien 15B

Lørenskog, Rasta

Enebolig Falkeveien 15A-D

Totalpris:

Kr 11390000

P-rom:

0,00 kvm
4258077_1a
Solgt!

Falkeveien 15C

Lørenskog, Rasta

Enebolig Falkeveien 15A-D

Totalpris:

Kr 11490000

P-rom:

0,00 kvm
4139129_1a
Solgt!

Christian Michelsens vei 7

Lørenskog, Fjellhamar

Moderne & stilrent. Prosjektert familiebolig med vestvendt takterrasse, garasje, 4 sov, 3 bad. Bygging igangsatt

Totalpris:

Kr 9490000

P-rom:

185,00 kvm
4094184_1a
Solgt!

Falkeveien 14 HUS D

Lørenskog, Rasta

4 prosjekterte eneboliger med høy standard, takterrasse

Totalpris:

Kr 12150000

P-rom:

0,00 kvm
4094183_1a
Solgt!

Falkeveien 14 HUS C

Lørenskog, Rasta

4 prosjekterte eneboliger med høy standard, takterrasse

Totalpris:

Kr 11990000

P-rom:

0,00 kvm
4094181_1a
Solgt!

Falkeveien 14 HUS A

Lørenskog, Rasta

4 prosjekterte eneboliger med høy standard, takterrasse

Totalpris:

Kr 11790000

P-rom:

0,00 kvm
4094182_1a
Solgt!

Falkeveien 14 HUS B

Lørenskog, Rasta

4 prosjekterte eneboliger med høy standard, takterrasse

Totalpris:

Kr 11790000

P-rom:

0,00 kvm
4381759_1a
Solgt!

Symreveien 41

Lørenskog

Eiendommen "Solglimt". 1603 kvm med tilbaketrukket & solfylt beliggenhet. Nært skoler, barnehage, tog & Langvannet

Totalpris:

Kr 15000000

P-rom:

0,00 kvm

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
sov1
plus Soverom
kjo1
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  
Boliggalleri

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
_RM_1077
Aktuelt

Boligmarkedet i Trondheim er langt fra dårlig; - Litt avventende og tålmodig akkurat nå

Proaktivmeglerne i Trondheim oppsummerer høstens boligmarked. De poengterer spesielt hvor viktig det er å prise boligene riktig – for å ikke miste...
16196%20Proaktiv-036
Aktuelt

Slik opplever meglerne boligmarkedet i Stavanger og Sandnes

En merkbar skjevhet mellom tilbud og etterspørsel har trendet en god stund nå. Færre boliger til salgs betyr flere kjøpere om beinet. Samtidig har...
opera1
Aktuelt

Lene Orvik byttet megler til Proaktiv – da ble leiligheten solgt

Skal du ha et annet og bedre resultat må du faktisk gjøre noe nytt og annerledes. Dette var utgangspunktet for Proaktiv megler, Jeanette Risberget,...
Se alle våre artikler  
Boligartikler