Jonas Kindgren

Partner / Eiendomsmegler / MNEF
Jonas Kindgren, Partner / Eiendomsmegler / MNEF
Ta kontakt
Telefon: 40 00 88 36
E-post: jk@proaktiv.no
Jonas Kindgren er utdannet ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Han har 20 års erfaring med salg og salgsledelse i ulike bransjer og brenner for meglerfaget. Jonas gir alltid det lille ekstra for sine kunder, og det er noe de raskt legger merke til. Verdiskapning i alle ledd er ikke bare et ønske, men et løfte han gir sine kunder. Han er en dedikert og ryddig megler som skaper trygghet gjennom hele prosessen. Han står på tidlig og sent for at sluttresultatet skal bli optimalt for alle involverte parter – hver eneste gang. Det er forskjell på advokater, fotballspillere, leger og elektrikere. Sånn er det med meglere også. Noen løper fortere, noen løfter tyngre og noen megler bedre. Velger du Jonas får du en megler som ikke satser på flaks og tilfeldigheter, men som bruker kompetansen sin til å finne rett kjøper til din bolig. 
Bestill gratis verdivurdering

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg? Vi hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Rydding, og profesjonelt. Fikk følelsen av å bli ivaretatt. God peiling på boligmarkedet
- David Andreas Bordvik, E, 23. jul ,2023
Jonas er både flink og hyggelig og bidrar med masse kompetanse og markedsinnsikt. Utrolig ryddig og lett å kommunisere med, følger opp tett og skaper trygghet i prosessen.
- Emma Louise C Wallenborg, E, 29. jun ,2023
Meget fornøyd med hvordan handelen foregikk. Hyggelig fyr som jeg gjerne vil bruke igjen ved salg i fremtiden.
- Martin Wangen, E, 09. jun ,2023
God oppfølgning
- Øyvind Solvang, E, 16. mai ,2023
Fantastisk service og super god oppfølging fra Proaktiv og Jonas Kindgren!
- Andreas Klamroth, E, 02. mai ,2023
Jeg opplevde utrolig god samarbeid, altid punktlig og utrolig hyggelig megler!
- Catherine Louise Nysveen, E, 24. jan ,2023
Supert oppfølging i hele prosessen. Gjorde salget utrolig lett og megleren er ekstremt hjelpsom og hyggelig
- Kristian A Kristiansen, E, 24. jan ,2023
Jeg vil anbefale Proaktiv .
- Piotr Stanislaw Borkowski, E, 11. jan ,2023
Jonas er profesjonell til fingertuppene og var en god rådgiver og tilrettelegger for både kjøper og selger. Jonas har også fulgt oss som kjøper opp etter at kontrakten var signert, så vi er meget fornøyd med melgleren.
- Trond Morten Pettersen, E, 16. des ,2022
Veldig hyggelig og hjelpsom. Faglig dyktig og en vi stolte på fra dag 1 .
- Lars Pettersen, E, 07. des ,2022
Vi hadde en meget dyktig megler som engasjerte seg mer enn forventet, og bidro til at vi oppnådde en pris godt over takst.
- Perspektiv Eiendom AS, E, 07. des ,2022
Vi er strålende fornøyd med hele salgsprosessen og alle involverte, og ikke minst med vår megler, Jonas! En fantastisk hyggelig person og en proff selger, og han er helt klart årsaken til at vi fikk solgt huset med stor fortjeneste. Bildene og prospektet ble over all forventning, og helt klart en årsak til at folk kom på visning.
- Grete Rasmussen, E, 04. des ,2022
Vi er fornøyd med hele salgsprosessen. God informasjon hele veien. Følte meg trygg og godt i varetatt av Jonas under hele prossessen . Kjempefornøyd
- Unni Westreng, E, 27. sep ,2022
Jeg hadde en god og profesjonell kommunikasjon med megler
- Elena Radoslavova, E, 21. aug ,2022
Profesjonell selger. God informasjonsflyt.
- Borge Røstum, E, 24. jun ,2022
Hadde verdens beste megler Jonas
- Nina Ramsgaard, E, 02. jun ,2022
Jeg kan varmt anbefale Jonas Kindgren og Proaktiv som megler og meglerhus ved salg av bolig. Prosessen med salget av leiligheten vår var profesjonell fra start til slutt. Jonas er hyggelig, tilgjengelig og godt forberedt. Han er også ærlig og gir realistiske tilbakemeldinger og forventninger, og det er tydelig at han legger sjel og innsats ned i jobben som megler. Det føltes trygt å selge bolig via han. Jeg kommer helt klart til å benytte meg av både Jonas og Proaktiv ved eventuelt salg av ny bolig.
- Malin Aastad Enersen, E, 22. mar ,2022
Uproblematisk og effektivt salg
- Andreas Rambjør Heimstad, E, 02. mar ,2022
Ryddig
- Øyvind Solvang, E, 20. jan ,2022
Veldig fornøyd, god oppfølging av megler fra første telefon og gjennom hele kjøpsprosessen. Trygt!
- Cathrine Resch-Karlsen, E, 16. jan ,2022
Meget profesjonelt uført oppdrag. Jonas har utvist fantastisk service og har alltid vært engasjert og tilgjengelig! Som selger har jeg følt meg veldig godt i varetatt, super oppfølging og veldig gode råd hele veien, også i forbindelse med kjøp av ny bolig.
- Ingunn R Berg, E, 26. nov ,2021
Umiddelbar god følelse av eiendomsmegler Jonas Kindgren.Imøtekommende,hjelpsom og tydelig profesjonell.En følelse av trygghet hele prosessen.Vil absolutt anbefale han på det sterkeste.
- Kari Kjensli, E, 22. nov ,2021
Profesjonelt og seriøst fra start til slutt, og en opplevelse av ærlighet og åpenhet gjennom hele prosessen.
- Terje Bye Gulbrandsen, E, 19. nov ,2021
Mycket pro mäklare, hög kvalitet och bra information mycket nöjd med hans jobb 😊😊
- Christian Bäckström, E, 01. nov ,2021
Jeg var super fornøyd med hjelpen jeg fikk av deres megler. Meget pliktoppfyllende og ansvarsfull. Aldri hatt en bedre opplevelse tidligere. En trygg og god handel
- Maria Eliassy, E, 01. nov ,2021
Solgte boligen gjennom Jonas og han gjorde en strålende innsats for å oppnå makspris på min bolig.
- Idriss Eliassy, E, 01. nov ,2021
Dyktig, ryddig, og hadde stålkontroll på alt under prosessen.
- Thomas Borgen Moen, E, 01. okt ,2021
Super service. Får raskt svar dersom man lurer på noe enten via mail eller telefon. 10 av 10!
- Kristian Herman N Scholze, E, 23. sep ,2021
Jeg har ingenting å klage på. Megler var tilgjengelig og fulgte meg opp jevnlig for å sørge for at alle detaljene var på plass
- Nelson Ephraim, E, 22. sep ,2021
Jeg opplevde min megler å være svært hjelpsom, fleksibel, proff, og vennlig under salg og kjøpsprossessen. En megler som liker jobben sin og er veldig kompetent som ga meg trygghet og tro på godt salg
- Prince Ihedi Okeke, E, 01. sep ,2021
Jeg hadde først en verdivurdering etter anbefaling fra en bekjent. Valgte å selge litt etterpå, hvor jeg følte det naturlige valget falt på Jonas fra Proaktiv. Jeg oppfattet han som utrolig kunnskapsrik og dyktig i sitt arbeide. Det har aldri manglet på hjelp, kunnskap eller oppfølging gjennom hele prosessen. Definitivt et godt valg av megler og firma for å få gjort jobben best mulig!
- Kristian Andre Kristiansen, E, 01. jul ,2021
Vi er svært fornøyd med Proa og Jonas. Han fremsto som svært hjelpsom, tilgjengelig, kunnskapsrik og hyggelig gjennom hele prosessen. Han fremstår som engasjert og var jevnt over godt forberedt. Bruker ham mer enn gjerne igjen, og kan varmt anbefale ham til andre.
- Sandra Sandness Kayri, E, 24. apr ,2021
Min erfaring med Proaktiv er meget positiv opplevd fra kjøpers side. Megler svarte alltid raskt på henvendelser og var svert behjelpelig. Overtakelse og oppgjør gikk også veldig greit og uten problemer. Om hele firma er som den megler som formidlet dette boligkjøpet, er det meget bra.
- Margareth Lindstrøm, E, 23. apr ,2021
Første møte med den som skal selge boligen, er meget avgjørende ved valg av megler. For meg var det avgjørende å finne en megler som var «sulten» på oppdraget og som hadde en ryddig gjennomgang av prosessen og en høflig fremtoning. En megler som man kan kjenne seg trygg på at virkelig vil gjøre sitt beste for akkurat meg ! Det fant jeg i megleren Jonas Kindberg. Fra A - Å gikk alt «som smurt»👍.
- Gry Ånesland, E, 23. apr ,2021
Veldig fornøyd.
- Jorunn Ellinor Sletta, E, 24. feb ,2021
Jeg har hatt en fantastisk opplevelse gjennom hele prosessen. Hva kan man si når salgssummen er tidenes høyeste i nabolaget.
- Hedi Khezri, E, 02. sep ,2020
Proft, hyggelig og veldig god informasjon. Dette var en vanskelig verge sak og vi kom i mål fordi megler var raus og forståelsesfull .
- Marion Lafton, E, 29. aug ,2020
Vi er svært fornøyde med Proaktiv. Megleren var profesjonell med tydelig lang erfaring. Han var veldig serviceminded og hadde rask responstid på våre spørsmål. Alt gikk etter boka.
- Jim Klarp, E, 13. jul ,2020
Flinke rådgivere, behagelig å samarbeide med, svært god oppfølging
- Ingjerd Bergljot Owren, E, 05. jul ,2020
Profesjonelt, ryddig, raskt
- Andreas Rambjøer Heimstad, E, 19. mar ,2020
Min mor er veldig fornøyd med oppfølging under hele salgsprosessen, hun fikk også gode råd og tips i forbindelse med kjøp av ny bolig.
- Svanhild Eggen, E, 02. feb ,2020
Hyggelig og veldig ryddig prosess. Ingen problemer i noen av leddene og kjempepluss at megler var med på overtakelse av bolig etter salg.
- Trine Lied-Herland, E, 16. jan ,2020
Jonas er fort den mest profesjonelle samt pliktoppfyllende megleren jeg har møtt.
- Christian Holm Fossum, E, 17. des ,2019
Alt gikk veldig ryddig pg ordentlig for seg. Veldig fornøyd.
- Rune Sveen, E, 19. aug ,2019
Det har vært en veldig positiv opplevelse å selge bolig gjennom PROA og er veldig fornøyd med å få Jonas Kindgren som megler. Han jobbet hard og var veldig presis med alt fra A til Å gjennom hele prosessen. Masse gode ønsker til PROA og til Jonas K. Hilsen- Fatima Murtaz
- Fatima Murtaz, E, 24. jul ,2019
Er veldig fornøyd med Jonas som megler, han stiller opp når som helst på døgnet, svarer til enhver tid og gjør det han lover. Kommer til å anbefale Proa videre til venner og familie. Vil også komme til å benytte meg av deres tjenester igjen ved eventuell salg/kjøp.
- Anders Christopher Kjørlien Bernhoft, E, 11. jun ,2019
Engasjert eiendomsmegler.
- Perry Inge Orset, E, 25. apr ,2019
Fikk god hjelp og oppfølging gjennom hele prosessen av en blid og hyggelig megler!
- Kristian Strømsaas, E, 15. nov ,2018
Proa eiendom og deres meglere oppfattes som meget dyktige og positive og har greie på lokalkunnskapen i området de opererer i , vår Megler Jonas var fantastisk fra første stund. Meget god og ryddig oppfølging
- Frode Helmersen, E, 15. nov ,2018

Se flere kundeuttalelser

4384523_1a
Prisant.:  250000,00

Elgstien 208

Grue, Kirkenær

Her kan hyttedrømmen bli din! Hyttetomt i hyggelig hytteområde | 12% BYA | Nærhet til marka | Tur- og sykkelløyper

Totalpris:

Kr 250000

P-rom:

0,00 kvm
4394691_1a
Prisant.:  400000,00

Elgstien 198 & 200

Grue, Kirkenær

Her kan hyttedrømmen bli din! Hyttetomt i hyggelig hytteområde | 12% BYA | Nærhet til marka | Tur- og sykkelløyper

Totalpris:

Kr 400000

P-rom:

0,00 kvm
4565461_1a
Prisant.:  4100000,00

Skigata 16

Lørenskog

Strøken 3-roms selveier fra 2020, med garasjeplass & heisadkomst | Fyring og vv inkl. | Servicetilbud rett utenfor døren

Totalpris:

Kr 4100000

P-rom:

55,00 kvm
3984120_1a
Prisant.:  1100000,00

Råkendalsveien 3

Enebakk, Ytre Enebakk

YTRE ENEBAKK: Naturskjønn og stor tomt på 847 kvm.

Totalpris:

Kr 1100000

P-rom:

0,00 kvm
4578140_1a
Prisant.:  8100000,00

Gaustadveien 23A

Oslo

Innbydende 3-roms hjørneleilighet, 21,5 m² solrik balkong, garasjeplass og heis. Rolig blindvei og markanært.

Totalpris:

Kr 8101470

P-rom:

79,00 kvm
4540851_1a
Prisant.:  8250000,00

Trondheimsveien 158 B

Oslo

Unik og sjarmerende 4-roms toppleilighet o/ 2 plan med takhøyde på 5,15 m | Bad fra 2018 | Fast garasjeplass

Totalpris:

Kr 8984072

P-rom:

103,00 kvm
4585345_1a
Prisant.:  4250000,00

Adolph Tidemands gate 23

Lillestrøm

Stilig og velholdt 2-roms toppleilighet midt i hjertet av Lillestrøm. Heis, balkong og god standard. V.v & fyring inkl.

Totalpris:

Kr 4255314

P-rom:

51,00 kvm

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

4597542_1a
Solgt!

Hagakroken 4

Hurdal

Lys & lettstelt enebolig på ett plan m/ 4 meter takhøyde | Solrik uteplass og hage, carport & 2 uteboder | Markanært

Totalpris:

Kr 2790000

P-rom:

79,00 kvm
4595617_1a
Solgt!

Alexander Kiellands gate 5B

Lillestrøm

Sjarmerende 3-roms toppleilighet med to balkonger, fast p-plass m/lader & 3 boder. Nyere kjøkken & bad. Sentralt!

Totalpris:

Kr 4156655

P-rom:

61,00 kvm
4549846_1a
Solgt!

Prost Stabels vei 354

Lillestrøm, Skedsmokorset

Innholdsrik enebolig med moderniseringsbehov, beliggende i blindvei | Fin hage, solrike uteplasser og flott utsikt!

Totalpris:

Kr 6800000

P-rom:

167,00 kvm
4543163_1a
Solgt!

Kværnerveien 12E

Nordre Follo, Ski

Svært lekker og påkostet enebolig fra 2021 | Sydevendt terrasse på 34 m², hage og carport | Kort vei til skole

Totalpris:

Kr 10950000

P-rom:

179,00 kvm
4523421_1a
Solgt!

Hølandsveien 1026

Aurskog-Høland, Løken

Villa Sjøåsen: Storslagen eiendom på over 6,7 mål ved Tunnsjøen, 40 km fra Oslo. Egen strandlinje. Oppusset 2019-2023.

Totalpris:

Kr 8000000

P-rom:

265,00 kvm
4536680_1a
Solgt!

Nordåssløyfa 12

Oslo

Gjennomgående 4-roms i veletablert og barnevennlig område | Vestvendt balkong med flott utsikt & garasje | Fyring ikl.

Totalpris:

Kr 4420000

P-rom:

106,00 kvm
4407622_1a
Solgt!

Fremstetjernveien 138

Aurskog-Høland, Løken

Flott enebolig over ett plan fra 2022 m/ 5484 m² tomt, solrik terrasse, hage & dobbeltgarasje. Svært barnevennlig.

Totalpris:

Kr 4550000

P-rom:

127,00 kvm
4411312_1a
Solgt!

Hagen 13

Nes, Årnes

Innholdsrik familiebolig med tomt på 1.409 m², solrike uteplasser og hage | Full kjeller og dobbeltgarasje | Nær marka

Totalpris:

Kr 3990000

P-rom:

191,00 kvm

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
sov1
plus Soverom
kjo1
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  
Boliggalleri

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
_RM_1077
Aktuelt

Boligmarkedet i Trondheim er langt fra dårlig; - Litt avventende og tålmodig akkurat nå

Proaktivmeglerne i Trondheim oppsummerer høstens boligmarked. De poengterer spesielt hvor viktig det er å prise boligene riktig – for å ikke miste...
16196%20Proaktiv-036
Aktuelt

Slik opplever meglerne boligmarkedet i Stavanger og Sandnes

En merkbar skjevhet mellom tilbud og etterspørsel har trendet en god stund nå. Færre boliger til salgs betyr flere kjøpere om beinet. Samtidig har...
opera1
Aktuelt

Lene Orvik byttet megler til Proaktiv – da ble leiligheten solgt

Skal du ha et annet og bedre resultat må du faktisk gjøre noe nytt og annerledes. Dette var utgangspunktet for Proaktiv megler, Jeanette Risberget,...
Se alle våre artikler  
Boligartikler